Revisió DreamHost 2018

DreamHost és un bon host web? Llegiu la nostra revisió completa de DreamHost amb professionals & contres, queixes, ús recomanat, preguntes freqüents, cupons, & més.

Revisió DreamHost

DreamHost

www.dreamhost.com

O / S del servidor:Linux
Panell de control:Propietari
Instal·lador automàtic:Propietari
Ubicació del centre de dades # 1:Los Angeles, Califòrnia
Ubicació del centre de dades # 2:Ashburn, VA
Hosting compartit:
VPS Hosting:
Hosting dedicat:
Hosting de distribuïdors:
Hosting al núvol:

Consulteu els plans d’allotjament

Una visió ràpida:

www.dreamhost.com és una empresa d’allotjament web ben establerta que ofereix un conjunt complet de solucions per al desenvolupament web inclosos allotjament compartit, allotjament en núvol, plans VPS, servidors dedicats i serveis de gestió de dominis. DreamHost és àmpliament respectat a la indústria per tenir un centre de dades fiable amb excel·lents velocitats de descàrrega i un rendiment tècnic superior. La companyia ha realitzat recentment una gran inversió en el llançament d’una plataforma d’emmagatzematge i computació en núvol construïda al voltant d’OpenStack i Ceph. DreamHost també és un líder en l’allotjament de WordPress gestionat amb les seves instal·lacions propietàries “DreamPress” mitjançant Nginx, vernís, Memcache i OPcache. Tot i que alguns usuaris poden trobar que DreamHost és difícil d’utilitzar i difícilment d’explicar, els clients fidels valoren constantment DreamHost com a millor de la seva classe a causa de la innovació de la plataforma en tecnologia de la informació i el subministrament de servidors per donar suport als darrers estàndards web. Si bé preferim l’allotjament cPanel a les eines d’administració del servidor propietari utilitzades per DreamHost, l’empresa ofereix indiscutiblement una marca forta amb diversos serveis únics no disponibles amb altres plans d’allotjament web..

Per què escolliu DreamHost:

 • Bona prestació del servidor amb zero temps d’inici
 • Els SSD ara s’inclouen a compartits & Plans d’allotjament VPS
 • DreamPress: un pla d’allotjament web gestionat per a llocs de WordPress
 • Garantia de devolució de 97 dies, que és increïble
 • Permet l’allotjament de dominis il·limitats
 • Recomanat per a usuaris i programadors experimentats en tecnologia, & desenvolupadors web
 • Informàtica en núvol assequible i d’entrada de nivell & Plans VPS
 • Ofereix un nom de domini gratuït “per a tota la vida” amb l’empresa

Quins són els inconvenients:

 • En general, la majoria dels plans tenen un preu bastant elevat
 • No hi ha atenció al client disponible per telèfon
 • Mala atenció al client en general, de les nostres experiències amb ells
 • Difícil d’utilitzar, amb un confús quadre de control personalitzat
 • DreamHost no està acreditat per BBB
 • Es pot aconseguir un millor allotjament a un millor preu en altres llocs

La línia de fons:

DreamHost ofereix un bon allotjament web per a administradors web experimentats a un preu fort. El seu pla d’allotjament web compartit no té assistència telefònica (tret que pagueu més per això) i utilitzen un tauler de control personalitzat que pot ser molt difícil navegar. Tot i que no és la nostra opció preferida, DreamHost té una base de fans amb molts clients fidels. No recomanem DreamHost a la majoria de propietaris de petites empreses que busquen allotjar un lloc web per si mateixos. Tot i això, hi ha molt poques empreses comparables que ofereixin suport a MongoDB, Redis, Node.js, Ruby, & Python en una plataforma de núvol “fora de caixa”. El que DreamHost ha creat amb els seus serveis de computació en núvol i emmagatzematge en núvol competeix com a “Plataforma com a servei” (PaaS) amb Google i Amazon, superant la majoria de les altres petites empreses del sector d’allotjament web. El seu paquet “DreamPress” pot estalviar milers de dòlars als propietaris de llocs en costos d’administració web personalitzada i administració de servidors. En resum, DreamHost ocupa un nínxol interessant en la indústria d’allotjament web i ha assumit un rol progressiu de lideratge en l’activisme relacionat amb els drets digitals, la privadesa dels usuaris i la preservació de la llibertat d’informació a la web. La combinació d’aquests factors amb la demostrada capacitat de DreamHost per superar la competència a l’hora d’oferir serveis innovadors d’allotjament web per a desenvolupadors garanteix que la companyia continuarà mantenint la seva popularitat en línia en un futur proper..

Cupó d’oferta especial Dreamhost

Comencem a Hosting!

DreamHost té una garantia de devolució de 97 dies perquè pugueu provar-la sense risc.

Ressenya d'experts de DreamHost

Opinions d’usuaris de DreamHost

Ho sentim, encara no hi ha cap comentari dels usuaris sobre aquest amfitrió web.

Opinió dels experts: la nostra revisió en profunditat de DreamHost

DreamHost és una empresa d’allotjament web basada a Los Angeles fundada el 1996-7 per 4 estudiants de primer grau al Harvey Mudd College: Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez i Sage Weil. L’empresa es va crear amb un gran amor per la tecnologia, el programari de codi obert i un fort desig d’ajudar la gent a entrar en línia. Sage Weil va ser un prodigi de primers desenvolupaments a Internet. Als 16 anys, durant l’era del navegador web Mosaic, va crear un guió per a “webrings” i va fundar una empresa amb el mateix nom que més tard va ser adquirida per Starseed, GeoCities i Yahoo !. Weil va crear el codi per a Weil Ceph com a part de la seva tesi doctoral a la UC-Santa Cruz el 2006-7. El 2010, Linus Torvalds va fer de Ceph una part oficial del nucli Linux. El 2011, Weil va fundar l’empresa Interior amb Bryan Bogensberger per proporcionar serveis professionals i suport tècnic per a Ceph. Mark Shuttleworth, patrocinador de DreamHost Labs i Ubuntu, va proporcionar el finançament inicial per a Inktank, que va ser adquirit per Red Hat per 175 milions de dòlars USD el 2014. L’equip de desenvolupament de DreamHost Labs ha realitzat més de 1.200 compromisos de codis a la OpenStack projecte. Avui en dia, DreamHost ha passat des de la creació d’una petita universitat amb 4 estudiants a una gran empresa amb més de 100 empleats i 400.000 clients, oferint lideratge tècnic en l’avanç de la computació en núvol a nivell internacional..

Plans d’allotjament & Característiques: Quina és la meva adequada?

DreamHost només ofereix un pla d’allotjament compartit per als propietaris de llocs amb l’objectiu principal del seu treball de desenvolupament de plataformes basat en proporcionar plans en núvol, WordPress i VPS per a aplicacions d’alta trànsit. Si manteniu les especificacions del compte senzilles, DreamHost ofereix suport per a llocs web, bases de dades, emmagatzematge i amplada de banda il·limitats en el seu pla d’allotjament compartit. Tanmateix, els seus comptes gestionats en núvol, WordPress, VPS i servidor dedicat tenen tots els preus determinats pels límits d’emmagatzematge, el nombre de nuclis de CPU assignats i els diferencials de RAM. L’altre factor principal que determina els preus entre els plans és la quantitat de programari d’optimització de plataformes addicional inclòs amb cada versió.

Un aspecte important a destacar és que DreamHost ara inclou un certificat SSL / TLS gratuït Xifrem per a tots els dominis allotjats a la plataforma. Encara millor, mitjançant la implementació anticipada de la indicació de nom del servidor (SNI), els certificats SSL de DreamHost no requereixen una adreça IP dedicada per funcionar. En comparació, Bluehost cobra actualment 49,99 dòlars per un certificat SSL / TLS i requereix una adreça IP dedicada única a 5,99 dòlars mensuals per cada instal·lació. Aquesta nova característica pot estalviar molts diners per a l’allotjament de cartera de diversos llocs mitjançant HTTPS per a l’encriptació de transferència de dades a DreamHost..

Aquí teniu una visió detallada de tots els plans d’allotjament web:

Visió general dels plans d’allotjament web compartits DreamHost

Hosting compartit:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Pla compartit4,95 dòlars / mes10,95 dòlars / mes
DreamPress14,95 dòlars / mes19,95 dòlars / mes

DreamHost ofereix un únic pla d’allotjament compartit que ha de ser òptim per a qualsevol propietari del lloc que necessiti un servidor LAMP per al desenvolupament web. Aquests plans ofereixen un bon rendiment i poden manejar una quantitat decent de trànsit de forma coherent. El compte compartit permet ampliar banda de banda, espai de disc, bases de dades i dominis, de manera que podreu allotjar tants llocs web com vulgueu en un compte. Si teniu previst allotjar un petit lloc web (o una cartera de dominis) amb DreamHost, aquest pla és excel·lent i rendible. A més, un altre bon avantatge és que ofereixen un nom de domini gratuït per a la vida amb cada inscripció, tot i que això significa que no podeu deixar mai el vostre compte d’allotjament amb DreamHost. També ofereixen protecció de privadesa i un certificat SSL / TLS gratuït de Let’s Encrypt per a tots els dominis allotjats al pla.

Pla d’allotjament compartit de DreamHost: Un domini gratuït + certificats SSL / TLS gratuïts & protecció de privadesa per a llocs web il·limitats

El pla d’allotjament compartit a DreamHost proporciona serveis estàndard de la indústria d’allotjament de diversos llocs sense l’ús de cPanel per a l’administració del servidor. Tot i això, l’accés arrel i suport SSH es proporciona amb tots els comptes. Alguns aspectes del servei estan una mica obsolets, mentre que altres limitacions són intencionades per animar les actualitzacions de pagament a plans d’allotjament més cars. La majoria de les eines d’administració del servidor de la interfície, inclosa la instal·lació de scripts “d’un clic”, estan codificades personalitzades per DreamHost Labs, tot i que molts usuaris probablement trobaran més fàcil d’utilitzar Softaculous, Fantastico i cPanel. De la mateixa manera, la integració proporcionada per Subversion per al control de versions del codi en el desenvolupament de programari i l’eina de gestió de Flash Media estan fora de línia amb les pràctiques de desenvolupament web actuals. Tingueu en compte que Git està preinstal·lat per defecte al pla d’allotjament de WordPress.

Hosting de WordPress gestionat: DreamPress: Una instal·lació de WordPress pre-configurada, optimització de velocitat 5x, certificat SSL / TLS gratuït + núvol & eines per a desenvolupadors

El resum breu del servei d’allotjament de WordPress gestionat per DreamHost, que anomenen DreamPress, és que utilitza una solució de memòria cau tres vegades de vernís, memcache i OPcache juntament amb una combinació de MySQL i Nginx (LEMP) que funcionen sota un marc VPS dual. En comparació, només OPcache està disponible a la seva plataforma d’allotjament compartida i els llocs de WordPress s’executaran amb Apache + MySQL (LAMP) més que amb Nginx & Integració de Cache del vernís preinstal·lada. Una limitació important és que només podeu allotjar un domini per compte de DreamPress. Perquè els desenvolupadors estan aconseguint el millor rendiment per a WordPress amb Nginx, Creiem que DreamPress repta amb èxit el servei d’allotjament de WordPress gestionat per Bluehost amb la compensació que els certificats SSL / TLS són gratuïts i fàcils de gestionar sense una adreça IP dedicada als propietaris de llocs de DreamHost. Tanmateix, es pot trobar un rendiment encara més gran mitjançant l’execució de WordPress amb Nginx i Varnish Cache sota la configuració de PHP 7.0 de forma independent en un pla VPS, tot i que els propietaris de llocs hauran de contractar un desenvolupador web amb experiència per implementar la solució..

S’inclou l’emmagatzematge SSD de 30 GB als comptes de DreamPress i DreamHost anuncia una velocitat de 5 vegades per als llocs de WordPress en el marc d’allotjament compartit. DreamHost obté un millor rendiment per a DreamPress executant també la plataforma sota configuració PHP 7.0 (el predeterminat PHP 5.6 amb OPcache) i HTTP / 2. També és possible executar DreamPress amb Facebook Màquina Virtual Hip Hop (HHVM) en lloc de PHP. L’ús de dos servidors VPS a la plataforma d’allotjament DreamPress, amb un que gestiona els fitxers de pàgines del lloc i l’altre dedicat a la base de dades, és també un enfocament únic i innovador que no es troba en altres marcs gestionats. Cada compte ve preinstal·lat amb Git per al control de versions en el desenvolupament de WordPress, així com WP-CLI per a la gestió de la línia de comandes del CMS. DreamPress també utilitza un escalat automàtic dinàmic de la memòria del servidor, de manera que quan més trànsit arriba a un lloc, la plataforma dedicarà automàticament més RAM per satisfer la demanda de processament. Aquestes funcions d’optimització de núvols garanteixen algunes de les millors prestacions per a llocs de WordPress d’alt trànsit disponibles en un pla d’allotjament web, però pot resultar una mica costós per a allotjament d’un sol lloc segons els requisits de trànsit.

Visió general dels plans d’informàtica del núvol de DreamHost

La computació en núvol:
Preu horari:
Preu màxim mensual:
Compareu:
Semisonic0,0075 $ / hora4,50 dòlars / mes
Subsònic0,01 dòlars / hora6,00 dòlars / mes
Supersònic0,02 dòlars / hora12,00 dòlars / mes
Velocitat de la llum0,04 dòlars / hora24,00 dòlars / mes
Ordes0,08 $ / hora48,00 dòlars / mes
Hiperspeed0,16 USD per hora96,00 dòlars / mes

La plataforma d’allotjament en núvol de DreamHost, que anomenen “DreamCompute”, és similar al de Google Compute Engine que funciona com Infrastructure as a Service (IaaS). Amb DreamCompute, podeu executar un servidor Linux, BSD o Windows. desenvolupar-se mitjançant bases de dades MySQL, PostgreSQL o MongoDB; o aplicacions de codi en qualsevol nombre de llenguatges de programació inclosos PHP, Python, Perl, Ruby on Rails, Java, ASP.net i Node.js. En resum, podeu utilitzar gairebé qualsevol sistema operatiu, base de dades o llenguatge de programació disponible a preus que van des de 4,50 $ a 96 $ al mes, depenent de la quantitat de nuclis de RAM i CPU dedicats al paquet. DreamHost utilitza mètodes de conservació locals, reciclatge a l’oficina i compres internacionals de crèdit de carboni en projectes d’energia renovable per compensar l’impacte ambiental de les operacions del seu centre de dades..

Informàtica en núvol – Semisonic: 1 vCPU, 512 MB de RAM, 80 GB SSD + 100 GB d’emmagatzematge en bloc, & ample de banda il·limitat

El pla Semisonic és “ideal per fer palets” i similar a un pla VPS de gamma baixa en funcionalitat. Tot i que les aplicacions potencials d’aquest compte són tècnicament il·limitades, considereu-lo amb finalitats de prova, simulant aparells “sempre en” a Internet of Things (IoT) o per recopilar i emmagatzemar informació de fonts d’ample de banda baix com les API..

Informàtica al núvol: subsònic: 1 vCPU, 1 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB d’emmagatzematge en bloc, & ample de banda il·limitat

Amb el compte Subsonic, els programadors poden utilitzar DreamCompute com a servidor web funcional per a propòsits tradicionals d’allotjament. La majoria dels usuaris estaran interessats en aprofitar la flexibilitat del pla per crear aplicacions codificades personalitzades per a dispositius web i mòbils mitjançant una àmplia gamma de marcs de desenvolupadors no compatibles amb els altres plans d’allotjament.

Informàtica al núvol: Supersònic: 1 vCPU, 2 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB d’emmagatzematge en bloc, & ample de banda il·limitat

El compte Supersonic és bàsicament un VPS que funciona amb un marc de virtualització diferent del que els plans VPS gestionats per DreamHost amb Ubuntu 12.04 LTS. Amb la possibilitat d’instal·lar qualsevol sistema operatiu, base de dades i llenguatge de programació, aquest pla està dissenyat per a aquells que necessiten un entorn remot personalitzat per a experimentacions tècniques avançades o una plataforma fiable per mantenir les aplicacions d’utilitat web en línia de manera assequible (12 dòlars mensuals).

Informàtica al núvol: velocitat de llum: 2 vCPU, 4 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB d’emmagatzematge en bloc, & ample de banda il·limitat

El pla Lightspeed està destinat a un suport de base de dades fort en el desenvolupament d’aplicacions i simula un servidor de dos nuclis amb 4 GB de memòria RAM. Amb un preu de 24 dòlars al mes, té un preu més barat que la majoria de plans VPS comparables, amb més opcions de desenvolupament personalitzat que el marc VPS gestionat per DreamHost. Les empreses de creació, les empreses establertes i els investigadors en informàtica podran trobar usos creatius per a les eines de programació disponibles en aquest compte..

Informàtica al núvol: Warpseed: 4 vCPU, 8 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB d’emmagatzematge en bloc, & ample de banda il·limitat

El pla Warpspeed té la funcionalitat d’una CPU de quatre nuclis amb 8 GB de RAM i es pot utilitzar per a l’allotjament eficient d’aplicacions web i mòbils complexes que requereixen extensions de servidor personalitzades per a operacions no compatibles amb altres comptes d’allotjament web. A més, a 48 dòlars mensuals, és inferior a la meitat del preu del pla VPS comparable de DreamHost, tot i que només proporciona un terç de l’emmagatzematge. També és possible utilitzar aquest pla per a allotjament amb diversos llocs compartint els recursos del servidor.

Informàtica en núvol: hiperspeed: 8 vCPU, 16 GB de RAM, 80 GB SSD + 100 GB d’emmagatzematge en bloc, & ample de banda il·limitat

El pla Hyperspeed té més RAM assignada a les màquines virtuals que cap dels plans VPS que s’ofereixen a DreamHost. Aquest compte és ideal per a la migració d’aplicacions establertes on l’empresa coneix amb antelació els requisits de la plataforma, però busca una forma més rendible d’acollir el trànsit i els recursos. Tots aquests plans d’informàtica en núvol es poden combinar amb les instal·lacions d’emmagatzematge en núvol de DreamHost mitjançant API.

Un dels inconvenients dels plans DreamCompute és que DreamHost no pretén proporcionar una amplada de banda il·limitada als comptes després del període inicial de llançament del consumidor. Això significa que les tarifes podrien augmentar en qualsevol moment i que les empreses que utilitzin el servei de desenvolupament d’aplicacions no saben quan canviaran els preus. No obstant això, els comptes DreamCompute ofereixen adreces IP dedicades tant a IPv4 com a IPv6 amb cada instància del servidor virtual. Això pot ser útil per a professionals de l’ordinador que utilitzin la plataforma per codificar els sistemes antics, a més de proporcionar suport SSL / TLS per a aplicacions de bases de dades. A tots els plans hi ha emmagatzematge addicional a tarifes de 10,00 dòlars / mes per cada 100 GB d’espai extra SSD assignat.

Visió general dels plans d’emmagatzematge al núvol de DreamHost

Emmagatzematge al núvol:
Preu per GB:
Preu mensual:
Compareu:
DreamObjects – 40 GB2,38 ¢ / GB0,95 $ / mes
DreamObjects: 200 GB2,25 ¢ / GB4,50 dòlars / mes
DreamObjects: 1 TB1,95 ¢ / GB19,95 dòlars / mes
DreamObjects – 2 TB1,71 ¢ / GB34,95 dòlars / mes
DreamObjects – 20 TB1,46 ¢ / GB299,95 dòlars / mes

El servei d’emmagatzematge en núvol de tarifa massiva DreamObjects està pensat per competir amb la plataforma S3 d’Amazon que utilitza servidors de menor rendiment per allotjar arxius de dades en línia a un cost reduït per als editors. DreamObjects realment utilitza la mateixa API que AWS S3, de manera que els desenvolupadors poden utilitzar els dos serveis de forma intercanviable en la programació de noves aplicacions en núvol. DreamHost també comercialitza el servei DreamObjects com a pla de còpia de seguretat remota per als usuaris que vulguin emmagatzemar les seves fotos personals, vídeos, fitxers de programari i música en línia de manera similar a Dropbox o Google Drive. Això és excel·lent per assegurar-vos que els vostres fitxers importants no es perden en cas d’aturada d’escriptori, i també manté els fitxers en un arxiu al qual es pot accedir des de qualsevol dispositiu o ubicació. Els editors web també poden enllaçar amb els fitxers d’emmagatzematge de les pàgines del lloc web i integrar-los en scripts CMS per a la seva visualització o descàrrega per un navegador web. Tanmateix, encara no sentim que el preu al consum de DreamObjects sigui prou baix per establir el servei al mercat per sobre dels competidors.

DreamObjects – 40 GB: 40 GB de codi obert, compatibilitat S3, emmagatzematge totalment escalable + DreamSpeed ​​CDN

Menys d’un dòlar al mes, els usuaris obtenen un disc d’emmagatzematge remot de 40 GB amb una flexibilitat única per a un ús personal, així com la possibilitat d’integrar els fitxers als llocs web. Tot i que molts plans d’allotjament permeten l’emmagatzematge “il·limitat”, la majoria de les persones no utilitzen aquests serveis per a fitxers personals que no pretenen fer públics. Aquest pla també és excel·lent per emmagatzemar fitxers de còpia de seguretat de llocs web en un servidor secundari amb finalitats d’arxiu.

DreamObjects – 200 GB: 200 GB de codi obert, compatible amb S3, emmagatzematge totalment escalable + DreamSpeed ​​CDN

DreamHost ha publicat una llista d’aplicacions compatibles amb DreamObjects que podeu descarregar per transferir i gestionar fitxers a la plataforma per a diversos usos. Aquests inclouen: Arq, AWS CLI, Boto-Rsync, CloudBerry, CrossFTP, Cyberduck, Dropshare, Duck, Duplicati, ExpanDrive, GoodSync, S3cmd, ShareX, Strongsync, Synology, Transmitir, Transmetre iOS, UpdraftPlus, & QNAP. Aquestes aplicacions es poden utilitzar amb Windows, Linux, & iOS tant en ordinadors de sobretaula com en llocs web i dispositius mòbils.

DreamObjects – 1 TB: 1 TB open source, emmagatzematge compatible S3, totalment escalable + DreamSpeed ​​CDN

Si bé l’accés a 1 TB d’emmagatzematge remot en una unitat de núvol és una potent opció per a còpies de seguretat d’escriptori i solucions d’emmagatzematge de fitxers personals, a 19,95 dòlars mensuals, encara és el doble del preu de Google Drive, iCloud’s d’Apple i Dropbox. AWS ofereix un emmagatzematge il·limitat a 59,99 dòlars anuals, un 75% menys que aquest pla DreamObjects. A aquests preus, DreamObjects no té sentit per a la majoria dels usuaris que també poden rebre una millor interfície per a la gestió de fitxers amb els altres proveïdors..

DreamObjects – 2 TB: 2 TB de codi obert, emmagatzematge compatible S3, totalment escalable + DreamSpeed ​​CDN

Com que els preus de l’emmagatzematge de DreamObjects no són competitius amb els líders del sector del sector, l’estratègia de DreamHost sembla generalment basada en llançar la infraestructura per situar un producte competitiu al mercat i després capitalitzar la seva marca per als usuaris que prefereixen no acollir-los. les altres empreses. Tanmateix, no se sap per què les empreses pagarien 7 vegades més per utilitzar la mateixa API AWS S3 en servidors d’una altra empresa.

DreamObjects – 20 TB: 20 TB de codi obert, emmagatzematge compatible S3, totalment escalable + DreamSpeed ​​CDN

Amb un import de 299,95 dòlars mensuals per 20 TB d’emmagatzematge en núvol, aquest pla apel·la principalment a les aplicacions “big data” en empreses i empreses start-up que encara estalvien diners mitjançant la subcontractació de serveis a un venedor de tercers. Tanmateix, a 100 dòlars més al mes que Google Drive, l’avantatge principal és quan cal gestionar l’emmagatzematge de fitxers mitjançant FTP, que ni Google Drive ni Dropbox permeten. Com que aquest és un problema força significatiu per a molts usuaris, proporciona un avantatge a DreamObjects respecte dels altres serveis. Box.com també permet l’accés FTP per a la migració de fitxers i té una bona plataforma basada en navegadors per gestionar fitxers, però no podreu utilitzar el servei de la mateixa manera que DreamObjects per a allotjament web i suport d’aplicacions personalitzades..

Com que hi ha avantatges i contres amb cadascuna de les empreses de drive cloud, DreamObjects funciona com la majoria dels serveis de DreamHost en un sector nínxol on té un preu significativament més car que serveis comparables, però també ofereix més potència i flexibilitat per als professionals de la informàtica que puguin utilitzar. la seva experiència per aprofitar al màxim les eines de programari de codi obert disponibles. A causa del suport per a l’API AWS S3 i del gran nombre d’aplicacions de tercers ja desenvolupades que utilitzen l’estàndard per a la gestió d’arxius, la majoria d’usuaris de DreamObjects podran trobar una solució existent per satisfer la majoria de les seves necessitats esperades. Tot i que la plataforma DreamObjects també està dissenyada per al desenvolupament de noves aplicacions de computació en núvol, encara no és prou preuat la majoria de les empreses que trien el servei entre els competidors, tret que tinguin una preferència de temps enrere per la marca DreamHost..

Visió general dels plans d’allotjament VPS de DreamHost

VPS Hosting:
Preu mensual:
Preu anual:
Compareu:
Arranjament15 $ / mes13,75 dòlars / mes
Popular30 dòlars / mes27,50 dòlars / mes
Va gran60 $ / mes55 $ / mes
Màxim120 $ / mes110 $ / mes

Els plans d’allotjament VPS de DreamHost es basen en la plataforma Linux-VServer per a la virtualització, proporcionant recursos de CPU i RAM protegits per millorar la seguretat i el rendiment. Tots els comptes de VPS utilitzen Ubuntu Linux versió 12.04 LTS que inclou 5 anys d’actualitzacions automàtiques de seguretat del sistema operatiu. Una de les millors característiques dels plans DreamHost VPS és la possibilitat d’utilitzar Nginx (LEMP) per a allotjament de llocs en lloc de servidor Apache (LAMP). Aquesta característica es pot activar mitjançant l’ús de instantànies al tauler de control VPS. Juntament amb això, arriba la integració de plataformes de Phusion Passenger per obtenir assistència i optimització del servidor d’alt rendiment XCache com accelerador de PHP basat en opcode. Podeu allotjar dominis il·limitats amb FTP, correu electrònic, bases de dades MySQL i amplada de banda il·limitada a cada compte VPS DreamHost..

VPS Hosting – Iniciador: 1 GB de RAM, emmagatzematge SSD de 30 GB, dominis Ubuntu + il·limitats, bases de dades MySQL, FTP, comptes de correu electrònic, & ample de banda

A un preu similar a molts els plans d’allotjament compartits, el compte Starter VPS de DreamHost proporciona tots els avantatges de la plataforma per a l’optimització del rendiment del lloc web a un preu assequible. No obstant això, probablement els propietaris de llocs no podran gestionar més de 60 a 75 usuaris simultanis (tret que Nginx estigui desplegat). Penseu en aquest pla per als requisits d’allotjament de llocs web que requereixen menys de 2,5 milions de visites al mes i que no inclouen moltes aplicacions web intensives en bases de dades. No obstant això, amb certificats SSL / TLS gratuïts per a tots els dominis, hi ha valor en aquest compte.

Hosting VPS – Popular: 2 GB de RAM, emmagatzematge SSD de 60 GB, dominis Ubuntu + il·limitats, bases de dades MySQL, FTP, comptes de correu electrònic, & ample de banda

El popular pla d’allotjament de VPS a DreamHost és òptim per a llocs de CMS únics que necessiten una actualització per accedir a més recursos de processament del que proporcionarà l’allotjament compartit. Amb prop de 6 vegades els recursos del servidor disponibles amb plans d’allotjament compartits mitjans, els propietaris de llocs poden estimar l’assistència del trànsit a uns 120 usuaris simultanis i 5 milions de càrregues de pàgines al mes. Es pot obtenir més rendiment mitjançant l’optimització dels llocs amb Nginx, PHP i Phusion Passenger, tot i que caldrà temps i recursos de desenvolupadors especialitzats en implementar-los..

VPS Hosting: grans: 4 GB de RAM, emmagatzematge SSD de 120 GB, dominis Ubuntu + il·limitats, bases de dades MySQL, FTP, comptes de correu electrònic, & ample de banda

Al voltant de dotze vegades la memòria RAM física assignada per la majoria de plans d’allotjament web compartits, el compte Go Big VPS donarà suport fàcilment al voltant de 250 usuaris simultanis a tots els llocs allotjats i a escala per proporcionar suport per a més de 10 milions de pàgines al mes segons les especificacions indicades. . De la mateixa manera, els llocs de WordPress es poden optimitzar per obtenir un millor rendiment que aquest mitjançant les eines instal·lades a la plataforma, però els guanys de rendiment similars seran més difícils d’aconseguir mitjançant altres scripts CMS sense haver de fer proves de configuració. Amb un ús aïllat de RAM i CPU, tots els llocs web de CMS basats en bases de dades funcionaran molt millor en situacions de trànsit pesat mitjançant aquest pla de serveis.

VPS Hosting: Màxim: 8 GB de RAM, 240 GB d’emmagatzematge SSD, Ubuntu + dominis il·limitats, bases de dades MySQL, FTP, comptes de correu electrònic, & ample de banda

El pla VPS màxim de DreamHost té un preu comparable a molts servidors dedicats a nivell d’entrada i ha de proporcionar un rendiment similar. Tanmateix, amb les opcions Nginx, Phusion Passenger i XCache preinstal·lades, serà més fàcil optimitzar els llocs sota el marc VPS gestionat. Espereu un suport mínim per al voltant de 500 processos simultànis d’usuaris i més de 20 milions de càrregues de pàgines al mes en tots els dominis allotjats al pla. Amb els certificats gratuïts Let’s Encrypt SSL / TLS proporcionats per DreamHost per a tots els dominis, els propietaris de llocs ja no s’han de preocupar de comprar una adreça IP exclusiva dedicada a cada botiga de comerç electrònic que llancin, podent estalviar molts diners per a carteres de diversos llocs. Com que aquest pla també proporcionarà un rendiment òptim per a scripts CMS instal·lats entre $ 110 i $ 120 al mes, es recomana per a llocs rendibles que requereixin la millor arquitectura de la plataforma..

Com que DreamHost utilitza Linux-VServer amb Ubuntu instal·lat a tots els plans VPS, els clients hauran d’utilitzar una combinació d’eines de línia de comandaments i el panell d’administració propietari de DreamHost per gestionar el servidor. Això té avantatges i inconvenients, ja que la majoria dels plans d’allotjament de cPanel no inclouran suport per a Nginx, Phusion Passenger i XCache “fora de caixa”. De manera similar, en comparació amb els plans VPS on els usuaris es veuen obligats a instal·lar, configurar i estendre el sistema operatiu i el marc del servidor de forma manual, el desplegament instantani amb l’ús de instantànies per canviar la configuració pot estalviar molt de temps, facilitant l’administració dels sistemes a la plataforma. . Els propietaris de llocs que busquen tenir sistemes operatius Windows, BSD o altres sistemes Linux que Ubuntu hauran de registrar-se per a un pla DreamCompute o triar una altra empresa d’allotjament web..

Visió general dels plans d’allotjament del servidor dedicat DreamHost

Plans dedicats:
Preu mensual:
Preu anual:
Compareu:
Quad-Core: 4 GB de RAM169 dòlars / mes149 dòlars / mes
Quad-Core: 8 GB de memòria RAM209 dòlars / mes189 $ / mes
Quad-Core: 16 GB de RAM249 dòlars / mes229 dòlars / mes
Twelve-Core: 16 GB de memòria RAM299 dòlars / mes279 dòlars / mes
Twelve-Core: 32 GB de memòria RAM349 dòlars / mes329 dòlars / mes
Twelve-Core: 64 GB de memòria RAM399 dòlars / mes379 dòlars / mes

DreamHost ha adoptat l’enfocament contrari a moltes empreses en desplegar la seva plataforma de servidors dedicada. Quan actualment altres webhosts ofereixen servidors basats en xips Intel de més de 4 anys en servidors dedicats per reduir costos, fer ús de la tecnologia Xeon més antiga i vendre al públic plans introductors més barats, DreamHost és una de les poques empreses on hi ha les últimes 12 Els servidors de nou poden ser llogats a preus assequibles i d’entrada. Com que DreamHost es troba a la regió de Silicon Valley i té moltes relacions estretes dins de la comunitat de desenvolupament de codi obert, poden aprofitar les seves connexions i la seva marca per oferir configuracions de maquinari superiors per a les empreses líders de desenvolupament de programari i start-up amb finançament a la zona que són. perseguir alguns dels objectius més innovadors en informàtica. Les empreses poden aprofitar l’experiència tècnica de DreamHost en gestió de plataformes i operacions de centres de dades per assegurar un servidor d’alt rendiment adequat per allotjar molts dels llocs web i aplicacions mòbils més populars del món..

Servidor dedicat d’allotjament: quad-core (4 GB de memòria RAM): 1TB HDD Raid-1 emmagatzematge, Ubuntu + dominis il·limitats, bases de dades MySQL, FTP, comptes de correu electrònic, & ample de banda

Un dels problemes amb les opcions de servidor dedicat a preus més baixos de DreamHost és que no allibereu la velocitat de la CPU, el fabricant del servidor ni les avaries detallades de les configuracions de maquinari als plans, cosa que dificulta la comparació de preus i la comparació de preus. Un altre problema és que els servidors de quatre nuclis només tenen l’opció per a l’emmagatzematge de disc dur (HDD) i no admeten actualment les configuracions SSD. Com que els SSD proporcionen 20x la velocitat dels HDD en l’allotjament web i s’han convertit en estàndards de la indústria fins i tot en els plans d’allotjament compartits, no recomanaríem els plans del servidor de quatre nuclis a DreamHost amb aquestes despeses, amb millors ofertes disponibles en altres empreses..

Servidor dedicat d’allotjament: quad-core (8 GB de memòria RAM): 1TB HDD Raid-1 emmagatzematge, Ubuntu + dominis il·limitats, bases de dades MySQL, FTP, comptes de correu electrònic, & ample de banda

De la mateixa manera, els propietaris de llocs que compren podran trobar configuracions similars als plans de servidors dedicats de 8 GB de 4 GB de DreamHost a preus mensuals més barats amb SSD inclosos en les configuracions de manera predeterminada. No té sentit bloquejar-se en un contracte a llarg termini per a un servidor dedicat amb un disc dur per a allotjament web d’alt rendiment quan fins i tot DreamHost anuncia fins a 20 vegades millors temps de resposta en processos de bases de dades i càrregues de pàgines mitjançant SSD, especialment quan les seves tarifes són realment. superiors als plans dels competidors.

Servidor dedicat d’allotjament: quad-core (16 GB de RAM): 1TB HDD Raid-1 emmagatzematge, Ubuntu + dominis il·limitats, bases de dades MySQL, FTP, comptes de correu electrònic, & ample de banda

Si bé entre 229 i 249 dòlars al mes, això no és un mal servei en un servidor de quatre nuclis amb 16 GB de memòria RAM, i moltes empreses han pagat molt més que en els darrers 4 anys per serveis similars, la possibilitat de contractar 12 serveis. -un servidor amb les mateixes especificacions, configuració i emmagatzematge SSD per 50 dòlars més al mes a DreamHost fa que aquest pla sigui redundant per a la majoria d’aplicacions empresarials. Les empreses informàtiques i les empreses emergents d’aquest nivell no perdran els costos addicionals i obtindran un rendiment molt millor del servidor en els plans de 12 nuclis.

Servidor dedicat d’allotjament: Twelve-Core (16 GB de memòria RAM): Emmagatzematge HDD de 1 TB o 240 GB SSD Raid-1, dominis Ubuntu + Il·limitats, bases de dades MySQL, FTP, comptes de correu electrònic, & ample de banda

Tot i que ens sentim sotmesos a les despeses i a les especificacions dels servidors de quatre nuclis de DreamHost, recomanem les unitats de 12 nuclis per a llocs web i aplicacions mòbils que requereixin els nivells més alts de rendiment. Tot i que seria millor que les assignacions d’emmagatzematge SSD fossin més elevades, el cost mensual de 279 a 299 dòlars en aquest servidor fa que el maquinari d’elit en un centre de dades d’última línia estigui a disposició dels propietaris d’empreses amb tot el paquet de Nginx, Phusion Passenger, i XCache (més altres eines) inclosos per als requisits avançats de desenvolupament web. Els propietaris de llocs han de ser capaços de gestionar almenys 1.000 usuaris simultanis i més de 40 milions de càrregues de pàgines al mes en aquest pla sota LAMP, i fins a doblar les estadístiques per a llocs web optimitzats professionalment amb Nginx (LEMP) amb memòria cau de pàgines de diversos nivells..

Servidor dedicat d’allotjament: Twelve-Core (32 GB de memòria RAM): Emmagatzematge HDD de 1 TB o 240 GB SSD Raid-1, dominis Ubuntu + Il·limitats, bases de dades MySQL, FTP, comptes de correu electrònic, & ample de banda

El pla de servidors dedicat de 12 nuclis, RAM de 32 GB, proporcionarà recursos excel·lents per a aplicacions de computació en núvol, allotjament de portafolis de diversos llocs i llocs web o aplicacions mòbils altament traficades. Sota les especificacions predeterminades, el servidor ha de suportar al voltant de 2.000 usuaris simultanis i aproximadament 84 milions de càrregues de pàgines al mes, amb el potencial de doblar les xifres de llocs web optimitzats amb Nginx, XCache i Phusion Passenger. Tot i que el 99% dels propietaris de llocs web no s’acosta mai a aquest nivell de trànsit en els seus dominis, no és tan poc freqüent a la indústria i molts dels llocs web principals de molts sectors superen regularment aquests nivells. Com a tal, aquest pla dedicat del servidor és molt recomanable per a llocs web rendibles, xarxes socials, blogs populars, aplicacions mòbils i botigues de comerç electrònic que necessiten el millor rendiment en una àmplia varietat de condicions de trànsit exigents per als usuaris..

Servidor dedicat d’allotjament: Twelve-Core (64 GB de memòria RAM): Emmagatzematge HDD de 1 TB o 240 GB SSD Raid-1, dominis Ubuntu + Il·limitats, bases de dades MySQL, FTP, comptes de correu electrònic, & ample de banda

El pla dedicat de 12 GB de 64 GB de RAM dedicat al servidor equival a uns 200 comptes d’allotjament compartits inclosos, que es facturaran al 15% del preu nominal. Els propietaris de llocs poden estimar assistència per a prop de 4.000 usuaris simultanis i més de 165 milions de càrregues de pàgines al mes, fins a doblar aquestes quantitats possibles amb una configuració i optimització adequades mitjançant Nginx, vernís, XCache, etc. A menys de 400 dòlars al mes, ho sentim és una gran negociació en comparació amb altres serveis, ja que qualsevol lloc web que atregui constantment aquest nivell de trànsit d’usuaris obtindrà ingressos molt més elevats per les taxes de publicitat, comerç electrònic i subscripció. Aquest és el pla de servidors dedicat més potent que hem vist des de qualsevol de les principals empreses d’allotjament web minorista minorista i només movent-nos en matrius de servidors multi-clúster en un marc d’allotjament en núvol..

En resum, tot i que considerem que els servidors dedicats de quatre nuclis de DreamHost tenen un preu elevat pels estàndards de la indústria i no tenen només l’opció de suport per a emmagatzematge de disc dur, els servidors de 12 nuclis amb configuracions RAM altes són una oferta superior. Recomanem els plans de 12 nuclis per a llocs web d’empreses, aplicacions mòbils populars, allotjament de blocs de WordPress, comerç electrònic, xarxes socials i altres necessitats d’alta circulació. També confiem en el suport tècnic, el coneixement específic de la plataforma i les operacions del centre de dades que ofereix DreamHost darrere d’aquests plans. Els llocs web i empreses rendibles que necessiten configuracions de maquinari d’elit trobaran els millors plans Dream Server en els millors servidors de la indústria. Les empreses i els propietaris de llocs que busquen un servidor de quatre nuclis es millorin amb un sistema basat en SSD a un preu més baix disponible a les altres empreses d’allotjament web.

Gestió de comptes: eines, funcions, & Panells de control

La gestió del vostre compte amb DreamHost és… única. És una d’aquestes experiències que estimaràs o odiaràs. Quan compreu un compte DreamHost, primer inicieu la sessió al tauler de taula DreamHost, que és on podeu començar a gestionar la configuració del vostre compte. Creiem que el quadre de comandament té una disposició una mica confusa que no és gaire còmoda d’utilitzar en comparació amb cPanel, ni intuïtiva per navegar. Sembla i se sent completament diferent dels altres servidors web, i no deixa de ser difícil esbrinar si ja teniu l’habitual a cPanel, vDeck o Plesk. És difícil d’explicar, però és gairebé com la sensació que té un usuari de Windows quan intenta utilitzar un Mac per primera vegada. A més, al tauler lateral esquerre i dret, es mostren enllaços a tots els serveis, i no només als que va pagar. Estaria bé veure aquests enllaços combinats i afegir-los a una secció de “serveis d’actualització o complements” de manera que l’usuari s’adoni que realment no hi tenen accés. També estaria bé que incloguessin dreceres d’ús comú a la secció principal en lloc de mostrar un “nou” banner al centre. De totes maneres, aquí teniu una captura de pantalla del seu tauler de referència:

Captura de pantalla de l’AMP DreamHost (Tauler de gestió de comptes)

En general, la secció d’administració codificada personalitzada de DreamHost se sent com una actualització antiga de l’era Web 1.0 i encara no és tan comprensible com els taulers de comandament utilitzats per altres empreses. Sens dubte, haureu de navegar i explorar tota la secció d’administració per acostumar-s’hi. Una cosa que ens va agradar va ser el fàcil accés al servei d’atenció al client. Podeu trobar-la a la barra lateral inferior esquerra i dreta des del tauler de control. Malauradament, DreamHost cobra suplement per assistència telefònica, però podeu iniciar una sessió de xat en directe del navegador o simplement enviar-los per correu electrònic les vostres preguntes.

Revisió del quadre de control

DreamHost també utilitza un tauler de control personalitzat per a l’administració de servidors i suport d’aplicacions que sembla innecessàriament difícil i confús per navegar. Quan cPanel requereix una llicència costosa i que moltes empreses de hosting de la indústria l’utilitzen com a eina “plataforma com a servei” (PaaS) per a la gestió completa de sistemes sota CentOS, DreamHost ha invertit innombrables hores de temps de desenvolupament en la codificació del seu propi control personalitzat. , que semblen desinteressats de canviar. Podeu veure el tauler de control de DreamHost a la captura de pantalla següent. Una vegada més, la inclusió d’eines i complements arcaics de la Web 1.0 i que ja no són àmpliament utilitzats pels desenvolupadors fa que tot el marc aparegui desactualitzat. Qui hauria pensat que les bases de dades MySQL es classificarien en “Bons” i no en un menú com “Gestió de bases de dades”? Totes les tasques des del tauler de control semblen desafiants i cap enrere si s’utilitza per cPanel, vDeck o Plesk per a la gestió del servidor. Molts desenvolupadors experimentats s’orienten per això mitjançant l’ús de la línia d’ordres àmpliament per desplegar llocs, però aquesta realment no és una opció per a molts propietaris de petites empreses i usuaris puntuals..

Captura de pantalla del tauler de control DreamHost

Servidors, Xarxa, & Rendiment

Servidors: DreamHost ofereix un rendiment sòlid amb una garantia exclusiva del seu temps de funcionament del 100% (tot i que el lloc no es va notar el temps d’inici del nostre compte DreamHost). Actualment tenen 2 centres de dades amb un situat a Los Angeles i l’altre a Ashburn, VA. Estan en procés d’afegir un altre centre de dades a la costa oest. En els darrers dos anys, DreamHost ha millorat de forma significativa la seva infraestructura de xarxa per millorar el rendiment i l’estabilitat, així com per mitigar les activitats abusives. Els seus centres de dades alberguen ara més de 1.500 servidors. Amb el seu gran suport a la plataforma OpenStack, Ceph, Linux i altres programes de codi obert, DreamHost s’ha convertit en un gran innovador en la computació en núvol a nivell internacional..

Xarxa: En termes de rendiment real, DreamHost sol fer-se molt bé en les proves de referència. La puntuació de funcionament és generalment superior a la mitjana i la velocitat de càrrega de la pàgina és decent, però tampoc és molt ràpida. El rendiment del lloc web es determinarà amb més intensitat a DreamHost pel grau en què els propietaris de llocs aprofiten les eines avançades d’optimització disponibles als servidors de hosting, VPS, informàtica en núvol i plans de servidors dedicats. Recomanem utilitzar els serveis CDN de DreamHpe recentment llançats a través del CDN gratuït de CloudFlare per obtenir un nivell addicional d’optimització de rendiment. Prometen 400 temps de resposta en microsegones per a descàrregues que utilitzen aquest servei en un 95% de les càrregues de pàgines, i es pot activar al tauler de control a un preu que oscil·la entre 0,12 i 0,19 USD per GB. En definitiva, el seu allotjament web és bastant ràpid i fiable, però els propietaris de llocs hauran d’experimentar amb la configuració del servidor i integrar caché de pàgines avançades en llocs web per obtenir el millor rendiment..

Preguntes freqüents sobre DreamHost

A continuació, es presenten algunes de les preguntes més freqüents que podeu tenir sobre DreamHost:

Com puc demanar un pla d’allotjament web a DreamHost?

Podeu demanar un pla d’allotjament web a DreamHost visitant el seu lloc web, www.dreamhost.com. Feu clic a Hosting al menú principal principal per visualitzar els seus plans d’allotjament web. A continuació, seleccioneu el que vulgueu i seguiu el procediment de checkout.

Quins pagaments accepta DreamHost?

DreamHost accepta totes les targetes de crèdit principals (Visa, MasterCard, American Express, Discover i Diners Club), PayPal, comprovació d’esborranys de compte, certificats de regal i comandes de diners.

Com puc cancel·lar?

Podeu cancel·lar el vostre compte en qualsevol moment. Podeu fer-ho accedint al tauler de control i a la secció de facturació & Feu clic al compte Gestiona el compte. A continuació, feu clic a Tanca el compte / finalitza tot l’allotjament i seguiu els passos.

Puc obtenir una devolució & com funciona?

Sí. DreamHost ofereix una garantia de devolució de 97 dies. Això significa que teniu 97 dies per cancel·lar i rebre un reemborsament complet, menys les despeses d’inscripció de nom de domini. Tanmateix, tingueu en compte que això només s’aplica als pagaments amb targeta de crèdit per a allotjament web compartit. Altres formes de pagament no són reemborsables i altres plans d’allotjament poden tenir una política diferent.

Algunes coses a tenir en compte abans de comprar …

Com en qualsevol host web, sempre hi ha avantatges i contres que hauríeu de tenir en compte. Hem discutit molts dels avantatges de DreamHost, però aquí hi ha una explicació més sobre els avantatges. Aquestes són les coses que considerem que DreamHost podria millorar per als seus clients:

Plans d’allotjament car: DreamHost no és barat. El seu pla d’allotjament compartit té un cost inicial de 4,95 dòlars al mes i es renova en 10,95 dòlars al mes. La majoria dels altres comptes són més cars. Amb el pla DreamPress per a WordPress, només podeu allotjar un lloc per pla de 14,95 a 19,95 dòlars mensuals. Això és molt car i els propietaris de diversos llocs poden no trobar-lo factible. Tenint en compte que altres host web amb funcions comparables (i amb un rendiment encara millor) comencen significativament més baixos, el preu de DreamHost pot ser excessiu. Això també es troba als seus plans d’emmagatzematge al núvol en comparació amb altres serveis. Si el preu és un problema, potser voldreu considerar una empresa d’allotjament més assequible.

No hi ha atenció al client per telèfon: Hi ha una bona oportunitat de que finalment necessiteu atenció al client i, a diferència de molts altres host web, DreamHost no ofereix assistència telefònica gratuïta. Els clients d’allotjament compartit poden perdre aquest fet quan es donin d’alta per primer cop. Si heu de trucar a l’assistència per generar problemes amb un lloc, podeu acabar de descobrir el camí difícil. L’assistència telefònica costa més. Els clients registrats, però, poden enviar un bitllet de correu electrònic o realitzar una sessió de xat en temps real a través d’un navegador web.

Atenció al client en general deficient: Això és sorprenent, ja que les ressenyes web inclouen comentaris positius sobre el seu suport tecnològic. Això pot ser cert a nivell de desenvolupament de la plataforma, però creiem que no és representatiu de l’atenció al client per a clients individuals. La majoria de les preguntes enviades per correu electrònic adopten diverses respostes i responen el seguiment abans de respondre-les amb èxit. A més, vam pensar que les respostes de suport sovint no eren prou satisfactòries ni clares per resoldre les qüestions plantejades amb eficàcia.

Serveis difícils d’utilitzar: Com s’ha esmentat anteriorment, el tauler de control i el tauler de control DreamHost és difícil i difícil d’aprendre. No està clar com poden visualitzar el seu tauler de control com a millors que cPanel, però DreamHost ho elogia i alguns altres també els encanten. Si preferiu allotjar llocs web amb cPanel, us recomanem que no feu migració a DreamHost per aquest problema. El tauler de control DreamHost, malgrat les millores recents, encara no té una interfície d’usuari gràfica intuïtiva i no funciona tan bé en general..

No acreditat BBB: DreamHost no està acreditat per BBB. A més, tenen un D-rating a BBB l’última vegada que vam comprovar, cosa que aparentment es deu al no poder respondre a més de 25 queixes dels usuaris presentades contra ells. Aquestes queixes negatives sempre s’han de portar amb un gra de sal, tot i així, aquest fet ens demostra que la queixa mitjançant BBB no solucionarà cap problema amb DreamHost..

HO SAVIES? DreamHost té un fantàstic bloc d’estat omplert d’actualitzacions / informació d’estat útils per als seus clients!

Característiques addicionals que cal destacar

Els principals aspectes que distingeixen DreamHost dels competidors és la prestació d’eines per a desenvolupadors als plans de comptes d’allotjament web. La integració de Nginx, OPcache i Varnish Cache a la plataforma DreamPress és única i innovadora. A més, la inclusió de Nginx mitjançant instantànies a tots els VPS i plans dedicats, juntament amb la integració de Phusion Passenger, suport per a PHP 7.0 i Hiphop Virtual Machine de Facebook són aspectes que generalment no es troben en altres empreses de hosting. Utilitzant la plataforma DreamCompute, els programadors poden implementar gairebé qualsevol sistema operatiu, llenguatge de programació i marc de bases de dades a preus prou raonables com per suportar el desenvolupament independent i la experimentació tècnica. A més, la participació de programadors de DreamHost Labs en el desenvolupament actiu de projectes de codi obert com OpenStack, Ceph i Akanda mostren una experiència tècnica i un compromís amb la innovació de la indústria que la majoria de les empreses més petites que administren cPanel & WHM simplement no es pot gestionar.

Servidors dedicats amb SSD: DreamHost ara ofereix servidors dedicats amb SSDs i especificacions millorades: estem especialment impressionats amb els seus servidors de 12 nuclis que utilitzen Ubuntu optimitzats amb totes les eines més avantguardistes per a projectes de desenvolupament web complexos..

Panell de control actualitzat: DreamHost va actualitzar el seu tauler de control, canviant la navegació, l’aspecte i la resposta de tot això. Tot i que encara no és l’ideal, almenys l’empresa està intentant progressivament reconstruir-la per ser més fàcil de navegar.

DreamPress s’ha actualitzat a DreamPress 2: DreamHost va actualitzar el seu popular pla d’allotjament de WordPress a DreamPress 2, que ara inclou velocitats més ràpides, unitats SSD, PHP 5.6 amb OpCache i suport opcional per a HHVM & PHP 7.0. Tot i que encara és massa car per a molts propietaris de llocs, les funcions que s’ofereixen aquí superen fàcilment molts altres plans d’allotjament de WordPress gestionats.

Nous servidors VPS MySQL: Basat en la mateixa tecnologia que s’utilitza per executar DreamPress, DreamHost ara ofereix a tots els propietaris de llocs la possibilitat d’afegir un segon servidor VPS dedicat als processos MySQL. Això significa que un servidor allotjarà transferències de fitxers a càrregues de pàgina i un altre gestionarà la base de dades, donant una millora significativa al rendiment del lloc web.

Conclusió: Per allotjar o no per allotjar?

Quan arribem a la conclusió de la nostra revisió DreamHost, esperem sincerament que us hagi ajudat a decidir si heu d’acollir o no el vostre lloc. Cada lloc és diferent i haureu de determinar si aquest host web s’adapta millor a les vostres necessitats. Per obtenir més informació sobre DreamHost, visiteu el seu lloc web a www.dreamhost.com. Si heu trobat útil aquesta revisió, agradeu-la i compartiu-la!

Feu-nos conèixer els vostres pensaments

Ja heu utilitzat DreamHost? Teniu alguna experiència positiva o negativa que vulgueu compartir amb nosaltres? Envieu-nos un correu electrònic a les vostres opinions sinceres a

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me