Millors serveis d’allotjament web ColdFusion del 2020

Una revisió de les millors empreses d’allotjament web ColdFusion. Cerqueu un pla d’allotjament gestionat adequat per a l’aplicació web basada en ColdFusion.


Millor allotjament web ColdFusion

La primera pregunta que us sembla és la de “ColdFusion. La gent segueix utilitzant això?” No sabia que encara existia! ” El possible és que, si esteu buscant aquest tema, sou una de les empreses que va veure el seu valor i, per qualsevol motiu, encara voleu continuar fent-lo servir.

Què és ColdFusion?

ColdFusion és un llenguatge d’aplicació del servidor que proporciona contingut dinàmic als llocs web. Tot i que la seva popularitat ha disminuït a favor dels llenguatges més nous, es manté en ús en gran mesura perquè permet un desenvolupament ràpid en un llenguatge de guió fàcil d’utilitzar (fàcil d’entendre). Té la seva pròpia sintaxi CFML (ColdFusion Markup Language) que s’assembla molt a HTML i XML, de manera que és fàcil de llegir, alhora que utilitza la potència d’una màquina virtual Java, que li permet funcionar fàcilment tant en Linux com en Linux. Sistemes operatius Windows.

També s’integra bé amb la resta de productes d’Adobe, per exemple, la creació PDF és bastant fàcil i perfecta sense la necessitat de tenir altres complements o plugins habituals en altres idiomes..

ColdFusion està mort?

Al contrari de la creença popular, ColdFusion encara és viu. Com gairebé tots els llenguatges de programació, és probable que mai morís completament.

ColdFusion va ser una vegada un popular llenguatge de programació web, permetent als usuaris crear contingut dinàmic sense haver de confiar en els marcs CGI del dia. Es va permetre generar pàgines a la part posterior i servir contingut dinàmic als usuaris a petició. Actualment, hi ha moltes altres tecnologies que fan això, i moltes d’elles han assumit popularitat. Es tracta, concretament, de PHP, ASP, .NET, Ruby i altres.

Moltes empreses que van adoptar ColdFusion han continuat utilitzant-ho a causa de diversos factors, que van des de la integració complexa als sistemes existents, o simplement perquè un enfocament “si no està trencat, per què solucionar-ho”. A més d’això, el desenvolupament continua essent continuat, i s’han publicat noves versions durant els darrers dos anys. Per aquestes raons, mentre la seva popularitat es pugui reduir, probablement continuï vivint en alguna forma.

Quins servidors web encara són compatibles amb ColdFusion?

Degut a la seva popularitat, pot ser difícil trobar serveis de hosting fiables que continuïn proporcionant accés. La gran majoria dels hostes web ja no ofereixen aquest servei. Tot i així, encara n’hi ha alguns que es concentren específicament en la prestació d’aquest servei, alguns d’ells especialistes i d’altres que s’associen directament amb Adobe. A continuació, es detallen 4 dels millors serveis d’allotjament web ColdFusion que encara existeixen en el mercat actual:

Revisió DailyRazer: el millor amfitrió web de ColdFusion

DailyRazer – Plans d’allotjament de ColdFusion assequibles

www.dailyrazor.com proporciona allotjament a ColdFusion des del 2004. Disposen d’un 99,9% de temps de servei i un servei tècnic professional i està disponible tot el dia. Proporcionen suport per a Coldfusion 10, 9 i 8 i la integració amb moltes més funcions, incloent CF Image i molt més. Proporcionen tres nivells d’allotjament a partir de 8 dòlars / mes, tots ells amb el tauler de control de Plesk i seguretat SSL gratuïta.

Visiteu el lloc web de DailyRazor per obtenir més informació sobre els seus plans d’allotjament ColdFusion.

Visita el lloc web

Revisió CFdynamics: el millor amfitrió web de ColdFusion

CFdynamics – Hosting ColdFusion potent

www.cfdynamics.com té una part central de la seva missió centrada en ColdFusion. Proporcionen un conjunt d’eines, incloses la integració d’oficines i eines AJAX, que us permetran treure el màxim partit al vostre servei de hosting ColdFusion. Tots els paquets inclouen instal·lació i / o transferència gratuïta i la versió més recent de ColdFusion. Proporcionen connexions a bases de dades MySQL i MS Access, així com integració .NET i còpies de seguretat automatitzades de llocs. Permeten executar versions anteriors de ColdFusion si és necessari per a les vostres aplicacions.

Visiteu el lloc web de CFdynamic per obtenir més informació sobre els seus plans d’allotjament ColdFusion

Visita el lloc web

Revisió de Media3: el millor amfitrió web de ColdFusion

Media3: opció popular per a hosting de ColdFusion

www.media3.net és un especialista de la plataforma que treballa amb ColdFusion des de la seva creació per primera vegada el 1996. De fet, fan servir ColdFusion per a la seva pròpia pàgina web i totes les seves operacions de back-office, inclosa la facturació, el suport. i funcions del quadre de control. Inclouen l’activació de Fusion Reactor i la configuració automatitzada de seguretat dins la caixa de sorra. Si voleu traslladar-vos als seus serveis, proporcionen migració gratuïta durant 30 dies si utilitzeu un servidor privat virtual (VPS) i 90 si feu servir allotjament compartit. Si preocupa que ColdFusion s’elimini gradualment, Media 3 és una elecció excel·lent, ja que pretenen mantenir-la com a part central del seu negoci. S’associen a Adobe i patrocinen regularment la cimera de ColdFusion a Las Vegas.

Visiteu el lloc web de Media3 per obtenir més informació sobre els seus plans d’allotjament ColdFusion.

Visita el lloc web

Revisió de Coalesce: el millor amfitrió web de ColdFusion

Coalesce: adequat per a grans organitzacions

www.coalesceservices.com utilitza el poder d’AWS d’Amazon per allotjar la seva aplicació ColdFusion. Els avantatges de l’allotjament web a AWS són extremadament bons per a les grans organitzacions que necessiten tenir un allotjament basat en núvol flexible i potent. Coalesce proporciona serveis d’allotjament personalitzats, ajudant-vos a configurar allotjament basat en núvols AWS per poder executar Cold Fusion. Treballen amb Adobe per crear AMI de ColdFusion. Proporcionen serveis gestionats completament per fer que el procés sigui el més indolor possible, alhora que us ofereixen tota la gamma de serveis que proporciona AWS..

Visiteu el lloc web de Coalesce per obtenir més informació sobre els seus plans d’allotjament ColdFusion.

Visita el lloc web

Com triar el millor pla d’allotjament de ColdFusion

Quan trieu una empresa d’allotjament per al vostre lloc web de ColdFusion, hi ha alguns factors que probablement haureu de considerar, ja que poden ser crucials per assegurar el vostre èxit..

Assistència

La pregunta número 1 que probablement heu de plantejar hauria de proporcionar suport. Com que ColdFusion és una tecnologia menys utilitzada en aquests dies, pot ser difícil assegurar-se que podreu obtenir l’ajuda tècnica que necessiteu en cas que es produeixi un problema. Determineu fins a quin punt es comprometen a treballar amb els desenvolupadors de ColdFusion. També és important si són compatibles amb versions anteriors de ColdFusion, ja que hi ha algunes diferències entre les versions. Extremadament important és un compromís a llarg termini. És possible que algunes empreses tinguin intenció de donar suport progressiu a ColdFusion, cosa que pot provocar-li problemes a llarg termini. La transferència d’amfitrions pot ser un procés que requereix molt de temps, i per tant és interessant determinar si el suport a ColdFusion forma part dels seus plans a llarg termini..

Velocitat

Els servidors d’aplicacions estan actualitzats? Estan configurats correctament per publicar el contingut del vostre lloc ràpidament? Tenen algun resultat objectiu de les proves per fer còpies de seguretat de les seves reclamacions de velocitat del lloc? Pregunteu-los quins són els punts de referència que fan servir pel rendiment per poder-los comparar amb la seva competència.

Agrupació

Proporcionen el clúster de components d’aplicacions, bases de dades i web? Si el vostre lloc espera transaccions de gran volum durant determinats períodes, això pot augmentar la disponibilitat del vostre lloc durant els temps punta.

Costos

Si transferiu el vostre lloc a un proveïdor diferent, esbrineu si hi ha cap càrrec per obtenir alguna assistència en la migració i / o en el temps de configuració. Alguns host limiten l’accés al servidor, sobretot en plans d’allotjament compartits. Quina quantitat d’accés té per resoldre els problemes pel vostre compte? Si l’accés és limitat, hi haurà una quantitat addicional de més assistència?

Conclusió

Si ets un desenvolupador que utilitza ColdFusion des de fa temps (de fet El 70% dels desenvolupadors de CF l’han utilitzat des de fa més de 10 anys), hi ha una bona probabilitat de veure-hi el valor i no teniu cap voluntat de llançar la base de codis existent ben dissenyada. Com que el suport no és tan fort com solia ser, pot ser difícil trobar companyies d’allotjament bones que es comprometin a garantir que els vostres llocs visquin. Si, com molts, no teniu recursos o desitgeu reconstruir tots els vostres sistemes des de zero, aquest article us ha d’ajudar a trobar empreses que encara apostin per la visió que encara teniu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me