5 millors empreses d’allotjament web en núvol del 2020

Cerqueu el millor allotjament web en núvol que estigui completament gestionat. Una revisió dels serveis d’allotjament web més importants del núvol i què cal cercar en un pla d’allotjament en núvol.


La nostra guia per al millor allotjament web en núvol

L’allotjament web en núvol s’està convertint en una elecció popular per a llocs web de petites empreses i ja no s’utilitza només per desenvolupadors que necessiten recursos informàtics potents i escalabilitat per desenvolupar grans projectes. Per a l’èxit del vostre lloc web, hi ha molts proveïdors d’allotjament web en núvol per triar i escollir el servei d’allotjament web en núvol adequat per a les vostres necessitats. En aquest article, tractarem les millors empreses d’allotjament web en núvol que estan completament gestionades, juntament amb una guia completa sobre què buscar i com determinar quin servei d’allotjament en núvol necessita realment.

Els millors amfitrions web al núvol d’un cop d’ull

A continuació, us oferim una descripció ràpida de les millors opcions d’allotjament web en núvol gestionat i els diferents propòsits que us recomanem:

Amfitrió web
Comença a:
Recomanat per a:
Aprèn més
Núvols10,00 dòlars / mesGestió de l’allotjament en núvol per als requisits de “big data”Veure plans
HostGator4,95 dòlars / mesAllotjament de núvols híbrids assequibles per a petites empresesVeure plans
InMotion Hosting29,99 dòlars / mesPotents plans d’allotjament de núvols híbrids VPS per a empresesVeure plans
Web líquida99,00 dòlars / mesPotent & Hosting en núvol fiable per a empresesVeure plans
SiteGround80,00 dòlars / mesAllotjament de núvols gestionat que és potent & fiableVeure plans

Millor empresa d'allotjament web núvol # 2 - Cloudways

Comença a: 10,00 $ / mes

Núvols
Gestió de l’allotjament en núvol amb els proveïdors principals en infraestructura de núvol

www.cloudways.com és una solució ideal per a llocs web i aplicacions web que necessiten la potència i l’escalabilitat dels principals proveïdors d’infraestructura de núvol (com Amazon AWS, Google Cloud Platform, DigitalOcean, Linode i altres), però sense la complexitat i l’experiència tècnica. normalment necessària per configurar-les. Cloudways és una plataforma com a servei i proporciona una implantació senzilla i instantània del núvol amb aplicacions web preconfigurades (com WordPress o Drupal) llestes per començar. És molt fàcil de configurar i en pocs minuts vam poder implementar un lloc web de prova de WordPress. A més, el nostre lloc web de proves de WordPress es va carregar ràpidament. En definitiva, Cloudways és una elecció fantàstica, còmoda i assequible per al hosting en núvol, amb diversos proveïdors d’infraestructura del núvol per triar. Un dels inconvenients a destacar és que Cloudways no proporciona allotjament per correu electrònic, però, podeu adquirir un addon a Rackspace (o triar el vostre proveïdor d’allotjament de correu electrònic). També necessitareu una mica més de coneixement per configurar la configuració de DNS ja que Cloudways no ofereix una gestió DNS per defecte (tot i que podeu comprar un addon). Malgrat això, Cloudways segueix sent una excel·lent plataforma de referència en allotjament en núvol.

Característiques clau:

 • Allotjament en núvol gestionat
 • Ràpid, escalable, & senzill
 • Plataformes en núvol empresarial
 • AWS, Linode, DO, Kyup, etc
 • Còpies de seguretat gestionades & seguretat
 • 1 clic a la instal·lació de l’aplicació
 • Aplicacions configurades & optimitzat
 • 45 + centres de dades
 • Fàcilment escalable
 • Plataforma com a servei
 • No hi ha allotjament de correu electrònic
 • Bona atenció al client

Consulteu els plans de núvol

Millor empresa d'allotjament web núvol # 1 - HostGator

Comença a: 4,95 dòlars / mes

HostGator
Allotjament de núvols híbrids assequibles per a petites empreses & Startups

www.hostgator.com és un conegut amfitrió web que recentment ha llançat una nova línia de plans d’allotjament web en núvol. Es tracta de solucions híbrides gestionades, ideals per a petites empreses i start-ups que volen un poder de computació en núvol potent i fiable. Els seus plans de hosting al núvol comencen a partir de 4,95 dòlars al mes i inclouen cPanel per a una administració fàcil. També inclou instal·ladors automàtics d’un clic mitjançant Mojo Quick Install. És una actualització perfecta per a usuaris d’allotjament compartit o per a qualsevol que desitgi allotjament web més ràpid i fiable sense pagar el preu car d’un VPS o d’un servidor dedicat. Els plans de núvol d’HostGator són realment ràpids i fiables amb pràcticament 0 temps d’inactivitat. Els clients poden escalar-se a plans d’alt nivell si necessiten recursos addicionals. En definitiva, HostGator és una excel·lent solució basada en núvols híbrids per allotjar llocs web de petites empreses … Llegiu la nostra revisió completa d’HostGator

Característiques clau:

 • Allotjament de núvols híbrids
 • Solució de núvol assequible
 • Actuació sòlida & temps de funcionament
 • Valoració digna de compartida
 • Totalment gestionat & fàcil d’usar
 • Interfície d’usuari senzilla
 • Inclou cPanel
 • Instal·lacions de 1 clic
 • Atenció al client +

Consulteu els plans de núvol

Millor empresa d'allotjament web núvol # 3 - InMotion Hosting

Comença a: 29,99 dòlars / mes

InMotion Hosting
Potent & Hosting VPS basat en núvol fiable

www.inmotionhosting.com ofereix alguns dels millors plans d’allotjament VPS del mercat alimentats pel núvol i són una solució híbrida molt gestionada per als usuaris que necessiten allotjament en núvol VPS. Aquests plans VPS es basen en una infraestructura basada en núvol que utilitza redundància en temps real per assegurar un funcionament continu. Els seus plans comencen a partir de 29,99 dòlars al mes i estan completament gestionats, incloent cPanel per a una administració fàcil. InMotion Hosting és una opció ideal per a empreses que necessiten un maquinari sòlid i nivells elevats de rendiment VPS … Llegiu la nostra revisió completa de InMotion Hosting

Característiques clau:

 • Allotjament basat en núvol VPS
 • Seguretat d’un VPS
 • Totalment gestionat
 • Inclou cPanel
 • Gran actuació & temps de funcionament
 • Maquinari sòlid
 • A + Atenció al client

Consulteu els plans de núvol

Millor empresa d'allotjament web núvol # 4 - Liquid Web

Comença: $ 99,00 / mes

Web líquida
Potent & Hosting en núvol fiable per a empreses

www.liquidweb.com ofereix excel·lents & serveis innovadors d’allotjament en núvol amb escalabilitat a nivell d’empresa. El 2016 van realitzar una gran inversió en adquirir la plataforma original “Cloud Sites” (així com els seus clients) de Rackspace. Juntament amb AWS, Cloud Sites va ser un dels primers productes SaaS a oferir una escala elàstica als servidors web amb una assignació automatitzada dels recursos del sistema per satisfer els picos de trànsit màxims i els nivells elevats de trànsit d’usuaris. El lloc web del núvol s’ha perfeccionat per donar suport a WordPress, Drupal, PHP, & Desenvolupament web ASP.NET amb diverses eines d’utilitat de plataforma integrades per al control de versions i la gestió de fitxers d’ordres per al lliurament continu d’aplicacions web / mòbils en desenvolupament de programari. Liquid Web ofereix serveis d’allotjament de núvols elàstics com a substitució directa dels plans tradicionals d’allotjament web Linux compartits.

Característiques clau:

 • Servidors web elàstics al núvol
 • Assignació de recursos variables
 • Eines de plataforma automatitzada
 • Càrrega de trànsit web equilibrat
 • Sincronització de la base de dades
 • Suport tecnològic dedicat

Consulteu els plans de núvol

La millor empresa d'allotjament web núm # 5 - SiteGround

Comença a: 80,00 $ / mes

SiteGround
Hosting en Cloud gestionat per a grans empreses

www.siteground.com és un amfitrió web de qualitat que ofereix nombrosos serveis d’allotjament web, inclosos allotjament web en núvol gestionat completament. Els seus plans d’allotjament en núvols són poc costosos, però basats en una tecnologia innovadora en núvol i són molt ràpids, escalables automàticament i personalitzables. Aquests plans ofereixen un comportament seriós i poden gestionar grans quantitats de trànsit. Igual que amb els altres anteriors, SiteGround està completament gestionat i inclou cPanel. També tenen funcions addicionals per a desenvolupadors, com ara la posada en escena i està integrat en GIT.

Característiques clau:

 • Allotjament en núvol gestionat
 • Actuació sòlida del rock
 • Inclou cPanel
 • Instal·lacions de 1 clic
 • Posada en escena del desenvolupament
 • Atenció al client +

Consulteu els plans de núvol

Funcions d’allotjament web al núvol a tenir en compte

Què heu de buscar al comprar una solució d’allotjament en núvol

Les solucions d’allotjament web al núvol estan transformant ràpidament la indústria del centre de dades a mesura que les corporacions informàtiques, les empreses de creació i els integradors de sistemes llancen nous públics, privats, & arquitectura de núvols híbrids per a empreses del model Plataforma com a servei (PaaS). Moltes de les majors empreses d’allotjament web ofereixen ara als seus clients tant marcs gestionats de servidors web com elàstics gestionats a un preu assequible com a actualització de hosting compartit, plans VPS i servidors dedicats. Els propietaris de negocis en línia establerts i els editors web independents han de començar el procés per decidir quin dels proveïdors de serveis triar per tal d’aprofitar les darreres novetats en l’allotjament en núvol per als seus llocs web, així com quin pla particular és més adequat per al seu projecte. requisits en producció.

Com en qualsevol inversió empresarial, es poden visualitzar les diverses característiques dels plans de serveis de la companyia d’allotjament en núvol en relació amb el cost global que s’ha d’aconseguir, així com en termes d’ingressos addicionals que proporcionarà la tecnologia mitjançant la implementació. Aquest mètode afavorirà la innovació de la plataforma, ja que moltes empreses sovint estan disposades a pagar més per serveis que els mantinguin per davant de la competència o ofereixen funcionalitats que no es troben a través d’altres proveïdors..

A continuació, es detallen els factors més importants a l’hora d’avaluar un pla d’escapament de núvol.

Factors a considerar:

 • El tipus d’allotjament web al núvol Necessari
 • Innovació de plataforma contínua & Eines de desenvolupament
 • Orquestració elàstica del servidor web & Escalabilitat
 • Captures de pantalla de programari & Imatges de disc
 • Solucions de caché d’alt trànsit & Equilibri de càrrega
 • Assignació de recursos del sistema & Servidors de baixa densitat
 • Analytics de trànsit web & Facturació “Pay As You Go”
 • Seguretat de dades & Serveis de còpia de seguretat integrats
 • Servei d’atenció al client & Suport tècnic

Els propietaris d’empreses han de consultar amb els seus equips de programació i desenvolupament, així com els administradors de sistemes, per tenir una clara comprensió de quins són els requisits logístics d’un determinat projecte d’allotjament web abans d’avaluar els proveïdors de serveis. Molts propietaris de llocs web s’actualitzaran a solucions d’allotjament en núvol a partir de comptes existents, VPS o comptes dedicats per augmentar el rendiment i la velocitat de càrrega de pàgines o per suportar nivells més elevats de trànsit web. Tanmateix, en la majoria dels casos, les limitacions de preus pressupostàries d’un determinat projecte o necessitat empresarial es converteixen en fonamentals a l’hora de prendre la decisió final sobre un pla d’allotjament en núvol..

Determinar el tipus d’allotjament web al núvol obligatori

A l’hora de determinar la solució adequada d’allotjament en núvol, cal distingir primer entre els diversos tipus de plans de serveis en núvol disponibles actualment al mercat i després prendre una decisió de compra en funció dels requisits particulars del projecte de l’aplicació web / mòbil que es desplegui. Les exigències de trànsit web a escala són l’aspecte cabdal que determina l’elecció de les solucions d’allotjament en núvol a implementar, amb l’optimització de llocs web, els requisits de llenguatge de programació, el cost dels serveis integrats de maquinari / programari i la seguretat de dades, tots reconeguts com a factors clau. Al mercat actual, hi ha moltes varietats d’allotjament en núvol disponibles, per exemple:

 • Solucions de núvols públics: Principalment allotjament web de Platform-as-a-Service (PaaS) posat a disposició per les grans empreses d’informàtica amb moltes opcions per a petites empreses, start-ups, & corporacions empresarials.
 • Solucions privades al núvol: De forma similar als centres de dades empresarials tradicionals, instal·lats en un local comercial o en un lloc remot, on tot el maquinari és propietat o arrendat per la mateixa empresa.
 • Solucions de núvols híbrids: Creades per programadors mitjançant connexions API, aquestes solucions permeten que el maquinari i el programari de diferents proveïdors de serveis es puguin teixir en aplicacions noves.
 • Allotjament al núvol gestionat: Comptes a nivell d’entrada que competeixen amb els allotjaments web compartits tradicionals de manera rendible, però fan que la nova innovació estigui a disposició dels usuaris minoristes mitjançant empreses més petites.
 • Servidors web elàstics al núvol: Virtualització & sistemes de contenidors que s’escalpen en clústers elàstics per proporcionar més recursos als llocs web d’alt trànsit del que un sol servidor web dedicat pot proporcionar.

Comprendre la diferència entre aquests diversos enfocaments de l’allotjament web en núvol és important en el mercat contemporani on la innovació del centre de dades avança ràpidament, el maquinari del servidor web avança contínuament, les noves solucions de programari ofereixen visions establertes sobre allò que és possible en línia i les principals empreses informàtiques competeixen contra àgils. start-ups per introduir nous productes & serveis constantment. Els plans d’allotjament web al núvol ja estan disponibles dirigits a gairebé tots els nínxols establerts de publicació web & desenvolupament d’aplicacions mòbils.

Solucions de núvols públics

En els darrers deu anys, moltes de les grans empreses informàtiques han gastat milers de milions de dòlars en desenvolupar centres de dades en núvol, tant per als seus propis serveis de programari basats en navegadors com per a la subcontractació empresarial del maquinari del servidor web. Google i AWS (Amazon Web Services) són reconeguts com a líders en l’orquestració del núvol públic, amb cada companyia que ofereix literalment milers de productes i serveis diferents a través de les seves instal·lacions del centre de dades. AWS va canviar la indústria d’allotjament web introduint la plataforma EC2, una de les primeres solucions de servidors web elàstiques del mercat, així com el sistema d’emmagatzematge S3 que permet als llocs web allotjar arxius de fitxers, descàrregues i suports amb un maquinari més lent i separat. el servidor web a un cost global inferior. Després de 10 anys de funcionament de “Borg” & “Bigtable” en producció, Google va posar a disposició del públic aquestes plataformes de programari sota normes de llicències de codi obert, on es van convertir en la fundació de desenvolupament de Kubernetes i Apache Hadoop. Kubernetes és un sistema d’orquestració de servidors de clúster en núvol que utilitza la virtualització de contenidors per operar, carregant un micro-OS amb una sobrecàrrega de sistema molt menor que una instal·lació completa del sistema operatiu en servidors VPS o dedicats. Tant Google com AWS ofereixen ara solucions Kubernetes per a empreses empresarials, start-ups i aplicacions mòbils que poden escalar-se per donar suport a milions de servidors web basats en contenidors alhora. Bigtable utilitza el marc MapReduce per permetre a les empreses gestionar les bases de dades més grans a escala en línia. Kubernetes & The Bigtable són els dos aspectes principals de les solucions de núvols públics per a moltes empreses Fortune 500 i s’utilitzen àmpliament en el desenvolupament de programari empresarial.

Diagrama RackSpace de l’entorn d’allotjament en núvol obertAquest diagrama de Rackspace mostra l’ús d’un entorn d’allotjament en núvol per suportar un lloc web de comerç electrònic d’alt trànsit que utilitza una xarxa núvol VPS per servir fitxers als usuaris mitjançant un CDN.

Seguint el lideratge de Google & AWS, empreses com IBM (BlueMix), Microsoft (Azure) i Oracle (OCP) també van llançar ofertes públiques de serveis en núvol importants per als seus clients empresarials. Moltes de les empreses que contracten amb aquestes empreses gasten més de 100 milions de dòlars anuals en subcontractació de centres de dades, que inclou un paquet complet de maquinari d’ordinador, programari d’orquestració de servidors web elàstics, marcs de bases de dades avançats, grans suites d’utilitat de programador i serveis impulsats per API. que es poden integrar en aplicacions existents. Un dels principals principis del núvol públic és que les grans empreses informàtiques disposen de grans recursos per al desenvolupament de programari i la gestió de centres de dades molt més enllà del que fins i tot altres corporacions Fortune 500 poden gestionar i que poden posar a la seva disposició altres productes a altres empreses. escala com a part d’una xarxa de centres de dades al núvol amb literalment milions de servidors de suma de fons que funcionen simultàniament. Per exemple, amb la plataforma AWS DynamoDB, les empreses poden crear aplicacions amb el mateix programari que Amazon.com va desenvolupar per servir milions d’usuaris simultanis alhora al seu lloc web de comerç electrònic. Les petites empreses, les empreses de creació i els empresaris poden obtenir accés a aquestes eines de desenvolupament i instal·lacions del centre de dades amb configuracions de maquinari d’elit a una fracció del cost que suposaria que programés o construís les mateixes solucions de manera independent..

Solucions privades al núvol

Les solucions privades del núvol són molt similars a un centre de dades empresarial tradicional on es poden allotjar molts servidors web a les instal·lacions d’una empresa o de forma remota al núvol. L’arquitectura del núvol privat també es pot utilitzar internament en una empresa, per exemple, quan molts treballadors d’oficina comparteixen recursos informàtics per realitzar operacions empresarials diàries. Un dels principals avantatges de les solucions en núvol en general per a les empreses és que els majors informàtics poden oferir solucions per a centres de dades amb un cost global inferior a l’any que el negoci seria capaç de gestionar a casa, amb les importants inversions necessàries per al maquinari. personal, llicències de programari i actualitzacions contínues dels equips. L’arquitectura privada en núvol aborda especialment la qüestió de la seguretat de les dades, en què moltes empreses no volen permetre que la informació de les seves bases de dades, comunicacions de correu electrònic i programari de clients sigui gestionada per empreses de tercers. Es pot crear un núvol privat a partir del mateix maquinari, tecnologia de xarxa, programari de servidors web, etc. com un núvol públic amb limitacions més grans establertes en l’accés i les instal·lacions de l’usuari. OpenStack, desenvolupat originalment mitjançant una associació entre Rackspace & La NASA, és molt popular en l’orquestració de núvols privats, com també ho és CloudStack i Apache Mesosfera. Per a solucions de programari propietari, Microsoft, VMware, Mirantis, & Els paral·lels són proveïdors de solucions més populars. La diferència entre les solucions de codi obert i les de propietat està principalment en les taxes de llicència de programari. Tot i que molts consideren que Linux és un sistema operatiu “gratuït” per a servidors web, moltes de les principals empreses de desenvolupament que hi ha al darrere del desenvolupament de distro Linux com RedHat, OpenSUSE, & Tots Ubuntu tenen paquets de qualitat empresarial disponibles per a les empreses per comprar solucions de núvol privat que formen part del seu principal model de negoci, mentre que la versió gratuïta del programari sovint inclou funcions reduïdes.

Solucions de núvols híbrids

Les solucions de núvols híbrids representen una arquitectura del centre de dades que utilitza una combinació de recursos de núvols públics i privats. Per exemple, una empresa pot mantenir alguns servidors locals i arrendar un altre hardware al núvol, utilitzant programes de xarxa definits de programari més avançat i API per crear aplicacions web / mòbils per a bases de dades antigues. Un altre exemple senzill de solució empresarial en núvols híbrids seria una empresa que opta per utilitzar gMail per a comptes de correu electrònic de treballadors en lloc d’acollir un servidor local, o utilitzar fulls de càlcul i programari de processament de text al núvol per obtenir tarifes de llicència generals més barates davant instal·lacions d’escriptori. Les solucions d’allotjament sense servidor, com AWS Lambda, prometen introduir un paradigma completament nou en el disseny d’aplicacions web / mòbil a escala, on es poden escriure funcions que s’executen en paral·lel segons els disparadors i són processades per un servidor web remot sota demanda. Aquest model d’informàtica s’anomena sovint com a Funció com a servei (FaaS). Un altre exemple és la integració creixent de les aplicacions d’aprenentatge automàtic (ML) i d’aprenentatge profund (DL) en informàtica empresarial per aprofitar els darrers desenvolupaments en xarxes neuronals, algoritmes i intel·ligència artificial. Moltes empreses ja utilitzen aquests serveis en producció, per exemple, per recomanar contingut o productes a clients en funció dels seus interessos i historial de navegació. El model de núvol híbrid permet als programadors construir solucions complexes que integrin diferents recursos trobats de moltes empreses de desenvolupament de programari i proveïdors de serveis en línia en una sola aplicació web / mòbil a escala, alhora que estalvien costos en general seleccionant els recursos amb els millors preus. Actualment, moltes empreses d’integració s’especialitzen en la creació de solucions de núvols híbrids per a clients empresarials per permetre’ls modernitzar el seu programari, informació de bases de dades i tecnologia de centres de dades per ser més competitius en el mercat..

Hosting Cloud gestionat

L’allotjament en núvol gestionat és més familiar per als usuaris contemporanis dels plans d’allotjament compartit i representa principalment una reducció de les últimes novetats en informàtica per part de la indústria majors per a clients minoristes com ara WordPress, Drupal, Magento o altres llocs web CMS en línia. La majoria d’aquests llocs web es basen en MySQL & PHP, de manera que les empreses d’allotjament web que ja tenen milions de clients actius en el seu maquinari del centre de dades han desenvolupat nous plans que optimitzen aquestes plataformes especialment per obtenir un millor rendiment. El sector d’allotjament al detall té necessitats completament diferents que les corporacions empresarials i solen pagar només entre 10 i 20 dòlars al mes per un pla de serveis en lloc de milions de dòlars a l’any. Aquests clients simplement busquen un millor rendiment en petits llocs web impulsats per CMS que es poden implementar mitjançant solucions com el maquinari de baixa densitat, una major assignació de nuclis de CPU & RAM del sistema, millora de la memòria cau de pàgines web, serveis CDN integrats i equilibri de càrrega de proxy inversa al trànsit web. En moltes formes, les empreses d’allotjament web funcionen com a proveïdors de serveis en núvol amb productes de plataforma com a servei subministrats als seus clients, tot i que no totes les grans marques i empreses d’arrencada del sector gestionen el seu propi maquinari de forma autònoma. centres de dades. Algunes companyies d’allotjament web han canviat a les empreses de serveis de núvol més grans per al maquinari, algunes gestionen els seus propis equips en centres de col·locació compartida basats en els principals mercats de mitjans de comunicació internacionals, mentre que generalment només les marques més grans tenen les seves pròpies granges de servidors allotjades en centres de dades propietat independent de el negoci. Per als clients d’allotjament web minoristes, els plans d’administració de núvols gestionats compten amb moltes funcions i eines de programació noves per utilitzar-les a un preu reduït, cosa que els permet competir amb empreses més grans per al mateix negoci en línia o innovar en el model d’emprenedor..

Servidors web elàstics al núvol

Per definició, la paraula “núvol” significa bàsicament un centre de dades remot amb milers o milions de servidors web de gran quantitat que s’allotgen en una instal·lació i s’utilitzen per proporcionar serveis comercials als clients a través d’internet. Tanmateix, un ús secundari de la paraula també connota el desplegament de servidors web en clústers elàstics que es poden escalar per proporcionar suport al trànsit web més enllà del que una sola unitat de maquinari pot proporcionar. Anteriorment, els servidors web d’Apache només donaven suport al voltant de 10.000 usuaris simultanis alhora a les màquines de maquinari dedicades abans de caure. Els administradors de sistemes, els tècnics de xarxa i els equips de programació es van veure obligats a crear diverses solucions diferents per superar aquest límit, essencialment fins que la indústria va canviar amb la introducció de la tecnologia de servidors web de núvols elàstics, principalment per AWS. & Rackspace. Fins i tot ara només hi ha algunes plataformes de programari importants que proporcionen una capacitat d’orquestració de servidors web elàstica que és comparable a la plataforma AWS EC2 i la majoria d’elles es construeixen al voltant de Kubernetes, que només es va posar a disposició del públic segons estàndards de llicències de codi obert al voltant del 2014. 15. Gairebé totes les plataformes de servidors web elàstiques disponibles fan ús de la virtualització de contenidors, principalment mitjançant Docker, amb els contenidors que exerceixen un micro-sistema operatiu com Rancher, CoreOS, VMware Photon o Microsoft Nano Server en producció. Igual que les plataformes VPS, els contenidors inclouen un nucli operatiu compartit que inclou els controladors virtuals, necessaris per a l’operació dels sistemes, però mentre que un VPS sol consumir 2-3 GB mínimament en una instal·lació del sistema operatiu, els fitxers micro-OS instal·lats als contenidors poden incloure ser inferior a 50 MB. Això fa que els servidors basats en contenidors puguin llançar-se en un segon en producció. Els servidors de clúster elàstics es poden programar amb recursos de maquinari per llançar-se automàticament per donar suport a la demanda de trànsit web. Aquestes plataformes també inclouen software avançat per sincronitzar la base de dades i fitxers d’emmagatzematge d’aplicacions web / mòbils en diverses instàncies simultànies.

Diagrama d'equilibri de càrrega elàstica AWSAquest diagrama de Amazon Web Services (AWS) mostra l’ús del balanç de càrrega elàstica amb els clústers de servidor en un entorn d’allotjament en núvol mitjançant un CDN & Emmagatzematge S3 per optimitzar el rendiment del lloc web.

Innovació de plataforma contínua & Eines de desenvolupament

Com que l’allotjament web en núvol és una indústria tan nova i en ràpida evolució, molts empresaris, empresaris i editors web independents busquen una empresa amb un fort registre d’innovació de plataformes contínues. Hi ha molts avantatges de poder donar suport als estàndards web més avançats, llenguatges de programació i marcs de bases de dades en línia, particularment per a les empreses de creació que desenvolupen el seu propi codi amb una nova funcionalitat per als clients. Se’ls recomana a les corporacions empresarials que vulguin modernitzar les operacions que tinguin en compte on volen que les seves operacions empresarials se situïn de forma competitiva un mínim de tres anys en el futur i, a continuació, estableixin un pla de desenvolupament que augmenti les vendes i la productivitat alhora que redueixin els costos generals mitjançant la innovació. Moltes petites empreses busquen l’accés a les mateixes eines que utilitzen actualment les majors corporacions per augmentar l’eficiència en les operacions i desafiar aquestes empreses per la seva quota de mercat. Les empreses start-up amb els seus propis equips de programació tenen la possibilitat de desorganitzar els models de negoci establerts o fins i tot crear mitjans de comunicació completament nous. Les empreses d’allotjament en núvol s’especialitzen en posar eines de programació en mans dels desenvolupadors perquè puguin crear aplicacions innovadores i llançar nous serveis al públic.

CONSELL RÀPID: Els llocs web i les aplicacions “Big Data” s’estan codificant cada cop més a mida en nous marcs de bases de dades, com ara MongoDB, Amazon Aurora, & Redis Creat per a la compatibilitat del clúster en núvol per proporcionar un millor rendiment a escala que MySQL. Aquestes aplicacions també es poden utilitzar Gran consulta de Google per a analítiques.

Orquestració elàstica del servidor web & Escalabilitat

Els servidors web elàstics són un component clau de l’escalabilitat, no només per a les empreses empresarials, sinó també per a les empreses de primera creació que necessiten escalar serveis ràpidament en funció de la demanda dels usuaris i la inversió de capital. L’arribada de l’era mòbil de la informàtica ha canviat significativament el panorama de l’allotjament web, la programació i el desenvolupament web, on moltes aplicacions mòbils es basen en plans d’allotjament en núvol exclusivament per a operacions. Elàstica orquestració del servidor web permet als administradors de sistemes programar recursos per satisfer la demanda del consumidor. Per exemple, quan el trànsit web augmenta durant les hores de cap de setmana, vacances, promocions especials o campanyes de màrqueting en xarxes socials, les empreses simplement poden definir certs paràmetres per al motor d’orquestració de clúster i el programari escalarà automàticament les instàncies del servidor web en producció per satisfer la demanda. Moltes companyies d’allotjament en núvol ofereixen una elàstica de servidors web elàstica amb un enfocament “de pagament” a la facturació, per la qual cosa en lloc de haver de contractar un maquinari dedicat al servidor web dedicat a pics de trànsit que es mantindran inactius quan no estiguin en ús, el negoci. simplement paga la quantitat exacta de recursos necessaris. Aquest mètode de facturació es pot aplicar a l’ús de la CPU, a l’ample de banda o al nombre total d’instàncies de servidor desplegades en funció del pla de serveis d’allotjament en núvol. Molts van gestionar plans d’allotjament en núvol dirigits a llocs CMS com WordPress & Drupal al sector de la venda al detall no ofereix cap tipus d’orquestració de servidors web elàstics a les seves plataformes.

Captures de pantalla de programari & Imatges de disc

Una altra novetat important en els plans d’allotjament en núvol és la capacitat de subministrar servidors web des d’instantànies de piles de programari i imatges de disc que poden accelerar immensament el desenvolupament web i l’administració del sistema. Una pila de programari per a servidors web consta del sistema operatiu (Windows / Linux), el marc del servidor web (Apache, Nginx, IIS), les extensions del llenguatge de programació (PHP, Python, Java, RoR, Perl, etc.) i la base de dades. framework (MySQL, PostgreSQL, MSSQL, MariaDB, MongoDB, etc.). A més d’això, també es pot instal·lar un paquet de servidor de correu electrònic, tot i que generalment s’inclouen amb Apache & IIS juntament amb altres suports de protocol de transferència de fitxers. Els desenvolupadors web després instal·len un guió web com WordPress, Drupal, Magento, etc. a la resta de programes, carregant fitxers multimèdia necessaris com imatges, so, vídeo, etc., per a construir pàgines web principalment amb HTML, CSS, & JavaScript per utilitzar-lo en un navegador web. A la pràctica, hi ha milers de CMS de codi obert, CRM, bloc, comerç electrònic, wiki, fòrum, & scripts d’assistència que es poden trobar en línia o en arxius com Softaculous. El que aconsegueixen les instantànies del servidor web és permetre als desenvolupadors instal·lar la pila de programari completa, incloent-hi una àmplia gamma de llenguatges de programació i formats de bases de dades, juntament amb l’script web en un paquet complet. Amb la línia d’ordres i un dipòsit de Git, es pot aconseguir en segons en lloc d’hores o dies, fet que comporta un procés de desenvolupament web molt més eficient. L’ús d’imatges de disc també es pot automatitzar per desplegar-se en contenidors d’aplicacions web / mòbils complexes en construccions de servidors web elàstics.

Solucions de caché d’alt trànsit & Equilibri de càrrega

Una de les noves funcions més populars disponibles en els plans d’administració de núvols gestionats per núvols per a llocs web dirigits per CMS és la implementació de noves funcions de memòria cau de pàgines web i equilibri de càrrega de trànsit de xarxa en productes PaaS que es poden instal·lar fàcilment mitjançant la integració de cPanel. L’ús de Nginx de forma independent i amb servidors Apache és popular perquè proporciona tant un equilibri de càrrega de proxy inversa a les sol·licituds de xarxa com una millora de memòria cau de peticions de sistema que permeten als llocs web escalar per suportar més usuaris del mateix maquinari. Una altra solució popular és la instal·lació de vernís caché per a la memòria cau de pàgines web millorada. La majoria dels plans d’allotjament en núvol gestionats dissenyats per optimitzar el rendiment de llocs web de WordPress i d’altres CMS ofereixen solucions Nginx i Varnish Cache pre-integrades en una pila de programari per a servidors web als usuaris al detall sense necessitat d’instal·lar i configurar el programari de manera independent. Altres eines de memòria cau de pàgines web comunes en els plans d’allotjament en núvol gestionat són Memcached, APC, & OPcache, tot i que sovint es poden activar com a extensions PHP sota cPanel en els plans d’allotjament compartits. L’ús de Redis en plans d’allotjament en núvols gestionats també és cada vegada més habitual. HHVM és un motor de temps d’execució de PHP desenvolupat per Facebook que també es pot utilitzar per millorar el rendiment dels llocs web de CMS. Els productes de plataforma com a servei que ofereixen aquestes utilitats preinstal·lats en una pila de programari per a servidors web poden estalviar, literalment, milers de dòlars en costos d’administració de sistemes per a propietaris de petites empreses i accelerar de forma significativa la velocitat de càrrega de pàgines del lloc web de CMS. La inclusió d’un compte CDN gratuït com CloudFlare o SiteLock també es troba habitualment en els plans d’allotjament en núvol gestionats.

Assignació de recursos del sistema & Servidors de baixa densitat

Una altra manera de gestionar els plans d’allotjament web en núvol per millorar el rendiment dels llocs web de petites empreses és augmentant l’assignació de recursos del sistema per incloure nuclis de CPU més dedicats, RAM, & processos d’E / S simultanis que es permeten sota plans d’allotjament compartits. D’aquesta manera, el pla d’allotjament en núvol gestionat en realitat es configura molt com un compte VPS, i inclourà diversos nivells amb quantitats creixents de nuclis de CPU i RAM lligats al preu. Moltes de les principals marques d’allotjament web utilitzen aquestes funcions juntament amb el subministrament de maquinari premium i de baixa densitat de comptes en maquinari per millorar significativament el rendiment dels llocs web dirigits per CMS. Molts llocs web de CMS consumeixen molts recursos del servidor web quan s’executen i normalment es limiten a operar amb uns 512 MB de memòria RAM en amfitrions compartides. En augmentar la memòria RAM dedicada & Nucli de CPU, el CMS disposa de més recursos del sistema per carregar pàgines més ràpidament i això es pot millorar encara més mitjançant l’ús eficient de serveis de memòria cau de pàgines web. La densitat de comptes inferior al maquinari promet al voltant d’un 80% menys de dominis registrats al mateix servidor web que els que es troben a la majoria de plans d’allotjament compartits. Així, en lloc d’executar un lloc web de CMS amb 10.000 o més dominis allotjats al mateix servidor web i amb un rendiment inferior quan el trànsit web a tots els pics alhora, el webhost limitarà el nombre de domini a 1500-2000. la mateixa configuració del maquinari, que permet millorar temps de resposta i velocitats de processament generals més ràpides. Com que aquests plans també es configuren en maquinari premium en comparació amb els plans d’allotjament compartits que queden relegats a màquines més antigues, les empreses d’allotjament web poden vendre els plans a uns quants dòlars més al mes en un marc de núvol gestionat. Tot i que això pot semblar molest en algunes maneres, és una manera garantida de millorar el rendiment de CMS de manera barata i un aspecte principal de molts plans contemporanis de hosting de núvols gestionats per les principals marques..

Analytics de trànsit web & Facturació “Pay As You Go”

L’analítica avançada de dades és de gran importància per a les empreses i empreses de mitjans que gasten molts diners en publicitat i vendes & màrqueting. L’analítica de dades es pot utilitzar per cercar recursos “de gran dada” com ara la gran quantitat d’informació del client guardada en fitxers per les grans corporacions. Les analítiques de dades també proporcionen informació sobre el trànsit de llocs web als propietaris de llocs en temps real, incloent-hi on es troben els seus usuaris geogràficament, quant temps romanen al lloc, quantes pàgines es visiten per sessió i quin contingut és el més popular entre els visitants. Aquestes dades es poden filtrar de diferents maneres per prendre decisions de gestió sobre les operacions de l’empresa. L’analítica de dades pot ser molt important per als llocs de comerç electrònic per referir quins productes o promocions són més populars entre els consumidors. La gran consulta i les eines per a administradors web de Google són els líders en aquest camp, però moltes empreses especialitzades estan innovant en el sector, especialment en proporcionar serveis de nínxol a empreses comercialitzadores i d’analítica avançada a les empreses empresarials. Moltes de les mateixes eines de monitoratge en temps real dels llocs web també poden ser utilitzades per empreses de hosting web per desenvolupar facturació “pay-as-you-go” a clients en funció del consum real de recursos d’un lloc web o d’una aplicació mòbil. De vegades té més sentit que els grans llocs web estalvien diners en plans de servidors dedicats mitjançant l’ús d’un compte d’allotjament en núvol amb un enfoc “pay-as-you-go” en l’ús de la CPU, l’ample de banda, etc., però molts llocs de petites empreses poden estalviar realment. més si aneu amb un pla d’allotjament en núvol gestionat amb tarifa fixa. Com que molts dels plans de hosting al núvol gestionats per al sector minorista tenen aprovisionament a nivell per a comptes similars als plans VPS, es recomana als llocs petits seguir amb aquest enfocament a menys que requereixin els recursos de desenvolupament de plataformes de servidors elàstics més avançats..

Seguretat de dades & Serveis de còpia de seguretat integrats

La seguretat de les dades és un element crític dels plans d’allotjament web en núvol per a cada empresa o editor web que utilitzi el servei amb una base de dades. L’imperatiu per protegir la informació personal dels usuaris registrats, incloses les contrasenyes i dades financeres, és encara més important per als llocs web de comerç electrònic. La majoria dels navegadors ara requereixen que totes les pàgines web siguin xifrades mitjançant certificats SSL / TLS o el lloc web es marcarà com a “no segur”. La majoria de la seguretat de la xarxa i el servidor web roman en mans del webhost per a la majoria de plans d’allotjament en núvol, a excepció del subministrament de núvols privats “de metall nu”. Els propietaris de llocs web encara són responsables de gestionar la seva pròpia seguretat de la plataforma mantenint actualitzats scripts, mòduls, plugins i temes actualitzats amb els pedaços de seguretat més recents. Busqueu plans d’allotjament en núvol que incloguin programari antivirus, exploracions automatitzades contra programari maliciós, protecció contra atacs de força bruta contra intents de sessió repetits, funcions anti-DDoS als plans CDN i llista negra de IP per a llocs de correu brossa coneguts, ja que es consideren com a indústria. requisits. Les funcions de recuperació i restauració integrades poden ser un gran avantatge si es proporcionen de forma gratuïta amb un compte d’allotjament en núvol. En cas contrari, un lloc web empresarial serà obligatori implementar-les de manera independent, ja sigui a través del CMS o d’un proveïdor de serveis de tercers. Els plans d’allotjament en núvol que permeten l’ús d’instantànies del servidor amb finalitats de còpia de seguretat i restauració són especialment recomanables, ja que faciliten la recuperació de dades i la recuperació ràpida en línia en cas de problemes..

Servei d’atenció al client & Suport tècnic

El suport tècnic amb un centre de dades no sempre és tan fàcil com pot ser, ja que hi ha diverses capes d’atenció al client que inclouen el personal de vendes, els operadors de telefonia, els treballadors de xat i les persones que es paguen per respondre a les sol·licituds de correu electrònic. No sempre es pot parlar amb els tècnics que gestionen els servidors web directament amb una gran empresa. La majoria de les sol·licituds d’assistència als usuaris es relacionaran amb configuracions del servidor web, problemes amb la facturació o problemes inesperats com el temps d’aturada de l’empresa. No és realista esperar suport tècnic a les empreses d’allotjament web que ajudin a depurar problemes de scripts en el desenvolupament web, però, quan poden ajudar a resoldre aquests problemes, pot ser de gran ajuda en el procés. Algunes de les empreses més grans d’allotjament web no ofereixen cap suport tècnic als clients, cosa que pot resultar frustrant, mentre que altres allotjaments web requereixen una llarga espera al telèfon per parlar amb el personal o no respondre als correus electrònics de suport tècnic prou ràpidament per ser rellevants. Per tant, si és possible trobar una empresa amb un personal d’assistència al client amb coneixement que pugui ajudar a depurar problemes de lloc web relacionats amb les configuracions del servidor de forma ràpida i amigable, pot millorar considerablement tot el procés de desenvolupament de la web, influint en l’elecció entre empreses. Si la majoria dels usuaris prioritzen o no l’atenció al client en l’allotjament web per sobre d’altres criteris és una pregunta oberta, però depèn en gran mesura de les preferències i de l’experiència personals quant a la quantitat que s’espera en general.

Conclusió: reflexions finals sobre l’elecció d’un servidor web al núvol

La subcontractació de centres de dades empresarials basada en models de núvols públics / privats / híbrids, plans de núvol gestionats per al sector minorista i plataformes de servidors web elàstics solen orientar-se a diferents sectors de mercat i propietaris de negocis amb objectius divergents en el desenvolupament de llocs web, però molts d’aquests plans continuen sent. basat en les mateixes solucions de maquinari i programari. Els plans d’allotjament en núvol fan que les mateixes eines que les companyies empresarials més grans del món utilitzin per a suport d’aplicacions web / mòbil a escala estiguin disponibles fins i tot per a les empreses més petites, a tarifes de descompte assequibles o amb un enfocament “de pagament”. A l’hora d’escollir un pla d’allotjament en núvol, l’arquitectura del centre de dades, el maquinari del servidor web i la innovació de pila de programari del proveïdor de serveis es combinen per fer la diferència en determinar entre les opcions de servei disponibles. Es recomana que les empreses petites i les empreses que es posin en marxa trien el pla d’allotjament en núvol que ofereixi la programació més potent & eines de desenvolupament i aprofiteu aquestes utilitats exclusives de la plataforma per crear solucions web / mòbils innovadores i innovadores basades en els seus propis requisits. Els mètodes de servidors elàstics es poden utilitzar per escalar llocs web populars i aplicacions mòbils per satisfer les exigències del màxim nivell de trànsit web.

Per prendre la decisió final entre els plans d’allotjament web en núvol, recordeu comparar:

 • La diferència entre públic, privat, & arquitectura de plataformes núvols híbrids
 • Les varietats de fotogrames de servidors web en núvols i elàstics gestionats
 • El mètode de facturació implementat pel proveïdor de serveis al contracte
 • Els ingressos addicionals que es poden obtenir o estalviar mitjançant els recursos
 • El nivell d’innovació de la plataforma & funcionalitat avançada davant competidors

En general, molta opció entre els plans d’allotjament en núvol depèn de l’amplitud de l’aplicació web o mòbil aplicada, de la complexitat dels requisits de programació, de la mida de l’equip de desenvolupament, de les expectatives del propietari del negoci i del pressupost disponible a tenir. gastat en adquisició de recursos. Per als propietaris de petites empreses que passen de plans d’allotjament compartits, implementar el balanç de càrregues de xarxa i la memòria cau avançada de la pàgina millorarà el rendiment de CMS immediatament, sobretot si es basa en un maquinari premium de baixa densitat. Els serveis de núvols elàstics han de ser preus en comparació amb el cost d’un servidor web dedicat, mentre que els plans de núvol gestionats competeixen de manera rendible amb la inversió necessària en el desenvolupament de solucions d’allotjament amb Nginx, Varnish Cache, Memcached, & HHVM de forma independent. Els amfitrions de núvols gestionats solen concentrar-se en la competència de preus amb hosting d’allotjament compartit o plans VPS, i poden proporcionar guanys de velocitat a les càrregues de pàgines mitjançant un maquinari optimitzat, però no tenen la capacitat de superar una instància de servidor únic amb trànsit com en plataformes de clúster elàstic. Els enfocaments de “pagament com vagi” poden ser realment més costosos per a llocs petits si el CMS o el codi del lloc no està totalment optimitzat abans de llançar-se a la plataforma núvol. A la pràctica, es requereix el suport de trànsit web, la necessitat d’eines de programació avançades i el preu global d’un pla d’allotjament en núvol en comparació amb les restriccions pressupostàries que faran la determinació final de quin pla d’allotjament en núvol triar per a qualsevol projecte..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map