Преглед на уеб хостинг хъб 2018

Добър уеб хост ли е уеб хостинг центърът? Прочетете пълния преглед на уеб хостинг центъра с плюсове & минуси, оплаквания, препоръчителна употреба, често задавани въпроси, талони, & Повече ▼.


Преглед на уеб хостинг център

Уеб хостинг център

www.webhostinghub.com

O / S сървър:Linux
Контролен панел:Cpanel
Автоматично Installer:Softaculous
Местоположение на центъра за данни № 1:Лос Анджелис, Калифорния
Местоположение на центъра за данни № 2:Вирджиния Бийч, Вирджиния
Споделен хостинг:да
VPS хостинг:да
Специализиран хостинг:да
Хостинг на риселър:да
Облачен хостинг:Не

Вижте хостинг планове

Бърз преглед:

www.webhostinghub.com е популярна уеб хостинг компания, широко призната за тяхната достъпна, надеждна и удобна за разработчиците платформа. Уеб хостинг център е чудесен избор за собственици на малки фирми, начинаещи предприемачи, независими компютърни специалисти и онлайн издатели на медии, които търсят услуга без принуда и без низове с техническа поддръжка. Уеб хостинг хъб предлага много безплатни инструменти и бонус оферти, заедно с техните изключително бързи споделени хостинг планове – и всичко това на сравнително ниска цена. Уеб хостинг център е създал уникален метод за мащабиране на ресурсите на сървъра на техните споделени хостинг планове. Вместо да разпределяте всички акаунти с един и същ процесор & Степен на използване на RAM, както правят повечето компании в бранша, уеб хостинг центърът осигурява 200% до 400% повече ресурси за своите сметки с по-висока стойност. В тази оптимизирана рамка клиентите получават по-добра производителност за уебсайтове за CMS и приложения за бази данни. Поради ангажираността на уеб хостинг хъба към уеб стандартите, изискванията за развитие и техните ниски предложения за въвеждане на цените, компанията бързо се превърна в уважаван уеб-домакин, печелейки множество награди и помагайки на хиляди собственици на бизнес да публикуват информация онлайн.

Защо да изберете уеб хостинг център:

 • достъпни & надеждни уеб хостинг услуги, направени за собственици на малък бизнес, предприемачи и разработчици
 • Високопроизводителен уеб хостинг с Linux с многобройни популярни функции
 • Подходящ и за двама начинаещи & професионалисти
 • Безплатни инструменти за архивиране и възстановяване на вашия уебсайт по всяко време
 • Персонализирани услуги за уеб дизайн за абсолютно начинаещи, които се нуждаят от помощ при изграждането на сайт
 • Позволява на клиентите да избират географско местоположение на сървъра по време на касата за максимални скорости & намалена латентност
 • Чудесен избор за WordPress с инсталиране на „1 клик“ чрез Softaculous
 • Невероятна поддръжка на клиенти чрез телефон, чат на живо или система за електронни билети

Какви са недостатъците:

 • Без VPS или специализирани хостинг планове за по-големи сайтове
 • Основният им хостинг план (Spark) е ограничен само до два сайта
 • Няма лесна интеграция с Google Apps for Work – трябва да се конфигурира ръчно
 • Изисква се телефонна проверка на новите акаунти, преди клиентите да могат да използват сайта

Долния ред:

Уеб хостинг център е чудесен избор за споделен уеб хостинг. Горещо ги препоръчваме за собственици на малък бизнес, уеб предприемачи, стартиращи компании и дизайнери. Хостингът им е бърз, надежден и достъпен. Те нямат VPS или специализирани сървърни планове, но предлагат всички инструменти и функции, необходими от споделен хостинг план, за да ви помогнат да изградите нов сайт и да го получите онлайн. Те също са идеални за достъпни хостинг на WordPress, като сега създателят на уебсайтовете BoldGrid е включен във всички акаунти. Клиентите получават безплатен „домейн за цял живот“, както и първоначална миграция на файлове в сайта от друга компания без допълнително заплащане. Техните сървъри работят CentOS Linux с cPanel, PHP 5 и suPHP криптиране в стандартна конфигурация. Тъй като бизнес моделът на уеб хостинг центъра се основава на поддръжка на изискванията за уебсайтове с отворен код CMS (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, OpenCart и др.), Не бихме се поколебали да ги препоръчаме на собствениците на сайтове, които се нуждаят от надеждна платформа за разработване на LAMP.

Купон за специална оферта за уеб хостинг център

Нека започнем хостинг!

Уеб хостинг център има гаранция за връщане на парите от 90 дни, така че можете да ги изпробвате безрисково.

Експертен преглед на уеб хостинг център

Мнение на експертите – Нашият задълбочен преглед на уеб хостинг центъра

Уеб хостинг център е основан през 2010 г. от Сунил Саксена и Тод Робинсън, същите хора, които създадоха InMotion хостинг през 2001 г. Sunil & Todd стартира уеб хостинг център с една цел: да предостави лесни за настройване и достъпни решения за уеб хостинг за собственици. Sunil заяви, че когато разгледа индустрията за уеб хостинг, той чувства, че демографските данни на новите разработчици и дизайнери последователно се подценяват от по-големите компании. Без това признание е създаден уеб хостинг център с акцент върху техническите иновации и удовлетвореността на клиентите. Компанията е със седалище във Вирджиния Бийч и в момента има над 200 членове на екипа. Това е акредитиран бизнес с Better Business Bureau с A + рейтинг. Уеб хостинг центърът спечели множество награди след старта си за това, че е една от най-добрите споделени хостинг услуги в бранша.

Хостинг планове & Характеристики – кой е подходящ за мен?

Уеб хостинг център предлага само три споделени уеб хостинг плана. Те нямат VPS платформа или специални наеми на сървъри. Въпреки че не се състезават на пазара, за да предоставят решения за уебсайтове с изключително голям трафик, Web Hosting Hub е идеален за самостоятелно публикуване на информация за малкия бизнес. Помислете за плановете на уеб хостинг центъра за местни ресторанти, малки магазини за електронна търговия, фотогалерии, портфейли на художници, уикита, форуми и сайтове за блогове. Докато въвеждащият план за Spark е ограничен до хостинг само на два уебсайта максимум, клиентите получават двойно RAM сървъра & CPU ресурси на Nitro план с възможност за хостване на неограничени домейни под cPanel. С плана на Динамо клиентите получават 4 пъти споделените сървърни ресурси за хостинг уебсайтове, достъпни с плана Spark. Това прави разширените планове по-добра стойност от другите уеб хостове, а също така увеличава производителността за хоствани CMS скриптове и приложения за бази данни. Харесваме простотата, стандартните функции в индустрията и техническата конфигурация на плановете за уеб хостинг център, препоръчвайки ги на клиенти за редовна употреба.

Преглед на споделените планове за хостинг на уеб хостинг центъра

Споделени планове:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
искра$ 3.99 / месец$ 8.99 / месец
Nitro$ 6.99 / месец$ 12.99 / месец
динамо$ 8.99 / месец$ 16.99 / месец

Spark е въвеждащият план от уеб хостинг център, който е предназначен за собственици на единични или двойни сайтове. Тъй като плановете на Nitro и Dynamo имат 2x и 4x разпределение на ресурсите на сървъра съответно през Spark, ние всъщност предпочитаме тези планове, заедно с неограничените опции за хостинг на домейни, които предоставят през встъпителния акаунт. Всички сървъри на уеб хостинг центъра работят на директни фабрични Dell сървъри с твърди дискове (SSD дискове), които работят с 20x по-бързи скорости от традиционните твърди дискове при зареждане на уеб страници. Поддръжка и за MySQL & PostgreSQL базите данни са удобна за разработчиците опция и всички акаунти идват с SSH достъп. В противен случай използването на cPanel в CentOS Linux, безплатният домейн с нова регистрация на акаунти, инсталаторите на скриптове с едно щракване и гаранции за нулеви престой са стандарт за индустрията. Уеб хостинг центърът също така дава нови регистрации за акаунти между 75 и 250 долара в Google AdSense, Bing и Yahoo! рекламни кредити, в зависимост от плана. Използването на създателя на уебсайтове BoldGrid е категоричен плюс за тези, които се развиват на платформата WordPress.

Споделен хостинг – Искри: 2 уебсайта, 1 GB RAM, 100 процеси за влизане, 1 Mb / s I / O, 40 едновременни връзки, $ 75 рекламни кредити

Основната причина уеб хостинг центърът се представя по-добре от други споделени хостинг планове на други компании е, че те предоставят по-голямо разпределение на ресурсите на хардуера. За плана Spark това се равнява на 40% от CPU ресурси, 2 GB виртуална RAM, 1 GB физическа памет и 40 едновременни потребителски връзки. Това е два до три пъти повече, отколкото предоставят споделените хостинг акаунти на други компании, на по-ниска цена.

Споделен хостинг – Nitro: Неограничени уебсайтове, 2 GB RAM, 200 процеси за влизане, 1,5 Mb / s I / O, 80 едновременни връзки, $ 175 рекламни кредити

По подобен начин в плана на Nitro собствениците на сайтове могат да хостват неограничени домейни с разпределение на 80% от CPU ресурси, 4 GB виртуална RAM, 2 GB физическа памет и 80 едновременни потребителски връзки. Това е около 4 до 6 пъти това, което предлагат други сравними хостинг планове, дори и на върха на линията конкурентни компании. Въпреки че много уеб хостове не публикуват активно тези статистически данни, те определят скоростта на затваряне на процесора, ограниченията за изчакване на страницата и появата на уебсайтове, които са офлайн по време на скокове на трафика.

Споделен хостинг – Динамо: Неограничени уебсайтове, 4 GB RAM, 350 входни процеси, 2 Mb / s I / O, 120 едновременни връзки, $ 250 рекламни кредити

Планът на Dynamo в Web Hosting Hub предлага 100% CPU ресурси, 8 GB виртуална RAM, 4 GB физическа памет и 120 едновременни потребителски връзки. Това е 6x до 8x силата на стандартен споделен хостинг план на други компании. Поради тази причина, силно препоръчваме да направите проучване на тези статистики, тъй като повече от всеки друг проблем, тези фактори ще определят ефективността и времето за зареждане на страниците на уеб сайтове на CMS, работещи под споделена хостинг рамка.

По този начин, докато Web Hosting Hub предоставя същия хостинг на cPanel Linux, работещ на CentOS, който повечето други компании в индустрията използват, средствата им за разпределяне на RAM, ресурсите на процесора и ограниченията на трафика на акаунта в споделените хостинг планове са уникални. Когато други компании често рекламират подобни функции за разпределение на ресурси като нова „облачна“ платформа, ние вярваме, че уеб хостинг центърът прави правилният избор, като използва тази система като средство за подобряване на съществуващите споделени хостинг акаунти, използвайки cPanel. Повечето компании в бранша продължават наследени планове за споделяне на хостинг при много по-ниски лимити на ресурсите на сървъра. Уеб хостинг хъб заслужава голям кредит за внедряването на тези подобрения за разпределение на ресурсите в тяхната споделена хостинг услуга и вярваме, че потребителите изпитват значителна скорост на зареждане на страници и повишаване на ефективността на уебсайта в резултат на това.

Лесно използване – управление на акаунти & контролния панел

Когато закупите някой от горните планове от уеб хостинг център, първо ще влезете в панела за управление на акаунти (AMP). В рамките на AMP можете лесно да управлявате целия си акаунт с уеб хостинг център и, разбира се, да добавяте допълнителни услуги, които може да са ви необходими. AMP, който използват, е много рационализиран и ефективен. Тя е много подобна на сестринската им компания, InMotion хостинг, с изключение на това, че има различен стил, за да съответства на техните цветове и марка. AMP таблото за управление има лесен достъп до всички най-често използвани функции и услуги, за да ви помогне да започнете бързо. Например, можете лесно да закупите специален IP адрес за вашия сайт или да добавите услугата за защита на електронната поща McAfee. Като цяло смятаме, че тяхното AMP предлага ефективно оформление за управление на акаунт за уеб хостинг. Разбира се, ако никога досега не сте хоствали някой уебсайт, може да ви отнеме известно време да се запознаете и да се почувствате по-удобно да се движите наоколо. По-долу е екранна снимка на AMP:

Екранна снимка на AMP за уеб хостинг център (Панел за управление на акаунти)

Преглед на контролния панел

Уеб хостинг центърът използва cPanel, индустриалното стандартно средство за управление на многодомен хостинг и настройки на сървърната конфигурация за уеб разработка. Можете бързо да получите достъп до таблото за cPanel чрез AMP или като напишете „/ cpanel“ в края на URL адреса на вашия сайт. CPanel на уеб хостинг центъра наскоро беше актуализиран, за да отговаря на марката на компанията (както е показано по-долу). Това е често срещана практика за много уеб хостове и контролния панел изглежда страхотно.

Екранна снимка на контролния панел за уеб хостинг център (cPanel)

Някои от опциите, предоставени от уеб хостинг център при реализацията на cPanel, не се намират в други хостинг планове на други компании. Това включва приложението за защита на електронната поща McAfee, имейл & Маркетинг на бюлетини, Интернет факс, VoIP обаждания, комунални услуги за обработка на кредитни карти и BoxTrapper. Въпреки че много потребители може да не използват пълноценно тези опции, безплатното предоставяне на тези допълнителни инструменти със стандартните помощни програми cPanel подобрява и без това отличния набор от ресурси за управление на домейна.

Сървъри, мрежа, & производителност

Сървъри: Уеб хостинг център има 2 центъра за данни – единият се намира на източния бряг в Ашбърн, Вирджиния, а другият в Лос Анджелис, Калифорния. Те използват обединена сървърна архитектура с вградени по поръчка Dell R710 сървъри. Използвайки премия хардуер и Tier 1 мрежи за маршрутизиране на данни, скоростта на техния уеб хостинг е много бърза, особено за клиенти, разположени в цяла Северна Америка. Друго забележително предимство, което уеб хостинг центърът предлага, е възможността клиентите да избират центъра за данни, където предпочитат техния сайт да бъде хостван в географски план. Това допълнително помага да се намали физическото разстояние между вас и вашия уебсайт, като се намалява латентността и се подобрява скоростта на зареждане на страницата.

Пълните разпределения на ресурсите на сървъра за всеки споделен хостинг център за уеб хостинг са:

Spark: 40% от CPU ресурси, 2GB виртуална RAM, 1GB физическа памет, 1Mb / s скорост на I / O процес, 100 едновременни процеси, & 40 едновременни потребители
Nitro: 80% от CPU ресурси, 4GB виртуална RAM, 2GB физическа памет, 1.5Mb / s скорост на I / O процес, 200 едновременни процеси, & 80 едновременни потребители
Динамо: 100% CPU ресурси, 8GB виртуална RAM, 4GB физическа памет, 2Mb / s скорост на I / O процес, 350 едновременни процеси, & 120 едновременни потребители

мрежа: Нашият собствен опит с уеб хостинг център е много положителен, особено що се отнася до ефективността на уебсайта & надеждност на мрежата. Сайтовете, хоствани с уеб хостинг център, обикновено се зареждат много бързо и се оценяват добре в тестовете за сравнение. Това е особено полезно за Google, който сега използва скоростта на зареждане на страниците в своя алгоритъм за класиране.

Полезни често задавани въпроси относно уеб хостинг центъра

Ето някои често задавани въпроси, които може да имате относно уеб хостинг центъра:

Как да поръчам уеб хостинг план от уеб хостинг център?

Можете да поръчате споделен хостинг план от уеб хостинг център, като посетите уебсайта им, www.webhostinghub.com. Можете също да поръчате по телефона, чрез техния отдел за продажби на 877-595-4482. Поръчката онлайн е препоръчителна, за да не изписвате неправилно името на домейна. Можете също така да получите по-изчерпателна, визуална разбивка на допълнителни функции & ценообразуване. Имайте предвид, че ще трябва да говорите с представител на обслужването на клиенти по телефона, за да завършите процеса на борда.

Какви плащания приема уеб хостинг центърът?

Уеб хостинг центърът приема всички основни кредитни карти (Visa, MasterCard, American Express, & Discover). За съжаление те не приемат PayPal.

Как мога да се откажа?

Можете да закриете акаунта си по всяко време, като посетите уебсайта им. Ще трябва да изпратите известие за анулиране онлайн чрез електронната им форма за анулиране.

Ще получа ли възстановяване на средства & как работи?

Да. Уеб хостинг център предлага 90-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че имате 90 дни, за да получите пълно възстановяване. Ако анулирате след 90 дни, ще получите прогнозно възстановяване (основно възстановяване за оставащото време, което не сте използвали). Няма ограничения във времето или дългосрочни ангажименти и можете да се откажете по всяко време. Въпреки това всички SSL сертификати, такси за поверителност на домейна или имена на домейни, които сте регистрирали в Hub, не подлежат на възстановяване. Това е стандарт за повечето уеб хостове. Ако имате безплатно име на домейн от уеб хостинг център, има невъзстановима такса от 15,99 долара. Вие запазвате името на домейна и можете да го прехвърлите или посочите някъде другаде.

Някои неща, които трябва да вземете предвид преди да закупите …

Както при всеки уеб хост, има някои неща, които могат да бъдат подобрени. Обсъдихме много от плюсовете за уеб хостинг център, но ето допълнително обяснение за минусите:

Няма VPS или специални хостинг планове: Както бе споменато по-горе, уеб хостинг центърът не е подходящ за големи уебсайтове и предлага само споделени хостинг планове. Това е добре, стига да се нуждаете само от споделен хостинг план. Някои сайтове може да надраснат споделена хостинг платформа и за съжаление ще трябва да мигрират далеч към друг уеб хост. Миграцията на сайтове винаги е главоболие, така че е най-добре да я избягвате, ако очаквате един ден сайтът ви да има нужда от VPS план. Ако обаче сте сигурни, че вашият сайт ще се нуждае само от споделен хостинг акаунт, уеб хостинг центърът може да бъде идеален.

Ограничени сайтове за добавки: Не е голяма работа, но все пак е ограничение на уеб хостинг центъра за добавки на сайтове за план Spark (най-основният им хостинг план). За плана Spark ви е разрешено да хоствате само 2 уебсайта в акаунта. Ако планирате да хоствате повече, ще трябва да надстроите до по-висок ниво.

Google Apps for Work: Няма лесно интегриране на Google Apps for Work с уеб хостинг център. Някои уеб хостове предлагат интегриран графичен съветник, който да ви помогне да свържете домейна си с Google. Естествено все още можете да използвате Google Apps for Work, но ще трябва ръчно да го конфигурирате. Това като неудобство и прави нещата по-трудни за начинаещите да измислят. Тъй като уеб хостинг центърът е насочен да прави нещата бързо и лесно, ние се надяваме скоро да го предложат.

Потвърждаване по телефона на нови акаунти: Докато уеб хостинг центърът рекламира личните услуги, предоставени от бордовия процес като плюс, много потребители може да не харесват нуждата от проверка на нов акаунт по телефона. Ще трябва да изчакате, преди да влезете за първи път и да използвате акаунта, докато не приключи процесът на проверка.

ЗНАЕШЕ ЛИ? Уеб хостинг център има първия зелен център за данни в Лос Анджелис преди години, преди другите да започнат да се адаптират.

Допълнителни характеристики Заслужава да се спомене

Уеб хостинг център също предлага свои собствени услуги за уеб дизайн за малки фирми, които включват поддръжка за много популярни CMS и платформи за електронна търговия с отворен код. Плановете за акаунти предлагат поддръжка за 15 до 30 страници, включително инсталиране на база данни, дизайн на теми и създаване на съдържание. Компанията също ще отдели до един час време, правейки ъпгрейди на сигурността на инсталираните скриптове. Въпреки че нямат налични цени за тези пакети, някои фирми могат да намерят услугата за полезна, ако нямат познания с други фирми за уеб разработки в сектора. Уеб хостинг центърът обаче не прави кодиране по PHP по поръчка или разработка на нов модул за CMS сайтове, което прави услугата малко ограничена.

Поддръжка за PostgreSQL: Всички планове сега включват поддръжка за PostgreSQL бази данни, което е алтернатива на MySQL.

SSH достъп: Web Hosting Hub вече позволява SSH достъп за клиенти! Това позволява по-бързо и по-мощно управление на командния ред на сървъра, а не използване на графичен потребителски интерфейс, включително поддръжка за софтуер за контрол на версии като Git или използване на Drush, WP-CLI и др. С CMS платформи.

Безплатни SSD дискове: Всеки уеб хостинг план на уеб хостинг център включва използването на твърди дискове (SSD) за съхранение на сървърите. Твърдите дискове ще осигурят 20 пъти по-бърза доставка на съдържание и време за зареждане на страници над HDD дискове. Тези актуализации на хардуера вече са включени безплатно с всеки споделен хостинг план.

Новосъздаден уебсайт: Web Hosting Hub пусна чисто нов уебсайт на 16 февруари 2015 г. Уебсайтът придоби напълно нов облик и е напълно отзивчив. Уеб хостинг хъб заяви, че „Новият дизайн е лесен за употреба и напълно отзивчив с акцент върху това да направим нашите предложения за продукти лесни за разбиране.“

Въведение на нитро & Динамо: Web Hosting Hub стартира 2 нови споделени хостинг плана, наречени Nitro & Динамо да обслужва по-добре своите по-интензивни CPU клиенти. Тези нови планове ще повишат производителността на клиентите, които се нуждаят от допълнителна мощност на производителността в уеб разработката.

Подобрена каса: В момента уеб хостинг центърът е в процес на подобряване на касата им. Въпреки че все още не е внедрено, това ще помогне за улесняване на касата за нови клиенти да се ориентират по време на процеса на регистрация.

Надстроен конструктор на сайтове до BoldGrid: Уеб хостинг центърът бракува старата си платформа за създаване на уебсайтове в полза на въвеждането на BoldGrid. Въпреки че това е голямо подобрение, то ще бъде полезно само за собствениците на сайтове, които използват WordPress в уеб разработката.

Заключение – Да домакин или не да домакин?

Докато стигаме до заключението на нашия преглед на уеб хостинг центъра, искрено се надяваме, че той ви е помогнал да решите дали да хоствате вашия сайт с тях или не. Всеки сайт е различен и ще трябва да определите дали този уеб хост отговаря най-добре на вашите нужди. За допълнителна информация относно уеб хостинг центъра, посетете www.webhostinghub.com.

Кажете ни мислите си

Използвали ли сте уеб хостинг център преди? Имате ли положителен или отрицателен опит, който искате да споделите с нас? Изпратете ни имейла си откровена обратна връзка на

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me