5 най-добри уеб хостинг услуги на Drupal до 2020 г.

Преглед на най-добрите домакини в Drupal, препоръчани за хостинг на уебсайт на Drupal & пълното ни ръководство за това какво да търсите при закупуване на уеб хостинг на Drupal.


Нашето официално ръководство за най-добрия уеб хостинг на Drupal

Намирането на най-добрия уеб хост на Drupal е от ключово значение за дългосрочния успех на вашия уеб сайт Drupal. Повечето уеб хостове поддържат Drupal, но производителността често е основният проблем, тъй като изисква по-високи сървърни ресурси от други CMS платформи. Всъщност препоръчваме да хоствате Drupal на VPS или Cloud базиран хостинг план, въпреки че все още е възможно да се използва споделен план, ако има ограничения на бюджета. Независимо от кой хостинг план може да се нуждае вашият сайт, ето нашия списък с най-добрите компании за уеб хостинг на Drupal, които са силно препоръчани от нас и от общността на Drupal:

Най-добрите уеб-домакини на Drupal с един поглед

Ето бърз преглед на най-добрите възможности за уеб хостинг на Drupal. Изброихме различните цели, които бихме препоръчали всяка от тях за:

Уеб хост
Започва в:
Препоръчва се за:
Научете повече
InMotion хостинг$ 24.99 / месецПрофесионален Drupal VPS хостинг за по-голям бизнесВижте планове
HostGator$ 4.95 / месецДостъпен облачен хостинг за Drupal за продължаване & надеждностВижте планове
Bluehost$ 2.95 / месецПопулярен избор за Drupal и №1, препоръчан на Drupal.orgВижте планове
GreenGeeks$ 2.95 / месецДостъпен споделен хостинг на Drupal за тези на бюджетВижте планове
A2 хостинг$ 3.92 / месецБърз, високоефективен Drupal хостинг за разработчициВижте планове

Най-добрата компания за уеб хостинг на Drupal # 1 - InMotion хостинг

90 дневна гаранция за връщане на парите

Започва от: $ 24.99 / месец

InMotion хостинг
Достъпно, надеждно, & Хостинг с висока производителност за Drupal

www.inmotionhosting.com е най-добрият избор за уеб хостинг на Drupal и предлага най-добрата стойност за всички & производителност за фирми от всякакъв размер. Техният споделен хостинг план за входно ниво е доста достъпен от $ 3,49 на месец и предлага изключителен микс от производителност, функции и стойност. Той идва с cPanel и инсталация с 1 клик за Drupal чрез Softaculous. Лесно е да настройвате, управлявате и предлагате голямо време и надеждност. Тъй като обаче Drupal обикновено се използва за по-големи, по-сложни сайтове и е доста интензивен, ще препоръчаме да започнете с един от техните Drupal VPS планове, които започват от $ 29,99 на месец. Всяка опция (споделена или VPS) включва безплатни SSD дискове, за подобрена производителност …

Основни функции:

 • Инсталира се Drupal с едно кликване
 • Drupal.org хостинг поддръжник
 • Безплатни архиви & възстановява
 • Висока производителност & непрекъсната работа
 • Най-ценно
 • A + Поддръжка на клиенти
 • Поддържа Drupal 8

Вижте хостинг планове

Най-добрата компания за уеб хостинг Drupal # 2 - HostGator

45 дневна гаранция за връщане на парите

Започва от: 4,95 долара на месец

HostGator
Облак базиран Drupal хостинг за Uptime & надеждност

www.hostgator.com е друга страхотна уеб хостинг компания в нашия списък и предлага изключителни времена и надеждност. Тяхната облачна хостинг платформа е достъпен, но изключително мощен избор за малки Drupal сайтове. Той се предлага с cPanel и включва лесна инсталация на Drupal чрез Mojo QuickInstall. Облачната платформа също има мащабируема памет и мощност на обработка до 6GB и 6 ядра. Те също предлагат VPS & специални планове (които препоръчва Drupal.org), както и за по-големи, по-сложни Drupal проекти …

Основни функции:

 • Облачен хостинг
 • Drupal инсталиране с едно кликване
 • Солидно изпълнение & непрекъсната работа
 • Cpanel & Mojo QuickInstall
 • Кеширането е предварително конфигурирано
 • Поддържа Drupal 8

Вижте хостинг планове

Най-добрата компания за уеб хостинг Drupal # 3 - Bluehost

30 дневна гаранция за връщане на парите

Започва от: 2,95 долара на месец

Bluehost
Популярни Drupal уеб хостинг & Drupal.org Препоръчва се

www.bluehost.com е поддръжник на хостинг на Drupal Premium и е препоръчаният хост №1 за споделен хостинг от самите Drupal.org. Подобно на HostGator, Bluehost е собственост на EIG и включва cPanel и автоматично инсталиране на Drupal с 1 щракване чрез Mojo QuickInstall. Ние препоръчваме техния споделен хостинг план за много малки Drupal проекти, тъй като най-вероятно ще се нуждаете от Cloud или VPS решение за всичко друго. Облачната им платформа е с цена само малко по-висока от споделените планове, но въпреки това предлага двойни скорости и по-добро управление на трафика. Като цяло Bluehost предлага страхотна производителност, надеждност и поддръжка на клиенти за Drupal сайтове …

Основни функции:

 • Популярен избор
 • №1 на Drupal.org
 • Cpanel & Mojo QuickInstall
 • Drupal инсталиране с едно кликване
 • Опции в облака
 • Поддържа Drupal 8

Вижте хостинг планове

Най-добрата компания за уеб хостинг Drupal # 4 - GreenGeeks

30 дневна гаранция за връщане на парите

Започва от: 3,99 долара на месец

GreenGeeks
Достъпен хостинг на Drupal за тези на бюджет

www.greengeeks.com е един от любимите ни избори за хостинг на малки Drupal проекти на споделен уеб хостинг акаунт. Те предлагат основен споделен хостинг план на $ 2,95 / месец, който може да бъде надстроен, ако се нуждаете от по-добра производителност. Те също така достойни VPS планове за бъдещ растеж. Техният споделен хостинг план е достъпен и идеален за потребителите на Drupal при бюджет. Той идва с cPanel и инсталация на Drupal с 1 клик чрез Softaculous. GreenGeeks прави всичко бързо и лесно за настройка и ще получите страхотна производителност и време за работа (за споделен хостинг план), заедно със страхотна поддръжка на клиенти.

Основни функции:

 • достъпни & надежден
 • cPanel споделен хостинг
 • Инсталира се Drupal с едно кликване
 • Softaculous
 • Поддръжка на клиенти +
 • Поддържа Drupal 8
 • RT Drupal сигурност сканиране
 • Страхотни 4 малки Drupal сайта

Вижте хостинг планове

Най-добрата компания за уеб хостинг на Drupal # 5 - A2 хостинг

30 дневна гаранция за връщане на парите

Започва от: 3,92 долара на месец

A2 хостинг
Изключително изпълнение & Скорост за Drupal сайтове

www.a2hosting.com е на последно място, но не на последно място в нашия списък и е изключителен избор за хостинг на Drupal. Те предлагат разнообразни Linux базирани управлявани и неуправляеми уеб хостинг планове за проекти от всякакъв размер. Drupal.org ги изброява като препоръчителен избор за споделен уеб хостинг. Техните споделени хостинг планове са достъпни, идват с cPanel и имат инсталиране с 1 клик чрез Softaculous. Препоръчваме да започнете с техния Turbo план ($ 9,31 на месец), тъй като той предлага екстремни скорости и надеждност за споделен хостинг план. Те също предлагат изключителни VPS и специализирани планове за по-големи и по-интензивни сайтове …

Основни функции:

 • Бърз & висока производителност
 • A2 оптимизиран
 • Инсталира се Drupal с едно кликване
 • Cpanel & Softaculous
 • Турбо план
 • Кеширането е предварително конфигурирано
 • Поддържа Drupal 8

Вижте хостинг планове

За уеб хостинг на Drupal

Какво да търсите при закупуване на уеб хостинг за Drupal

Drupal е една от най-популярните системи за управление на съдържание с отворен код (CMS), използвана за захранване на милиони бизнес уебсайтове, блогове с много потребители, социални мрежи и магазини за електронна търговия онлайн. Едно от основните предимства на Drupal е мащабируемостта на CMS, която ще поддържа уеб трафика на дори най-популярните сайтове онлайн.

Когато търсите най-доброто уеб хостинг решение за Drupal сайтове, основните въпроси, на които трябва да се отговори, са:

 • Уеб хостът отговаря ли на минималните системни изисквания на Drupal CMS?
 • Какви са програмиране по поръчка & изисквания за разработка на уебсайта?
 • Какъв е очакваният потребителски трафик, който уебсайтът ще трябва да управлява?
 • Какъв софтуер за оптимизиране на производителността ще се използва за стартиране на сайта Drupal?

Повечето собственици на малък бизнес започват на споделен акаунт за уеб хостинг и след това преминават към VPS или облачно решение, ако трафикът на сайта се увеличи от момента, в който ограниченията на акаунта ще позволят. Drupal ще консумира много ресурси за обработка на споделен хостинг план, който става по-проблематичен, когато на сайта присъстват голям брой едновременни потребители. Изискванията за разработка като използването на Drush и Git с Drupal изискват достъп до командния ред чрез SSH връзка, която не всеки споделен уеб хост ще позволи. Drupal CMS ще мащабира, за да отговори на най-взискателните среди за трафик на потребители в мрежата, но само ако сървърният хардуер е правилно конфигуриран с повече разпределение на ресурсите. Софтуерът за облачна оптимизация като NGINX, кеш на лак, Memcached, OPcache и APC се препоръчва от разработчиците за сайтове с голям трафик на предприятия и уеб / мобилни приложения, но тези решения ще изискват и уеб сървър с персонализирана конфигурация.

По-долу ще разгледаме по-подробно всички фактори, които трябва да вземем предвид за хостинг на Drupal.

ЗАБАВЕН ФАКТ: Разработването на Drupal скрипт е започнато от Dries Buytaert около 2000 г. и оттогава отбелязва масивен международен растеж, особено чрез колективните ресурси на програмисти и членове на общността, които изградиха широка гама теми и модули с отворен код за платформата. Развитието на Drupal се управлява до голяма степен от Acquia от 2007 г., стартираща компания, основана от Buytaert и Джей Батсън, която е финансирана от осем кръга рисков капитал на обща стойност близо 200 милиона щатски долара.

Изисквания за система за хостинг на Drupal

Drupal ще работи на Linux и Windows, въпреки че по-голямата част от уебсайтовете изпълняват Drupal на LAMP стека, използвайки Linux, Apache, MySQL и PHP. Споделените планове за уеб хостинг с cPanel могат да бъдат особено рентабилни при започване на работа с сайт Drupal, тъй като обикновено повечето собственици на уебсайтове за малък бизнес обикновено не трябва да използват специален системен администратор, за да поддържат уеб сървъра правилно конфигуриран и защитен.

Drupal работи на база данни на MySQL, което е стандартът по подразбиране за почти всички споделени хостинг платформи Linux и Windows. PostgreSQL и SQLite също са опции с Drupal, както и рамките на базата данни MariaDB и Percona, но те обикновено не се препоръчват извън персонализирани среди за разработка.

Най-важният аспект, който трябва да потвърдите с споделен уеб хостинг план за поддръжка на Drupal е използваната версия на PHP. В обобщение:

 • Drupal 8 изисква PHP 5.5.9 или по-висока версия
 • Drupal 7 изисква PHP 5.2.5 или по-нова версия

Повечето собственици на уебсайтове ще видят повишаване на производителността на Drupal на PHP 7.x, въпреки че не е 100% гарантирано, че всяка наследена тема и модул ще бъдат съвместими с това. Много собственици на сайтове на Drupal поддържат настройките на уеб сървъра на PHP 5.6. Повечето cPanel уеб хостове позволяват избора на PHP настройки по домейн, така че да е лесно да превключвате между версии. Въпреки това, някои споделени уеб хостове изпълняват PHP като CGI процес, вместо като Apache модул, което понякога може да причини проблеми с производителността, конфликти на модули или други проблеми, като липса на възможности за персонализиране. Препоръчва се да се потвърди, че уеб хостът поддържа подходящата PHP версия, необходима за инсталирането на Drupal, преди да започне разработката на уебсайта.

Изисквания за хостинг на php на DrupalСобствениците на сайтове, които използват cPanel при споделен хостинг, могат да могат да влязат и да променят версията на PHP, работеща на сървъра, както и да активират или деактивират разширения. Потърсете иконата „Select PHP Version“. Ако тази опция не е налична, можете да се свържете с вашия хост и да поискате те да направят желаните промени за вас

Автомобилна инсталация на Drupal Via Fantastico, Softaculous, & Mojo QuickInstall

Някои собственици на малък бизнес на споделен хостинг ще използват функциите за автоматична инсталация на Fantastico, Softaculous или Mojo QuickInstall (в зависимост от това кой от тях предоставя хост), за да ускорят процеса на получаване на сайта им онлайн. Като цяло процесът на инсталиране на Drupal изисква качване на zip файл или тарбол на основните файлове на Drupal в папката на домейна на сървъра, разопаковане на файловете, след това създаване на база данни чрез cPanel с потребителското име и парола. Когато се придвижвате до началната страница на домейна, инсталационният скрипт на Drupal ще се стартира автоматично, като подсказва въвеждането на името на базата данни, потребителя и паролата.

Автоматичният метод за инсталиране на скриптове (с Fantastico, Softaculous или Mojo QuickInstall) е подобен, с изключение на това, че скриптът ще завърши процеса на създаване на потребителската база данни и качване на файловете в домейна, без потребителят да се нуждае от преминаване през MySQL базата данни Съветник или използване на FTP за качване на базата данни на Drupal. Макар че като цяло този процес е добре да получите бърз преглед на Drupal и да изпробвате функционалността на скрипта, той може да бъде проблематичен по време на процеса на надстройка. Повечето разработчици на Drupal не препоръчват използването на инсталатор с едно щракване за надграждане на скрипта чрез cPanel, тъй като той може да презапише потребителски код по невнимание и да доведе до загуба на критични данни или функционалност на платформата.

Авто инсталация на Drupal чрез SoftaculousSoftaculous и Fantastico могат да бъдат бърз и лесен начин за сравняване на характеристиките между Drupal 8.x, 7.x, & 6.x версии – но използвайте ръчна инсталация за производствения обект & ъпгрейди.

Някои въпроси, които трябва да имате предвид, когато използвате автоматични скриптове за споделен хостинг за инсталиране на Drupal, са:

 • Скриптът инсталира ли най-новата версия на защитата на ядрото Drupal?
 • Ще изисква ли сайтът да качва модули и теми на трети страни в папката „/ сайтове“?
 • Дали администраторът на сайта Drupal ще използва процеса на автоматизиран скрипт за надграждане на сайта?

Собствениците на сайтове, които използват автоматизиран скрипт за инсталиране на Drupal и след това качват допълнителни модули и теми на трети страни в папките „сайтове / всички / модули“ и „сайтове / всички / теми“, могат да рискуват да загубят тези файлове, ако използват процеса на надстройка на cPanel, за да се прилагат основните промени в сигурността на Drupal. Обикновено тези скриптове нямат начин да проверят промените, направени в тези папки, и може да не запазят файловете по време на надграждане на версия. Има надежда, че с Drupal 8 процесът на ъпгрейд ще се улесни и че ще бъде реализиран процес с едно щракване на ядрото, тъй като това вече работи доста добре (в зависимост от уеб хоста) с добавени модули и теми. Много програмисти използват Drush и командния ред, за да управляват процеса по-лесно. Въпреки това Drupal като цяло изостава от WordPress по отношение на автоматично прилагане на кръпки за сигурност.

Проблеми с развитието на Drupal

Инсталирането е само началото на Drupal сайт. Новите потребители, които са разгледали невероятния дизайн и функционалност на сайтове за корпоративно предприятие, новини от заглавия, списания и медийна индустрия, управляващи Drupal, могат да бъдат разочаровани, когато Drupal е разопакован, за да показва само обикновена начална страница и темата на Bartik. Много собственици на сайтове купуват персонализирани теми с инсталационни профили, които вече включват необходимите модули на трети страни, необходими за стартиране на сложен сайт, плюс разширена тема с персонализиране на CSS и съдържание на заместители. Това може да опрости процеса на внедряване на стартиране на нов уебсайт за малки фирми и да спести пари от разходите за уеб разработчици. Разработката на Drupal е сложна и методът, избран за програмиране на уебсайт, кодиран по поръчка, също е важна част от определянето кой уеб хост е необходим за внедряване.

Разработката на Drupal изисква работа с модули, теми, персонализиран код, текст, изображения и други мултимедийни файлове. Част от процеса може да се осъществи чрез комуникация чрез панела за администриране на Drupal с помощта на уеб браузъра, т.е. в конструирането на един възел или страница. Въпреки това, повечето промени в кодовата база трябва да се извършват ръчно чрез създаване на бекенд. Като цяло има два основни метода за развитие на този процес:

 • Drupal разработка с помощта на FTP за качване на нови модули, теми, & промени в файла
 • Drupal разработка, извършена с помощта на командния ред (SSH) с Git & Drush

Разработването на Drupal с помощта на FTP може да се извърши директно в основния домейн на сайта или в поддомейн. Например, поддомейнът dev.sitename.com може да бъде създаден на споделен хост в cPanel и след това File Manager и PHPmyAdmin могат да бъдат използвани за прехвърляне на файлове на сайта и MySQL база данни в живия домейн, когато работата по разработката приключи. В противен случай файловете са инсталирани в главната папка за всеки даден домейн.

Разработката на Drupal с помощта на командния ред (SSH), Git и Drush може да се извърши от локална инсталация на CMS с помощта на WAMP или Acquia Dev Desktop на компютъра на програмиста. Промените в кодовата база на Drupal могат да бъдат преместени към сайта за производство на живо с помощта на контрол на версиите, което позволява на множество разработчици да работят по проект едновременно и да синхронизират промените в кода. Този метод е широко предпочитан от повечето екипи за разработка на Agile / Scrum, въпреки че всеки има своите предпочитания по отношение на кой софтуер за контрол на версиите да използва.

Acquia хостинг за DrupalAcquia Dev Desktop 2 позволява на разработчиците да инсталират локална версия на Drupal на своя компютър, използвайки Apache, MySQL, & PHP – както и автоматично публикуване на сайтове в Облачен хостинг на Acquia.

Доскоро повечето споделени хостове не предлагаха SSH достъп на клиенти, което изисква собствениците на сайтове, които се нуждаят от достъп до командния ред, за да надстроят до VPS план или специален сървър. Въпреки това, сега все повече и повече домакини предлагат тази услуга по подразбиране според потребителското търсене, с изключение на това, че тя трябва да бъде изрично изискана от клиентската поддръжка на проверен потребителски акаунт от някои компании. Някои въпроси, свързани с развитието на Drupal, които трябва да бъдат потвърдени, преди да вземете решение за уеб хостинг, са:

 • Разрешава ли уеб хостът SSH достъп да поддържа Git & Развитие на дръжка?
 • Има ли споделеният хост cPanel с File Manager и PHPmyAdmin?
 • Ще поддържа ли уеб хост оптимизация на производителността с NGINX, APC, Memcached, & лак?
 • Дали екипът за разработка ще създава нови модули и теми за CMS първоначално?

Повечето споделени хостинг акаунти изпълняват версия на cPanel, CentOS Linux и WHMCS, която дава на клиентите широка гама от лесни за използване опции в административния панел. Въпреки това, някои уеб хостове изпълняват патентован контролен панел, на който може да липсва опция File Manager или достъп до PHPmyAdmin. Също така много споделени хостове все още не предлагат пълен достъп до Secure Shell (SSH) на клиенти на основни акаунти, което прави надстройка до VPS или специализиран сървър задължителна за проекти за напреднали разработки, които изискват персонализирана сървърна конфигурация за Drupal.

БЪРЗ СЪВЕТ: Препоръчва се на собствениците на сайтове да се консултират с разработчик на Drupal или системен администратор за необходимите изисквания към уеб сървъра на потребителски кодирани сайтове.

За да стартирате уебсайт на Drupal с NGINX & Кеш на лак, има две основни опции. Първият е да се търси план за облачен хостинг на платформа като услуга, като тези модификации са предварително инсталирани. Може да е по-добре да стартирате NGINX с Apache при този подход, тъй като Drupal използва тежко .htaccess файла за конфигуриране. Вторият подход е да закупите VPS или специализиран сървър и да наемете опитен разработчик на Drupal с опит в системната администрация, който да свърши работата, въпреки че това ще бъде много по-скъпо като цяло.

Разработката на персонализиран модул и теми с Drupal е често срещана на най-модерните уебсайтове. Всеки програмен екип ще има свои собствени методи на работа, специализации на платформи и ценообразуване по договори. Много собственици на уебсайтове наемат специалист по теми за CSS проектиране, PHP кодери за разработване на нови модули и JavaScript експерти според изискванията на проекта. Има хиляди модули и теми с отворен код за Drupal вече публикувани онлайн, така че е важно да ги инсталирате първо, за да спестите пари от разходите за разработка и да наемете специализиран екип за програмиране, ако уебсайтът изисква нови модерни функции.

Проблеми с изпълнението на Drupal

След като процесът на разработване приключи и сайтът Drupal заработи, все още има много оптимизация на производителността и персонализиране на уеб трафика към уеб хостинг средата, които трябва да бъдат адресирани за максимален трафик в производството. Както споменахме, сайтовете на Drupal, работещи на споделен хостинг, могат да използват много сървърни ресурси. Следователно собствениците на сайтове трябва да потвърдят, че файлът php.ini и .htaccess файлът може да бъде редактиран, за да се промени и оптимизира ограничението на PHP паметта и максималното време за изпълнение на файла. Това може да стане и чрез файла settings.php. Възможно е обаче да не е възможно да се отмени настройките по подразбиране за всички споделени уеб хостове.

Изискванията за уеб трафик и проблемите с „Slashdotting“ остават най-честите причини, различни от използването на ресурсите на уеб сървъра, принуждавайки собствениците на сайтове да надстроят до VPS, специализиран сървър или облачен план за уеб хостинг на Drupal. Например, NGINX е цялостно сървърно решение, което позволява едновременната връзка на над 10 000 потребители наведнъж, като се използва балансиране на натоварването и HTTP кеш. Патентованите облачни хостинг решения като Pantheon предлагат NGINX, кеш на лак, търсене в Apache Solr и други решения за мащабиране на уеб трафик „извън кутията“ като опция по подразбиране за всички потребителски акаунти. Въпреки това, няма същата способност да персонализирате тези настройки в Pantheon, както е за фина настройка на персонализирана производствена среда на VPS или специален сървър план.

Пантеон уеб хостинг за DrupalСобствениците на сайтове, които търсят Drupal Cloud хостинг решение с предварително инсталирани, оптимизирани настройки, проектирани да мащабират за уеб трафик и „Slashdotting“, трябва да обмислят услуги като Pantheon.

Много от предимствата на NGINX и Varnish Cache могат да бъдат постигнати при споделен хостинг с Drupal, като се използва комбинация от модули на трети страни, като „Adv Agg“ за HTML, CSS и JavaScript компресия, „Boost“ за статично HTML кеширане на страници за анонимни потребители, както и „Кеш на изгледи“, за да се избегне обработката на динамично съдържание при всяко зареждане на страницата. Някои споделени хостове дори предлагат интегрирани опции за CDN, които също могат да увеличат производителността през пиковите периоди на големи обеми на трафика, като хостват множество версии на уебсайтове в различни центрове за данни в международен план. CDN услугите могат да намалят времето за зареждане на страницата на Drupal до под секунда.

Заключение – финални мисли & Препоръки за избор на домакин на Drupal

Повечето малки предприятия, МСП, групи с нестопанска цел и отделни собственици на уебсайтове без специализиран уеб разработчик или системен администратор се препоръчват да започнат с споделен уеб хостинг и инсталация на Drupal 8.x, като се уверите, че оптимизирате сайта максимално до използвайте най-ефективно ресурсите на сървъра. Когато уебсайтът нарасне до по-голяма динамика на трафика, тогава може да се извърши надстройка до VPS, посветен сървър или решение за хостинг в облак според нуждите. Може да е важно да имате опитен уеб разработчик или програмен екип зад всеки Drupal проект, тъй като CMS често е трудно да се научи за много потребители.

Някои уеб хостове предлагат планове за управляван облачен хостинг, подобни на споделения хостинг на малко по-висока цена, но с по-специализирани процесорни ядра, системна RAM, & разрешени едновременни I / O процеси. Повечето от тези услуги включват също използването на cPanel и възможността да хоствате неограничени домейни в споделен акаунт с неограничени MySQL бази данни. Често си струва допълнителните разходи за надстройката до управляван облачен хостинг план за Drupal, за да се осигурят тези допълнителни системни ресурси за по-добро време за зареждане на страници. Тези услуги включват също премия хардуер и разпоредби с ниска плътност на акаунта и могат допълнително да имат NGINX & Интеграция на лак кеш.

Много облачни хост-облаци се предлагат с предварително инсталиране на скрипта, персонализирани инструменти за разработчици и разширена конфигурация, която оптимизира инсталациите на Drupal за по-голяма поддръжка на уеб трафик. Домакините, специфични за Drupal, също имат персонал и поддръжка на клиенти, посветени на общността с отворен код с интерес към иновациите на платформата, специализирани в проблемите на уеб сигурността на CMS. Поради това облачните хостове, специфични за Drupal, могат да бъдат ценен ресурс за собствениците на уебсайтове в сравнение с VPS с еднакви цени или специални сървърни опции.

Повечето уебсайтове на Drupal извън най-голямото предприятие, Fortune 500 и масовите медии обикновено няма да изискват специален сървър, тъй като цената е твърде висока и уеб трафикът обикновено не го изисква. За персонализирани уеб / мобилни приложения, използващи Drupal и уебсайтове, които изискват уникална среда за разработка на персонализиран код, виртуален частен сървър (VPS) може да бъде отлично решение, тъй като има много гъвкавост при конфигурирането на операционната система, осигурявайки повече RAM & CPU ядра и инсталиране на необходими разширения.

Собствениците на малкия бизнес и уеб стартиращите фирми могат да спестят много време и пари за развитие, като предварително разгледат изискванията за уеб хостинг на Drupal сайт по време на етапа на архитектиране, по-специално като обърнат внимание на изискванията за конфигуриране на уеб сървъра, методологията на работа на екипа за разработка и очаквания за уеб трафик. Използването на Drupal CMS в производството позволява на собствениците на уебсайтове лесно да мащабират през всички нива на растеж на общността на потребителите и да поддържат уеб трафик на най-високите нива на корпоративните корпорации.

Drupal е един от най-добрите инструменти, достъпни за уеб разработка и платформата продължава да се разраства, за да подкрепи най-модерните и иновативни сценарии за използване. Без глава или отделен Drupal е една от най-популярните актуални тенденции при разработчиците, отделяйки задния двигател от темата и използвайки CMS за обслужване на съдържание на голямо разнообразие от клиенти за настолни, мобилни и дори за разпознаване на глас като Alexa. Като цяло Drupal CMS остава един от най-популярните, тествани, & сигурни решения за професионално публикуване в мрежата.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map