A2 hosting hosting 2018

Je li A2 Hosting dobar web domaćin? Pročitajte naš cjeloviti, nepristrani A2 hosting pregled s pro & kontra, preporučena upotreba, statistike performansi, snimke zaslona, ​​često postavljana pitanja, kuponi, & više.


A2 hosting pregled

A2 hosting

www.a2hosting.com

O / S poslužitelja:Linux & Windows
Upravljačka ploča:cPanel / Plesk / Webuzo
Auto Installer:Softaculous
Lokacija podatkovnog centra br. 1:Michigan, SAD
Lokacija podatkovnog centra br. 2:Amsterdam
Lokacija podatkovnog centra br. 3:Singapur
Dijeljeni hosting:Da
VPS hosting:Da
Namjenski hosting:Da
Hosting prodavača:Da
Cloud hosting:Da

Posjetite web stranicu

www.a2hosting.com je nagrađivana web hosting tvrtka koja nudi usluge visokih performansi podatkovnog centra za mala i srednja poduzeća, start-up kompanije, neprofitne organizacije, profesionalne blogere, web programere, web lokacije eCommerce i neovisne web izdavače. Otkrili smo ih kao jedan od najbržih i najučinkovitijih web domaćina – čak nadmašujući brojne veće i popularnije tvrtke u industriji. A2 hosting jedna je od naših najboljih preporuka za vlasnike web stranica zbog njihove blistave brzine platforme, napredne tehničke podrške, ukupne niske cijene i velike raznolikosti dostupnih planova za web hosting. Oni su također izvrstan izbor za web i mobilne aplikacije koje zahtijevaju da se serveri konfiguriraju za podršku određenim programskim jezicima. Tvrtka je nedavno pokrenula upravljani uslugu WordPress hostinga, niz inovativnih planova za VPS u oblaku i novu “Turbo” nadogradnju za odabrane račune koji omogućuju do 20 puta veće brzine učitavanja stranica, što izvrsnu uslugu čini još boljom.

Zašto odabrati A2 hosting:

 • Brze web hosting usluge optimizirane za brzinu i pouzdanost
 • Izvrstan izbor za web programere & programeri koji trebaju opcije prilagodbe platforme
 • “Developer Access” rješenje za vlasnike web lokacija kako bi svom web razvojnom timu omogućilo pristup hosting računu bez dijeljenja detalja s glavnom prijavom
 • Omogućuje kupcima da odaberu lokaciju poslužitelja u SAD-u, Europi ili Aziji
 • Upravljani i neupravljani web hosting planovi s velikim brojem tehničkih konfiguracija
 • Izvrstan izbor za WordPress sa 6x većim brzinama učitavanja stranica
 • Automatski konfigurira instalacije softvera s najboljim značajkama brzine i sigurnosti
 • Nudi višeslojne Reseller pakete za web dizajnere i hosting start-upove
 • SSD pohrana sada je besplatno uključena u većinu planova računa
 • Shopper odobrene recenzije pokazuju da bi 96% od 604 kupaca preporučilo A2 hosting prijatelju
 • Usluge tehničke podrške “uvijek dostupne” putem telefona, live chat-a i e-pošte
 • Neupravljani VPS planira započeti s 5 USD mjesečno s širokim rasponom izbora za OS

Koji su nedostaci:

 • Većina CMS hosting planova osim WordPressa nema dodatnih značajki
 • Nije najbolji izbor za početnike koji ne koriste sve alate
 • Usluge Turbo Boost i Turbo Cache su skupe za VPS & Namjenski planovi
 • Nadoplata za cPanel, Softaculous, & CloudLinux licence za neupravljane planove
 • Usluga izrade sigurnosnih kopija R1Soft CDP po cijeni od dodatnih 83 do 100 USD mjesečno

Donja linija:

A2 hosting pruža širok izbor opcija konfiguracije na njihovim hosting planovima kako bi podržao napredne web razvojne zahtjeve i zahtjeve za programiranje aplikacija. Osobito volimo njihove neupravljane VPS i namjenske poslužiteljske platforme s podrškom za CentOS, cPanel, Debian, Fedora, Slackware, Ubuntu i Gentoo. A2 hosting je odličan izbor za WordPress i dolazi unaprijed konfiguriran s A2-optimizacijskom uslugom za napredno komprimiranje stranice i predmemoriranje web stranica. Njihov A2 optimizirani web akcelerator koristi Turbo Cache, APC, OPcache i Memcached za još brže brzine učitavanja stranica, s dodatnim opcijama za integraciju HTTP / 2, SPDY, ESI i CDF CloudFlare. Optimizacija željezničkih pruga iznosi samo $ 98 mjesečno, a svaka namjenska IP adresa naplaćuje se 1,96 USD mjesečno. Nažalost, vlasnici web lokacija i web programeri koji su u iskušenju da maksimiziraju sve dodatne funkcije i prilagođene mogućnosti konfiguracije dostupne na planovima A2 hostinga vjerojatno će platiti više nego što se očekuje za usluge platforme, ali ovo je kompromis za premium hosting račun s elitnim hardverskim specifikacijama. Ne bismo se ustručavali preporučiti A2 Hosting nad konkurentima vlasnicima web lokacija koji traže pouzdan, vrlo učinkovit web hosting plan s vrhunskim tehničkim inovacijama i podrškom za najnovije web standarde.

A2 kupon za specijalnu ponudu

Počnimo s hostingom!

A2 hosting ima 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

A2 stručni pregled hostinga

Pregled poduzeća – Povijest A2 hostinga

A2 hosting prvotno je osnovao Bryan Muthig 2001. godine u gradu Ann Arbor u Michiganu. Izvorno ime A2 hostinga bilo je Iniquinet. Bryan je stvorio Iniquinet kao skroman startup posao za opsluživanje samo nekoliko lokalnih klijenata u industriji. Kako je njegov posao rastao, Bryan je odlučio odabrati novo ime. 2003. godine tvrtka se osvrnula na A2 hosting kao počast svojoj ljubavi prema lokalnoj zajednici Ann Arbor. Danas je A2 hosting prerastao u inovativnu tvrtku s više međunarodnih podatkovnih centara, a svi nude najboljim verzijama najpopularnijeg softvera za web razvoj. A2 hosting je prva web hosting tvrtka koja je podržala PHP 5, a vodili su i u implementaciji PHP 7. Bryan je i dalje izvršni direktor A2 Hosting-a, a na pitanje koji mu je glavni cilj tvrtke parafrazirao je Mahatmu Gandhija rekavši: „Biti domaćin kojeg bismo željeli iskoristiti sami.“ A2 hosting je lider u “zelenim” uslugama web hostinga, 100% neutralan, i Carbonfund.org partner u podizanju svijesti o prijetnjama globalnih klimatskih promjena.

Planovi & Značajke – Pregled dostupnih web hosting usluga A2 Hosting

A2 hosting nudi velik izbor značajki pakiranih web hosting planova pogodnih za bilo koju vrstu razvoja web stranica, internetsku zajednicu ili mobilnu aplikaciju. A2 hosting pruža zajedničke hosting hosting planove za Linux & Windows poslužitelji, tri različite verzije njihovih VPS planova, upravljana WordPress hosting platforma, paketi hostinga za preprodavače i namjenski poslužitelji. Oni prodaju VPS i namjenske pakete poslužitelja u upravljanim i neupravljanim planovima s velikim izborom podrške za operativni sustav i mogućnosti konfiguracije na hardveru. Većina planova odvija se na CentOS-u, CloudLinuxu i cPanelu. Dostupna je nadogradnja Turbo servera koja nudi više CPU-a & RAM resursi na računima, smanjenje dodijeljenih istovremenih korisničkih procesa dopuštenih po poslužitelju i do 20x bolje performanse u odnosu na standardnu ​​Apache instalaciju. Svi dijeljeni računi hostinga trenutno su konfigurirani s Apache 2.2, PHP 5.3-7.0, MySQL 5.6, PostgreSQL 9.4, Python 2.6-3.2, Ruby 1.8, PERL 5.10, & Node.js. Zajednički planovi hostinga uključuju i besplatni SSL / TLS certifikat i podršku za prijenos datoteka ili kontrolu verzija s FTP / SFTP, SSH pristupom, Rsync, Git, CVS, Subverzijom, & živin.

Dostupni planovi:

Linux & Web hosting za Windows

Cloud hosting

Linux & Windows vođen / neupravljan VPS web hostingom

Upravljani WordPress

Linux & Web hosting za Windows prodavače

Linux & Windows upravljan / neupravljan namjenski web hosting

Morate odrediti koji je od A2 Hosting planova pogodan za zahtjeve i proračun vaše web lokacije. Većina vlasnika malih poduzetnika i poduzetnika obično kreću na zajednički hosting plan i nadograđuju se na VPS ako promet web mjesta prevazilazi ono što uvodni računi dopuštaju. Međutim, A2 hosting je također izvrstan za prijenos web stranica s velikim prometom od drugih web hosting tvrtki radi bolje izvedbe i uštede troškova. Možete naručiti točnu količinu RAM-a, jezgara CPU-a, brzine procesora i HDD ili SSD memorije potrebne za bilo koji VPS ili namjenski plan poslužitelja. Većina planova također uključuje 50 dolara u Bing / Yahoo-u! kreditni oglasi, alati za promociju SEO i obilje dodataka za analitiku, sigurnost, & sigurnosne kopije web mjesta.

Ispod je detaljniji pregled svih A2 Hosting planova s ​​prednostima i nedostacima koji će vam pomoći da odredite što vam je potrebno:

Zajednički planovi za web hosting

A2 hosting je implementirao skaliranu raspodjelu resursa na svoje zajedničke planove hostinga, što je dio rastućeg trenda u industriji. Umjesto konfiguriranja svih dijeljenih hosting planova za primanje iste količine RAM-a i procesora po računu, A2 Hosting sada omogućuje veću raspodjelu ovih resursa na planovima većih cijena. Ovo je korisno ne samo za CMS web mjesta koja intenzivno obrađuju baze podataka, već i za hosting za više domena. Uz Lite plan kupci dobivaju samo 500 MB fizičke memorije, 4 GB virtualne memorije i pristup jednoj jezgri CPU-a. To je još 2x do 4x više nego što je pronađeno na drugim usporedivim planovima web hostinga, ali može se koristiti samo s jednom domenom. Swift plan nudi 1 GB fizičke RAM-a, 8 GB virtualne RAM-a i obradu s 2 jezgre CPU-a. To je ekvivalent mnogim VPS planovima na drugim web domaćinima. Napokon, pomoću Turbo plana, korisnici dobivaju 2 GB fizičke RAM-a, 8 GB virtualne RAM-a i pristup 2 jezgri za potrebe prometa na više mjesta. Možete ugostiti neograničene domene na Swift i Turbo planovima.

Evo kratkog pregleda cijena dijeljenih planova za web hosting koje A2 hosting nudi. Imajte na umu da je cijena za Linux. Možete kliknuti “Prikaži detalje” da biste vidjeli cijene u sustavu Windows.

Zajednički planovi hostinga:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Lite3,92 $ / mj7,99 $ / mj
Brz4,90 $ / mj9,99 $ / mj
turbina9,31 $ / mj18,99 $ / mj
profesionalac13,95 $ / mj23.99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Turbo plan je uključivanje naprednog paketa softvera za optimizaciju poslužitelja koji je poznat kao A2 Optimized Site Accelerator. Ovo je u osnovi unaprijed konfigurirana instalacija Turbo Cache-a, APC-a, OPcache-a i Memcached-a na hardveru koji ugošćuje oko 80% manje domena od ostalih dijeljenih planova hostinga. Budući da vaše web stranice ne dijele resurse poslužitelja s toliko istodobnih klijenata, stranice se učitavaju mnogo brže u usporedbi s tradicionalnim hosting planovima. Pomoću najnaprednijih razvojnih rješenja za predmemoriranje stranica na web mjestu već su ugrađene u platformu, uštedite tisuće dolara na troškovima programiranja i administracije sustava bez zaposlenja privatnog tima za izradu rješenja. Uz Turbo plan također dobivate besplatan pristup CloudFlare Plus (8 USD mjesečno) i Railgun Optimizer ($ 98,9 mjesečno) za svoju web lokaciju, uštede koje su približno jednake ukupnim troškovima same usluge hostinga ako ih kupite samostalno. Preporučujemo da se prijavite u Turbo plan uz uvodni popust od 51%.
 • S 50% više fizičke memorije i 4x virtualne RAM-a koje pružaju druge web hosting tvrtke na zajedničkim računima hostinga i ograničenjem jedne domene za dodijeljeno korištenje resursa poslužitelja, za vaše web mjesto je zajamčeno da će na planu A2 Hosting Lite biti bolja nego što bi to učinila na slične cijene “neograničenih” usluga hostinga putem Linuxa & cPanel. Smatramo to pobjedom, ali na računu je još uvijek ugađanje performansi uzrokovano ograničenjima alata za optimizaciju koje A2 hosting koristi za poticanje nadogradnje na više cijene planova.
 • Swift plan je puno moćniji i funkcionalniji od plana Lite, a sa samo 4,90 dolara mjesečno po uvodnim cijenama, odličan je posao za neograničen hosting domena. Dobijate oko 3x fizičke i 8x virtualne RAM-a koje nude druge tvrtke na sličnim računima po višim cijenama. Na raspolaganju su sve standardne značajke cPanel hostinga pod CentOS-om, kao i kompletan paket bonus softvera poput napredne sigurnosti, analitike prometa, SEO, anti-spam, kontrole verzija i alata za upravljanje naredbenim redovima..
 • Turbo plan nudi u prosjeku 6x fizičke RAM-a i 8x virtualne RAM-ove koje pružaju usporedivi cPanel hosting planovi s neograničenim domenama u drugim tvrtkama. Uz uključivanje čitavog paketa softverskih alata za napredno predmemoriranje stranica i CloudFlare CDN integraciju, sve što je potrebno za jačanje performansi web stranica CMS-a nude se “izvan okvira”, osim integracije Nginx. Većina drugih kompanija oglašava slične planove kao “cloud” hosting rješenje, dok A2 Hosting cijene ovaj plan vrlo konkurentno nadmašuju standarde industrije.

Ono što ne volimo:

 • Troškovi obnove za Basic i Prime planove prekoračuju dvostruko uvodnu diskontnu cijenu.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za zajednički web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Cloud Web planovi za hosting

Cloud VPS planovi na A2 Hosting temelje se na SwiftServer platformi i pružaju hibridni pristup između upravljanih i neupravljanih VPS računa. Platforma za virtualizaciju izgrađena je na KVM-u i CloudStack infrastrukturu s mogućnošću instaliranja CentOS, Debian, Fedora, FreeBSD, Slackware, Ubuntu ili Gentoo. Za korištenje cPanela na ovim računima bit će potrebna kupnja licence izravno od dobavljača. Osiguranje osnovne pohrane tvrdog diska na Cloud VPS računima glavni je nedostatak, jer će vlasnici web lokacija platiti oko 3 USD više za 10 GB prostora za pohranu SSD nadogradnje. Ovo je oko 2,5x do 3x veće cijene od ostalih usluga za SSD pohranu, gdje mnoge tvrtke trenutno nude mogućnost nadogradnje za besplatne SSD-ove standardne na svim računima.

Evo kratkog pregleda cijena planova za web hosting u oblaku koji A2 hosting nudi:

Planovi za hosting u oblaku:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Početak15 $ / mj15 $ / mj
srednja20 $ / mj20 $ / mj
As25 $ / mj25 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • možete odabrati dinamiku procesora brzinu, kao i broj jezgara, RAM-a i mogućnosti pohrane dinamički s Cloud VPS planovima.
 • CloudStack također pruža bolju podršku za Softverski definirano umrežavanje (SDN).
 • OpenVZ planovi A2 Hosting-a pod neupravljanim okvirom niži su od pola cijene mnogih drugih VPS planova, a nude više resursa poput zadane SSD pohrane i većeg broja isporučenih softverskih alata u paketima.

Ono što ne volimo:

 • Neki korisnici više vole KVM jer on pruža “istinsku” virtualizaciju s neovisnim kernelom i više izolacije od OpenVZ-a za bolju sigurnost. Drugi tvrde da KVM-u zahtijeva više resursa servera u konfiguracijskim mogućnostima da bi se jednako učinkovito izvodilo kao OpenVZ.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za oblačenje web hostinga kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

VPS planovi za hosting

A2 hosting nudi širok izbor VPS planova, kako u Linuxu tako i u Windowsu, kao i upravljanih ili neupravljanih. Ukratko, A2 Hosting neupravljani VPS planovi približno su tako blizu okvira „golog metala“ hipervizora kao što ćete ih naći na tržištu ovih dana, uz mogućnost instaliranja različitih operativnih sustava Linuxa iz pruženih snimaka. Ovi računi pružaju dobru funkcionalnu vrijednost ako koristite alternativu otvorenog koda cPanel. Međutim, budite spremni na puno složenih poslova administracije sustava, plus upravljanje zaštitom platforme, vatrozidima i instalacijama proširenja poslužitelja putem naredbenog retka. Dodavanje bilo koje razine dodatne nadogradnje hardverskih resursa ili softverske licence značajno će povećati troškove planova. Zbog tih razloga neupravljani VPS planovi na A2 Hostingu predstavljaju više nišni proizvod s velikom privlačnošću štreberima, ali to često može biti nadmašeno i potcijenjeno u cijenama od strane drugih hosting planova kada se svi zahtjevi uzmu zajedno..

S upravljanim VPS planom na A2 hostingu, kupci dobivaju istu baznu instalaciju CentOS-a i cPanela koju tvrtka koristi na svojim zajedničkim računima za hosting. Možete nadograditi Turbo Boost nadogradnju bilo kojem planu od 14,53 USD mjesečno, s 20x većim brzinama na temelju optimizacije konfiguracije softvera i nedovoljne prodaje resursa poslužitelja. Nadogradnja Turbo Boost + Turbo Cache je 19,80 dolara mjesečno, s unaprijed konfiguriranom aplikacijom APC, OPcache i Memcached. Turbo nadogradnje uključuju i HTTP / 2, SPDY, ESI i Websocket proxy proxy. Svi upravljani VPS planovi uključuju besplatnu integraciju CloudFlare CDN-a, kao i alate za prodaju i sve značajke platforme dostupne na zajedničkim računima A2 Hosting. U skladu s tim, A2 Hosting tehničari upravljat će svim sigurnosnim ažuriranjima i administracijom sustava potrebnim za platformu, čineći ga ključnim pristupom naprednom web hostingu za aplikacije visokih performansi..

Evo kratkog pregleda cijena njihovih VPS web hosting planova za Linux. Možete kliknuti “Prikaži detalje” da biste vidjeli cijene u sustavu Windows.

Upravljani VPS planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Neupravljano – ulaz$ 5 / mj$ 5 / mj
Neupravljan – Sredina10 $ / mj10 $ / mj
Neupravljan – Vrh15 $ / mj15 $ / mj
Upravljeno – Snaga+32.99 $ / mj49,99 $ / mj
Upravljani – Prestige+46.19 $ / mj69,99 $ / mj
Upravljano – Pinnacle+65,99 $ / mj99,99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Neupravljani VPS planovi na A2 Hostingu počinju od samo 5 USD mjesečno. Korisnici imaju korijenski pristup i puno prilagođenih opcija konfiguracije u operativnom sustavu. Uz to, sada imaju Webuzo, administrativni panel koji će vam pomoći da vizualno upravljate svojim VPS-om.
 • Korisnici koji uživaju u radu sa bash i shell skriptama na Linuxu mogu potrošiti mnogo energije iz Top VPS plana, ali dodavanje 1 GB RAM-a samo konfiguraciji će ga i dalje smatrati dvostruko većom od cijene Turbo računa pod zajedničkim hostingom manje resursa dostupnih vlasnicima web lokacija. Cijena plana brzo će povećati više nadogradnji koje se primjenjuju na hardverske specifikacije. Ipak, u okviru ovog plana možete konfigurirati elitni VPS sustav ako ste spremni platiti dodatne troškove.
 • Otprilike 12 puta resursi zajedničkog hosting hosting plana dostupnog drugim kompanijama vlasnici web lokacija mogu iskoristiti besplatne usluge migracije A2 Hosting da bi se nadogradili na VPS račun pomoću Power + plana.
 • Prestige + VPS plan je funkcionalno ekvivalentan i na mnogo načina moćniji od ostalih planova namenskih poslužitelja koji su trenutno na tržištu. Također je prilično skupo od 46,19 USD mjesečno prema uvodnim cijenama i 69,99 USD mjesečno za obnavljanje. Budući da je većina usporedivih planova poslužitelja koji imaju istu hardversku konfiguraciju često 2x cijena, to smatramo povoljnom ponudom i vrlo se preporučuje za profitabilne web stranice poput trgovina e-trgovine ili popularnih blogova koji imaju prometne zahtjeve za podršku investiciji..
 • Vlasnici web mjesta s naprednim zahtjevima značajno štede koristeći VPS platformu koju upravlja A2 Hosting u odnosu na druge usluge. Ako nije potrebno posebno pokretanje ostalih distribucija Linux operativnog sustava, preporučujemo ovaj plan za neupravljane VPS račune. Licenciranje cPanela jeftinije je u okviru ovih planova, a s dodatnim alatima i softverom za optimizaciju ostvarujete sve prednosti vlasničke instalacije Centra A2 Hosting vlasništva CentOS-a. To samo može uštedjeti tisuće dolara u namjenskim troškovima administratora sustava u odnosu na pristup „uradi sam“. Ti su planovi također jeftiniji od mnogih namjenskih poslužitelja s više raspoloživih resursa. Iskoristite Turbo nadogradnju za najbolje performanse i brzine učitavanja stranica trenutno dostupnih na tržištu sa VPS platforme. Ovi su planovi idealni za poslovna mjesta koja zahtijevaju višu razinu usluge i pouzdanosti.

Ono što ne volimo:

 • 5 $ / mjesečni plan namijenjen je samo malom osnovnom paketu resursa: 512MB RAM-a, 1 CPU jezgra, 20 GB SSD prostora i 2TB prijenosa. Funkcionalno, ovaj paket može zapravo imati manje resursa za hosting web stranica od mnogih dijeljenih hosting planova. Slijedom toga, potencijalni korisnici brzo će preći na konfiguriranje svog VPS-a s više RAM-a, CPU jezgara, pohranjivanjem i prijenosom..
 • Osnovna cijena od 5 USD na Entry VPS planu ne uključuje cPanel licencu, ali pruža mogućnost instalacije CentOS, Debian, Fedora, Slackware, Ubuntu ili Gentoo. Instaliranjem osnovnog Linux operativnog sustava i dodavanjem Pleska ili neke druge skripte administracije u paket poput Webmin, Virtualmin, Vesta, ZPanel itd. Možete uštedjeti novac i ovaj ograničeni paket učiniti korisnim izborom za neke aplikacije, ali većina vlasnika web mjesta dobit će bolje performanse i značajke jednog od dijeljenih planova A2 Hosting.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za VPS web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Upravljani WordPress planovi

A2 Hostingovi upravljani WordPress planovi kombinacija su prilagođenih konfiguracija poslužitelja i dodataka treće strane. Rezultat je sigurnije i brže mjesto za WordPress. Otkrili smo da A2 hosting i WordPress dobro idu zajedno. Web lokacije s WordPressom učitavaju se vrlo brzo, a ujedno su i sigurnije. Njihov dodatak izvodi keširanje baze podataka, widgeta, stranica i CMS sadržaja za posluživanje klijenata preglednika. Usluga A2 hostinga komprimira slike nakon prijenosa i preuzimanja; uklanja dodatne prostore, kartice, prijelome redaka i tvrdi povratak iz HTML-a, CSS-a i JavaScript-a; i uključuje kompresiju gzip-a kako bi ukupna veličina datoteke na stranicama bila manja. Budući da je adresa stranice za prijavu dobro poznati zadani URL među većinom WordPress web-mjesta, dodatak A2 Hosting promijeni tu adresu u nešto teže za botove skripti. Kad god se posjetitelji bloga pokušaju prijaviti ili objaviti komentar, izazovu s Captcha slagalicom na obrascima za prijavu i komentar. Medonosna sprječava da se svaki automatizirani softver predstavlja kao čovjek. Radi dodatne sigurnosti, A2 hosting sprečava neovlašteno uređivanje tema i dodataka od WP-admin-a. Optimizirano postavljanje WordPress-a dodaje i pravila web-poslužitelja Apache koja očvršćuju WordPress od poznatih napada na softver web poslužitelja. Sve u svemu, ovo je vrijedna usluga koju će mnogi vlasnici WordPress web stranica rado iskoristiti za bolje performanse i veće brzine učitavanja stranica..

Evo kratkog pregleda cijena njihovih WordPress planova:

Upravljani WordPress planovi:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
1-Site12,97 $ / mj26.47 $ / mj
2-Sites19,48 $ / mj39.77 $ / mj
Neograničen37.97 $ / mj77,49 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Besplatna osobna licenca Jetpack
 • Unaprijed instalirani WP-CLI
 • Dizajn web mjesta za vaš razvoj i testiranje
 • Svakodnevne, automatizirane sigurnosne kopije koje se lako koriste

Ono što ne volimo:

 • Dolazi s Pleskom a ne s cPanelom
 • Stope obnavljanja vrlo su visoke i zahtijeva da u roku od 24 mjeseca za dobivanje oglašavanih uvodnih cijena

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za WordPress web hosting kako biste saznali više o WordPressu & web hosting.

Namjenski planovi za web hosting

A2 Hosting ima složen niz namjenskih poslužiteljskih planova temeljenih na četiri glavne platforme. Počevši od najjeftinijih ili najosnovnijih hardverskih specifikacija, A2 Hosting nudi niz različitih opcija nadogradnje na svakoj platformi kao markirane planove s više slojeva, kao i mogućnost prilagođavanja odabira dodatnih promjena u ograničenjima CPU-a, RAM-a, pohrane i prijenosa podataka. za izgradnju jedinstvenih hardverskih rješenja za poslužitelj. Mnogi planovi poslužitelja koji nudi A2 Hosting temelje se na hibridnim tehnikama virtualizacije, tj. Snažnijim inačicama njihovih SwiftServer, Turbo Server i Turbo Cache platformskih instalacija, s manje oslanjanja na fiksni hardver rackmount.

Evo kratkog pregleda cijena planova namjenskog web hostinga koje A2 hosting nudi:

Namjenski planovi poslužitelja:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
Poluvjerni poslužitelj9,31 $ / mj18,99 $ / mj
Neupravljani Flex Server99,59 $ / mj119,99 $ / mj
Upravljani Flex Server141,09 $ / mj169,99 $ / mj
Core Flex Server141,09 $ / mj169,99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • S Unmanaged Flex Server imate izbor mnogih različitih distribucija Linuxa za instalaciju operacijskog sustava s root pristupom
 • Na Upravljanom Flex Serveru dobivate besplatnu licencu cPanel + Softaculous koja se izvodi na CentOS-u bez korijenskog pristupa.
 • Uz Core Flex Server dobivate CentOS poslužitelj s besplatnim cPanel + Softaculous licencama s pristupom root-u.

Ono što ne volimo:

 • Cijena.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za namjenski web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Planovi web hosting distributera

Planovi prodavača A2 Hosting rade na CloudLinuxu, distribuciji CentOS-a, sa svim registriranim podračunima klijenta licenciranim za samostalno korištenje cPanela za upravljanje domenom i konfiguraciju postavki poslužitelja. Računi klijenta uključivat će sve značajke platforme koje se nalaze u zajedničkim planovima A2 Hosting. Besplatna WHMCS licenca uključena je sa svim računima preprodavača, osim za Bronze paket. Planovi prodavača također uključuju mogućnost nadogradnje svih host računanih računa na Turbo Server platformu sa samo 6,60 USD mjesečno (10 USD mjesečno na Platinum planu). Ovo je vrlo puno s obzirom na to da se Turbo nadogradnja može prodati i kao vrhunski servis svim klijentima koje ugošćuje neko poduzeće. Zajedno s ostalim alatima za paket uključena je eNom licenca za distribuciju domena koja klijentima omogućuje označavanje .com, .org, .net i drugih gTLD-ova.

Prema planovima distributera A2 Hosting, svakom klijentu registriranom jedinstvenom računu cPanel dodijeljeni su isti resursi poslužitelja Swift plana pod zajedničkim hostingom: 2 jezgre, 1 GB fizičke RAM-a i 8 GB virtualne RAM-a. Zbog toga ne postoji pravi poticaj za prijavu za višeslojni plan ako nemate prometa i posao koji bi ga podržali. A2 hosting pruža besprijekorne nadogradnje na platformi bez potrebe za upravljanjem migracijama. Svaki plan uključuje jednu namjensku IP adresu, mada uvijek možete preprodati dodatne klijentima e-trgovine uz mjesečne naplate koristeći skup alata za administraciju. Ovi planovi preprodavača idealan su način da web profesionalci, mala poduzeća, freelanceri, web dizajneri, grafičari, programeri, web programeri i trgovci na društvenim mrežama fakturiraju usluge web hostinga i registracije domena kupcima..

Evo kratkog pregleda cijena planova namjenskog web hostinga koje A2 hosting nudi:

Planovi preprodavača:
Uvodna cijena:
Cijena obnove:
Usporedite:
bronza13.19 $ / mj19,99 $ / mj
Srebro18.47 $ / mj27.99 $ / mj
Zlato24.41 $ / mj36.99 $ / mj
Platina40.91 $ / mj61.99 $ / mj

Ključne značajke koje volimo:

 • Budući da svaki od planova distributera omogućuje identičnu raspodjelu resursa poslužitelja Swift-ovom planu u okviru zajedničkog hostinga koji košta 4,99 USD mjesečno (9,99 USD po cijenama obnavljanja), postoji mogućnost da se za 40 klijenata naplati oko 380 USD osnovnog profita za 40 klijenata mjesečno s samo 9,99 USD mjesečno 13 do 20 USD izdataka i dodatna nadoknada za prodaju imena domena zajedno s web uslugama. Ograničenja prijenosa podataka na računu jamče da se poslužitelji ne mogu pretjerati s “neograničenim” hosting pod-planovima.
 • Računi prodavača A2 Hosting nisu nimalo jeftini, ali paket Silver košta manje od kombinirane cijene licenci za cPanel, WHM, WHMCS, & eNom. Preporučujemo da krenete s ovim planom preko Bronze verzije kako biste iskoristili skupno popust na dostupnu WHMCS licencu.
 • Zlatni plan jedna je od najboljih vrijednosti dostupnih na distribucijskoj platformi A2 Hosting gdje možete mjesečno ulagati 800 USD u usluge web hostinga uz mjesečno ulaganje od 24,41 do 36,99 USD. To dokazuje koliko profitabilnost web hosting industrije može biti ako prekomjerno prodate serverski prostor i hostujete web lokacije s malim prometom koji koriste samo djelić dostupnih resursa za svaki plan. Zbog toga je račun ograničen na 1TB prijenosa podataka mjesečno. Neke tvrtke za dizajn web stranica idu na još višu nadoknadu mjesečnim klijentima, naplaćujući do 20 USD mjesečno ili dodajući usluge održavanja većih troškova za pružanje prilagođenih planova hostinga za vlasnike web lokacija CMS.

Ono što ne volimo:

 • Nedostatak uključene WHMCS licence jedini je nedostatak Bronze plana, jer se mnogi prijavljuju za račun preprodavača s glavnim poticajem za korištenje platforme WHMCS za naplatu web hosting usluga.

ALI POGLEDAJTE: Pogledajte naš vodič za namjenski web hosting kako biste saznali više o ovoj vrsti web hostinga

Snimke zaslona – kratki pregled u upravljanju računa A2 hostinga & Upravljačka ploča

Upravljanje računom s A2 hostingom vrlo je jednostavno. Imaju novo dizajnirani AMP (Panel Management Account) s jednostavnim pristupom značajkama vašeg registriranog računa, planovima usluga i dostupnim platformama. Ako imate više planova hostinga sa njima, možete ugodno upravljati svakim hosting računom koji kupite pomoću gumba za upravljanje. Vrijedno je istaknuti jednostavnost pristupa njihovim službama za korisničku podršku i mogućnost otvaranja izdavanja ulaznice na web mjestu. A2 hosting poznat je po tehničkoj podršci i obično pružaju brzi obracun na sva pitanja poslana putem sustava izdavanja karata. Ispod je snimka zaslona njihovog AMP-a.

Ploča za upravljanje računima

Snimak ekrana A2 Hosting AMP (ploča za upravljanje računima)Pregled A2 Hosting AMP (ploča za upravljanje računima)

Upravljačka ploča

Za svoje standardne zajedničke hosting planove, A2 hosting koristi markirani cPanel. To je prilično tipično za većinu domaćina. Evo snimke zaslona:

Snimak ekrana s A2 Hosting upravljačke ploče (cPanel)Kratki prikaz prilagođenog cPanela A2 Hosting

A2 hosting gradi većinu svojih planova usluga oko cPanela, CentOS-a i WHM-a. Međutim, njihovi upravljani WordPress planovi i njihovi Windows hosting planovi koriste Plesk kao alternativu. cPanel je najčešće korišteni alat za upravljanje web hostingom u industriji i pruža sve što vam je potrebno za web razvoj. A2 hosting također nudi Softaculous integriranu s njihovim cPanel računima za instaliranje popularnih skripti otvorenog koda “jednim klikom”. A2 Hosting cPanel standardno je s minimalnom prilagodbom tema, bez posebnih ponuda, reklama ili marketinških promocija. Nema GUI koji se miješa u GUI, osim A2 Hosting banera i zelene nijanse obojene pozadine. Na snimci zaslona u nastavku možete vidjeti cPanel kakav se pojavljuje kod prvog pokretanja odjeljka za administraciju. Ove zadane postavke korisnik može dodatno prilagoditi kako bi stvorio jedinstvenu konzolu za upravljanje web razvojem i postavkama domene.

Statistike performansi – poslužitelji, mreža, & Nadgledanje nevremena

Glavni podatkovni centar A2 Hosting nalazi se u Michiganu. Centralno je postavljen tako da kupci diljem SAD-a mogu imati pristup velikim brzinama s malim kašnjenjem. Oni također imaju još dva podatkovna centra za korisnike koji borave u Europi (Amsterdam) i Aziji (Singapur). Svaki podatkovni centar je suvišan i SSAE16 certificiran. Tvrtka koristi širok raspon različitih hardverskih konfiguracija kroz različite segmente svog poslovanja, uključujući tri različita okvira virtualizacije. Njihov hardver uključuje prvenstveno rackmount servere temeljene na Intel Core i3 i Xeon E5 CPU-u, u rasponu od dvo-jezgrenih do 12-jezgrenih jedinica, s DDR-3 RAM-om i izborom između HDD-a & SSD za pohranu. A2 hosting optimizira njihovu cjelokupnu mrežu na više razina koristeći vlasnička rješenja kako bi postigla najviše standarde u industriji. Podatkovni centri tvrtke koriste višestruku kućnu mrežnu povezanost Level-3, Savvis, Global Crossing i Cogent komunikacije kao pružatelje usluga za brze optičke veze na međunarodnoj razini. Neki od protokola koje su implementirali za poboljšanje brzine lokalne mreže i vremena učitavanja stranica uključuju HTTP / 2, Websocket, ESI, SPDY, APC, Memcached, Railgun i AnyNS DNS. Većina tih proširenja nudi se u optimalnim postavkama za arhitekturu poslužitelja na njihovim platformama SwiftServer, Turbo Server i Turbo Cache..

Nadgledanje nevremena

Konstantno testiramo i pratimo performanse A2 hostinga sa Alati za nadzor mjesta Pingdom dobiti tehničku mjeru podataka o izvedbi. Rezultati dolje dinamički su povučeni iz Pingdoma:

Statistika prosječne izvedbe za osnovni plan zajedničkog hostinga:

 • Nastavak rada servera: 99,99%
 • Vrijeme odziva poslužitelja: 375ms
 • # mjesečnih kvarova: 2
 • Mjesečni stanka: 3 minute
 • Položaj testa: Sjeverna Amerika
 • Testiran tip hostinga: Zajednički
 • Testiran plan hostinga: Osnovni plan (Lite)
 • Prosječna brzina učitavanja stranice: 600 ms

Specifikacije A2 hosting poslužitelja

NAPOMENA O TESTU: Imajte na umu da gornji podaci nisu u potpunosti reprezentativni za sve web stranice koje se nalaze na A2 hostingu. Previše je faktora koji utječu na statistiku performansi – uključujući određeni poslužitelj na kojem se web mjesto nalazi, odabrani plan web hostinga, optimizaciju stvarnog web mjesta, zakazano održavanje, geolokaciju itd. Naši testovi se izvode na osnovnim dijeljenim računima hostinga za svaki web domaćin pregledao kako bi prikazao najskromnije statistike o performansama.

Tehnička podrška – pregled korisničke podrške A2 hostinga

A2 hosting je poznat po svojoj velikoj podršci i ima samoinicijativno ocjenu zadovoljstva kupaca 5 od 5. Imajte na umu, Kao i u bilo kojoj tvrtki, stvarna primljena podrška i dalje bitno ovisi o tome s kojim agentom ćete se povezati radi dobivanja informacija.

Pregled tehničke podrške za hosting za A2

Ključne značajke korisničke podrške:

 • Korisnička podrška putem live chat-a, ulaznica putem e-pošte, telefona i Skype-a.
 • Centar za podršku s brzim pristupom najčešćim pitanjima, vodičima i pomoći dostupnim i kupcima i ne-kupcima.
 • Besplatni telefonski broj za podršku.
 • 1 do 3 minute prosječnog vremena čekanja putem telefonske podrške & live chat.
 • Telefonska podrška nalazi se u Ann Arboru u Michiganu.
 • Prioritetna podrška dostupna je 19,99 USD mjesečno, nudeći čak i brže odgovore od ulaznica nego što je to uobičajeno s posvećenim timom za podršku guruu.
 • Upozorenja o Twitteru za informacije o bilo kakvim problemima ili stankama.

DALI SI ZNAO? A2 hosting bio je jedan od prvih web hostinga koji su implementirali SSD (Solid State Drive) hosting!

Sigurnost – Kako A2 hosting čuva sigurnost vaše web lokacije

Sigurnost je kritični element svakog dobrog web-domaćina. A2 hosting nudi brojne mogućnosti zaštite web stranica i osobnih računa koje će klijenti implementirati, što će ovisiti o njihovim individualnim potrebama. Evo nekoliko ključnih sigurnosnih značajki:

 • Napredno otkrivanje neželjene pošte i virusa kroz Barracuda, učinkovita i industrijska sigurnost & tvrtka za zaštitu podataka. Ovo je vrhunska usluga za koju A2 hosting naplaćuje dodatnih 3 USD mjesečno za jednu domenu ili 10 USD mjesečno za neograničene domene. Ako želite nešto besplatno, oni imaju i standardne opcije zaštite e-pošte putem Appache Spam Assassin i BoxTrapper-a koji se obično nalaze na većini Linux web domaćina. Iako bi besplatne opcije trebalo biti u redu za većinu web stranica za male tvrtke, Barracuda je izvrsna usluga ako vam treba.
 • Pristup programeru tako da vaši web programeri mogu lako pristupiti potrebnim dijelovima vaše web stranice i postavki računa, a da pritom ne vide svoje podatke za naplatu niti dobiju glavnu lozinku. Ovo je nevjerojatno korisna i puno sigurnija značajka koju bi svi web domaćini trebali implementirati (ali ne rade svi). S pristupom programeru A2 Hosting, možete omogućiti svojim programerima da se prijave na vašu upravljačku ploču hostinga, kupnju potrebnih dodataka za hosting i nadogradnje, upravljaju različitim postavkama računa, pa čak i predaju i odgovore na ulaznice za podršku. Ako trebate nekoga da radi na vašoj web lokaciji, pristup programeru je prikladan i sigurniji način da to učinite.
 • SSL certifikati s raznim plaćenim opcijama počevši od 49,95 USD godišnje za jednu SSL web lokaciju. Lako možete generirati i besplatni SSL na svom računu pomoću Let’s Encrypt.
 • Dvofaktorska provjera autentičnosti (2FA) radi sigurnije prijave. A2 hosting to podržava i vi možete postaviti ovo svoj račun kako biste dodali dodatni sloj sigurnosti.
 • Trajna sigurnost A2 Hostinga , što je samo pojam koji koriste za razne standardne sigurnosne značajke, čuva vaš račun zaštićenim stvarima poput zaštite od automatskog zacjeljivanja, otvrdnjavanja poslužitelja i skeniranja virusa. Koristeći KernalCare, A2 hosting može gurnuti sigurnosna ažuriranja 24/7 na vaš web poslužitelj bez ponovnog pokretanja.
 • Poboljšana zaštita web stranica sa Sucuri, pouzdanom firmom za zaštitu web stranica. Ovo je premium opcija koju možete dodatno koristiti za nadgledanje i otvrdnjavanje vaše fizičke web stranice.
 • Automatska izrada sigurnosnih kopija & usluge vraćanja za web stranice s arhivskom pohranom datoteka & informacije o bazi podataka.

Najčešća pitanja – korisni odgovori o kupnji od A2 hostinga

Evo nekoliko često postavljanih pitanja o A2 hostingu koja bi vam mogla biti korisna:

Kako mogu naručiti web hosting plan od A2 hostinga?

Račun za web hosting možete kupiti od A2 Hosting tako da posjetite njihovu web stranicu, www.a2hosting.com. Također možete naručiti putem telefona ili preko njihovog odjela prodaje na 888-546-8946. Preporučujemo naručivanje putem interneta jer je to lakše i brže. Također možete vidjeti potpuni prikaz njihovih cijena i značajki.

Koje uplate prihvaća A2 hosting?

A2 hosting prihvaća impresivnu raznolikost plaćanja. Prihvaćaju sve glavne kreditne kartice, PayPal, 2CheckOut, osobni ili poslovni ček, novčani nalog i bankovni prijenos. Napominjemo: Ne preporučuje se plaćanje čekom jer će ovaj način plaćanja biti nepovratan.

Kako mogu otkazati?

Račun možete otkazati u bilo kojem trenutku. Da biste to učinili, jednostavno ćete morati ispuniti i predati njihov službeni obrazac za otkaz koji se nalazi na njihovoj web stranici.

Dobijam li povrat novca & kako radi?

Da. A2 hosting nudi 30-dnevno jamstvo o zadovoljstvu. To znači da nema vremenskih ograničenja ili ugovora i možete otkazati u bilo kojem trenutku. Međutim, imate 30 dana da primite puni povrat. Ako otkažete nakon 30 dana, dobit ćete vraćeni povrat sredstava (u osnovi povrat za preostalo vrijeme koje niste iskoristili). Također imajte na umu: usluge prijenosa web mjesta, registracija imena domene, SSL / TLS certifikati i druge jednokratne naknade se ne vraćaju.!

Zaključak – ugostiti ili ne ugostiti?

Odabir najbolje web hosting tvrtke za posjedovanje vaše web stranice važna je odluka s puno faktora koje treba uzeti u obzir. Svakako pažljivo usporedite što A2 hosting nudi da biste vidjeli jesu li njihove usluge odgovaraju za vas.

Da biste saznali više o A2 hostingu i pogledali sve podržane značajke, posjetite njihovu web stranicu na www.a2hosting.com.

Spremni za kupnju? Koristite A2 hosting kupon!

Pogledajte našu stranicu kupona A2 hosting za posebne ponude i snižene cijene većine planova web hostinga A2 Hosting.

Javite nam svoje misli

Jeste li prije koristili A2 hosting? Imate li neko pozitivno ili negativno iskustvo koje želite podijeliti s nama? Pošaljite nam svoje iskrene povratne informacije na .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map