BoldGrid áttekintés és besorolás 2020

A BoldGrid jó webhely-készítő? Olvassa el a teljes BoldGrid áttekintést a profikkal & hátrányok, panaszok, ajánlott használat, GYIK, & még több ezzel a WordPress webhely-készítővel.


BoldGrid Weboldal-készítő áttekintés

BoldGrid

www.boldgrid.com

Kompatibilis az e-kereskedelemmel:Nem
Mobil-barát:Igen
Ingyenes próbaverzió:Igen
ellenállás & csepp:Igen
sablonok száma:200+
SEO-barát:Igen
Pénzvisszafizetési garancia:90 nap

Próbálja ki kockázatmentesen

Rövid áttekintés:

A BoldGrid a WordPress webhely-készítője, amely lényegében egyszerűbbé teszi a web-tervezési folyamatot, miközben továbbra is kihasználja a WordPress által kínált erő és funkcionalitás előnyeit. Témák, beépülő modulok, widget-ek, oldalak, oldal-elrendezések, menük, fényképek, ikonok és írásbeli dummy-tartalom kombinációját használva csináld magad a felhasználók számára. Ideális az új webdizájn számára, mert szerkeszthetősége egyszerű, de professzionális webfejlesztők számára is alkalmas, mivel lehetővé teszi a sablonkód szerkesztését, és egyszerűen felgyorsítja a webhely létrehozását a semmiből. A WordPress összes pluginja és funkcionalitása továbbra is elérhető a BoldGrid felhasználók számára, de ez nem egészen az egyablakos webhely-készítőhöz szokott. A WordPress a világon a legszélesebb körben használt webhely-készítő szoftver, így a BoldGrid réteggel ellátása feltétlenül jelentős előnyöket nyújt a felhasználók számára, de ez a weboldal-készítő messze nem tökéletes, és még mindig hiányzik néhány fő funkciója.

Miért válassza a BoldGrid-et:

 • A felhasználók rendelkezésére áll a WordPress hatalma és funkcionalitása
 • A weboldal könnyen exportálható és átvihető
 • 100% -ban tulajdonosa van webhelyének
 • Érzékeny / mobilbarát kialakítás
 • Képesség állomáshely létrehozására
 • 90 és 30 napos pénz-visszafizetési garancia áll rendelkezésre
 • A weboldal testreszabható kódszinten
 • A 24 órás ügyfélszolgálat e-mailben, telefonon vagy élő csevegéssel érhető el

Melyek a hátrányok:

 • Nem sokoldalú megoldás, mint például a Wix és más weboldalkészítők
 • Ingyenes, de fizetős webtárhelyet igényel
 • Nincs elérhető e-kereskedelem eszköz
 • A BoldGrid nem működik önmagában

Alsó vonal:

A BoldGrid lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen reagáló és hatékony WordPress alapú webhelyeket hozzon létre egyszerűen, a drag and drop testreszabással, de a szerkesztőt nehezebb használni, mint a többi weboldal-készítő, mint például a Wix. Az objektumoknak vannak bizonyos korlátozásai annak tekintetében, hogy hova helyezhetik őket az oldalon, és a felhasználók számára nem áll rendelkezésre ingyenes opció, hogy kipróbálhassák azokat, mielőtt pénzügyi kötelezettségvállalást vállalnának. Ez a weboldal-készítő nem tartalmazza az e-kereskedelem eszközeit. A webhelyhez online áruház létrehozásához külső WordPress-bővítményeket kell hozzáadnia. Ez olyan bővítményekkel lehetséges, mint például a Woocommerce, de túl bonyolultnak bizonyulhat az kezdő webdesigner számára, aki intuitív, felhasználóbarát webdesign-élményt keres. Világos oldalán, mivel a BoldGrid a WordPress tetejére épül, amely vitathatatlanul a legjobb elérhető tartalomkezelő rendszer, ez a weboldal-készítő nagyszerű választás azok számára, akik nagy teljesítményű blogot szeretnének létrehozni, és a webhely teljes tulajdonosa lenne. A sablonok tervei automatikusan mobil-barátságosak, és beállíthat egy átmeneti webhelyet, hogy kipróbálhassa a terveket, mielőtt azokat a tényleges webhelyén élővé tenné. A BoldGrid számára az előnyök meghaladják a hátrányokat, és megfelelő lehetőség lenne azok számára, akik egyszerűbb módszert keresnek a WordPress webhely felépítéséhez..

BoldGrid akciós kupon

Kezdjük építeni!

Próbálja ki 90 napig a BoldGrid kockázatmentesen webhelyének elkészítését.

A BoldGrid weboldal készítő szakértői áttekintése

Szakértői vélemény – A BoldGrid mélyreható áttekintése

A BoldGrid-t az InMotion Hosting, a prémium üzleti webgazda hozta létre. 2015-ben indult, amikor a drag-and-drop weboldalépítés hozzáadódik a WordPresshez. Úgy tervezték, hogy a WordPress webhely létrehozásának folyamatát intuitívabbá és felhasználóbarátabbá tegye. A BoldGrid csapatot Todd Robinson elnök vezeti, és ez a csapat 3 fejlesztőből áll, amelyeket Brad Markle vezet, és 3 tervezőből Jimi Radabaugh vezetésével, számos más tehetséges taggal együtt az üzleti fejlesztési csapatban. A BoldGrid küldetése, hogy versenyképessé tegye a WordPress-et a legfejlettebb web-készítő cégekkel a DIY webmester számára. Ez a weboldal-készítő egyesíti a testreszabási szintet és a nagy teljesítményű funkciókat, amelyek összehasonlíthatatlanok, mivel a WordPress hajtja, amely a világ vezető tartalomkezelő rendszere (CMS)..

tervek & Jellemzők – melyik számomra megfelelő?

A BoldGrid egy teljesen ingyenes szoftver a WordPress tetején, amelyet szintén szabadon telepíthet. Ahol a felhasználóknak fizetniük kell a tárhelyért, mivel a BoldGrid csak az InMotion Hosting vagy a Web Hosting Hub által üzemeltetett WordPress webhelyeknél érhető el. Az InMotion Hosting terve 3,49 és 7,99 dollár közötti, bevezető áron. A megosztott tárhelyhez elérhető 3 terv a Launch, a Power és a Pro

Prémium tervek:
Bevezető árképzés:
Megújítási árképzés:
Összehasonlítás:
Dob$ 3.49 / mo$ 7.99 / mo
Erő$ 4.49 / mo$ 9.99 / mo
Pro$ 7.99 / mo$ 15.99 / hó

Dob: Ez az InMotion Hosting által kínált legolcsóbb terv. A felhasználók 6 domaint, 2 egyedi webhelyet és 2 MySQL Datatbase-t állíthatnak fel, és élvezhetik ennek a tárhelyszolgáltatásnak a leginkább költséghatékony tervét. Egy másik előnye az, hogy a felhasználók ingyenesen átvihetik webhelyüket a korábbi hosting cégektől. Mivel ez a terv csak 2 webhelyet engedélyezett, ezért ezt a tervet azoknak az egyéneknek és vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek a fő célja egy weboldal létrehozása. A második weboldal felhasználható tesztelésre vagy webhelyek tervezésére.

Erő: Ez a terv nagyszerű vállalkozók vagy vállalkozások bővítéséhez, mivel lényegesen többet kínál, mint a Indítási terv. Az energiaterv lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 26 domaint, e-mail fiókot állítson fel minden domainhez, 6 egyedi webhelyet és 50 MySQL adatbázist. Ez a terv azok számára ajánlott, akiknek több webhelyet külön-külön kell kezelniük és üzemeltetniük.

Pro: Ez az InMotion Hosting legátfogóbb terve, amelyhez korlátlan domain, korlátlan e-mail fiók, korlátlan webhely és korlátlan MySQL adatbázis tartozik. A tervhez tartozó eszközök és szolgáltatások mindent tartalmaznak, amire bárkinek több webhely egyszerre történő futtatásához lenne szüksége. Ez a terv a legmegfelelőbb azoknak az embereknek, mint például a webfejlesztők, akik gyakran nagyszámú webhelyet indítanak és kezelnek.

Fiókkezelés – eszközök, szolgáltatások, & Szerkesztő

A BoldGrid webhely telepítési folyamata meglehetősen egyszerű. Mivel ez a webhely-készítő eszköz bók a WordPress-hez, ehhez host-szolgáltatót igényel. Jelenleg a BoldGrid csak két tárhelyen érhető el; InMotion tárhely és web hosting központ. A kettő közül a legnépszerűbb az InMotion Hosting, ezért használjuk azt a regisztrációs folyamat és a fiókkezelési funkciók szemléltetésére.

Miután kiválasztotta az InMotion Hosting rendelkezésre álló három tárhelyi terv egyikét, ki kell választania egy domain nevet. A következő lépésben ki kell választania, hogy a webhelyet a semmiből építené, professzionális, a BoldGrid, stb. Miután kiválasztotta a BoldGrid alkalmazást és a domain regisztrációja sikeres volt, megkapja a bejelentkezési URL-jét, amely a WordPress háttérrendszer. Úgy fog kinézni, mint „www.yourwebsite.com/wp-admin/”, és itt bejelentkezhet webhelye irányítópultjába..

A BoldGrid képernyőképe

A BoldGrid két szakaszban működik, hogy a folyamatot a lehető legegyszerűbbé és intuitívabbá tegye. A két szakasz az inspiráció és a testreszabás. Az inspiráció szakaszában választhatja ki a témát. A BoldGrid témák széles választéka különféle célokra. Mindegyik témához még jól átgondolt tartalom is tartozik, amelyet kifejezetten erre a résre készítettek.

Téma kiválasztása a Boldgrid-en belül

Miután kiválasztotta a témát, a következő lépés a Testreszabási szakasz, ahol szerkesztheti a webhely címét, színeit, betűkészletét, szakaszokat, menüket és egyebeket. Választhat az előre elkészített színsémák és a saját tervezése között. Saját logót is hozzáadhat, háttérképeket vagy mintákat válthat ki a BoldGrid Customizer segítségével. Ezek a változások valós időben valósíthatók meg webhelyén.

A téma testreszabása a Boldgrid alkalmazáson belül

A BoldGrid Page Builder még több testreszabást tesz lehetővé a drag and drop szerkesztési stílus segítségével. A GridBlocks-szal együttműködik az előre átépített, könnyen átrendezhető elrendezésekkel. A képeket gyorsan átméretezheti és cserélheti is. A BoldGrid lehetővé teszi lenyűgöző oszlop- és sorbázisú elrendezések létrehozását, kódolás nélkül.

Weboldal szerkesztése a BoldGrid segítségével

Hasznos GYIK A BoldGridről

Íme néhány gyakran feltett kérdés, amelyek felmerülhetnek a BoldGrid kapcsán:

Saját tulajdonában lesz a webhelyem, ha a BoldGrid használatával tervezem?

Igen. A BoldGrid működését a WordPress hajtja végre, és ennek kiegészítéseként működik, tehát ugyanúgy, mint minden WordPress webhelynél, 100% -ban a tulajdonosa lesz. Más weboldal-készítőktől eltérően a BoldGrid nem igényli a szoftverével épített webhelyek tulajdonjogát. Exportálhatja és átadhatja webhelyét, ha úgy dönt.

Hogyan kapcsolhatom ki a BoldGrid, ha nem tetszik?

Ha valamikor úgy dönt, hogy nem tetszik a BoldGrid, akkor egyszerűen kikapcsolhatja, miközben a WordPress webhelyét érintetlenül hagyja. A BoldGrid kikapcsolásához jelentkezzen be az irányítópultra, kattintson a „Beállítások”, majd a „BoldGrid” elemre. Az oldal alján található egy „Start Start” című szakasz. Jelölje meg minden jelölőnégyzetet, majd kattintson a „Mentés” gombra. A BoldGrid eltávolításra kerül az Ön webhelyéről. A webhelyről való eltávolítás másik módja az, hogy a BoldGrid-hez társított összes plugint tömegesen törli.

Mennyibe kerül a BoldGrid?

A BoldGrid valójában egy ingyenes szoftver, de a szoftver futtatásához rendelkeznie kell egy hostfiókkal az InMotion Hosting vagy a Web Hosting Hub segítségével, így a BoldGrid használatának valószínűleg a fő költségei a tárhely költségei. csomag és a domain regisztráció költségei. Fontos megjegyezni, hogy az InMotion Hosting 90 és 30 napos pénz-visszafizetési garanciákat kínál, így kipróbálhatja a BoldGrid kockázatmentesen..

Elmagyarázott hátrányok – a BoldGrid javíthat

A Boldgrid nagyon lenyűgöző eszköz a weboldalak létrehozásához a WordPress-ben, de mint minden weboldal-készítőnek, ennek vannak hátrányai. Ez a két fő hátrány, amelyeket érdemes megfontolni, mielőtt megkapja a BoldGrid-et.

Nincs e-kereskedelmi lehetőség – A BoldGrid nem kínál e-kereskedelmi megoldásokat. Az online áruház létrehozásának egyetlen lehetősége egy harmadik fél beépülő moduljának, például a Woocommerce telepítése. Ez nagyon bonyolulttá válhat, különösen azok számára, akik újak a webdizájnban és keresik a legegyszerűbb megoldást. A Woocommerce hozzáadása lelassíthatja webhelye betöltési idejét.

Az önálló verzió még nem érhető el – Amikor ma a webhely-építőkre gondolunk, hajlamosak vagyunk a több-az egyben webhely-készítő platformokra gondolkodni. A BoldGrid nem ilyen. Nem képes önmagában állni, és csak a partner hosting cégein, az InMotion Hosting és a Web Hosting Hubon keresztül érhető el. Alapvetően, ha nem kedveli a két hosting szolgáltatót, vagy inkább inkább a jelenlegi host szolgáltatónál tartózkodik, akkor a BoldGrid nem lesz elérhető az Ön számára.

Kiegészítő szolgáltatások, amelyeket érdemes megemlíteni

A BoldGrid számos olyan szolgáltatást kínál a népszerű CMS-hez, a WordPress-hez, amely egyszerűvé teszi és bármilyen szintű felhasználó számára megfelelő. Íme néhány további funkció, amelyek segítenek a BoldGrid nagyszerű választásában.

Kódszerkesztő opció – Az eredeti WordPress webfejlesztők és tervezők hozzászoktak ahhoz, hogy a témát kódszinten szerkeszthessék, hogy azt teljes mértékben testreszabhassák. A BoldGrid a WordPress tetejére rétegelt webhely-készítőként működik, de lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a forráskódot a szokásos módon szerkesszék. A felhasználók nem korlátozódnak csak a drag and drop szerkesztő használatára. Ezt a haladó felhasználók határozottan értékelni fogják.

Vevőszolgálat – Amikor a BoldGrid webhelyet az InMotion Hosting segítségével állítja be, hozzáférést kap a 24 órás ügyfélszolgálathoz. Valóban tájékozottak a felhasználói élmény minden területén. Segítenek a tárhely kérdéseivel kapcsolatban, és segíthetnek minden olyan BoldGrid kérdésben, amely szintén felmerülhet. A támogatást telefonon, e-mailben vagy élő csevegőn keresztül érheti el. Különösen gyorsan reagálnak az élő csevegésre.

Pénzvisszafizetési garancia – Az InMotion tárhely 90 és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, így kipróbálhatja hosting szolgáltatásaikat, és kockázatmentesen kipróbálhatja a BoldGrid szolgáltatást. Az üzleti, a VPS és a viszonteladói tárhelycsomagok mind a 6 hónapos és hosszabb távú tárhely-terveire 90 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik. Az összes dedikált leválasztó, valamint az összes havi számlázott VPS és viszonteladói tárhelycsomag jogosult a 30 napos pénz-visszatérítési garanciára..

Megállóhelyek – Az egyik olyan szolgáltatás, amely elválasztja a BoldGrid-t a többi weboldal-készítőtől, az az állomáshely létrehozásának képessége, amely lehetővé teszi a webhely változásainak tesztelését az átmeneti webhelyen, mielőtt azokat a tényleges webhelyén élővé tennék..

Következtetés – Építeni vagy nem építeni?

Amint a BoldGrid áttekintésünk következtetéseire jutunk, fontos szem előtt tartani, hogy minden weboldal-készítőnek különböző erősségei és gyengeségei vannak. Ha a BoldGrid alkalmazást veszi fontolóra, akkor meg kell határoznia, hogy ez a weboldal-készítő az Ön igényeinek leginkább megfelelő szolgáltatásokat, árakat és szolgáltatásokat kínálja-e. A BoldGridről további információt a www.boldgrid.com weboldalon találnak. Ha hasznosnak találta ezt az értékelést, kérjük, tetszik, és ossza meg!

Tudassa velünk gondolatait

Használtad már a BoldGrid-et? Van pozitív vagy negatív tapasztalata, amelyet meg szeretne osztani velünk? Küldje el nekünk visszajelzését a. Köszönöm!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map