Rishikimi i Qendrës së Web-Hosting 2018

A është Web Hosting Hub një host i mirë në internet? Lexoni rishikimin tonë të plotë për Qendrën e Web Hosting-ut me pro & kundër, ankesat, përdorimi i rekomanduar, FAQ, kuponat, & më shumë.


Rishikimi i Qendrës së Hosting në Ueb

Qendër për Web Hosting

www.webhostinghub.com

Server O / S:Linux
Paneli i kontrollit:cPanel
Auto-Installer:Softaculous
Vendndodhja e qendrës së të dhënave # 1:Los Angeles, CA
Vendndodhja e qendrës së të dhënave # 2:Virginia Beach, VA
Ndarja e përbashkët:po
VPS Hosting:po
Përkushtuar Hosting:po
Reseller Hosting:po
Cloud Hosting:jo

Shikoni planet e hostimit

Një përmbledhje e shpejtë:

www.webhostinghub.com është një kompani e njohur pritëse në internet e njohur gjerësisht për platformën e tyre të përballueshme, të besueshme dhe miqësore për zhvilluesit. Web Hosting Hub është një zgjedhje e shkëlqyeshme për pronarët e bizneseve të vogla, sipërmarrësit fillestarë, profesionistët e pavarur të kompjuterave dhe botuesit e mediave në internet që janë në kërkim të një shërbimi pa tela, pa tela, me asistencë teknike më lart. Hub Web Hosting ofron shumë mjete falas dhe oferta bonus, së bashku me planet e tyre jashtëzakonisht të shpejta të përbashkët të pritjes – të gjitha me një çmim relativisht të ulët. Web Hosting Hub ka krijuar një metodë unike të shkallëzimit të burimeve të serverit në planet e tyre të përbashkëta të pritjes. Në vend se të alokoni të gjitha llogaritë me të njëjtin CPU & Shkalla e përdorimit të RAM-it, siç bëjnë shumica e kompanive në industri, Web Hosting Hub ofron 200% deri 400% më shumë burime në llogaritë e tyre me vlerë më të lartë. Nën këtë kornizë të optimizuar, klientët marrin performancë më të mirë për faqet e internetit CMS dhe aplikacionet e bazës së të dhënave. Për shkak të angazhimit të Web Hosting Hub ndaj standardeve të uebit, kërkesave të zhvillimit dhe ofertave të tyre të ulëta të çmimeve hyrëse, kompania është rritur me shpejtësi në një host të mirënjohur të uebit, duke fituar çmime të shumta dhe duke ndihmuar mijëra pronarë të biznesit për të publikuar informacione në internet.

Pse të zgjidhni Qendrën e Web Hosting:

 • Affordable & shërbime të besueshme të mbajtjes në internet të bëra për pronarët e bizneseve të vogla, sipërmarrësit dhe zhvilluesit
 • Hosting me performancë të lartë në Linux Linux me karakteristika të shumta të njohura
 • I përshtatshëm për të dy fillestarët & profesionistët
 • Mjete falas për të kopjuar dhe rivendosur faqen tuaj të internetit në çdo kohë
 • Shërbime të projektimit të personalizuar të internetit për fillestarët absolutë që kanë nevojë për ndihmë për ndërtimin e një siti
 • Lejon klientët të zgjedhin vendndodhjen e serverit gjeografik gjatë arkëtimit për shpejtësi maksimale & latente e ulur
 • Një zgjedhje e shkëlqyeshme për WordPress me një instalim “1 klikues” përmes Softaculous
 • Mbështetje e mahnitshme e klientit përmes telefonit, bisedës live ose sistemit të biletave të postës elektronike

Cilat janë disavantazhet:

 • Asnjë VPS ose plane të dedikuara pritëse për site më të mëdha
 • Plani themelor i tyre i pritjes (Shkëndija) është i kufizuar në vetëm dy site
 • Asnjë integrim i thjeshtë me Google Apps for Work – duhet të konfigurohet manualisht
 • Verifikimi i telefonit kërkohet në llogari të reja para se klientët të përdorin sitin

Në fund të fundit:

Hub Web Hosting është një zgjedhje e shkëlqyeshme për mbajtjen në internet të përbashkët. Ne i rekomandojmë shumë ata për pronarët e bizneseve të vogla, sipërmarrësit në internet, ndërmarrjet fillestare dhe profesionistët e dizajnit. Pritja e tyre është e shpejtë, e besueshme dhe e përballueshme. Ata nuk kanë plane VPS ose server të dedikuar, por ofrojnë të gjitha mjetet dhe tiparet e kërkuara nga një plan i përbashkët pritjeje për t’ju ndihmuar të ndërtoni një sit të ri dhe ta merrni atë në internet. Ato janë gjithashtu perfekte për mbajtjen e përballueshme të WordPress, me ndërtuesin e faqes BoldGrid të përfshirë tani me të gjitha llogaritë. Konsumatorët marrin një “domain për jetën” falas, si dhe një migrim fillestar të skedarëve të faqes nga një kompani tjetër pa ndonjë tarifë shtesë. Serverët e tyre drejtojnë CentOS Linux me encryption cPanel, PHP 5 dhe suPHP në një konfigurim standard. Për shkak se modeli i biznesit të Web Hosting Hub është i bazuar në mbështetje për kërkesat e faqes në internet të CMS-së me burim të hapur (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, OpenCart, etj.), Ne nuk do të hezitonim t’i rekomandojmë ata tek pronarët e faqeve që kanë nevojë për një platformë të besueshme për zhvillimin LAMP.

Kupon për oferta speciale për një Web Hosting

Le të fillojmë hostimin!

Qendra e Web Hosting ka një garanci të kthimit të parave 90 ditë, kështu që ju mund t’i provoni ata pa rrezik.

Shqyrtimi i ekspertëve të qendrës së mbajtjes në internet

Opinioni i Ekspertëve – Rishikimi ynë në thellësi i Qendrës së Web Hosting

Web Hosting Hub u themelua në vitin 2010 nga Sunil Saxena dhe Todd Robinson, të njëjtët persona që krijuan InMotion Hosting në 2001. Sunil & Todd filloi Qendrën e Web Hosting me një qëllim në mendje: të sigurojë zgjidhje të lehtë për ta rregulluar dhe të përballueshme për mbajtjen e faqes në internet. Sunil ka deklaruar se kur shikonte industrinë e web hosting, ai mendonte se demografia e zhvilluesve dhe stilistëve të rinj vazhdimisht po nënvlerësohej nga kompanitë më të mëdha. Nga kjo njohje, Web Hosting Hub u themelua me fokus në inovacionin teknik dhe kënaqësinë e klientit. Kompania është me seli në Virginia Beach dhe aktualisht ka mbi 200 anëtarë të ekipit. Shtë një biznes i akredituar me Better Business Bureau me një vlerësim A +. Web Hosting Hub ka fituar çmime të shumta që nga lansimi i tyre për të qenë një nga shërbimet më të mira të pritjes në këtë industri.

Planet e strehimit & Karakteristikat – Cila është e përshtatshme për mua?

Hub Web Hosting ofron vetëm tre plane të përbashkëta të mbajtjes në internet. Ata nuk kanë platformë VPS ose qira të dedikuar të serverëve. Ndërsa ata nuk konkurrojnë në treg për të ofruar zgjidhje për uebfaqe jashtëzakonisht të larta të trafikut, Qendra e Web Hosting është ideal për vetë-publikimin e informacionit të biznesit të vogël. Shqyrtoni planet e Web Hosting Hub për restorante lokale, dyqane të vogla tregtie, galeritë e fotografive, portofolet e artistëve, wikis, forume dhe faqet e blogut. Ndërsa plani hyrës i Shkëndijëve është i kufizuar për të pritur në maksimum vetëm dy faqe në internet, klientët marrin dyfishin e RAM-it të serverit & Burimet e CPU në planin Nitro me aftësinë për të pritur fusha të pakufizuara nën cPanel. Me planin Dynamo, klientët marrin 4x burimet e serverit të përbashkët për pritjen e faqeve të internetit të disponueshme me planin Spark. Kjo i bën planet e përparuara një vlerë më të mirë se hostet e tjerë të internetit, dhe gjithashtu rrit performancën për skriptet CMS të pritur dhe aplikacionet e bazës së të dhënave. Ne na pëlqen thjeshtësia, veçoritë standarde të industrisë dhe konfigurimi teknik i planeve të Qendrës së Web Hosting-ut, duke ju rekomanduar klientëve për përdorim të rregullt.

Pasqyrë e Planeve të Ndara të Hosting-ut të Qendrës së Ndarjes në Internet

Planet e Ndara:
Pricemimi hyrës:
Pricemimi i rinovimit:
Krahaso:
shkëndijë$ 3.99 / mo$ 8.99 / mo
nitro$ 6.99 / mo$ 12.99 / mo
dinamo$ 8.99 / mo$ 16.99 / mo

Shkëndija është plani hyrës nga Hub Web Hosting që ka për qëllim pronarët e faqeve të vetme ose të dyfishta. Për shkak se planet Nitro dhe Dynamo kanë 2x dhe 4x alokime të burimeve të serverit përkatësisht mbi Spark respektivisht, ne në fakt preferojmë këto plane së bashku me opsionet e pakufizuara të hostimit të domain që ato ofrojnë mbi llogarinë hyrëse. Të gjithë serverët e Web Hosting Hub funksionojnë në serverët rackmount të drejtpërdrejtë të Dell me disqe të gjendjes së ngurtë (SSD) të cilët kryejnë me shpejtësi 20x më të shpejtë se sa HDD-të tradicionale në kohën e ngarkimit të faqeve në internet. Mbështetje për të dy MySQL & Baza e të dhënave PostgreSQL është një opsion miqësor për zhvilluesit dhe të gjitha llogaritë vijnë me qasje në SSH. Përndryshe, përdorimi i cPanel në CentOS Linux, domeni falas me regjistrim të ri të llogarive, instaluesit e skenarëve “me një klik” dhe garancitë zero joproduktive janë të gjitha standarde të industrisë. Hub Web Hosting gjithashtu jep regjistrime të reja llogari midis 75 dhe 250 dollarë në Google AdSense, Bing dhe Yahoo! kreditë e reklamës, në varësi të planit. Përdorimi i krijuesit të faqes në internet BoldGrid është një plus i caktuar për ata që zhvillohen në platformën WordPress.

Ndarja e përbashkët – Shkëndija: 2 Uebfaqe, 1 GB RAM, 100 Procese hyrëse, 1 Mb / s I / O, 40 Lidhje të njëkohshme, 75 $ Kreditë e Shpalljes

Arsyeja kryesore pse Web Hosting Hub performon më mirë sesa planet e tjera të përbashkëta të pritjes në kompani të tjera është se ato ofrojnë një ndarje më të madhe të burimeve në harduer. Për planin Spark, kjo barazohet me 40% të burimeve të CPU, 2 GB RAM virtuale, 1 GB memorje fizike dhe 40 lidhje të njëkohshme të përdoruesit. Kjo është dy deri në tre herë ato që ofrojnë llogaritë e pritjes në kompani të tjera, me një çmim më të lirë.

Ndarja e përbashkët – Nitro: Uebfaqe të pakufizuara, RAM 2 GB, 200 procese hyrëse, 1.5 Mb / s I / O, 80 lidhje të njëkohshme, 175 dollarë krediti për reklama

Në mënyrë të ngjashme, në planin Nitro, pronarët e faqeve mund të presin fusha të pakufizuara me një ndarje prej 80% të burimeve të CPU, 4 GB RAM virtual, 2 GB memorje fizike dhe 80 lidhje të njëkohshme të përdoruesit. Kjo është rreth 4x deri 6x ato që ofrojnë plane të tjera të krahasueshme të përbashkëta të pritjes, madje edhe në krye të kompanive konkurruese të linjës. Ndërsa shumë pritës të internetit nuk i publikojnë në mënyrë aktive këto statistika, ata përcaktojnë normat e ngadalësimit të CPU, kufijtë e afatit të faqes dhe shfaqjen e faqeve të internetit që shkojnë jashtë linje gjatë pikave të trafikut.

Ndarja e përbashkët – Dynamo: Uebfaqe të pakufizuara, RAM 4 GB, 350 procese hyrëse, 2 Mb / s I / O, 120 lidhje të njëkohshme, 250 $ kredi për reklama

Plani Dynamo në Web Hosting Hub ofron 100% të burimeve të CPU, 8 GB RAM virtuale, 4 GB memorje fizike dhe 120 lidhje të njëkohshme të përdoruesit. Kjo është 6x deri 8x fuqia e një plani standard të përbashkët të pritjes në kompani të tjera. Për këtë arsye, ne rekomandojmë shumë bërjen e hulumtimit mbi këto statistika, pasi më shumë se çdo çështje tjetër, këta faktorë do të përcaktojnë performancën dhe kohën e ngarkesës së faqeve të faqeve të internetit të CMS që funksionojnë nën një kornizë të përbashkët të pritjes.

Kështu, ndërsa Web Hosting Hub siguron të njëjtin host cPanel Linux që funksionon në CentOS që shumica e kompanive të tjera në industri përdorin, mjetet e tyre për ndarjen e RAM, burimet e CPU dhe kufijtë e trafikut të llogarive në planet e hostimit të përbashkët janë unike. Kur ndërmarrjet e tjera shpesh reklamojnë karakteristika të ngjashme të alokimit të burimeve si një platformë e re “cloud”, ne besojmë se Hub Web Hosting bën zgjedhjen e duhur duke përdorur këtë sistem si një mjet për të përmirësuar llogaritë ekzistuese të përbashkëta të pritjes duke përdorur cPanel. Shumica e kompanive në industri vazhdojnë planet e përbashkëta të pritjes së trashëgimisë në kufijtë shumë më të ulët të burimeve të serverit. Hub Web Hosting meriton shumë kredi për zbatimin e këtyre përmirësimeve të alokimit të burimeve në shërbimin e tyre të përbashkët të pritjes, dhe ne besojmë se përdoruesit përjetojnë shpejtësi të konsiderueshme të ngarkesës së faqeve dhe fitime të performancës së faqes së internetit si pasojë e kësaj.

Lehtësia e përdorimit – Menaxhimi i llogarisë & Paneli i Kontrollit

Kur blini ndonjë nga planet e mësipërme nga Hub Web Hosting, së pari do të identifikoheni te Paneli i Menaxhimit të Llogarive (AMP). Brenda AMP, ju mund të menaxhoni me lehtësi tërë llogarinë tuaj me Qendrën e Web Hosting dhe sigurisht, të shtoni çdo shërbim shtesë që ju nevojitet. AMP që ata përdorin është shumë e thjeshtë dhe efikase. Veryshtë shumë e ngjashme me kompaninë e tyre motra, InMotion Hosting, përveç që ka një stil të ndryshëm për të përputhur ngjyrat e tyre dhe markën. Paneli AMP ka qasje të lehtë në të gjitha karakteristikat dhe shërbimet më të përdorura për t’ju ndihmuar të filloni shpejt. Për shembull, lehtë mund të blini një adresë IP të dedikuar për faqen tuaj ose të shtoni shërbimin e mbrojtjes së postës elektronike McAfee. Në përgjithësi, ne ndiejmë që AMP e tyre ofron një plan urbanistik të efektshëm për administrimin e një llogarie në web hosting. Sigurisht, nëse nuk keni pritur kurrë ndonjë uebsajt më parë, mund t’ju ​​duhet ca kohë që të njiheni dhe të ndjeheni më të rehatshëm për lundrim. Më poshtë është një pamje e AMP:

Fotografi i Qendrës së Pritjes në Ueb AMP (Paneli i Menaxhimit të Llogarive)

Shqyrtimi i Panelit të Kontrollit

Hub Web Hosting përdor cPanel, standardi i industrisë për të menaxhuar shumë-domain dhe konfigurimin e konfigurimit të serverëve për zhvillimin e uebit. Mund të hyni shpejt në pultin e cPanel tuaj përmes AMP ose duke shtypur “/ cpanel” në fund të URL-së së faqes tuaj. CPanel i Web Hosting Hub-it u azhurnua kohët e fundit për të përputhur me markën e kompanisë (siç tregohet më poshtë). Kjo është një praktikë e zakonshme për shumë hostë në internet dhe paneli i kontrollit duket i shkëlqyeshëm.

Pamja e panelit të kontrollit të Web Hosting Hub (cPanel)

Disa nga opsionet e ofruara nga Web Hosting Hub në zbatimin e tyre cPanel nuk gjenden në planet e tjera të pritjes në kompani të tjera. Kjo përfshin aplikacionin McAfee Protection Protection Email, një Email & Shërbimi i marketingut në Newsletter, Fax Interneti, thirrja VoIP, shërbimet e përpunimit të kartave të kreditit dhe BoxTrapper. Ndërsa shumë përdorues mund të mos përdorin plotësisht këto mundësi, sigurimi falas i këtyre mjeteve shtesë me shërbimet standarde cPanel rrit një sërë burimesh tashmë të shkëlqyera për menaxhimin e domenit.

Serverat, Rrjeti, & Performance

Servers: Web Hosting Hub ka 2 qendra të të dhënave – njëra e vendosur në bregun lindor në Ashburn, VA dhe tjetra në Los Angeles, CA. Ata përdorin një arkitekturë të bashkuar të serverave me serverë Dell R710 të krijuar me porosi. Përdorimi i pajisjeve premium dhe rrjeteve të nivelit 1 për rutimin e të dhënave, shpejtësitë e tyre të mbajtjes në internet janë shumë të shpejta, veçanërisht për klientët e vendosur në të gjithë Amerikën e Veriut. Një përfitim tjetër i dukshëm që ofron Web Hosting Hub është aftësia që klientët të zgjedhin qendrën e të dhënave ku preferojnë që faqja e tyre të pritet në gjeografikisht. Kjo ndihmon më tej për të ulur distancën fizike midis jush dhe uebfaqes tuaj, duke zvogëluar vonesën dhe duke përmirësuar shpejtësinë e ngarkesës së faqeve.

Alokimet e plota të burimeve të serverit për secilin plan të përbashkët të përbashkët të mbajtjes në internet janë:

Spark: 40% e burimeve të CPU-së, 2 GB RAM-i Virtual, Kujtesa Fizike 1 GB, Shpejtësia e Procesit I / O 1Mb / s, 100 Proceset e Njëkohshme, & 40 përdorues të njëkohshëm
nitro: 80% e burimeve të CPU-së, 4 GB RAM-i Virtual, Memoria Fizike 2 GB, Shpejtësia e Procesit I / O 1.5Mb / s, 200 Proceset e Njëkohshme, & 80 Përdorues të njëkohshëm
Dynamo: 100% e burimeve të CPU-së, 8 GB RAM-i Virtual, Kujtesa Fizike 4 GB, Shpejtësia e Procesit I / O 2Mb / s, 350 Proceset e Njëkohshme, & 120 Përdorues të njëkohshëm

Rrjeti: Përvoja jonë me Qendrën e Web Hosting ka qenë shumë pozitive, veçanërisht kur bëhet fjalë për performancën e faqes në internet & besueshmëria e rrjetit. Sitet e pritura me Qendrën e Hosting Hub kanë tendencë të ngarkojnë shumë shpejt dhe të shënojnë mirë në testet e standardeve. Kjo është veçanërisht e dobishme për Google, i cili tani përdor shpejtësinë e ngarkesës së faqeve në algoritmin e tyre të rangimit.

Pyetje të dobishme rreth Qendrës së hostimit në internet

Këtu janë disa pyetje që bëhen shpesh që mund të keni në lidhje me Qendrën e Web Hosting:

Si mund të porosis një plan të mbajtjes së faqes në internet nga Qendra e Web Hosting?

Ju mund të porosisni një plan të përbashkët të pritjes nga Qendra e Web Hosting, duke vizituar faqen e tyre të internetit, www.webhostinghub.com. Mund të porosisni edhe përmes telefonit, përmes departamentit të shitjeve të tyre në 877-595-4482. Renditja në internet rekomandohet që të mos gaboni emrin e domain. Ju gjithashtu mund të merrni një ndarje vizuale më gjithëpërfshirëse të veçorive shtesë & çmimi. Vini re se do t’ju duhet të flisni me një përfaqësues të shërbimit të klientit përmes telefonit, në mënyrë që të përfundoni procesin e ndërhyrjes.

Paymentsfarë pagese pranon Qendra e Web Hosting-it?

Hub Web Hosting pranon të gjitha kartat e kreditit kryesore (Visa, MasterCard, American Express), & Discover). Fatkeqësisht, ata nuk e pranojnë PayPal.

Si mund ta anuloj?

Ju mund të anuloni llogarinë tuaj në çdo kohë duke vizituar faqen e tyre të internetit. Ju do të duhet të paraqisni një njoftim anulimi në internet përmes formularit të tyre elektronik të anulimit.

A mund të marr një rimbursim & si punon?

Po. Qendra e Web Hosting ofron një garanci të kthimit të parave 90 ditë. Kjo do të thotë që ju keni 90 ditë për të marrë një rimbursim të plotë. Nëse anulloni pas 90 ditësh, do të merrni një rimbursim të vlerësuar me pro (në thelb një kthim për kohën e mbetur që nuk e keni përdorur). Nuk ka afate kohore ose angazhime afatgjata dhe ju mund të anuloni në çdo kohë. Sidoqoftë, çdo certifikatë SSL, tarifat e privatësisë së domain ose emrat e domain që keni regjistruar me Hub janë të pakthyeshme. Ky është standard për shumicën e hosteve në internet. Nëse keni një emër domain falas nga Hub Web Hosting, ka një tarifë të pakthyeshme prej 15,99 $. Ju mbani emrin e domain dhe mund ta transferoni atë ose ta tregoni atë diku tjetër.

Disa gjëra që duhet të merren parasysh para se të blini…

Si me çdo host në internet, ka disa gjëra që mund të përmirësohen. Ne kemi diskutuar shumë nga mirat për Qendrën e Web Hosting, por këtu është një shpjegim i mëtejshëm i të këqijave:

Asnjë VPS ose Plane të Përkushtuara Pritëse: Siç u përmend më lart, Hub-Web Hosting nuk është i përshtatshëm për faqet e internetit të mëdha dhe vetëm ofron plane të përbashkëta pritjeje. Kjo është në rregull për aq kohë sa ju duhet vetëm një plan i përbashkët pritjeje. Disa site mund të tejkalojnë një platformë të përbashkët pritjeje dhe për fat të keq do të duhet të shpërngulen në një host të ndryshëm në internet. Migrimi i faqeve është gjithmonë një dhimbje koke, kështu që është më mirë ta shmangni nëse prisni që faqja juaj të ketë nevojë për një ditë VPS. Sidoqoftë, nëse jeni të sigurt që siti juaj do t’ju duhet vetëm një llogari e përbashkët e pritjes, Qendra e Web Hosting mund të jetë ideal.

Sitet e kufizuara të shtesave: Jo shumë për gjëra të mëdha, por prapëseprapë është kufiri i shtesave të Web Hosting Hub për shtesat e faqes për planin Spark (plani më themelor i tyre i hostimit). Për planin e Shkëndijës, ju vetëm do të lejoheni të strehoni 2 faqe interneti në llogari. Nëse po planifikoni të pritni më shumë, do të duhet të përmirësoheni në një plan të nivelit më të lartë.

Google Apps for Work: Nuk ka integrim të thjeshtë të Aplikacioneve Google për Punë me Qendrën e Web Hosting. Disa hostë të uebit ofrojnë një magjistar të integruar, grafik për t’ju ndihmuar të lidhni domenin tuaj me Google. Natyrisht që akoma mund të përdorni Google Apps for Work, por do të duhet ta konfiguroni manualisht. Kjo si një bezdi dhe i bën gjërat më të vështira që fillestarët të kuptojnë. Meqenëse Qendra e Web Hosting është përqendruar në bërjen e shpejtë dhe të lehtë të gjërave, ne shpresojmë që ata së shpejti mund ta ofrojnë këtë.

Verifikimi në telefon i llogarive të reja: Ndërsa Qendra e Web Hosting Hub reklamon shërbimet personale të ofruara nga procesi i bordit si një plus, shumë përdoruesve mund të mos ju pëlqejë nevoja për të verifikuar një llogari të re përmes telefonit. Do të duhet të prisni para se të regjistroheni për herë të parë dhe të përdorni llogarinë derisa të përfundojë procesi i verifikimit.

A E DINI? Web Hosting Hub kishte qendrën e parë të gjelbër të të dhënave në Los Angeles vite më parë para se të tjerët të fillonin të adaptoheshin.

Karakteristikat shtesë që përmenden me vlerë

Web Hosting Hub gjithashtu ofron shërbimet e tyre të brendshme për krijimin e faqeve të internetit për bizneset e vogla të cilat përfshijnë mbështetje për shumë CMS me burim të hapur dhe platforma ecommerce. Planet e llogarisë ofrojnë mbështetje për 15 deri në 30 faqe, përfshirë instalimin e bazës së të dhënave, hartimin e temave dhe krijimin e përmbajtjes. Kompania gjithashtu do të kushtojë deri në një orë kohë duke bërë përmirësime të sigurisë për skriptet e instaluara. Ndërsa ata nuk kanë çmime të përcaktuara në dispozicion për këto pako, disa biznese mund ta konsiderojnë këtë shërbim të dobishëm nëse nuk kanë njohuri me firmat e tjera të zhvillimit të internetit në sektor. Sidoqoftë, Qendra e Web Hosting nuk bën kodim të personalizuar PHP ose zhvillim të modulit të ri për faqet CMS, duke e bërë shërbimin disi të kufizuar.

Mbështetje për PostgreSQL: Të gjitha planet tani përfshijnë mbështetje për bazat e të dhënave PostgreSQL, e cila është një alternative për MySQL.

Qasja në SSH: Qendra e Web Hosting tani lejon SSH Access për klientët! Kjo lejon një menaxhim më të shpejtë dhe më të fuqishëm të linjës së komandës të serverit në vend se të përdorni një ndërfaqe grafike të përdoruesit, duke përfshirë mbështetjen për programin e kontrollit të versionit si Git ose duke përdorur Drush, WP-CLI, etj me platformat CMS.

SSD falas: Plando plan për mbajtjen e faqeve në Web Hosting Hub tani përfshin përdorimin e disqet me gjendje të ngurtë (SSD) për ruajtje në serverë. Disqet e gjendjes së ngurtë do të ofrojnë 20x shpërndarje më të shpejtë të përmbajtjes dhe herë të ngarkesës së faqeve mbi HDD-të. Këto azhurnime hardware tani përfshihen falas me çdo plan të përbashkët pritjeje.

Uebfaqja e sapodenjuar: Web Hosting Hub hapi një faqe interneti krejt të re në 16 shkurt 2015. Uebfaqja mori një pamje plotësisht të re dhe është plotësisht e përgjegjshme. Web Hosting Hub deklaroi “Dizajni i ri është miqësor ndaj përdoruesit dhe plotësisht i përgjegjshëm me një fokus në bërjen e ofertave tona të produkteve për tu kuptuar lehtë.”

Paraqitja e Nitro & Dynamo: Web Hosting Hub nisi 2 plane të reja të përbashkëta të pritjes të quajtur Nitro & Dynamo për t’u shërbyer më mirë klientëve të tyre më intensivë të CPU-së. Këto plane të reja do të rritin performancën për klientët që kanë nevojë për fuqi shtesë të performancës në zhvillimin e uebit.

Kontrolli i përmirësuar: Qendra e Web Hosting është aktualisht në proces të përmirësimit të arkëtimit të tyre. Edhe pse ende nuk është implementuar, kjo do të ndihmojë që përvoja e arkëtimit të lehtë për klientët e rinj të lundrojnë gjatë procesit të regjistrimit.

Ndërtues i faqes së ngritur në BoldGrid: Web Hosting Hub ka hequr dorë nga platforma e tyre e vjetër për krijimin e faqeve të internetit në favor të prezantimit të BoldGrid. Ndërsa ky është një përmirësim i madh, do të jetë i dobishëm vetëm për pronarët e faqeve që përdorin WordPress në zhvillimin e uebit.

Përfundim – Të presësh apo jo të presësh?

Ndërsa arrijmë në konkluzionin e rishikimit të Qendrës sonë të Web Hosting Hub, ne sinqerisht shpresojmë se ju ndihmoi të vendosni nëse duhet të jeni apo jo faqja juaj me ta. Do sit është i ndryshëm dhe do të duhet të përcaktoni nëse ky host në internet i përshtatet më së miri nevojave tuaja. Për më shumë informacion në lidhje me Qendrën e Web Hosting, vizitoni www.webhostinghub.com.

Njoftoni mendimet tuaja

A keni përdorur Qendrën e Web Hosting më parë? Keni ndonjë përvojë pozitive ose negative që dëshironi të ndani me ne? Na dërgoni me email përshtypjet tuaja të ndershme në

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map