SiteBuilder Преглед и рейтинг 2017

Добър строител на уебсайтове ли е SiteBuilder? Прочетете пълния ни преглед на SiteBuilder с плюсове & минуси, оплаквания, препоръчителна употреба, често задавани въпроси, & повече, за да разберете!


SiteBuilder.com Преглед на уебсайта

SiteBuilder

www.sitebuilder.com

Съвместима електронна търговия:да
Подходящо за мобилни устройства:да
Безплатен пробен период:да
влача & изпускайте:да
# от шаблоните:1000
SEO приятелски:да
Гарантирано връщане на парите:30 дни

Бърз преглед:

SiteBuilder е един от по-известните строители на уебсайтове на пазара днес. Те предлагат комбинация от удобство и контрол на своите потребители. Много потребители се възхищават на своя редактор, който е лесен за използване, но все пак нещо, което професионалните уеб разработчици могат да оценят. Наред с възможностите за изграждане на собствен уебсайт, SiteBuilder предлага над 10 000 шаблона, акаунти на имейл адреси, свързани с името на вашия домейн, страхотни инструменти за SEO, възможности за електронна търговия и възможности за блогове. Най-хубавото е, че те предлагат безплатно потребителско име на домейн с всеки от своите платени планове и това име на домейн е безплатно за цял живот. За цялото удобство и лекота, които SiteBuilder предлага, той има някои забележителни недостатъци. Един от видимите недостатъци е, че началната страница изброява безплатен домейн и безплатен имейл право под безплатен уебсайт, което може да бъде подвеждащо за новите потребители, тъй като домейнът и имейлът идват само с платени планове. Бихме препоръчали този конструктор на уебсайтове за всеки на всяко ниво на умения, който иска да изгради приличен уебсайт на достъпна цена, ако желае да пренебрегне неговите спадове.

Защо да изберете SiteBuilder:

 • Безплатен домейн с всеки платен план
 • Не са необходими умения за кодиране или уеб разработка
 • Безплатен имейл акаунт с някой от следните планове: Pro, Premium, електронна търговия
 • Редакторът е един от най-добрите: лесен за използване и лесен за проектиране
 • Цените са достъпни и конкурентни в сравнение с други създатели на уебсайтове
 • Над 10 000 отзивчиви шаблона за избор
 • Впечатляващи SEO инструменти, които да помогнат на вашия уебсайт да се класира високо в търсачките
 • Има напълно функционална функция на блога, която е по-добра от това, което предлагат повечето строители на уебсайтове

Какви са недостатъците:

 • Няма опция за експортиране на данни
 • Редица клиенти се оплакват от лоша поддръжка на клиенти по отношение на проблеми с фактурирането
 • Безплатният план има реклами, показвани на уебсайта и не ви позволява да свържете собствения си домейн. Това може да изглежда много непрофесионално
 • Предлага възможности за електронна търговия, но Shopify или Bigcommerce са по-добри опции, ако електронната търговия е основната цел на вашия уебсайт
 • Компанията не приема телефонни обаждания за техническа поддръжка. Те комуникират по имейл, което може да е проблем, ако имате спешен проблем, който трябва да бъде решен
 • Няма Market Market или каквото и да е добавяне на приложения на трети страни към вашия уебсайт
 • Няма налично мобилно приложение

Долния ред:

SiteBuilder като цяло е добър вариант за всеки, който иска да изгради уеб сайт бързо и изгодно. Най-силните им точки за продажба биха били колко лесен е техният редактор да се използва и фактът, че получавате безплатен домейн с всеки платен план. Малко подвеждащо е за SiteBuilder да рекламира безплатен домейн и безплатен имейл акаунт, заедно с изграждането на безплатен уебсайт, защото истината е, че получавате безплатен домейн и имейл акаунт само ако имате един от техните платени планове. Считаме, че това е провал за новите потребители, които може да не знаят тази подробност. Този създател на уебсайтове се сравнява добре с конкуренти като Wix, Weebly и други, особено в областите на удобен за потребителя интерфейс, цени и гъвкавост. Това е обещаваща платформа и има всички основни функции, необходими за бързото изграждане на прост, професионално изглеждащ уебсайт.

Експертен преглед на уебсайта на SiteBuilder

SiteBuilder.com Отзиви на клиенти

За съжаление, в момента няма налични отзиви от клиенти на SiteBuilder.

Мнение на експертите – Нашият задълбочен преглед на SiteBuilder

SiteBuilder беше лансиран през 2015 г. Платформата беше лансирана с имена на домейни serval, включително: websitebuilder.com, sitelio.com и sitey.com. Всеки уебсайт се продава по различен начин, но редакторът на уебсайта остава същият. Друга важна подробност, която трябва да се отбележи, е, че няма информация за компанията на SiteBulider.com или някой от споменатите дублиращи се уебсайтове. Излишно е да казвам, че това е доста странно. Дори след извършване на допълнителни проучвания и извършване на обаждане чрез единствения посочен телефонен номер (линия за поддръжка за фактуриране), ние не успяхме да получим допълнителна информация за компанията. Това е нещо странно, но създателят на уебсайтове все още работи добре, така че зависи от личните предпочитания независимо дали това е решаващ фактор или не.

планове & Характеристики – кой е подходящ за мен?

SiteBuilder.com предлага четири платени плана и безплатен план. Всеки има своите предимства, които се подобряват с всяко надграждане. В ред по цена, платените планове са: Лични, Pro, Premium и електронна търговия. SiteBuilder често предлага талони с ограничен период от време за първоначалния период на услугата. След като срокът приключи, той ще бъде подновен с първоначалната цена, но този талон е добър бонус. Всеки план има възможност за месечен абонамент, абонамент за 12 месеца, 24 месеца или 36 месеца.

планове:
Месечно:
12 месеца:
24 месеца:
36 месеца:
персонален$ 9.99 / месец$ 8.99 / месец$ 8.99 / месец$ 8.99 / месец
професионалист$ 9.98 / месец$ 9.22 / месец$ 7.68 / месец$ 7.68 / месец
Premium$ 12.98 / месец$ 12.29 / месец$ 11.98 / месец$ 11.98 / месец
е-търговия$ 24.98 / месец$ 19.98 / месец$ 18.45 / месец$ 18.45 / месец

Лично: Този план е стъпка напред от безплатния план с това, че ще можете да свържете собствения си домейн към уебсайта и рекламите в уебсайта ще бъдат премахнати. Ако получите вашия домейн чрез SiteBuilder.com, ще го получите безплатно, след като изберете Личен план или по-висока версия. Както подсказва името, този план е добър за лична употреба, но може да бъде и достъпна опция за бизнес, който тепърва започва.

Pro: Този план ще ви даде всичко, което Личният план предлага и вие също ще получите безплатен имейл. Безплатният имейл е забележително предимство от използването на sitebuilder.com, защото това е услуга, която повечето компании продават срещу допълнително заплащане. Ние бихме препоръчали този план за създаден бизнес и така или иначе ще се нуждае от персонализиран имейл акаунт. Изгодно е да получите всички тези услуги чрез строител на сайтове.

Premium: Този план предлага всички функции, които Pro планът предлага, но също така включва SEO инструменти и приоритетна поддръжка. Инструментите за SEO могат да ви бъдат полезни, особено ако имате блог, но създателят на сайтове е известен с това, че предоставя сравнително лоша поддръжка на клиенти, така че Приоритетната поддръжка може да не е от голяма полза за оправдаване на по-високата цена. Ако напредналото SEO е изключително важно за вашия уебсайт, тогава този план може да бъде за вас, в противен случай може да е най-добре да се придържате към плана Pro.

е-търговия: Планът за електронна търговия предлага всичко, което предлага Premium план, заедно с възможността за добавяне на онлайн магазин към вашия уебсайт. Въпреки че платформата предлага тази функция, други създатели на уебсайтове като Shopify предлагат много по-добро решение за електронна търговия. Този план би бил подходящ, ако електронната търговия на вашия уебсайт е минимална.

Управление на акаунти – инструменти, функции, & Редактор

Процесът на регистрация за SiteBuilder.com е много прост. След като се регистрирате с имейл адреса си, ще бъдете отведени до страница, на която изберете вашия персонализиран домейн. Те продават това като „безплатен домейн“, но както бе споменато по-горе, този домейн е безплатен само ако изберете платен план. Ако изберете домейн, ще бъдете отведени до страницата им с цени, където ще трябва да изберете един от четирите им платени планове и да въведете данните си за плащане. Ако решите да отидете с безплатния план, кликнете върху иконата „SiteBuilder.com“ в горния ляв ъгъл. Това ще ви отведе до началната ви страница. Това е страницата, на която ще намерите всички шаблони, от които да избирате.

Екранна снимка на някои шаблони на SiteBuilder, от които можете да избирате.

За да стигнете до страницата за управление на акаунта си, щракнете върху елемента от менюто в горната част, който казва „Здравейте (вашето име), добре дошли обратно“. От лявата страна на страницата за управление на акаунта ще видите няколко опции на менюто.

Екранна снимка на панела за управление на акаунта на SiteBuilder

„Моите сайтове“ е това, което ще щракнете, ако управлявате множество уебсайтове в един акаунт. „Домейни“ е мястото, където ще можете да закупите нов домейн, да анулирате съществуващ или да пренасочите към друг. „Управление на имейл“ почти не се обяснява като мястото, където ще отидете да добавяте, изтривате или проверявате имейлите си. „Market Place“ е мястото, където можете да отидете за достъп до всички допълнителни функции на SiteBuilder, като SEO инструменти, Social Booster, Advanced Stats и други. Market Place е единственият магазин, който прави промени във вашия акаунт или уебсайтове.

Екранна снимка на пазара SiteBuilder

„Моите подробности“ е мястото, където можете да промените данни за акаунта, като вашата парола. Разделът „маркетинг“ е активен, когато сте надстроени до платен план. Можете да използвате това за наблюдение на анализа на уебсайта си, подобряване на SEO, правене на маркетинг в социалните медии и маркетинг по имейл.

Редакторът

Екранна снимка на редактора на SiteBuilder

Създателят / редакторът на уебсайтове е една от по-добрите функции, които SiteBuilder предлага. Той е лесен за използване, но все пак доста ефективен, за да ви помогне наистина да персонализирате уебсайта си по ваш вкус. В редактора уебсайтът ви е изграден чрез подреждане „Секции“ и има множество шаблони за всеки раздел. Уебсайтът, който изграждате, никога не се подрязва на бисквитки и можете да бъдете доста креативни с оформлението си. Секциите също са чудесни за организиране на просторно оформление със силна фотография, която изглежда модерна и красива.

Друга чудесна функция на редактора е „Запазване на историята“, която ви позволява да се върнете към промените, направени преди 2 дни или по-малко. Това е чудесно, защото означава, че нищо, което правите, е поставено в камък и е лесно да коригирате грешките. Може да се наложи да надстроите до платен план, за да получите достъп до тази функция, но може да ви е доста удобен.

Интерфейсът за плъзгане и пускане на редактора прави SiteBuilder.com много удобен за потребителя и дава възможност лесно да се създаде професионално изглеждащ уебсайт.

Полезни често задавани въпроси за SiteBuilder

Ето някои често задавани въпроси, които може да имате относно SiteBuilder:

Как да прекратя абонамента си?

За да прекратите абонамента си, ще трябва да се обадите на техния телефонен номер за поддръжка за фактуриране, който ще намерите на страницата „Поддръжка“. Този телефонен номер е само за справки за фактуриране и поддръжка. Ако имате въпроси относно технически проблем или нещо друго, ще трябва да им изпратите имейл.

Добър ли е SiteBuilder за блогове?

Системата за блогове в SiteBuilder е по-добра от това, което предлагат повечето строители на уебсайтове. Можете да избирате от множество шаблони на блога и да персонализирате блога си с някои впечатляващи стилове. Той има функции, които позволяват на потребителите да редактират постоянната връзка, да пинов публикации, да създават образи на корици, публикации с функции, задаване на маркери и др. Изглежда, че това е солидна платформа за блогове.

Получавам ли безплатния домейн и безплатния имейл с безплатния уебсайт?

Не. Тези, които са нови в sitebuilder.com, може да бъдат подведени да повярват, че домейнът, имейлът и уебсайтът са безплатни, само като разгледат началната страница. На страницата с ценообразуването обаче е очертано, че потребителят трябва да премине към плана Pro, за да получи заедно безплатен домейн и безплатен имейл. SiteBuilder има безплатен план, но потребителите получават достъп само до шаблоните на редактора и уебсайтовете. Не дава на потребителите безплатен домейн или безплатен имейл.

Обяснени недостатъци – нещата SiteBuilder може да се подобрят

SiteBuilder има своя справедлив дял от недостатъци, които трябва да вземете предвид, преди да се регистрирате за нов акаунт. Ето задълбочен поглед върху някои недостатъци на тази платформа:

Поддръжката на клиенти трябва да бъде подобрена: Компанията не се занимава с въпроси за техническа поддръжка по телефона. Това може да е недостатък в случай на спешен въпрос. Те обработват запитвания за фактуриране по телефона сега, което е подобрение, но клиентите се оплакват в миналото, че имат проблеми, когато искат да закрият акаунта си. Някои клиенти се оплакват, че екипът за поддръжка е по-фокусиран върху продажбата на услуги, а не задоволяване нуждите на клиентите.

Няма начин да експортирате данни: В момента SiteBuilder.com не предлага възможност за експортиране на данни от вашия уебсайт. Това означава, че ако решите да преместите уебсайта си на нова платформа, ще трябва ръчно да копирате и поставите цялото съдържание от уебсайта на вашия SiteBuilder в новия си уебсайт. Това обикновено е често срещано сред създателите на уебсайтове за влачене и пускане, но все пак това е нещо, което те трябва да се опитат да поправят, защото това би направило нещата много по-лесни за потребителите, особено ако имат блог.

Безплатният домейн е безплатен само ако купите платен план: Въпреки че е чудесно, че SiteBuilder.com предлага безплатен домейн изобщо, ние считаме това за недостатък, тъй като SiteBuilder.com рекламира „безплатен домейн“ точно под „безплатен уебсайт“ на началната им страница. Това е доста подвеждащо за някой, който е нов в платформата, защото създава впечатление, че ще получите безплатен домейн, дори докато сте на безплатен план. Потребителите повече от вероятно ще бъдат много разочаровани, когато изберат името на домейна, което искат, само за да осъзнаят, че трябва да надстроят до платен план, за да го получат.

Допълнителни характеристики Заслужава да се спомене

SiteBuilder наистина има две основни предимства. Първият е неговият редактор, а вторият е предлагането на Free Domain. Нека разгледаме по-подробно всяка точка.

Лесен за използване редактор: Една от основните причини, поради които някой може да избере да използва създател на уебсайтове, е, че той е прост и лесен за използване. Следователно редакторът трябва да е лесен за всеки, на което и да е ниво на умения. SiteBuilder получава добри оценки от нас в тази област. Някои други създатели на уебсайтове имат редактори, които са малко датирани, но този изглежда модерен и е лесен за разбиране.

Безплатният домейн спестява пари: По отношение на съотношението качество / цена виждаме защо SiteBuilder би бил популярен избор. Те предлагат безплатен домейн с всеки платен план и този домейн е безплатен за вас, докато поддържате акаунта си. Домените струват средно 10 долара годишно, така че получаването му безплатно е добра сделка, за да спестите малко пари.

Заключение – Да се ​​строи или да не се строи?

Когато стигнем до заключението на нашия преглед на SiteBuilder, важно е да се има предвид, че всеки създател на уебсайт има различни сили и слабости. Ако обмисляте SiteBuilder, ще трябва да определите дали този конструктор на уебсайтове предлага правилните функции, цени и услуги, които да отговарят максимално на вашите нужди. За допълнителна информация относно SiteBuilder, посетете уебсайта им на www.sitebuilder.com. Ако смятате този отзив за полезен, моля, харесайте го и го споделете!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map