Revisió de GreenGeeks

GreenGeeks és un bon host web? Llegiu la vostra revisió completa i imparcial de GreenGeeks amb professionals & contres, ús recomanat, estadístiques de rendiment, captures de pantalla, preguntes freqüents, cupons, & més.


Revisió de GreenGeeks

GreenGreeks

www.greengeeks.com

O / S del servidor:Linux
Panell de control:cPanel
Instal·lador automàtic:Suave
Centre de dades # 1:Chicago, IL
Centre de dades # 2:Fènix, AZ
Centre de dades # 3:Toronto, Canadà
Centre de dades # 4:Amsterdam, Països Baixos
Hosting compartit:
VPS Hosting:
Hosting dedicat:
Hosting de distribuïdors:
Hosting al núvol:No

Consulteu els plans d’allotjament

www.greengeeks.com és una empresa d’allotjament web de propietat independent que ofereix serveis d’allotjament web compartit, VPS, dedicat i revendedor, amb èmfasi en ser “ecològics” en tots els aspectes de les operacions comercials. Tots els seus plans d’allotjament web es basen en fonts d’energia renovables d’emissions zero. GreenGeeks hem trobat com una organització molt professional amb excel·lents recursos en centres de dades i agents d’assistència tècnica útils. Ens agrada molt el seu allotjament compartit i revendedor, tot i que l’actualització a un VPS o una plataforma d’allotjament dedicada pot resultar costosa. Són una opció ideal per a particulars, petites empreses, empreses de creació i sense ànim de lucre i qualsevol altra persona que necessiti una plataforma d’allotjament web compartida assequible i fiable. Tenen una bona combinació de funcions a cada pla i destaquen en molts aspectes contra la competència.

Per què escolliu GreenGreeks:

 • Una àmplia gamma de plans d’allotjament adequats per a allotjament amb fins propòsits
 • Maquinari del servidor actualitzat recentment & millora de la infraestructura de xarxa
 • Registre de nom de domini gratuït per al primer any
 • Espai web il·limitat & transferència de dades per a plans d’allotjament compartits
 • Un centre de dades innovador d’última generació basat en les energies renovables
 • Genial per a allotjament de distribuïdors: 5 plans diferents disponibles
 • Atenció al client mitjançant un sistema de bitllets de correu electrònic, xat en directe o telèfon
 • Tutorials de vídeo útils que expliquen com fer moltes tasques populars

Quins són els inconvenients:

 • VPS i plans d’allotjament dedicats relativament cars
 • El creador de llocs web de GreenGeek és únic, però no és la millor opció
 • Queixes dels usuaris repetits per problemes de facturació fraudulents
 • Tarifes renovables elevades en allotjament compartit després del registre inicial

La línia de fons:

GreenGeeks és un bon amfitrió web amb propòsits amb una varietat de plans d’allotjament web que trien els que s’ajusten a les necessitats de cada tipus de publicació web. Recomanem GreenGeeks principalment pel seu pla bàsic d’allotjament compartit, ja que ofereix un gran rendiment i funcions a un preu decent. El pla GreenGeeks Ecosite Lite és un bon valor, però els clients haurien de tenir coneixement de l’augment de la taxa de renovació al final del termini d’inscripció inicial. A més, el seu VPS & Els plans dedicats són cars en comparació amb altres empreses d’allotjament web. GreenGeeks té diverses revisions sobre valoracions de la satisfacció del client i un historial de problemes de facturació. L’assistència al client és ràpida i eficaç, i també ofereixen tutorials de vídeo útils amb una base de coneixement a la qual es poden referir els clients per resoldre problemes. Com és habitual, els clients poden acabar pagant una mica més per serveis “ecològics”.

Cupó d’oferta especial de GreenGeeks

Comencem a Hosting!

GreenGeeks té una garantia de devolució de 30 dies perquè pugueu provar-la sense risc.

Revisió d'experts de GreenGeeks

Visió general de l’empresa: Història de GreenGeeks

GreenGeeks va començar inicialment petita al sud de Califòrnia i es va convertir en una empresa d’allotjament web reconeguda mundialment amb més de 500.000 llocs web de clients que funcionen actualment als seus servidors. GreenGeeks va ser fundada el 2008 per Trey Gardner, que tenia la missió d ‘”oferir els productes i serveis d’allotjament web més rics en funcions disponibles a qualsevol lloc d’Internet” amb un èmfasi en l’ètica ambiental de tots els aspectes de les operacions empresarials. Com el seu nom indica, GreenGeeks és una empresa ecològica i les seves operacions en el centre de dades són energètiques del 300%. Com a qüestió de la política de les empreses, tornen a posar a la xarxa tres vegades la quantitat d’energia que consumeixen els seus servidors web, principalment mitjançant donacions a projectes d’energia sostenible a tot el món i programes de comerç de carboni. Segons els darrers informes sobre ciències ambientals, la indústria d’allotjament web esdevindrà tan gran com a contaminant internacionalment com la indústria aèria a partir del 2020, a causa del consum d’electricitat requerit pels centres de dades al núvol. Avui en dia, GreenGeeks és conegut com un dels serveis d’allotjament web més ecològics del món amb una reputació d’excel·lent servei al client & suport tècnic.

Plans & Característiques: una revisió dels serveis d’allotjament web disponibles de GreenGeeks

GreenGeeks és conegut principalment pel seu allotjament web compartit. L’empresa ofereix un gran descompte introductori quan s’inscriu amb la possibilitat de pre-pagar amb un, dos o tres anys d’antelació. GreenGeeks també ofereix diversos VPS, distribuïdors i plans d’allotjament dedicats. Aquí tens una visió ràpida dels tipus d’allotjament que ofereixen:

Hosting disponible:

Allotjament web compartit

Allotjament web VPS

Allotjament web per a distribuïdors

Allotjament web dedicat

Plans d’allotjament web compartits

El pla Ecosite de GreenGeeks proporciona un entorn de servidor web gestionat cPanel que funciona amb CentOS Enterprise Linux amb dominis il·limitats, bases de dades MySQL, espai de disc SSD i transferència de dades mensuals, amb un cost introductori baix. GreenGeeks també ofereix un pla d’allotjament de WordPress gestionat amb un entorn de servidor de núvol optimitzat per a llocs web que s’executin exclusivament en el popular CMS. Si bé la configuració bàsica del pla de WordPress és la mateixa que l’Ecosite Lite, l’addició d’eines de desenvolupadors preinstal·lades és útil per a propietaris de petites empreses i editors web independents. Tots aquests plans d’allotjament compartits inclouen un registre gratuït de noms de domini al registre. GreenGeeks migrarà el vostre lloc web des d’una altra companyia d’allotjament de forma gratuïta, inclosos els fitxers i la base de dades del lloc. Tots els comptes d’allotjament compartit inclouen suport tècnic 24/7/365 amb respostes ràpides per a suport de bitllets de mitjana de 4 a 6 hores. GreenGeeks administra una versió millorada de cPanel en comptes d’allotjament compartits amb totes les funcions estàndard, incloses Softaculous i Fantastico per a la instal·lació de scripts d’un “clic”. FTP, comptes de correu electrònic, bases de dades MySQL i administració del servidor es fa a través de la interfície cPanel. L’allotjament compartit de GreenGeeks és fàcil per als desenvolupadors amb accés SSH, suport personalitzat .htaccess, còpies de seguretat automàtiques del lloc web i funcions de seguretat millorades incloses a tots els comptes. Com la majoria d’amfitrions web, GreenGeeks ofereix un 99,99% de garantia de servei a l’hora.

Plans compartits:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Ecosite Lite2,95 dòlars / mes9,95 dòlars / mes
WordPress Hosting2,95 dòlars / mes9,95 dòlars / mes

Característiques clau que ens agraden:

 • CentOS Enterprise Linux amb amplada de banda il·limitada, dominis, bases de dades MySQL, & Espai de disc SSD
 • Versions múltiples de PHP (7.1, 7.0, 5.6 i més)
 • LiteSpeed ​​i MariaDB optimitzats per a velocitats de càrrega de pàgines ràpides
 • Recursos informàtics escalables per a núvols híbrids com el rendiment
 • PowerCacher exclusiu
 • Migració de llocs web gratuïta a GreenGeeks des d’un altre servidor web

El que no ens agrada:

 • La renovació dels dos plans és cara
 • El pla d’allotjament de WordPress és essencialment el mateix que l’Ecosite, acabat de marcar de nou per a WordPress

TAMBÉ VEURE: Consulteu la nostra guia d’allotjament web VPS per obtenir més informació sobre aquest tipus d’allotjament web

Plans d’allotjament VPS

Allotjament GreenGeeks VPS funciona a OpenVZ, que proporciona una plataforma de núvol gestionada amb el mateix sistema operatiu i pila de desenvolupadors que es troba als plans Ecosite. Actualment GreenGeeks executa CentOS Enterprise Linux en tots els comptes VPS amb llicències cPanel i WHM incloses de forma gratuïta. GreenGeeks ha desenvolupat un panell de control propietari per gestionar la configuració de VPS en temps real, supervisar l’ús de recursos i ordenar actualitzacions perfectes del servei, tot sense haver de reiniciar el servidor. Com a bonus addicional, els usuaris de GreenGeeks VPS obtenen un compte de revendedor de domini eNom gratuït, de manera que la companyia proporciona totes les eines excepte ClientExec que normalment inclouen amb els seus populars plans de revendedor d’allotjament compartit. En comparació, una llicència cPanel per a VPS normalment costa 20 dòlars al mes i el compte de distribuïdor d’eNom té un valor de 995 dòlars anuals. Sota el format de plataforma VPS gestionat, GreenGeeks també proporcionarà actualitzacions de seguretat periòdiques, configuració del tallafoc de xarxa, funcions avançades de seguretat web i còpies de seguretat de pàgina web nocturna per obtenir capes addicionals d’assegurança que disminueixen la necessitat d’administradors de sistemes dedicats a gestionar allotjament web d’alt rendiment. requisits en producció.

Plans d’allotjament VPS:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
2 GB de RAMCap39,95 dòlars / mes
4 GB de RAMCap59,95 dòlars / mes
8 GB de RAMCap109,95 dòlars / mes

Característiques clau que ens agraden:

 • S’inclou la llicència cPanel / WHM, que és un valor de 200 dòlars / any
 • Totes les dades del vostre VPS es fan una còpia de seguretat de nit de forma gratuïta
 • L’accés d’arrel està disponible perquè els desenvolupadors tinguin tota la llibertat necessària per configurar l’entorn del servidor mitjançant eines de línia de comandament per instal·lar extensions o llenguatges de programació necessaris.

El que no ens agrada:

 • No hi ha preus introductoris ni ofertes especials per a compres per primera vegada
 • Els plans VPS no ofereixen la possibilitat d’instal·lar altres versions de Linux o Windows com a sistema operatiu d’arrencada
 • Si es comparen les especificacions del servidor amb els plans que ofereixen altres empreses, els plans són econòmics

TAMBÉ VEURE: Consulteu la nostra guia d’allotjament web VPS per obtenir més informació sobre aquest tipus d’allotjament web

Plans d’allotjament web per a distribuïdors

Els comptes de distribuïdors de GreenGeeks estan dissenyats principalment per a professionals del web, agències de disseny web i comercialitzadors de xarxes socials que necessiten una forma d’acollir diversos dominis de clients sota un únic marc, alhora que facturen de forma independent per serveis addicionals. L’avantatge principal dels plans d’allotjament de GreenGeeks Reseller són les llicències incloses per a cPanel / WHM, eNom i ClientExec, que són relativament costoses quan es compren fora de les instal·lacions de descompte massiu d’una empresa d’allotjament web. Els usuaris professionals també poden executar una empresa independent d’allotjament web “etiqueta blanca” utilitzant el mateix conjunt d’eines. Tot i que no hi ha moltes oportunitats de recuperació en dominis de distribuïdors d’eNom, la possibilitat d’oferir serveis de registre de dominis i comptes d’allotjament web com a part dels contractes anuals o les tarifes mensuals als clients és valuosa per a molts editors web, dissenyadors i desenvolupadors independents..

Plans d’allotjament de distribuïdors:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Distribuïdor 1019,95 dòlars / mes34,95 dòlars / mes
Distribuïdor 2034,95 dòlars / mes59,95 dòlars / mes
Distribuïdor 3044,95 dòlars / mes79,95 dòlars / mes
Distribuïdor 4054,95 dòlars / mes94,95 dòlars / mes
Distribuïdor 5059,95 dòlars / mes104,95 dòlars / mes

Característiques clau que ens agraden:

 • Preu a l’engròs de dominis i allotjament web
 • És escalable: podeu crear 10 comptes de manera predeterminada, però es poden suportar més comptes sota demanda
 • Migració gratuïta a GreenGeeks si esteu movent des d’un altre servidor web
 • Incloses còpies de seguretat nocturnes gratuïtes
 • Recursos escalables integrats
 • Etiqueta blanca amb servidors de noms privats i tauler de control personalitzat per combinar el logotip i els colors de la vostra marca

El que no ens agrada:

 • Els plans són més econòmics si tens menys de 10 clients, però no són massa dolents

TAMBÉ VEURE: Consulteu la nostra guia d’allotjament web per a distribuïdors per obtenir més informació sobre aquest tipus d’allotjament web

Plans dedicats d’allotjament de servidors

GreenGeeks ofereix servidors dedicats, tot i que el cost és bastant car. Probablement no els utilitzaríem nosaltres mateixos per a un servidor dedicat només a causa de les especificacions de cost i de puntuació. Tanmateix, l’avantatge principal dels plans dedicats al servidor de GreenGeeks es basa en els estàndards de la tecnologia del seu centre de dades i en les promeses d’energies renovables. Com que el maquinari dedicat per a servidors es considera una mercaderia a la indústria d’allotjament web i les empreses de centres de dades reben gran quantitat, descompte a l’engròs de proveïdors, l’experiència dels equips de gestió de centres de dades i els seus sistemes d’optimització de xarxa propietaris s’ha convertit en el factor determinant per escollir pla de servidor dedicat a comprar en contractes a llarg termini. Com que hi ha tants usos per a servidors dedicats en TI que inclouen aplicacions de computació en núvol, allotjament web, aplicacions mòbils i gestió de cartera de diversos dominis, GreenGeeks anima a tots els possibles compradors de serveis dedicats a contactar directament amb el seu departament tècnic per parlar de configuracions i suport necessàries. requisits.

Plans dedicats:
Preu introductori:
Preu de renovació:
Compareu:
Servidor d’entrada169 dòlars / mes169 dòlars / mes
Servidor estàndard269 ​​$ / mes269 ​​$ / mes
Servidor Elite319 dòlars / mes319 dòlars / mes
Servidor Pro439 dòlars / mes439 dòlars / mes

Característiques clau que ens agraden:

 • No gaire.

El que no ens agrada:

 • Els plans de servidors dedicats són bastant cars en comparació amb altres empreses.
 • No hi ha preus introductoris ni ofertes especials per a compres per primera vegada

TAMBÉ VEURE: Consulteu la nostra guia d’allotjament web VPS per obtenir més informació sobre aquest tipus d’allotjament web

Captures de pantalla: visió general de la gestió de comptes de GreenGeeks & Panell de control

Controlar el vostre compte amb GreenGeeks és força senzill i senzill. Primer iniciarà la sessió al tauler de gestió de comptes de GreenGeeks (AMP) per començar (us enviaran un correu electrònic a la vostra informació d’inici de sessió després de registrar-vos). A continuació, es mostra una captura de pantalla del que sembla.

Captura de pantalla de l'AMP de GreenGeeks (Tauler de gestió de comptes)

Aquí podeu gestionar el vostre compte i la informació de facturació fàcilment. Les característiques destacables inclouen un fàcil accés a l’assistència al client i la migració gratuïta del lloc. Per als clients nous amb llocs existents, podeu sol·licitar la migració del lloc de GreenGeeks a la pestanya Suport. Aquesta és una característica útil per als usuaris que no desitgen fer tots els “treballs” implicats en transferir un lloc web d’un host a un altre. També podeu contactar fàcilment amb l’assistència al client des de la interfície AMP fent clic a “Obrir el bitllet”. Malauradament, per a aquells que prefereixen l’assistència telefònica, el seu número de telèfon d’assistència no té inconvenient. Heu de mirar realment el voltant per trobar-lo. D’altra banda, és senzill contactar amb l’equip de GreenGeeks via xat per obtenir una resposta immediata i solen respondre entre 4 i 6 hores a les sol·licituds de bitllets de suport..

Revisió del quadre de control

GreenGeeks utilitza cPanel, el mateix tauler de control estàndard de la indústria que utilitzen la majoria dels amfitrions web. No tenen marques ni colors personalitzats al seu cPanel i utilitzen el tema predeterminat de Paper Lantern o X3. Si coneixeu cPanel, us sentireu molt a gust amb GreenGeeks. És força net i no té publicitat (o molt poca). Aquí teniu una captura de pantalla del tauler de control de GreenGeeks:

Captura de pantalla del tauler de control de GreenGeeks (cPanel)

Estadístiques de rendiment: servidors, xarxa, & Supervisió d’Uptime

El rendiment és clau per a qualsevol host web. A continuació, es mostra una visió general del que obtindreu amb un compte base de GreenGeeks.

Servidors

GreenGeeks utilitza actualment servidors Supermicro amb processadors Intel Xeon i 64 GB de RAM DDR3 ECC a la majoria dels seus plans d’allotjament web i VPS compartits. Aquests servidors web inclouen l’emmagatzematge SSD en matrius RAID 10 amb diverses còpies de dades del lloc web emmagatzemades en cas de fallada de la unitat i també per optimitzar el balanç de càrrega de xarxa en el maquinari disponible. Els servidors dedicats de GreenGeeks es configuren segons els requisits de l’usuari i amb emmagatzematge SSD SATA en lloc de configuracions RAID. Amb els servidors dedicats, no hi haurà garantida la rèplica ni la còpia de seguretat de les dades del lloc web emmagatzemades a menys que el client configuri els serveis en administració.

A continuació es mostra un desglossament de les configuracions bàsiques de maquinari que s’utilitzen actualment en els seus plans d’allotjament compartits i en núvol.

Especificacions del servidor

 • CPU: Processadors Intel Xeon
 • RAM: 64 GB de RAM DDR3 ECC
 • Emmagatzematge: Emmagatzematge SSD en RAID 10
 • Tipus: Emmagatzematge de bases de dades SSD de nivell empresarial
 • Connectivitat: Connectivitat del gigabit BGP4 a diverses làmines a fons de fibra GigE Tier 1
 • Altres: Mai hi ha cap maquinari d’escriptori

Especificacions del servidor web de GreenGeeks

Xarxa

GreenGeeks ofereix un rendiment decent & fiabilitat, especialment amb les millores recents de la tecnologia del seu centre de dades. Com a client de GreenGeeks, podeu escollir entre 1 de 4 ubicacions diferents del servidor web: Chicago, Phoenix, Toronto i Amsterdam. Cada centre de dades té un certificat SAS 70 Type 1, un 300% eòlic, amb tecnologia d’encaminament Cisco i Juniper, mentre que es connecta internacionalment a través d’un sistema “de columna vertebral” BGP4 Gigabit múltiple de fibra GigE Tier 1.

Supervisió d’Uptime

Provem i controlem contínuament el rendiment de GreenGeeks Eines de control de llocs de pingdom per obtenir una mesura més tècnica de les dades de rendiment. Els resultats següents es treuen dinàmicament de Pingdom:

Horari:
Informe de funcionament de GreenGeeks: 30 darrers dies
Temps de resposta:
Informe de funcionament de GreenGeeks: 30 darrers dies

NOTA SOBRE ESTATS DE PROVA: Tingueu en compte que les dades anteriors no són plenament representatives de tots els llocs web allotjats a GreenGeeks. Hi ha massa factors que influeixen en les estadístiques de rendiment, com ara el servidor específic on s’allotja el lloc, el pla d’allotjament web escollit, l’optimització del lloc web real, el manteniment programat, la geolocalització, etc. Les nostres proves es realitzen a la base de comptes d’allotjament compartits. per a cada host web revisat per mostrar les estadístiques de rendiment més modestes.

Assistència tècnica: una revisió de l’atenció al client de GreenGeeks

L’equip d’atenció al client de GreenGeeks és excel·lent i, en les peticions de servei repetides amb l’empresa, ens hem mostrat totalment satisfets per la professionalitat del seu personal, la rapidesa de la seva atenció als problemes i el coneixement proporcionat per resoldre problemes. GreenGeeks ofereix atenció al client mitjançant entrades de correu electrònic, xat en directe i línies telefòniques gratuïtes. De mitjana, les entrades de correu electrònic es van respondre entre 15 i 20 minuts, amb un temps d’espera aproximadament d’1 a 5 minuts al xat del navegador i als serveis telefònics. GreenGeeks també té una base de coneixement en línia que es pot cercar per resoldre preguntes freqüents o problemes habituals amb configuracions, desenvolupament web, correu electrònic, FTP, etc..

Revisió d'assistència tecnològica de GreenGeeks

Característiques clau d’assistència al client:

 • Equip d’assistència amable i útil amb coneixements detallats sobre les configuracions del servidor web
 • Material disponible a la base de coneixement per solucionar ràpidament problemes habituals
 • Sense càrrec sense assistència premium i poca estona de manteniment quan contacteu directament amb el telèfon
 • Els bitllets de correu electrònic van respondre molt ràpidament, tot i que de vegades no es poden depurar problemes de desenvolupament

HO SAVIES? GreenGeeks serveix, de mitjana, més de 60 milions de visitants únics al mes a tots els servidors.

Seguretat – Com GreenGeeks manté el vostre lloc web segur

GreenGeeks té un programa de seguretat de xarxa híbrid al seu centre de dades dissenyat per tècnics interns i construït principalment a partir d’utilitats de programari de tercers disponibles públicament. Per a clients amb distribuïdor compartit, VPS, distribuïdor, & personal dedicat, tota la seguretat de la plataforma és gestionada per personal del centre de dades. Els propietaris de llocs poden habilitar mesures de seguretat web addicionals en els seus llocs, com SiteLock, que busquen programari maliciós i protegiran els llocs de producció dels atacs d’injecció de MySQL. L’accés al servidor cPanel i l’accés al servidor FTP està protegit per la llista negra d’adreces IP per evitar atacs de pirateria de contrasenya de força bruta. GreenGeeks també proporciona utilitats per al correu electrònic anti-spam que es poden habilitar en cPanel per a comptes de correu web o SMTP / POP. Alguns dels principals avantatges & els desavantatges de les instal·lacions d’atenció al client de GreenGeeks són:

 • L’enfocament al núvol gestionat elimina la necessitat de patges habituals del servidor & Actualitzacions del sistema operatiu
 • CentOS Enterprise Linux & Els cPanel estan àmpliament provats mitjançant la revisió entre companys de les explotacions & insectes
 • Les adreces IP i els certificats SSL dedicats són cares & opcions gratuïtes no proporcionades
 • Softaculous avisarà regularment als usuaris quan estiguin disponibles actualitzacions de CMS per a instal·lacions automàtiques

Preguntes freqüents: respostes útils sobre la compra de GreenGeeks

A continuació, es detallen algunes de les preguntes més freqüents sobre Hosting de GreenGeeks:

Com puc demanar allotjament web a GreenGeeks?

Podeu demanar un pla d’allotjament web a GreenGeeks visitant el seu lloc web, www.greengeeks.com. També podeu demanar per telèfon, a través del seu departament de vendes, al telèfon 877-326-7483.

Quins pagaments accepta GreenGeeks?

GreenGeeks accepta totes les targetes de crèdit principals (Visa, MasterCard, American Express, & Descobriu) així com PayPal.

Com puc cancel·lar?

Podeu cancel·lar el vostre compte en qualsevol moment. Simplement truqueu al seu departament de facturació o envieu un correu electrònic de cancel·lació.

Puc obtenir una devolució & com funciona?

Sí. GreenGeeks ofereix una garantia de devolució de diners sense risc durant 30 dies. Això vol dir que no hi ha límits de temps ni contractes i que es pot cancel·lar en qualsevol moment. Tanmateix, teniu 30 dies per rebre un reemborsament complet. Si cancel·leu al cap de 30 dies, rebrà un reemborsament puntual (bàsicament un reemborsament pel temps restant que no vau fer servir). També tingueu en compte que, si registreu un nom de domini a través de GreenGeeks, hi ha una quota no reemborsable de 24,95 dòlars. Així que vés amb compte! Com que les seves tarifes de cancel·lació de domini tenen un preu molt elevat, recomanem comprar un nom de domini a través d’un altre proveïdor després de l’oferta gratuïta inicial.

GreenGeeks m’ajudarà a transferir / migrar el meu lloc web existent cap a ells?

Sí, faran una migració cPanel de forma gratuïta. Això significa que tots els dominis, dominis addon, subdominis, comptes de correu electrònic i configuració de cPanel estan inclosos. També faran tot el possible per migrar un lloc allotjat que no sigui cPanel. Si es necessita un treball addicional, poden cobrar un suplement. En la majoria dels casos, la migració del lloc ha de ser gratuïta.

Conclusió: Per allotjar o no per allotjar?

L’elecció de la millor empresa d’allotjament web per acollir el vostre lloc web és una decisió important amb molts factors a tenir en compte. Assegureu-vos de comparar acuradament les ofertes de GreenGeeks per veure si els seus serveis són adequats per a vosaltres.

Per obtenir una llista completa de totes les funcions compatibles amb GreenGeeeks, podeu visitar el seu lloc web a www.greengeeks.com.

Preparat per comprar? Feu servir un cupó de GreenGeeks!

Consulteu la nostra pàgina de cupons GreenGeeks amb una llista actualitzada d’ofertes especials i els preus més baixos que GreenGeeks ofereix actualment..

Feu-nos conèixer els vostres pensaments

Ja heu utilitzat GreenGeeks abans? Teniu alguna experiència positiva o negativa que vulgueu compartir amb nosaltres? Envieu-nos un correu electrònic a les vostres opinions sinceres a .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map