InMotion hosting hosting 2020

Je li InMotion Hosting dobar web domaćin? Pročitajte naš cjeloviti, nepristrani InMotion Hosting pregled s pro & kontra, preporučena upotreba, statistike performansi, snimke zaslona, ​​često postavljana pitanja, kuponi, & više.


Pregled hostiranja InMotion

InMotion hosting

www.inmotionhosting.com

O / S poslužitelja:Linux
Upravljačka ploča:cPanel
Auto Installer:Softaculous
Lokacija podatkovnog centra br. 1:Los Angeles, Kalifornija
Lokacija podatkovnog centra br. 2:Virginia Beach, VA
Dijeljeni hosting:Da
VPS hosting:Da
Namjenski hosting:Da
Hosting prodavača:Da
Cloud hosting:Ne

Pogledajte planove hostinga

Brzi pregled:

InMotion Hosting je pristupačna tvrtka s visokim učinkom za web hosting koja se široko preporučuje malim tvrtkama, startap tvrtkama i tvrtkama. Pronašli smo InMotion Hosting kao jedan od najbržih i najpouzdanijih pružatelja usluga web hostinga na tržištu – s većim brzinama učitavanja stranica od prosječne web hosting usluge. InMotion hosting je nadaleko prepoznat kao jedan od vodećih pružatelja web stranica za samostalno poslovanje te ga podržavaju nas, CNET, PCMag i mnoge druge web stranice za profesionalni pregled. Toplo ih preporučujemo za male i velike tvrtke kojima je potreban brz, siguran i pouzdan web hosting.

Zašto odabrati InMotion hosting:

 • Dijeljeni, VPS i namjenski planovi za web stranice bilo koje veličine
 • Web hosting rješenja visokih performansi i poslovnih rješenja
 • Besplatno sigurnosno kopiranje i vraćanje alata za vaše web mjesto
 • Besplatni privatni SSL sa svim dijeljenim planovima poslovnog hostinga
 • Više RAM-a, više prostora za pohranu i veće propusnosti u usporedbi s drugim web domaćinima.
 • Ujedno siguran i pouzdan, što ga čini odličnim izborom za e-trgovinu
 • Za upravljanje vašim web hosting računom koristi cPanel, industrijski standardnu ​​upravljačku ploču
 • Najbolja korisnička podrška koju ćete ikada dobiti telefonom & e
 • Preferirani izbor za web stranice WordPress, Drupal i Joomla CMS
 • Sada s BESPLATNIM SSD uređajima za poboljšane performanse
 • Omogućuje kupcima da odaberu lokaciju zemljopisnog poslužitelja tijekom odjave za maksimalne brzine & smanjena latencija

Koji su nedostaci:

 • Potvrda prijave putem telefona – sve kupnje moraju se ručno provjeriti kako bi se uklonili lažni korisnici / neželjena pošta
 • Povremene nadogradnje hardvera i redovito održavanje
 • Ograničeni broj dodataka na web lokaciji (dopuštene su 2 domene) za plan “Pokreni” (njihov najosnovniji hosting hosting plan)
 • Premium web dizajner smatra da je star i zastario – nije najbolji izbor

Donja linija:

InMotion Hosting je naš najbolji izbor za hosting web stranica i toplo ih preporučujemo profesionalnim tvrtkama svih veličina. Nude web hosting visoke performanse s izuzetnom korisničkom podrškom. Također ih toplo preporučujemo za hosting web lokacija WordPress, Drupal i Joomla. InMotion hosting sada nudi besplatnu integraciju BoldGrid-a za web dizajnere koji žele koristiti premium graditelja web stranica s WordPressom. Dostupni su i drugi alati za izradu web stranica otvorenog koda pomoću instalacije “jednim klikom” pomoću programa Softaculous.

InMotion Hosting kupon za posebnu ponudu

Počnimo s hostingom!

InMotion hosting ima garanciju povrata novca od 90 dana tako da ga možete isprobati bez rizika.

Pregled stručnjaka InMotion Hosting

Pregled tvrtke – Povijest hostinga za InMotion

InMotion Hosting osnovali su 2001. godine Sunil Saxena i Todd Robinson, dva bivša ugostiteljska radnika iz svijeta otvorenog koda. Sunil & Todd je imao viziju stvoriti vrhunsku web hosting uslugu koja će služiti potrebama poduzeća svih veličina i pružati zvjezdanu korisničku podršku. Uporno su radili na izgradnji nove tvrtke koristeći premium hardver i razvili prvi “zeleni” podatkovni centar u Los Angelesu. InMotion Hosting svojom predanošću profesionalnim inovacijama brzo je porastao i primio je brojne nagrade. 2003. godine, samo dvije godine nakon pokretanja tvrtke, InMotion Hosting već je postao lider u industriji web hostinga i prepoznat je kao certificirani CNET hosting hosting (standard koji se i danas drži više od 13 godina kasnije). InMotion Hosting akreditiran je kod Better Business Bureau-a, a posjeduje A + ocjenu i još uvijek ima velike planove za budućnost. InMotion Hosting nastavlja proširiti doseg misijom stvaranja više lokacija poslužitelja u cijelom svijetu, posebno u Južnoj Americi, Aziji i Europi.

Planovi & Značajke – Pregled dostupnih web hosting usluga usluge InMotion Hosting

InMotion Hosting je Linux hosting usluga s cjelovitom uslugom koji nudi široku paletu poslovnih planova hostinga prikladnih za web stranice bilo koje veličine. Bez obzira želite li izgraditi potpuno novu web stranicu ili prenijeti veliku, etabliranu web lokaciju sa naprednim zahtjevima za obradu i promet, lako možete pronaći plan koji odgovara vašim potrebama. Svaki plan nudi čitav niz softverskih značajki i različitih razina hardverskih performansi – Dijeljeni hosting, virtualni privatni poslužitelji (VPS), namjenski poslužitelji i upravljani hosting za web stranice CMS. Većina vlasnika malih poduzetnika i poduzetnika obično započinju s zajedničkim hosting hosting planom, a zatim nadolaze na VPS račun nakon uspješnog skaliranja korisničke zajednice web mjesta..

Dostupni planovi:

Dijeljeni web hosting

Upravlja & samoupravljani VPS hosting

Upravljani WordPress hosting

Prodavač web hostinga

Namjenski web hosting poslužitelj

Ispod je detaljniji pregled svih različitih web hosting planova ponuđenih na InMotion Hostingu i ono za što se preporučuje svaki od njih.

Zajednički planovi za web hosting

InMotion Hosting zajednički planovi web hostinga optimizirani su kako bi ispunili zahtjeve za modernim web razvojem koristeći LAMP stack (Linux, Apache, MySQL, & PHP) i uključuju besplatnu nadogradnju na SSD (SSD), besplatno ime domene i besplatni SSL certifikat na svakom računu. Poslužitelji uključuju SSH pristup za prilagođenu konfiguraciju i kontrolu verzija, kao i podršku za PostgreSQL, Ruby, Perl i Python. Programeri također mogu birati između PHP verzija 5.6, 5.7 ili 7.0 za maksimalnu fleksibilnost u podršci zahtjevima prilagođenih aplikacija. Kombinacija hardvera poslovne klase i kompletnog softverskog alata, uključujući preko 400 besplatnih aplikacija, čini njihove zajedničke planove preferiranim izborom za web stranice koje zahtijevaju visoke performanse uz nisku cijenu.

Evo kratkog pregleda cijena njihovih zajedničkih planova za web hosting:

Zajednički planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
lansiranje3,99 $ / mj7,99 $ / mj
Vlast4,49 $ / mj8,99 $ / mj
profesionalac7,49 $ / mj15,99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Njihov najniži račun “Pokreni” račun savršen je za vlasnike web lokacija kojima je potrebno dodatno okruženje za razvoj i testiranje. Iskoristite brzinu i fleksibilnost arhitekture podataka centra InMotion Hosting na najisplativijoj osnovi, uključujući besplatni prijenos web stranica od drugih hosting kompanija.
 • WordPress se automatski instalira putem stvaranja računa – što je pogodna značajka za WP korisnike. Naravno, ovo bi moglo biti važan problem ako ne koristite WordPress.
 • Svi zajednički planovi dolaze sa SSD-ovima.
 • Račun “Power” namijenjen je vlasnicima više web lokacija koji trebaju integrirane web hosting uređaje i jednostavan način upravljanja više domena pod jednom upravnom pločom. Ovaj se plan preporučuje web poduzetnicima, vlasnicima web lokacija za pokretanje novih tvrtki i malim poduzećima s portfeljem domena koja su u fazi širenja.
 • Račun “Pro” optimalan je za web profesionalce koji često pokreću više različitih web mjesta u okviru jedne tvrtke ili istovremeno imaju mnoštvo domena u razvoju. Poboljšanje performansi, upravljanje cPanelom i alati za domenu pružaju sve potrebno za razvoj web-a u optimiziranom okruženju.
 • Mogućnost odabira geolokacije vašeg poslužitelja (lokacija istočne i zapadne obale)
 • Mnoge alate integrirali su iz svoje usluge upravljanja WordPress hostingom u osnovne planove. To znači da programeri mogu pristupiti BoldGrid alatima za WordPress, koristiti WP-CLI za upravljanje naredbenim retkom ili pristupiti unaprijed instaliranoj verziji CMS-a.

Ono što ne volimo:

 • Nakon što od njihove web stranice kupite zajednički plan hostinga, morat ćete ga potvrditi telefonom. To znači da se nakon naplate nećete moći prijaviti na svoj račun i pokrenuti stvari s postavkama do nakon potvrde. U osnovi, član osoblja InMotion Hosting nazvat će vas kako bi provjerio da ste stvarna osoba koja namjerava ugostiti stvarnu web lokaciju koja nije neželjena pošta ili sadrži bilo kakve ilegalne aktivnosti. Vrlo su strogi prema neželjenoj pošti, što je dobra stvar. Iako nažalost, to ipak znači da nećete imati pristup svom računu odmah nakon prijave. Možda ćete trebati pričekati oko 30 minuta prije nego što nazovu, potvrde i aktiviraju svoj račun. Možete ubrzati cijeli postupak tako da ih nazovete umjesto da čekate da vas pozovu. Bilo kako bilo, mislimo da je ovo prijevara i više volimo da oni aktiviraju vaš račun odmah nakon kupnje, a zatim da vas kasnije nazovemo da provjerite.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za zajednički web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

VPS planovi za hosting

Ako je vaša web lokacija prerasla zajednički plan hostinga, sljedeći korak je razmotriti VPS web hosting račun. InMotion Hosting nudi izvrstan spoj performansi, cijene i značajki u svim njihovim VPS planovima. InMotion hosting VPS računi nude bolju sigurnost i poboljšane performanse u odnosu na tradicionalne planove za web hosting. Nadalje, InMotion Hosting nedavno je ažurirao svoju VPS liniju s novom značajkom koju nazivaju „VPS visoke dostupnosti“. Ovo je platforma utemeljena na oblaku koja nudi veću redundantnost i gotovo trenutni oporavak u slučaju kvara na poslužitelju. Vaša web lokacija (e) trebala bi doživjeti gotovo nulti prekid rada. Nadalje, VPS kupci mogu nadzirati svoju RAM, prostor na disku, vremena učitavanja stranice i korištenje propusne širine izravno s upravljačke ploče AMP.

Evo kratkog pregleda cijena njihovih VPS planova:

VPS hosting planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
VPS-1000S29,99 $ / mj44.99 $ / mj
VPS-200049,99 $ / mj84,99 $ / mj
VPS-3000S74,99 $ / mj154,99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • CMS web stranice primijetit će snažne rezultate performansi nadogradnjom na VPS-1000S račun s InMotion Hostingom. Ovi planovi nude oko 12 puta RAM memorije dostupne na zajedničkim hosting računima. VPS-1000S račun je prvi korak koji se poduzima prilikom nadogradnje web stranice zbog zahtjeva za web promet, bazu podataka i skripte..
 • Razvojni programeri web i mobilnih aplikacija visokih performansi mogu prilagođavati VPS-2000S račun na usluzi InMotion Hosting kako bi precizno prilagodili okruženje poslužitelja za maksimalne tehničke inovacije. Mogućnosti “Burstable” RAM-a osiguravaju da će se čak i neočekivanim štrajkovima prometa upravljati neprimjereno bez uzimanja servera izvan mreže.
 • Najveće ocjene performansi za web stranice koje se temelje na bazama podataka s mnogim istodobnim korisnicima i složenim bazama podataka odobravaju se računu VPS-3000S. S više od 20 puta dostupnih RAM-a u usporedbi s planovima za zajednički hosting, računi VPS-3000S nude najviše dostupnih resursa bez nadogradnje na potpuno namjenski poslužitelj.
 • Računi uključuju besplatnu registraciju domene i namjenske IP adrese za svaki plan, kao i potpunu licencu cPanel za one koji na VPS-u koriste CentOS ili Cloud Linux..

Ono što ne volimo:

 • Besplatna licenca Softaculous nije uključena. Morat ćete platiti za instalaciju automobila jednim klikom.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za VPS web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Upravljani WordPress planovi za web hosting

InMotion Hosting također nudi potpuno upravljane WordPress hosting planove, što bismo toplo preporučili korisnicima WordPressa. Ovi planovi su u potpunosti optimizirani za WordPress koristeći najnoviju verziju PHP-a, NGINX-a i sve trenutne preporučene konfiguracije za postizanje maksimalnih performansi WordPress-a. Naše referentno testiranje pokazuje da se njihov WP plan ulazne razine učitava dvostruko brže od plana zajedničkog web hostinga za ulaznu razinu.

Evo kratkog pregleda njihovih planova za web hosting za WordPress. Imajte na umu da su planovi više razine dostupni na zahtjev.

WordPress hosting planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
WP-1000S4,99 $ / mj7,99 $ / mj
WP-20008,99 $ / mj10,99 $ / mj
WP-3000S11,99 $ / mj13,99 $ / mj
WP-4000S29,99 $ / mj36.99 $ / mj
WP-5000S59,99 $ / mj74,99 $ / mj
WP-6000S114,99 $ / mj142,99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Vrlo brzo & potpuno optimiziran za WordPress
 • Predmemoriranje je unaprijed konfigurirano i nema potrebe dodavati predmemoriju za predmemoriranje, što WordPress još više ubrzava.
 • Koristi NGINX, web poslužitelj koji kontinuirano pobjeđuje Apache u brzini i performansama.
 • WordPress je unaprijed instaliran i spreman za rad.
 • Razumne cijene s 90-dnevnim jamstvom povrata novca i besplatnim, bez prekida prijenosa s drugog web-domaćina.

Ono što ne volimo:

 • Treba sadržavati upute za obavještavanje webmastera da nije potreban dodatak za predmemoriranje.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za WordPress web hosting kako biste saznali više o WordPressu & web hosting.

Planovi web hosting distributera

InMotion Hosting nudi izvrsne ponude za hosting hostinga, uključujući paketne licence za cPanel, WHMCS i Enom koji mogu uštedjeti značajnu količinu novca neovisnom kupnjom softvera. Na primjer, trenutačno će biti u paketu cPanel i WHM licenca na namjenskom poslužitelju koštaju 45 dolara mjesečno i WMHCS licence kreću se od 15,95 do 39,95 dolara mjesečno ako je kupite izravno od dobavljača izvan InMotion Hosting promotivnog paketa. Licence za prodavače Enom domene koštali su od 50 do 795 dolara kada se kupuju na malo s njihove web stranice. Kombinirane licence za cPanel, WHMCS i Enom pružaju sve potrebne alate za prodaju imena domena i web hosting usluga pod bijelim sustavom markiranja ili kao dio neovisne male tvrtke.

Evo kratkog pregleda njihovih planova web hosting prodavača:

Planovi hostinga za preprodavače:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
R-1000S13,99 $ / mj27.99 $ / mj
R-200019,99 $ / mj39,99 $ / mj
R-3000S27.49 $ / mj54.99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Račun prodavača R-1000S na InMotion Hostingu ima istu konfiguraciju kao i njihov zajednički hosting temeljen na ubrzanom SSD hardveru i mogućnost hostiranja neograničenih domena. Ovaj je račun izvrstan za web majstore i male tvrtke u web promocijama ili marketingu na društvenim medijima s mnogim web stranicama klijenata pod upravljanjem.
 • InMotion Hosting nudi dva slobodna sata posvećene tehničke podrške uz kupnju R-3000S računa preprodavača, dizajniran tako da olakša složene migracije više imena domena na nove poslužitelje. Ovaj se plan preporučuje web programerima i neovisnim web profesionalcima s mnogim domenama klijenata u upravi koji traže hosting tvrtku s višim performansama s nižim troškovima i velikom tehničkom podrškom u odnosu na konkurente.
 • InMotion Hosting reseller hosting može biti održiva opcija za male tvrtke poput tvrtki za razvoj web stranica, tvrtki za grafički dizajn, trgovaca društvenim medijima i freelancera koji pružaju web usluge klijentima. Kupnjom veleprodajnih IT resursa u InMotion Hosting podatkovnom centru moguće je pomoću ovih paketa kreirati web hosting mjesto s bijelim oznakama pod novim robnim nazivom. Vanjski troškovi uključenih dodatnih licenci za cPanel, WHMCS i Enom u kombinaciji s superiornim resursima zajedničkih planova InMotion Hosting čine račune preprodavača velikom vrijednošću. Tvrtkama bez potrebe za preprodajom domena i SSL certifikata ili izdavanjem računa za hosting prostora pomoću WHMCS savjetuje se da se jednostavno prijave za hosting plan Shared Business Pro, jer on nudi cPanel i neograničenu podršku domene uz niži ukupni trošak.
 • Objavljen je novi proizvod nazvan Reseller Advantage koji kupcima pomaže da im web mjesto, eNom i automatizacija lako postave putem WHMCS.

Ono što ne volimo:

 • Jedina veća razlika u računu prodavača R-2000S u odnosu na uvodni paket je 50% -tno povećanje dodijeljenog prostora za pohranu, propusnosti i cijene. Većina partnera za prodaju se savjetuje da započnu s računom R-1000S i nadograde na R-2000S samo ako web stranice u upravi prelaze mjesečne limite.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za distribuciju web hostinga kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Namjenski planovi za web hosting

InMotion Hosting nudi razne namjenske poslužitelje s elitnom hardverskom konfiguracijom u njihovim Tier-1 objektima podatkovnog centra u Los Angelesu. Preporučuju se za mrežu na razini poduzeća & mobilne aplikacije s ogromnom količinom prometa, ogromnim zahtjevima za pohranu baze podataka i velikim arhivima medijskih datoteka koje se moraju ugostiti uz prilagođena proširenja poslužitelja. InMotion Hosting nudi upravljane usluge za namjensku arhitekturu poslužitelja u njihovom podatkovnom centru, što uključuje unaprijed konfiguriranu dostupnost hardvera i redovita sigurnosna ažuriranja za instalirane softverske pakete. Svaki namjenski poslužitelj uključuje besplatni SSD pogon i “dvostruku RAM” promociju za daljnje uštede troškova na usporedivim planovima drugih tvrtki. Raid storage, nule nadogradnje kernela, besplatna licenca cPanel i tehnička podrška svjetske klase, uključujući komunikaciju “1 do 1” s administratorima sustava u InMotion Hosting podatkovnom centru, svi su dio svakog namjenskog računa poslužitelja.

Evo kratkog pregleda njihovih namjenskih web hosting planova:

Namjenski planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
osnovni119,99 $ / mj189,99 $ / mj
Napredna159,99 $ / mj219,99 $ / mj
Elita229,99 $ / mj299,99 $ / mj
Komercijalna klasa 500419,99 $ / mj419,99 $ / mj
Komercijalna klasa 1000439,99 $ / mj489,99 $ / mj
Komercijalna klasa 2000539,99 $ / mj589,99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Račun „Essential“ namjenskog poslužitelja na InMotion Hostingu nudi Intel Xeon četverojezgreni procesor s 500 GB SSD-a i 8 GB RAM-a po cijeni ekvivalentnoj onoj koju mnoge tvrtke naplaćuju za VPS hosting račune. Iskoristite cijenu kako biste osigurali veliku količinu. Ovaj je plan izvrstan za web i mobilne aplikacije s velikim prometom.
 • Račun “Napredno” uključuje 10 namjenskih IP adresa i 10TB mjesečnog prijenosa podataka, što ovaj plan preporučuje za hosting mnogih računa velike e-trgovine sa velikim prometom na jednom poslužitelju. Intelovska arhitektura s više navoja radi na 3,9 GHz znači da se svim aktivnostima baze podataka od simultanih korisnika može upravljati sa oko 15 USD mjesečno po mjestu kada se u potpunosti optimizira..
 • S preko 84 puta RAM memorije dodijeljene većini dijeljenih računa za hosting koji se koriste za višestruko upravljanje domenom i 15 namjenskih IP adresa, račun “Elite” na InMotion Hostingu optimiziran je za hosting na više web mjesta u najzahtjevnijim uvjetima prometa korisnika. U kombinaciji s optimizacijom baze podataka i naprednim softverom za predmemoriranje stranica, ovaj se paket poslužitelja može koristiti za hostiranje više domena, jednog web mjesta s visokim performansama ili naprednih mobilnih aplikacija.
 • Plan komercijalne klase 1000 u tvrtki InMotion Hosting idealan je za tvrtke koje trebaju svoje IT zahtjeve predati u podatkovni centar kako bi uštedele novac na internim troškovima i ugostile više domena javnosti. Uključivanje ECC RAM-a preporučuje se za e-trgovinu ili financijske web stranice gdje je integritet podataka kritičan za prilagođene aplikacije u okruženjima visokih performansi..
 • InMotion hosting “komercijalna klasa 2000” vrhunski je namjenski poslužitelj temeljen na svjetskoj klasi, podatkovni centar Tier 1 koji se može prilagođavati putem “1 na 1” podrške s tehničarima na mjesečnoj osnovi. Vlasnici web stranica i mobilne aplikacije s velikim korisničkim zajednicama mogu graditi na ovoj arhitekturi koja uključuje Intel octa-core obradu, više SSD-ova i oko 170 puta RAM-a pronađeno na standardnom zajedničkom hosting računu.

Ono što ne volimo:

 • Zapravo ništa vrijedno napomenuti. InMotion Hosting nudi izvanredne planove poslužitelja.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za namjenski web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Snimke zaslona – kratki pregled u upravljanju računom InMotion Hosting-a & Upravljačka ploča

Upravljanje vašim hosting računom pomoću InMotion Hosting-a vrlo je jednostavno i dobro je pojednostavljeno. Ako nikada prije niste ugostili web mjesto, uvijek postoji pomalo krivulja učenja. Bez obzira koji hosting hosting plan kupite, prvo ćete se prijaviti na AMP (Panel Management Account).

Ploča za upravljanje računima

Snimak ekrana InMotion Hosting AMP (ploča za upravljanje računima)Pogled na InMotion Hosting AMP (ploča za upravljanje računima)

AMP je mjesto na kojem ćete upravljati svojim cjelokupnim računom putem usluge InMotion hosting, kao što je ažuriranje naplate & kontakt informacije, kupovina dodataka, nadogradnje ili smanjivanje značajki, kontaktiranje tehničke podrške, čitanje tutorijala itd. Stvarno volimo InMotion Hosting AMP i on se osjeća vrlo efikasnim i dobro organiziranim. I početnici i iskusni korisnici cijenit će izgled s jednostavnim pristupom svim najpopularnijim alatima i odgovarajućim uslugama.

Jedan važan aspekt AMP okvira koji nudi InMotion Hosting je taj što omogućuje vlasnicima web lokacija da se neometano nadograđuju između usluga, na primjer, kada skaliraju web mjesto sa zajedničkog računa računa na VPS ili namjenski poslužitelj. Uz to, odjeljak administracije AMP olakšava pokretanje alata WordPress, cPanel ili Softaculous za instalaciju skripte. GUI je također dizajniran na način da se jednostavnim kontaktom putem korisničkog servisa, prodajnim predstavnicima ili službenicima za tehničku podršku jednostavno kontaktira..

Upravljačka ploča

Snimak zaslona prikazuje cPanel s temom Paper Lantern koja je zadana postavljena na InMotion Hostingu.

Snimak ekrana InMotion Hosting cPanelaKratki prikaz prilagođenog cPanela InMotion Hosting

InMotion Hosting koristi cPanel, standardni industrijski panel poslužitelja za web hostove sa sjedištem na Linuxu. cPanel se široko koristi u industriji web hostinga, a većina ljudi preferira je preko Pleska ili vlasničkih panela za administraciju za upravljanje imenima domena i konfiguracijama poslužitelja. InMotion Hosting integracija cPanela s AMP-om ne koristi prilagođene teme ili modificirane marke. Pomoću cPanela možete instalirati MySQL baze podataka, mijenjati PHP postavke na poslužitelju, uspostaviti e-poštu i FTP račune, kao i konfigurirati poddomene koje će se koristiti u web razvoju. Softaculous je dostupan i putem AMP-a i cPanela, a nudi preko 400 skripti otvorenog koda u instalacijskom okviru “jednim klikom” kako bi se web stranice brzo implementirale. Postoje i razni korisni analitički podaci, statistike i grafikoni prometa za svaku domenu kojoj se može pristupiti za pregled.

Statistike performansi – poslužitelji, mreža, & Nadgledanje nevremena

InMotion Hosting koristi 2 podatkovna centra strateški smještena na zapadu & Istočne obale Sjedinjenih Država. Korisnici mogu odabrati koji podatkovni centar žele da im web mjesto bude domaćin za optimizirane performanse. InMotion Hosting koristi vlasnički okvir nazvan “Max Speed ​​Zones ™” za do 6x brzine prijenosa podataka koristeći tehnologiju geo-lokativnog usmjeravanja. Mrežni sadržaji Tier-1 koje nude InMotion Hosting podatkovni centri uključuju mogućnost usmjeravanja transfera preko različitih pružatelja usluga dodajući slojeve zaštite od neočekivanih kvarova. S ovim dolazi 99,9% jamstva za produženje rada prema kategoriji A, PCI standardima.

Nadgledanje nevremena

Mi kontinuirano testiramo i pratimo performanse InMotion Hosting-a uz Alati za nadzor mjesta Pingdom dobiti tehničku mjeru podataka o izvedbi. Rezultati dolje dinamički su povučeni iz Pingdoma:

Statistika prosječne izvedbe za osnovni plan zajedničkog hostinga:

 • Nastavak rada servera: 99,99%
 • Vrijeme odziva poslužitelja: 290ms
 • # mjesečnih kvarova: 2
 • Mjesečni stanka: 5 minuta
 • Položaj testa: Sjeverna Amerika
 • Testiran tip hostinga: Zajednički
 • Testiran plan hostinga: lansiranje
 • Prosječna brzina učitavanja stranice: 550ms

Specifikacije servera InMotion Hosting

NAPOMENA O TESTU: Imajte na umu da gornji podaci nisu u potpunosti reprezentativni za sve web stranice koje se nalaze na InMotion Hostingu. Previše je faktora koji utječu na statistiku performansi – uključujući određeni poslužitelj na kojem se web mjesto nalazi, odabrani plan web hostinga, optimizaciju stvarnog web mjesta, zakazano održavanje, geolokaciju itd. Naši testovi se izvode na osnovnim dijeljenim računima hostinga za svaki web domaćin pregledao kako bi prikazao najskromnije statistike o performansama.

Tehnička podrška – pregled korisničkih usluga InMotion Hostinga

Uvijek smo otkrili da je korisnička podrška InMotion Hostinga fenomenalna i svrstali bismo ih u sljedeću kategoriju 5 od 5 za sebe. Tvrtka nam je otkrila da su njihove interne povratne informacije od 20.418 kupaca tijekom prošle godine otkrile da 4,72 od 5 pozitivna ocjena kupaca, što je izvrsno za web domaćina.

Pregled tehničke podrške InMotion Hosting

Ključne značajke korisničke podrške:

 • Okomita podjela kontakata u službi za naplatu, tehnička podrška, prodaja, podružnice itd.
 • Pruža podršku 24 × 7 sa sjedištem u SAD-u putem telefona, chata i e-pošte. Live chat je najpopularnija opcija, ali je telefonska podrška najbrža i preporučljiva.
 • 2 do 3 minute prosječnog vremena čekanja telefonom.
 • 3 do 5 minuta prosječnog vremena čekanja putem live chat-a.
 • Telefonska podrška nalazi se u Virginia Beachu, VA i Denveru, CO.
 • Svi planovi dolaze s besplatnom podrškom, međutim, oni imaju tim upravljanog hostinga koji je premium verzija podrške. Uglavnom rade s klijentima VPS-a i Dedicated Server-a sa složenijim potrebama. Nude savjetovanje, prilagođene postavke, instalaciju softvera, optimizaciju platforme i još mnogo toga.
 • Stranica sa statusom poslužitelja s 24/7 hotline-om radi provjere izvješća o problemima uporišta za podatkovni centar.
 • Otvorio je novi ured u Denveru, CO radi povećanja broja pomoćnika. Sada imaju preko 50 zaposlenika u tom uredu, osim oko 300 na Virginijskoj plaži.

DALI SI ZNAO? InMotion Hosting je web domaćin s 3 zvjezdice CNET certificiran od 2003. godine. To je preko 15 godina!

Sigurnost – Kako InMotion hosting čuva sigurnost vaše web lokacije

InMotion hosting vrlo ozbiljno shvaća sigurnost vaše web stranice i računa i koristi sve trenutne sigurnosne standarde. Evo nekoliko detalja koje su podijelili s nama:

 • koristi Coreroov SmartWall za ublažavanje DDoS napada.
 • U njihovim se prostorijama koriste vrhunske značajke poput biometrijskih senzora, pristupa tipkovnici i videonadzora. To osigurava da samo ograničen broj ljudi ima fizički pristup sigurnim podacima naših klijenata – i sav je pristup zabilježen.
 • Dvofaktorska provjera autentičnosti (2FA) dostupna je za korisnike VPS-a i namjenskog poslužitelja. Trenutno rade na dobivanju 2FA za sve ostale kupce.
 • a. Kupci mogu postaviti lozinku za programere koja omogućuje programeru da komunicira s našim timom za podršku radi tehničke pomoći, ali ograničava njihovu mogućnost pristupa informacijama o naplati..
 • Za korisnike sa zajedničkim hostingom izrađuju se sigurnosne kopije do 10 GB svakih 24-36 sati. Svaki cPanel u okviru Reseller planova, do 10 GB, također se izrađuje sigurnosna kopija svakih 24-36 sati.
 • SpamAssassin, ugrađeni alat cPanel, uključen je u sve planove. Također su u partnerstvu sa Sucuri za usluge čišćenja, zaštite i nadzora od zlonamjernog softvera na web lokaciji.
 • Svi hosting planovi dolaze s besplatnim SSL-om. Također se mogu instalirati SSL-ovi treće strane. Računi VPS-a i namjenskog poslužitelja imaju pristup značajki automatskog SSL-a cPanela koji može odmah instalirati SSL-ove na sve njihove web stranice.
 • Namjenski IP-ovi mogu se kupiti za 4 USD mjesečno (naplaćuju se godišnje u iznosu od 48 USD godišnje). Planovi VPS i namjenskog poslužitelja uključuju besplatne namjenske IP adrese.
 • Nedavno je dodana značajka nazvana Patchman koja otkriva ranjivosti zlonamjernog softvera na web lokacijama i poslužiteljima i automatski ih zakrpa. Ako je web mjesto već ugroženo, Patchman također otkriva i karanteni datoteke s kojima je pogođen.

Najčešća pitanja – korisni odgovori o kupnji od InMotion hostinga

Evo nekoliko često postavljanih pitanja o InMotion Hostingu:

Kako mogu naručiti web hosting plan od InMotion-a?

Plan za web hosting možete naručiti od InMotion-a posjetom njihovoj web stranici, www.inmotionhosting.com. Odaberite odgovarajući hosting plan, a zatim kliknite “Naruči odmah”. Odaberite termin (12 mjeseci ili 24 mjeseca) i kliknite nastavak. Zatim odaberite ime domene ili ako već imate naziv domene možete koristiti svoje postojeće. Odbijte ili prihvatite sve dodatne usluge. Zatim unesite svoje podatke o naplati i plaćanju da biste izvršili narudžbu.

Koje uplate prihvaća InMotion Hosting?

InMotion Hosting prihvaća sve glavne kreditne kartice (Visa, MasterCard, American Express, & Otkrijte), ali ne koristi PayPal.

Kako mogu otkazati?

Račun možete otkazati u bilo kojem trenutku. Morat ćete poslati internetsku obavijest o otkazivanju putem njihovog elektroničkog obrasca za otkazivanje.

Dobijam li povrat novca & kako radi?

Da. InMotion hosting nudi 90-dnevnu garanciju povrata novca na zajedničkim hosting planovima i 30-dnevnu garanciju povrata novca na VPS & Namjenski planovi hostinga. To znači da imate 90 (ili 30 za VPS) & Namjenski) dani za potpuni povrat novca. Ako otkažete nakon 90 (ili 30) dana, dobit ćete vraćeni povrat sredstava (u osnovi povrat za preostalo vrijeme koje niste iskoristili). Nema vremenskih ograničenja ili ugovora i možete otkazati u bilo kojem trenutku, čak i nakon 90 (ili 30) dana. Međutim, svi SSL certifikati, naknade za privatnost domene ili nazive domena koje ste registrirali u InMotion-u ne mogu se vratiti. Ovo je standardno za većinu web-domaćina. Ako ste dobili besplatno ime domene od tvrtke InMotion, plaća se bespovratna naknada u iznosu od 15,99 USD. Možete zadržati ime domene i prenijeti je ili uputiti negdje drugdje.

Zaključak – ugostiti ili ne ugostiti?

Odabir najbolje web hosting tvrtke za posjedovanje vaše web stranice važna je odluka s puno faktora koje treba uzeti u obzir. Svakako pomno usporedite što InMotion hosting nudi da biste vidjeli jesu li njihove usluge pogodne za vas.

Za potpuni popis svih značajki InMotion Hostinga možete posjetiti njihovu web stranicu na www.inmotionhosting.com.

Spremni za kupnju? Koristite InMotion hosting kupon!

Pogledajte našu stranicu kupona InMotion Hosting s ažuriranim popisom posebnih ponuda i najnižim cijenama koje InMotion hosting trenutno nudi.

Javite nam svoje misli

Jeste li prije koristili InMotion hosting? Imate li neko pozitivno ili negativno iskustvo koje želite podijeliti s nama? Pošaljite nam svoje iskrene povratne informacije na .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me