Pregled Bluehost 2018

Je li Bluehost dobar web domaćin? Pročitajte našu cjelovitu, nepristranu Bluehost recenziju s pro & kontra, preporučena upotreba, statistike performansi, snimke zaslona, ​​često postavljana pitanja, kuponi, & više.


Pregled Bluehosta

Bluehost

www.bluehost.com

O / S poslužitelja:Linux (CentOS)
Upravljačka ploča:CPanel prilagođenom markom
Auto Installer:Mojo QuickInstall
Lokacija podatkovnog centra br. 1:Provo, UT
Lokacija podatkovnog centra br. 2:Houston, Teksas
Dijeljeni hosting:Da
VPS hosting:Da
Namjenski hosting:Da
Hosting prodavača:Ne
Cloud hosting:Da

Posjetite web stranicu

www.bluehost.com je poznati web domaćin koji se široko nagrađuje na mnogim web lokacijama za pregled i od strane insajdera industrije kao najbolji izbor za web hosting, iako to obično nije naš prvi izbor. Bluehost trenutno ugošćuje preko 2 milijuna web stranica širom svijeta i nudi široku paletu hardverskih opcija web poslužitelja koje rade uglavnom na prilagođenom paketu softvera temeljenom na cPanelu & CentOS. Iznutra Bluehost koristi OpenStack & KVM virtualizacija za umrežavanje podatkovnih centara na skali. Mnogi web dizajneri i programeri preferiraju Bluehost zbog svoje snažne predanosti zajednici otvorenog koda. Bluehost je pristojan izbor za WordPress zbog njihove optimizirane hosting za WordPress (OHWP) platforme. Bluehost također nudi razne mogućnosti za zajednički, oblak, VPS i namjenski web hosting planove za svoje kupce.

Zašto odabrati Bluehost:

 • Bluehost je WordPress.org od 2005. godine nagrađen kao broj 1 za WordPress
 • Usredotočite se na WordPress, a WordPress je postavljen prema zadanim postavkama na svim novim računima
 • CPanel prilagođen brendom sa svim industrijskim standardima
 • Povoljan oblačni hosting s solidnim performansama / pouzdanošću
 • Optimizirani planovi posebno za WordPress i WooCommerce
 • Besplatno & plaćeni integrirani SSL certifikati za web stranice e-trgovine
 • osobni & izravna telefonska podrška kupca sa sjedištem u SAD-u
 • Dostupni su brojni dodaci, poput G Suite-a, stručnjaka za neželjenu poštu, SiteLock itd.

Koji su nedostaci:

 • Unovčava svoju web lokaciju ubrizgavanjem oglasa na 404 stranice (iako to može biti onemogućeno)
 • Osnovni hosting hosting plan omogućuje vam samo hosting 1 web mjesta
 • Weebly graditelj web mjesta je besmisleno
 • Prosječna brzina & rezultati pouzdanosti iz našeg testiranja performansi na zajedničkim planovima hostinga
 • Koristi MOJO Marketplace koji uključuje puno bloatware / upsells
 • Naplaćuje 149 USD za premještanje postojeće web stranice na njih
 • Troškovi dodatnih namjenskih IP adresa mogu biti skupi
 • Korisnička podrška putem ulaznica putem e-pošte prekinuta je
 • Nema provizije povrata nakon 30 dana

Donja linija:

Bluehost je pristojan izbor koji nudi sveobuhvatan web hosting sa profesionalnim web razvojem i značajkama upravljanja domenama koje su posebno idealne za WordPress web stranice i blogove. Imaju dobru reputaciju kao glavni sektor koji ulaže mnogo u inovacije u nove tehnologije i platforme. Bluehost je napravio mnogo poboljšanja kako bi prilagodio njihovu back-end administraciju (AMP) & upravljačka ploča) radeći na poboljšanju upotrebljivosti i dizajna sučelja preglednika. Bluehost je prvenstveno fokusiran na korisnike koji koriste WordPress, a mi bismo preporučili ili njihov hibridni oblak ili upravljanu WordPress platformu koja pruža sve što vam je potrebno za izgradnju i održavanje popularne web stranice. Sve u svemu, Bluehost je dobro uspostavljen brend koji kontinuirano poboljšava njihove hosting proizvode, redovito nadograđuje hardver njihovih podatkovnih centara i općenito se smatra liderom u razvoju novih usluga platforme za hosting u oblaku.

Kupon za specijalnu ponudu Bluehosta

Počnimo s hostingom!

Bluehost ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Bluehost stručni pregled

Pregled poduzeća – Povijest Bluehosta

Bluehost je osnovan u razdoblju neposredno nakon početnog “dot com” procvata, prije pojave tehnologije Web 2.0, društvenih mreža i računalstva u oblaku. Početkom 2000-ih gotovo sve web hosting tvrtke pružale su u osnovi istu uslugu – nudile su osnovna web hostinga s out of the-box rješenjima za posluživanje ugrađenih datoteka sa statičkim HTML stranicama. U to vrijeme nije bilo popularne uporabe MySQL baza podataka ili programskih jezika na strani poslužitelja sa zajedničkim hostingom u maloprodajnom sektoru. Kad su Matt Heaton i Danny Ashworth 2003. osnovali Bluehost, njihov je cilj bio jednostavan: izgraditi bolju web hosting tvrtku. Bluehostova posvećenost kvaliteti brzo je zaslužila poštovanje partnera u mnogim razvojnim zajednicama otvorenog koda, uključujući WordPress. Njegov neviđeni pristup pružanju korisničke podrške 24/7 privukao je vjerne fanove širom svijeta. Ubrzo nakon toga, Bluehostov referalni program postao je jedan od najvećih na svijetu. U 2010. godini Bluehost je zaradio svog dva milijuna korisnika. Društvo je 2012. godine kupila Endurance International Group (EIG). Otkako se pridružio obitelji Endurance, Bluehost je nastavio dramatično rasti. Marka Bluehost sada koristi nove kanale i tržišta širom svijeta sa 750+ zaposlenika. Bluehost trenutno ima korporativne urede koji se nalaze u Oremu & Provo (Utah) s novim međunarodnim podatkovnim centrima koji se šire kako bi zadovoljio potrebe poslovne potražnje na regionalnim tržištima.

Planovi & Značajke – Pregled dostupnih web hosting usluga Bluehosta

Jedna od najboljih stvari o Bluehostu je njihova velika raznolikost planova za hosting za odabir. Bluehost prodaje brojne dijeljene, VPS, namjenske i Cloud hosting vrste temeljene na CentOS Enterprise Linux operativnom sustavu koji služe potrebama malih poduzeća, start-up tvrtki, neprofitnih organizacija, obrazovnih grupa, korporacija poduzeća i neovisnih web izdavača..

Dostupni planovi:

Dijeljeni web hosting

Cloud hosting

VPS web hosting

WordPress optimiziran

WooCommerce optimiziran

Namjenski web hosting

Uz usluge web hostinga, Bluehost nudi i širok spektar profesionalnih usluga za pomoć kupcima u razvoju poslovanja na mreži. Njihov tim za podršku će raditi 1 na 1 s korisnicima kako bi osigurali bolje strategije za sigurnost platforme, prodaju & marketing, SEO ili upravljanje web prometom u mjerilu. Također pružaju više alata za razvoj trećih strana i softverskih proizvoda kao što su sigurnosne kopije, zaštita od neželjene pošte, SSL / TLS certifikati, & mreže isporuke sadržaja (CDN-ovi).

Ispod je kratak pregled svih planova za web hosting Bluehost i za što se obično preporučuju:

Zajednički planovi za web hosting

Bluehost nudi 4 različite razine zajedničkih web hosting planova, koji se uglavnom razlikuju u razinama dodavanja i gustoće poslužitelja. Osnovni plan namijenjen je kupcima koji trebaju ugostiti jednu web lokaciju. Glavna razlika između plana Plus i premijera sljedeće razine je dodavanje SpamExperts-a, SiteBackupa i 1 certifikata o privatnosti domene. Uz Bluehost-ov Pro račun, uz ostale besplatne opcije uključena je namjenska IP adresa i SSL certifikat, zajedno s dodatnom nadogradnjom na poslužitelj visokih performansi. Međutim, način rada Pro plana je da nema stvarne razlike u hardveru, programskom paketu ili bilo kakvoj dodatnoj optimizaciji poslužitelja naspram ostalih dijeljenih planova hostinga. Ono što oni zapravo rade jest obećanje poslužiteljskog okruženja niske gustoće s 80% manje kupaca nego što je pronađeno na drugim planovima, što vodi ka boljem & brže performanse omogućujući svakoj web lokaciji da koristi više objedinjenih resursa sustava u bilo kojem trenutku. Bluehost izvještava da ova konfiguracija sama dovodi do 5 puta brže brzine web stranice na Pro planu. Konačno, trebali bismo spomenuti da postoji tehnički još jedan zajednički plan web hostinga – a to je WooCommerce plan, koji je u osnovi ekvivalentan Osnovnom planu, ali ima specifičnu funkcionalnost i podršku e-trgovine..

Evo kratkog pregleda cijena planova za zajednički web hosting koji Bluehost nudi:

Zajednički planovi hostinga:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Osnovni, temeljni2,95 $ / mj7,99 $ / mj
Plus5,95 $ / mj10,99 $ / mj
glavni5,95 $ / mj14,99 $ / mj
profesionalac13,95 $ / mj23.99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Otvaranje računa izuzetno je brzo – bilo od 5 do 10 minuta (svaki slučaj posebno).
 • WordPress se automatski instalira putem stvaranja računa – što je pogodna značajka za WP korisnike. Naravno, ovo bi moglo biti važan problem ako ne koristite WordPress.
 • Svi zajednički planovi dolaze sa SSD-ovima u konfiguraciji RAID 10.
 • Uz besplatno ime domene, neograničeno web mjesta, pohranu, propusnost, & računi e-pošte + 200 USD kreditnih oglasa, plan Plus jedna je od najboljih uvodnih ponuda na tržištu.
 • Pro plan uključuje namjensku IP adresu, SSL certifikat, & SiteBackup Pro, zajedno s zajamčenim poslužiteljima niske gustoće za neke od najboljih brzina učitavanja stranica na raspolaganju.
 • cPanel + CentOS industrijski je standard za administraciju web poslužitelja i domena, što olakšava upravljanje postavkama za web razvoj.
 • Git i WP-CLI nalaze se na svim kutijama s nekim prilagođenim naredbama wp bluehost sso.

Ono što ne volimo:

 • Troškovi obnove za Basic i Prime planove prekoračuju dvostruko uvodnu diskontnu cijenu.
 • Namjenske IP adrese i naknade za prijenos web stranica na zajedničkim hosting planovima pretjerano su skupe.
 • Zadana PHP verzija na bilo kojem računu trenutno je postavljena na 5.4. Bluehost podržava PHP 5.4, 5.6 i 7.0. Željeli bismo vidjeti da je PHP 7.2 omogućen prema zadanim postavkama.
 • Osnovnom planu dodijeljeno je samo 100 MB prostora za pohranu e-pošte i dopušteno je samo jedno ime domene.
 • Bluehost nudi ljubaznost dnevno, tjedno, & mjesečne sigurnosne kopije za dijeljeno & oblak, ali oni nisu zajamčeni, a kupci su i dalje odgovorni za sigurnosne kopije.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za zajednički web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Cloud Web planovi za hosting

Uvođenje cloud hosting usluga na Bluehostu dio je šireg trenda u industriji koji je vidio inovacije u upravljanju podatkovnim centrima i tehnikama optimizacije poslužitelja postaju dio proizvoda Platform-as-a-Service (PaaS) koje nude veće kompanije u sektoru. Cloudhostova platforma za hosting u oblaku nudi veću količinu namjenskih RAM resursa za svaki račun sličan VPS planu. Svakom računu dodjeljuju i 2, 4 ili 6 CPU jezgara. Cloud platformom se upravlja putem OpenStack-a s NGINX-om, Varnish Cache-om i globalnim CDN-om za bolje performanse. Uz to dolazi vlasnička upravljačka ploča koja pruža više detalja za analizu mjesta i mogućnost naručivanja neprimjerenih nadogradnji više resursa servera kada je to potrebno. Cloudhostova platforma za oblake radi na istoj arhitekturi poslužitelja kao i njihovi zajednički planovi hostinga: 16-jezgreni AMD Opteron poslužitelji s 8 procesora na taktima od 2,4 GHz, 256 GB DDR3-1600 ECC / REG SDRAM-a i 64TB SSD-ova za pohranu baza podataka na razini poduzeća. Cloud poslužitelji koriste “trenutno upravljanje resursima” za obradu šiljaka prometa i slashdotting događaji. Po cijenama konkurentnim dijeljenom hostingu, smatramo da Bluehostovi planovi za hosting u oblaku predstavljaju budućnost web hostinga i preporučujemo ga nad njihovim zajedničkim hosting planovima. Bluehost je jedan od pionira u stvaranju ove vrste usluge upravljanja oblakom za maloprodajno tržište, koja predstavlja jednu od najboljih inovacija u industriji za potrebe suvremenog web izdavanja i optimiziran je za WordPress web stranice.

Evo kratkog pregleda cijena planova za web hosting hosting u oblaku koji Bluehost nudi:

Planovi za hosting u oblaku:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Starter6,95 $ / mj9,99 $ / mj
Izvođenje8,95 $ / mj13,99 $ / mj
Poslovni Pro15,95 $ / mj25,99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Plan izvedbe nudi besplatnu domenu + neograničeno web mjesta, pohranu, propusnost, & računi e-pošte + 4 GB RAM-a + 200 USD reklamnih kredita dostupan je u djeliću cijene tipičnog VPS plana.
 • Zahvaljujući integraciji NGINX i Varnish cache, ovi oblačni planovi dobro vrijede minimalne cijene nadogradnje u odnosu na standardne zajedničke hosting planove zbog boljih brzina performansi – posebno za WordPress, Drupal, Joomla, Magento i druge web stranice koje pokreću CMS..
 • OpenStack, cPanel, & CentOS u kombinaciji s NGINX, predlažanjem laka, & CDN optimizacije.
 • Osnova fiksnih cijena izbjegava neočekivano prekoračenje troškova uobičajeno na oblačnim planovima „plati dok kreneš“.
 • Upravljane sigurnosne nadogradnje + namjenska IP adresa & SSL / TLS certifikat na Business Pro planu.

Ono što ne volimo:

 • Trošak za namjenske IP adrese previsoki je na Pokretaču & Planovi uspješnosti (72 USD godišnje)
 • Početni plan ograničen je na jednu web stranicu bez obzira na ukupni promet koji domena koristi

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za oblačenje web hostinga kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

VPS planovi za hosting

Bluehostovi VPS planovi izvode se na nešto drugačijoj arhitekturi web poslužitelja od njihovih dijeljenih i cloud hosting usluga. Glavna razlika su 4 procesora u odnosu na 8 instalirana sa 16-jezgrenim AMD Opteron okvirom, RAM skaliranjem do 1TB po poslužitelju i manjim izdvajanjima SSD-a zasnovanim na 9 pogona RAID 60 nizova od 12,8 TB svaki. VPS platforma radi na OpenStacku i KVM-u radi virtualizacije, što ga čini upravljanom uslugom gdje korisnik ima samo izbor unaprijed instaliranog CentOS Linuxa kao operativnog sustava. S tim dolazi besplatna licenca cPanel i mogućnost hostiranja neograničenih domena i baza podataka s istim alatima za upravljanje poslužiteljem koji se nalaze na dijeljenim planovima hostinga. Korisnici dobivaju potpuni korijenski pristup s SSH i trenutnom aktivacijom računa s unaprijed učitanim svim alatima za razvojne programere. Bluehostovi tehničari također upravljaju sigurnosnim ažuriranjima platforme za instalirana proširenja poslužitelja. Bluehost koristi vlasnički VPS administracijski panel sa statistikama stranica, nadgledanjem resursa i bešavnim nadogradnjama, kao i pružanjem pristupa čitavom paketu analitičkih alata koji se nude putem cPanela. VPS planovi se cijene po konkurentnim uvodnim cijenama, ali obnavljaju se s puno višim mjesečnim troškovima.

Evo kratkog pregleda cijena planova za VPS web hosting koji Bluehost nudi:

VPS hosting planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Standard14,99 $ / mj29,99 $ / mj
poboljšana29,99 $ / mj59,99 $ / mj
Premija44.99 $ / mj89,99 $ / mj
Ultimativno59,99 $ / mj119,99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Zadana podrška za PHP, Perl, Python, Ruby / Rails, & MySQL na Apacheu s mogućnošću instaliranja bilo kojeg drugog proširenja web poslužitelja koja zahtijeva programere ili programske timove.
 • Brz hardver sa SSD pohranom i analitikom u stvarnom vremenu koji prate promet korisnika na web mjestu.
 • Odmah osiguravanje bez potrebe za trošenjem sati instaliranja OS-a i postavljanja poslužitelja.
 • Uključivanjem namjenskih IP adresa i licence cPanel / CentOS štedite novac u odnosu na druge tvrtke.
 • Jednostavno organiziranje, uređivanje i upravljanje bazama podataka izravno na poslužitelju pomoću Bluehostovog prilagođenog upravitelja baze podataka.

Ono što ne volimo:

 • VPS planira maksimalan učinak na 4 jezgre CPU-a & 8 GB RAM-a, forsira nadogradnju na namjenske poslužitelje.
 • Cloud Hosting planovi su jeftiniji & više značajki je upakirano, s većom sposobnošću da podrži skokove prometa u mjerilu, a istovremeno nude slične hardverske alokacije, razvojne alate, & dodaci trećih strana.
 • Konfiguracijske postavke za napredno predmemoriranje web stranica & Kompresija HTML / JavaScript može biti složena za neiskusne korisnike i zahtijevati testiranje uživo na proizvodnim mjestima radi optimizacije.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za VPS web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Upravljani WordPress planovi za web hosting

Bluehost je stvorio jedinstvenu upravljanu platformu za hosting za WordPress temeljenu na NGINX, Varšavnom predmemoriji i prilagođenoj PHP-FPM konfiguraciji koja obećava “ekstremnu brzinu” uz podršku za 100 do 600+ milijuna učitavanja stranica mjesečno. Svi se planovi temelje na OpenStack serverima s KVM virtualizacijom na upravljanoj VPS platformi, s CentOS Enterprise Linuxom & cPanel administracija. Ovu platformu razvili su profesionalni interni programeri koji također grade nove dodatke i proširenja za CMS jezgru. Zajedno, to pruža jak izbor za WordPress s ekspertizom koja se obično ne nalazi u drugim tvrtkama. Ova neograničena integracija Nginx / Varnish cache uštedjet će vlasnicima web stranica s velikim prometom tisuće dolara u troškovima razvoja u odnosu na angažiranje vanjskog tima da samostalno šifrira isto rješenje hrpe poslužitelja na drugom davatelju usluga. Upravljani WordPress hosting planovi na Bluehostu pokazuju glavne prednosti softvera s otvorenim kodom i nove cloud hosting inovacije. Nezavisni izdavači na mreži mogu dosegnuti isti promet korisnika kao i korporativni mediji po cijeni manjoj od 100 USD mjesečno.

Evo kratkog pregleda cijena njihovih WordPress web hosting planova koje Bluehost nudi:

WordPress hosting planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
WP Standard19,99 $ / mj39,99 $ / mj
WP poboljšana29,99 $ / mj59,99 $ / mj
WP Premium39,99 $ / mj89,99 $ / mj
WP Ultimate49,99 $ / mj129,99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Bluehost optimizira konfiguraciju poslužitelja i tehničku paletu (LAMP do LEMP) da bi bili najbolji za WordPress. PHP, MySQL, NGINX, pa čak i predmemoriranje stranica optimizirani su za WordPress i isključivo za WordPress.
 • WordPress Optimized izgrađen je na vrhu standardne VPS platforme Bluehost i upravljanim sustavom bez korijenskog pristupa, što olakšava upotrebu početnicima.
 • Model platforme kao usluge (PaaS) štedi tisuće dolara na troškovima administracije sustava.
 • Mogućnost podržavanja 20 milijuna pregleda dnevno ili više od 13.000 pregleda stranica u minuti ispod 100 USD mjesečno za web stranice s velikim prometom, portale e-trgovine i blogove u opsegu.
 • Dugogodišnje profesionalno partnerstvo internih programera sa zajednicom WordPress.

Ono što ne volimo:

 • Platforme i dalje implementiraju Mojo Marketplace za instaliranje i dodatke „jednim klikom”.
 • Stope obnavljanja dvostruko su uvodne cijene, a starije migracije web stranica nisu besplatne prilikom prijenosa postojećih WordPress web stranica s drugih web domaćina.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za WordPress web hosting kako biste saznali više o WordPressu & web hosting.

Namjenski planovi za web hosting

Namjenski poslužitelji Bluehosta povoljne su cijene (u usporedbi s nekim konkurentima), ali s potpuno upravljanim pristupom, vlasnici stranica bit će ograničeni na korištenje CentOS Linuxa i cPanela na platformi. Za većinu klijenata ovo je prednost, jer strojevi dolaze u potpunosti s naprednim konfiguracijskim okruženjem za razvoj interneta i mobilnih uređaja, što znači da nije potrebno vrijeme postavljanja, a tehnički podaci Bluehost centra za upravljanje upravljat će svim nadogradnjama sigurnosti platforme. Budući da planovi također nude korijenski pristup poslužiteljima, bilo koja softverska proširenja kompatibilna sa CentOS i cPanel mogu se instalirati i ručno. U osnovi, ovi poslužitelji su zrcalna slika ostatka hosting planova na Bluehostu, s istim alatima za administraciju, programskim paketom i bonus funkcijama na izoliranom hardveru. Dodatne namjenske IP adrese isporučene uz svaki račun čine ih izvrsnim za upravljanje portfeljem domena na više web lokacija i e-trgovinu. Zahvaljujući planovima namjenskih poslužitelja na Bluehostu, vlasnici web mjesta štede novac ne moraju zapošljavati administratora sustava za upravljanje okruženjem poslužitelja i sigurnošću platforme. Ukupne cijene i veleprodajni popusti tvrtke Bluehost garantiraju neke bolje troškove hardvera u sektoru na njihovim planovima namjenskog poslužitelja..

Evo kratkog pregleda cijena planova namjenskog web hostinga koje nudi Bluehost:

Namjenski planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Standard$ 79.99 / mj109,99 $ / mj
poboljšana99,99 $ / mj159,99 $ / mj
Premija119,99 $ / mj209,99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Sve konfiguracije rade i provode se za manje od 5 minuta, potpuno automatizirane s trenutnim pružanjem.
 • Namjenski poslužitelji Bluehosta rade na visoko performansnim procesorima Intel Xeon.
 • Uključivanje više namjenskih IP adresa na svaki plan optimalno je za pokretanje mnogih web lokacija e-trgovine zajedno s SSL / TLS certifikatima koji zahtijevaju produženu validaciju.
 • Visoka izdvajanja za pohranu zajedno s odredbama ECC SDRAM za financijske transakcije.
 • Koristi isti snop softvera, alate za programere, & upravu kao i ostali planovi Bluehosta.

Ono što ne volimo:

 • Nema SSD-ova, iako će ih se vjerojatno dobiti u skoroj budućnosti.
 • Mnogi će korisnici možda moći osigurati slična izdvajanja hardvera na VPS planovima s istim funkcionalnostima i alatima za razvojne programere po boljoj ukupnoj cijeni.
 • Nema mogućnosti pokretanja Ubuntu, FreeBSD, Red Hat Linuxa, Windows, itd. Kao operativnog sustava.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za namjenski web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Snimke zaslona – kratki trenutak u Bluehostovom računu za upravljanje & Upravljačka ploča

Bluehost ima prilagođeni AMP & upravljačka ploča koja će odgovarati njihovoj marke. Većina vlasnika web stranica već je upoznata s cPanelom jer je to postao industrijski standard koji se može koristiti za jednostavno upravljanje poslužiteljem, domenom, & postavke e-pošte. Bluehost je napravio određenu prilagodbu za zadana tema cPanel da se podudaraju s njihovim AMP sučeljem koje omogućuje potpunu integraciju svih usluga na platformi na jednoj stranici. Dizajn je rafiniran i čist, iako će mnogi vjerojatno više voljeti izvorne ikone zaliha. U odjeljcima s administracijom prikazana je samo manja količina oglašavanja, koja u prvom redu naglašava promocije poduzeća za proizvode & usluge.

Ploča za upravljanje računima

Snimak ekrana Bluehost AMP (ploča za upravljanje računima)Pogled na Bluehost AMP (ploču za upravljanje računom)

Bez obzira koji plan hostinga kupite od Bluehosta, prvo ćete se prijaviti na njihovu Upravljačku ploču računa (AMP). AMP se može osjećati prilično proširenim s previše izbornika i padajućih kartica, ali to je dovoljno jednostavno korištenje cjelokupnog i kodiranog da se podudara s dizajnom njihove web stranice. Nakon kratke krivulje učenja, svi web programeri, vlasnici web lokacija i upravitelji domena trebali bi se osjećati relativno ugodno koristeći ove alate za rad.

Gornja snimka zaslona prikazuje zadanu stranicu koju ćete vidjeti nakon početne prijave na web mjesto. Dok su jelovnici & kartice su pomalo zbijene, odjeljci za administraciju podijeljeni su u različite kategorije za referencu i pristup putem GUI-ja. Pod njihovim izbornikom hostinga možete kliknuti na podizbornik cPanel i pristupiti vašoj upravljačkoj ploči koja je tada jednostavna za upravljanje imenom domene, e-poštom, FTP-om, & postavke poslužitelja.

Upravljačka ploča

Snimak ekrana s Bluehost upravljačke ploče (cPanel)Pogled na Bluehost-ov prilagođeni cPanel

Bluehost koristi prilagođeno sučelje cPanel da odgovara dizajnu njihovog AMP-a i web stranice. Naravno, još uvijek možete raditi iste stvari kao i obično sa standardnom cPanel temom. Pomoću cPanela lako je upravljati svim konfiguracijskim postavkama potrebnim za nazive domena, programskim jezicima i računima e-pošte, konfiguriranjem FTP-a ili korištenjem FileManager-a, instaliranjem WordPress-a putem MOJO Marketplacea, upravljanjem MySQL bazama podataka i postavljanjem besplatnog CloudFlare CDN-a za web mjesto caching. Gornja snimka zaslona prikazuje Bluehost-ovu prilagođenu temu za cPanel, koji je izravno integriran u njihov vlastiti AMP okvir.

Ako ste koristili cPanel u prošlosti, i dalje biste se trebali osjećati ugodno s Bluehostovom prilagođenom temom. Međutim, oni koji poznaju zadane ikone i izgled mogu grafiku učiniti malo zbunjujućom. Vektorske slike ne odražavaju uvijek točno sadržaj i usluge na koje se povezuju, pretjerano su generičke s pomalo nasumičnim umjetničkim djelima odabranim za simboliku.

Statistike performansi – poslužitelji, mreža, & Nadgledanje nevremena

Izvedba je ključna za bilo kojeg web domaćina. Ispod je pregled onoga što ćete dobiti s osnovnim Bluehost računom.

Poslužitelji

Bluehost nudi kombinaciju poslužitelja Dell i HP. Bluehost koristi primarno AMD Opteron procesore na njihovom Shared, VPS, & Cloud planovi s Intel Xeon procesorima dostupni na njihovim namjenskim poslužiteljima.

Ispod je prikaz osnovnih hardverskih konfiguracija koje se trenutno koriste u njihovim zajedničkim i oblak hosting planovima.

Specifikacije poslužitelja:

 • procesor: 16-jezgrani AMD Opteron @ 2.4GHz
 • RADNA MEMORIJA: 256 GB DDR3-1600 ECC / REG SDRAM
 • Kapacitet: 64TB SATA 6 GB / s 3,5 ″ pogoni
 • Tip: Pohrana baze podataka SSD-a za poslovne razine
 • kontroler: 4x LSI 92xx 1GB Cache Raid Controller
 • Vlast: 1,65 W u praznom hodu, 3W aktivno

Specifikacije Bluehost servera

Mreža

Bluehost koristi podatkovni centar veličine 50 000 četvornih metara smješten u Provo-u, Utah s dodatnim hardverom poslužitelja smještenim u Houstonu, Texas, a također i međunarodno u centrima za kolokaciju. Novi VPS & Namjenski kupci sada se nude obično više u podatkovnom centru Houston. Bluehostov primarni podatkovni centar (u Provou) također se dijeli s drugim robnim markama u vlasništvu EIG-a, kao što su HostMonster i JustHost. Rečeno nam je da Bluehost obično distribuira nove i stare kupce među podatkovnim centrima na temelju gustoće i pouzdanosti poslužitelja.

Nadgledanje nevremena

Konstantno testiramo i pratimo performanse Bluehosta Alati za nadzor mjesta Pingdom dobiti tehničku mjeru podataka o izvedbi. Rezultati dolje dinamički su povučeni iz Pingdoma:

Neprekidno vrijeme rada:
Uptime report for Bluehost: Zadnjih 30 dana
Vrijeme odziva:
Uptime report for Bluehost: Zadnjih 30 dana

NAPOMENA O TESTU: Imajte na umu da gornji podaci nisu u potpunosti reprezentativni za sve web stranice koje se nalaze na Bluehostu. Previše je faktora koji utječu na statistiku performansi – uključujući određeni poslužitelj na kojem se web mjesto nalazi, odabrani plan web hostinga, optimizaciju stvarnog web mjesta, zakazano održavanje, geolokaciju itd. Naši testovi se izvode na osnovnim dijeljenim računima hostinga za svaki web domaćin pregledao kako bi prikazao najskromnije statistike o performansama.

Tehnička podrška – pregled Bluehostove korisničke podrške

Korisnička podrška Bluehosta općenito je vrlo dobra s prijavljenim istraživanjem zadovoljstva kupaca od 4.7 od 5.

Nedavno je Bluehost zaposlio preko 100 novih ljudi koji su zauzimali pozicije tehničke podrške u centru za korisničku podršku. To će teoretski eliminirati dulja razdoblja čekanja na telefonu ili u internetskom chat servisu kako bi kupci brže mogli stupiti u kontakt s kvalificiranim servisnim tehničarom. U praksi, međutim, stvarna primljena podrška i dalje znatno ovisi o tome s kojim agentom se za informacije povezujete.

Pregled tehničke podrške Bluehosta

Ključne značajke korisničke podrške:

 • Okomita podjela kontakata u službi za naplatu, tehnička podrška, prodaja, podružnice itd.
 • Centar za pomoć s korisničkim forumom, video tutorijali, & baza znanja za brzi referentni materijal.
 • Besplatni telefonski broj & internetski chat putem primarnog metoda korisničke podrške.
 • 4 do 5 minuta prosječnog vremena čekanja putem telefonske podrške & live chat.
 • Telefonska podrška nalazi se u Tempe, AZ i razgovori uživo se prenose u Indiju / Filipine.
 • Karte za e-poštu ukinute su i kupci ih više ne mogu koristiti kao podršku.
 • Trenutno nije dostupna premium podrška za kupnju.
 • Stranica sa statusom poslužitelja s 24/7 hotline-om radi provjere izvješća o problemima uporišta za podatkovni centar.
 • Bluehost ima stalnu politiku upravljanja “svakodnevnim naporima” namijenjenu poboljšanju usluga.
 • WordPress Expertise: tvrtka ima veliko iskustvo u uklanjanju pogrešaka uobičajenih problema.

DALI SI ZNAO? Bluehost prosječno ima oko 5 GB prometa u radno vrijeme i 3,75 GB prometa. Ovo je za svaku sekundu.

Sigurnost – kako Bluehost čuva sigurnost vaše web lokacije

Svi planovi usluga Bluehosta temelje se na mrežnoj sigurnosti upravljanog podatkovnog centra, što znači da zaštitni zidovi web poslužitelja, zakrpe operacijskog sustava i integritet fizičkog hardvera upravljaju udaljeni tehničari na dnevnoj bazi. Bluehost je implementirao brojne neobavezne značajke zaštite web stranica i osobnih računa koje klijenti mogu implementirati u skladu s njihovim individualnim potrebama. Evo nekih ključnih značajki:

 • Jednokratna prijava (SSO), dvofaktorska provjera autentičnosti, & Potvrda tokena za sve račune.
 • Mogućnost uspostavljanja zasebnih lozinki za korisnike računa, tehničkih i administrativnih usluga.
 • SiteLock Anti-Spam, Nadgledanje crnih lista, & Usluge zaštite od zlonamjernog softvera za web stranice.
 • Slobodno, samopotpisano, & Pouzdani privatni SSL / TLS certifikati, uključujući namjenske IP adrese.
 • Skripta na više stranica (XSS) & SQL zaštita od ubrizgavanja zbog integracije WordPress CMS-a.
 • Automatska izrada sigurnosnih kopija & usluge vraćanja za web stranice s arhivskom pohranom datoteka & informacije o bazi podataka.

Najčešća pitanja – korisni odgovori o kupnji od Bluehosta

Evo nekoliko često postavljanih pitanja o Bluehostu koji bi vam mogli biti korisni:

Kako mogu naručiti web hosting plan od Bluehosta?

Plan web hostinga možete naručiti od Bluehosta posjetom njihovoj web stranici, www.bluehost.com. Također možete naručiti telefonom, putem njihovog prodajnog odjela na 888-401-4678. Preporučujemo naručivanje putem interneta jer je to lakše i brže. Također možete pronaći potpuni prikaz njihovih cijena & značajke na web mjestu.

Koja plaćanja Bluehost prihvaća?

Bluehost prihvaća sve glavne kreditne kartice (Visa, MasterCard, American Express, & Otkrijte) kao i PayPal.

Kako mogu otkazati svoj Bluehost račun?

Račun možete otkazati u bilo kojem trenutku. Jednostavno nazovite, pošaljite e-poštu ili uživo razgovarajte s njihovim odjelom za naplatu, a oni će vam poslati obrazac za otkaz koji će biti potrebno popuniti.

Hoću li dobiti povrat novca ako nisam zadovoljan svojom kupnjom Bluehosta?

Da. Bluehost nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca za njihove zajedničke, VPS i namjenske hosting planove. To znači da možete otkazati u bilo kojem trenutku unutar prvih 30 dana i dobiti puni povrat. Međutim, ako otkažete nakon 30 dana, nećete dobiti povrat. Važno je napomenuti da je Bluehost prestao nuditi povrat rejtinga. Također imajte na umu da ako registrirate ime domene putem Bluehosta, postoji bespovratna naknada u iznosu od 14,99 USD. Zadržite naziv domene i možete je prenijeti ili ukazati negdje drugdje. Ostale kupnje nepovratne su SSL certifikati, Sigurnosna kopija web mjesta, Doktor stranice, Prijenos web stranica, Standard usluge dizajna, Dizajnerska usluga Plus, Dizajnerska usluga Premium, SEO Paket, SiteLock, & privatnost domene.

Hoće li mi Bluehost pomoći da prebacim / premjestim postojeću web stranicu na nju?

Da, ali ne besplatno. Bluehost naplaćuje 149 dolara migracijske naknade kako bi to učinio.

Zaključak – ugostiti ili ne ugostiti?

Odabir najbolje web hosting tvrtke za posjedovanje vaše web stranice važna je odluka s puno faktora koje treba uzeti u obzir. Budite sigurni da pažljivo usporedite što Bluehost nudi kako biste vidjeli jesu li njihove usluge prikladne za vas.

Bluehost je jedan od najpopularnijih web domaćina i vrlo se preporučuje korisnicima WordPressa.

U pogledu vrsta web hostinga, većina korisnika uobičajeno se prijavljuje na Bluehostov zajednički račun za web hosting, iako bismo umjesto toga preporučili ili njihovu cloud ili WordPress Optimiziranu platformu.

Jedna velika prednost Bluehosta je ta što su njihove cijene snizile mnoge slične planove koje nude rivali u industriji. No, nedostatak je što ti popusti ne traju izvan početnog ugovora, pa je neophodno zaključiti dugoročniji ugovor kako biste osigurali dobar posao. Ipak, plan će se na kraju preokrenuti i tada potrošačima koji imaju proračunske proračune predstavljen je pravi izbor: hoće li platiti dvostruko početnu cijenu za istu uslugu ili prebaciti na drugog web domaćina koji nudi besplatnu uslugu migracije, slične značajke i jeftinije.

Za potpuni popis svih značajki koje podržava Bluehost, posjetite njihovu web stranicu na www.bluehost.com.

Spremni za kupnju? Koristite Bluehost kupon!

Pogledajte našu stranicu s kuponima Bluehost s ažurnim popisom posebnih ponuda i najnižim cijenama koje Bluehost trenutno nudi.

Javite nam svoje misli

Jeste li prije koristili Bluehost? Imate li neko pozitivno ili negativno iskustvo koje želite podijeliti s nama? Pošaljite nam svoje iskrene povratne informacije na .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me