Weebly-arvostelu ja arviointi 2018

Onko Weebly hyvä verkkosivustojen rakentaja? Lue koko Weebly-arvostelu meidän ammattilaisilla & haitat, valitukset, suositeltu käyttö, UKK, & lisää selville!


Weebly-verkkosivustojen rakennusohjelman katsaus

Weebly

www.weebly.com

verkkokaupan kanssa yhteensopiva:Joo
Mobiililaitteisiin sopiva:Joo
Ilmainen kokeilu:Joo
Raahata & pudota:Joo
mallien lukumäärä:30+
SEO-ystävällinen:Joo
Rahat takaisin takuu:30 päivää

Pikakatsaus:

Weebly on erittäin suosittu verkkosivustojen rakentaja, jolla on käyttäjäystävällinen vedä ja pudota -käyttöliittymä ja ominaisuudet, jotka mahdollistavat blogin ja verkkokaupan. Se perustettiin vuonna 2006, ja siitä lähtien se on kasvanut yli 40 miljoonaan aktiiviseen käyttäjään. Weeblyllä on myös todella hyvä julkinen maine. Vuonna 2007 Weebly listattiin TIME-lehden 50 parhaan verkkosivuston joukkoon. Sitä on myös esiintynyt The Wall Street Journal-, Newsweek- ja Entrepreneur Magazine -lehdissä muiden suosituimpien julkaisujen joukossa. Lokakuussa 2015 Weebly julkaisi Weebly Carbon -nimisen käyttöjärjestelmänsä parannetun version, jonka avulla käyttäjä voi lisätä laajennuksia muiden ominaisuuksien joukkoon. Suosittelemme Weeblyä yhdeksi markkinoiden parhaista verkkosivustojen rakentajista. Se on käyttäjäystävällinen, mutta silti jotain, jota ammattitaitoiset web-kehittäjät voivat arvostaa, koska se tarjoaa joustavuutta, kuten mallien muuttaminen, CSS / HTML-koodien muokkaaminen ja verkkosivustosi vienti. Weebly on ihanteellinen pienille yrityksille, henkilökohtaisille verkkosivustoille ja tavallisille tai keskisuurille verkkokaupoille.

Miksi valita Weebly:

 • Vedä ja pudota -editoria on melko helppo käyttää
 • Kyky viedä tietoja verkkosivustoltasi zip-tiedoston kautta
 • Kyky muokata CSS / HTML-koodeja, mikä mahdollistaa mallien todellisen mukauttamisen
 • Nopeat latausajat, koska verkkosivustot on optimoitu omaan isännöintiin
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu
 • Verkkosivustot reagoivat automaattisesti mobiililaitteisiin
 • Hyödyllinen asiakastuki chatin, sähköpostin ja puhelimen kautta
 • Parannetut mallivalinnat, jotka ovat moderneja ja trendikkäitä
 • Hyödyllistä aluksella tapahtuvaa prosessia ja esisuunniteltuja sivuasettelut auttamaan uusia
 • Vaikuttava mobiilisovellus saatavilla iOS- ja Android-laitteille

Mitkä ovat haitat:

 • Mallien mukauttaminen on vaikeaa, jos et ymmärrä CSS / HTML-muotoa
 • Blogin suunnittelu on vähän primitiivinen ja sitä on parannettava
 • Jos valitset ilmaisen suunnitelman, verkkosivustosi käyttää Weeblyn verkkotunnusta
 • Esitä hitaasti uusia ominaisuuksia

Lopullinen rivi:

Weebly on yksi markkinoiden parhaista ja vakaimmista verkkosivustojen rakentajista. Se mahdollistaa verkkosivustosi täydellisen räätälöinnin CSS / HTML: n avulla. Tämä ei ehkä ole jännittävää uutisia niille, jotka ovat uusia web-suunnittelijoita, mutta Weeblyn vetämis- ja pudotusliittymät korvaavat sen. Tämän alustan esivalmisteluilla tai esisuunnittelulla on paljon saavutettavissa. Hinnoittelu on hyvin verrattavissa kilpailijoihin, kuten Wix, Squarespace ja SiteBuilder. Jos haluat rakentaa henkilökohtaisen verkkosivuston / blogin, perusverkkokaupan tai pienyritysten verkkosivuston, Weebly on loistava vaihtoehto. Weebly on toiminnallisuudestaan ​​ehdottomasti yksi parhaimmista. Koska se liittyy joustavuuteen ja räätälöintiin, saatat tarvita apua joltakin, joka tuntee HTML: n, mutta jopa sen kanssa Weebly on silti vakavan harkinnan arvoinen.

Weebly-erikoistarjouskuponki

Aloitetaan rakentaminen!

Weebly antaa sinun rekisteröidä ilmaiseksi, jotta voit aloittaa oman verkkosivustosi rakentamisen nopeasti.

Weeblyn verkkosivujen rakennusasiantuntijoiden arvostelu

Asiantuntijalausunto – syvällinen katsaus Weeblyyn

Weeblyn perustivat vuonna 2006 David Rusenko, Chris Fanini ja Dan Veltri. He olivat kaikki tuolloin nuoria opiskelijoita Pennin osavaltion yliopistossa. Idea Weeblylle syntyi yhdestä Penn State -yhtiön vaatimuksista, jonka mukaan jokaisella opiskelijalla on Internet-portfolio. Kolmio päätti luoda ohjelmiston, joka yksinkertaistaisi verkkosivuston ja sen yksityisen beetaversion rakentamisprosessia, joka käynnistyi syyskuussa 2006. Vuonna 2008 yritys avasi Pro-tilinsä ja ilmoitti saavuttaneensa miljoonan käyttäjän välitavoitteen. Nykyään he ylpeilevät siitä, että niillä on yli 40 miljoonaa käyttäjää ja he lukevat. Google Chrome sisältää Weeblyn Chrome-verkkokaupassa Apuohjelmat-osiossa, ja Weebly oli itse asiassa yksi ensimmäisistä esillä olevista sovelluksista, kun Chrome-verkkokauppa avattiin. Business Insider, InGeek ja Vikitech ovat kaikki maininneet Weeblyn yhtenä parhaimmista Google Chromen käytettävissä olevista sovelluksista. Weeblyn pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, jolla on toimistot Berliinissä ja tiimin jäsenet ympäri maailmaa.

suunnitelmat & Ominaisuudet – mikä sopii minulle?

Pohjimmiltaan Weeblyllä on 5 erilaista suunnitelmaa, joista voit valita. Neljä on maksettu suunnitelma ja yksi on ilmainen. Kuten useimpien verkkosivustojen rakentajien kohdalla, ilmainen vaihtoehto ei ole paljon vaihtoehto, koska ilmaisella verkkosivustolla näytetään Weebly-bannerimainos verkkosivustosi alaosassa, etkä voi yhdistää omaa verkkotunnustasi. Jos käytät ilmaista suunnitelmaa, sinulle annetaan aliverkkotunnus, kuten www.yoursite.weebly.com. Jos haluat vain kokeilu- tai testisivuston, tämä ei ole ongelma, mutta jos haluat jotain ammattimaisempaa, sinun on päivitettävä johonkin heidän maksetusta suunnitelmasta, nimittäin Starter, Pro, Business ja Performance. Yksi huomattava piirre kaikissa maksutetuissa suunnitelmissa on, että Weebly tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi ja hyvityksen Google Ads -palvelulle. Lisäksi jokainen suunnitelma tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka selittävät hintaeron.

Maksetut suunnitelmat:
Vuotuinen tilaus:
Vertailla:
Käynnistin$ 8,00 / kk
ammattilainen$ 12,00 / kk
liiketoiminta$ 25.00 arvoisen ostoksesi kanssa / kk
Esitys$ 49,00 / kk

Käynnistin: Kaksi tärkeintä ominaisuutta, jotka erottavat tämän suunnitelman ilmaisesta suunnitelmasta, ovat, että aloitussuunnitelman yhteydessä Weebly-banneri poistetaan ja voit yhdistää oman verkkotunnuksesi verkkosivustoosi. Voit ostaa verkkotunnuksesi Weeblyn kautta, joka on ilmainen vuodeksi, tai voit yhdistää verkkotunnuksen, jonka olet ostanut ulkoisen palveluntarjoajan kautta. Tämän suunnitelman mukaan voit myös perustaa verkkokaupan. Weebly veloittaa 3% tapahtumaa kohden, mutta jopa silloin se on edelleen yksi edullisimmista verkkokaupan ratkaisuista, joita tänään tarjotaan.

Pro: Käynnistyssuunnitelmassa käytettävissä olevien ominaisuuksien lisäksi tämä suunnitelma tarjoaa myös sivustohaun, salasanasuojauksen, jotta voit estää tietyt sivustosi osat, videotaustat, HD-video / ääni ja jopa 100 jäsentä. Verkkokaupan suhteen tämä suunnitelma antaa sinun luetteloida korkeintaan 25 tuotetta, jotka ovat parannusta aloitussuunnitelman tarjoamista 10 tuotteesta. Asiakastukea varten tämä suunnitelma ja uudemmat päivitykset sallivat puhelintuen yhdessä tavanomaisen yhteisöfoorumin ja sähköpostin / chat-tuen kanssa.

Business: Tässä suunnitelmassa on kaikki mitä Pro-suunnitelmalla on ja paljon muuta. Nyt voit ottaa jäsenyyden rekisteröinnin käyttöön ja verkkosivustossasi voi olla rajoittamaton määrä jäseniä. Suunnitelman tärkeimmät hyödyt ovat verkkokaupassa. Ei transaktiomaksuja, voit listata rajoittamattomia tuotteita, mukaan lukien digitaaliset tuotteet, hallita varastoja ja antaa kuponkeja, ja muiden ominaisuuksien joukossa on vaikuttava SSL-suojaus. Tämä suunnitelma sopii uusille / tuleville verkkokaupoille. Sinulla on vain tarpeeksi ominaisuuksia, jotta pallo liikkuu.

Esitys: Tämä suunnitelma tarjoaa kaiken, mitä Unlimited-suunnitelma tarjoaa, lukuun ottamatta 3 merkittävää eroa. Verkkokauppasuunnitelmassa kaistanleveys on alle 20 Gt, tallennustila on myös 20 Gt ja tietysti sinulla on nyt mahdollisuus lisätä verkkokauppa verkkosivustoosi. Tämä suunnitelma sopii, jos haluat näyttää ja myydä tuotteita verkkosivustollasi. Se ei ole kaikkein tukevin vaihtoehto verkkokaupan rakentamiseen, mutta jos myymäläsi on suhteellisen pieni, työ saadaan aikaan. On myös syytä sanoa, että muotoilu, jolla on yleensä Weeblyn vahvin alue, on melko vaikuttava.

Tilinhallinta – työkalut, ominaisuudet, & toimittaja

Weebly antaa hyvät tulokset ”helppokäyttöisyyden” suhteen, etenkin kun otetaan käyttöön Weebly Carbon.

Näyttökuva Weebly Carbonista

Weebly Carbonin esittelyprosessi / kiertue on sujuvaa ja helppoa ymmärtää, kuten alkuperäinen aluksella kiinnitysprosessi / kiertue. Rekisteröintiprosessi on vakio ja yksinkertainen. Kun olet kirjautunut sähköpostiosoitteesi kanssa ja luonut salasanan, sinut johdetaan Mallin valintasivulle. Kaikki mallit ovat reagoivia, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi optimoidaan jokaiselle laitteelle (älypuhelin, tabletti, työpöytä jne.) Weebly on säilyttänyt minimalistisen ulkonäön malleillaan, mutta ne ovat lisänneet viime aikoina lisää vaihtoehtoja, joten löydät todennäköisesti sopivan sinä. Jos et löydä haluamaasi, muista, että voit aina mukauttaa verkkosivustosi vedä ja pudota -editorilla tai muokkaamalla lähdekoodia. Mallit toimivat vain ohjeena.

Teeman valitseminen Weeblyssä

Kun olet valinnut mallisi / teeman, esiin tulee ponnahdusikkuna, jonka avulla voit valita verkkotunnuksesi. Muista, että voit yhdistää mukautetun verkkotunnuksen vain, jos päivität premium-suunnitelmaan. Jos aiot noudattaa ilmaista suunnitelmaa, valitset aliverkkotunnuksen nimen. Verkkotunnusten aiheesta on tärkeätä mainita, että Weebly tarjoaa verkkotunnuksia ilmaiseksi yhden vuoden ajan, kun saat sen Weeblyn kautta ja päivität johonkin 4 maksetusta suunnitelmasta.

Verkkotunnuksen valitseminen Weeblyssä

Kun olet valinnut verkkotunnuksesi, olet Editor-näytössä, mutta katsotaan sitä ennen päähallintapaneeliin, joka on käytännössä tilinhallintasivu. Jos haluat saapua sinne mistä tahansa sivusta, napsauta vain ”W” -kuvaketta sivun vasemmassa yläkulmassa. Tässä on muutama Weebly-hallintapaneelin pääpiirteet.

Kuvakaappaus Weebly-kojelaudasta

Jos haluat luoda ensimmäisen verkkosivustosi, napsauta plusmerkin kuvaketta otsikon vasemmalla puolella. Jos olet jo luonut useita verkkosivustoja tilillesi, näet siellä avattavan kuvakkeen, napsauta sitä ja napsauta sitten Lisää sivusto luodaksesi uuden verkkosivustosi. Hallintapaneelissa voit myös tarkastella verkkosivustosi tilastoja, käyttää verkkotunnuksia ja sähköpostitilejä, hallita verkkosivustosi nykyisiä sovelluksia ja kokeilla uusia suositeltuja sovelluksia.

Weebly Editor

Yksi kaikkien verkkosivustojen rakentajien painopisteistä on Editor, koska tässä käyttäjä rakentaa ja mukauttaa verkkosivujaan.

Weebly Editor

Weebly Editor on erittäin suoraviivainen jopa uusille käyttäjille. Vedä ja pudota -rajapinta on käyttäjäystävällinen, mutta se saattaa olla hiukan rajoittava, jos et ymmärrä kuinka lähdekoodia muokata. On olemassa lukuisia ominaisuuksia, joita voit käyttää verkkosivustosi mukauttamiseen, kuten diaesityksiä, gallerioita, karttoja, sulautettuja koodeja, video- ja musiikkisoittimia, muiden välineiden ja widgetien joukossa. Weebly App Centerissä on lisäsovelluksia, kuten taulukoita, kalentereita ja muuta.

Hyödyllisiä usein kysyttyjä kysymyksiä Weeblystä

Tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä SiteBuilderistä:

Onko Weebly hyvä blogistamiseen?

Se on hyvä kaikille aloittelijoille, mutta se ei ole kaiken kaikkiaan upea blogijärjestelmä. Sillä on joitain perustarpeita, joita blogi vaatii. Se on hakukoneystävällinen ja voi toimia eduksesi, jos osaat käyttää SEO: ta. Otsikko, sisällönkuvauskentät, kuvaus ja kuvat voidaan myös mukauttaa, mutta se ei salli useiden kirjoittajien käyttöä, etkä voi korostaa liittyviä viestejä, suosituimpia viestejä tai uusimpia viestejä muiden ominaisuuksien joukossa. Näiden puuttuvien osien odotetaan olevan melkein osa kaikkia vakavia blogeja, joten Weeblyn on parannettava sitä.

Mitä maksuja Weebly hyväksyy?

Weebly hyväksyy kaikki tärkeimmät luottokortit (Visa, MasterCard, American Express, & Löydä), mutta ei hyväksy PayPalia.

Kuinka voin peruuttaa?

Jos päätät, että Weebly ei ole sinulle sopiva, peruutusprosessi on yksinkertainen ja vaivaton. Napsauta Hallintapaneeli-sivulla nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse avattavasta valikosta Tili. Tilisivulla näet punaisen painikkeen “Poista Weebly-tilisi pysyvästi”..

Haitat selitetty – asiat, joita voisimme parantaa

Weeblyllä on melko vähän vaikuttavia ominaisuuksia, mutta kuten kaikilla alustoilla, sillä on myös laskujaan. Tässä on muutama alue, jota Weebly voisi parantaa, ja joitain huomioitavia asioita, jotka sinun kannattaa harkita ennen kirjautumista.

Suunnittelujoustavuuden rajoitukset: Kun käytät tavallista vetämis- ja pudotusliittymää, Weebly sallii vain fonttityylimuutokset ja värimaailman muutokset. Muutosten tekeminen, kuten sisällönleveyden säätäminen, valikkopalkin värin tai sisällön taustan muuttaminen, edellyttää, että sinun on muokattava niiden mallien koodeja, joita useimmat web-suunnittelun aloittelijat eivät osaa tehdä. Erityisesti siksi, että muut verkkosivustojen rakentajat, kuten Squarespace ja Wix, tarjoavat koodittomia tapoja tehdä nämä muutokset, Weeblyn rajoittava suunnitteluominaisuus on alustan kaatuminen.

Esitä hitaasti uusia ominaisuuksia: Weebly esittelee uusia ominaisuuksia vain kerran tai kahdesti vuodessa, mikä on hidasta kilpailijoihin verrattuna. Kun he keksivät jotain uutta, se on yleensä todella hyvää, mutta se on pitkä odotus monille käyttäjille, jotka ovat jatkuvasti nälkäisten uusien ja innovatiivisten ominaisuuksien suhteen. Muut verkkosivustojen rakentajat, kuten Wix, tekevät muutoksia tai esittelevät uusia ominaisuuksia melkein joka toinen kuukausi, joten Weebly on tällä alalla alhainen kilpailijoihin verrattuna.

Lisäominaisuudet, jotka kannattaa mainita

Kaiken kaikkiaan Weebly on melko vaikuttava verkkosivustojen rakentajana. Sillä on enemmän etuja kuin haittoja. Mainitsimme muutamia näistä eduista aiemmin tässä katsauksessa, mutta tässä on 3 ominaisuutta, joita haluaisimme kehittää.

Mobiilisovellus: Weeblyllä on mobiilisovellus saatavana sekä iOS- että Android-laitteille. Kyvyt ovat vaikuttavia. Sen lisäksi, että voit hallita verkkosivustoasi, voit myös luoda verkkosivuston suoraan sovelluksesta. Joitakin muita Weebly-sovelluksen ominaisuuksia ovat: sivustosi toiminnan / tilastojen seuranta reaaliajassa, verkkokaupan varaston ja tilausten hallinta ja blogin hallinta. Voit jopa työskennellä offline-tilassa, tallentaa työsi ja synkronoida sen sitten kaikkiin laitteisiin.

Joukkueen hallinta: Jos verkkosivustossasi työskentelee muita henkilöitä eri tarkoituksiin, voit määrittää muita toimittajia, joilla olisi omat kirjautumistiedot. Parasta on, että voit valita, pääsevätkö he kaikkiin tai vain tietyille alueille. Tästä voi olla hyötyä, jos olet aloittelija verkkosivujen suunnittelussa ja saat ammattilaiselta apua mallin lähdekoodin muokkaamiseen. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että heillä on pääsy henkilötietoihin.

Vierailijatilastotyökalu: Jokainen Weebly-suunnitelma, joka sisältää ilmaisen paketin, sisältää vierailijatilastotyökalun, joka edistyy jokaisen päivityksen myötä. Tämän ominaisuuden avulla voit tarkastella analytiikkaa, kuten kuinka moni henkilö vieraili verkkosivustollasi, millä sivuilla he vierailivat, mistä he ovat, kuinka he löysivät verkkosivustosi ja kuinka kauan he pysyivät verkkosivustollasi. Tämä on erittäin hyödyllistä, kun halutaan optimoida ja parantaa verkkosivustoasi. Jos kokeilet tätä tilastotyökalua ja huomaat, että pidät Google Analyticsista, Weebly antaa sinun myös integroida se.

Johtopäätös – rakentaa tai ei rakentaa?

Kun saavutamme Weebly-arvostelujemme lopputuloksen, on tärkeätä pitää mielessä, että jokaisella verkkosivuston rakentajalla on erilaiset vahvuudet ja heikkoudet. Jos harkitset Weeblyä, sinun on selvitettävä, tarjoaako tämän verkkosivuston rakentaja oikeita ominaisuuksia, hinnoittelua ja palveluita tarpeitasi parhaiten vastaavaksi. Lisätietoja Weeblystä saat heidän verkkosivuiltaan osoitteessa www.Weebly.com. Jos pidit tästä arvostelusta hyödyllistä, pidä siitä ja jaa se!

Kerro meille ajatuksesi

Oletko käyttänyt Weeblyä aiemmin? Onko sinulla positiivista tai kielteistä kokemusta, jonka haluat jakaa kanssamme? Lähetä meille palautetta osoitteessa. Kiitos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me