Revisió HostGator 2018

HostGator és un bon host web? Llegiu la revisió completa de HostGator amb professionals & contres, queixes, ús recomanat, preguntes freqüents, cupons, & més.


Revisió HostGator

HostGator

www.hostgator.com

O / S del servidor:Linux & Windows
Panell de control:cPanel
Instal·lador automàtic:Mojo QuickInstall
Ubicació del centre de dades # 1:Houston, TX
Ubicació del centre de dades # 2:Provo, UT
Hosting compartit:
VPS Hosting:
Hosting dedicat:
Hosting de distribuïdors:
Hosting al núvol:

Consulteu els plans d’allotjament

Una visió ràpida:

www.hostgator.com és una empresa d’allotjament web amb una gran reputació de ser una forma ràpida i senzilla de publicar llocs web en línia. HostGator ofereix un excel·lent suport tècnic i atenció al client a clients amb un personal ben informat. Tot i que no és l’amfitrió web més barat, HostGator ofereix una àmplia varietat de funcions i serveis fiables per a la majoria de propòsits de desenvolupament web. Ofereixen allotjament web de Linux i Windows a través de diversos plans d’altura. HostGator és una marca molt coneguda en el sector de l’hostaleria i és una de les opcions més populars per a les persones que trien un host web a causa de les seves campanyes publicitàries. Recentment han llançat una plataforma d’allotjament en núvol i un servei d’allotjament de WordPress gestionat. Tanmateix, creiem que hi ha poca cosa fonamentalment que distingeixi els plans HostGator d’un host revendedor típic, tret del manteniment d’un centre de dades independent i l’escala de la seva base d’usuaris. No hi ha molta innovació a la plataforma ni a les eines de desenvolupament exclusives que s’ofereixen. En canvi, el que obteniu és un pla cPanel o Windows força sòlid amb algunes pràctiques de màrqueting qüestionables i esquemes de preus sovint enganyosos. Els propietaris de llocs que s’aprofiten de les tarifes d’introducció barates d’HostGator sovint es veuen obligats a migrar un cop finalitzi el termini inicial o paguen preus desprenents de renovació.

Per què escolliu HostGator:

 • Una marca de marca àmpliament reconeguda en el sector de l’allotjament web
 • Ofereix una gran varietat de plans d’allotjament adequats per a la majoria de llocs web
 • Plànols disponibles tant en plataformes de servidor Linux com de Windows
 • Utilitza cPanel (Linux) & Plesk (Windows) per a la gestió de dominis
 • Funcions d’allotjament estàndard de la indústria per a ús avançat & principiants
 • Suport per a scripts CMS i llenguatges de programació populars
 • Una opció popular per a serveis de hosting de distribuïdors
 • Atenció al client llegendari per telèfon, xat en directe, & correu electrònic
 • Millora del rendiment de WordPress amb nous plans d’allotjament gestionats

Quins són els inconvenients:

 • Preus cars i taxes de renovació de la majoria dels plans
 • El creador de llocs web Weebly no té sentit i està obsolet
 • Els plans de WordPress Cloud HostGator no tenen accés a phpMyAdmin ni a cPanel
 • Els plans per a plataformes CMS populars no disposen de serveis addicionals

La línia de fons:

HostGator és una marca famosa al món de l’allotjament web, però es tracta només d’una etiqueta adjunta a serveis bastant genèrics de centres de dades. HostGator ha estat una elecció popular entre els propietaris de llocs durant 15 anys, degut principalment al poder de les seves campanyes publicitàries. Ofereixen una gran varietat de plans d’allotjament Windows i Linux que són relativament barats per registrar-se en nous comptes mitjançant promocions especials. Tot i així, semblen aprofitar els usuaris sobre les taxes de renovació, sobretot quan hi ha poca altra opció per a un lloc establert, però una migració complexa cap a un altre amfitrió. Les funcions i serveis addicionals que es troben a la majoria dels plans HostGator són estàndards de la indústria amb cPanel, WHM, CentOS i Windows. No s’ofereixen nombroses innovacions de plataforma personalitzada o noves eines de desenvolupament. En resum, HostGator proporciona serveis d’allotjament web com a producte bàsic als clients, on bàsicament tornen a marcar una col·lecció de compres de maquinari a l’engròs i llicències de programari mentre gestionen els marges de la transferència de clients. Tot i que no hi ha funcions especialment destacades a la plataforma, HostGator proporciona el que els desenvolupadors de llocs necessiten en el maquinari del servidor, instal·lacions de xarxa i arquitectura del centre de dades en un servei fiable i fàcil d’utilitzar..

Cupó d’oferta especial HostGator

Comencem a Hosting!

HostGator té una garantia de devolució de 45 dies perquè pugueu provar-la sense risc.

Revisió d'experts de HostGator

Opinions d’usuaris de HostGator

Ho sentim, encara no hi ha cap comentari dels usuaris sobre aquest amfitrió web.

Opinió dels experts: la nostra revisió en profunditat de HostGator

HostGator va ser fundat per un estudiant de la Universitat Atlàntica de Florida anomenat Brent Oxley el 2002. Va iniciar HostGator fora de la seva cambra de dormitori i originalment no va poder decidir el nom, ni HostGator ni GatorHost. Afortunadament, va escollir HostGator. L’any 2003 l’empresa només tenia 112 clients. Es va trigar un any més a escalar la companyia passats 1000 comptes de clients. No obstant això, el 2008, HostGator va ser classificat per Inc Magazine com una de les empreses de més ràpid creixement dels Estats Units. HostGator va traslladar les seves oficines des de Boca Raton, Florida a Houston, Texas per llançar un nou centre de dades amb 50 empleats el 2006. Actualment tenen més de 500 empleats amb oficines a Canadà, Brasil i Índia. El 2012, Oxley va anunciar que venia l’empresa a Endurance International Group (EIG) per 225 milions de dòlars i sortia a viatjar pel món. HostGator, que inicialment es va iniciar com una petita empresa de partida a la sala d’habitacions d’un estudiant universitari havia crescut fins a formar part d’una empresa Fortune 500. La companyia va llançar recentment plans de servei per al mercat indi al domini HostGator.in amb un centre de dades a Maharashtra. Avui dia, HostGator és líder mundial en allotjament web amb més de 9 milions de dominis de clients i més de 400.000 clients.

Plans d’allotjament & Característiques: Quina és la meva adequada?

HostGator ofereix un gran nombre de serveis de centres de dades que inclouen plans d’allotjament compartits a Linux & Windows, la seva pròpia plataforma d’allotjament en núvol, cinc nivells de plans d’allotjament de distribuïdors, una solució de WordPress gestionada, plans VPS i servidors dedicats. Els seus plans d’allotjament Drupal, Joomla, Magento i MediaWiki són els mateixos que un compte d’allotjament compartit sense cap funció addicional ni optimització de plataformes. Tanmateix, tenen una implementació de Cache vernís personalitzada per a WordPress. HostGator ofereix una instal·lació de script de “un clic” en els seus plans d’allotjament mitjançant QuickInstall. Nginx es poden afegir al seu VPS & Els plans de servidor dedicats, però no formen part de la solució d’allotjament en núvol ni de l’allotjament de WordPress gestionat. Les tecnologies de servei HostGator realitzaran una migració gratuïta d’un lloc web quan es transfereixi des d’una altra empresa d’allotjament. HostGator utilitza diferents maquinaris del servidor en tots els plans de hosting.

Visió general dels plans d’allotjament compartit de HostGator

Plans d’allotjament compartits:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Hatchling3,95 dòlars / mes10,95 dòlars / mes
Nadó5,95 dòlars / mes11,95 dòlars / mes
Negocis5,95 dòlars / mes16,95 dòlars / mes

HostGator ofereix tres plans d’allotjament compartits Linux basats en cPanel, WHM, & CentOS que proporcionen un nivell prou estàndard de serveis per al desenvolupament web mitjançant scripts LAMP. Totes les eines normals i ben establertes es troben aquí, des de assistents de bases de dades MySQL, phpMyAdmin i File Manager fins a correu electrònic, FTP, Cron, estadístiques web, analítica de trànsit, etc. , Ruby on Rails, Perl i Python. El pla de negoci també ofereix una única adreça IP dedicada i certificat SSL, que també es pot utilitzar amb una aplicació de VoIP inclosa. Ens agrada la senzillesa i la facilitat d’ús de la plataforma d’allotjament compartit HostGator. El subministrament de $ 200 en crèdits d’anuncis de Google AdSense, Yahoo! I Bing proporciona un valor addicional per a les promocions de llocs web. Tanmateix, la taxa de renovació de 10,95 USD per mes per al pla únic de domini “Hatchling” és excessiva.

Hosting compartit – Hatchling: Domini únic + Subdominis il·limitats, FTP, MySQL, & Correu electrònic + Amplada de banda no modificada

Amb només un suport per a un domini únic, el pla Hatchling està destinat a un lloc web amb un màxim d’uns 25 usuaris simultanis i menys de 750.000 càrregues de pàgines al mes de mitjana, segons la configuració del lloc. Com que el pla de domini il·limitat és de només 2 dòlars més al mes (1 dòlar més més amb tarifes de renovació), recomanem que qualsevol persona que s’inscrigui a un compte HostGator compri el pla “Baby” o “Business”. Com que l’allotjament de diversos llocs web comparteix els mateixos recursos de servidor assignats a tots els dominis registrats, el pla Hatchling podria realitzar un rendiment marginalment millor que el compte “Baby” limitant tot el trànsit a una sola base de dades i script web que s’executa sota Apache..

Allotjament compartit: nadó: Dominis il·limitats, Sub dominis, FTP, MySQL, & Correu electrònic + Amplada de banda no modificada

El pla “Baby” és el compte més popular a HostGator, tot i que al mateix preu introductori (5,95 dòlars mensuals) que el pla de negocis, els usuaris que es tancaran durant el període de tres anys complets, òbviament, opten millor. compte de valor més alt amb una adreça IP dedicada, certificat SSL / TLS i VoIP. El pla “Baby” és el que busca la majoria de la gent tradicionalment en un compte d’allotjament compartit de cPanel compartit, i és sòlid per a propòsits de desenvolupament de diversos llocs. Ens agrada la suite d’eines de programari normalitzades disponibles en aquest pla, però amb les mateixes configuracions disponibles a través d’altres empreses d’allotjament amb tarifes marginalment més barates, no hi ha cap incentiu clar a registrar-se en un compte..

Hosting compartit: empreses: Dominis il·limitats, Sub dominis, FTP, MySQL, & Correu electrònic + Amplada de banda no modificada + IP dedicada, SSL, & VoIP

El pla de negoci d’HostGator és la millor oferta a tarifes introductòries (5,95 dòlars per mes / mes) amb una adreça IP dedicada i certificat SSL, però la taxa de renovació a 16,95 dòlars mensuals per al servei és extravagant. Aquest és el principal problema d’HostGator i sembla que és una política de llarga durada relacionada amb els seus marges de benefici que no canviaran. Molts equips de desenvolupament web utilitzen HostGator com a entorn d’escenificació per crear llocs i, a continuació, traslladen la versió de producció completa a un altre host o compte VPS per a la seva posada en marxa, aprofitant el marc d’allotjament de diversos llocs d’HostGator per a l’ús de sandbox. Com que és prou fàcil fer-ho en un subdomini en qualsevol lloc, no és un suport fort del servei.

Les estratègies de preus d’HostGator deixen als propietaris de llocs amb un dilema: o bé bloquegeu-vos durant tres anys en una plataforma que abans no havien provat i espereu el millor o registreu-vos en un compte d’un any i pagueu els càrrecs de renovació més alts de tota la vida. del compte posterior. En conseqüència, creiem que això comporta una gran quantitat de “reducció” a la base de subscriptors d’HostGator. Posteriorment, dominis de menor qualitat i llocs web temporals més aptes per ser allotjats al servei. L’empresa es percep com a “barata” a causa dels forts descomptes davant de les taxes de renovació dels plans d’allotjament, però fins i tot els preus introductors poden ser superiors a altres empreses de serveis similars. Ja que el que es proporciona és una plataforma Linux que funciona cPanel & WHM, el mateix que utilitzen literalment milers d’empreses d’allotjament web comparables de la indústria, és bàsicament la publicitat omnipresent d’HostGator que manté aquests plans populars entre els nous usuaris..

Visió general dels plans d’allotjament del núvol HostGator

Plans d’allotjament al núvol:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Hatchling Cloud4,95 dòlars / mes12,95 dòlars / mes
Núvol de nadó7,95 dòlars / mes13,95 dòlars / mes
Núvol de negocis9,95 dòlars / mes19,95 dòlars / mes

Com que hi ha molta publicitat i atenció mediàtica centrada en la computació en núvol, és fàcil que les empreses puguin aprofitar-ho rebrandant els seus serveis mitjançant “núvol” a nom d’un producte i aprofitant la captació d’informació per part del consumidor no informada. en màrqueting de paraules de buzz. En una anàlisi tècnica de la plataforma d’allotjament en núvol d’HostGator, els usuaris reben un compte amb més memòria RAM & Recursos de CPU assignats (com un VPS) que no pas en un pla d’allotjament estàndard compartit, juntament amb la garantia de subministrar fitxers en servidors de baixa densitat per obtenir un millor rendiment del lloc web, suport integrat de la memòria cau de vernís i ús gratuït del CloudFlare CDN. D’aquestes funcions, només la integració de la memòria cau de vernís és realment única.

Moltes empreses d’allotjament web ofereixen suport gratuït integrat de CloudFlare CDN per a tots els comptes d’allotjament compartits mitjançant cPanel. No recomanem l’ús de CloudFlare CDN en general, perquè reverteix el DNS per apuntar als servidors CloudFlare en un servei anònim que limita el desenvolupament en viu i funciona menys que òptimament amb actualitzacions de contingut dinàmic. Tot i això, CloudFlare pot funcionar com a servei valuós en alguns casos quan està activat per utilitzar-lo amb un lloc web estàtic que no s’actualitza freqüentment amb contingut nou. El punt principal és que quan s’anuncien servidors de baixa densitat com a aspecte principal d’un compte d’allotjament “núvol”, no es tracta d’una gran innovació. Només vol dir que els servidors funcionen millor perquè hi ha menys llocs web a cada màquina amb els mateixos recursos.

Tanmateix, la integració personalitzada de Varnish Cache és única i donem crèdit a HostGator per establir-ho al servei. Molts desenvolupadors utilitzen Carn Varnish amb èxit per millorar el rendiment de script de CMS per allotjar alguns dels llocs més grans del web. Però en comparació amb plataformes d’allotjament en núvols més complexes que amplien les instàncies del servidor en clústers per mantenir llocs de gran trànsit subministrats en totes les situacions, tot el que realment obteniu amb els plans de “núvol” HostGator és una assignació de recursos de servidor més alta, maquinari premium, menys comptes de client per màquina, rèplica de dades, millora d’encaminament de xarxa i integrat de Cache de vernís amb llocs. El compte de CloudFlare CDN ja és gratuït perquè qualsevol persona es registri i utilitzi, però podeu gestionar la configuració mitjançant una interfície cPanel fàcilment.

Ens quedaríem més impressionats si HostGator implementés aquestes millores a tots els comptes d’allotjament compartits i no les comercialitzés sota el vel de núvol “núvol”. No obstant això, els propietaris i desenvolupadors de llocs seriosos poden seguir endavant i considerar aquests plans com la nova versió de hosting compartit, amb totes les funcions de cPanel i la capacitat d’acollir llocs il·limitats en els comptes avançats. Un altre crèdit a HostGator és que aquests plans no són significativament més cars que els tradicionals plans d’allotjament compartit i tenen un preu competitiu per a la majoria d’altres plans de Linux compartits de la indústria. Així, els propietaris de llocs poden gaudir de velocitats de càrrega de rendiment i de rendiment millorades mitjançant l’optimització de llocs web mitjançant aquests plans d’allotjament compartit, advertint que també s’estan desenvolupant més opcions d’allotjament en núvol amb paquets de funcions en altres empreses..

Cloud Hosting – Cloud Hatchling: Únic domini + 2 CPU Cores + 2 GB de memòria RAM + SSL compartit + Amplada de banda no modificada & Emmagatzematge

Tot i que no ens agrada el límit a una assistència de domini en aquest compte, els propietaris de llocs reben aproximadament 6 x els recursos posats a disposició d’un compte d’allotjament compartit mitjà amb les eines d’optimització de rendiment addicionals i el suport SSL per un preu inferior al de molts plans de Linux. Els llocs CMS simples amb requisits complexos de bases de dades tindran un rendiment molt millor en aquest pla que en les tradicionals plataformes d’allotjament Linux compartides, de manera que és una manera barata d’incrementar la velocitat de càrrega de la pàgina i la classificació del lloc amb Google.

Hosting al núvol: Cloud Cloud: Domini il·limitats + 4 Cores de CPU + 4 GB de RAM + SSL compartit + Amplada de banda no modificada & Emmagatzematge

A 7,95 dòlars mensuals, amb tarifes introductòries i la possibilitat d’acollir diversos llocs web sota un pla “il·limitat”, recomanem aquest compte sobre els tradicionals plans d’allotjament Linux compartits. Calculeu aproximadament 12 vegades la potència per només 2 dòlars més al mes. Probablement és una de les millors ofertes disponibles a HostGator actualment.

Cloud Hosting: Business Cloud: Dominis il·limitats + 6 Cores de CPU + 6 GB de RAM + IP dedicada + SSL privat + Amplada de banda no modificada & Emmagatzematge

El compte d’allotjament de Business Cloud d’HostGator proporciona recursos de servidor comparables a molts plans VPS a només 9,95 dòlars mensuals amb la integració de Varnish Cache integrada. A l’entorn de 20x la potència d’un compte tradicional d’allotjament compartit i la garantia d’acollir llocs en servidors de baixa densitat. amb configuracions de maquinari superiors, recomanem sincerament el compte Business Cloud sobre els plans de Linux compartits estàndard, tot i que a les tarifes de renovació de 19,95 dòlars, hi ha plans d’allotjament en núvol més sòlids disponibles en altres empreses..

La nostra opinió és que al proporcionar els mateixos serveis que un pla d’allotjament Linux compartit a preus similars, aquests nous plans d’allotjament en núvol a HostGator haurien de ser utilitzats com a actualització immediata per a tots els comptes de la generació anterior de servidors. Tots els desenvolupadors saben que fins i tot els llocs CMS únics empenyen regularment contra els límits d’un pla d’allotjament compartit i aquests comptes al núvol ocupen un nínxol estratègic entre els costos que suposa l’actualització a una plataforma VPS. En el rang de preus entre 4,95 i 9,95 dòlars són rendibles, però a les taxes de renovació més elevades, els propietaris de llocs solen arrendar més energia en un pla VPS. En resum, tot i que considerem que aquests plans suposen una actualització progressiva de l’allotjament Linux compartit en lloc d’una veritable solució d’allotjament “núvol”, el rendiment superior proporcionat per allotjar els mateixos llocs web en un marc multisitial els converteix en una opció molt atractiva per a Propietaris de llocs web de CMS.

Visió general dels plans d’allotjament de WordPress HostGator

Plans d’allotjament de WordPress:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Inici (1 lloc)5,95 dòlars / mes14,95 dòlars / mes
Estàndard (2 llocs)7,95 dòlars / mes20,95 dòlars / mes
Empreses (3 llocs)9,95 dòlars / mes27,95 dòlars / mes
Empreses (5 llocs)11,95 dòlars / mes31,95 dòlars / mes
Pro (10 llocs)22,95 dòlars / mes59,95 dòlars / mes
Pro (20 llocs)33,95 dòlars / mes91,95 dòlars / mes

Les solucions d’allotjament de WordPress gestionades per HostGator utilitzen les mateixes eines de plataforma que els seus comptes d’allotjament en núvol per obtenir un millor rendiment respecte als plans d’allotjament compartits. Tanmateix, no assignen una quantitat fixa de recursos RAM i CPU a cap dels comptes particulars. En lloc d’això, determinen el preu mitjançant el nombre de llocs web inclosos que es poden allotjar a cada pla i el nombre de visites a cada domini al mes. Els recursos de RAM i CPU s’assignen dinàmicament a les peticions reals de trànsit que cada lloc té en temps real. Considerem que els criteris de trànsit utilitzats per a aquests plans de WordPress a HostGator són extremadament baixos, ja que normalment es poden escalar per satisfer els requisits de trànsit superiors als que permeten aquests plans en règim d’allotjament compartit quan s’optimitzen. A més, els plans de WordPress d’HostGator s’executen sota Apache i Varnish Cache, no utilitzant una instal·lació de Nginx. Tampoc podeu editar la base de dades MySQL ni tenir accés a cPanel.

Com que els desenvolupadors de WordPress denuncien de forma constant guanys de velocitat de rendiment molt més gran utilitzant Nginx amb el CMS, juntament amb tècniques de caché de pàgines a diversos nivells, els propietaris de llocs que vulguin implementar una configuració Nginx hauran d’utilitzar un VPS o un pla de servidor dedicat. El servei d’allotjament de WordPress gestionat per HostGator utilitza el CDN de Sitelock en lloc del CloudFlare CDN, així com el conjunt d’eines de malware de Sitelock i CodeGuard per a còpies de seguretat. Com que cap d’elles és utilitat essencial, i HostGator limita el trànsit del lloc pel preu d’aquests plans, creiem que els propietaris de llocs obtindran un millor rendiment per al hosting de WordPress de diversos dominis mitjançant els plans de núvol de HostGator o un compte VPS. Tanmateix, caldrà més despeses de treball i de desenvolupament dels desenvolupadors per configurar el programari d’optimització de WordPress i caché de pàgines independentment en un servidor.

WordPress Hosting – Starter: 1 lloc + visites de 25 k p / mes + emmagatzematge de 50 GB + còpies de seguretat de 1 GB + CDN global

Atès que la majoria dels propietaris de llocs web poden gestionar fàcilment més de 25.000 visites de pàgines al mes mitjançant WordPress amb hosting compartit, i hi ha molts plugins gratuïts disponibles per a l’optimització de la memòria cau del CMS que no requereix ni vernís ni Nginx, els propietaris de llocs petits poden transmetre amb seguretat aquest pla o utilitzar-lo. al seu compte, el compte Hatchling Cloud.

Hosting de WordPress: estàndard: 2 llocs + 200k visites p / mes + 150 GB d’emmagatzematge + 2 GB de còpies de seguretat + CDN global

De la mateixa manera, preferim el pla Baby Cloud amb allotjament de dominis il·limitat i 4 GB de memòria RAM a aquest pla que limita els llocs a 100k visites al mes. Amb l’emmagatzematge il·limitat als comptes del núvol, els propietaris de llocs poden allotjar més de dos llocs web i encara no s’acosten a utilitzar espai d’emmagatzematge de 150 GB en un servidor. Per 20,95 dòlars mensuals (taxa de renovació), els propietaris de llocs podrien trobar un millor rendiment i suport de trànsit en un pla bàsic de VPS amb més possibilitats de desenvolupament a llarg termini..

WordPress Hosting – Empresa: 3 llocs + visites 500k p / mes + Emmagatzematge il·limitat + Còpies de seguretat de 3 GB + CDN global

El cost d’aquest pla és essencialment un equilibri entre els costos de desenvolupament per implementar una solució de vernís Cache amb hosting WordPress de diversos llocs en un VPS. Al preu de 9,95 dòlars mensuals (tarifa introductòria), el preu és similar a molts plans compartits o d’allotjament en núvol que permeten llocs il·limitats. No obstant això, fins i tot la taxa de renovació de 27,95 dòlars probablement serà més barata que un pla VPS comparable quan es faci el cost de contractar un desenvolupador per a l’administració de sistemes i la configuració personalitzada de Varnish Cache. & Nginx s’afegeix junts.

WordPress Hosting – Empresa: 5 llocs + visites 500k p / mes + Emmagatzematge il·limitat + Còpies de seguretat de 5 GB + CDN global

El resum breu és que els propietaris de petites empreses que volen un millor rendiment del lloc web amb WordPress, requereixen una solució ràpida & fàcil sense necessitat de contractar & gestionar un desenvolupador web independent o administrador de sistemes per fer el treball trobarà atractiu aquest pla, ja que la majoria de paquets VPS i els costos per a desenvolupadors encara superaran més de 360 ​​dòlars anuals quan s’ajuntin junts. Encara preferim els plans de computació en núvol i un enfocament de WordPress de bricolatge per a allotjament a diversos llocs com a millor compromís.

WordPress Hosting – Pro: 10 llocs + 1.000.000 visites p / mes + Emmagatzematge il·limitat + Còpies de seguretat de 10 GB + CDN global

Els comptes Pro són suficients per a la majoria de llocs de WordPress de petites empreses i admeten aproximadament 33.000 visites de pàgines al dia en un màxim de 10 dominis. No obstant això, pràcticament, molts desenvolupadors web experimentats són capaços d’optimitzar WordPress per donar suport a aquest nivell de trànsit, fins i tot en condicions d’allotjament Linux Linux incloses a la part superior de la gamma. Si bé la major part d’això depèn de les restriccions d’acceleració de la CPU de l’empresa d’allotjament web i del nivell d’augment del trànsit, a 59,95 dòlars mensuals (taxa de renovació), els propietaris de llocs poden trobar solucions molt millors per a l’allotjament de diversos llocs de WordPress. Els propietaris de llocs rendibles poden trobar valor mitjà en aquest pla mitjançant el cost introductor de 22,95 dòlars mensuals.

WordPress Hosting – Pro: 20 llocs + 2.000.000 visites p / mes + emmagatzematge il·limitat + còpies de seguretat de 20 GB + CDN global

De la mateixa manera, pensem que la taxa de renovació de 99,95 dòlars d’aquest pla és massa comparat amb un pla VPS i pagar un desenvolupador per implementar una solució Varnish Cache + Nginx per a WordPress. El pla Snappy 4000 VPS té una base de preus similar, admet el desenvolupament personalitzat i també permet l’allotjament a diversos llocs amb dominis il·limitats a cPanel. Els propietaris de llocs han de ser capaços de configurar WordPress per a taxes de trànsit molt més altes en un VPS amb una optimització personalitzada de Nginx i Varnish Cache. Utilitzeu aquest pla com a base per governar els costos quan feu referència a altres opcions de VPS i les tarifes per als desenvolupadors web o bé bloquegeu l’allotjament al lloc durant un any en aquest pla a menys de la meitat del preu d’un telèfon intel·ligent i utilitzeu-lo com a transició per crear una solució més robusta. solució a llarg termini per a WordPress amb la vostra empresa.

Tots els allotjaments web són temporals. Com que el clima empresarial sempre canvia amb la nova tecnologia que arriba al mercat i la innovació en els plans de serveis que alteren el paisatge, la majoria dels propietaris de llocs se senten incòmodes de bloquejar-se en plans a llarg termini en una plataforma que ni tan sols han tingut la possibilitat de provar abans de pagar-los. De la mateixa manera, la majoria dels propietaris de llocs web es mostren reticents a passar per la molèstia de canviar els allotjaments web quan es reverteix un contracte i sovint acaben pagant les majors taxes de renovació només per estalviar la molèstia de traslladar un lloc a una altra empresa. Creiem que la plataforma de WordPress gestionada per HostGator no té prou funcions per justificar una inversió a llarg termini a aquests costos per a la majoria de llocs de negoci, especialment en comparació amb la innovació d’altres empreses per a plans similars..

Tot i que actualment la solució òptima per a WordPress és desenvolupar personalitzadament una solució Nginx i vernís en un VPS o plataformes de servidor dedicades, això pot resultar car si no ho podeu fer vosaltres mateixos i heu de contractar un especialista. Mentre que els plans d’allotjament de WordPress gestionats com HostGator pretenen solucionar aquest problema oferint solucions “fora de caixa”, HostGator encara no utilitza Nginx en aquests plans. Tanmateix, el preu és més barat del que seria arrendar un VPS i fer que el desenvolupament funcioni de manera independent, convertint-los en una solució limitada, però fàcilment accessible i ràpida per implementar llocs per a WordPress que necessiten escalar-se immediatament sense molta molèstia o addicionals. despesa. Encara preferim l’allotjament de diversos llocs amb emmagatzematge i amplada de banda il·limitada a la plataforma núvol d’HostGator per aquests plans, però els propietaris de llocs no podran instal·lar solucions Nginx en aquests comptes.

Visió general dels plans d’allotjament de distribuïdors de HostGator

Plans d’allotjament de distribuïdors:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Alumini19,95 dòlars / mes29,95 dòlars / mes
Coure24,95 dòlars / mes41,95 dòlars / mes
Plata24,95 dòlars / mes59,95 dòlars / mes
Or39,95 dòlars / mes74,95 dòlars / mes
Diamant49,94 dòlars / mes99,95 dòlars / mes

Els plans d’allotjament de revendors d’HostGator són tradicionalment populars perquè proporcionen un ampli emmagatzematge i amplada de banda per al desenvolupament, així com llicències incloses gratuïtes per a CPanel i WHMCS. Amb l’addició d’un compte de Revendedor del Club, els màsters web i professionals web independents tenen accés a centenars de serveis de centres de dades per revendre als clients. El club revendedor substitueix una llicència tradicional Enom per al registre de domini en aquests comptes i pot, de moltes maneres, tenir més opcions disponibles que el servei d’Enom. Si bé l’espai de disc disponible als comptes de Revendedor d’HostGator és reduït en comparació amb els estàndards contemporanis, impedeix la sobreeixida massiva de recursos de la seva plataforma.

Allotjament de distribuïdors: alumini: Domini il·limitats, correu electrònic, MySQL, FTP, & Bases de dades + disc de 60 GB + Amplada de banda de 600 GB + WHMCS + Club revendedor

Moltes petites empreses i dissenyadors de desenvolupament web trobaran el pla de revendedors d’alumini d’HostGator més que suficient per donar suport a la seva base de clients. El cost és competitiu amb els plans d’allotjament compartits quan s’inclouen les llicències WHMCS i cPanel. Tanmateix, si no teniu previst utilitzar WHMCS per a qualsevol compte de client, una millor opció pot ser que doni suport a clients en un compte compartit il·limitat i que els facturi a través d’altres serveis de pagament..

Hosting per a distribuïdors: coure: Domini il·limitats, correu electrònic, MySQL, FTP, & Bases de dades + disc de 90 GB + Amplada de banda de 900 GB + WHMCS + Club revendedor

Si bé és possible “etiquetar blancs” una nova empresa d’allotjament web completament independent mitjançant les eines que proporcionen els comptes del distribuïdor d’HostGator, a la majoria de la gent li serà difícil entrar en aquest sector. Considereu aquests plans principalment per a la capacitat de marcar serveis d’allotjament web i registre de noms de domini a clients a gran part en desenvolupament de pàgines web, serveis de disseny gràfic, publicació d’escriptori o màrqueting de xarxes socials..

Hosting per a distribuïdors: plata: Domini il·limitats, correu electrònic, MySQL, FTP, & Bases de dades + Disc de 140 GB + Amplada de banda de 1,4 TB + WHMCS + Club de revendors

Com que el marc d’allotjament, el conjunt d’eines proporcionat i altres funcions són les mateixes a tots els comptes del distribuïdor d’HostGator, la diferència principal és la quantitat d’espai de disc i ample de banda disponibles per a cada pla. Això significa que els professionals del web poden començar fàcilment amb els comptes més petits, estalviar diners i actualitzar només un pla de distribuïdors de nivell més alt si apareix la necessitat. No cal bloquejar-vos en plans de distribuïdors més cars si no teniu el negoci existent per donar-hi suport.

Hosting per a distribuïdors: or: Domini il·limitats, correu electrònic, MySQL, FTP, & Bases de dades + disc de 180 GB + Amplada de banda de 1,8 TB + WHMCS + Club revendedor

Una de les limitacions dels plans d’allotjament de revendors d’HostGator és que no podreu oferir als vostres clients les funcions d’allotjament en núvol actualitzades amb velocitats de càrrega de pàgina i rendiment millorats en un compte compartit. D’aquesta manera, aquests comptes es van desfasant lentament a mesura que avança la computació en núvol a la indústria d’allotjament web. Tanmateix, com que els recursos necessaris per desenvolupar un centre de dades independent només estan fora de rang per a la majoria de les persones que utilitzen comptes de distribuïdors, l’avantatge principal és la petita o gran recaptació en serveis web i la capacitat de facturar mitjançant WHMCS en la gestió. plans d’allotjament de clients. L’alternativa és vendre senzillament els plans d’allotjament web dels clients del Revendedor Club.

Hosting per a distribuïdors – Diamant: Domini il·limitats, correu electrònic, MySQL, FTP, & Bases de dades + 250 GB de disc + Amplada de banda de 2,5 TB + WHMCS + Club revendedor

Funcionalment, creiem que els desenvolupadors web obtindran un millor rendiment per als clients que utilitzin plans d’allotjament VPS i núvol per a solucions d’allotjament web quan seleccionin els millors serveis per a cada contracte de forma individualitzada. Com que Reseller Club ofereix ara serveis d’allotjament en núvol, així com VPS i plans de servidors dedicats, les empreses de desenvolupament web poden reembalar aquests productes de les diferents empreses sota el paraigua EIG i marcar-los per a la seva revenda a clients com a part dels contractes de manteniment o servei mensuals. L’ús de WHMCS per gestionar la facturació està automatitzat. De forma alternativa, els emprenedors poden llançar una botiga completa sota una nova marca per a tots els productes d’allotjament web i de domini mitjançant Storefront del Reseller Club.

Probablement el millor enfocament amb un compte de Revendedor és integrar els serveis de registre de noms de domini i els productes d’allotjament web disponibles per Reseller Club en un lloc web de l’empresa de desenvolupament web. Amb aquest mètode, els professionals del web poden oferir serveis al públic, així com als clients de contracte de factura de forma privada. Com que teniu la llibertat d’establir els vostres propis preus en tots els productes d’etiquetes blanques, les empreses poden generar beneficis addicionals i administrar tots els llocs de clients sota un marc únic. A la pràctica, però, es necessita molta feina perquè aquest model de negoci sigui un èxit, ja que hi ha molts petits venedors que utilitzen les mateixes eines i ofereixen els mateixos productes sota diferents marques..

Visió general dels plans d’allotjament HostGator VPS

Plans d’allotjament VPS:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Snappy 200019,95 dòlars / mes79,95 dòlars / mes
Snappy 2000: cPanel29,95 dòlars / mes89,95 dòlars / mes
Snappy 400029,95 dòlars / mes119,95 dòlars / mes
Snappy 4000 – cPanel39,95 dòlars / mes129,95 dòlars / mes
Snappy 800039,95 dòlars / mes149,95 dòlars / mes
Snappy 8000 – cPanel49,95 dòlars / mes159,95 dòlars / mes

Els plans VPS d’HostGator tenen una estructura de preus completament raonable. Per això, el seu valor depèn en gran mesura del temps que pagueu per endavant pel contracte inicial. Atès que el maquinari del servidor és una mercaderia i no hi ha res especial en la seva plataforma de virtualització, els propietaris de llocs poden estalviar diners o aconseguir una bona gestió de la forma en què ordenen els serveis. Com que la majoria de la gent és adversa per guanyar molts diners per endavant per als serveis web i la indústria canvia tan ràpidament, sovint no és una opció per inscriure’s en un pla de dos o tres anys. No obstant això, els usuaris apreciaran la facilitat d’ús de cPanel en aquests plans, a excepció del fet que HostGator cobra 10 dòlars addicionals al mes per una llicència cPanel a cada compte. Aquesta és una altra pràctica de facturació que considerem que no està en línia amb els estàndards actuals del sector i que suma 120 dòlars anuals a tots els comptes de VPS.

VPS Hosting – Snappy 2000: 2 CPU Cores + 2 GB RAM + 120 GB d’emmagatzematge + 1,5 TB d’ample de banda + Domini il·limitats, correu electrònic, MySQL, FTP, & Bases de dades

A 19,95 dòlars mensuals, el pla Snappy 2000 VPS d’HostGator aparentment és una ganga. Tanmateix, podeu obtenir 6 nuclis de CPU i 6 GB de RAM segons els nous plans d’allotjament en núvol. Quan afegiu 10 dòlars addicionals al mes per a cPanel i l’important marcatge de 79,95 dòlars o 89,95 dòlars mensuals a la renovació, no podem legítimament recomanar aquest pla com a bona oferta.

VPS Hosting – Snappy 4000: 2 CPU Cores + 4 GB RAM + 165 GB d’emmagatzematge + Amplada de banda de 2 TB + Domini il·limitats, correu electrònic, MySQL, FTP, & Bases de dades

De la mateixa manera, com s’ha explicat anteriorment, el principal compromís per a molts dels plans HostGator es troba entre l’allotjament en núvol i les plataformes de WordPress gestionades, que ofereixen un desplegament integrat de “Cache” de vernís integrat “fora de la caixa” i un “do-it-” enfocament amb VPS utilitzant Nginx. Per al rendiment MySQL sota Apache, els plans d’allotjament en núvols seran òptims i rendibles. Per als propietaris exigents de llocs que desitgen fins a un doble de velocitats de rendiment disponibles mitjançant l’ús de Nginx sobre Apache a l’allotjament de llocs web, un VPS o un servidor dedicat és l’única opció a HostGator. A 29,95 dòlars (39,95 dòlars amb cPanel), això no és un bon negoci a la indústria per a un VPS de doble nucli actualment, i les taxes de renovació són desorbitants.

VPS Hosting – Snappy 8000: 4 Cores de CPU + 8 GB RAM + 240 GB d’emmagatzematge + Amplada de banda de 3 TB + Domini il·limitats, correu electrònic, MySQL, FTP, & Bases de dades

Les mateixes advertències s’apliquen al pla Snappy 8000 VPS a HostGator: els preus de renovació de 149,95 dòlars (159,95 dòlars amb cPanel) són massa costosos per recomanar. Els plans d’allotjament VPS amb suport SSD ràpid estan disponibles a gairebé totes les empreses d’allotjament web actualment, i l’ús de cPanel a les plataformes no és únic. Si bé alguns poden considerar el preu com un descompte i registrar-se en contractes a llarg termini, creiem que la divergència de les taxes de renovació mostra una falta de respecte per les necessitats del client i requeriria la migració del lloc..

En resum, els propietaris de llocs es troben amb un dilema mitjançant els plans VPS d’HostGator: registrar-se a un contracte a llarg termini amb tarifes més baixes, pagar molts diners per endavant a l’empresa o utilitzar els servidors de forma temporal i transferència a un altre amfitrió. Sentim fermament que els alts índexs de renovació són prohibitius per acollir-se amb aquests plans.

Visió general dels plans d’allotjament del servidor dedicat HostGator

Plans del servidor dedicats:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Bàsic79 $ / mes174 $ / mes
Estàndard89 dòlars / mes189 $ / mes
Elit108,98 dòlars / mes229 dòlars / mes
Pro128,99 dòlars / mes329,01 dòlars / mes

Malauradament, HostGator utilitza els mateixos esquemes de preus predatoris en plans de servidor dedicats que utilitzen en comptes VPS. No tenim cap problema que les empreses cobrin taxes elevades per al maquinari de servidor dedicat quan es basa en configuracions d’elit com 8 o 12 processadors bàsics. Tot i això, tots els plans de servidor dedicats d’HostGator es configuren amb xips Intel Xeon dual i quad core. No podem subratllar prou que malgrat que es tractin de plans costosos per a contractar usuaris individuals, desenvolupadors independents i petites empreses, hi ha literalment milions de servidors en producció. Totes les principals empreses d’allotjament web reben descomptes massius en la compra de maquinari. Això fa que els servidors dedicats siguin una mercaderia i tota la indústria del centre de dades es basa en aquest principi de competència.

L’addició de serveis de valor afegit als centres de dades fa que un pla de servidor dedicat sigui més costós. Això inclou la connexió a les connexions d’internet d’alta velocitat i fibra òptica d’internet a les empreses de Tier-1 i Tier-2, l’experiència i l’experiència del personal contractat que gestiona els servidors, així com la innovació de la plataforma en l’encaminament dinàmic, la gestió del trànsit, optimització de bases de dades, etc. En cas contrari, el maquinari es posa a disposició dels fabricants a preus fixos, quan un servidor d’un import reduït sol costar el mateix o inferior al cost mensual per arrendar la unitat. Per això, és difícil justificar els índexs de renovació d’HostGator que són sempre més del doble dels costos d’inscripció. Tot i que alguns ho consideren com un descompte per als nous comptes, ho considerem com un tipus de reducció de preus que repercuteix seriosament en la capacitat de les empreses de mantenir-se a llarg termini amb HostGator..

Servidor dedicat d’allotjament – Bàsic: Intel Xeon 2,3 GHz + 2 CPU Cores + 4 GB RAM + 500 GB d’emmagatzematge + 10 TB d’ample de banda + dominis il·limitats, Revendedor Club, & WHM

Amb el pla bàsic d’allotjament del servidor dedicat a HostGator, els propietaris de llocs tindran una millor opció per contractar un pla VPS amb especificacions similars i totes les mateixes opcions de desenvolupament que no pas amb aquest pla. La taxa de renovació és de 95 dòlars més que el cost introductori de 79 dòlars mensuals i hi ha disponibles plans de VPS més potents en el rang de preus.

Servidor dedicat d’allotjament – Estàndard: Intel Xeon 2,5 GHz + 4 Cores de CPU + 4 GB de RAM + 1 TB d’emmagatzematge + 15 TB de banda de banda + dominis il·limitats, Revendedor Club, & WHM

El mateix s’aplica per al pla d’allotjament dedicat de quatre nuclis, de 4 GB de RAM estàndard a HostGator. Amb 89 dòlars mensuals i 100 dòlars més per tarifes de renovació, els propietaris de llocs simplement obtenen més valor amb un pla VPS comparable amb les mateixes eines i opcions, o amb un pla de núvol “de pagament” que pot escalar a diverses instàncies del servidor si un lloc supera els límits del servidor. Cap dels plans de servidor dedicats d’HostGator no té capacitats al núvol amb la possibilitat de llançar noves instàncies d’un lloc a les matrius de clústers de servidors..

Servidor dedicat d’allotjament – Elite: Intel Xeon 2,5 GHz + 4 Cores de CPU + 8 GB de RAM + 1 TB d’emmagatzematge + 20 TB de banda de banda + Domini il·limitat, Revendedor Club, & WHM

HostGator el pla Elite està disponible amb un xip Xeon de quatre nuclis i 8 GB de RAM a 108,98 dòlars al mes, però el cost de renovació és de 229 dòlars al mes. No només no es tracta d’un pla “d’elit” segons els estàndards actuals de la indústria, els propietaris de llocs poden obtenir més valor amb un VPS a un preu similar o amb un pla d’allotjament en núvol en altres empreses. Els comptes de Reseller Club i WHM inclosos fan que aquest pla sigui un dels millors valors que ofereix HostGator a la seva línia de servidor dedicada, però només si està disposat a pagar més de 1.300 dòlars anuals per endavant..

Servidor dedicat d’allotjament – Pro: Intel Xeon 3,3 GHz + 4 CPU Cores + 16 GB RAM + 1 TB d’emmagatzematge + 25 TB d’ample de banda + dominis il·limitats, Revendedor Club, & WHM

De la mateixa manera, quan el pla Pro d’HostGator requereix més de 1500 dòlars anuals en pagament inicial per bloquejar el preu introductori, poques empreses haurien de pagar 4500 dòlars per avançat durant 3 anys en aquest marc quan hi hagi tanta innovació i competència de preus a la indústria. . El problema és que, si no ho feu, el compte es renovarà a 329 dòlars mensuals amb un cost de gairebé 4.000 dòlars anuals quan es paga de mes en mes. Fins i tot els llocs molt rendibles no necessiten malgastar diners en el maquinari a aquests preus per obtenir la configuració disponible.

En resum, tenim un gran respecte per la innovació del centre de dades i les configuracions de maquinari d’elit en la tecnologia del servidor, però realment no veiem que es mostri a la plataforma d’HostGator. Més aviat, creiem que l’estructura de preus aprofita que els clients honrats i els propietaris de llocs necessiten una solució d’allotjament dedicada a llarg termini sense cap raó que ho justifiqui. No hi ha eines avançades per a desenvolupadors fora de la instal·lació de cPanel, WHM i CentOS estàndard de la indústria, que són totes les distribucions preembalades. Per tant, aconsellem que la majoria de les empreses i desenvolupadors independents es mantinguin al marge dels plans de servidor dedicats d’HostGator i vagin amb una altra empresa.

Visió general dels plans d’allotjament de Windows HostGator

Plans d’allotjament amb Windows:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Personal4,76 dòlars / mes7,96 dòlars / mes
Empresa14,36 dòlars / mes15,96 dòlars / mes

HostGator ha estat una de les poques empreses del sector d’allotjament web per mantenir una plataforma de servidors Windows on la major part del negoci es basa en plataformes Linux compartides. Els servidors de Windows també fan servir Apache, MySQL i PHP de manera eficaç, a més de proporcionar l’opció per al desenvolupament ASP.net. Generalment, és necessari el suport ASP.net o les aplicacions codificades personalitzades integrades amb un entorn Microsoft empresarial que requereixi un marc del servidor de Windows. Malgrat la limitació a un o cinc dominis dels plans del compte, creiem que la plataforma Windows d’HostGator és competent, estàndard de la indústria i assequible perquè els desenvolupadors i les empreses puguin utilitzar-la de manera eficaç. No dubtarem en recomanar-ho en un sector on no moltes empreses encara ofereixen aquests serveis per falta de demanda.

Windows Hosting: personal: 1 Domini + Espai de disc no modificat & Amplada de banda + certificat SSL compartit + ASP.net + Plesk

El pla d’allotjament personal de Windows a HostGator és de només 4,76 dòlars mensuals i 7,96 dòlars a tarifes de renovació, cosa que el converteix en una opció molt assequible per als requisits d’allotjament d’un sol lloc. La inclusió d’un certificat compartit SSL / TLS garanteix que podreu donar suport als navegadors Windows antics en el desenvolupament web. Aprofiteu aquest pla si el vostre projecte requereix suport per a la plataforma ASP.net.

Windows Hosting: empresa: 5 dominis + espai de disc no modificat & Amplada de banda + SSL privat & IP dedicat + ASP.net + Plesk

Amb la possibilitat de suportar cinc dominis i una taxa de renovació a només 1,60 dòlars més del cost introductor de 14,36 dòlars mensuals, gairebé qualsevol empresa es podrà permetre aquest pla per al desenvolupament ASP.net. Com que els plans VPS d’HostGator no són compatibles amb el sistema operatiu Windows, només hi ha l’opció d’actualitzar a un servidor dedicat a Windows si els vostres llocs superen l’assignació de processament i memòria que proporciona aquest compte..

HostGator ofereix un preu preferent entre els clients de Windows per aquests plans. Tanmateix, només els desenvolupadors professionals d’ASP.net solen utilitzar aquests servidors per a allotjament web el 2016. Fins i tot, les instàncies d’aplicació per a aplicacions ASP.net es troben en gran mesura a les empreses. No esperàvem que molts propietaris de petites empreses escollissin servidors Windows pel marc LAMP / LEMP per al desenvolupament web, i recomanem molt que es construeixin amb eines de codi obert.

Gestió de comptes: eines, funcions, & Panells de control

Un cop compres un pla d’HostGator, pots iniciar la sessió al Portal de clients d’HostGator, que és essencialment el tauler de gestió del seu compte on pots accedir al teu compte d’allotjament i facturació, o afegir nous paquets i obtenir suport tècnic. A continuació, es mostra una captura de pantalla del portal de clients HostGator actual en el moment d’aquest escrit.

Captura de pantalla de HostGator AMP (Tauler de gestió de comptes)

El portal de clients d’HostGator és prou fàcil per navegar per allà i trobar el que busqueu mitjançant els laboratoris, les icones i els menús a la interfície gràfica. Molts hostes intenten ocultar la informació de contacte de l’assistència al client (o almenys dificultar la seva cerca), però HostGator facilita l’enviament d’un bitllet d’assistència per correu electrònic. Malauradament, el número de telèfon de suport tècnic és més difícil de trobar. Sembla que volen que els seus clients utilitzin assistència de correu electrònic. Un dels problemes que notaríem és la sobreinclusió d’anuncis i ofertes especials, que desordenen la pantalla i distreuen una mica les tasques de desenvolupament. Preferim accedir a la informació de vendes al lloc web i separar les eines d’administració de les ofertes més venudes, sobretot quan el servei ja s’hagi pagat com a usuari registrat.

Revisió del quadre de control

Per als plans de Linux, HostGator utilitza cPanel, que és el tauler de control estàndard de la indústria per a l’administració del servidor web i la gestió del domini. Recentment s’ha renovat l’HostGator cPanel per incloure un nou disseny personalitzat que coincideixi amb la marca d’HostGator. Es tracta d’una gran millora respecte al seu tauler de control anterior, que es va superpoblar amb els anuncis & millores. Encara podeu veure fàcilment els addons i les actualitzacions addicionals mitjançant la pestanya “Addons del lloc web” a la barra lateral esquerra. A continuació, es mostra una captura de pantalla de la implementació actual de HostGator cPanel:

Captura de pantalla del tauler de control HostGator (cPanel)

També podeu iniciar un xat en directe des del tauler de control si aneu a Ajuda > Xat en directe a la barra lateral. Tot i que, hem notat que, de manera inconvenient, li demana que ompliu la informació del client que ja hauria de conèixer. Per exemple, ja heu entrat a cPanel i us pregunta si sou un client existent. És una mica redundant i es podria racionalitzar de manera més eficient.

Servidors, Xarxa, & Rendiment

Servidors: HostGator utilitza una arquitectura de servidor diferent per a tots els seus plans d’allotjament web. Un resum breu de les principals configuracions és:

Servidors compartits:

 • Processador opcional 6376 AMD Opteron ™ 32 Core o CPU Intel (R) Xeon (R) E5-2630 v3
 • 64 GB / 32 GB de RAM
 • 4 RAID 1s
 • SSD MySQL

Servidors d’allotjament en núvol:

 • 2 processadors Intel E5-2670v3 12 Core / 24 Thread 2.3Ghz 30Mb Cache
 • 512 GB de RAM
 • Unitats internes: SSD Samsung de 256 GB
 • Emmagatzematge extern: emmagatzematge de telefonia distribuït amb nivell de caché SSD amb unitats Intel 800 SSD DC S3610

Servidors distribuïdors:

 • 16 Core AMD Opteron ™ Processador 6376
 • 16 GB de RAM
 • RAID 1
 • Memòria cau SSD

Maquinari VPS:

 • Processador de servidor Intel (R) Xeon (R) E5-2630 v3, processador de 32 nuclis
 • RAM DDR4 de 128 GB
 • 7.2TB (4 matrius RAID 1: cada matriu té 1,8 TB d’espai en disc)

Nota: Podeu obtenir més informació sobre l’acceleració de CPU a HostGator aquí.

Xarxa: En els seus primers anys, HostGator va ser considerat com un dels millors proveïdors d’allotjament i un dels primers en proporcionar serveis d’allotjament il·limitats. Des que va ser adquirit per EIG el 2012, HostGator va perdre part de la seva reputació en tant que clients d’HostGator van experimentar un augment en temps d’inactivitat amb diverses interrupcions importants. Les interrupcions van ser prou grans fins al punt que molts clients van abandonar l’empresa realment. La majoria dels problemes es van derivar de la paralització del centre de dades Provo, Utah. Avui en dia, HostGator opera principalment des del seu centre de dades més modern i d’última generació a Houston, TX. El seu centre de dades de Houston és enorme amb més de 300.000 metres quadrats d’espai. Podeu obtenir més informació al respecte aquí. Pel que fa al rendiment real, hem trobat que HostGator ha tingut puntuacions molt positives aquest any. Hem vist velocitats decents i temps de baixa molt baixa.

Preguntes freqüents sobre HostGator

A continuació, es detallen algunes de les preguntes més freqüents sobre HostGator:

Com puc demanar un pla d’allotjament web a HostGator?

Visiteu www.hostgator.com, seleccioneu un pla d’allotjament que escolliu i, a continuació, seguiu les instruccions al finalitzar el pagament.

Quins pagaments accepta HostGator?

HostGator accepta totes les targetes de crèdit principals (Visa, MasterCard, American Express, & Descobriu) i PayPal.

Com puc cancel·lar?

Podeu cancel·lar el vostre compte en qualsevol moment mitjançant el Formulari de cancel·lació de HostGator. També podeu contactar amb el departament de facturació per obtenir ajuda.

Puc obtenir una devolució & com funciona?

Sí. HostGator ofereix una garantia de devolució de diners de 45 dies en tots els compartits & Serveis VPS, però no dedicats. Amb això, no hi ha límits de temps ni contractes i encara es pot cancel·lar en qualsevol moment. Tanmateix, teniu 45 dies per rebre un reemborsament complet. Si cancel·leu després de 45 dies, rebrà un reemborsament puntual (bàsicament un reemborsament pel temps restant que no vau fer servir). Tingueu en compte també que si registreu un nom de domini mitjançant HostGator, hi ha una quota no reemborsable. Conserveu el nom de domini i podeu transferir-lo o assenyalar-lo a qualsevol altre lloc. A més, si voleu revaloritzar el vostre compte (és a dir, des d’un pla d’empresa a Hatchling), hi ha una quota no reemborsable de 10 dòlars..

Algunes coses a tenir en compte abans de comprar …

Com en qualsevol host web, hi ha algunes coses que es poden millorar. Hem discutit molts dels avantatges d’HostGator, però aquí teniu una explicació més dels avantatges:

Plans de massa preu & Tarifes de renovació: Aquest és un dels seus millors cons. Els clients que vulguin adquirir un pla d’allotjament web hauran de bloquejar-se a les tarifes de descompte introductòries o bé hauran de pagar molt més. Molts dels seus plans d’allotjament en general tenen un preu més elevat dels estàndards de la indústria i la majoria dels usuaris no estan disposats a registrar-se en un termini de tres anys. Recomanem comparar els preus amb altres empreses i, a continuació, considerar els estalvis disponibles a les tarifes de compte noves abans de comprometre’s amb un pla d’allotjament web.

Queixes després de l’adquisició d’EIG: Després que HostGator es vengués a EIG, l’empresa va començar a experimentar un augment en els seus problemes. Una simple cerca a Google de queixes d’HostGator mostra diversos bloggers enfadats que discuteixen problemes de suport i temps d’inici. És possible que l’empresa experimentés dolors creixents després de l’adquisició. L’any 2012, HostGator va ser víctima d’un hack d’enginyeria social que va atorgar l’accés arrel als hackers als servidors WHMCS. A més del hack, HostGator va patir nombroses interrupcions el 2013 i el 2014. Tot i això, HostGator és una de les marques emblemàtiques d’EIG i esperem que continuïn gestionant els serveis de la companyia de manera responsable..

Creador de llocs web Weebly: HostGator té una col·laboració amb Weebly, un senzill creador de llocs web que proporciona HTML & Les plantilles CSS per al disseny del tema, però no requereixen cap base de dades. Podeu habilitar Weebly en cPanel, però el servei gratuït està limitat a sis pàgines. El pla premium de Weebly costa 8,99 dòlars addicionals al mes, amb 2,99 dòlars addicionals al mes per habilitar les funcions de comerç electrònic. A aquests preus per la funcionalitat inclosa, els propietaris de llocs milloren un script de codi obert gratuït per al desenvolupament web. Tingueu en compte que HostGator ha llançat ara el seu propi creador de llocs web propietari que ara podeu utilitzar.

HO SAVIES? HostGator és un dels amfitrions web més populars del món!

Característiques addicionals que cal destacar

Els serveis de disseny HostGator estan disponibles, però actualment aquesta opció està limitada a llocs web que només inclouen 5 pàgines de contingut únic i una aparador amb no més de 10 articles. Tenint en compte l’estat del desenvolupament web amb scripts de codi obert com WordPress, Drupal, Joomla i Magento, aquest servei difícilment té sentit. Com s’ha indicat anteriorment, HostGator disposa de pantalles de projecció i pàgines de destinació que anuncien Drupal Hosting, Joomla Hosting, Magento Hosting, etc., però no ofereixen cap funció addicional diferent dels plans d’allotjament compartits en aquests comptes, que només destaquen l’ús d’un ” un botó d’instal·lador i la possibilitat d’utilitzar els scripts amb el servei. Aquest és un altre aspecte de la publicitat lleugerament enganyosa a l’empresa. Almenys, els plans d’allotjament de WordPress gestionats inclouen més d’una solució desenvolupada a mida amb una implementació de la memòria cau de vernís. Us recomanem que utilitzeu els populars scripts CMS de codi obert amb els nous plans d’allotjament en núvol d’HostGator per obtenir un millor rendiment.

Integració de Mojo Marketplace: HostGator té ara Mojo Marketplace integrat directament al seu allotjament web. L’aplicació Mojo Marketplace permet als usuaris accedir ràpidament a temes, codis, serveis i scripts. El mercat del MOJO també forma part de la família EIG i s’utilitza entre molts amfitrions web d’EIG.

Lloc web recentment dissenyat: El lloc web oficial d’HostGator es redissenyà amb un aspecte millorat i un disseny sensible. Ens agrada l’aspecte del nou lloc. La base de coneixement d’HostGator encara conté molta informació valuosa per als desenvolupadors de llocs web.

Procés de facturació racionalitzat: HostGator va millorar el seu procés de compra per facilitar la comanda en línia que mai. L’adquisició d’un nou pla d’allotjament d’HostGator ara és més eficient i eficient. És fàcil veure les diferents opcions de preus i comparar entre les taxes de renovació del pla al llarg del temps.

Nou centre de dades a Texas: HostGator ja no comparteix centre de dades amb Bluehost / HostMonster a Provo, Utah. Van construir el seu propi centre de dades d’última generació a Houston, Texas. Esperem que continuïn expandint-se en la innovació de la plataforma en computació en núvol utilitzant el talent disponible a la regió.

Llançament de HostGator.in: Com a part de la seva expansió global de la marca, HostGator ha llançat recentment un nou centre de dades a l’Índia (Maharashtra) i un lloc web amb els seus serveis d’allotjament propietat amb preu de rupies a hostgator.in. Com que Reseller Club té la seva seu a Mumbai, esperem que la companyia aconsegueixi sinergies en cooperació entre les dues empreses.

Nou creador de llocs web propietat: L’empresa directora d’HostGator, EIG, acaba de publicar una nova creador de llocs web que funciona molt com Weebly amb preus similars. La versió gratuïta està limitada a 6 pàgines, el compte Pro és de 6,99 dòlars mensuals amb suport per a pàgines il·limitades i el pla de negocis és de 15,99 dòlars mensuals amb un carretó de comerç electrònic, cupons de descompte, processament de pagaments., & Integració a Facebook. L’empresa ofereix centenars de temes amb el servei. Podeu comparar totes les opcions del creador de llocs d’HostGator aquí.

Conclusió: Per allotjar o no per allotjar?

Quan arribem a la conclusió de la nostra revisió HostGator, és important tenir en compte que cada lloc és diferent. Si teniu en compte HostGator, haureu de determinar si aquest amfitrió web ofereix les funcions, preus i serveis adequats per adaptar-se millor a les vostres necessitats. Per obtenir més informació sobre HostGator, visiteu el seu lloc web a www.HostGator.com. Si heu trobat útil aquesta revisió, agradeu-la i compartiu-la!

Feu-nos conèixer els vostres pensaments

Ja heu fet servir HostGator? Teniu alguna experiència positiva o negativa que vulgueu compartir amb nosaltres? Envieu-nos un correu electrònic a les vostres opinions sinceres a

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map