Преглед на HostGator 2018

HostGator добър уеб хост ли е? Прочетете пълния ни преглед на HostGator с плюсове & минуси, оплаквания, препоръчителна употреба, често задавани въпроси, талони, & Повече ▼.


Преглед на HostGator

Contents

HostGator

www.hostgator.com

O / S сървър:Linux & Windows
Контролен панел:Cpanel
Автоматично Installer:Mojo QuickInstall
Местоположение на центъра за данни № 1:Хюстън, Тексас
Местоположение на центъра за данни № 2:Provo, UT
Споделен хостинг:да
VPS хостинг:да
Специализиран хостинг:да
Хостинг на риселър:да
Облачен хостинг:да

Вижте хостинг планове

Бърз преглед:

www.hostgator.com е уеб хостинг компания с дългогодишна репутация за бърз и лесен начин за публикуване на уебсайтове онлайн. HostGator предлага отлична техническа поддръжка и обслужване на клиенти на клиенти с добре информиран персонал. Въпреки че не е най-евтиният уеб хост, HostGator предлага голямо разнообразие от функции и услуги, които са надеждни за повечето цели на уеб разработката. Те предлагат както Linux, така и Windows уеб хостинг чрез редица различни многопластови планове. HostGator е добре позната марка в хостинг индустрията и е един от най-популярните избори за хората, избрали уеб хост поради рекламните си кампании. Те наскоро пуснаха облачна хостинг платформа и управлявана хостинг услуга WordPress. Считаме обаче, че има малко принципно, което отличава плановете на HostGator от типичния хост на дистрибутора, с изключение на поддържането им на независим център за данни и мащаба на тяхната потребителска база. Няма много иновации в платформата или предоставени уникални инструменти за разработчици. Вместо това получавате доста солиден план за cPanel или Windows с някои съмнителни маркетингови практики и често измамни схеми за ценообразуване. Собствениците на сайтове, които се възползват от евтините въвеждащи цени на HostGator, често са принудени да мигрират след приключване на първоначалния срок или плащат прекомерни цени за подновяване.

Защо да изберете HostGator:

 • Широко признато търговско име в уеб хостинг индустрията
 • Предлага голямо разнообразие от хостинг планове, подходящи за повечето уеб сайтове
 • Планове, налични както на Linux и Windows сървърни платформи
 • Използва cPanel (Linux) & Plesk (Windows) за управление на домейна
 • Индустриални стандартни хостинг функции както за разширено използване & начинаещи
 • Поддръжка на популярни CMS скриптове и езици за програмиране
 • Популярен избор за хостинг услуги на Reseller
 • Легендарна поддръжка на клиенти чрез телефон, чат на живо, & електронна поща
 • Подобрена производителност на WordPress с нови управлявани хостинг планове

Какви са недостатъците:

 • Скъпи цени и цени за подновяване на повечето планове
 • Изработващият уебсайт Weebly е безсмислен и остарял
 • Облачните планове на HostGator WordPress нямат достъп до phpMyAdmin или cPanel
 • В плановете за популярни CMS платформи липсват допълнителни услуги

Долния ред:

HostGator е известна марка в света на уеб хостинга, но това е само етикет, прикрепен към доста общи услуги за центрове за данни. HostGator е популярен избор със собствениците на сайтове от 15 години, главно поради силата на техните рекламни кампании. Те предлагат разнообразни хостинг планове за Windows и Linux, които са сравнително евтини, за да се регистрирате в нови акаунти чрез специални промоции. Изглежда обаче те се възползват от потребителите по отношение на скоростта на обновяване, особено когато има малък избор за установен сайт, но сложна миграция към друг хост. Характеристиките и допълнителните услуги, открити в повечето планове на HostGator, са индустриален стандарт с cPanel, WHM, CentOS и Windows. Просто не се предлагат много иновации по поръчка на платформа или нови инструменти за развитие. В обобщение, HostGator предоставя уеб хостинг услуги като стока за клиентите, където по същество ребрендират колекция от покупки на едро на хардуер и софтуерни лицензи, докато управляват маржовете за обръщане на клиента. Въпреки че няма функции, които са особено забележителни на платформата, HostGator предоставя това, което се нуждае от разработчиците на сайтове в сървърния хардуер, мрежовите съоръжения и архитектурата на центъра за данни в надеждна, лесна за използване услуга.

Купон за специална оферта на HostGator

Нека започнем хостинг!

HostGator има 45-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Експертен преглед на HostGator

Отзиви на потребители на HostGator

За съжаление все още няма потребителски отзиви за този уеб хост.

Мнение на експертите – Нашият задълбочен преглед на HostGator

HostGator е основан от студента на Флоридския Атлантически университет на име Brent Oxley през 2002 г. Той стартира HostGator от стаята си в общежитието и първоначално не можеше да реши името – HostGator или GatorHost. За щастие той избра HostGator! През 2003 г. компанията има само 112 клиенти. Отне още една година, за да мащабира миналото на 1000 клиентски акаунта. Въпреки това, през 2008 г. HostGator беше класиран от списание Inc. като една от най-бързо развиващите се компании в Америка. HostGator премести офисите си от Бока Ратон, Флорида, в Хюстън, Тексас, за да пусне нов център за данни с 50 служители през 2006 г. Те вече имат над 500 служители с офиси в Канада, Бразилия и Индия. През 2012 г. Оксли обяви, че продава компанията на Endurance International Group (EIG) за 225 милиона долара и заминава да пътува по света. HostGator, който първоначално стартира като малка стартираща компания от общежитието на студентския колеж, се превърна в част от компания Fortune 500. Наскоро компанията пусна планове за услуги за индийския пазар на домейна HostGator.in с център за данни в Махаращра. Днес HostGator е световен лидер в уеб хостинга с над 9 милиона клиентски домейна и повече от 400 000 клиенти.

Хостинг планове & Характеристики – кой е подходящ за мен?

HostGator предлага голям брой услуги от центрове за данни, които включват споделени хостинг планове в Linux & Windows, собствена собствена облачна хостинг платформа, пет нива на хостинг планове за дистрибутори, управлявано решение за WordPress, VPS планове и специализирани сървъри. Техните планове за хостинг на Drupal, Joomla, Magento и MediaWiki са същите като споделен хостинг акаунт, без допълнителни функции или оптимизация на платформата. Те обаче имат персонализирана Varnish Cache реализация за WordPress. HostGator предлага инсталация на скрипт с едно кликване в хостинг плановете си чрез QuickInstall. Nginx може да бъде добавен към VPS & Специализирани планове за сървър, но не е част от облачното хостинг решение или управлявания хостинг на WordPress. Техническите услуги на HostGator ще извършват безплатна миграция на уебсайт при прехвърляне от друга хостинг компания. HostGator използва различен хардуерен сървър за всички свои хостинг планове.

Преглед на споделените планове за хостинг на HostGator

Планове за споделен хостинг:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
Hatchling$ 3.95 / месец$ 10.95 / месец
бебе$ 5.95 / месец$ 11.95 / месец
Бизнес$ 5.95 / месец$ 16.95 / месец

HostGator предлага три Linux споделени хостинг плана, базирани на cPanel, WHM, & CentOS, които предоставят доста стандартно ниво на услуги за уеб разработка, използвайки LAMP скриптове. Всички нормални и добре утвърдени инструменти са тук, от съветниците за база данни на MySQL, phpMyAdmin и File Manager до имейл, FTP, Cron, уеб статистика, анализиране на трафика и др. Самата платформа е конфигурирана да поддържа CGI, Fast CGI, PHP 5 , Ruby on Rails, Perl и Python. Бизнес планът предлага и единен специален IP адрес и SSL сертификат, който може да се използва и с включено VoIP приложение. Харесваме простотата и лекотата на използване на споделената хостинг платформа HostGator. Предоставянето на $ 200 в Google AdSense, Yahoo !, и Bing рекламни кредити осигурява допълнителна стойност за промоциите на уебсайтове. Таксата за подновяване на $ 10,95 на месец за месечен план на Hatchling за един домейн е прекомерна.

Споделен хостинг – люкане: Един домейн + неограничени поддомейни, FTP, MySQL, & Имейл + Немерна честотна лента

Само с поддръжка на един домейн, планът на Hatchling е предназначен за уебсайт с максимум около 25 едновременни потребители и по-малко от 750 000 зареждания на страница средно на месец, в зависимост от това как е конфигуриран сайтът. Тъй като неограниченият план на домейни е само 2 долара повече на месец (още $ 1 при тарифи за подновяване), препоръчваме на всеки, който се регистрира за акаунт в HostGator, да закупи вместо това „Baby“ или „Business“ план. Тъй като хостингът на много сайтове споделя едни и същи разпределени сървърни ресурси във всички регистрирани домейни, планът Hatchling всъщност може да се представи малко по-добре от „Baby“ акаунта, като ограничи целия трафик до една база данни и уеб скрипт, работещ под Apache.

Споделен хостинг – Бебе: Неограничени домейни, поддомейни, FTP, MySQL, & Имейл + Немерна честотна лента

Планът „Бебе“ е най-популярният акаунт в HostGator, макар и със същата уводна цена ($ 5,95 п / месец) като Бизнес плана, потребителите, които ще се включат за целия тригодишен срок, очевидно са по-добре да изберат акаунт с по-висока стойност със специален IP адрес, SSL / TLS сертификат и VoIP. Планът „Baby“ е това, което повечето хора търсят традиционно в споделен акаунт за хостинг на cPanel и е солиден за целите на разработването на много сайтове. Харесваме пакета от стандартизирани софтуерни инструменти, налични в този план, но със същите конфигурации, налични и от други хостинг компании с незначително по-ниски цени, няма ясен стимул да се регистрирате за акаунт.

Споделен хостинг – Бизнес: Неограничени домейни, поддомейни, FTP, MySQL, & Имейл + Немерна честотна лента + Специализиран IP, SSL, & VoIP

Бизнес планът в HostGator е най-добрата сделка с въвеждащи цени ($ 5,95 п / месец) със специален IP адрес и SSL сертификат, но скоростта на подновяване от $ 16,95 на месец за услугата е чужда. Това е основният проблем в HostGator и изглежда дългогодишна политика, свързана с техните маржове на печалба, които те няма да променят. Много екипи за уеб разработки използват HostGator като сценарийна среда за изграждане на сайтове и след това преместват завършената производствена версия в друг хост или VPS акаунт за стартиране, възползвайки се от многостранната хостинг рамка на HostGator за използване в пясъчниците. Тъй като е достатъчно лесно да направите това на поддомейн навсякъде, това не е силно одобрение на услугата.

Стратегиите за ценообразуване в HostGator оставят собствениците на сайтове пред дилемата: или да се заключат за три години на платформа, която преди това не са тествали, и да се надяват на най-доброто, или да се регистрират за едногодишна сметка и да платят по-високите такси за подновяване за целия живот от сметката след това. В резултат на това смятаме, че това води до много „буцане“ в абонатната база на HostGator. Впоследствие домейни с по-ниско качество и по-временни уебсайтове могат да бъдат хоствани в услугата. Компанията се възприема като „евтина“ поради стръмните намаления спрямо тарифите за подновяване на хостинг плановете, но дори и въвеждащите цени могат да бъдат по-високи от другите компании за подобни услуги. Тъй като това, което се предоставя, е Linux платформа, работеща с cPanel & WHM, същият, използван от буквално хиляди сравними уеб хостинг компании в бранша, всъщност повсеместната реклама от HostGator поддържа тези планове популярни сред новите потребители.

Преглед на облачните хостинг планове на HostGator

Планове за облачен хостинг:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
Облак$ 4.95 / месец$ 12.95 / месец
Бебе облак$ 7.95 / месец$ 13.95 / месец
Бизнес облак$ 9.95 / месец$ 19.95 / месец

Тъй като има много свръх и медийно внимание, фокусирано върху облачните изчисления, е лесно компаниите да се възползват от това, като ребрандират услугите си, като използват „облак“ в името на продукта и след това извличат печалба от неинформирано усвояване от потребителите на услугата, базирана на на маркетинга с думи При технически анализ на облачната хостинг платформа на HostGator, потребителите получават акаунт с повече RAM & Разпределени CPU ресурси (като VPS), отколкото при стандартен споделен хостинг план, заедно с гаранция за предоставяне на файлове на сървъри с ниска плътност за по-добра производителност на уебсайта, интегрирана поддръжка на кеш памет и безплатно използване на CloudFlare CDN. От тези функции само интеграцията на Varnish Cache е наистина уникална.

Много уеб хостинг компании предоставят безплатна интегрирана CloudFlare CDN поддръжка за всички споделени хостинг акаунти чрез cPanel. Не препоръчваме използването на CloudFlare CDN като цяло, защото той пренасочва вашия DNS да сочи към CloudFlare сървъри на анонимна услуга, която ограничава развитието на живо и работи по-малко от оптимално с динамични актуализации на съдържанието. Независимо от това, CloudFlare може да изпълнява като ценна услуга в някои случаи, когато е включен за използване със статичен уебсайт, който не се актуализира често с ново съдържание. Основният момент е, че когато сървърите с ниска плътност се рекламират като основен аспект на „облачния“ хостинг акаунт, това не е голямо нововъведение. Това просто означава, че сървърите ще се представят по-добре, защото на всяка машина има по-малко уеб сайтове, използващи едни и същи ресурси.

Интегрирането на персонализиран кеш лак обаче е уникално и ние даваме кредит на HostGator за установяването му в услугата. Много разработчици използват Varnish Cache успешно, за да подобрят ефективността на CMS скрипта при хостинг на някои от най-големите сайтове в мрежата. Но в сравнение с по-сложните облачни хостинг платформи, които мащабират сървърните копия на клъстери, за да поддържат сайтове с висок трафик, подчинени във всички ситуации, всичко, което наистина получавате с плановете за облак на HostGator, е по-голямо разпределение на ресурсите на сървъра, премиум хардуер, по-малко клиентски акаунти на машина, огледално предаване на данни, подобрено мрежово маршрутизиране и интегриран Varnish Cache със сайтове. CloudFlare CDN акаунтът вече е безплатен за всеки, който може да се регистрира и използва, но можете лесно да управлявате настройките чрез cPanel интерфейс.

Ще бъдем по-впечатлени, ако HostGator внедри тези подобрения във всички споделени хостинг акаунти и не ги пуска на пазара под „облака“ завеса на думата. Независимо от това, сериозните собственици и разработчици на сайтове могат да продължат напред и да считат тези планове за новата версия на споделен хостинг, с всички функции на cPanel и възможността да хоства неограничен брой сайтове в разширените акаунти. Друга заслуга за HostGator е, че тези планове не са значително по-скъпи от традиционните планове за споделен хостинг и са конкурентни на повечето други споделени Linux планове в бранша. По този начин, собствениците на сайтове могат да се насладят на подобрена производителност и скорост на зареждане на страници чрез оптимизация на уебсайтове, като използват тези планове за споделен хостинг, като предупреждението е, че има и повече опции за облачен хостинг опции, разработени в други компании.

Облачен хостинг – Хечлинг облак: Single Domain + 2 CPU Core + 2GB RAM + Shared SSL + Untertered Bandwidth & съхранение

Въпреки че не харесваме ограничението за поддръжка на един домейн в този акаунт, собствениците на сайтове получават около 6 пъти ресурсите, предоставени на среден споделен хостинг акаунт с допълнителните инструменти за оптимизация на производителността и поддръжката на SSL за по-малко от цената за много Linux планове. Единичните CMS сайтове със сложни изисквания към базата данни ще се представят много по-добре на този план, отколкото при традиционните споделени Linux хостинг платформи, което го прави евтин начин за повишаване на скоростта на зареждане на страници и класиране на сайтове с Google.

Облачен хостинг – Baby Cloud: Неограничени домейни + 4 процесорни ядра + 4 GB RAM + споделен SSL + неметрирана честотна лента & съхранение

При $ 7.95 на месец при въвеждащи цени и възможността да хоствате множество уебсайтове по “неограничен” план, горещо препоръчваме този акаунт за традиционните споделени хостинг планове за Linux. Оценете около 12 пъти мощността само за 2 долара повече на месец. Това вероятно е една от най-добрите оферти, предлагани в HostGator в момента.

Облачен хостинг – Бизнес облак: Неограничени домейни + 6 процесорни ядра + 6 GB RAM + посветен IP + частен SSL + немерен обхват & съхранение

Акаунтът за хостинг на бизнес облаци в HostGator предоставя сървърни ресурси, сравними с много планове на VPS със само 9,95 долара на месец с вградената интеграция на лак кеш. Около 20 пъти силата на традиционния споделен хостинг акаунт и гаранцията за хостване на сайтове на сървъри с ниска плътност с превъзходни хардуерни конфигурации, ние от сърце препоръчваме акаунта на Business Cloud за стандартните споделени планове за Linux, въпреки че при скоростите за подновяване от $ 19.95, има и по-стабилни планове за хостинг в облак, достъпни за други компании.

Нашето мнение е, че при предоставянето на същите услуги като споделен хостинг план на Linux на подобни цени, тези нови планове за хостинг в облак на HostGator трябва да се използват като незабавно надграждане за всички акаунти на предишното поколение сървъри. Всеки разработчик знае, че дори отделни CMS сайтове редовно се противопоставят на границите на споделен хостинг план и тези облачни акаунти заемат стратегическа ниша между разходите, свързани с надграждането до VPS платформа. В ценовия диапазон от $ 4,95 до $ 9,95 те са рентабилни, но при по-високите проценти на подновяване собствениците на сайтове често могат да наемат повече енергия по план на VPS. В обобщение, макар да смятаме, че тези планове са по-скоро прогресивно надграждане до споделен хостинг на Linux, а не истинско „облачно“ хостинг решение, превъзходната производителност, предоставена за хостинг на едни и същи уебсайтове в рамките на мулти-сайт, ги прави много привлекателна опция за Собственици на уебсайтове на CMS.

Преглед на хост-плановете за хостинг на WordPress на HostGator

WordPress хостинг планове:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
Starter (1 сайт)$ 5.95 / месец$ 14.95 / месец
Стандартен (2 сайта)$ 7.95 / месец$ 20.95 / месец
Бизнес (3 сайта)$ 9.95 / месец$ 27.95 / месец
Бизнес (5 сайта)$ 11.95 / месец$ 31.95 / месец
Про (10 сайта)$ 22.95 / месец$ 59.95 / месец
Про (20 сайта)$ 33.95 / месец$ 91.95 / месец

Управляваните решения за хостинг на WordPress на HostGator използват същите инструменти на платформата като техните облачни хостинг акаунти за по-добра производителност спрямо споделените хостинг планове. Те обаче не присвояват фиксирана сума от RAM и CPU ресурси на нито един от конкретните акаунти. Вместо това те определят цените според броя на включените уебсайтове, които могат да бъдат хоствани на всеки план и броя посещения на всеки домейн на месец. Ресурсите на RAM и CPU след това се разпределят динамично, за да отговорят на действителните заявки за трафик, които всеки сайт изпитва в реално време. Считаме, че критериите за трафик, използвани за тези WordPress планове в HostGator, са изключително ниски, тъй като WordPress обикновено може да мащабира, за да отговори на по-високи изисквания за трафик от разрешените от тези планове при споделен хостинг, когато е оптимизиран. Освен това WordPress плановете на HostGator се изпълняват под Apache и Varnish Cache, без да се използва инсталация на Nginx. Освен това не можете да редактирате MySQL базата данни или да имате достъп до cPanel.

Тъй като разработчиците на WordPress постоянно отчитат много по-големи увеличения на скоростта на работа, използвайки Nginx с CMS, заедно с техники за кеширане на страници на много нива, собствениците на сайтове, които биха искали да внедрят конфигурация на Nginx, ще трябва вместо това да използват VPS или специален сървърен план. Услугата за хостинг на WordPress, управлявана от HostGator, използва CDN на Sitelock, а не CloudFlare CDN, както и набор от инструменти за зловреден софтуер Sitelock и CodeGuard за резервни копия. Тъй като никоя от тях не е основна програма, а HostGator ограничава трафика на сайта твърде много за цената на тези планове, ние вярваме, че собствениците на сайтове ще постигнат по-добра ефективност за многодомен хостинг на WordPress, използвайки облачните планове на HostGator или VPS акаунта. Въпреки това ще са необходими повече разходи за работа и бизнес разходи за настройка на софтуера за оптимизация на WordPress и кеширане на страници независимо на сървър.

WordPress хостинг – стартер: 1 сайт + 25k посещения стр / месец + 50GB съхранение + 1GB архивиране + глобален CDN

Тъй като повечето собственици на уебсайтове могат лесно да управляват повече от 25 000 посещения на страници на месец, изпълнявайки WordPress при споделен хостинг, и много безплатни плъгини са достъпни за кеширане на оптимизацията на CMS, без изискване нито на лак, нито на Nginx, собствениците на малки сайтове могат спокойно да предадат този план или да използват вместо това акаунта на Hatchling Cloud.

WordPress хостинг – стандарт: 2 сайта + 200k посещения на месец + 150GB съхранение + 2GB архивиране + глобален CDN

По подобен начин ние предпочитаме плана Baby Cloud с неограничен хостинг на домейни и 4 GB RAM пред този план, който ограничава сайтовете до 100k посещения на месец. С неограничено място за съхранение в облачните акаунти, собствениците на сайтове могат да хостват повече от два уебсайта и все още дори не подхождат с използване на 150 GB пространство за съхранение на сървър. Срещу 20,95 долара на месец (процент на подновяване) собствениците на сайтове може да могат да намерят по-добра производителност и поддръжка на трафика в основен план за VPS с повече възможности за дългосрочно развитие.

WordPress хостинг – бизнес: 3 сайта + 500k посещения на месец / неограничено съхранение + 3GB архивиране + глобален CDN

Цената на този план по същество е компромис между разходите за разработка за внедряване на решение на кеш лак с хостинг на WordPress с много сайтове на VPS. При $ 9.95 на месец (въвеждаща ставка) цената е подобна на много споделени или облачни хостинг планове, които дават възможност за неограничен брой сайтове. Въпреки това, дори скоростта на обновяване от 27,95 долара вероятно ще е по-евтина от съпоставим VPS план, когато разходите за наемане на програмист за администриране на системата и персонализирана конфигурация на Varnish Cache & Nginx се добавя заедно.

WordPress хостинг – бизнес: 5 сайта + 500k посещения стр / месец + неограничено съхранение + 5GB архивиране + глобален CDN

Бързото обобщение е, че собствениците на малък бизнес, които искат по-добра ефективност на уебсайта, работеща с WordPress, изискват бързо решение & лесно, без да е необходимо да се наемате & ако управлявате независим уеб програмист или sys администратор, за да свършите работата, ще намерите този план за привлекателен, тъй като повечето VPS пакети плюс разходите за разработчици ще продължат да надхвърлят $ 360 на година, когато се добавят заедно. Ние все още предпочитаме плановете за облачни изчисления и подходът „Направи си WordPress“ за хостинг на много сайтове като по-добър компромис.

WordPress хостинг – професионалист: 10 сайта + 1 000 000 посещения стр / месец + неограничено съхранение + 10 GB архивиране + глобален CDN

Профилните акаунти вероятно са достатъчни за повечето WordPress сайтове за малък бизнес и поддържат около 33 000 посещения на страници на ден в максимум 10 домейна. На практика обаче много опитни уеб разработчици са в състояние да оптимизират WordPress, за да поддържат това ниво на трафик при дори споделени условия за хостинг на Linux в горната част на диапазона. Въпреки че по-голямата част от това зависи от ограниченията на процесора за ограничаване на уеб хостинг компанията и нивото на скока на трафика, при $ 59.95 на месец (процент на подновяване) собствениците на сайтове могат да намерят много по-добри решения за хостинг на много сайтове на WordPress. Собствениците на печеливши сайтове могат да намерят средна стойност в този план, като се включат в началните разходи от $ 22.95 на месец.

WordPress хостинг – професионалист: 20 сайта + 2 000 000 посещения на месец / неограничено съхранение + резервни копия от 20 GB + глобален CDN

По подобен начин смятаме, че степента на подновяване от 99.95 долара за този план е твърде голяма в сравнение с VPS план и плаща на разработчика да внедри Varnish Cache + Nginx решение за WordPress. Планът Snappy 4000 VPS има подобна ценова база, поддържа персонализирана разработка и също така позволява хостинг на много сайтове с неограничени домейни на cPanel. Собствениците на сайтове трябва да могат да конфигурират WordPress за много по-високи скорости на трафик на VPS с персонализирана Nginx и Varnish Cache оптимизация. Използвайте този план като основа, за да управлявате разходите, когато препращате към други опции за VPS и такси за уеб разработчици, или заключете хостинг на сайтове за една година в този план на по-малко от половината от цената на смартфон и го използвайте като преход за изграждане на по-здрав дългосрочно решение за WordPress с вашия бизнес.

Всички уеб хостинг са временни. Тъй като бизнес климатът винаги се променя с новите технологии, идващи на пазара и иновациите в плановете за услуги, променящи пейзажа, повечето собственици на сайтове се чувстват неудобно да се заключат в дългосрочни планове на платформа, която дори не са имали шанса да тестват, преди да плащат. По подобен начин, повечето собственици на уебсайтове не са склонни да преминат през проблемите с промяната на уеб хостове, когато даден договор се преобърне, и често в крайна сметка плащат по-високите такси за подновяване, само за да спестят неприятностите от преместването на сайт в друга компания. Считаме, че управляваната от WordPress платформа, управлявана от HostGator, няма достатъчно функции, за да гарантира дългосрочна инвестиция при тези разходи за повечето бизнес сайтове, особено в сравнение с иновациите в други компании за подобни планове.

Въпреки че в момента оптималното решение за WordPress е да разработи по поръчка решение за Nginx и Varnish Cache на VPS или специализирани сървърни платформи, това може да бъде скъпо, ако не можете да го направите сами и трябва да наемете специалист. Докато управлява хостинг планове на WordPress, като HostGator се стреми да разреши този проблем, като предлага решения „извън кутията“, HostGator все още не използва Nginx в тези планове. Въпреки това, ценообразуването върху тях е по-евтино, отколкото би било да наемете VPS и да вършите разработката независимо, което ги прави ограничено, но лесно достъпно и бързо за изпълнение решение за WordPress сайтове, които трябва да мащабират незабавно без много караница или допълнителни разходи. Все още предпочитаме хостинг на много сайтове с неограничено пространство за съхранение и честотна лента в облачната платформа на HostGator пред тези планове, но собствениците на сайтове няма да могат да инсталират решения на Nginx в тези акаунти.

Преглед на хостинг плановете на хостинг реселъра

Планове за хостинг на реселлери:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
алуминий$ 19.95 / месец$ 29.95 / месец
мед$ 24.95 / месец$ 41.95 / месец
сребърен$ 24.95 / месец$ 59.95 / месец
злато$ 39.95 / месец$ 74.95 / месец
диамант$ 49.94 / месец$ 99.95 / месец

Хостинг плановете на Reseller в HostGator традиционно са популярни, тъй като предоставят достатъчно пространство за съхранение и трафик за развитие, както и безплатни включени лицензи за CPanel и WHMCS. С добавянето на акаунт на Reseller Club, уеб майсторите и независимите уеб специалисти имат достъп до стотици услуги в центъра за данни, които да препродават на клиентите. Reseller Club заема традиционния Enom лиценз за регистрация на домейни в тези акаунти и може по много начини да има повече опции от услугата на Enom. Докато дисковото пространство, достъпно в акаунти на Reseller на Reseller, е малко в сравнение със съвременните стандарти, това предотвратява масовото препродаване на ресурси на тяхната платформа.

Хостинг за риселър – Алуминий: Неограничени домейни, имейл, MySQL, FTP, & Бази данни + 60 GB диск + 600 GB Bandwidth + WHMCS + Reseller Club

Много малки фирми и дизайнери за уеб разработки ще намерят плана на Aluminium Reseller от HostGator повече от достатъчен за поддържане на клиентската им база. Цената е конкурентна на споделените хостинг планове, когато са включени лицензите WHMCS и cPanel. Ако обаче не планирате да използвате WHMCS за клиентски акаунти, по-добра опция може да бъде подкрепа на клиенти в неограничен споделен акаунт и фактурирането им чрез други услуги за плащане.

Хостинг за реселлери – Медни: Неограничени домейни, имейл, MySQL, FTP, & Бази данни + 90 GB диск + 900 GB Bandwidth + WHMCS + Reseller Club

Въпреки че е възможно да „белите етикети“ напълно независима нова уеб хостинг компания, използвайки инструментите, предоставени от акаунти на HostGator Reseller, на повечето хора е трудно да проникнат в индустрията на тази основа. Обмислете тези планове предимно за възможността да маркирате услугите за уеб хостинг и регистрация на имена на домейни на клиенти за клиенти в уеб разработка, услуги за графичен дизайн, публикуване на настолни компютри или маркетинг в социални медии.

Хостинг за риселър – сребро: Неограничени домейни, имейл, MySQL, FTP, & Бази данни + 140 GB диск + 1,4 TB Bandwidth + WHMCS + Reseller Club

Тъй като рамката за хостинг, предоставеният набор от инструменти и други функции са еднакви за всички акаунти на HostGator Reseller, основната разлика е количеството дисково пространство и честотната лента, предоставени за всеки план. Това означава, че уеб професионалистите могат лесно да започнат с по-малките акаунти, да спестят пари и само да надстроят до план за дистрибутори от по-високо ниво, ако всъщност възникне нужда. Не е необходимо да се заключвате в по-скъпи планове за дистрибутори, ако нямате съществуващия бизнес, който да го поддържа.

Хостинг за риселър – злато: Неограничени домейни, имейл, MySQL, FTP, & Бази данни + 180 GB диск + 1,8 TB Bandwidth + WHMCS + Reseller Club

Едно от ограниченията на хостинг плановете на Reseller в HostGator е, че няма да можете да предлагате на клиентите си актуализираните облачни хостинг функции с подобрена скорост на зареждане на страници и производителност в споделен акаунт. По този начин тези акаунти бавно остаряват като напредък в облачните изчисления в уеб хостинг индустрията. Въпреки това, тъй като ресурсите, необходими за разработване на независим център за данни, просто са извън обхвата за повечето хора, които използват акаунти на дистрибутори, основното предимство е малката или голяма надценка на уеб услугите и възможността за таксуване чрез WHMCS при управление клиентски хостинг планове. Алтернативата е просто да продавате на клиентите уеб хостинг планове от Reseller Club.

Хостинг за дистрибутори – Diamond: Неограничени домейни, имейл, MySQL, FTP, & Бази данни + 250 GB диск + 2,5 TB Bandwidth + WHMCS + Reseller Club

Функционално вярваме, че уеб разработчиците ще получат по-добра производителност за клиенти, използващи VPS и облачни хостинг планове за уеб хостинг решения, когато избират най-добрите услуги за всеки договор поотделно. Тъй като Reseller Club сега предлага облачни хостинг услуги, както и VPS и специализирани планове за сървър, компаниите за уеб разработки могат да преопаковат тези продукти от различните компании под чадъра EIG и да ги маркират за препродажба на клиенти като част от месечните договори за поддръжка или услуги. Използването на WHMCS за управление на таксуването се автоматизира. Алтернативно, предприемачите могат да стартират пълен магазин под нова марка за всички уеб хостинг и домейни продукти, използвайки Storefront от Reseller Club.

Вероятно най-добрият подход, който трябва да вземете с акаунт на Reseller, е да интегрирате услугите за регистрация на имена на домейни и уеб хостинг продуктите, предоставени от Reseller Club в уебсайта на компанията за уеб разработки. Използвайки този метод, уеб професионалистите могат да предлагат услуги на обществеността, както и клиенти на сметки по договор на частно ниво. Тъй като имате свободата да задавате свои собствени цени на всички продукти с бели етикети, компаниите могат да генерират допълнителна печалба, както и да управляват всички свои клиентски сайтове в една рамка. На практика обаче е необходимо много работа, за да успее този бизнес модел, тъй като има много малки търговци, които използват едни и същи инструменти и предлагат едни и същи продукти под различни марки.

Преглед на хост-плановете за хостинг VPS на HostGator

VPS хостинг планове:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
Snappy 2000$ 19.95 / месец$ 79.95 / месец
Snappy 2000 – cPanel$ 29.95 / месец$ 89.95 / месец
Snappy 4000$ 29.95 / месец$ 119.95 / мес
Snappy 4000 – cPanel$ 39.95 / месец$ 129.95 / мес
Snappy 8000$ 39.95 / месец$ 149.95 / мес
Snappy 8000 – cPanel$ 49.95 / месец$ 159.95 / мес

Плановете за VPS в HostGator имат напълно необоснована структура на цените. Поради това тяхната стойност до голяма степен зависи от това колко дълго плащате авансово за първоначалния договор. Тъй като самият хардуер на сървъра е стока и няма нищо особено в тяхната платформа за виртуализация, собствениците на сайтове могат или да спестят пари, или да получат сериозен изход от начина, по който поръчват услугите. Тъй като повечето хора са неблагоприятни за влагане на много пари за уеб услуги и индустрията се променя толкова бързо, често не е вариант да се регистрирате за дву-тригодишен план. Въпреки това, потребителите ще оценят лекотата на използване на cPanel в тези планове, с изключение на факта, че HostGator таксува допълнителни $ 10 на месец за лиценз за cPanel за всяка сметка. Това е друга практика за таксуване, която според нас е в съответствие с настоящите индустриални стандарти и добавя 120 долара годишно към всеки акаунт на VPS.

VPS хостинг – Snappy 2000: 2 CPU ядра + 2 GB RAM + 120 GB съхранение + 1,5 TB честотна лента + неограничени домейни, имейл, MySQL, FTP, & Данни на Guide-Bulgaria.com

С $ 19.95 на месец планът Snappy 2000 VPS от HostGator изглежда е изгоден. Можете обаче да получите 6 ядра на процесора и 6 GB оперативна памет при новите им планове за хостинг в облак. Когато добавяме допълнителни $ 10 на месец за cPanel и огромната надценка до $ 79,95 или $ 89,95 на месец при подновяване, не можем законно да препоръчаме този план като добра сделка.

VPS хостинг – Snappy 4000: 2 CPU ядра + 4 GB RAM + 165 GB съхранение + 2 TB честотна лента + неограничени домейни, имейл, MySQL, FTP, & Данни на Guide-Bulgaria.com

По подобен начин, както беше обяснено по-горе, основният компромис за много от плановете на HostGator е между облачния хостинг и управляваните WordPress платформи, които предлагат интегрирано внедряване на Varnish Cache „извън кутията“ и „направи това“ себе си ”подход с VPS с помощта на Nginx. За производителността на MySQL под Apache плановете за облачен хостинг ще бъдат оптимални и най-икономични. За взискателните собственици на сайтове, които искат до два пъти по-бързината на изпълнение, достъпна чрез използване на Nginx през Apache в хостинг на уебсайтове, VPS или специализиран сървър е единствената опция в HostGator. При $ 29.95 ($ 39.95 с cPanel) това не е добра сделка в индустрията за двуядрен VPS, а скоростта на обновяване е прекомерна.

VPS хостинг – Snappy 8000: 4 CPU ядра + 8 GB RAM + 240 GB съхранение + 3 TB честотна лента + неограничени домейни, имейл, MySQL, FTP, & Данни на Guide-Bulgaria.com

Същите предупреждения се прилагат за план Snaps 8000 VPS в HostGator: тарифите за обновяване на $ 149.95 ($ 159.95 с cPanel) са твърде скъпи за препоръчване. VPS хостинг планове с бърза поддръжка на SSD са налични в почти всяка компания за уеб хостинг в момента и използването на cPanel в платформите не е уникално. Въпреки че някои от тях могат да видят цените като отстъпка и да се регистрират за дългосрочни договори, ние вярваме, че различията в процентите за подновяване показват липса на уважение към нуждите на клиентите и биха изисквали миграция на сайта.

В обобщение, собствениците на сайтове са изправени пред дилема, използвайки плановете на VPS на HostGator: или да се запишете за дългосрочен договор с по-ниските цени, и да платите много пари предварително на компанията, или да използвате сървърите временно и прехвърляне на друг хост. Ние чувстваме силно, че високите проценти на подновяване са забраняващи за хостинг с тези планове.

Преглед на плановете за хостинг, посветен на HostGator

Специализирани планове за сървър:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
Основен$ 79 / месец$ 174 / месец
стандарт$ 89 / месец$ 189 / месец
елит$ 108.98 / мес$ 229 / месец
професионалист$ 128.99 / мес$ 329.01 / мес

За съжаление, HostGator използва същите схеми за хищнически цени на специални планове за сървъри, които те използват за VPS акаунти. Нямаме проблем с компаниите, които таксуват високи цени за хардуер, посветен на сървъра, когато той се основава на елитни конфигурации като 8 или 12 основни процесори. Въпреки това, всички специални сървърни планове на HostGator са конфигурирани с двоен и четириядрен Intel Xeon чипове. Не можем да подчертаем достатъчно, че въпреки факта, че това са скъпи планове за отделни потребители, независими разработчици и малки предприятия да сключват договори, буквално милиони от тези сървъри са в производство. Всички основни уеб хостинг компании получават групови отстъпки при закупуване на хардуера. Това превръща специализираните сървъри в стока и цялата индустрия на центрове за данни се основава на този принцип на конкуренция.

Добавянето на услуги с добавена стойност в центровете за данни прави план за посветен сървър по-скъп. Това включва връзката към високоскоростните връзки с оптични връзки към интернет в компании от Tier-1 и Tier-2, опитът и експертният опит на наетия персонал, който управлява сървърите, както и иновациите на платформата в динамичното маршрутизиране, управлението на трафика и др. оптимизация на базата данни и др. В противен случай хардуерът се предоставя от производителите на фиксирани цени, при които един единствен багажник сървър често струва същите или по-малко от месечните разходи за лизинг на устройството. Поради това е трудно да се оправдае скоростта на подновяване в HostGator, които постоянно надвишават двойно разходите за регистрация. Макар че някои може да го разглеждат като отстъпка за нови сметки, ние разглеждаме това като вид ценообразуване, което сериозно влияе върху способността на компаниите да останат с HostGator в дългосрочен план.

Специален хостинг на сървър – Основно: Intel Xeon 2.3 GHz + 2 процесорни ядра + 4 GB RAM + 500 GB съхранение + 10 TB честотна лента + неограничен домейн, Reseller Club, & WHM

С основния специален хостинг план за сървър в HostGator, собствениците на сайтове ще бъдат по-добре да сключват договор за VPS с подобни спецификации и всички същите опции за разработка, отколкото да го правят с този план. Степента на подновяване е 95 долара над първоначалните разходи за $ 79 на месец, а по-мощните VPS планове се предлагат в ценовия диапазон.

Специален хостинг на сървър – Стандарт: Intel Xeon 2.5 GHz + 4 CPU ядра + 4 GB RAM + 1 TB съхранение + 15 TB честотна лента + неограничен домейн, риселърски клуб, & WHM

Същото важи и за четириядрения, 4GB RAM стандартен специален хостинг план в HostGator. При $ 89 на месец и $ 100 повече за такси за подновяване, собствениците на сайтове просто получават по-голяма стойност със съпоставим VPS план, предоставящ същите инструменти и опции, или облачен план „pay-as-you-go“, който може да мащабира до множество екземпляри на сървъра, ако сайт превишава ограниченията на сървъра. Нито един от специалните сървърни планове на HostGator няма облачни възможности с възможност за стартиране на нови екземпляри на сайт в масиви от сървърни клъстери.

Специален хостинг на сървър – Elite: Intel Xeon 2.5 GHz + 4 CPU ядра + 8 GB RAM + 1 TB съхранение + 20 TB честотна лента + неограничен домейн, риселър клуб, & WHM

Планът Elite се предлага от HostGator с четириядрен Xeon чип и 8 GB RAM при $ 108,98 на месец, но цената за подновяване е 229 долара на месец. Това не само, че това не е „елитен“ план съгласно действащите индустриални стандарти, собствениците на сайтове могат да получат повече стойност с VPS с подобна цена или план за хостинг в облак на други компании. Включените Реселърски клуб и WHM акаунти правят този план една от най-добрите стойности, предлагани от HostGator в тяхната специална сървърна линия, но само ако сте готови да плащате над 1300 долара на година предварително.

Специален сървър хостинг – Про: Intel Xeon 3.3 GHz + 4 процесорни ядра + 16 GB RAM + 1 TB съхранение + 25 TB честотна лента + неограничен домейни, риселърски клуб, & WHM

По подобен начин, когато планът на Pro на HostGator изисква повече от 1500 долара годишно с предварително плащане, за да се заключи на въвеждащата цена, малко предприятия биха били разумни да платят 4500 долара предварително за 3 години в тази рамка, когато има толкова много иновации и ценова конкуренция в бранша. , Проблемът е, че ако не направите това, акаунтът ще се подновява с 329 долара на месец, струвайки почти 4000 долара годишно, когато се плаща месечно към месец. Дори високо рентабилните сайтове нямат нужда да губят пари за хардуер на тези цени за наличната конфигурация.

В обобщение, ние имаме голямо уважение към иновациите в центъра за данни и елитните хардуерни конфигурации в сървърната технология, но всъщност не виждаме това да се показва в платформата на HostGator. По-скоро смятаме, че ценовата структура се възползва от честни клиенти и собственици на сайтове, които се нуждаят от дългосрочно посветено хостинг решение, без причина да го оправдаят. Няма модерни инструменти за разработчици извън стандартните инсталации cPanel, WHM и CentOS, които са всички предварително пакетирани дистрибуции. Ето защо, ние бихме посъветвали повечето фирми и независими разработчици да стоят далеч от специалните сървърни планове на HostGator и вместо това да отидат с друга компания.

Преглед на хостинг плановете за Windows HostGator

Планове за хостинг на Windows:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
персонален$ 4.76 / месец$ 7.96 / месец
начинание$ 14.36 / месец$ 15.96 / месец

HostGator е една от малкото компании в уеб хостинг индустрията за поддържане на Windows сървърна платформа, където по-голямата част от бизнеса се базира на споделени Linux платформи. Windows сървърите също работят ефективно Apache, MySQL и PHP, както и предоставят опцията за разработка на ASP.net. Като цяло това е или нужда от поддръжка на ASP.net или персонализирани кодирани приложения, интегрирани с корпоративна среда на Microsoft, които изискват рамка на сървър на Windows. Въпреки ограничението до един или пет домена в плановете за акаунти, смятаме, че платформата на Windows на HostGator е компетентна, индустриален стандарт и достъпна както за разработчиците, така и за бизнеса, които да използват ефективно. Не бихме се поколебали да го препоръчаме в сектор, в който все още не много компании предлагат тези услуги поради липса на търсене.

Windows хостинг – Личен: 1 Домейн + Неметрирано дисково пространство & Ширина на лентата + споделен SSL сертификат + ASP.net + Plesk

Личният хостинг план на Windows в HostGator е само 4,76 долара на месец и 7,96 долара при тарифи за подновяване, което го прави много достъпен вариант за изисквания за хостинг на един сайт. Включването на споделен SSL / TLS сертификат гарантира, че ще можете да поддържате по-стари браузъри на Windows в уеб разработката. Възползвайте се от този план, ако вашият проект изисква поддръжка за платформата ASP.net.

Windows хостинг – Enterprise: 5 Домена + Неметерирано дисково пространство & Ширина на лентата + частен SSL & Специализиран IP + ASP.net + Plesk

С възможността да поддържа пет домена и процент на подновяване от едва 1,60 долара над въвеждащата цена от 14,36 долара на месец, почти всяка компания ще може да си позволи този план за развитие на ASP.net. Тъй като плановете за VPS на HostGator не поддържат операционната система Windows, наистина има само избор за надграждане до специален сървър на Windows, ако вашите сайтове надминават обработката и разпределението на паметта, предоставени от този акаунт.

Преференциалните цени, дадени на клиентите на Windows за тези планове от HostGator, са отлични. Въпреки това, само професионални разработчици на ASP.net обикновено използват тези сървъри за уеб хостинг през 2016 г. Дори тогава екземплярите на приложенията за приложения ASP.net са до голяма степен разположени в предприятието. Не бихме очаквали, че много собственици на малък бизнес ще изберат Windows сървъри над LAMP / LEMP рамката за уеб разработка и силно препоръчваме да се изгради с инструменти с отворен код.

Управление на акаунти – инструменти, функции, & Контролни панели

След като закупите план от HostGator, можете да влезете в Портала за клиенти на HostGator, който по същество е техният панел за управление на акаунта, където можете да получите достъп до хостинг акаунта си и да фактурирате, или да добавите нови пакети и да получите техническа поддръжка. По-долу е екранна снимка на текущия Портал за клиенти на HostGator към момента на писането.

Снимка на екрана на HostGator AMP (Панел за управление на акаунти)

Порталът за клиенти на HostGator е достатъчно лесен за навигиране и намиране на това, което търсите с помощта на лаборатории, икони и менюта в GUI. Много домакини се опитват да скрият информацията за връзка с поддръжката на клиентите си (или поне затрудняват намирането), но HostGator прави лесно подаването на билет за поддръжка по имейл. За съжаление телефонният номер за техническа поддръжка е по-труден за намиране. Изглежда, че искат клиентите си да използват поддръжка по имейл. Единственият проблем, който бихме отбелязали, е прекаленото включване на реклами и специални оферти, които задръстват екрана и донякъде отвличат вниманието от задачите за развитие. Предпочитаме да имаме достъп до информация за продажбите на уебсайта и да отделим инструментите за администриране от оферти за продажба, особено когато услугата вече е платена като регистриран потребител.

Преглед на контролния панел

За Linux планове HostGator използва cPanel, който е индустриалният стандартен контролен панел за администриране на уеб сървъри и управление на домейна. Наскоро HoPGator cPanel е обновен, за да включва нов персонализиран дизайн, съответстващ на марката на HostGator. Това е значително подобрение спрямо предишния им контролен панел, който беше пренаселен с реклами & ъпгрейди. Все още можете лесно да видите техните допълнителни добавки и надстройки чрез раздела „Добавки към уебсайтове“ в лявата странична лента. По-долу е екранна снимка на текущата реализация на HoPGator cPanel:

Снимка на екрана на контролния панел HostGator (cPanel)

Можете също да стартирате чат на живо от контролния панел, като отидете на Помогне > Чат на живо на страничната лента. Въпреки че отбелязахме, че неудобно ви моли да попълните съществуващата си информация за клиента, която тя вече трябва да знае. Например вече сте влезли в cPanel и той ви пита дали сте съществуващ клиент! Това е малко излишно и би могло да се оптимизира по-ефективно.

Сървъри, мрежа, & производителност

Сървъри: HostGator използва различна сървърна архитектура за всички свои уеб хостинг планове. Бързо обобщение на основните конфигурации е:

Споделени сървъри:

 • 32 ядрен AMD Opteron ™ процесор 6376 или Intel (R) Xeon (R) процесор E5-2630 v3
 • 64GB / 32GB RAM
 • 4 RAID 1s
 • SSD MySQL

Облачни хостинг сървъри:

 • 2 Intel E5-2670v3 12 Core / 24 Thread 2.3Ghz 30Mb Cache Processors
 • 512 GB RAM
 • Вътрешни устройства: 256GB Samsung SSD
 • Външно съхранение: Разпределено Ceph съхранение с SSD кешинг подреждане с използване на 800GB устройства Intel SSD DC S3610 Series

Риселър сървъри:

 • 16 ядрен AMD Opteron ™ процесор 6376
 • 16 GB RAM
 • RAID 1
 • SSD кеширане

VPS хардуер:

 • Intel (R) Xeon (R) процесор E5-2630 v3, 32-ядрен сървър
 • 128 GB DDR4 RAM
 • 7.2TB (4 RAID 1 масива – всеки масив има 1.8TB дисково пространство)

Забележка: Прочетете повече за процесората на HostGator тук.

мрежа: В ранните си години HostGator беше оценен от мнозина като един от най-добрите хостинг доставчици и един от първите, които предоставиха неограничени хостинг услуги. Тъй като е придобит от EIG през 2012 г., HostGator загуби част от репутацията си на клиентите на HostGator, които преживяха прекъсване с няколко основни прекъсвания. Прекъсванията бяха достатъчно големи до степен, че много клиенти всъщност напуснаха компанията. Повечето от проблемите произтичаха от прекъсвания в техния център за данни на Provo, Юта. Днес HostGator основно работи от най-новия си, най-модерния център за данни в Хюстън, Тексас. Техният център за данни в Хюстън е огромен с над 300 000 кв. М пространство. Можете да научите повече за него тук. По отношение на действителното представяне открихме, че HostGator е имал много положителни резултати през тази година. Забелязахме прилични скорости и много малко време на престой.

Полезни често задавани въпроси за HostGator

Ето някои често задавани въпроси, които може да имате за HostGator:

Как да поръчам уеб хостинг план от HostGator?

Посетете www.hostgator.com, изберете хостинг план по ваш избор и следвайте инструкциите при касата.

Какви плащания приема HostGator?

HostGator приема всички основни кредитни карти (Visa, MasterCard, American Express, & Открийте) и PayPal.

Как мога да се откажа?

Можете да закриете акаунта си по всяко време чрез Формуляр за анулиране на HostGator. Можете да се свържете с техния отдел за фактуриране за помощ и по това.

Ще получа ли възстановяване на средства & как работи?

Да. HostGator предлага 45-дневна гаранция за връщане на парите за всичките им споделяни & VPS услуги, но не са посветени. С това няма срокове или договори и все още можете да се откажете по всяко време. Имате обаче 45 дни, за да получите пълно възстановяване. Ако анулирате след 45 дни, ще получите възстановяване на стойност (основно възстановяване за останалото време, което не сте използвали). Също така обърнете внимание, ако регистрирате име на домейн чрез HostGator, има такса за невъзстановяване. Вие запазвате името на домейна и можете да го прехвърлите или посочите някъде другаде. Освен това, ако искате да понижите вашия акаунт (т.е. от бизнес към хечлинг план), има невъзвръщаема 10 долара такса.

Някои неща, които трябва да вземете предвид преди да закупите …

Както при всеки уеб хост, има някои неща, които могат да бъдат подобрени. Обсъдихме много от плюсовете за HostGator, но ето допълнително обяснение за минусите:

Планове с надценка & Тарифи за подновяване: Това е един от най-големите им минуси. Клиентите, които искат да закупят план за уеб хостинг, ще трябва да се заключат с въвеждащите отстъпки или да бъдат задължени да плащат значително повече. Много от техните хостинг планове като цяло са свръхценени от индустриалните стандарти и повечето потребители не желаят да се регистрират за 3-годишен срок. Бихме препоръчали да сравнявате цените с други компании и след това да обмислите спестяванията, налични при нови проценти на сметката, преди да се ангажирате с уеб хостинг план.

Жалби след придобиването на EIG: След като HostGator беше продаден на EIG, компанията започна да изпитва увеличение на емисиите. Едно просто търсене в Google на оплаквания от HostGator показва няколко гневни блогъри, обсъждащи проблеми с поддръжката и престоя. Възможно е компанията просто да изпитва нарастващи болки след изкупуването. През 2012 г. HostGator стана жертва на хакер за социален инженеринг, който предостави на хакерите root достъп до WHMCS сървърите. В допълнение към хакването, HostGator претърпя много прекъсвания през 2013 и 2014 г. Въпреки това, HostGator е една от водещите марки на EIG и очакваме те да продължат да управляват отговорно услугите на компанията..

Weebly Website Builder: HostGator има партньорство с Weebly, прост конструктор на уебсайтове, който предоставя HTML & CSS шаблони за дизайн на теми, но не изискват база данни. Можете да активирате Weebly в cPanel, но безплатната услуга е ограничена до шест страници. Премиерният план на Weebly струва допълнителни $ 8,99 на месец, с допълнителни $ 2,99 на месец, за да се даде възможност за електронна търговия. На тези цени за включената функционалност собствениците на сайтове е по-добре да използват безплатен скрипт с отворен код за уеб разработка. Имайте предвид, че HostGator вече стартира свой собствен, създаден собственик на уебсайт, който можете да използвате вместо това.

ЗНАЕШЕ ЛИ? HostGator е един от най-популярните уеб хостове в света!

Допълнителни характеристики Заслужава да се спомене

На разположение са услугите за дизайн на HostGator, но в момента тази опция е ограничена до уебсайтове, които включват само 5 страници уникално съдържание и витрина с не повече от 10 артикула. Като се има предвид състоянието на уеб разработка с скриптове с отворен код като WordPress, Drupal, Joomla и Magento, тази услуга едва ли има смисъл изобщо. Както бе отбелязано по-горе, HostGator разполага с екрани за пръскане и целеви страници, рекламиращи Drupal хостинг, Joomla хостинг, Magento хостинг и др., Но те не предлагат допълнителни функции, различни от споделените хостинг планове в тези акаунти, просто подчертават използването на „ инсталатор с едно щракване и възможността за използване на скриптове с услугата. Това е още един аспект на леко измамната реклама във фирмата. Поне управляваните хостинг планове за WordPress включват повече от разработено по поръчка решение с реализация на кеш лак. Препоръчваме да използвате популярните CMS скриптове с отворен код с новите планове за хостинг на облак на HostGator вместо това за най-добра производителност.

Интеграция на Mojo Marketplace: HostGator вече има Mojo Marketplace, интегриран директно в техния уеб хостинг. Приложението Mojo Marketplace предоставя на потребителите бърз достъп до теми, код, услуги и скриптове. Пазарът MOJO също е част от семейството на EIG и се използва сред много уеб хостове, притежавани от EIG.

Новосъздаден уебсайт: Официалният уебсайт на HostGator се преработи с подобрен външен вид и отзивчив дизайн! Харесваме външния вид на новия сайт. Базата от знания на HostGator все още съдържа много ценна информация за разработчиците на уебсайтове.

Опростен процес на плащане: HostGator подобриха процеса на касата си, за да направят онлайн поръчките по-лесни от всякога. Закупуването на нов хостинг план от HostGator вече е по-рационално и ефективно. Лесно е да видите различните опции за ценообразуване и да сравните между процентите за подновяване на плана във времето.

Нов център за данни в Тексас: HostGator вече не споделя център за данни с Bluehost / HostMonster в Прово, Юта. Те изградиха свой най-съвременен център за данни в Хюстън, Тексас. Надяваме се, че те ще продължат да се разширяват в платформата иновации в облачните изчисления, като използват наличните таланти в региона.

Стартиране на HostGator.in: Като част от глобалното си разширяване на марката, HostGator наскоро пусна нов център за данни в Индия (Махараштра) и уебсайт с техните собствени хостинг услуги, на цени в рупии на hostgator.in. Тъй като Reseller Club е със седалище в Мумбай, се надяваме компанията да успее да постигне синергия в сътрудничеството между двете предприятия.

Нов собственик на уебсайтове: Компанията майка EIG на HostGator току-що въведе нова уебсайт строител който функционира много като Weebly с подобни цени. Безплатната версия е ограничена до 6 страници, Pro акаунтът е 6,99 долара на месец с поддръжка на неограничени страници, а бизнес планът е 15,99 долара на месец с електронна търговия, купони за отстъпки, обработка на плащания, & Интеграция във Facebook. Компанията предлага стотици теми с услугата. Можете да сравните всички опции за създаване на сайтове на HostGator тук.

Заключение – Да домакин или не да домакин?

Когато стигнем до заключението на нашия преглед на HostGator, важно е да се има предвид, че всеки сайт е различен. Ако обмисляте HostGator, ще трябва да определите дали този уеб хост предлага правилните функции, цени и услуги, които да отговарят най-добре на вашите нужди. За допълнителна информация относно HostGator, посетете уебсайта им на www.HostGator.com. Ако смятате този отзив за полезен, моля, харесайте го и го споделете!

Кажете ни мислите си

Използвали ли сте HostGator преди? Имате ли положителен или отрицателен опит, който искате да споделите с нас? Изпратете ни имейла си откровена обратна връзка на

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map