Pregled GreenGeeksa

Je li GreenGeeks dobar web domaćin? Pročitajte naš potpuni, nepristrani GreenGeeks pregled s pro & kontra, preporučena upotreba, statistike performansi, snimke zaslona, ​​često postavljana pitanja, kuponi, & više.


Pregled GreenGeeksa

GreenGreeks

www.greengeeks.com

O / S poslužitelja:Linux
Upravljačka ploča:cPanel
Auto Installer:Softaculous
Data centar br. 1:Chicago, IL
Data centar br. 2:Phoenix, AZ
Data centar # 3:Toronto, Kanada
Data centar br. 4:Amsterdam, Nizozemska
Dijeljeni hosting:Da
VPS hosting:Da
Namjenski hosting:Da
Hosting prodavača:Da
Cloud hosting:Ne

Pogledajte planove hostinga

www.greengeeks.com je web hosting tvrtka koja neovisno posjeduje i pruža usluge zajedničkog rada, VPS-a, namjenskog poslužitelja i prodavača web hosting usluga s naglaskom na “ekološku svijest” u svim aspektima poslovanja. Svi njihovi planovi za web hosting temelje se na nultim emisijama, obnovljivim izvorima energije. Otkrili smo da je GreenGeeks vrlo profesionalna organizacija s izvrsnim resursima podatkovnih centara i korisnim agentima za tehničku podršku. Jako nam se sviđa njihovo zajedničko i distribucijsko gostovanje, iako nadogradnju na VPS ili namjenski hosting platformu mogu biti skupi. Odličan su izbor za pojedince, mala poduzeća, start-up kompanije, neprofitne organizacije i sve ostale koji trebaju pristupačnu i pouzdanu zajedničku web hosting platformu. Imaju dobar spoj karakteristika na svakom planu i na mnogo načina se izdvajaju od konkurencije.

Zašto odabrati GreenGreeks:

 • Širok raspon hosting planova pogodnih za višenamjenski hosting
 • Nedavno nadograđeni hardver poslužitelja & poboljšana mrežna infrastruktura
 • Besplatna registracija domena prve godine
 • Neograničen web prostor & prijenos podataka za zajedničke hosting planove
 • Vrhunski, inovativni podatkovni centar zasnovan na obnovljivoj energiji
 • Izvrsno za hosting hostinga – na raspolaganju je 5 različitih planova
 • Korisnička podrška putem sustava ulaznica putem e-pošte, live chat ili telefon
 • Korisni video tutorijali koji objašnjavaju kako napraviti mnoge popularne zadatke

Koji su nedostaci:

 • Relativno skupi VPS i namjenski hosting planovi
 • GreenGeekov graditelj web stranica je jedinstven, ali ne i najbolji izbor
 • Ponavljane pritužbe korisnika zbog lažnih problema s naplatom
 • Visoke stope obnove na zajedničkom hostingu nakon početne prijave

Donja linija:

GreenGeeks je dobar, svenamjenski web domaćin s raznim web hosting planovima za odabir koji odgovaraju potrebama svake vrste web izdavaštva. Preporučujemo GreenGeeks-u prije svega za njihov osnovni zajednički hosting plan jer nudi izvrsne performanse i mogućnosti po pristojnoj cijeni. GreenGeeks Ecosite Lite plan je dobra vrijednost, ali kupci bi trebali biti svjesni povećane stope obnove na kraju početnog razdoblja prijave. Nadalje, njihov VPS & Namjenski planovi skupi su u usporedbi s drugim web hosting tvrtkama. GreenGeeks ima kombinirane recenzije ocjene zadovoljstva kupaca i povijesti problema s naplatom. Korisnička podrška općenito je brza i učinkovita, a nude i korisne video upute s bazom znanja na koju se korisnici mogu obratiti za rješavanje problema. Kao i obično, klijenti će možda platiti nešto više za “ekološki prihvatljive” usluge.

Kupon za posebnu ponudu GreenGeeksa

Počnimo s hostingom!

GreenGeeks ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Pregled stručnjaka GreenGeeksa

Pregled poduzeća – Povijest GreenGeeksa

GreenGeeks su prvobitno započeli s radom u Južnoj Kaliforniji i postali su globalno priznata web hosting tvrtka s preko 500 000 web lokacija klijenata koje danas poslužuju na njihovim poslužiteljima. GreenGeeks osnovao je 2008. godine Trey Gardner koji je imao misiju „ponuditi najbogatije web hosting proizvode i usluge dostupne bilo gdje na internetu“ s naglaskom na ekološku etiku u svim aspektima poslovanja. Kao što im ime kaže, GreenGeeks je ekološki prihvatljiva tvrtka, a njihovo upravljanje podatkovnim centrom pokreće 300% energije vjetra. Kao politika tvrtke, oni vraćaju u mrežu 3 puta veću količinu energije koju troše njihovi web poslužitelji, prvenstveno kroz donacije za projekte održive energije širom svijeta i programe trgovanja ugljikom. Prema najnovijim znanstvenim izvješćima o okolišu, industrija web hostinga postat će velika zagađivačica u međunarodnim okvirima kao i zrakoplovna industrija do 2020. godine, zbog potrošnje električne energije koju zahtijevaju oblačni podatkovni centri. Danas je GreenGeeks poznat kao jedan od ekološki najprikladnijih web hosting usluga s reputacijom izvrsne usluge kupcima. & tehnička podrška.

Planovi & Značajke – Pregled GreenGeeksovih dostupnih usluga web hostinga

GreenGeeks je prije svega poznat po zajedničkom web hostingu. Tvrtka nudi veliki uvodni popust prilikom prijave s mogućnošću predujma jedne, dvije ili tri godine unaprijed. GreenGeeks također nudi nekoliko VPS-a, preprodavača i namjenskih hosting planova. Evo kratkog pregleda vrsta hostinga koje nude:

Dostupni hosting:

Dijeljeni web hosting

VPS web hosting

Prodavač web hostinga

Namjenski web hosting

Zajednički planovi za web hosting

Ekositeov plan iz GreenGeeksa pruža upravljano okruženje web poslužitelja cPanel koji radi na CentOS Enterprise Linuxu s neograničenim domenama, MySQL bazama podataka, SSD diskovnim prostorom i mjesečnim prijenosom podataka – uz male uvodne troškove. GreenGeeks također nudi upravljani WordPress hosting hosting plan s optimiziranim okruženjem poslužitelja u oblaku za web stranice koje rade isključivo na popularnom CMS-u. Iako je osnovna konfiguracija WordPress plana ista kao i Ecosite Lite, dodavanje unaprijed instaliranih alata za razvojne programe korisno je za vlasnike malih poduzeća i neovisne web izdavače. Svi ovi planovi dijeljenja hostinga uključuju besplatnu registraciju imena domene pri prijavi. GreenGeeks će vaše web mjesto besplatno premjestiti iz druge hosting tvrtke, uključujući datoteke i baze podataka. Svi dijeljeni računi za hosting uključuju 24/7/365 tehničku podršku s brzim odgovorima na karte za podršku u prosjeku od 4 do 6 sati. GreenGeeks pokreće poboljšanu verziju cPanela na zajedničkim hosting računima sa svim standardnim značajkama, uključujući Softaculous i Fantastico za instalaciju skripte “jednim klikom”. FTP, računi e-pošte, baze podataka MySQL i administracija poslužitelja vrši se kroz cPanel sučelje. GreenGeeks dijeljenje hostinga prilagođava programerima sa SSH pristupom, prilagođenom podrškom .htaccess, automatskim sigurnosnim kopijama web stranica i poboljšanim sigurnosnim značajkama uključenim u sve račune. Kao i većina web domaćina, GreenGeeks nudi 99,99% jamstvo produženog servisa.

Zajednički planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Ekosite Lite2,95 $ / mj9,95 $ / mj
WordPress hosting2,95 $ / mj9,95 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • CentOS Enterprise Linux s neograničenom propusnošću, domenama, MySQL bazama podataka, & SSD prostor na disku
 • Višestruke PHP verzije (7.1, 7.0, 5.6 i više)
 • Optimizirani LiteSpeed ​​i MariaDB za velike brzine učitavanja stranica
 • Skalabilni računalni resursi za hibridne oblake poput performansi
 • Ekskluzivni PowerCacher
 • Besplatna migracija web stranice na GreenGeeks s drugog web domaćina

Ono što ne volimo:

 • Obnova oba plana su skupa
 • WordPress hosting hosting plan je u osnovi isti plan kao i Ecosite, upravo je re-brendiran za WordPress

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za VPS web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

VPS hosting planovi

GreenGeeks VPS hosting radi na OpenVZ-u, koji pruža upravljanu cloud platformu s istim operativnim sustavom i snopom programera koji se nalaze na planovima Ecosite. Trenutno GreenGeeks vodi CentOS Enterprise Linux na svim VPS računima s cPanel i WHM licencama uključenim besplatno. GreenGeeks je razvio vlasničku upravljačku ploču za upravljanje postavkama VPS-a u stvarnom vremenu, nadziranje potrošnje resursa i naručivanje neprimjerenih nadogradnji usluga, a sve to bez potrebe za ponovnim pokretanjem poslužitelja. Kao dodatni bonus, korisnici GreenGeeks VPS-a dobijaju besplatni račun preprodavača eNom domena, tako da tvrtka pruža sve alate osim ClientExec koje obično uključuju sa svojim popularnim Reseller planovima za zajednički hosting. Za usporedbu, licenca cPanel za VPS obično košta 20 USD mjesečno, a račun eNom prodavača procjenjuje se na 995 USD godišnje. Pod upravljanim formatom VPS platforme, GreenGeeks će također pružati redovite sigurnosne nadogradnje, konfiguraciju mrežnog vatrozida, napredne značajke web sigurnosti i noćne sigurnosne kopije za dodatne slojeve osiguranja koji umanjuju potrebu za namjenskim administratorima sustava u upravljanju web hostingom visokih performansi. zahtjevi u proizvodnji.

VPS hosting planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
2 GB RAM-anijedan39,95 $ / mj
4 GB RAM-anijedan59,95 $ / mj
8 GB RAM-anijedan109,95 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • cPanel / WHM licenca je uključena, što je vrijednost od 200 USD / god
 • Svi podaci na vašem VPS-u podupiru se svake noći besplatno
 • Korijenski pristup je dostupan tako da programeri imaju potpunu slobodu potrebnu za konfiguriranje okruženja poslužitelja pomoću alata naredbenog retka za instaliranje dodatnih potrebnih proširenja ili programskih jezika

Ono što ne volimo:

 • Nema uvodnih cijena ili posebne ponude za prvu kupovinu
 • VPS planovi ne nude mogućnost instaliranja drugih verzija Linuxa ili Windowsa kao OS-a za pokretanje sistema
 • Planovi su skupi kada se uspoređuju specifikacije poslužitelja s onim što nude druge tvrtke

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za VPS web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Planovi web hosting distributera

Računi preprodavača u GreenGeeksu namijenjeni su prvenstveno web stručnjacima, agencijama za web dizajn i trgovcima na društvenim mrežama kojima je potreban način za hostiranje više domena klijenata u jednom okviru, a istovremeno neovisno naplaćuju i dodatne usluge. Glavna prednost GreenGeeks Reseller hosting planova su uključene licence za cPanel / WHM, eNom i ClientExec koje su relativno skupe kada se kupuju izvan većeg popusta na popust objekata web hosting tvrtke. Profesionalni korisnici također mogu pokrenuti neovisnu web hosting tvrtku „white label“ koristeći isti skup alata. Iako na eNom prodavačim domenama nema puno mogućnosti nadmetanja, mogućnost pružanja usluga registracije domena i računa za web hosting kao dio godišnjih ugovora ili mjesečnih naknada za usluge klijentima je vrijedna za mnoge neovisne web izdavače, dizajnere i programere.

Planovi hostinga za preprodavače:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Prodavač 10$ 19.95 / mj34,95 $ / mj
Prodavač 2034,95 $ / mj59,95 $ / mj
Prodavač 3044,95 $ / mj79,95 $ / mj
Prodavač 4054,95 $ / mj94,95 $ / mj
Prodavač 5059,95 $ / mj104,95 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Veleprodajne cijene na domenama i web hostingu
 • Prilagodljivo – možete stvoriti 10 računa prema zadanim postavkama, ali na zahtjev se može podržati više računa
 • Besplatna migracija na GreenGeeks ako se premještate s drugog web-domaćina
 • Noćne sigurnosne kopije uključene su besplatno
 • Ugrađeni skalabilni resursi
 • Bijela naljepnica s poslužiteljima privatnih imena i prilagođenom upravljačkom pločom koja odgovara logotipu i bojama vašeg branda

Ono što ne volimo:

 • Planovi su cjenovniji ako imate manje od 10 klijenata, ali još uvijek nije previše loše

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za Reseller web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Namjenski planovi hosting hostinga

GreenGeeks nudi posvećene poslužitelje, iako su troškovi prilično skupi. Vjerojatno ih sami ne bismo koristili za namjenski poslužitelj, jednostavno zbog troška u odnosu na specifikacije. Glavna prednost planova poslužitelja tvrtke GreenGeeks temelji se na standardima tehnologije njihovih podatkovnih centara i obnovljivim izvorima energije. Budući da se namjenski hardver poslužitelja smatra robom u industriji web hostinga, a tvrtke s data centrima dobivaju ukupne cijene, veleprodajno sniženje od dobavljača, stručnost iza timova za upravljanje podatkovnim centrima i njihovih vlastitih sustava za optimizaciju mreže postala je odlučujući faktor izbora koji namjenski poslužiteljski plan za kupnju u dugoročnim ugovorima. Budući da u IT-u postoji toliko puno korištenja namenskih poslužitelja koji uključuju aplikacije za računalstvo u oblaku, web hosting, mobilne aplikacije i upravljanje više domena, GreenGeeks potiče sve potencijalne kupce namjenskih usluga da se izravno obrate njihovom tehničkom odjelu kako bi razgovarali o potrebnim konfiguracijama i podršci zahtjevi.

Namjenski planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Ulazni poslužitelj169 $ / mj169 $ / mj
Standardni poslužitelj269 ​​$ / mj269 ​​$ / mj
Elite poslužitelja319 $ / mj319 $ / mj
Pro Server439 $ / mj439 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Ne mnogo.

Ono što ne volimo:

 • Namjenski planovi poslužitelja prilično su skupi u usporedbi s drugim tvrtkama.
 • Nema uvodnih cijena ili posebne ponude za prvu kupovinu

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za VPS web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Snimke zaslona – kratki pregled u upravljanju računa GreenGeeksa & Upravljačka ploča

Upravljanje računom pomoću GreenGeeksa-a prilično je jednostavno i naprijed. Prvo se prijavite na GreenGeeks ploču za upravljanje računima (AMP) da biste započeli (e-poštom će vam poslati podatke o prijavi nakon što se prijavite). Ispod je snimka zaslona kako to izgleda.

Snimka zaslona GreenGeeks AMP (ploča za upravljanje računima)

Ovdje možete jednostavno upravljati svojim računom i podacima o naplati. Značajne značajke uključuju jednostavan pristup korisničkoj podršci i besplatnu migraciju web mjesta. Za nove kupce s postojećim web lokacijama možete zatražiti migraciju GreenGeeks web mjesta s kartice Podrška. Ovo je korisna značajka za korisnike koji ne žele obaviti sav “posao” koji se uključuje prilikom prijenosa web stranice s jednog računala na drugi. Korisničku podršku možete lako kontaktirati i s AMP sučelja klikom na “Otvori ulaznicu”. Nažalost, za one koji preferiraju telefonsku podršku, njihov telefonski broj za podršku neugodno nema. Morate stvarno pogledati oko sebe da biste ga pronašli. S druge strane, jednostavno je kontaktirati GreenGeeks tim putem chata za neposredni odgovor, a oni obično odgovore u roku od 4 do 6 sati na zahtjeve za ulaznicom za podršku.

Pregled upravljačke ploče

GreenGeeks koristi cPanel, istu industrijsku standardnu ​​upravljačku ploču koju koristi većina web domaćina. Na svom cPanelu nemaju prilagođeno markiranje ili boje i koriste zadani papir Lantern ili temu X3. Ako ste upoznati sa cPanelom, s GreenGeeksom ćete se osjećati ugodno. Prilično je čist i nema (ili vrlo malo) reklama. Evo snimke zaslona upravljačke ploče GreenGeeks:

Snimka zaslona upravljačke ploče GreenGeeks (cPanel)

Statistike performansi – poslužitelji, mreža, & Nadgledanje nevremena

Izvedba je ključna za bilo kojeg web domaćina. Ispod je pregled onoga što ćete dobiti s osnovnim GreenGeeks računom.

Poslužitelji

GreenGeeks trenutno koristi Supermicro poslužitelje s procesorima Intel Xeon i 64 GB DDR3 ECC RAM-a na većini njihovih zajedničkih web hostinga i VPS planova. Ti web poslužitelji uključuju SSD pohranu na RAID 10 nizu s višestrukim kopijama podataka web mjesta pohranjenih u slučaju kvara jedinice te također optimiziranje uravnoteženja mrežnog opterećenja na dostupnom hardveru. GreenGeeks namjenski poslužitelji konfiguriraju se prema potrebama korisnika i sa SATA SSD pohranom, a ne s RAID konfiguracijama. Uz namjenske poslužitelje neće biti zajamčeno zrcaljenje ili sigurnosno kopiranje podataka na web mjestu u pohrani, osim ako kupac ne konfigurira usluge u administraciji.

Ispod je prikaz osnovnih hardverskih konfiguracija koje se trenutno koriste u njihovim zajedničkim i oblak hosting planovima.

Specifikacije poslužitelja:

 • procesor: Intel Xeon procesori
 • RADNA MEMORIJA: 64 GB DDR3 ECC RAM-a
 • Skladištenje: SSD pohrana na RAID 10
 • Tip: Pohrana baze podataka SSD-a za poslovne razine
 • Povezivanje: BGP4 Gigabitno povezivanje s više Fiber GigE Tier 1 okosnica
 • Ostalo: Nema hardvera za stolno računalo nikad

Specifikacije web servera GreenGeeksa

Mreža

GreenGeeks nudi pristojne performanse & pouzdanost – posebno s nedavnim poboljšanjima njihove tehnologije podataka. Kao GreenGeeks klijent, možete birati između 4 od 4 različite lokacije web poslužitelja – Chicago, Phoenix, Toronto i Amsterdam. Svaki podatkovni centar certificiran je SAS 70 Type 1, snage 300% od vjetra, koji rade na Cisco i Juniper tehnologiji usmjeravanja, dok su međunarodno povezani putem BGP4 Gigabit višestrukih Fiber GigE Tier 1 “okosnica” sustava.

Nadgledanje nevremena

Neprekidno testiramo i pratimo performanse tvrtke GreenGeeks Alati za nadzor mjesta Pingdom dobiti tehničku mjeru podataka o izvedbi. Rezultati dolje dinamički su povučeni iz Pingdoma:

Neprekidno vrijeme rada:
Izvještaj o vremenu za GreenGeeks: Zadnjih 30 dana
Vrijeme odziva:
Izvještaj o vremenu za GreenGeeks: Zadnjih 30 dana

NAPOMENA O TESTU: Imajte na umu da gornji podaci nisu u potpunosti reprezentativni za sve web stranice koje se nalaze na GreenGeeksu. Previše je faktora koji utječu na statistiku performansi – uključujući određeni poslužitelj na kojem se web mjesto nalazi, odabrani plan web hostinga, optimizaciju stvarnog web mjesta, zakazano održavanje, geolokaciju itd. Naši testovi se izvode na osnovnim dijeljenim računima hostinga za svaki web domaćin pregledao kako bi prikazao najskromnije statistike o performansama.

Tehnička podrška – pregled brige o kupcima kompanije GreenGeeks

Tim za korisničku podršku GreenGeeksa općenito je izvrstan i u opetovanim zahtjevima za uslugama s tvrtkom općenito smo u potpunosti zadovoljni profesionalnošću njihovog osoblja, brzom pažnjom prema problemima i znanjem za rješavanje problema. GreenGeeks nudi korisničku podršku putem ulaznica putem e-pošte, razgovora uživo i besplatnih telefonskih linija. U prosjeku su na e-mail karte odgovarali u roku od 15 do 20 minuta, pri čemu je potrebno približno 1 do 5 minuta vremena čekanja na chat chatu i telefonskim uslugama. GreenGeeks također ima internetsku bazu znanja koja se može pretraživati ​​za rješavanje često postavljanih pitanja ili uobičajenih problema s konfiguracijama, web razvojem, e-poštom, FTP-om, itd..

Pregled tehničke podrške GreenGeeksa

Ključne značajke korisničke podrške:

 • Prijateljski i uslužni tim Helpdesk-a s detaljnim znanjem o konfiguracijama web poslužitelja
 • Obilje materijala dostupnih na bazi znanja za brzo rješavanje uobičajenih problema
 • Ne naplaćuje se premijska podrška i malo vremena zadržavanja pri direktnom kontaktu s predstavnicima telefona
 • Ulaznice putem e-pošte odgovorile su vrlo brzo, iako ponekad ne mogu popraviti pogreške u razvoju

DALI SI ZNAO? U prosjeku, GreenGeeks mjesečno posluži preko 60 milijuna jedinstvenih posjetitelja na svim svojim poslužiteljima.

Sigurnost – Kako GreenGeeks čuva sigurnost vaše web stranice

GreenGeeks ima hibridni mrežni sigurnosni program u svom podatkovnom centru koji su osmislili interni tehničari i izgrađen prvenstveno od javno dostupnih softverskih programa drugih proizvođača. Za kupce na dijeljenoj, VPS, prodavaonici, & namjenski planovi, svu sigurnost platforme upravlja osobljem podatkovnog centra. Vlasnici web mjesta mogu omogućiti dodatne mjere sigurnosti na svojim web mjestima, kao što je SiteLock, koji će skenirati zbog zlonamjernog softvera i zaštititi proizvodna mjesta od MySQL napada ubrizgavanja. Pristup za cPanel prijavu i FTP poslužitelj zaštićen je crnom popisom IP adresa kako bi se spriječilo neovlašteno napadanje lozinke. GreenGeeks nudi i alate za e-poštu protiv neželjene pošte koji se mogu omogućiti u cPanelu za webmail ili SMTP / POP račune. Neke od glavnih prednosti & nedostaci GreenGeeksovih usluga za brigu o kupcima su:

 • Upravljani pristup oblaku eliminira potrebu za redovitim zakrpama na poslužiteljima & Nadogradnje OS-a
 • CentOS Enterprise Linux & cPanel se široko testira od strane stručne provjere na iskorištavanja & bube
 • Namjenski IP adrese i SSL certifikati su skupi & nisu dostupne besplatne opcije
 • Softaculous će redovito obavještavati korisnike kada su dostupna CMS ažuriranja za automatske instalacije

Najčešća pitanja – korisni odgovori o kupovini od GreenGeeksa

Evo nekih često postavljanih pitanja o GreenGeeks hostingu:

Kako mogu naručiti web hosting od GreenGeeksa?

Plan za web hosting možete naručiti od GreenGeeksa posjetom njihovoj web stranici, www.greengeeks.com. Također možete naručiti putem telefona, putem njihovog prodajnog odjela na 877-326-7483.

Koje uplate prihvaća GreenGeeks?

GreenGeeks prihvaća sve glavne kreditne kartice (Visa, MasterCard, American Express, & Otkrijte) kao i PayPal.

Kako mogu otkazati?

Račun možete otkazati u bilo kojem trenutku. Jednostavno nazovite njihov odjel za naplatu ili pošaljite e-poštu za otkazivanje.

Dobijam li povrat novca & kako radi?

Da. GreenGeeks nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca bez rizika. To znači da nema vremenskih ograničenja ili ugovora i možete otkazati u bilo kojem trenutku. Međutim, imate 30 dana da primite puni povrat. Ako otkažete nakon 30 dana, dobit ćete vraćeni povrat sredstava (u osnovi povrat za preostalo vrijeme koje niste iskoristili). Također napominjemo da ako registrirate ime domene putem GreenGeeksa, postoji bespovratna naknada od 24,95 USD. Pa budi oprezan! Kako su naknade za otkazivanje domene precijenjene, preporučujemo kupnju imena domene kod drugog davatelja usluga nakon početne besplatne ponude.

Hoće li mi GreenGeeks pomoći da prebacim / premjestim postojeću web stranicu na nju?

Da, izvršit će migraciju 1 cPanela besplatno. To znači da su uključene sve domene, Addon domene, poddomene, računi e-pošte i cPanel. Oni će također dati sve od sebe da migriraju i web lokaciju koja nije domaćin cPanela. Ako su potrebni dodatni radovi, mogu naplatiti dodatnu naknadu. U većini slučajeva migracija mjesta trebala bi biti besplatna.

Zaključak – ugostiti ili ne ugostiti?

Odabir najbolje web hosting tvrtke za posjedovanje vaše web stranice važna je odluka s puno faktora koje treba uzeti u obzir. Obavezno pažljivo usporedite što GreenGeeks nudi da biste vidjeli jesu li njihove usluge pogodne za vas.

Za potpuni popis svih podržanih značajki GreenGeeeksa, posjetite njihovu web stranicu na www.greengeeks.com.

Spremni za kupnju? Koristite GreenGeeks kupon!

Pogledajte našu stranicu s kuponima GreenGeeks s ažurnim popisom posebnih ponuda i najnižim cijenama koje trenutno nudi GreenGeeks.

Javite nam svoje misli

Jeste li već koristili GreenGeeks? Imate li neko pozitivno ili negativno iskustvo koje želite podijeliti s nama? Pošaljite nam svoje iskrene povratne informacije na .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map