Simbla arvostelu ja arviointi 2017

Onko Simbla hyvä verkkosivustojen rakentaja? Lue koko Simbla-arvostelu meidän ammattilaisilla & haitat, valitukset, suositeltu käyttö, UKK, & lisää selville!


Simbla-verkkosivustojen rakennusohjelman katsaus

Simbla

www.simbla.com

verkkokaupan kanssa yhteensopiva:Ei
Mobiililaitteisiin sopiva:Joo
Ilmainen kokeilu:Joo
Raahata & pudota:Joo
mallien lukumäärä:85
SEO-ystävällinen:Joo
Rahat takaisin takuu:14 päivää

Pikakatsaus:

Simbla on yksinkertainen vetämällä ja pudottamalla -sivustojen rakentaja, jonka avulla kaikkien on helppo rakentaa kaunis verkkosivusto. Se on rakennettu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat houkuttelevan, mutta helppo luoda, kaikki yhdessä -ratkaisun verkkosivustojen rakennusratkaisun. Simblan avulla voit luoda kauniita verkkosivustoja, hallita omaa pilvipohjaista tietokantaansa ja luoda verkkosovelluksia muun muassa vaikuttavien ominaisuuksien avulla. Simbla perustettiin vuonna 2013, joten se on melko uusi verrattuna muihin suurten nimien verkkosivustojen rakentajiin, mutta se on myös edistynyt lyhyessä ajassa. Tämä yritys painottaa myös SEO: ta (Search Engine Optimization), joka on alue, jolla useimmilla verkkosivustojen rakentajilla on taipumus toimia heikosti. Simbla käyttää myös Bootstrap 3 -teknologiaa, jonka avulla kaikki verkkosivustot ovat reagoivia. Yksi huomattava haittapuoli on, että tällä hetkellä verkkokaupan ominaisuuksia ei ole saatavana. Simbla merkitsee verkkokaupan ”tulossa”, mikä tarkoittaa, että se on edelleen asia, jota käyttäjät voivat etsiä ja odottaa. Yhtenä markkinoiden uudempana verkkosivustojen rakentajana Simblalla on vielä joitain parannettavia alueita, mutta sillä on myös paljon tarjottavaa.

Miksi valita Simbla:

 • Helppo käyttää intuitiivisella vedä ja pudota -toiminnolla
 • Tarjoaa ainutlaatuisia tietokanta- ja verkkosovellusten rakennusominaisuuksia
 • SEO-ystävällinen sijoitukseen hyvin hakukoneissa, kuten Google
 • Kaikki sivustot ovat täysin reagoivia / mobiiliystävällisiä
 • Hyödyllinen opas ja aluksella tapahtuva aloittaminen
 • Aloittelijaystävällinen ilman koodaustietoa
 • Upea blogijärjestelmä
 • Käyttää Bootstrap 3: ta

Mitkä ovat haitat:

 • Ei verkkokaupan ominaisuuksia tällä hetkellä saatavana (valtava takaisku niille, jotka yrittävät myydä verkossa)
 • Epätäydellinen sovellusmarkkinat ominaisuuksilla, kuten sähköpostimarkkinointi ja sivuston analysointi, eivät vielä ole käytettävissä
 • Suunnitelmista ei laskuteta kuukausittain (vain vuosittain), mikä saattaa olla joillekin liian kallis etukäteen
 • Luottokortteja ei hyväksytä. Vain Paypal hyväksytään maksutapana

Lopullinen rivi:

Simbla edustaa käyttäjäystävällistä verkkosivustojen rakentajaa, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ammattimaisia ​​verkkosivustoja lyhyessä ajassa. Tämä on erityisen houkutteleva pienyritysten omistajille ja yksinmyyjille, jotka etsivät korkeaa laatua edullisemmin kustannuksin kuin ammattimaisen web-suunnittelijan palkkaaminen. Voit paitsi luoda kauniita verkkosivuja myös luoda ja hallita omia tietokantojasi ja verkkosovelluksiasi. Tämä on kilpailuetu, joka voi olla houkutteleva verkkokehitysalan ammattilaisille. Toisaalta Simbla on edelleen melko uusi verrattuna kilpailijoihinsa, ja siinä on joitain parannuksia, kuten sähköisen kaupan ominaisuuksien ja sivuston analysoinnin käyttöönotto muiden tarvittavien ominaisuuksien joukossa. He julkaisivat äskettäin blogijärjestelmänsä, katalogisovelluksensa ja lisäsivät joitain uusia ominaisuuksia, jotta asiakkaat voivat odottaa pian muita lisäyksiä ja parannuksia. Simbla saattaa olla hyvä valinta niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta sekä hallita omaa tietokantaansa.

Simbla-erikoistarjouskuponki

Aloitetaan rakentaminen!

Simblan avulla voit rekisteröityä ilmaiseksi, jotta voit aloittaa oman verkkosivustosi rakentamisen nopeasti.

Simblan verkkosivujen rakennusasiantuntijoiden arvostelu

Simbla-verkkosivuston rakennuksen käyttäjän arvostelut

Valitettavasti Simbla-asiakasarvioita ei ole tällä hetkellä saatavana.

[wppr_reviews host_url = ”/ simbla”]

Asiantuntijalausunto – syvällinen katsaus Simblaan

Iblan Zrien ja Shlomi Stein Zrien perustivat Simblan vuonna 2013 Tel Avivissa, Israelissa. He perustivat foorumin yrittäessään luoda verkkosivusto omalle yritykselleen. He tajusivat, että yksinkertaisten, mutta erinomaisten verkkosivustojen rakennustyökalujen markkinoilla oli aukko, joten he ryhtyivät yhteen ja perustivat Simblan. Käyttäjät voivat myös Simblan avulla luoda ja hallita omia tietokantojaan ja verkkosovelluksiaan. Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus, joka erottaa tämän alustan muista kilpailijoista. Heidän pääasiallisena tehtävänään on tehdä upean verkkosivun luominen 20 minuutissa tai lyhyemmälle kaikille, joilla ei ole tietoa koodauksesta. He käyttävät myös Bootstrap 3 -sovellusta, huippuluokan etuosakehystä, jonka avulla kaikki verkkosivustot voivat olla automaattisesti reagoivia / mobiiliystävällisiä. Simbla on vielä esittelemässä verkkokauppasovellustaan ​​ja joitain muita ominaisuuksia App Marketillaan, mutta he julkaisivat äskettäin blogi- ja katalogisovelluksensa, jotka ovat aika vaikuttavia. Lähitulevaisuudessa odotetaan lisää lisäyksiä.

suunnitelmat & Ominaisuudet – mikä sopii minulle?

Simbla tarjoaa ilmaisen suunnitelman ja neljä premium-suunnitelmaa – nimittäin Starter, Basic, Advanced ja Pro. Ilmaiset suunnitelmat ovat tietysti Simblan merkkituotteita, mutta toisin kuin eräät muut verkkosivustojen rakentajat, Simblan ilmainen suunnitelma ei ole rajoitetun ajan kokeilu. Se on ilmainen elämälle, ja käyttäjät voivat myös saada 60 päivän kokeiluversion premium-ominaisuuksista. Halvin premium-suunnitelma on Starter ja se maksaa 72 dollaria / vuosi, kun taas kallein suunnitelma on Pro: n hinta on 576 dollaria / vuosi. Vaikka Simblan hinnasivu lainaa suunnitelmat kuukausittain, kaikista suunnitelmista laskutetaan vuosittain. Nämä suunnitelmat saattavat olla hiukan kalliita, mutta Simbla tarjoaa yleensä syviä alennuksia, jopa 75%: n alennuksesta. Ilmainen suunnitelma tarjoaa käyttäjille 300 Mt tallennustilaa ja kaistanleveyttä, Simbla-verkkotunnuksen ja 60 päivän kokeilun useimmissa premium-ominaisuuksista, pois lukien SSL (beta).

Premium-suunnitelmat:
Vuotuinen tilaus:
Kuukausitilaus:
Vertailla:
Vapaa$ 0 / vN / A
Käynnistin$ 72 / vuosiN / A
perustiedot$ 144 / vuosiN / A
Pitkälle kehittynyt$ 288 / vuosiN / A
ammattilainen$ 576 / vuosiN / A

Käynnistin: Tämä suunnitelma antaa sinulle 1 Gt tallennustilaa ja kaistanleveyttä, mahdollisuuden yhdistää oma verkkotunnuksesi ja 1 000 tietokantatietuetta ja tietokantapyyntöä. Muita ominaisuuksia, jotka tulevat jokaisen premium-suunnitelman mukana, ovat: räätälöityjä sovelluksia, blogisovellus, uutissovellus, tuoteluettelosovellus ja SSL (beeta). Tämä suunnitelma sopii niille, jotka haluavat käyttää edistyneitä ominaisuuksia, mutta eivät vaadi paljon tallennustilaa tai kaistanleveyttä.

Basic: Perussuunnitelmassa on kaikki mitä Startti-suunnitelmassa on ja paljon muuta. Tallennustila ja kaistanleveys on kasvanut 3 Gt: ksi. Sinulla on myös 5000 tietokantatietuetta ja 10,00 tietokantapyyntöä. Uusille asiakkaille tämä on Simblan suosittelema suunnitelma.

Pitkälle kehittynyt: Tärkeimmät parannukset tähän suunnitelmaan ovat varastoinnin, kaistanleveyden, tietokantapyyntöjen ja tietokantatietueiden aloilla. Tämä suunnitelma sisältää 10 Gt tallennustilaa ja kaistanleveyttä, 20 000 tietuetta ja 40 000 pyyntöä. Edistynyt suunnitelma sopii isommille verkkosivustoille tai ammattilaisille, jotka aikovat käyttää tietokantaansa tallentaakseen paljon tietoa.

Pro: Tämä on Simblan kallein suunnitelma, ja sen mukana tulee 20 Gt tallennustilaa ja kaistanleveyttä, 50 000 tietokantatietuetta ja 100 000 tietokantapyyntöä. Tätä suunnitelmaa voitaisiin parantaa tekemällä tallennustilasta ja kaistanleveydestä rajatonta, kuten monet muut verkkosivustojen rakentajat tekevät. Ellei sinulla ole tarvetta suuremmalle tietokannalle, tämä suunnitelma ei välttämättä oikeuta korkeampaa hintaa.

Tilinhallinta – työkalut, ominaisuudet, & toimittaja

Simbla tarjoaa käyttäjilleen kolme päätuotetta – verkkosivustojen rakentaja, sovellusten rakentaja ja tietokannan rakentaja. Kun kirjaudut sisään Simbla-tiliisi, näet hallintapaneelisi verkkosivut-osion. Kolme rakentajaa on luokiteltu ja näkyvissä kojelaudan vasemmalla puolella niin, että vaihdat helposti niiden välillä.

Näyttökuva Simbla-kojelaudasta

Verkkosivun rakentaja

Kun luot ensimmäisen tilisi, ponnahdusikkuna kysyy, haluatko valita mallin verkkosivustollesi vai haluatko käyttää ohjattua verkkosivustoa.

Aloita verkkosivustosi Simblan käynnistystoiminnolla

Verkkosivun ohjatusta toiminnasta voi olla apua, jos olet uusi Simbla. Se tarjoaa pienkierroksen verkkosivuston rakennukseen näyttääkseen missä kaikki on. Jos olet taitava asioita melko hyvin ja haluat vain aloittaa rakentamisen heti, suosittelemme mallin valitsemista. Verkkosivun rakentaja on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo ymmärtää.

Kuvakaappaus Simblan verkkosivuston rakentajasta

Se on vedä ja pudota -rajapinta. Kaikki on intuitiivista ja voit helposti muuttaa taustaa, tekstiä ja verkkosivustosi asettelua valitsemastasi mallista riippumatta.

Malleissa Simbla tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ​​malleja. Kaikkiaan on noin 85 mallia. Suurin osa niistä on ilmaisia, mutta joihinkin niistä pääsee vasta kun päivität premium-suunnitelmaan.

Muutamia Simbla-verkkosivumalleja, joista voit valita

Sovellusten rakentaja

Hallintapaneelin Sovellukset-osiossa voit siirtyä lisäämään käytettävissä olevia sovelluksia verkkosivustoosi ja rakentaa myös omia sovelluksiasi. Simblalla on tällä hetkellä saatavana blogi-, uutis- ja katalogisovelluksia, mutta heillä on pian saatavilla myös verkkokauppa, sivustoanalyysi, lyijyn luominen ja muut vaikuttavat sovellukset.

Simbla-sovellukset, joita voit lisätä

Tietokannan rakentaja

Toinen Simbla: n tarjoama tuote, joka erottaa heidät toisistaan, on niiden tietokannan rakentaja. Tietokannan luominen on yhtä helppoa kuin oman verkkosivuston luominen, ja se sisältyy vuosittaiseen tilausmaksuun.

Tietokannan lisääminen Simblaan

Tietokanta on pilvipohjainen, eikä sen asentamiseen vaadi mitään koodaustietoa. Voit käyttää sitä luoda verkkosovelluksia verkkosivustollesi ja yhdistää helposti muun sisällön verkkosivustoosi. Oman tietokannan luominen on yhtä helppoa kuin napsauttamalla sivupalkivalikossa ”Tietokanta” ja valitsemalla sitten ”Luo ​​tietokanta”. Sieltä voit hallita: Käyttäjiä, Rooleja ja Taulukoita. Käyttäjät sallivat luoda ja hallita kunkin käyttäjän oikeuksia ja toimintoja. ”Roolit” antaa sinun asettaa erityiset käyttöoikeudet tietyille ryhmille, kuten sivuston järjestelmänvalvojille, käyttäjille ja toimittajille. “Taulukot” -kohdassa voit luoda, muokata ja poistaa taulukoita ja asettaa oikeudet ja roolit kaikille niille erikseen. Tietokanta voidaan luoda tietokannan hallintapaneelista tai verkkosivustoeditorista. Sieltä löydät kaikki Javascriptin tai taulukoiden avulla luodut verkkosovellukset..

Hyödyllisiä UKK-tietoja Simblasta

Tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä Simblasta:

Mitä maksutapoja hyväksytään?

Simbla sallii asiakkaiden maksaa vain PayPalin kautta, mikä on vähän valitettavaa, koska monet ihmiset haluavat käyttää luottokorttiaan tai yksinkertaisesti, heillä ei ole PayPal-tiliä.

Ovatko Simblan sivustot mobiiliystävällisiä?

Kyllä, jos valitset vaihtoehdon. Oletusarvon mukaan Simblan verkkosivustot näkyvät mobiililaitteessa samalla tavalla kuin työpöydällä, mutta WIX Editorissa on mahdollisuus tehdä verkkosivustostasi ystävällinen ja muokata mobiilisivustosi asettelua..

Soveltuuko Simbla bloggaamiseen?

Joo. Simbla julkaisi äskettäin blogin verkkosovelluksen, jonka voit lisätä verkkosivustoosi. Perustettu blogi on melko intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Koska Simbla on korostanut niin voimakkaasti SEO: ta, huomaat, että jokaisen sivun taustalla on osio, joka on omistettu avainsanoille ja SEO: lle. Tämä on erittäin kiitettävää, etenkin verkkosivustojen rakentajalle.

Haitat selitetty – Asiat, joita Simbla voisi parantaa

Simbla on melko vaikuttava alusta, mutta niillä on vielä joitain parannusalueita, jotka sinun on harkittava ennen kirjautumista.

Ei kuukausitilauksia: Toinen haitta, joka on helppo korjata ja jolla olisi valtava ero, on, että tällä hetkellä Simbla antaa käyttäjille mahdollisuuden maksaa vain vuosittain. Koska korkein suunnitelma maksaa 576 dollaria vuodessa, vuotuiset kustannukset saattavat olla liian kalliita joillekin henkilöille maksamaan etukäteen. Suurin osa muista verkkosivustojen rakentajista tarjoaa kuukausittaisia ​​tilauksia, joten on vähän outoa, että Simbla ei seuraa esimerkkiä. Toinen liittymäkustannus on, että Hinnoittelu-sivulla kunkin suunnitelman kustannukset ilmoitetaan kuukausittain. Saatat unohtaa pienen tekstin, jossa lukee “laskutetaan vuosittain”, ja kirjautua kuukausittaisten lukujen perusteella, joten ole tietoinen tästä.

Epätäydellinen sovellusmarkkina: App Marketilla on tällä hetkellä saatavana blogi-, uutis- ja tuoteluettelosovelluksia. Jotkut muut tärkeät sovellukset, kuten verkkokauppa, sivustoanalyysi ja sähköpostimarkkinointi, on merkitty tuleviin. Nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotka joudut käyttämään jonkin aikaa, kunnes ne käynnistetään, joten on tärkeää ottaa huomioon myös tämä.

Lisäominaisuudet, jotka kannattaa mainita

Simblaa pidetään edelläkävijänä seuraavan sukupolven verkkosivustojen rakennusjärjestelmissä. Heillä on ehdottomasti hienoja ominaisuuksia, jotka ovat korostamisen arvoisia ja joista asiakkaat nauttivat.

Automaattisesti reagoivat verkkosivustot: Tällä aikakaudella, jossa mobiili on kaikkea, on erittäin tärkeää, että kaikki verkkosivustosi ovat reagoivia ja että ne näyttävät hyvältä työpöydällä, tablet-laitteella ja mobiililaitteella. Mitään näistä ei voida sivuuttaa. Koska Simbla käyttää Bootstrap 3: ta taustalla, kaikki verkkosivustosi mukautuu täydellisesti siihen laitteeseen, jota se on katsellut, joten kokemus on erinomainen kaikille.

Tietokantojen ja web-sovellusten rakentajat: Nämä ovat kaksi ominaisuutta, jotka todella erottavat Simblan kilpailijoistaan. Pystyt luomaan ja hallitsemaan omaa pilvipohjaista tietokantaan ilman koodaustietoa. Voit myös luoda omia verkkosovelluksia verkkosivustosi mukauttamiseksi. Tämä on ominaisuus, jonka edistyneet web-suunnittelijat ja web-kehittäjät todella arvostavat.

SEO (hakukoneoptimointi): Simbla painottaa suurta SEO: ta, joka on tärkeä alue, jonka monet muut verkkosivujen rakentajat ovat jättäneet huomiotta. Kaikki Simblan verkkosivustot ovat HTML5-pohjaisia, mikä tarkoittaa, että sisältö esitetään tekstinä, jonka hakukoneet tunnistavat. Simbla tarjoaa myös edistyneitä SEO-työkaluja, kuten sivukarttoja, 301 viitettä, metatiedot (kuvaus, otsikko ja avainsanat), ystävälliset URL-osoitteet ja Google Analytics -integraatio.

Johtopäätös – rakentaa tai ei rakentaa?

Kun saavutamme Simbla-arvostelujemme lopputuloksen, on tärkeää muistaa, että jokaisella verkkosivuston rakentajalla on erilaiset vahvuudet ja heikkoudet. Jos harkitset Simblaa, sinun on selvitettävä, tarjoaako tämän verkkosivuston rakentaja oikeita ominaisuuksia, hinnoittelua ja palveluita tarpeitasi parhaiten vastaavaksi. Lisätietoja Simblasta on heidän verkkosivuillaan osoitteessa www.simbla.com. Jos pidit tästä arvostelusta hyödyllistä, pidä siitä ja jaa se!

Kerro meille ajatuksesi

Oletko käyttänyt Simblaa aiemmin? Onko sinulla positiivista tai kielteistä kokemusta, jonka haluat jakaa kanssamme? Lähetä meille palautetta osoitteessa. Kiitos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map