Преглед на Bluehost 2018

Bluehost добър уеб хост ли е? Прочетете пълния ни безпристрастен преглед на Bluehost със плюсове & минуси, препоръчителна употреба, статистика за изпълнение, скрийншоти, често задавани въпроси, купони, & Повече ▼.


Преглед на Bluehost

Contents

Bluehost

www.bluehost.com

O / S сървър:Linux (CentOS)
Контролен панел:CPanel с марка по поръчка
Автоматично Installer:Mojo QuickInstall
Местоположение на центъра за данни № 1:Provo, UT
Местоположение на центъра за данни № 2:Хюстън, Тексас
Споделен хостинг:да
VPS хостинг:да
Специализиран хостинг:да
Хостинг на риселър:Не
Облачен хостинг:да

Посети сайта

www.bluehost.com е добре известен уеб хост, широко присъждан в много сайтове за преглед и от индустриални инсайдери като най-добър избор за уеб хостинг, въпреки че обикновено това не е първият ни избор. Понастоящем Bluehost е домакин на над 2 милиона уебсайтове в световен мащаб и предлага голямо разнообразие от хардуерни опции за уеб сървър, работещи основно върху персонализиран софтуерен пакет, базиран на cPanel & CentOS. Вътрешно Bluehost използва OpenStack & KVM виртуализация за мрежа от центрове за данни в мащаб. Много уеб дизайнери и разработчици предпочитат Bluehost поради силната им отдаденост към общността с отворен код. Bluehost е достоен избор за WordPress заради оптимизирания им хостинг за WordPress (OHWP) платформата. Bluehost също предлага различни опции за споделени, облачни, VPS и специални уеб хостинг планове за своите клиенти.

Защо да изберете Bluehost:

 • Bluehost се присъжда №1 за WordPress от WordPress.org от 2005 г.
 • Силен фокус върху WordPress с инсталиран по подразбиране WordPress във всички нови акаунти
 • CPanel с марка по поръчка с всички индустриални стандартни функции
 • Достъпен облачен хостинг със солидна производителност / надеждност
 • Оптимизирани планове специално за WordPress и WooCommerce
 • Безплатно & платени интегрирани SSL сертификати за уебсайтове за електронна търговия
 • персонален & директна поддръжка по телефона на клиента със седалище в САЩ
 • Налични множество добавки, като G Suite, експерти по спам, SiteLock и т.н..

Какви са недостатъците:

 • Осигурява приходи от вашия сайт чрез инжектиране на реклами на 404 страници (въпреки че това може да бъде деактивирано)
 • Основен хостинг план ви позволява да хоствате само 1 уебсайт
 • Изработващият сайт на Weebly е безсмислен
 • Средната скорост & резултати за надеждност от нашите тестове за ефективност на споделени хостинг планове
 • Използва MOJO Marketplace, който включва много софтуерни продукти / upsells
 • Таксува 149 долара за мигриране на съществуващия Ви уебсайт към тях
 • Цената на допълнителни специални IP адреси може да бъде скъпа
 • Поддръжката на клиентите чрез електронни билети беше прекратена
 • Няма възстановено предварително възстановяване след 30 дни

Долния ред:

Bluehost е достоен изборен избор за уеб хостинг с професионална уеб разработка и функции за управление на домейни, които са особено идеални за WordPress уебсайтове и блогове. Те имат добра репутация на основен отрасъл, който инвестира много в нови технологии и иновации на платформата. Bluehost направи много подобрения, за да персонализира тяхната бек-енд администрация (AMP) & контролен панел), като работи за подобряване на използваемостта и дизайна на интерфейса на браузъра. Bluehost е фокусиран предимно върху клиентите, които използват WordPress и бихме препоръчали или техния хибриден облак, или управляваната WordPress платформа, която предоставя всичко необходимо за изграждането и поддържането на популярен уебсайт. Като цяло, Bluehost е добре утвърдена марка, която непрекъснато подобрява хостинг продуктите си, редовно обновява хардуера на центъра им за данни и като цяло се счита за лидер в разработването на нови услуги на платформа за хостинг на облак.

Купон за специална оферта Bluehost

Нека започнем хостинг!

Bluehost има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Експертен преглед на Bluehost

Преглед на компанията – Историята на Bluehost

Bluehost е основан в периода непосредствено след първоначалния бум на „dot com“, преди появата на технологията Web 2.0, социалните мрежи и облачните изчисления. В началото на 2000-те почти всички компании за уеб хостинг предоставят по същество една и съща услуга – те предлагат основни уеб хостинг с изходящи решения за обслужване на вградени файлове със статични HTML страници. По онова време не беше популярно използването на MySQL бази данни или езици за програмиране от страна на сървъра с споделен хостинг в сектора на търговията на дребно. Когато Мат Хийтън и Дани Ашърт са основали Bluehost през 2003 г., целта им е проста: да се изгради по-добра компания за уеб хостинг. Всеотдайността на Bluehost към качеството бързо спечели уважението на партньорите в много общности с отворен код за развитие, включително WordPress. Безпрецедентният му подход за предоставяне на 24/7 поддръжка на клиенти привлече лоялни фенове по целия свят. Скоро след това рефералната програма на Bluehost стана една от най-големите в света. През 2010 г. Bluehost спечели 2-милионния си клиент. През 2012 г. компанията е придобита от Endurance International Group (EIG). След като се присъедини към семейството на Endurance, Bluehost продължи драстично да расте. Марката Bluehost вече използва нови канали и пазари по целия свят със 750+ служители. В момента Bluehost има корпоративни офиси, разположени в Орем & Прово (Юта) с нови международни центрове за данни, които се разширяват, за да отговорят на необходимостта от бизнес търсене на регионални пазари.

планове & Характеристики – Преглед на наличните уеб хостинг услуги на Bluehost

Едно от най-добрите неща за Bluehost е голямото им разнообразие от хостинг планове, от които да избирате. Bluehost продава многобройни типове Shared, VPS, Dedicated и Cloud хостинг, базирани на операционната система CentOS Enterprise Linux, която обслужва нуждите на малкия бизнес, стартиращи компании, с нестопанска цел, образователни групи, корпоративни корпорации и независими уеб издатели.

Налични планове:

Споделен уеб хостинг

Облачен уеб хостинг

VPS хостинг

WordPress оптимизиран

WooCommerce оптимизиран

Специализиран уеб хостинг

В допълнение към уеб хостинг услуги, Bluehost предлага и широка гама от професионални услуги, за да помогне на клиентите да развиват бизнеса си онлайн. Техният екип за поддръжка ще работи 1 на 1 с потребителите, за да предоставят по-добри стратегии за сигурност на платформата, продажби & маркетинг, SEO или управление на уеб трафика в мащаб. Те също така предоставят множество инструменти за разработка и софтуерни продукти на трети страни като услуги за архивиране, защита от спам, SSL / TLS сертификати, & мрежи за доставяне на съдържание (CDN).

По-долу е кратък преглед на всички планове за уеб хостинг Bluehost и за какво обикновено се препоръчват:

Споделени планове за уеб хостинг

Bluehost предлага 4 различни нива на споделени уеб хостинг планове, различаващи се основно в добавки и нива на плътност на сървъра. Основният план е предназначен за клиенти, които трябва да бъдат домакини на един сайт. Основната разлика между плана Plus и основния план на следващото ниво е добавянето на SpamExperts, SiteBackup и сертификат за поверителност на 1 домейн. С акаунта на Bluehost Pro, специален IP адрес и SSL сертификат са включени с останалите безплатни опции, заедно с допълнително надграждане до високопроизводителен сървър. Начинът, по който работи Pro планът е, че няма реална разлика в хардуера, стека на софтуера или каквато и да е допълнителна оптимизация на сървъра спрямо останалите споделени хостинг планове. Това, което всъщност правят, е обещаване на сървърна среда с ниска плътност с 80% по-малко клиенти, отколкото е намерено в други планове, което води до по-добри & по-бърза производителност, като позволява на всеки уебсайт да използва повече от обединените системни ресурси във всеки даден момент. Bluehost съобщава, че тази конфигурация сама по себе си води до 5 пъти по-бързи скорости на уебсайта на Pro плана. И накрая, трябва да споменем, че има технически още един споделен уеб хостинг план – и това е планът на WooCommerce, който по същество е еквивалентен на основния план, но със специфична функционалност и поддръжка на електронната търговия.

Ето бърз преглед на цените на споделените планове за уеб хостинг, които Bluehost предлага:

Планове за споделен хостинг:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
Основен$ 2.95 / месец$ 7.99 / месец
плюс$ 5.95 / месец$ 10.99 / месец
основен$ 5.95 / месец$ 14.99 / месец
професионалист$ 13.95 / месец$ 23.99 / месец

Основни характеристики, които ни харесват:

 • Създаването на акаунт е изключително бързо – от 5 до 10 минути (случай за всеки случай).
 • WordPress се инсталира автоматично чрез създаване на акаунт – удобна функция за потребителите на WP. Разбира се, това може да се окаже, че ако не използвате WordPress.
 • Всички споделени планове идват със SSD дискове в конфигурация RAID 10.
 • С безплатно име на домейн, неограничени уеб сайтове, хранилище, честотна лента, & имейл акаунти + 200 долара рекламни кредити, планът Plus е една от най-добрите въвеждащи сделки, достъпни на пазара.
 • Про планът включва специален IP адрес, SSL сертификат, & SiteBackup Pro, заедно с гарантирани сървъри с ниска плътност за някои от най-добрите налични скорости за зареждане на страници.
 • cPanel + CentOS е индустриален стандарт за администриране на уеб сървър и домейн, което улеснява управлението на настройките за уеб разработка.
 • Git и WP-CLI са на всички кутии с някои персонализирани команди като wp bluehost sso.

Какво не ни харесва:

 • Цената на тарифите за подновяване на планове Basic и Prime са над два пъти по-висока от въвеждащата отстъпка.
 • Специализирани IP адреси и такси за трансфер на уебсайтове за споделени хостинг планове са твърде скъпи.
 • Версията на PHP по подразбиране за всеки акаунт в момента е зададена на 5.4. Bluehost поддържа PHP 5.4, 5.6 и 7.0. Бихме искали да видим, че PHP 7.2 е активиран по подразбиране.
 • Основният план е отпуснат само 100 MB памет за съхранение на имейли и е разрешено само едно име на домейн.
 • Bluehost предлага любезност ежедневно, седмично, & месечни архиви за споделени & облак, но те не са гарантирани и клиентите все още са отговорни за архивирането им.

СЪЩО ВИЖТЕ: Вижте нашето ръководство за споделен уеб хостинг, за да научите повече за този тип уеб хостинг

Планове за уеб хостинг в облак

Въвеждането на облачни хостинг услуги в Bluehost е част от по-голямата тенденция в индустрията, която вижда иновациите в управлението на центрове за данни и техники за оптимизиране на сървъри, стават част от продуктите на платформата като услуга (PaaS), предлагани от по-големите компании в сектора. Облачната хостинг платформа на Bluehost предлага по-голямо количество специализирани RAM ресурси за всеки акаунт, подобно на VPS план. Те също така разпределят 2, 4 или 6 CPU ядра за всяка сметка. Облачната платформа се управлява чрез OpenStack с NGINX, Varnish Cache и глобален CDN за по-добра производителност. С това идва собственият контролен панел, който предоставя повече подробности за анализа на сайта и възможността да поръчате безпроблемно надстройване на повече сървърни ресурси, когато се налага. Облачната платформа на Bluehost работи на същата сървърна архитектура като техните споделени хостинг планове: 16-ядрени AMD Opteron сървъри с 8 процесора с тактова честота на 2,4 GHz, 256 GB DDR3-1600 ECC / REG SDRAM и 64TB от SSD памет за база данни на корпоративно ниво. Облачните сървъри използват „незабавно управление на ресурсите“ за справяне с шипове на трафика и Slashdotting събития. На цени, конкурентни на споделения хостинг, смятаме, че облачните хостинг планове на Bluehost представляват бъдещето на уеб хостинга и силно бихме го препоръчали за техните споделени хостинг планове. Bluehost е един от пионерите в създаването на този тип управлявана облачна услуга за пазара на дребно, представляваща едни от най-добрите иновации в индустрията за нуждите на съвременните уеб издания и е оптимизирана за уебсайтове на WordPress.

Ето бърз преглед на цените на облачните хостинг планове, които Bluehost предлага:

Планове за облачен хостинг:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
стартер$ 6.95 / месец$ 9.99 / месец
производителност$ 8.95 / месец$ 13.99 / месец
Business Pro$ 15.95 / месец$ 25.99 / месец

Основни характеристики, които ни харесват:

 • Планът за изпълнение предлага безплатен домейн + неограничен брой уебсайтове, съхранение, честотна лента, & имейл акаунти + 4 GB RAM + 200 $ рекламни кредити, налични на части от цената на типичен VPS план.
 • Задвижвани от интеграция на NGINX и Varnish Cache, тези облачни планове си заслужават минималната цена на надстройката над стандартните планове за споделен хостинг поради по-добрите скорости на изпълнение – особено за WordPress, Drupal, Joomla, Magento и други уеб сайтове, управлявани от CMS.
 • OpenStack, cPanel, & CentOS комбиниран с NGINX, лак кеш, & CDN оптимизации.
 • Основата на фиксираната цена избягва неочакваните надвишавания на разходите, често срещани в облачните планове „плащане при изплащане“.
 • Управлявани надстройки за сигурност + специален IP адрес & SSL / TLS сертификат на Business Pro план.

Какво не ни харесва:

 • Цената за Специализирани IP адреси е твърде висока за начинаещия & Планове за изпълнение (72 долара годишно)
 • Планът за начинаещи е ограничен до един уебсайт, независимо от общия трафик, използван от домейна

СЪЩО ВИЖТЕ: Вижте нашето ръководство за облачен уеб хостинг, за да научите повече за този тип уеб хостинг

VPS хостинг планове

VPS плановете на Bluehost работят на малко по-различна архитектура на уеб сървъра от техните споделени и облачни хостинг услуги. Основната разлика е 4 процесора срещу 8 инсталирани с 16-ядрената AMD Opteron рамка, RAM мащабиране до 1TB на сървър и по-малки SSD разпределения на базата на 9 устройства RAID 60 масива от 12,8 TB всеки. VPS платформата работи на OpenStack и KVM за виртуализация, което го прави управлявана услуга, при която потребителят има избор само на предварително инсталирания CentOS Linux като операционна система. С това идва безплатен cPanel лиценз и възможността да хоствате неограничени домейни и бази данни със същите инструменти за управление на сървъра, намерени в споделените хостинг планове. Потребителите получават пълен root достъп със SSH и незабавно активиране на акаунта с предварително заредени всички инструменти за програмисти. Техниците на Bluehost също управляват актуализациите за сигурност на платформата за инсталирани разширения на сървъра. Bluehost използва патентован панел за администриране на VPS със статистика на сайта, наблюдение на ресурсите и безпроблемни надстройки, както и предоставяне на достъп до пълен набор от аналитични инструменти, предлагани чрез cPanel. VPS плановете са на цени с конкурентни въвеждащи цени, но се подновяват с много по-високи месечни разходи.

Ето бърз преглед на цените на VPS хостинг плановете, които Bluehost предлага:

VPS хостинг планове:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
стандарт$ 14.99 / месец$ 29.99 / месец
Засилено$ 29.99 / месец$ 59.99 / месец
Premium$ 44.99 / месец$ 89.99 / месец
краен$ 59.99 / месец$ 119.99 / мес

Основни характеристики, които ни харесват:

 • Поддръжка по подразбиране за PHP, Perl, Python, Ruby / Rails, & MySQL на Apache с възможност за инсталиране на всякакви други разширения за уеб сървър, изисквани от разработчици или екипи за програмиране.
 • Бърз хардуер със SSD съхранение и анализи в реално време, които наблюдават трафика на потребителите на уебсайта.
 • Незабавно осигуряване, без да е необходимо да прекарвате часове в инсталирането на операционната система и настройката на сървъра.
 • Включването на специални IP адреси и лиценз cPanel / CentOS спестява пари в сравнение с други компании.
 • Лесно организирайте, редактирайте и управлявайте бази данни директно на сървъра с персонализиран мениджър на бази данни на Bluehost.

Какво не ни харесва:

 • VPS планира максимум при 4 ядра на процесора & 8 GB RAM, принуждавайки ъпгрейд към специализирани сървъри.
 • Плановете за облачен хостинг са по-евтини & повече функции, с по-голяма възможност за поддържане на скокове на трафика в мащаб, като същевременно предоставя подобни разпределения на хардуер, инструменти за разработчици, & добавки на трети страни.
 • Конфигурационните настройки за разширено кеширане на уеб страници & HTML / JavaScript компресията може да е сложна за неопитни потребители и да изисква тестване на живо в производствените сайтове, за да се оптимизира.

СЪЩО ВИЖТЕ: Вижте нашето ръководство за уеб хостинг на VPS, за да научите повече за този тип уеб хостинг

Управлявани планове за уеб хостинг на WordPress

Bluehost създаде уникална управлявана хостинг платформа за WordPress, базирана на NGINX, кеш на лак и персонализирана PHP-FPM конфигурация, която обещава “екстремна скорост” с поддръжка за 100 до 600+ милиона зареждания на страница на месец. Всички планове са базирани на OpenStack сървъри с KVM виртуализация на управлявана VPS платформа, с CentOS Enterprise Linux & cPanel администриране. Тази платформа е разработена от професионални вътрешни програмисти, които също изграждат нови плъгини и разширения за основната кодова база CMS. Заедно това осигурява голям избор за WordPress с експертни познания, които обикновено не се намират в други компании. Тази интегрирана Nginx / Varnish Cache интеграция ще спести на собствениците на уебсайтове с голям трафик хиляди долари разходи за разработка срещу наемане на външен екип, който да кодира едно и също решение на стек сървъра независимо от друг доставчик. Управляваните планове за хостинг на WordPress в Bluehost показват основните предимства на софтуера с отворен код и нова иновация в облачния хостинг. Независимите уеб издатели могат да постигнат мащаб, за да посрещнат същия потребителски трафик като корпоративни медийни издания на цена под 100 долара на месец.

Ето бърз преглед на цените на техните уеб хостинг планове WordPress, които Bluehost предлага:

WordPress хостинг планове:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
WP стандарт$ 19.99 / месец$ 39.99 / месец
WP подобрено$ 29.99 / месец$ 59.99 / месец
WP Premium$ 39.99 / месец$ 89.99 / месец
WP Ultimate$ 49.99 / месец$ 129.99 / мес

Основни характеристики, които ни харесват:

 • Bluehost оптимизира конфигурацията на сървъра и техническия стек (LAMP to LEMP), за да бъде най-доброто за WordPress. PHP, MySQL, NGINX и дори кеширане на страници са оптимизирани около WordPress и изключително за WordPress.
 • WordPress Optimized е изграден на базата на стандартната VPS платформа на Bluehost и е управлявана система без корен достъп, което го прави по-лесно за начинаещи.
 • Моделът на платформа като услуга (PaaS) спестява хиляди долари от разходите за системна администрация.
 • Възможност за поддържане на 20 милиона посещения на ден или над 13 000 показвания на страница в минута при под 100 долара на месец за уеб сайтове с голям трафик, портали за електронна търговия и блогове в мащаб.
 • Дългогодишно професионално партньорство на вътрешни разработчици с общността на WordPress.

Какво не ни харесва:

 • Платформите все още прилагат Mojo Marketplace за инсталиране и плъгини с едно щракване.
 • Степента на подновяване е два пъти по-голяма от въвеждащата цена и миграцията на старите уебсайтове не е безплатна при прехвърляне на съществуващи WordPress сайтове от други уеб хостове.

СЪЩО ВИЖТЕ: Вижте нашето ръководство за уеб хостинг на WordPress, за да научите повече за WordPress & уеб хостинг.

Специализирани планове за уеб хостинг за сървър

Специализираните сървъри на Bluehost са с доста изгодни цени (в сравнение с някои конкуренти), но при напълно управляван подход собствениците на сайтове ще бъдат ограничени до използването на CentOS Linux и cPanel в платформата. За повечето клиенти това е предимство, тъй като машините се предлагат изцяло с усъвършенствана среда за конфигуриране за уеб и мобилни разработки, което означава, че не се изисква време за настройка, а техническите центрове за данни на Bluehost ще управляват всички надстройки на сигурността на платформата. Тъй като плановете предлагат също така root достъп до сървърите, всякакви софтуерни разширения, съвместими с CentOS и cPanel, могат да се инсталират и ръчно. По принцип тези сървъри представляват огледален образ на останалите хостинг планове на Bluehost, със същите инструменти за администриране, софтуерни стекове и бонус функции на изолиран хардуер. Допълнителните специални IP адреси, предоставени с всеки акаунт, ги правят отлични за управление на портфолио за домейни с много сайтове и електронна търговия. С плановете за посветен сървър в Bluehost собствениците на сайтове спестяват пари, като не се налага да наемат системен администратор, който да управлява сървърната среда и сигурността на платформата. Големите цени на Bluehost и отстъпките в индустрията на едро гарантират някои от по-добрите разходи за хардуер в сектора на техните специални сървърни планове.

Ето бърз преглед на цените на специалните уеб хостинг планове, които Bluehost предлага:

Специализирани планове:
Уводна цена:
Цена за подновяване:
Сравнете:
стандарт$ 79.99 / месец$ 109.99 / мес
Засилено$ 99.99 / месец$ 159.99 / мес
Premium$ 119.99 / мес$ 209.99 / мес

Основни характеристики, които ни харесват:

 • Всички конфигурации са готови и работят за по-малко от 5 минути, напълно автоматизирани с незабавно осигуряване.
 • Специализираните сървъри на Bluehost работят на високопроизводителни процесори Intel Xeon.
 • Включването на множество специални IP адреси във всеки план е оптимално за изпълнение на много уебсайтове за електронна търговия заедно със SSL / TLS сертификати, които изискват разширено валидиране.
 • Високи разпределени средства за съхранение, заедно с разпоредбите на ECC SDRAM за финансови транзакции.
 • Използва един и същ стек на софтуер, инструменти за разработчици, & администрация като други планове на Bluehost.

Какво не ни харесва:

 • Няма SSD дискове, въпреки че е вероятно те да бъдат предоставени в близко бъдеще.
 • Много потребители може да успеят да осигурят подобни разпределения на хардуер за VPS планове със същата функционалност и инструменти за разработчици на по-добра обща цена.
 • Няма възможност за стартиране на Ubuntu, FreeBSD, Red Hat Linux, Windows и т.н. като операционна система.

СЪЩО ВИЖТЕ: Вижте нашето ръководство за специализиран уеб хостинг, за да научите повече за този тип уеб хостинг

Снимки – Преглед в управлението на акаунти в Bluehost & Контролен панел

Bluehost има персонализиран AMP & контролен панел, за да съответства на тяхната марка. Повечето собственици на уебсайтове вече са запознати с cPanel, тъй като той се превърна в индустриален стандарт, който може да се използва за лесно управление на сървър, домейн, & настройки за електронна поща. Bluehost направи някои собствени персонализиране на тема по подразбиране cPanel да съответстват на техния AMP интерфейс, което позволява пълна интеграция на всички услуги в платформата на една страница. Дизайнът е опростен и изчистен, въпреки че мнозина вероятно ще предпочетат оригиналните икони на склад. Има само малка част от рекламата, която се показва в секциите за администрация, като преди всичко се открояват промоциите на фирмите за продукти & услуги.

Панелът за управление на акаунта

Екранна снимка на AMP Bluehost (Панел за управление на акаунти)Поглед върху AMP Bluehost (Панел за управление на акаунти)

Независимо кой хостинг план закупувате от Bluehost, първо ще влезете в техния панел за управление на акаунти (AMP). AMP може да се почувства по-скоро разпръснат с твърде много менюта и падащи раздели, но е достатъчно лесно да се използва цялостно и кодирано, за да съответства на дизайна на уебсайта им. След кратка крива на обучение, уеб разработчиците, собствениците на сайтове и мениджърите на домейни трябва да се чувстват сравнително комфортно, използвайки тези инструменти за работа.

Снимката по-горе показва страницата по подразбиране, която ще видите след първоначално влизане в сайта. Докато менютата & разделите са малко претрупани, секциите за администриране са разделени на различни категории за справка и достъп от GUI. Под тяхното хостинг меню можете да щракнете върху подменюто cPanel, за да получите достъп до контролния панел, който след това е лесен за използване за управление на име на домейн, имейл, FTP, & настройки на сървъра.

Контролният панел

Снимка на екрана на контролния панел Bluehost (cPanel)Поглед върху обичайния cPanel на Bluehost

Bluehost използва персонализиран cPanel интерфейс, за да съответства на дизайна на AMP и уебсайта си. Естествено, все още можете да правите всички същите неща, които обикновено бихте направили със стандартната тема cPanel. С cPanel е лесно да се управляват всички конфигурационни настройки, необходими за имена на домейни, езици за програмиране и имейл акаунти, конфигуриране на FTP или използване на FileManager, инсталиране на WordPress през MOJO Marketplace, управление на бази данни MySQL и настройка на безплатния CloudFlare CDN за уебсайт кеширане. Снимката по-горе показва персонализираната тема на Bluehost за cPanel, която е пряко интегрирана в тяхната собствена AMP рамка.

Ако сте използвали cPanel в миналото, все още трябва да се чувствате удобно с персонализираната тема на Bluehost. Въпреки това, запознатите с иконите и оформлението по подразбиране може да намерят графиката малко объркваща. Векторните изображения не винаги точно отразяват съдържанието и услугите, към които се свързват, като са прекалено общи с малко произволни произведения на изкуството, избрани за символиката.

Статистика на производителността – сървъри, мрежа, & Неотложен мониторинг

Производителността е ключова за всеки уеб хост. По-долу е преглед на това, което ще получите с базов акаунт в Bluehost.

Сървъри

Bluehost предлага комбинация от Dell и HP сървъри. Bluehost използва предимно AMD Opteron процесори на своите Shared, VPS, & Облачни планове с процесори Intel Xeon, достъпни на техните специални сървъри.

По-долу е представена разбивка на основните хардуерни конфигурации, използвани понастоящем в техните споделени и облачни хостинг планове.

Спецификации на сървъра:

 • ПРОЦЕСОР: 16-ядрен AMD Opteron @ 2.4GHz
 • RAM: 256GB DDR3-1600 ECC / REG SDRAM
 • Капацитет: 64TB SATA 6GB / s 3,5 ″ устройства
 • Тип: SSD корпоративно съхранение на база данни
 • контролер: 4x LSI 92xx 1GB кеш Raid контролер
 • Мощност: 1.65W празен ход, 3W активен

Спецификации на сървъра Bluehost

мрежа

Bluehost използва център за данни от 50 000 квадратни фута, разположен в Прово, щата Юта, с допълнителен хардуерен сървър, разположен в Хюстън, Тексас, а също и в международен план в центрове за колокация. Нови VPS & Специализираните клиенти сега се предлагат обикновено повече в центъра за данни в Хюстън. Основният център за данни на Bluehost (в Прово) също се споделя с други марки, притежавани от EIG, като HostMonster и JustHost. Казаха ни, че Bluehost обикновено разпространява както нови, така и стари клиенти сред центровете за данни на базата на плътност и надеждност на сървъра.

Неотложен мониторинг

Ние непрекъснато тестваме и следим представянето на Bluehost с Инструменти за наблюдение на сайта на Pingdom за да получите по-техническа мярка за данните за ефективността. Резултатите по-долу са динамично изтеглени от Pingdom:

Uptime:
Доклад за времето за Bluehost: Последни 30 дни
Време за реакция:
Доклад за времето за Bluehost: Последни 30 дни

ЗАБЕЛЕЖКА ЗА ТЕСТОВИТЕ ДЪРЖАВИ: Имайте предвид, че горните данни не са напълно представителни за всички уебсайтове, хоствани на Bluehost. Има твърде много фактори, които влияят на статистическите данни за ефективността – включително конкретния сървър, на който е хостван сайтът, избран план за уеб хостинг, оптимизация на действителната уеб страница, планирана поддръжка, геолокация и др. Нашите тестове се извършват на базовите споделени хостинг акаунти за всеки прегледан уеб хост, за да покаже най-скромните статистически данни за ефективността.

Техническа поддръжка – Преглед на обслужването на клиентите на Bluehost

Клиентската поддръжка на Bluehost като цяло е много добра с отчетено проучване на удовлетвореността на клиентите от 4.7 от 5.

Наскоро Bluehost нае над 100 нови хора, които да заемат позиции за техническа поддръжка в техния център за обслужване на клиенти. Това теоретично ще премахне по-дългите периоди на изчакване по телефона или в услугата за чат на браузъра, така че клиентите да могат да се свържат с квалифициран сервизен техник много по-бързо. На практика обаче действителната получена поддръжка все още значително зависи от това с кой агент се свързвате за информацията.

Преглед на техническата поддръжка на Bluehost

Основни функции за поддръжка на клиенти:

 • Вертикално разделение на контактите на Helpdesk за таксуване, техническа поддръжка, продажби, филиали и т.н..
 • Помощен център с потребителски форум, видео уроци, & база от знания за бърз справочен материал.
 • Безплатен телефонен номер & онлайн чат на браузъра като основен метод за поддръжка на клиенти.
 • 4 до 5 минути средно време за изчакване чрез телефонна поддръжка & чат на живо.
 • Поддръжката по телефона е разположена в Темпе, Аризония и чатовете на живо се възлагат в Индия / Филипини.
 • Билетите по имейл са преустановени и клиентите вече не могат да ги използват като средство за поддръжка.
 • Понастоящем няма налична поддръжка за закупуване.
 • Страница за състоянието на сървъра с гореща линия 24/7, за да проверите за отчети по въпросите, свързани с актуализацията на центъра.
 • Bluehost има текуща политика за управление на ежедневните усилия, предназначена да подобри услугите.
 • WordPress Expertise: компанията има значителен опит в отстраняване на грешки в често срещаните проблеми.

ЗНАЕШЕ ЛИ? Bluehost е средно около 5 GB трафик в работно време и 3,75 GB трафик като цяло. Това е за всяка секунда.

Сигурност – как Bluehost поддържа сигурността на вашия сайт

Всички планове за обслужване на Bluehost се основават на мрежовата сигурност на управлявания център за данни, което означава, че защитните стени на уеб сървъра, патчите на операционната система и физическата цялост на хардуера се управляват от отдалечени техници ежедневно. Bluehost внедри редица опционални функции за сигурност на уебсайтове и лични акаунти, които клиентите могат да внедрят според техните индивидуални нужди. Ето някои основни характеристики:

 • Единична регистрация (SSO), двуфакторна автентификация, & Валидиране на маркери за всички акаунти.
 • Възможността да се установят отделни пароли за потребители на сметки, технически и административни.
 • SiteLock Anti-Spam, Мониторинг на черни списъци, & Услуги за защита от злонамерен софтуер за уебсайтове.
 • Безплатни, самоподписани, & Надеждни частни SSL / TLS сертификати, включително специални IP адреси.
 • Кроссайт скриптове (XSS) & Защита от атака срещу SQL инжекция за интеграция на WordPress CMS.
 • Автоматично архивиране & услуги за възстановяване на уебсайтове с архивно съхранение на файлове & информация за базата данни.

Често задавани въпроси – Полезни отговори за закупуване от Bluehost

Ето някои често задавани въпроси за Bluehost, които може да ви бъдат полезни:

Как да поръчам уеб хостинг план от Bluehost?

Можете да поръчате уеб хостинг план от Bluehost, като посетите уебсайта им, www.bluehost.com. Можете също да поръчате по телефона, чрез техния отдел за продажби на 888-401-4678. Препоръчваме да поръчате онлайн, тъй като е по-лесно и по-бързо. Можете също така да намерите пълна разбивка на техните цени & функции на уебсайта.

Какви плащания приема Bluehost?

Bluehost приема всички основни кредитни карти (Visa, MasterCard, American Express, & Открийте), както и PayPal.

Как мога да закрия акаунта си в Bluehost?

Можете да закриете акаунта си по всяко време. Просто се обадете, изпратете имейл или чатете на живо на техния отдел за фактуриране и те ще ви изпратят формуляр за анулиране, който ще трябва да бъде попълнен.

Ще получа ли възстановяване, ако не съм доволен от покупката си Bluehost?

Да. Bluehost предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за техните споделени, VPS и специални хостинг планове. Това означава, че можете да се откажете по всяко време в рамките на първите 30 дни и да получите пълно възстановяване. Ако обаче се откажете след 30 дни, няма да получите възстановяване. Важно е да се отбележи, че Bluehost е преустановил предлагането на рейтингово възстановяване. Също така обърнете внимание, ако регистрирате име на домейн чрез Bluehost, има невъзстановима такса $ 14,99. Вие запазвате името на домейна и можете да го прехвърлите или посочите някъде другаде. Други невъзстановими покупки включват SSL сертификати, резервно копие на сайтове Pro, доктор на сайта, трансфер на уебсайтове, стандарт за дизайнерска услуга, дизайн услуги плюс, дизайн услуга Premium, SEO пакет, SiteLock, & поверителност на домейна.

Bluehost ще ми помогне ли да прехвърля / мигрирам съществуващия си уебсайт към тях?

Да, но не безплатно. Bluehost начислява $ 149 миграционна такса за това.

Заключение – Да домакин или не да домакин?

Изборът на най-добрата уеб хостинг компания за домакин на вашия уебсайт е важно решение с много фактори, които трябва да се вземат предвид. Не забравяйте да сравните внимателно какво предлага Bluehost, за да видите дали техните услуги са подходящи за вас.

Bluehost е един от най-популярните уеб хостове и се препоръчва изключително препоръчително за потребителите на WordPress.

По отношение на типовете уеб хостинг, повечето потребители обикновено се регистрират за споделения акаунт за уеб хостинг на Bluehost, въпреки че вместо това силно препоръчваме или тяхната облачна или WordPress оптимизирана платформа.

Едно от основните предимства на Bluehost е, че цените им подбиват много подобни планове, предлагани от конкурентите в бранша. Недостатъкът обаче е, че тези отстъпки не продължават извън първоначалния договор, което прави наложително сключването на по-дългосрочен договор, за да се гарантира добра сделка. Независимо от това, планът в крайна сметка ще се преобърне и тогава бюджетните потребители ще бъдат представени с реален избор: дали да платят двойно първоначалната цена за същата услуга или да прехвърлят на друг уеб хост, който предлага безплатна миграционна услуга, подобни функции и по-ниски цени.

За пълен списък на всички функции, поддържани от Bluehost, можете да посетите уебсайта им на www.bluehost.com.

Готови ли сте за покупка? Използвайте купон Bluehost!

Вижте нашата страница с купони Bluehost с актуален списък със специални оферти и най-ниските цени, които Bluehost предлага в момента.

Кажете ни мислите си

Използвали ли сте Bluehost преди? Имате ли положителен или отрицателен опит, който искате да споделите с нас? Изпратете ни имейла си откровена обратна връзка на .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me