DreamHost pregled 2018

Je li DreamHost dobar web domaćin? Pročitajte našu cjelovitu DreamHost recenziju s pro & kontra, reklamacije, preporučena upotreba, često postavljana pitanja, kuponi, & više.


DreamHost pregled

DreamHost

www.dreamhost.com

O / S poslužitelja:Linux
Upravljačka ploča:vlasnički
Auto Installer:vlasnički
Lokacija podatkovnog centra br. 1:Los Angeles, Kalifornija
Lokacija podatkovnog centra br. 2:Ashburn, VA
Dijeljeni hosting:Da
VPS hosting:Da
Namjenski hosting:Da
Hosting prodavača:Da
Cloud hosting:Da

Pogledajte planove hostinga

Brzi pregled:

www.dreamhost.com je dobro uspostavljena web hosting tvrtka koja nudi cjelovit paket rješenja za web razvoj, uključujući zajednički hosting, cloud hosting, VPS planove, namjenske servere i usluge upravljanja domenom. DreamHost je široko cijenjen u industriji zbog pouzdanog podatkovnog centra s izvrsnom brzinom preuzimanja i vrhunskim tehničkim performansama. Tvrtka je nedavno uložila velika ulaganja u pokretanje platforme za računarsko računalstvo i pohranu podataka izgrađenih oko OpenStack-a i Ceph-a. DreamHost je također lider u upravljanom WordPress hostingu s vlasničkim instalacijama “DreamPress” koristeći Nginx, Lak, Memcache i OPcache. Iako će nekim korisnicima DreamHost biti nepotrebno težak za korištenje i izazovan je shvatiti, lojalni kupci dosljedno ocjenjuju DreamHost najboljim u svojoj klasi zbog inovacija na platformi u informatičkoj tehnologiji i pružanja poslužitelja koji podržavaju najnovije web standarde. Premda više volimo cPanel hosting za vlasničke alate za administraciju poslužitelja koje koristi DreamHost, tvrtka nedvojbeno nudi snažnu marku s nizom jedinstvenih usluga koje nisu dostupne s drugim planovima web hostinga.

Zašto odabrati DreamHost:

 • Dobre performanse poslužitelja s nultim stankama
 • SSD-ovi su sada uključeni u dijeljene & VPS hosting planovi
 • DreamPress: upravljani plan za web hosting za WordPress web stranice
 • Garancija povrata novca 97 dana koja je nevjerojatna
 • Omogućuje hosting neograničenih domena
 • Preporučuje se korisnicima koji se bave tehnologijom, programerima, & web programere
 • Pristupačno računanje u oblaku na početnoj razini & VPS planovi
 • Nudi besplatno ime domene “za život” s tvrtkom

Koji su nedostaci:

 • Općenito, većina planova procjenjuje se prilično visoko
 • Korisnička podrška nije dostupna putem telefona
 • Loša korisnička podrška općenito iz naših iskustava s njima
 • Teško za korištenje, s zbunjujućom upravljačkom pločom koja je izrađena po mjeri
 • DreamHost nije BBB akreditiran
 • Možete dobiti bolji hosting za povoljniju cijenu drugdje

Donja linija:

DreamHost nudi dobar web hosting za iskusne webmastere po strmoj cijeni. Njihovom zajedničkom planu web hostinga nedostaje telefonska podrška (osim ako za to ne plaćate dodatno) i koristi prilagođenu upravljačku ploču koja može biti vrlo zahtjevna za navigaciju. Iako nam nije najdraži izbor, DreamHost ima bazu obožavatelja s mnogim vjernim kupcima. Ne bismo preporučili DreamHost većini vlasnika malih poduzeća koji žele sami ugostiti web stranicu. Međutim, vrlo je malo uporedivih tvrtki koje nude podršku za MongoDB, Redis, Node.js, Ruby, & Python na oblačnoj platformi “izvan okvira”. Ono što je DreamHost izgradio sa svojim računalstvom u oblaku i uslugama pohrane u oblaku konkurira kao “Platforma kao usluga” (PaaS) s Googleom i Amazonom, nadmašujući većinu ostalih malih tvrtki u sektoru web hostinga. Njihov paket “DreamPress” može vlasnicima web lokacija uštedjeti tisuće dolara u troškovima prilagođene web razvoja i administracije poslužitelja. Ukratko, DreamHost zauzima zanimljivu nišu u industriji web hostinga i preuzeo je progresivnu vodeću ulogu u aktivizmu koji se odnosi na digitalna prava, privatnost korisnika i očuvanje slobode informacija na webu. Kombinacija ovih čimbenika i dokazana sposobnost DreamHosta da nadmaši konkurenciju u ponudi inovativnih web hosting usluga za programere jamči da će tvrtka nastaviti održavati svoju popularnost na mreži u bliskoj budućnosti.

Kupon za specijalnu ponudu tvrtke Dreamhost

Počnimo s hostingom!

DreamHost ima garanciju povrata novca od 97 dana tako da ga možete isprobati bez rizika.

DreamHost stručni pregled

DreamHost korisničke recenzije

Nažalost, za ovaj web domaćin još nema korisničkih recenzija.

Mišljenje stručnjaka – naš dubinski pregled DreamHosta

DreamHost je web hosting tvrtka sa sjedištem u Los Angelesu koju su osnovala 4 studenta preddiplomskog studija na Harvey Mudd Collegeu: Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez i Sage Weil. Tvrtka je izgrađena s ljubavlju prema tehnologiji, softveru otvorenog koda i snažnoj želji da pomogne ljudima da se dobiju na mreži. Kadulja Weil bila je rana u ranom razvoju interneta. S 16 godina, tijekom ere web preglednika Mosaic, stvorio je skriptu za “webrings” i osnovao istoimenu tvrtku koju su kasnije stekli Starseed, GeoCities i Yahoo !. Weil je kreirao kod za CEPH u sklopu doktorske disertacije na UC-Santa Cruz u 2006-7. Linus Torvalds je 2010. godine Ceph učinio službenim dijelom Linux kernela. Weil je 2011. osnovao tvrtku Inktank s Bryanom Bogensbergerom za pružanje profesionalnih usluga i tehničke podrške za Ceph. DreamHost Labs i Ubuntu sponzor Mark Shuttleworth osigurali su inicijalno financiranje Inktanka koji je Red Hat potom kupio za 175 milijuna USD u 2014. Razvojni tim kompanije DreamHost dao je više od 1.200 kodova OpenStack projekt. Danas je DreamHost prerastao iz pokretanja malog koledža sa 4 studenta u veliku tvrtku s preko 100 zaposlenih i 400.000 kupaca, pružajući tehničko vodstvo u napretku računalstva u oblaku na međunarodnoj razini.

Planovi hostinga & Značajke – koja od njih je prava za mene?

DreamHost nudi samo jedan zajednički plan hostinga za vlasnike web lokacija s prvenstvenim fokusom rada na razvoju njihove platforme koji se temelji na pružanju planova za oblake, WordPress i VPS za aplikacije visokog prometa. Pojednostavljujući specifikacije računa, DreamHost nudi podršku za neograničene web stranice, baze podataka, pohranu i propusnost na njihovom zajedničkom planu hostinga. Međutim, svi njihovi oblaci, upravljani WordPress, VPS i namjenski računi poslužitelja imaju cijene određene ograničenjem pohrane, brojem dodijeljenih CPU jezgara i RAM razlikama. Drugi primarni faktor koji određuje cijene između planova je količina dodatnog softvera za optimizaciju platforme koji je uključen u svaku verziju.

Jedan važan aspekt koji treba napomenuti je da DreamHost sada uključuje besplatni SSL / TLS certifikat Idemo Šifrirati za svaku domenu koja se nalazi na platformi. Što je još bolje, unaprijed uvođenjem naznake imena poslužitelja (SNI), DreamHost SSL certifikatima nije potrebna namjenska IP adresa. Za usporedbu, Bluehost trenutno naplaćuje 49,99 USD za SSL / TLS certifikat i zahtijeva jedinstvenu namjensku IP adresu u iznosu od 5,99 USD mjesečno za svaku instalaciju. Ova nova značajka može uštedjeti puno novca za hosting na više web lokacija pomoću HTTPS-a za šifriranje prijenosa podataka na DreamHost-u.

Evo detaljnog pregleda svih njihovih planova za web hosting:

Pregled zajedničkih web hosting planova DreamHost

Dijeljeni hosting:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Zajednički plan4,95 $ / mj10,95 $ / mj
DreamPress14,95 $ / mj$ 19.95 / mj

DreamHost nudi jedinstveni zajednički hosting plan koji bi trebao biti optimalan za sve vlasnike web lokacija kojima je potreban LAMP server za web razvoj. Ovi planovi pružaju dobre performanse i dosljedno mogu upravljati pristojnim količinama prometa. Zajednički račun omogućuje neograničenu propusnost, prostor na disku, baze podataka i domene, tako da na jednom računu možete ugostiti koliko god web stranica želite. Ako planirate ugostiti malu web stranicu (ili portfelj domena) s DreamHostom, ovaj plan je izvrstan i isplativ. Nadalje, još jedan lijepi bonus je što nude besplatan naziv domene za cijeli život sa svakom prijavom, iako to znači da nikad ne možete napustiti svoj hosting račun s DreamHost-om. Također nude zaštitu privatnosti i besplatni SSL / TLS certifikat tvrtke Let’s Encrypt za svaku domenu koja se nalazi na planu..

DreamHost zajednički plan hostinga: Jedna besplatna domena + besplatni SSL / TLS certifikati & zaštita privatnosti za neograničene web stranice

Plan zajedničkog hostinga na DreamHostu pruža standardne usluge za hosting na više web lokacija bez upotrebe cPanela za administraciju poslužitelja. Međutim, korijenski pristup i podrška za SSH nude se na svakom računu. Neki su aspekti usluga zastarjeli, dok su druga ograničenja namijenjena poticanju nadogradnje na skuplje planove hostinga. DreamHost laboratoriji kodiraju većinu svih alata za administraciju poslužitelja, uključujući instalaciju skripti “jednim klikom”, iako će mnogim korisnicima Softaculous, Fantastico i cPanel vjerojatno biti lakši za upotrebu. Slično tome, uvjetovana integracija Subverzije za kontrolu verzije koda u razvoju softvera i alata za upravljanje Flash Media pomalo je neusklađena sa suvremenim praksama web razvoja. Imajte na umu da je Git unaprijed instaliran na WordPress planu hostinga.

Upravljani WordPress hosting – DreamPress: Jedna unaprijed konfigurirana WordPress instalacija, 5x brzina optimizacije, besplatni SSL / TLS certifikat + oblak & razvojni alati

Brzi sažetak DreamPostove upravljane WordPress hosting usluge, koju nazivaju DreamPress, je da koristi trostruko predmemoriranje rješenja Varnish, Memcache i OPcache zajedno s kombinacijom MySQL-a i Nginx-a (LEMP) koji rade u dualnom okviru VPS. Za usporedbu, na njihovoj zajedničkoj hosting platformi dostupan je samo OPcache, a web stranice WordPress će se izvoditi na Apache + MySQL (LAMP), a ne uz Nginx & Unaprijed instalirana integracija predmemoriranja lakiranja. Glavno ograničenje je to što na DreamPress računu možete ugostiti samo jednu domenu. Jer programeri dobivaju najbolja izvedba za WordPress koji se izvodi pod Nginxom, smatramo da DreamPress uspješno izaziva WordPress hosting uslugu kojom upravlja Bluehost, a kompromis je činjenica da su SSL / TLS certifikati besplatni i jednostavniji za upravljanje bez posebne IP adrese za vlasnike web lokacija na DreamHost-u. Međutim, još bolje performanse mogu se pronaći ako pokrenete WordPress s Nginxom i lakom za predmemoriju u PHP 7.0 postavkama neovisno o VPS planu, iako će vlasnici web stranica morati angažirati iskusnog web programera za implementaciju rješenja.

SSD za pohranu od 30 GB uključeno je na DreamPress račune, a DreamHost oglašava 5 puta brže za WordPress web mjesta preko njihova zajedničkog hosting okvira. DreamHost postiže bolje performanse za DreamPress pokretanjem platforme pod postavkama PHP 7.0 (PHP 5.6 je zadana s OPcache) i HTTP / 2. Moguće je i pokretanje DreamPressa s Facebooka Virtualni stroj hip-hopa (HHVM) umjesto PHP-a. Upotreba dva VPS poslužitelja na DreamPress hosting platformi, od kojih jedan upravlja datotekama stranica web mjesta, a drugi posvećen bazi podataka, također je jedinstven, inovativan pristup koji se ne nalazi u drugim upravljanim okvirima. Svaki račun dolazi s unaprijed instaliranim programom Git za kontrolu inačica u razvoju WordPressa, kao i WP-CLI za upravljanje CMS-om naredbenog retka. DreamPress također koristi dinamično automatsko skaliranje memorije poslužitelja, tako da kada dođe više prometa na web mjesto, platforma će automatski posvetiti više RAM-a kako bi zadovoljila potražnju obrade. Ove značajke optimizacije u oblaku osiguravaju neke od najboljih performansi za visoko prometne WordPress stranice dostupne u planu web hostinga, ali mogu biti i malo skupe za hosting jednog web mjesta, ovisno o prometnim zahtjevima.

Pregled planova oblačnog računanja DreamHost

Računalni oblak:
Cijena po satu:
Maksimalna mjesečna cijena:
Usporedite:
Semisonic0,0075 $ / sat4,50 $ / mj
podzvučni0,01 $ / sat6,00 $ / mj
supersoničan0,02 $ / sat$ 12.00 / mj
Brzina svjetlosti0,04 $ / sat24.00 $ / mj
Warpseed0,08 $ / sat48.00 $ / mj
Hyperspeed0,16 $ / sat96,00 $ / mj

DreamHost platforma za hosting u oblaku, koju nazivaju „DreamCompute“, slična je Googleovom Compute Engineu koji funkcionira kao Infrastruktura kao usluga (IaaS). Pomoću DreamCompute-a možete pokrenuti Linux, BSD ili Windows poslužitelj; razvijati pomoću MySQL, PostgreSQL ili MongoDB baza podataka; ili kodne aplikacije u bilo kojem broju programskih jezika, uključujući PHP, Python, Perl, Ruby on Rails, Java, ASP.net i Node.js. Ukratko, možete koristiti gotovo bilo koji operativni sustav, bazu podataka ili programski jezik koji je dostupan po cijenama u rasponu od 4,50 do 96 USD mjesečno, ovisno o količini RAM-a i CPU jezgri namijenjenom paketu. DreamHost koristi lokalne metode očuvanja, recikliranje u uredu i međunarodne kupovine ugljikovih kredita za projekte obnovljivih izvora energije kako bi nadoknadio utjecaj na rad svojih podatkovnih centara na okoliš.

Cloud Computing – semisonic: 1 vCPU, 512 MB RAM-a, 80 GB SSD + 100 GB blok za pohranu, & neograničena propusnost

Semisonic plan je “idealan za lutanje” i u funkciji je slican niskopropusnom VPS planu. Iako su potencijalne primjene ovog računa tehnički neograničene, razmotrite ga u svrhu testiranja, simulirajući uređaje “uvijek na” na Internetu stvari (IoT) ili za prikupljanje i spremanje informacija iz izvora niske propusnosti poput API-ja.

Cloud Computing – subsonic: 1 vCPU, 1 GB RAM-a, 80 GB SSD + 100 GB blok za pohranu, & neograničena propusnost

S računom Subsonic, programeri mogu koristiti DreamCompute kao funkcionalni web poslužitelj u tradicionalne svrhe hostinga. Većina će korisnika biti zainteresirana za iskorištavanje fleksibilnosti plana za izradu prilagođenih kodovanih aplikacija za web i mobilne uređaje koristeći širok raspon razvojnih okvira koji nisu podržani na ostalim planovima hostinga.

Računalstvo u oblaku – nadzvučno: 1 vCPU, 2 GB RAM-a, 80 GB SSD + 100 GB blok za pohranu, & neograničena propusnost

Supersonic račun je u osnovi VPS koji radi s drugačijim okvirom za virtualizaciju od VPS planova DreamHost kojima upravlja Ubuntu 12.04 LTS. Uz mogućnost instaliranja bilo kojeg operativnog sustava, baze podataka i programskog jezika, ovaj je plan osmišljen za one kojima je potrebno prilagođeno udaljeno okruženje za napredne tehničke eksperimentiranje ili pouzdana platforma kako bi web aplikacija web aplikacija pristupačno mogla biti na mreži (12 USD mjesečno).

Računalstvo u oblaku – svjetlosna brzina: 2 vCPU, 4 GB RAM-a, 80 GB SSD + 100 GB blok za pohranu, & neograničena propusnost

Lightspeed plan namijenjen je jakoj podršci baze podataka u razvoju aplikacija i simulira dvojezgreni poslužitelj s 4 GB RAM-a. Po cijeni od 24 USD mjesečno, jeftinije je od većine usporedivih VPS planova, s više mogućnosti za prilagođeni razvoj od VPS okvira kojim upravlja DreamHost. Pokretanje tvrtki, osnovanih korporacija i istraživača informatičkih znanosti moći će kreativno koristiti programske alate dostupne na ovom računu.

Cloud Computing – Warpseed: 4 vCPU, 8 GB RAM-a, 80 GB SSD + 100 GB blok za pohranu, & neograničena propusnost

Warpspeed plan ima funkcionalnost četverojezgrenog CPU-a s 8 GB RAM-a, a može se koristiti za učinkovito hosting složenih web i mobilnih aplikacija za koje su potrebna prilagođena proširenja poslužitelja za rad koji nisu podržani na ostalim web hosting računima. Također, sa 48 USD mjesečno, to je manje od pola cijene DreamHostovog uporedivog VPS plana, iako nudi samo trećinu prostora za pohranu. Ovaj plan je također moguće koristiti za hosting na više web mjesta dijeljenjem resursa poslužitelja.

Cloud Computing – hiperspeed: 8 vCPU, 16 GB RAM-a, 80 GB SSD + 100 GB blok za pohranu, & neograničena propusnost

Hyperspeed plan ima više RAM-a dodijeljenih virtualnim strojevima od bilo kojeg od VPS planova koji se nude na DreamHostu. Ovaj je račun idealan za migraciju ustaljenih aplikacija gdje tvrtka unaprijed poznaje zahtjeve platforme, ali traži ekonomičniji način da ugosti promet i resurse. Svi ovi planovi računalnog oblaka mogu se kombinirati s uređajima za pohranu podataka u oblaku DreamHost putem API-ja.

Jedan od nedostataka DreamCompute planova je da DreamHost ne namjerava osigurati neograničenu propusnost na računima nakon početnog razdoblja pokretanja potrošača. To znači da bi cijene u svakom trenutku mogle rasti, a tvrtke koje koriste uslugu za razvoj aplikacija ne znaju kada će se cijene promijeniti. Unatoč tome, DreamCompute računi nude i IPv4 i IPv6 namjenske IP adrese sa svim primjercima virtualnog poslužitelja. Ovo može biti korisno za računalne profesionalce koji koriste platformu za kodiranje naslijeđenih sustava kao i pružanje SSL / TLS podrške za aplikacije baza podataka. Dodatna pohrana dostupna je za sve planove po stopi od 10,00 USD mjesečno za svakih dodatnih 100 GB dodijeljenog SSD prostora.

Pregled planova za skladištenje u oblaku DreamHost

Spremanje u oblaku:
Cijena po GB:
Mjesečna cijena:
Usporedite:
DreamObjects – 40 GB2.38 ¢ / GB0,95 $ / mj
DreamObjects – 200 GB2.25 ¢ / GB4,50 $ / mj
DreamObjects – 1 TB1,95 ¢ / GB$ 19.95 / mj
DreamObjects – 2 TB1.71 ¢ / GB34,95 $ / mj
DreamObjects – 20 TB1.46 ¢ / GB299,95 $ / mj

Usluga skladištenja oblaka velike količine podataka DreamObjects namijenjena je nadmetanju s Amazonovom platformom S3 koja koristi poslužitelje slabijih performansi za hostiranje velikih arhiva podataka putem Interneta po smanjenim troškovima izdavača. DreamObjects zapravo koristi isti API kao i AWS S3, pa programeri mogu koristiti dvije usluge naizmjenično u programiranju novih oblačnih aplikacija. DreamHost također nudi uslugu DreamObjects kao udaljeni rezervni plan za korisnike koji žele pohraniti svoje osobne fotografije, videozapise, softverske datoteke i glazbu na mreži na način sličan Dropboxu ili Google disku. Ovo je izvrsno za osiguravanje da se vaše važne datoteke ne izgube u slučajevima pada sustava na radnoj površini, a takoder održava datoteke u arhivi kojima se može pristupiti s bilo kojeg uređaja ili lokacije. Web izdavači mogu se povezati i s datotekama za pohranu na web stranicama te ih integrirati u CMS skripte za prikaz ili preuzimanje putem web preglednika. Međutim, još uvijek ne osjećamo kako su potrošačke cijene tvrtke DreamObjects dovoljno niske da bi na tržištu stvorile uslugu nad konkurencijom.

DreamObjects – 40 GB: 40 GB otvorenog koda, S3 kompatibilna, potpuno skalabilna pohrana + DreamSpeed ​​CDN

S manje od jednog mjeseca mjesečno, korisnici dobivaju 40 GB daljinski pogon za pohranu s jedinstvenom fleksibilnošću za osobnu upotrebu kao i mogućnost integriranja datoteka u web stranice. Iako mnogi hosting planovi dopuštaju “neograničeno” skladištenje, većina ljudi ne koristi ove usluge za osobne datoteke koje ne namjeravaju objaviti. Ovaj je plan također izvrstan za pohranu sigurnosnih kopija datoteka na sekundarnom poslužitelju u arhivske svrhe.

DreamObjects – 200 GB: Otvorni izvor 200 GB, kompatibilno sa S3, potpuno skalabilna pohrana + DreamSpeed ​​CDN

Objavio je DreamHost popis aplikacija kompatibilnih s DreamObjects koje možete prenijeti za prijenos i upravljanje datotekama na platformi za različite svrhe. Tu su: Arq, AWS CLI, Boto-Rsync, CloudBerry, CrossFTP, Cyberduck, Dropshare, Duck, Duplicati, ExpanDrive, GoodSync, S3cmd, ShareX, Strongsync, Synology, Transmit, Transmit iOS, UpdraftPlus, & QNAP. Te se aplikacije mogu koristiti u sustavu Windows, Linux, & iOS na radnim površinama, kao i na web stranicama i mobilnim uređajima.

DreamObjects – 1 TB: 1 TB open source, S3 kompatibilna, potpuno skalabilna pohrana + DreamSpeed ​​CDN

Iako je pristup udaljenoj pohrani od 1 TB na oblačnom pogonu snažna opcija za izradu sigurnosnih kopija i rješenja za pohranu osobnih datoteka, 19,95 dolara mjesečno još je dvostruko više od Google diska, Appleovog iClouda i Dropboxa. AWS zapravo nudi neograničenu količinu prostora za pohranu od 59,99 USD godišnje, što je oko 75% manje od ovog plana DreamObjects. Po ovim cijenama, DreamObjects zapravo nema smisla za većinu korisnika koji također mogu dobiti bolje sučelje za upravljanje datotekama s drugim davateljima usluga.

DreamObjects – 2 TB: 2 TB otvorenog koda, S3 kompatibilna, potpuno skalabilna pohrana + DreamSpeed ​​CDN

Budući da cijene za pohranu DreamObjects nisu konkurentne liderima u sektoru, izgleda da se strategija DreamHosta uglavnom zasniva na pokretanju infrastrukture za pozicioniranje konkurentnog proizvoda na tržištu, a zatim iskorištavanju njihovog branda za korisnike koji ne žele ugostiti ostale tvrtke. Međutim, nejasno je zašto bi tvrtke platile 7x više za korištenje istog AWS S3 API-ja na poslužiteljima druge tvrtke.

DreamObjects – 20 TB: 20 TB otvorenog koda, kompatibilno sa S3, potpuno skalabilna pohrana + DreamSpeed ​​CDN

S 299,95 USD mjesečno za 20 TB pohrane u oblaku, ovaj se plan najviše sviđa aplikacijama za “velike podatke” u poduzetničkim i start-up tvrtkama koje još uvijek štede novac outsourcing uslugama trećem dobavljaču. Međutim, na 100 USD više mjesečno od Google diska, glavna prednost je kada trebate upravljati pohranom datoteka putem FTP-a, što ni Google Drive niti Dropbox ne dopuštaju. Budući da je ovo dosta značajno pitanje za mnoge korisnike, DreamObjects pruža prednost nad ostalim uslugama. Box.com dozvoljava i FTP pristup za migraciju datoteka i ima dobru platformu za upravljanje datotekama na osnovi preglednika, ali nećete moći koristiti uslugu na isti način kao DreamObjects za web hosting i korisničku podršku aplikacija.

Budući da postoje i prednosti i nedostaci svake kompanije za pogon u oblaku, DreamObjects funkcionira poput većine DreamHostovih usluga u nišnom sektoru gdje je cijena značajno skuplja od usporedivih usluga, ali nudi i veću snagu i fleksibilnost za računalne profesionalce koji mogu koristiti njihovo iskustvo da u potpunosti iskoriste softverske alate otvorenog koda koji su im dostupni. Zbog podrške za AWS S3 API i velikog broja već razvijenih aplikacija trećih strana koje koriste standard za upravljanje datotekama, većina korisnika DreamObjects moći će pronaći postojeće rješenje kako bi zadovoljila većinu očekivanih potreba. Iako je platforma DreamObjects također dizajnirana za razvoj novih aplikacija za računalstvo u oblaku, još uvijek nije povoljna cijena da većina tvrtki odabere uslugu nad konkurentima, osim ako nemaju dugogodišnju sklonost braću DreamHost..

Pregled hostovnih planova za DreamHost VPS

VPS hosting:
Mjesečna cijena:
Godišnja cijena:
Usporedite:
Starter15 $ / mj13.75 $ / mj
Popularan$ 30 / mj$ 27.50 / mj
Idi veliki60 $ / mj55 $ / mj
Maksimum120 $ / mj110 $ / mj

DreamHost-ovi VPS hosting planovi temelje se na Linux-VServer platformi za virtualizaciju, pružajući zaštićene resurse procesora i RAM-a za bolju sigurnost i performanse. Svi VPS računi pokreću Ubuntu Linux verzije 12.04 LTS, što uključuje 5 godina automatske sigurnosne nadogradnje za operativni sustav. Jedna od najboljih karakteristika DreamHost VPS planova je mogućnost upotrebe Nginx (LEMP) za hosting web mjesto, a ne Apache poslužitelja (LAMP). Ova se značajka može uključiti korištenjem snimaka na VPS upravljačkoj ploči. Uz to dolazi do integracije platformi sustava Putnik Phusion za optimizaciju i podršku za performanse poslužitelja za XCache kao akcelerator PHP-a temeljen na kodu. Na svakom DreamHost VPS računu možete ugostiti neograničene domene s neograničenim FTP-om, bazama podataka MySQL i propusnom opsegom..

VPS hosting – Starter: 1 GB RAM-a, 30 GB SSD prostora, Ubuntu + Neograničene domene, MySQL baze podataka, FTP, računi e-pošte, & propusnost

Po cijeni sličnoj mnogim planovima zajedničkog hostinga, Starter VPS račun na DreamHost-u pruža sve prednosti platforme za optimizaciju performansi web mjesta po pristupačnoj cijeni. No vlasnici web lokacija vjerojatno neće moći upravljati prosječno više od 60 do 75 istodobnih korisnika (osim ako Nginx nije implementiran). Razmislite o ovom planu za zahtjeve za hosting web mjesta koji zahtijevaju manje od 2,5 milijuna pregleda mjesečno i ne uključuje mnoge web aplikacije intenzivne baze podataka. Ipak, s besplatnim SSL / TLS certifikatima za svaku domenu, na ovom računu postoji vrijednost.

VPS hosting – Popularno: 2 GB RAM-a, 60GB SSD prostora, Ubuntu + Neograničene domene, MySQL baze podataka, FTP, računi e-pošte, & propusnost

Plan popularnog VPS hostinga na DreamHost-u je optimalan za pojedinačne CMS web stranice koje trebaju nadogradnju za pristup više resursa za obradu nego što će ih dijeliti hosting. S oko 6 puta dostupnim resursima poslužitelja s prosječnim dijeljenim planovima hostinga, vlasnici web mjesta mogu procijeniti podršku za promet na oko 120 istodobnih korisnika i 5 milijuna učitavanja stranica mjesečno. Daljnja učinkovitost moguća je optimiziranjem web lokacija s Nginxom, PHP-om i Phusion Passengerom, iako će trebati neko vrijeme i kvalificirani razvojni resursi implementirati se.

VPS hosting – Go Big: 4 GB RAM-a, 120GB SSD prostora, Ubuntu + Neograničene domene, MySQL baze podataka, FTP, računi e-pošte, & propusnost

Otprilike 12 puta više fizičke RAM-ove dodijeljene kako pružaju većina dijeljenih planova web hostinga, Go Big VPS račun lako će podržati oko 250 istodobnih korisnika na svim hostiranim web mjestima i u mjeri pružiti podršku za preko 10 milijuna učitavanja stranica mjesečno prema zadanim specifikacijama , Slično tome, WordPress web mjesta mogu se optimizirati za bolje performanse od ove pomoću alata instaliranih na platformi, ali slična poboljšanja performansi bit će teže postići drugim CMS skriptama bez puno testiranja konfiguracije. Uz izolirano korištenje RAM-a i CPU-a, sve CMS web stranice usmjerene na baze podataka ostvarivat će mnogo bolje rezultate u teškim prometnim situacijama koristeći ovaj plan usluga.

VPS hosting – maksimum: 8 GB RAM-a, 240GB SSD prostora, Ubuntu + Neograničene domene, MySQL baze podataka, FTP, računi e-pošte, & propusnost

Plan maksimalne VPS-a na DreamHostu je usporediv s mnogim poslužiteljima za pristupnu razinu i trebao bi pružati slične performanse. Međutim, s unaprijed instaliranim Nginx, Phusion Passenger i XCache opcijama bit će lakše optimizirati web mjesta pod upravljanim VPS okvirom. Očekujte minimalnu podršku za oko 500 istodobnih korisničkih procesa i više od 20 milijuna učitavanja stranica mjesečno na svim domaćinima na planu. Uz besplatne šifriranje SSL / TLS certifikata koje je za svaku domenu osigurao DreamHost, vlasnici web lokacija više se ne moraju brinuti zbog kupovine jedinstvene namjenske IP adrese za svaku trgovinu e-trgovine koju pokrenu, potencijalno štedeći puno novca za portfelje na više web lokacija. Budući da će i ovaj plan osigurati optimalne performanse za instalirane CMS skripte od 110 do 120 USD mjesečno, preporučuje se za profitabilna web mjesta koja zahtijevaju najbolju arhitekturu platforme.

Budući da DreamHost koristi Linux-VServer sa Ubuntu instaliranim na svim VPS planovima, kupci će morati koristiti kombinaciju alata naredbenog retka i DreamHost vlasničke panele za upravljanje poslužiteljem. To ima prednosti i nedostatke, jer većina cPanel hosting planova neće uključivati ​​podršku za Nginx, Phusion Passenger i XCache “out of the-box”. Slično tome, u usporedbi s VPS planovima u kojima su korisnici prisiljeni ručno instalirati, konfigurirati i proširiti okvir operativnog sustava i poslužitelja, trenutna implementacija uz korištenje snimki za promjenu postavki može uštedjeti puno vremena, što znatno olakšava administraciju sustava na platformi , Vlasnici web lokacija koji žele pokrenuti Windows, BSD ili druge Linux operativne sustave osim Ubuntu-a ili će se morati prijaviti za DreamCompute plan ili odabrati drugu web hosting tvrtku.

Pregled DreamHost namjenskog poslužiteljskog planova

Namjenski planovi:
Mjesečna cijena:
Godišnja cijena:
Usporedite:
Četverojezgreni: 4 GB RAM-a169 $ / mj149 $ / mj
Četverojezgreni: 8 GB RAM-a209 $ / mj189 $ / mj
Četverojezgreni: 16 GB RAM-a249 $ / mj229 $ / mj
Dvanaestojezgreni: 16 GB RAM-a299 $ / mj279 $ / mj
Dvanaestorični: 32 GB RAM-a349 $ / mj329 $ / mj
Dvejezgreni: 64 GB RAM-a399 $ / mj379 $ / mj

DreamHost je preuzeo suprotan pristup mnogim kompanijama u implementaciji njihove posvećene platforme poslužitelja. Tamo gdje drugi webhostovi trenutno nude servere temeljene na 4-godišnje Intelove čipove u namjenskim poslužiteljskim planovima za smanjenje troškova, korištenje starije tehnologije Xeon i prodaju jeftinijih uvodnih planova za javnost, DreamHost je jedna od rijetkih tvrtki u kojoj je najnovijih 12 -core servere može biti zakupljeno po povoljnim cijenama ulazne razine. Budući da se DreamHost nalazi u regiji Silicijske doline i ima mnogo bliskih odnosa unutar zajednice otvorenog koda, oni mogu iskoristiti svoje veze i brend ponuditi vrhunske hardverske konfiguracije za vodeće tvrtke za razvoj softvera i start-up poduzeća koji financiraju u području koje su slijedeći neke od najinovativnijih ciljeva u IT-u. Tvrtke mogu iskoristiti DreamHost-ovu tehničku stručnost u upravljanju platformama i radu podatkovnog centra kako bi osigurali poslužitelj visokih performansi pogodan za hosting mnogih najpopularnijih web stranica i mobilnih aplikacija u svijetu.

Namjenski poslužitelj hosting – četverojezgreni (4 GB RAM-a): Pohrana od 1 TB HDD Raid-1, domene Ubuntu + Neograničene, MySQL baze podataka, FTP, računi e-pošte, & propusnost

Jedan od problema s nižim cijenama namjenskih poslužitelja na DreamHost-u je taj što one ne puštaju brzine CPU-a, proizvođača poslužitelja ili detaljne raščlambe hardverske konfiguracije na planovima, što otežava učinkovito uspoređivanje i usporedbu cijena. Drugi problem je da četverojezgreni poslužitelji imaju samo mogućnost pohrane tvrdog diska (HDD) i trenutno ne podržavaju SSD konfiguracije. Budući da SSD-ovi pružaju 20x brzinu HDD-a u web hostingu i postali su industrijski standard čak i za dijeljene hosting planove, ne bismo preporučili četverojezgrene poslužiteljske planove na DreamHost-u po tim troškovima, s boljim ponudama dostupnim drugim tvrtkama.

Namjenski poslužitelj hosting – četverojezgreni (8 GB RAM-a): Pohrana od 1 TB HDD Raid-1, domene Ubuntu + Neograničene, MySQL baze podataka, FTP, računi e-pošte, & propusnost

Slično tome, vlasnici web lokacija koji kupuju oko moći će pronaći slične konfiguracije kao što je DreamHost od 8 GB, četverojezgreni namjenski poslužiteljski planovi po nižim mjesečnim cijenama sa SSD-ovima koji su prema zadanim postavkama uključeni u konfiguracije. Nema smisla zaključavati dugoročni ugovor za namjenski poslužitelj s HDD-om za web hosting visoke performanse kada čak i DreamHost oglašava do 20x bolje vrijeme odziva na procese baze podataka i učitavanje stranica pomoću SSD-ova, pogotovo kada su njihove stope zapravo veći od konkurentskih planova.

Namjenski poslužitelj hosting – četverojezgreni (16 GB RAM-a): Pohrana od 1 TB HDD Raid-1, domene Ubuntu + Neograničene, MySQL baze podataka, FTP, računi e-pošte, & propusnost

Iako od 229 do 249 USD mjesečno ovo nije loš posao na četverojezgrenom poslužitelju s 16 GB RAM-a, a mnoge tvrtke plaćaju puno više od onoga u posljednje 4 godine za slične usluge, mogućnost zakupa 12 -core poslužitelj s istim specifikacijama, konfiguracijom i SSD-om za 50 dolara mjesečno na DreamHost-u čini ovaj plan suvišnim za većinu poslovnih aplikacija. IT tvrtke i start-up tvrtke na ovoj razini neće propustiti dodatne troškove, a dobit će puno bolje performanse poslužitelja na 12-jezgrenim planovima.

Namjenski poslužitelj hosting – Dvanaestojezgreni (16 GB RAM-a): 1TB HDD ili 240GB SSD Raid-1 pohrana, Ubuntu + Neograničene domene, MySQL baze podataka, FTP, računi e-pošte, & propusnost

Iako smo podcijenjeni troškovima i specifikacijama četverojezgrenih poslužitelja tvrtke DreamHost, toplo preporučujemo 12-jezgrene jedinice za web stranice i mobilne aplikacije koje zahtijevaju najviše razine performansi. Iako bi bilo bolje da su izdvajanja SSD prostora za pohranu bila veća, mjesečni trošak od 279 do 299 dolara na ovom poslužitelju elitni hardver u vrhunskom podatkovnom centru omogućuje vlasnicima tvrtki sa cijelim paketom Nginx-a, Phusion Passenger, i XCache (kao i ostali alati) uključeni za napredne zahtjeve za web razvoj. Vlasnici web lokacija trebali bi moći upravljati s najmanje 1000 istodobnih korisnika i preko 40 milijuna učitavanja stranica mjesečno na ovom planu u okviru LAMP-a, i do dvostruke statistike za profesionalno optimizirane web stranice koje rade na Nginxu (LEMP) s predmemoriranjem stranica na više razina..

Namjenski poslužitelj hosting – Dvanaestojezgreni (32 GB RAM-a): 1TB HDD ili 240GB SSD Raid-1 pohrana, Ubuntu + Neograničene domene, MySQL baze podataka, FTP, računi e-pošte, & propusnost

Plan sa 12 jezgara, 32 GB RAM-a posvećen poslužitelju, pružit će izvrsne resurse za aplikacije za računalstvo u oblaku, hosting na više web lokacija i visoko prometne web stranice ili mobilne aplikacije. Prema zadanim specifikacijama, poslužitelj bi trebao podržati oko 2000 istodobnih korisnika i otprilike 84 milijuna učitavanja stranica mjesečno, s potencijalom da udvostruči te brojke za web stranice optimizirane pomoću Nginx, XCache i Phusion Passenger. Iako se 99% vlasnika web stranica nikada neće približiti ovoj razini prometa na svojim domenama, još uvijek nije sve tako rijetko u industriji i mnoge vodeće web stranice u mnogim sektorima redovito prelaze te razine. Kao takav, ovaj namjenski plan poslužitelja toplo se preporučuje za profitabilne web stranice, društvene mreže, popularne blogove, mobilne aplikacije i trgovine e-trgovine koji trebaju najbolje performanse u širokom rasponu zahtjevnih uvjeta prometa korisnika..

Namjenski poslužitelj hosting – Dvanaestojezgreni (64 GB RAM-a): 1TB HDD ili 240GB SSD Raid-1 pohrana, Ubuntu + Neograničene domene, MySQL baze podataka, FTP, računi e-pošte, & propusnost

Plan sa 12 jezgara, 64 GB RAM-a posvećen poslužitelju, ekvivalentan je oko 200 dijeljenih računa za hosting, koji se naplaćuju u jedan, koji se tada naplaćuje na ~ 15% od procijenjene cijene. Vlasnici web mjesta mogu procijeniti podršku za oko 4000 istodobnih korisnika i preko 165 milijuna učitavanja stranica mjesečno, s tim da udvostruče ove iznose moguće pravilnom konfiguracijom i optimizacijom koristeći Nginx, Varnish, XCache itd. Uz manje od 400 USD mjesečno, to osjećamo je velika ponuda u odnosu na druge usluge, jer bilo koje web stranice koje dosljedno privlače ovu razinu korisničkog prometa povlače daleko više prihoda od oglašavanja, e-trgovine i pretplate. Ovo je najmoćniji namjenski plan poslužitelja kojeg smo vidjeli od bilo koje od većih maloprodajnih web hosting tvrtki, a samo prelaskom u nizove višestrukih klastera poslužitelja pod oblakom hosting okvira pronaći će se veće razine performansi.

Ukratko, iako smatramo da su DreamHost četverojezgreni namjenski poslužitelji precijenjeni industrijskim standardima i nedostaju im mogućnost samo za podršku za pohranu HDD-a, njihovi 12-jezgreni poslužitelji s visokom konfiguracijom RAM-a su vrhunska ponuda. Iznimno preporučujemo planove za 12 jezgara za poslovne web stranice, popularne mobilne aplikacije, hosting bloga za WordPress, e-trgovinu, društveno umrežavanje i druge visoke prometne potrebe. Također smo sigurni u tehničku podršku, znanje specifično za platformu i rad u podatkovnim centrima koje nudi DreamHost iza ovih planova. Profitabilne web stranice i tvrtke koje zahtijevaju elitne hardverske konfiguracije pronaći će 12-jezgrene planove poslužitelja na DreamHost najboljim u industriji. Tvrtkama i vlasnicima web lokacija koji traže četverojezgreni poslužitelj bolje je sa SSD pogonom sistema po nižoj cijeni dostupnoj od ostalih web hosting kompanija.

Upravljanje računom – Alati, Značajke, & Upravljačke ploče

Upravljanje računom s DreamHost-om je… jedinstveno. To je jedno od onih iskustava koje ćete voljeti ili mrziti. Kada kupite DreamHost račun, prvo se prijavite na DreamHost nadzornu ploču, gdje možete započeti upravljanje postavkama računa. Osjećamo da nadzorna ploča ima pomalo zbunjujući izgled koji nije baš ugodan za upotrebu u odnosu na cPanel, niti je intuitivan za navigaciju. Izgleda i osjeća se potpuno drugačije od ostalih web domaćina, a ostaje izazov za otkrivanje jeste li navikli na cPanel, vDeck ili Plesk. Teško je to objasniti, ali gotovo je poput osjećaja koji Windows dobije kada pokušava prvi put koristiti Mac. Nadalje, na lijevoj i desnoj bočnoj ploči prikazuju se veze na sve njihove usluge, a ne samo na one koje ste platili. Bilo bi lijepo vidjeti te veze kombinirane i dodane u odjeljak “usluge nadogradnje ili dodataka”, tako da korisnik shvati da im zapravo nema pristup. Također bi bilo dobro kada bi u glavnom odjeljku naveli najčešće korištene prečace, umjesto da u središtu prikazuju natpis “što je novo”. U svakom slučaju, evo snimke zaslona njihove nadzorne ploče za referencu:

Snimak ekrana DreamHost AMP (ploča za upravljanje računima)

Općenito, poglavlje administracije kodiranog DreamHost-om osjeća se kao naslijeđena nadogradnja iz ere Web 1.0 i još uvijek nije tako sveobuhvatna kao nadzorne ploče koje koriste druge tvrtke. Svakako ćete se trebati kretati i istraživati ​​cijeli dio administracije da biste se navikli. Jedno što smo željeli je lak pristup korisničkoj podršci. Možete ga pronaći s lijeve donje i desne bočne trake s nadzorne ploče. Nažalost, DreamHost naplaćuje dodatnu podršku za telefon, ali možete pokrenuti sesiju chata uživo ili jednostavno poslati e-poštu sa svojim pitanjima.

Pregled upravljačke ploče

DreamHost koristi i prilagođenu upravljačku ploču za administraciju poslužitelja i podršku aplikacija koje se čini nepotrebno teškim i zbunjujućim za kretanje. Tamo gdje cPanel zahtijeva skupu licencu, a mnoge hosting kompanije u industriji koriste kao “platformu kao uslugu” (PaaS) alat za cjelovito upravljanje sustavima u CentOS-u, DreamHost je uložio nebrojene sate vremena razvoja u kodiranje vlastite prilagođene kontrole ploču, za koju se čini da nije zainteresirana za promjenu. Na ekranu možete vidjeti upravljačku ploču DreamHosta dolje. Opet, uključivanje arhaičnih Web 1.0 alata i dodataka koje programeri više ne koriste u širokoj mjeri čini da je čitav okvir zastario. Tko bi mislio da će MySQL baze podataka biti kategorizirane u „Goodies“, a ne pod izbornikom poput „Upravljanje bazama podataka“? Svaki zadatak s upravljačke ploče izgleda izazovno i unatrag ako ste navikli da upravljate poslužiteljem cPanel, vDeck ili Plesk. Mnogi iskusni programeri to preusmjeravaju pomoću širokog raspona naredbenog retka za raspoređivanje web lokacija, ali to nije mnogo mogućnosti za mnoge vlasnike malih poduzeća i povremene korisnike.

Snimak zaslona upravljačke ploče DreamHost

Poslužitelji, mreža, & Izvođenje

Poslužitelji: DreamHost nudi solidne performanse s jedinstvenom 100% jamstvom za produženje rada (iako još uvijek primjećujemo stanke s našeg DreamHost računa). Trenutno imaju 2 podatkovna centra, jedan se nalazi u Los Angelesu, a drugi u Ashburnu, VA. U tijeku je dodavanje još jednog podatkovnog centra na zapadnoj obali. U posljednjih nekoliko godina, DreamHost je značajno unaprijedio svoju mrežnu infrastrukturu radi poboljšanja performansi i stabilnosti, kao i ublažavanja aktivnosti zlostavljanja. Njihovi podatkovni centri sada broje više od 1500 poslužitelja. Svojom snažnom podrškom za OpenStack platformu, Ceph, Linux i drugi softver otvorenog koda, DreamHost je postao glavni inovator u internetskom računalstvu u oblaku..

Mreža: U pogledu stvarnih performansi, DreamHost se ponajviše dobro snalazi u ispitivanju referentnih vrijednosti. Rezultat produžetka je uglavnom iznad prosjeka i brzine učitavanja stranica su pristojne, ali ni previše velike. Učinak web stranica u DreamHostu će se snažnije odrediti stupnjem do kojeg vlasnici web mjesta iskorištavaju napredne alate za optimizaciju dostupne na WordPress hostingu, VPS-u, računalstvu u oblaku i namjenskim planovima poslužitelja. Preporučujemo korištenje novonastalih DreamSpeed ​​CDN usluga DreamHosta preko besplatnog CloudFlare CDN-a za dodatnu razinu optimizacije performansi. Obećavaju 400 mikrosekundi odzivnog vremena za preuzimanja pomoću ove usluge na 95% učitavanja stranice, a ona se može aktivirati na upravljačkoj ploči brzinom od .12 do 1919 USD po GB. Sve u svemu, njihov web hosting je prilično brz i pouzdan, ali vlasnici web-lokacija morat će eksperimentirati s konfiguracijom poslužitelja i integrirati napredno predmemoriranje stranica u web stranice kako bi postigli najbolje brzine performansi.

Korisna često postavljana pitanja o DreamHostu

Evo nekih često postavljanih pitanja o DreamHostu:

Kako mogu naručiti plan web hostinga iz tvrtke DreamHost?

Plan za web hosting možete naručiti od tvrtke DreamHost tako da posjetite njihovu web stranicu, www.dreamhost.com. Kliknite Hosting iz gornjeg glavnog izbornika da biste pregledali njihove planove za web hosting. Zatim odaberite željenu i slijedite postupak odjave.

Koje uplate DreamHost prihvaća?

DreamHost prihvaća sve glavne kreditne kartice (Visa, MasterCard, American Express, Discover i Diners Club), PayPal, provjeru nacrta računa, poklon-potvrde i novčane naloge.

Kako mogu otkazati?

Račun možete otkazati u bilo kojem trenutku. To možete učiniti prijavljivanjem na nadzornu ploču i ispod Naplata & Račun kliknite Upravljanje računom. Zatim kliknite zatvori Račun / prekini sve hosting i slijedite korake.

Dobijam li povrat novca & kako radi?

Da. DreamHost nudi 97-dnevno jamstvo povrata novca. To znači da imate 97 dana za otkaz i primanje potpunog povrata, umanjeno za bilo kakvu naknadu za registraciju imena domene. Međutim, imajte na umu da se ovo odnosi samo na plaćanje kreditnim karticama za zajednički web hosting. Drugi oblici plaćanja se ne vraćaju, a drugi hosting planovi mogu imati drugačija pravila.

Neke stvari koje trebate uzeti u obzir prije kupnje …

Kao i kod bilo kojeg web domaćina, uvijek treba uzeti u obzir prednosti i nedostatke. Razgovarali smo o mnogim prednostima za DreamHost, ali evo daljnjeg objašnjenja nedostataka. Ovo su stvari za koje mislimo da bi DreamHost mogao poboljšati za svoje kupce:

Precijenjeni planovi hostinga: DreamHost nije jeftin. Njihov zajednički hosting plan ima početnu cijenu od 4,95 USD mjesečno, a obnavlja se od 10,95 USD mjesečno. Većina ostalih računa skuplja je. S DreamPress planom za WordPress možete ugostiti samo jedno web mjesto po planu od 14,95 do 19,95 USD mjesečno. Ovo je jako skupo, a vlasnici web lokacija možda neće smatrati izvedivim. S obzirom na to da drugi domaćini koji imaju slične značajke (i još bolje performanse) počinju znatno niže, cijena DreamHostove cijene može biti pretjerana. To se nalazi i u njihovim planovima za pohranu u oblaku u usporedbi s drugim uslugama. Ako je cijena problem, možda biste trebali razmotriti pristupačniju hosting tvrtku.

Nema korisničke podrške putem telefona: Postoji dobra šansa da će vam na kraju trebati korisnička podrška, a za razliku od mnogih drugih domaćina, DreamHost ne nudi besplatnu telefonsku podršku. Korisnici zajedničkog hostinga možda će propustiti ovu činjenicu prilikom prvog prijavljivanja. Ako trebate nazvati podršku za rješavanje problema s web-mjestom, možda ćete to saznati na teži način. Telefonska podrška košta dodatno. Međutim, registrirani kupci mogu predati ulaznicu putem e-pošte ili provoditi sesije uživo u stvarnom vremenu putem web preglednika.

Ukupna loša korisnička podrška: To je nešto što iznenađuje jer web recenzije uključuju uglavnom pozitivne primjedbe o njihovoj tehničkoj podršci. To može biti točno na razini platforme u razvoju, ali smatramo da to nije reprezentativno za korisničku podršku za pojedine klijente. Većina pitanja poslanih putem e-pošte uzima nekoliko odgovora i naknadne odgovore prije nego što uspješno odgovori. Nadalje, smatrali smo da njihovi odgovori podrške nisu dovoljno zadovoljavajući ili jasni da bi učinkovito postavili postavljena pitanja.

Teško za korištenje usluga: Kao što je već spomenuto, DreamHost nadzornu ploču i upravljačku ploču je teško i izazovno naučiti. Nije jasno kako mogu vidjeti svoju upravljačku ploču boljom od cPanela, ali DreamHost je hvali i neki drugi je vole. Ako više volite hosting web mjesta s cPanelom, preporučujemo ne prelazak na DreamHost zbog ovog problema. Upravljačkoj ploči DreamHost, unatoč nedavnim poboljšanjima, i dalje nedostaje intuitivno grafičko korisničko sučelje i jednostavno ne funkcionira tako dobro u cjelini..

Nije BBB akreditirano: DreamHost nije BBB akreditiran. Nadalje, imaju an D- ocjena na BBB zadnji put kad smo provjerili, što je očito posljedica njihovog neodgovaranja na više od 25 žalbi korisnika podnesenih protiv njih. Te negativne pritužbe uvijek treba uzimati sa zrnom soli, ali ipak, ova pojava nam pokazuje da prigovaranje putem BBB-a neće riješiti probleme koji možda imaju sa DreamHost-om.

DALI SI ZNAO? DreamHost ima sjajno blog stanja ispunjene korisnim ažuriranjima / informacijama o statusu za svoje kupce!

Dodatne značajke Vrijedno spomena

Glavni aspekti koji razlikuju DreamHost od konkurencije je njihovo pružanje razvojnih alata na planovima računa web hostinga. Integracija Nginx, OPcache i Varnish cache na DreamPress platformi je jedinstvena i inovativna. Nadalje, uključivanje Nginxa putem snimki na sve VPS i namjenske planove, zajedno s integracijom Phusion Passenger, podrškom za PHP 7.0 i Facebookovim virtualnim strojem Hip Hop-a aspekti su koji se obično ne nalaze kod drugih hosting kompanija. Koristeći platformu DreamCompute, programeri mogu implementirati gotovo bilo koji operativni sustav, programski jezik i okvir baze podataka po cijenama dovoljno razumnim da podrže neovisni razvoj i tehničko eksperimentiranje. Također, sudjelovanje programera DreamHost Labs-a u aktivnom razvoju projekata otvorenog koda poput OpenStack-a, Ceph-a i Akande pokazuju tehničku stručnost i predanost inovacijama u industriji koju većina manjih hosting tvrtki koje upravljaju cPanelom & WHM jednostavno ne može upravljati.

Namjenski poslužitelji s SSD-ovima: DreamHost sada nudi namjenske poslužitelje sa SSD-ovima i poboljšanim specifikacijama – posebno smo impresionirani njihovim 12-jezgrenim poslužiteljima koji pokreću Ubuntu koji su optimizirani svim najsavremenijim alatima za složene web razvojne projekte.

Ažurirana upravljačka ploča: DreamHost je ažurirao svoju upravljačku ploču, promijenivši navigaciju, izgled i osjećaj te reakciju na sve to. Iako još uvijek nije idealan, barem tvrtka čini progresivne pokušaje da ga obnovi kako bi bila lakše kretati.

DreamPress ažuriran na DreamPress 2: DreamHost je ažurirao svoj popularni plan za WordPress hosting na DreamPress 2, koji sada uključuje brže brzine, SSD pogone, PHP 5.6 s OpCacheom i opcionalnu podršku za HHVM & PHP 7.0. Iako je još uvijek preskupo za mnoge vlasnike web lokacija, ovdje ponuđene značajke lako nadmašuju mnoge druge planove za upravljanje WordPressom.

Novi MySQL VPS poslužitelji: Baziran na istoj tehnologiji koja se koristi za pokretanje DreamPressa, DreamHost sada svim vlasnicima web mjesta nudi mogućnost dodavanja drugog VPS poslužitelja posvećenog MySQL procesima. To znači da će jedan poslužitelj ugostiti prijenos datoteka pri učitavanju stranica, a drugi će upravljati bazom podataka, što značajno poboljšava performanse web stranice.

Zaključak – ugostiti ili ne ugostiti?

Kad dođemo do zaključka našeg pregleda DreamHost, iskreno se nadamo da vam je to pomoglo da odlučite trebate li ili ne želite svoje web mjesto održavati na njima. Svaka je web lokacija različita i trebat ćete utvrditi odgovara li ovaj web domaćin vašim potrebama. Za dodatne informacije o DreamHostu, posjetite njihovu web stranicu na www.dreamhost.com. Ako smatrate da je ova recenzija korisna, volite je i podijelite je!

Javite nam svoje misli

Jeste li ranije koristili DreamHost? Imate li neko pozitivno ili negativno iskustvo koje želite podijeliti s nama? Pošaljite nam svoje iskrene povratne informacije na

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map