Преглед на DreamHost 2018

DreamHost добър уеб хост ли е? Прочетете пълния ни преглед на DreamHost с плюсове & минуси, оплаквания, препоръчителна употреба, често задавани въпроси, талони, & Повече ▼.


Преглед на DreamHost

DreamHost

www.dreamhost.com

O / S сървър:Linux
Контролен панел:Собственически
Автоматично Installer:Собственически
Местоположение на центъра за данни № 1:Лос Анджелис, Калифорния
Местоположение на центъра за данни № 2:Ashburn, VA
Споделен хостинг:да
VPS хостинг:да
Специализиран хостинг:да
Хостинг на риселър:да
Облачен хостинг:да

Вижте хостинг планове

Бърз преглед:

www.dreamhost.com е добре утвърдена уеб хостинг компания, която предлага пълен набор от решения за уеб разработка, включително споделен хостинг, облачен хостинг, VPS планове, специализирани сървъри и услуги за управление на домейна. DreamHost е широко уважаван в индустрията за това, че има надежден център за данни с отлична скорост на изтегляне и превъзходни технически характеристики. Наскоро компанията направи голяма инвестиция в пускането на платформа за облачни изчисления и съхранение, изградена около OpenStack и Ceph. DreamHost също е лидер в управлявания хостинг на WordPress със своите собствени инсталации „DreamPress“, използващи Nginx, Varnish, Memcache и OPcache. Въпреки че някои потребители могат да намерят DreamHost излишно труден за използване и предизвикателство да разберат, лоялните клиенти последователно оценяват DreamHost като най-добрия в своя клас поради иновациите в платформата в информационните технологии и осигуряването на сървъри за поддържане на най-новите уеб стандарти. Въпреки че предпочитаме хостинг на cPanel пред собствените инструменти за администриране на сървъра, използвани от DreamHost, компанията безспорно предлага силна марка с редица уникални услуги, които не са налични с други уеб хостинг планове.

Защо да изберете DreamHost:

 • Добра производителност на сървъра с нулев престой
 • SSD дисковете вече са включени в споделеното & VPS хостинг планове
 • DreamPress: управляван уеб хостинг план за WordPress сайтове
 • 97 дневна гаранция за връщане на парите, която е невероятна
 • Позволява хостинг на неограничени домейни
 • Препоръчва се за потребители, програмисти, технологично настроени, & уеб разработчици
 • Достъпни облачни изчисления на първо ниво & VPS планове
 • Предлага безплатно име на домейн „за цял живот“ с компанията

Какви са недостатъците:

 • Като цяло повечето планове са с доста висока цена
 • Няма налична поддръжка на клиенти по телефона
 • Лоша поддръжка на клиенти като цяло от опита ни с тях
 • Трудна за използване, с объркващ персонализиран контролен панел
 • DreamHost не е акредитиран за BBB
 • Може да получите по-добър хостинг за по-добра цена другаде

Долния ред:

DreamHost предлага добър уеб хостинг за опитни уебмастъри на стръмна цена. В техния споделен уеб хостинг план липсва поддръжка по телефона (освен ако не плащате допълнително за него) и използва персонализиран контролен панел, който може да бъде много предизвикателен за навигация. Въпреки че това не е любимият ни избор, DreamHost има база от фенове с много лоялни клиенти. Не бихме препоръчали DreamHost за повечето собственици на малки фирми, които искат сами да хостват уебсайт. Въпреки това има много малко сравними компании, които предлагат поддръжка за MongoDB, Redis, Node.js, Ruby, & Python на облачна платформа „извън кутията“. Това, което DreamHost изгради със своите облачни изчислителни услуги и услуги за съхранение в облак, се конкурира като „Платформа като услуга“ (PaaS) с Google и Amazon, изпреварвайки повечето от другите малки компании в сектора на уеб хостинга. Техният пакет „DreamPress“ може да спести на собствениците на сайтове хиляди долари в потребителски разходи за уеб разработка и администраторски разходи. В обобщение, DreamHost заема интересна ниша в уеб хостинг индустрията и пое прогресивна лидерска роля в активизма, свързан с цифровите права, поверителността на потребителите и запазването на свободата на информация в мрежата. Комбинацията от тези фактори с доказаната способност на DreamHost да изпревари конкуренцията в предлагането на иновативни уеб хостинг услуги за разработчици гарантира, че компанията ще продължи да поддържа своята популярност онлайн в близко бъдеще.

Талон за специална оферта на Dreamhost

Нека започнем хостинг!

DreamHost има 97-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате безрисково.

DreamHost експертен преглед

Отзиви на потребители на DreamHost

За съжаление все още няма потребителски отзиви за този уеб хост.

Мнение на експертите – Нашият задълбочен преглед на DreamHost

DreamHost е уеб хостинг компания, базирана в Лос Анджелис, основана през 1996-7 г. от 4 студенти от Harvey Mudd College: Далас Бетън, Джош Джоунс, Майкъл Родригес и Сейдж Уейл. Компанията е създадена с любов към технологиите, софтуера с отворен код и силно желание да помогне на хората да излязат онлайн. Sage Weil беше блудник в ранното развитие на интернет. На 16 години, по време на ерата на уеб браузъра Mosaic, той създава скрипт за „webrings“ и основава компания със същото име, която по-късно е придобита от Starseed, GeoCities и Yahoo !. Вайл създаде кода за Цеф като част от докторската му дисертация в UC-Santa Cruz през 2006-7. През 2010 г. Линус Торвалдс направи Ceph официална част от Linux ядрото. През 2011 г. Weil основава компанията Inktank с Брайън Богенсбергер за предоставяне на професионални услуги и техническа поддръжка на Ceph. DreamHost Labs и Ubuntu спонсор Mark Shuttleworth предоставиха първоначалното финансиране за Inktank, който след това беше придобит от Red Hat за 175 милиона щатски долара през 2014 г. Екипът за развитие на DreamHost Labs е направил над 1200 кодови ангажименти на OpenStack проект. Днес DreamHost се разраства от стартиране на малък колеж от общежития с 4 студенти до голяма компания с над 100 служители и 400 000 клиенти, осигуряващи техническо лидерство в развитието на облачните компютри в международен план.

Хостинг планове & Характеристики – кой е подходящ за мен?

DreamHost предлага само един споделен хостинг план за собствениците на сайтове с основен акцент в работата по разработването на тяхната платформа, базиран на осигуряването на планове в облак, WordPress и VPS за приложения с голям трафик. Поддържайки прости спецификации на акаунта, DreamHost предлага поддръжка за неограничени уебсайтове, бази данни, съхранение и честотна лента в техния споделен хостинг план. Въпреки това, техните облачни, управлявани WordPress, VPS и специализирани сървърни акаунти имат всички цени, определени от ограниченията за съхранение, броя на разпределените ядра на процесора и RAM диференциали. Другият основен фактор, определящ цените между плановете, е количеството допълнителен софтуер за оптимизация на платформата, включен във всяка версия.

Един важен аспект, който трябва да се отбележи, е, че DreamHost вече включва безплатен SSL / TLS сертификат от Нека да шифроваме за всеки домейн, хостван в платформата. Още по-добре, чрез предварително внедряване на указанието за име на сървър (SNI), SSL сертификатите на DreamHost не изискват специален IP адрес, за да работят. За сравнение, Bluehost в момента таксува $ 49,99 за SSL / TLS сертификат и изисква уникален специален IP адрес в $ 5,99 на месец за всяка инсталация. Тази нова функция може да спести много пари за хостинг на много сайтове, използвайки HTTPS за криптиране на трансфер на данни в DreamHost.

Ето подробен преглед на всички техни планове за уеб хостинг:

Преглед на споделените планове за уеб хостинг на DreamHost

Споделен хостинг:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
Споделен план$ 4.95 / месец$ 10.95 / месец
DreamPress$ 14.95 / месец$ 19.95 / месец

DreamHost предлага единен споделен хостинг план, който трябва да бъде оптимален за всеки собственик на сайт, който се нуждае от LAMP сървър за уеб разработка. Тези планове осигуряват добра производителност и могат да се справят с прилични количества трафик последователно. Споделеният акаунт позволява неограничена честотна лента, дисково пространство, бази данни и домейни, така че да можете да хоствате толкова уебсайтове, колкото искате в един акаунт. Ако планирате да хоствате малък уебсайт (или портфолио от домейни) с DreamHost, този план е отличен и рентабилен. Освен това, още един приятен бонус е, че те предлагат безплатно име на домейн за цял живот с всяка регистрация, въпреки че това означава, че никога не можете да напуснете хостинг акаунта си с DreamHost. Те също предлагат защита на поверителността и безплатен SSL / TLS сертификат от „Да шифроваме“ за всеки домейн, хостван в плана.

DreamHost споделен хостинг план: Един безплатен домейн + безплатни SSL / TLS сертификати & защита на поверителността за неограничени уебсайтове

Планът за споделен хостинг в DreamHost предоставя стандартни услуги за хостинг на много сайтове без използване на cPanel за администриране на сървъра. Въпреки това, root достъп и SSH поддръжка се предоставят с всеки акаунт. Някои аспекти на услугата са малко остарели, докато други ограничения са умишлени за насърчаване на платените подобрения до по-скъпи хостинг планове. Повечето от всички инструменти за администриране на сървър в интерфейса, включително инсталирането на скриптове с едно щракване, се кодират по поръчка от DreamHost Labs, въпреки че много потребители вероятно ще намерят Softaculous, Fantastico и cPanel по-лесни за използване. По подобен начин, предвидената интеграция на Subversion за контрол на версиите на кода в разработката на софтуер и инструмента за управление на Flash Media до известна степен не съответстват на съвременните практики за уеб разработка. Обърнете внимание, че Git е предварително инсталиран по подразбиране в хостинг плана на WordPress.

Управляван хостинг на WordPress – DreamPress: Една предварително конфигурирана инсталация на WordPress, 5x оптимизация на скоростта, безплатен SSL / TLS сертификат + облак & инструменти за разработчици

Бързото обобщение на управляваната WordPress хостинг услуга на DreamHost, която те наричат ​​DreamPress, е, че тя използва трикратно кеширащо решение на Varnish, Memcache и OPcache, заедно с комбинация от MySQL и Nginx (LEMP), работещи в двойна VPS рамка. За сравнение само OPcache е наличен в тяхната споделена хостинг платформа и WordPress сайтовете ще се изпълняват на Apache + MySQL (LAMP), а не с Nginx & Предварително инсталирана интеграция на лак кеш. Основно ограничение е, че можете да хоствате само един домейн за акаунта на DreamPress. Защото разработчиците получават най-доброто представяне за WordPress, работещ под Nginx, смятаме, че DreamPress успешно оспорва хостинг услугата за управление на WordPress, управлявана от Bluehost, като компромисът е, че SSL / TLS сертификатите са безплатни и лесни за управление без специален IP адрес за собствениците на сайтове в DreamHost. Въпреки това, дори по-добра производителност може да се намери, като стартирате WordPress с Nginx и Varnish Cache под PHP 7.0 настройки независимо на VPS план, въпреки че собствениците на сайтове ще трябва да наемат опитен уеб програмист, за да внедрят решението.

30 GB SSD съхранение е включено в акаунти на DreamPress, а DreamHost рекламира 5 пъти по-бързината за WordPress сайтовете над тяхната споделена хостинг рамка. DreamHost получава по-добра производителност за DreamPress, като пуска също платформата в настройките на PHP 7.0 (PHP 5.6 е по подразбиране с OPcache) и HTTP / 2. Възможно е също да стартирате DreamPress с Facebook Хип-хоп виртуална машина (HHVM) вместо PHP. Използването на два VPS сървъра в хостинг платформата DreamPress, като единият управлява файловете на страницата на сайта, а другият е посветен на базата данни, също е уникален иновативен подход, който не се намира в други управлявани рамки. Всеки акаунт е предварително инсталиран с Git за контрол на версиите в разработката на WordPress, както и WP-CLI за управление на командния ред на CMS. DreamPress също използва динамично автоматично мащабиране на сървърната памет, така че когато повече трафик пристигне на сайт, платформата автоматично ще отдели повече RAM, за да отговори на търсенето на обработка. Тези функции за оптимизация в облак гарантират едни от най-добрите резултати за WordPress сайтове с голям трафик, налични в уеб хостинг план, но могат да бъдат малко скъпи за хостинг на един сайт в зависимост от изискванията за трафик.

Преглед на плановете за облачни изчислители на DreamHost

Облачни изчисления:
Цена на час:
Максимална месечна цена:
Сравнете:
Semisonic0,0075 $ / час$ 4.50 / месец
Subsonic0,01 $ / час$ 6.00 / месец
свръхзвуков0,02 $ / час$ 12.00 / месец
Светлинна скорост$ 0.04 / час$ 24.00 / месец
Warpseed0,08 $ / час$ 48.00 / месец
Hyperspeed$ 0.16 / час$ 96.00 / месец

Облачната хостинг платформа на DreamHost, която те наричат ​​„DreamCompute“, е подобна на функционирането на Compute Engine на Google като инфраструктура като услуга (IaaS). С DreamCompute можете да стартирате Linux, BSD или Windows сървър; разработвайте с помощта на бази данни MySQL, PostgreSQL или MongoDB; или кодови приложения на произволен брой програмни езици, включително PHP, Python, Perl, Ruby on Rails, Java, ASP.net и Node.js. Накратко, можете да използвате почти всяка операционна система, база данни или език за програмиране, достъпни на цени, вариращи от $ 4,50 до $ 96 на месец, в зависимост от количеството оперативна памет и процесорните ядра, предназначени за пакета. DreamHost използва местни методи за опазване, рециклиране в офиса и международни покупки на въглероден кредит за проекти за възобновяема енергия, за да компенсира въздействието върху околната среда от работата на техните центрове за данни.

Облачни изчисления – полусезонни: 1 vCPU, 512 MB RAM, 80 GB SSD + 100 GB блок за съхранение, & неограничена честотна лента

Semisonic планът е “идеален за калайдисване” и подобен на нисък клас VPS план по функционалност. Въпреки че потенциалните приложения на този акаунт са технически неограничени, помислете за тестови цели, симулирайки уредите „винаги в“ в Интернет на нещата (IoT) или за събиране и съхраняване на информация от източници с ниска честотна лента като API.

Облачни изчисления – субзвукови: 1 vCPU, 1 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB блок за съхранение, & неограничена честотна лента

С акаунта на Subsonic програмистите могат да използват DreamCompute като функционален уеб сървър за традиционните хостинг цели. Повечето потребители ще бъдат заинтересовани да се възползват от гъвкавостта на плана за създаване на кодирани по поръчка приложения за уеб и мобилни устройства, използвайки широк спектър от програми за разработчици, които не се поддържат в другите хостинг планове.

Облачни изчисления – свръхзвуков: 1 vCPU, 2 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB блок за съхранение, & неограничена честотна лента

Суперзвуковият акаунт е основно VPS, работещ с различна рамка за виртуализация от VPS плановете, управлявани от DreamHost, работещи с Ubuntu 12.04 LTS. С възможността да инсталирате всяка операционна система, база данни и език за програмиране, този план е предназначен за онези, които се нуждаят от персонализирана отдалечена среда за усъвършенствани технически експерименти или надеждна платформа, за да поддържат достъпни онлайн приложения за уеб услуги (12 долара на месец).

Облачни изчисления – светлинни скорости: 2 vCPU, 4 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB блок за съхранение, & неограничена честотна лента

Планът Lightspeed е предназначен за силна поддръжка на база данни при разработване на приложения и симулира двуядрен сървър с 4 GB RAM. При $ 24 на месец, той е на цена по-евтин от повечето сравними VPS планове, с повече възможности за разработка по поръчка от VPS рамката, управлявана от DreamHost. Стартиращи компании, утвърдени корпорации и изследователи по компютърни науки всички ще могат да намерят творчески приложения за инструментите за програмиране, предоставени под този акаунт.

Облачни изчисления – Warpseed: 4 vCPU, 8 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB блок за съхранение, & неограничена честотна лента

Планът Warpspeed има функционалност на четириядрен процесор с 8 GB RAM и може да се използва за ефективен хостинг на сложни уеб и мобилни приложения, които изискват персонализирани сървърни разширения за работа, които не се поддържат в други уеб хостинг акаунти. Освен това, при $ 48 на месец, това е по-малко от половината от цената на съпоставимия VPS план на DreamHost, макар че осигурява само една трета от съхранението. Възможно е също така да използвате този план за хостинг на много сайтове чрез споделяне на ресурсите на сървъра.

Облачни изчисления – Hyperspeed: 8 vCPU, 16 GB RAM, 80 GB SSD + 100 GB блок за съхранение, & неограничена честотна лента

Планът Hyperspeed има повече RAM, разпределена на виртуалните машини, отколкото всеки от VPS плановете, предлагани в DreamHost. Този акаунт е идеален за миграция на утвърдени приложения, когато компанията знае изискванията на платформата предварително, но търси по-ефективен начин за приемане на трафика и ресурсите. Всички тези планове за облачни изчисления могат да се комбинират със съоръжения за облачно съхранение на DreamHost чрез API.

Един недостатък на плановете на DreamCompute е, че DreamHost не възнамерява да предоставя неограничена честотна лента на сметките след първоначалния период на стартиране на потребителите. Това означава, че цените могат да се повишат по всяко време, а предприятията, които използват услугата за разработка на приложения, не знаят кога цените ще се променят. Независимо от това, акаунти на DreamCompute предлагат IPv4 и IPv6 специализирани IP адреси с всеки екземпляр на виртуален сървър. Това може да бъде полезно за компютърните специалисти, използващи платформата за кодиране на наследени системи, както и предоставяне на SSL / TLS поддръжка за приложения на база данни. Допълнително място за съхранение е достъпно за всички планове със ставки от 10,00 долара на месец за всеки отделен допълнителен 100 GB SSD пространство.

Преглед на плановете за съхранение в облак на DreamHost

Съхранение в облака:
Цена за GB:
Месечна цена:
Сравнете:
DreamObjects – 40 GB2.38 ¢ / GB$ 0.95 / месец
DreamObjects – 200 GB2.25 ¢ / GB$ 4.50 / месец
DreamObjects – 1 TB1.95 ¢ / GB$ 19.95 / месец
DreamObjects – 2 TB1.71 ¢ / GB$ 34.95 / месец
DreamObjects – 20 TB1.46 ¢ / GB$ 299.95 / мес

Услугата за съхранение в облак за масово съхранение на DreamObjects е предназначена да се конкурира със S3 платформата на Amazon, която използва сървъри с по-ниска производителност, за да хоства големи архиви на данни онлайн на по-ниски цени за издателите. DreamObjects всъщност използва същия API като AWS S3, така че разработчиците могат да използват двете услуги взаимозаменяемо при програмирането на нови облачни приложения. DreamHost също предлага на пазара услугата DreamObjects като отдалечен резервен план за потребители, които искат да съхраняват личните си снимки, видеоклипове, софтуерни файлове и музика онлайн по начин, подобен на Dropbox или Google Drive. Това е отлично, за да сте сигурни, че вашите важни файлове не се губят в случаи на срив на работния плот, а също така поддържа файловете в архив, до който можете да получите достъп от всяко устройство или местоположение. Уеб издателите могат също да свързват файловете за съхранение от страниците на уебсайта и да ги интегрират в CMS скриптове за показване или изтегляне от уеб браузър. Все още обаче не смятаме, че потребителските цени на DreamObjects са достатъчно ниски, за да установят услугата на пазара пред конкурентите.

DreamObjects – 40 GB: 40 GB отворен код, S3 съвместима, напълно мащабируемо съхранение + DreamSpeed ​​CDN

При по-малко от долар на месец потребителите получават устройство за отдалечено съхранение от 40 GB с уникална гъвкавост за лична употреба, както и възможност за интегриране на файловете в уебсайтове. Въпреки че много хостинг планове позволяват „неограничено” съхранение, повечето хора не използват тези услуги за лични файлове, които не възнамеряват да оповестяват публично. Този план е отличен и за съхранение на архивни файлове на уебсайтове на вторичен сървър за архивни цели.

DreamObjects – 200 GB: 200 GB отворен код, съвместим със S3, напълно мащабируемо съхранение + DreamSpeed ​​CDN

DreamHost публикува списък на приложения, съвместими с DreamObjects които можете да изтеглите за прехвърляне и управление на файлове на платформата за различни приложения. Те включват: Arq, AWS CLI, Boto-Rsync, CloudBerry, CrossFTP, Cyberduck, Dropshare, Duck, Duplicati, ExpanDrive, GoodSync, S3cmd, ShareX, Strongsync, Synology, Transmit, Transmit iOS, UpdraftPlus, & QNAP. Тези приложения могат да се използват с Windows, Linux, & iOS както на настолни компютри, така и на уебсайтове и мобилни устройства.

DreamObjects – 1 TB: 1 TB отворен код, съвместим с S3, напълно мащабируемо съхранение + DreamSpeed ​​CDN

Докато достъпът до 1 TB от отдалечено съхранение на облачно устройство е мощен вариант за резервни копия на работния плот и решения за съхранение на лични файлове, при $ 19.95 на месец той все още е два пъти по-висок от цената на Google Drive, iCloud на Apple и Dropbox. AWS всъщност предлага неограничено място за съхранение на цена от 59,99 долара годишно, което е около 75% по-малко от този план на DreamObjects. На тези цени DreamObjects всъщност няма смисъл за повечето потребители, които могат да получат и по-добър интерфейс за управление на файлове с другите доставчици.

DreamObjects – 2 TB: 2 TB с отворен код, съвместим със S3, напълно мащабируемо съхранение + DreamSpeed ​​CDN

Тъй като цените за съхранение на DreamObjects не са конкурентни на индустриалните лидери в сектора, изглежда, че стратегията на DreamHost обикновено се основава на стартирането на инфраструктурата за позициониране на конкурентен продукт на пазара и след това извличането на печалба от тяхната марка за потребители, които предпочитат да не са домакини с другите компании. Не е ясно обаче защо предприятията биха платили 7 пъти повече, за да използват същия AWS S3 API на сървърите на друга компания.

DreamObjects – 20 TB: 20 TB отворен код, съвместим със S3, напълно мащабируемо съхранение + DreamSpeed ​​CDN

С $ 299,95 на месец за 20 TB облачно съхранение, този план се харесва най-вече на приложения за големи данни в предприятия и стартиращи компании, които все още пестят пари чрез аутсорсинг на услуги на трети доставчик. Въпреки това, в 100 долара повече на месец от Google Drive, основното предимство е, когато трябва да управлявате съхранение на файлове чрез FTP, което нито Google Drive, нито Dropbox разрешават. Тъй като това е доста важен проблем за много потребители, той предоставя предимство на DreamObjects пред останалите услуги. Box.com също така позволява FTP достъп за миграция на файлове и има добра платформа, базирана на браузър за управление на файлове, но няма да можете да използвате услугата по същия начин като DreamObjects за уеб хостинг и поддръжка на персонализирано приложение.

Тъй като има както плюсове, така и минуси при всяка от компаниите, работещи в облака, DreamObjects функционира като повечето услуги на DreamHost в сектор ниша, където е ценово значително по-скъп от съпоставими услуги, но също така предлага повече мощ и гъвкавост за компютърните специалисти, които могат да използват опитът им да се възползват максимално от предлаганите софтуерни инструменти с отворен код. Поради поддръжката на AWS S3 API и големия брой разработени вече приложения, които използват стандарта за управление на файлове, повечето потребители на DreamObjects ще могат да намерят съществуващо решение, което да отговаря на повечето от очакваните им нужди. Въпреки че платформата DreamObjects също е предназначена за разработване на нови приложения за изчислителни облаци, тя все още не е достатъчно достъпна за повечето фирми да изберат услугата пред конкурентите, освен ако нямат дългогодишно предпочитание за марката DreamHost.

Преглед на хостинг плановете на DreamHost VPS

VPS хостинг:
Месечна цена:
Годишна цена:
Сравнете:
стартер$ 15 / месец$ 13.75 / месец
Популярен$ 30 / месец$ 27.50 / месец
Върви голям$ 60 / месец$ 55 / месец
максимален$ 120 / месец$ 110 / месец

Плановете за хостинг VPS на DreamHost са базирани на платформата Linux-VServer за виртуализация, осигуряваща защитени CPU и RAM ресурси за по-добра сигурност и производителност. Всички VPS акаунти работят с Ubuntu Linux версия 12.04 LTS, което включва 5 години автоматични актуализации на защитата за операционната система. Една от най-добрите характеристики на DreamHost VPS плановете е възможността за използване Nginx (LEMP) за хостинг на сайтове, а не за Apache сървър (LAMP). Тази функция може да бъде включена чрез използване на снимки в контролния панел на VPS. Заедно с това идва и платформаната интеграция на Phusion Passenger за високоефективна оптимизация и поддръжка на сървър за XCache като основан на кодове PHP ускорител. Можете да хоствате неограничени домейни с неограничен FTP, имейл, бази данни MySQL и честотна лента във всеки акаунт на DreamHost VPS.

VPS хостинг – стартер: 1 GB RAM, 30GB SSD съхранение, Ubuntu + Неограничени домейни, MySQL бази данни, FTP, имейл акаунти, & честотна лента

На цена, подобна на много споделени хостинг планове, акаунтът за стартер VPS в DreamHost осигурява всички предимства на платформата за оптимизиране на производителността на уебсайта на достъпна цена. Въпреки това, собствениците на сайтове вероятно няма да могат да управляват средно повече от 60 до 75 едновременни потребители (освен ако Nginx не е внедрен). Обмислете този план за изисквания за хостинг на уебсайтове, които изискват по-малко от 2,5 милиона посещения на месец и не включват много интензивни уеб приложения с база данни. И все пак с безплатни SSL / TLS сертификати за всеки домейн има стойност в този акаунт.

VPS хостинг – Популярни: 2 GB RAM, 60GB SSD съхранение, Ubuntu + Неограничени домейни, MySQL бази данни, FTP, имейл акаунти, & честотна лента

Популярният VPS хостинг план в DreamHost е оптимален за единични CMS сайтове, които се нуждаят от надстройка за достъп до повече ресурси за обработка, отколкото споделеният хостинг ще осигури. С около 6 пъти достъпните сървърни ресурси със средни планове за споделен хостинг, собствениците на сайтове могат да оценят поддръжката за трафик при около 120 едновременни потребители и 5 милиона зареждания на страница на месец. По-нататъшната ефективност е възможна чрез оптимизиране на сайтовете с Nginx, PHP и Phusion Passenger, макар че това ще отнеме известно време и квалифицирани ресурси на разработчиците за внедряване.

VPS хостинг – станете голям: 4GB RAM, 120GB SSD съхранение, Ubuntu + Неограничени домейни, MySQL бази данни, FTP, имейл акаунти, & честотна лента

Приблизително 12 пъти физическата оперативна памет, разпределена според повечето споделени уеб хостинг планове, акаунтът Go Big VPS лесно ще поддържа около 250 едновременни потребители във всички хоствани сайтове и мащаб, за да осигури поддръжка за над 10 милиона зареждания на страници на месец при дадените спецификации , По подобен начин сайтовете на WordPress могат да бъдат оптимизирани за по-добра производителност от това с помощта на инструментите, инсталирани на платформата, но подобно повишаване на производителността ще бъде по-трудно да се постигне с помощта на други CMS скриптове без много тестване на конфигурацията. С изолирана RAM и използване на процесора, всички CMS уебсайтове, управлявани от база данни, ще се представят много по-добре при тежки ситуации на трафика, използвайки този план за услуги.

VPS хостинг – Максимум: 8GB RAM, 240GB SSD съхранение, Ubuntu + Неограничени домейни, MySQL бази данни, FTP, имейл акаунти, & честотна лента

Планът за максимална VPS в DreamHost е сравнима с много специализирани сървъри за начално ниво и трябва да осигури подобна производителност. Въпреки това, с предварително инсталираните опции Nginx, Phusion Passenger и XCache, ще бъде по-лесно да се оптимизират сайтовете в рамките на управляваната VPS рамка. Очаквайте минимална поддръжка за около 500 едновременни потребителски процеси и над 20 милиона зареждания на страници месечно във всички хоствани домейни в плана. С безплатните Let’s Encrypt SSL / TLS сертификати, предоставени за всеки домейн от DreamHost, собствениците на сайтове вече не трябва да се притесняват да купуват уникален специален IP адрес за всеки магазин за електронна търговия, който стартират, като потенциално спестяват много пари за портфейли с много сайтове. Тъй като този план също ще осигури оптимална производителност за инсталирани CMS скриптове от $ 110 – $ 120 на месец, той се препоръчва за печеливши сайтове, които изискват най-добрата архитектура на платформата.

Тъй като DreamHost използва Linux-VServer с инсталиран Ubuntu във всички VPS планове, клиентите ще трябва да използват комбинация от инструменти за команден ред и собствения панел за администриране на DreamHost за управление на сървъра. Това има предимства и недостатъци, тъй като повечето cPanel хостинг планове няма да включват поддръжка за Nginx, Phusion Passenger и XCache „out of the box“. По същия начин, в сравнение с VPS плановете, при които потребителите са принудени да инсталират, конфигурират и разширяват ръчно операционната система и сървърната рамка, моменталното внедряване с използване на моментни снимки за промяна на настройките може да спести много време, което прави администрацията на системата много по-лесна в платформата , Собствениците на сайтове, които искат да работят с Windows, BSD или други Linux операционни системи, отколкото Ubuntu, ще трябва или да се регистрират за DreamCompute план, или да изберат друга компания за уеб хостинг.

Преглед на хостинг плановете за специален сървър на DreamHost

Специализирани планове:
Месечна цена:
Годишна цена:
Сравнете:
Четириядрен: 4GB RAM$ 169 / месец$ 149 / месец
Четириядрен: 8GB RAM$ 209 / месец$ 189 / месец
Четириядрен: 16 GB RAM$ 249 / месец$ 229 / месец
Дванадесета: 16 GB RAM$ 299 / месец$ 279 / месец
Дванадесета: 32GB RAM$ 349 / месец$ 329 / месец
Дванадесета: 64 GB RAM$ 399 / месец$ 379 / месец

DreamHost възприе обратния подход към много компании при разполагането на тяхната специална сървърна платформа. В момента, в който други уебхостове предлагат сървъри на база 4-годишни Intel чипове в специални сървърни планове за намаляване на разходите, използване на по-стара технология Xeon и продажба на по-евтини въвеждащи планове за обществото, DreamHost е една от малкото компании, където последните 12 -корректни сървъри могат да бъдат отдадени под наем при достъпни цени на начално ниво. Тъй като DreamHost се намира в региона на Силиконовата долина и има много близки отношения в рамките на общността за разработка с отворен код, те могат да използват своите връзки и марка, за да предложат превъзходни хардуерни конфигурации за водещите компании за разработка на софтуер и стартиращи фирми с финансиране в областта, които са преследване на някои от най-иновативните цели в ИТ. Фирмите могат да се възползват от техническата експертиза на DreamHost в управлението на платформата и операциите с центрове за данни, за да осигурят високоефективен сървър, подходящ за хостинг на много от най-популярните уебсайтове и мобилни приложения в света.

Специализиран хостинг на сървър – Quad-Core (4GB RAM): 1TB HDD Raid-1 съхранение, Ubuntu + Неограничени домейни, MySQL бази данни, FTP, имейл акаунти, & честотна лента

Един от проблемите с по-ниските цени на специални сървърни опции в DreamHost е, че те не освобождават скоростите на процесора, производителя на сървъра или подробни разбивки на хардуерните конфигурации в плановете, което прави ефикасното сравняване и сравнението на цените по-трудно. Друг проблем е, че четириядрените сървъри имат възможност само за съхранение на твърд диск (HDD) и понастоящем не поддържат SSD конфигурации. Тъй като SSD дисковете осигуряват 20-кратна скорост на твърдите дискове при уеб хостинг и са се превърнали в индустриален стандарт дори при споделени хостинг планове, не бихме препоръчали плановете на четириядрен сървър в DreamHost при тези разходи, с по-добри оферти, предлагани от други компании.

Специализиран сървър хостинг – Quad-Core (8GB RAM): 1TB HDD Raid-1 съхранение, Ubuntu + Неограничени домейни, MySQL бази данни, FTP, имейл акаунти, & честотна лента

По подобен начин собствениците на сайтове, които пазаруват, ще могат да намерят подобни конфигурации на 8 GB, четириядрен специализиран сървър на DreamHost на по-евтини месечни цени със SSD, включени в конфигурациите по подразбиране. Няма смисъл да сключвате дългосрочен договор за специализиран сървър с HDD за уеб хостинг с висока производителност, когато дори DreamHost рекламира до 20 пъти по-добро време за реакция при процесите на базата данни и зареждането на страници с помощта на SSD дискове, особено когато скоростите им всъщност са по-висока от конкурентните планове.

Специализиран хостинг на сървър – Quad-Core (16GB RAM): 1TB HDD Raid-1 съхранение, Ubuntu + Неограничени домейни, MySQL бази данни, FTP, имейл акаунти, & честотна лента

Докато при $ 229 – $ 249 на месец това не е лоша сделка за четириядрен сървър с 16 GB RAM, а много компании плащат много повече от това през последните 4 години за подобни услуги, възможността да наемат 12 -core сървър със същите спецификации, конфигурация и SSD съхранение за $ 50 повече на месец в DreamHost прави този план излишен за повечето бизнес приложения. ИТ компаниите и стартиращите фирми на това ниво няма да пропуснат допълнителните разходи и ще получат много по-добра производителност на сървъра при 12-ядрените планове.

Специализиран хостинг на сървър – дванадесети (16 GB RAM): 1TB HDD или 240GB SSD Raid-1 съхранение, Ubuntu + Неограничени домейни, MySQL бази данни, FTP, имейл акаунти, & честотна лента

Докато ние не сме достатъчно за разходите и спецификациите на четириядрените сървъри в DreamHost, силно препоръчваме 12-ядрените единици за уебсайтове и мобилни приложения, които изискват най-високи нива на ефективност. Макар че би било по-добре, ако разпределението на SSD памет е по-голямо, месечните разходи от 279 до $ 299 на този сървър правят елитен хардуер в най-върховия център за данни на разположение на собствениците на бизнес с целия пакет от Nginx, Phusion Passenger, и XCache (плюс други инструменти), включени за разширени изисквания за уеб разработка. Собствениците на сайтове трябва да могат да управляват най-малко 1000 едновременни потребители и над 40 милиона зареждания на страници на месец в този план по LAMP и до два пъти повече от тези статистически данни за професионално оптимизирани уебсайтове, работещи на Nginx (LEMP) с многостепенно кеширане на страници.

Специален хостинг на сървър – дванадесети (32GB RAM): 1TB HDD или 240GB SSD Raid-1 съхранение, Ubuntu + Неограничени домейни, MySQL бази данни, FTP, имейл акаунти, & честотна лента

12-ядреният, 32 GB RAM специален сървър план ще осигури отлични ресурси за облачни изчислителни приложения, много хостинг портфолио за хостинг и високо разпространени уебсайтове или мобилни приложения. Съгласно спецификациите по подразбиране, сървърът трябва да поддържа около 2000 едновременни потребители и приблизително 84 милиона зареждания на страници на месец, с потенциал да удвои тези цифри за уебсайтове, оптимизирани с помощта на Nginx, XCache и Phusion Passenger. Въпреки че 99% от собствениците на уебсайтове никога няма да достигнат това ниво на трафик в своите домейни, все още не е всичко толкова рядко в индустрията и много от най-добрите уебсайтове в много сектори редовно надвишават тези нива. Като такъв, този специализиран план за сървър е силно препоръчителен за печеливши уебсайтове, социални мрежи, популярни блогове, мобилни приложения и магазини за електронна търговия, които се нуждаят от най-доброто представяне при голямо разнообразие от взискателни условия за трафик на потребителите.

Специализиран хостинг на сървър – дванадесети (64 GB RAM): 1TB HDD или 240GB SSD Raid-1 съхранение, Ubuntu + Неограничени домейни, MySQL бази данни, FTP, имейл акаунти, & честотна лента

12-ядреният, 64 GB RAM специален сървър план е еквивалентен на около 200 споделени хостинг акаунта, събрани в един, който след това се таксува на ~ 15% от прогнозната цена. Собствениците на сайтове могат да оценят поддръжката за около 4000 едновременни потребители и над 165 милиона зареждания на страници на месец, като до два пъти тези количества са възможни при правилна конфигурация и оптимизация, използвайки Nginx, Varnish, XCache и др. При по-малко от 400 долара на месец ние чувстваме това е огромна сделка в сравнение с други услуги, тъй като всички уебсайтове, които постоянно привличат това ниво на потребителски трафик, ще привличат много повече приходи от реклама, електронна търговия и абонаментни такси. Това е най-мощният специализиран сървърен план, който видяхме, предлаган от която и да е от големите уеб хостинг компании за търговия на дребно и само чрез преминаване в множество кластерни сървърни масиви под облачна хостинг рамка ще се намерят по-високи нива на производителност.

В обобщение, въпреки че смятаме, че четириядрените специализирани сървъри на DreamHost са свръхценени от индустриалните стандарти и липсват с опция само за поддръжка на HDD съхранение, техните 12-ядрени сървъри с висока конфигурация на RAM са отлично предложение. Ние силно препоръчваме 12-ядрените планове за корпоративни уебсайтове, популярни мобилни приложения, хостинг на блогове на WordPress, електронна търговия, социални мрежи и други високи изисквания за трафик. Също така се чувстваме уверени в техническата поддръжка, специфичните за платформата знания и операциите в центъра за данни, предлагани от DreamHost, които стоят зад тези планове. Печелившите уебсайтове и компании, изискващи елитна хардуерна конфигурация, ще намерят 12-ядрените планове за сървър в DreamHost най-добрите в бранша. Фирмите и собствениците на сайтове, които търсят четириядрен сървър, е по-добре със система, управлявана от SSD, на по-ниска цена, налична в другите уеб хостинг компании.

Управление на акаунти – инструменти, функции, & Контролни панели

Управлението на вашия акаунт с DreamHost е … уникално. Това е едно от онези преживявания, които или ще обичате, или мразите. Когато закупите акаунт на DreamHost, първо влизате в таблото за управление на DreamHost, където можете да започнете да управлявате настройките на вашия акаунт. Смятаме, че таблото за управление има малко объркващо оформление, което не е много удобно за използване в сравнение с cPanel, нито е интуитивно за навигация. Изглежда и изглежда напълно различно от другите уеб хостове, като същевременно остава предизвикателство да разберете дали сте свикнали да cPanel, vDeck или Plesk. Трудно е да се обясни, но е почти като усещането, което потребителят на Windows получава, когато се опитва да използва Mac за първи път. Освен това на левия и десния страничен панел те показват връзки към всички свои услуги, а не само към тези, за които сте платили. Би било хубаво тези връзки да се комбинират и добавят в раздел „услуги за надстройка или добавки“, така че потребителят да осъзнае, че всъщност няма достъп до тях. Също така би било хубаво, ако те изброят често използвани преки пътища в основния раздел, вместо да показват банер „какво е ново“ в центъра. Както и да е, тук е екранна снимка на таблото им за справка:

Снимка на екрана на DreamHost AMP (Панел за управление на акаунти)

Като цяло разделът за администриране на DreamHost по поръчка се чувства като наследствено надграждане от ерата Web 1.0 и все още не е толкова изчерпателен, колкото таблата за управление, използвани от други компании. Определено ще трябва да се ориентирате и да изследвате целия раздел за администрация, за да свикнете с него. Едно нещо, което ни хареса, беше лесният достъп до поддръжка на клиенти. Можете да го намерите както в долната лява, така и в дясната странична лента от таблото за управление. За съжаление, DreamHost заплаща допълнително за телефонна поддръжка, но можете да стартирате чат сесия на браузър на живо или просто да им изпратите имейл с вашите въпроси.

Преглед на контролния панел

DreamHost също използва персонализиран контролен панел за администриране на сървъри и поддръжка на приложения, което изглежда ненужно трудно и объркващо за навигиране. Когато cPanel изисква скъп лиценз и се използва от много хостинг компании в бранша като инструмент „платформа като услуга“ (PaaS) за цялостно управление на системите в CentOS, DreamHost инвестира безброй часове време за разработка в кодирането на собствения си персонализиран контрол панел, който изглежда незаинтересован да променя. Можете да видите контролния панел на DreamHost на екрана по-долу. Отново включването на архаични Web 1.0 инструменти и добавки, които вече не се използват широко от разработчиците, прави цялата рамка да изглежда остаряла. Кой би си помислил, че MySQL базите данни ще бъдат категоризирани в „Goodies“, а не в меню като „Управление на база данни“? Всяка задача от контролния панел изглежда предизвикателна и назад, ако сте свикнали да cPanel, vDeck или Plesk за управление на сървъра. Много опитни разработчици се ориентират около това, използвайки широко командния ред за разполагане на сайтове, но това всъщност не е опция за много собственици на малки фирми и случайни потребители.

Екранна снимка на контролния панел на DreamHost

Сървъри, мрежа, & производителност

Сървъри: DreamHost предлага солидна ефективност с уникална 100% гаранция за продължаване (въпреки че все още сайтът е забелязал престой от акаунта на DreamHost). В момента те имат 2 центъра за данни, като единият се намира в Лос Анджелис, а другият в Ашбърн, Вирджиния. Те са в процес на добавяне на още един център за данни на Западния бряг. През последните няколко години DreamHost значително подобри мрежовата си инфраструктура, за да подобри производителността и стабилността, както и да смекчи злоупотребите с дейността. Техните центрове за данни сега разполагат с над 1500 сървъра. Със своята силна подкрепа за OpenStack платформата, Ceph, Linux и друг софтуер с отворен код, DreamHost се превърна в основен иноватор в облачните компютри в международен план.

мрежа: От гледна точка на действителната производителност, DreamHost обикновено се справя много добре в тестовете за сравнение. Резултатът за ъптайм като цяло е над средния и скоростите за зареждане на страницата са прилични, но не и супер бързи. Производителността на уебсайтове ще бъде по-силно определена в DreamHost от степента, в която собствениците на сайтове се възползват от усъвършенстваните инструменти за оптимизация, достъпни за хостинг на WordPress, VPS, облачни изчисления и специализирани сървърни планове. Бихме препоръчали да използвате новооткритите DreamSpeed ​​CDN услуги на DreamHost през безплатния CloudFlare CDN за допълнително ниво на оптимизация на производителността. Те обещават 400 микросекундни времена за реакция при изтегляния, използващи тази услуга при 95% от зарежданията на страниците, и тя може да бъде активирана в контролния панел при тарифи от $ .12 до $ .19 за GB. Като цяло, уеб хостингът им е сравнително бърз и надежден, но собствениците на сайтове ще трябва да експериментират с конфигурацията на сървъра и да интегрират разширено кеширане на страници в уебсайтове, за да постигнат най-добрите скорости на производителност.

Полезни често задавани въпроси за DreamHost

Ето някои често задавани въпроси, които може да имате относно DreamHost:

Как да поръчам уеб хостинг план от DreamHost?

Можете да поръчате уеб хостинг план от DreamHost, като посетите уебсайта им, www.dreamhost.com. Кликнете върху хостинг от главното главно меню, за да разгледате техните планове за уеб хостинг. След това изберете този, който искате и следвайте процедурата за оформяне на касата.

Какви плащания приема DreamHost?

DreamHost приема всички основни кредитни карти (Visa, MasterCard, American Express, Discover и Diners Club), PayPal, проверка на тегления на сметки, сертификати за подаръци и парични нареждания.

Как мога да се откажа?

Можете да закриете акаунта си по всяко време. Можете да направите това, като влезете в таблото си за управление и под Billing & Кликнете върху акаунт Управление на акаунта. След това щракнете върху затваряне на акаунт / прекратяване на целия хостинг и следвайте стъпките.

Ще получа ли възстановяване на средства & как работи?

Да. DreamHost предлага 97 дни гаранция за връщане на парите. Това означава, че имате 97 дни за анулиране и получаване на пълно възстановяване, минус всички такси за регистрация на име на домейн. Моля, обърнете внимание, че това е приложимо само за плащания с кредитни карти за споделен уеб хостинг. Другите форми на плащане са невъзстановими и други хостинг планове може да имат различно правило.

Някои неща, които трябва да вземете предвид преди да закупите …

Както при всеки уеб хост, винаги има плюсове и минуси, които трябва да имате предвид. Обсъдихме много от плюсовете за DreamHost, но ето допълнително обяснение на минусите. Това са неща, които смятаме, че DreamHost би могъл да подобри за своите клиенти:

Хостинг планове: DreamHost не е евтин. Техният споделен хостинг план има първоначална цена от 4,95 долара на месец и се подновява при $ 10,95 на месец. Повечето от другите сметки са по-скъпи. С плана на DreamPress за WordPress можете да хоствате само по един сайт на план при $ 14.95 до $ 19.95 на месец. Това е много скъпо и собствениците на много сайтове може да не го намират за възможно. Като се има предвид, че други уеб хостове със сравними функции (и дори по-добра производителност) започват значително по-ниски цени, цената на DreamHost може да бъде прекомерна. Това се намира и в плановете им за облачно съхранение в сравнение с други услуги. Ако цената е проблем, може да искате да помислите за по-достъпна хостинг компания.

Без поддръжка на клиенти по телефона: Има голям шанс да се нуждаете от поддръжка на клиенти и за разлика от много други уеб хостове, DreamHost не предлага безплатна поддръжка по телефона. Клиентите на споделен хостинг може да пропуснат този факт, когато за първи път се регистрират. Ако трябва да се обадите на поддръжка за отстраняване на проблем със сайт, можете да разберете за това по трудния начин. Поддръжката по телефона струва допълнително. Регистрираните клиенти обаче могат да подадат имейл билет или да проведат сесия на чат на живо в реално време чрез уеб браузър.

Обща лоша поддръжка на клиенти: Това е нещо, което е изненадващо, тъй като уеб ревютата включват предимно положителни забележки относно техническата им поддръжка. Това може да е вярно на ниво платформа в развитието, но смятаме, че не е представителна за поддръжката на клиенти за отделни клиенти. Повечето въпроси, изпратени по имейл, вземат няколко отговора и последващи отговори, преди да го отговорят успешно. Освен това считахме, че отговорите им за подкрепа често не са достатъчно задоволителни или ясни, за да решат ефективно поставените въпроси.

Трудни за използване услуги: Както бе споменато по-горе, таблото за управление и контролния панел на DreamHost е трудно и трудно да се научи. Не е ясно как могат да видят контролния си панел като по-добър от cPanel, но DreamHost го похвали и някои други го обичат също. Ако предпочитате хостинг на уебсайтове с cPanel, бихме препоръчали да не мигрирате към DreamHost през този проблем. Контролният панел на DreamHost, въпреки последните подобрения, все още няма интуитивен графичен потребителски интерфейс и просто не функционира толкова добре като цяло.

Акредитиран не за BBB: DreamHost не е акредитиран за BBB. Освен това, те имат D- рейтинг на BBB последния път, когато проверихме, което очевидно се дължи на отказа им да отговорят на повече от 25 жалби на потребители, подадени срещу тях. Тези отрицателни оплаквания винаги трябва да се приемат със зърно сол, но все пак това събитие ни показва, че оплакването чрез BBB няма да реши проблеми, които може да има с DreamHost.

ЗНАЕШЕ ЛИ? DreamHost има страхотно блог за състояние изпълнен с полезни актуализации / информация за техните клиенти!

Допълнителни характеристики Заслужава да се спомене

Основните аспекти, които отличават DreamHost от конкурентите, е предоставянето им на инструменти за разработчици в плановете за уеб хостинг акаунти. Интеграцията на Nginx, OPcache и Varnish Cache в DreamPress платформата е уникална и иновативна. Освен това включването на Nginx чрез моментни снимки на всички VPS и специализирани планове, заедно с интеграцията на Phusion Passenger, поддръжката на PHP 7.0 и виртуалната машина на Hip Hop на Facebook са аспекти, които обикновено не се срещат при други хостинг компании. Използвайки платформата DreamCompute, програмистите могат да разгърнат почти всяка операционна система, език за програмиране и рамка от бази данни на достатъчно разумни цени, за да поддържат независима разработка и технически експерименти. Също така участието на DreamHost Labs програмисти в активното разработване на проекти с отворен код като OpenStack, Ceph и Akanda показват техническа експертиза и ангажираност към иновациите в индустрията, която повечето по-малки хостинг компании, управляващи cPanel & WHM просто не може да управлява.

Специализирани сървъри със SSD дискове: DreamHost сега предлага специализирани сървъри със SSD и подобрени спецификации – ние сме особено впечатлени от техните 12-ядрени сървъри, работещи с Ubuntu, които са оптимизирани с всички най-авангардни инструменти за сложни проекти за уеб разработка..

Актуализиран контролен панел: DreamHost актуализира контролния си панел, променяйки навигацията, външния вид и чувствителността на всичко това. Въпреки че все още не е идеален, поне компанията прави прогресивни опити да го изгради отново, за да се ориентира по-лесно.

DreamPress актуализиран до DreamPress 2: DreamHost актуализира популярния си план за хостинг на WordPress до DreamPress 2, който сега включва по-бързи скорости, SSD устройства, PHP 5.6 с OpCache и опционална поддръжка за HHVM & PHP 7.0. Въпреки че все още е твърде скъпо за много собственици на сайтове, предлаганите тук функции лесно надминават много други планове за хостинг на WordPress.

Нови MySQL VPS сървъри: Базирайки се на същата технология, използвана за стартиране на DreamPress, DreamHost сега предлага на всички собственици на сайтове възможността да добавят втори VPS сървър, посветен на MySQL процеси. Това означава, че един сървър ще хоства файлови трансфери при зареждане на страници, а друг ще управлява базата данни, като значително подобрява производителността на уебсайта.

Заключение – Да домакин или не да домакин?

Докато стигнем до заключението на нашия преглед на DreamHost, искрено се надяваме, че той ви е помогнал да решите дали да хоствате вашия сайт заедно с тях. Всеки сайт е различен и ще трябва да определите дали този уеб хост отговаря най-добре на вашите нужди. За допълнителна информация относно DreamHost, посетете уебсайта им на www.dreamhost.com. Ако смятате този отзив за полезен, моля, харесайте го и го споделете!

Кажете ни мислите си

Използвали ли сте DreamHost преди? Имате ли положителен или отрицателен опит, който искате да споделите с нас? Изпратете ни имейла си откровена обратна връзка на

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map