Преглед и рейтинг на BoldGrid 2020

Добър създател на уебсайт ли е BoldGrid? Прочетете пълния ни преглед на BoldGrid с плюсове & минуси, оплаквания, препоръчителна употреба, често задавани въпроси, & повече с този WordPress строител на сайтове.


Преглед на BoldGrid Website Builder

BoldGrid

www.boldgrid.com

Съвместима електронна търговия:Не
Подходящо за мобилни устройства:да
Безплатен пробен период:да
влача & изпускайте:да
# от шаблони:200+
SEO приятелски:да
Гарантирано връщане на парите:90 дни

Опитайте го без риск

Бърз преглед:

BoldGrid е създател на уебсайт за WordPress, който по същество прави процеса на уеб дизайн по-опростен, като същевременно се възползва от силата и функционалността, които WordPress предлага. Те използват комбинация от теми, плъгини, джунджурии, страници, оформления на страници, менюта, снимки, икони и писмено съдържание на манекен, за да създадат самостоятелно изживяване за своите потребители. Той е идеален за тези, които са нови в уеб дизайна поради колко лесно е да се редактира, но е подходящ и за професионални уеб разработчици, защото ви позволява да редактирате кода на шаблона и просто ускорява процеса на създаване на уеб сайт от нулата. Всички плъгини и функционалността на WordPress все още са достъпни за потребителите на BoldGrid, но не е единственият строител на уебсайтове, на който сме свикнали. WordPress е най-използваният софтуер за създаване на уебсайтове в света, така че BoldGrid да е слоено отгоре, определено дава на потребителите някои основни предимства, но този създател на уебсайт далеч не е перфектен и все още липсва някои ключови характеристики.

Защо да изберете BoldGrid:

 • Потребителите имат силата и функционалността на WordPress на тяхно разположение
 • Уебсайтът може лесно да се експортира и прехвърли
 • Вие притежавате 100% собственост върху вашия уебсайт
 • Чувствителни / мобилни проекти
 • Възможност за създаване на сценичен сайт
 • Налични са 90-дневни и 30-дневни гаранции за връщане на парите
 • Уебсайтът може да бъде персонализиран на ниво код
 • 24/7 поддръжката на клиенти е достъпна чрез имейл, телефон или чат на живо

Какви са недостатъците:

 • Не е цялостно решение до ключ като Wix и други строители на уебсайтове
 • Безплатният му, но изисква платен уеб хостинг
 • Няма налични инструменти за електронна търговия с влачене и пускане
 • BoldGrid не работи самостоятелно

Долния ред:

BoldGrid позволява на потребителите да създават лесно и отзивчиви и базирани на WordPress уебсайтове лесно с персонализиране с плъзгане и пускане, но редакторът е по-труден за използване от този на други строители на уебсайтове като Wix. Обектите имат някои ограничения по отношение на това къде могат да бъдат преместени на страницата и няма достъпна безплатна опция за потребителите да я тестват преди финансово ангажиране. Този конструктор на уебсайтове не включва инструменти за електронна търговия. Ще трябва да добавите външни приставки за WordPress, за да създадете онлайн магазин за вашия уебсайт. Възможно е с плъгини като Woocommerce, но може да се окаже твърде сложно за начинаещия уеб дизайнер, търсейки интуитивно, удобно за потребителя изживяване. От светлата страна, тъй като BoldGrid е изграден върху WordPress, който може би е най-добрата налична система за управление на съдържанието, този създател на уебсайтове би бил чудесен избор за желаещите да създадат мощен блог и вие ще имате пълна собственост върху вашия уебсайт. Дизайните на шаблоните са автоматично удобни за мобилни устройства и можете да настроите етап за тестване, за да тествате дизайни, преди да ги направите на живо на вашия действителен сайт. За BoldGrid плюсовете надвишават минусите и би бил подходящ вариант за тези, които търсят по-прост начин за изграждане на уебсайт на WordPress.

Купон за специална оферта BoldGrid

Нека започнем да изграждаме!

Опитайте BoldGrid безрисково за 90 дни, за да започнете да изграждате уебсайта си.

Експертен преглед на уебсайта на BoldGrid

Мнение на експертите – Нашият задълбочен преглед на BoldGrid

BoldGrid е създаден от InMotion Hosting, превъзходен бизнес уеб хост. Той беше стартиран през 2015 г., когато сградата на уебсайта с влачене и пускане добави към WordPress. Той е проектиран да направи процеса на изграждане на уебсайт на WordPress по-интуитивен и лесен за използване. Екипът на BoldGrid се ръководи от президента, Тод Робинсън и този екип се състои от 3 разработчици, ръководени от Брад Маркъл и 3 дизайнери, водени от Джими Радабо, сред множество други талантливи членове в екипа за бизнес развитие. Мисията на BoldGrid е да направи WordPress конкурентноспособна с най-добрите компании за уеб строители за уебмайстора „Направи си сам“. Този създател на уебсайтове съчетава ниво на персонализиране и мощна функционалност, която е несравнима, защото се захранва от WordPress, която е водещата система за управление на съдържанието (CMS) в света.

планове & Характеристики – кой е подходящ за мен?

BoldGrid е напълно безплатен софтуер, използващ отгоре на WordPress, който също е свободен за инсталиране. Там, където потребителите ще трябва да плащат, е за хостинг, тъй като BoldGrid е достъпен само за уебсайтове на WordPress, хоствани от хостинг InMotion или уеб хостинг център. Планът на InMotion хостинг варира от $ 3,49 до $ 7,99 при техните начални цени. 3-те плана, налични за споделен хостинг са Launch, Power и Pro

Премиум планове:
Встъпителни цени:
Цени за подновяване:
Сравнете:
хвърлям$ 3.49 / месец$ 7.99 / месец
мощност$ 4.49 / месец$ 9.99 / месец
професионалист$ 7.99 / месец$ 15.99 / месец

Стартиране: Това е най-достъпният план, който предлага InMotion хостинг. Потребителите могат да настроят 6 домена, 2 уникални уебсайта и 2 MySQL Бази данни и да се възползват от силата на тази хостинг услуга на своя най-рентабилен план. Друго предимство е, че потребителите могат да прехвърлят своите уебсайтове от предишни хостинг компании безплатно. Тъй като този план позволява само 2 уебсайта, този план се препоръчва за лица и фирми, които имат основната цел да създадат един уебсайт. Вторият уебсайт може да се използва за тестване или за чернова на уебсайтове.

Мощност: Този план е чудесен за разширяване на предприемачи или бизнес, тъй като предлага значително повече от плана за стартиране. Планът за захранване позволява на потребителите да настроят 26 домейна, имейл акаунти за всеки домейн, 6 уникални уебсайта и 50 MySQL Бази данни. Този план е подходящ за тези, които се нуждаят от управление и работа с няколко уебсайта отделно.

Pro: Това е най-пълният план на InMotion хостинг, който се предлага с неограничени домейни, неограничени имейл акаунти, неограничен уебсайт и неограничен MySQL Бази данни. Инструментите и функциите, които се предлагат с този план, обхващат всичко, от което всеки би се нуждаел, за да стартира няколко уебсайта наведнъж. Този план е най-подходящ за хора като уеб разработчици, които често стартират и управляват голям брой уебсайтове.

Управление на акаунти – инструменти, функции, & Редактор

Процесът на настройка за уебсайт BoldGrid е доста прост. Тъй като този инструмент за изграждане на уебсайт е комплимент за WordPress, той изисква хостинг доставчик. В момента BoldGrid е достъпен само чрез два хостинг сайта; InMotion хостинг и уеб хостинг център. Най-популярният от тях е хостингът InMotion, така че нека го използваме за илюстриране на процеса на регистрация и функциите за управление на акаунта..

След като изберете един от трите хостинг плана, които InMotion хостингът е на разположение, ще трябва да изберете име на домейн. В следващата стъпка ще трябва да изберете дали искате уебсайтът ви да е построен от нулата, изграден от професионалист, изграден с BoldGrid, ect. След като изберете BoldGrid и домейнът ви е регистриран успешно, ще получите своя URL адрес за вход, който е резервният текст на WordPress. Той ще изглежда като „www.yourwebsite.com/wp-admin/“ и тук ще можете да влезете в таблото за управление на уебсайта си.

Снимка на екрана на BoldGrid

BoldGrid работи на два етапа, за да направи процеса възможно най-прост и интуитивен. Двата етапа са вдъхновение и персонализиране. Етапът на вдъхновението е мястото, където ще изберете вашата тема. BoldGrid има голямо разнообразие от теми за различни цели. Всяка тема дори идва с добре обмислено съдържание, което е създадено специално за тази ниша.

Избор на тема в Boldgrid

След като сте избрали темата си, следващата стъпка е етапът Персонализирайте, където можете да редактирате заглавието на сайта, цветовете, шрифтовете, секциите, менютата и др. Имате възможност между предварително направени цветови схеми и проектиране на вашите собствени. Можете също така да добавите собствено лого, да изключите фонови изображения или модели и още всичко от BoldGrid Customizer. Тези промени могат да бъдат направени на живо на вашия уебсайт в реално време.

Персонализиране на вашата тема в Boldgrid

BoldGrid Page Builder позволява още повече персонализиране със стила за редактиране на плъзгане и пускане. Тя работи с GridBlocks за осигуряване на предварително изградени оформления, които са лесни за пренареждане. Можете също да промените размера и да замените изображенията бързо. BoldGrid ви позволява лесно да създавате впечатляващи оформления, базирани на колони и редове, без кодиране.

Редактиране на уеб страница с BoldGrid

Полезни често задавани въпроси за BoldGrid

Ето някои често задавани въпроси, които може да имате за BoldGrid:

Ще притежавам ли уебсайта си, ако използвам BoldGrid за проектирането му?

Да. BoldGrid се захранва от WordPress и работи като комплимент към нея, така че точно както при всички уебсайтове на WordPress, вие ще имате 100% собственост върху него. За разлика от други създатели на уебсайтове, BoldGrid не претендира за собственост върху уебсайтовете, изградени с помощта на своя софтуер. Можете да експортирате и прехвърлите вашия уебсайт, ако решите.

Как да деактивирам BoldGrid, ако не ми харесва?

Ако в даден момент решите, че не харесвате BoldGrid, можете просто да го деактивирате, като все още поддържате сайта си WordPress непокътнат. За да деактивирате BoldGrid, трябва да влезете в таблото си за управление и щракнете върху „Настройки“, след което щракнете върху „BoldGrid“. В долната част на тази страница има раздел, наречен „Започнете отначало“. Поставете отметка във всяко квадратче и кликнете върху „Запазване“. BoldGrid след това ще бъде премахнат от вашия уебсайт. Друг начин да го премахнете от уебсайта си е груповото изтриване на всички приставки, свързани с BoldGrid.

Колко струва BoldGrid?

BoldGrid всъщност е безплатен софтуер, но ще трябва да имате хостинг акаунт или с InMotion хостинг, или с уеб хостинг център, за да стартирате софтуера, така че основните разходи, с които ще се сблъскате, ако наистина искате да използвате BoldGrid, биха били разходите за хостинга пакет и разходите за регистрация на домейн. Важно е също така да се отбележи, че InMotion хостинг предлага 90-дневни и 30-дневни гаранции за връщане на парите, така че можете да изпробвате BoldGrid безрискови.

Обяснени недостатъци – нещата BoldGrid могат да се подобрят

Boldgrid е много впечатляващ инструмент за изграждане на уебсайтове в WordPress, но както при всеки създател на уебсайтове, той има своите недостатъци. Ето двата основни недостатъка, които си струва да разгледате, преди да получите BoldGrid.

Няма опция за електронна търговия – BoldGrid не предлага решения за електронна търговия. Единствената възможност за създаване на онлайн магазин е да инсталирате приставка на трета страна като Woocommerce. Това може да стане наистина сложно, особено за тези, които са нови в уеб дизайна и търсят най-простото решение. Добавянето на Woocommerce също може да забави времето за зареждане на вашия уебсайт.

Самостоятелната версия все още не е налична – Когато мислим за създателите на уебсайтове днес, ние сме склонни да мислим за платформи за създаване на всичко в едно. BoldGrid не е такъв. Тя не може да бъде самостоятелна и е достъпна само чрез своите партньорски хостинг компании, InMotion хостинг и уеб хостинг център. По принцип, ако не харесвате някой от тези два хостинг доставчика или предпочитате да се придържате към текущия си доставчик на хостинг услуги, BoldGrid няма да ви е достъпен.

Допълнителни характеристики Заслужава да се спомене

BoldGrid предлага цяла гама от функции за популярния CMS, WordPress, което го прави прост и подходящ за потребители на всяко ниво. Ето някои допълнителни функции, които помагат BoldGrid да бъде чудесен избор.

Опция за редактиране на код – Оригиналните уеб разработчици и дизайнери на WordPress са свикнали да имат възможност да редактират темата на ниво код, за да я персонализират напълно по свой вкус. BoldGrid работи като строител на уебсайтове, слоено отгоре на WordPress, но позволява на потребителите да редактират изходния код, както обикновено. Потребителите не са ограничени да използват само редактора за плъзгане и пускане. Това е нещо, което напредналите потребители определено ще оценят.

Поддръжка на клиенти – Когато настроите уебсайта си BoldGrid чрез хостинг InMotion, получавате достъп до денонощната поддръжка на клиенти. Те наистина знаят за всяка област от потребителското изживяване. Те ще ви помогнат с вашите въпроси за хостинг и могат да ви помогнат при всеки BoldGrid проблем, който може да имате и вие. Можете да получите достъп до поддръжка чрез телефон, имейл или чат на живо. Те реагират особено бързо на чат на живо.

Гарантирано връщане на парите – Хостингът InMotion осигурява 90-дневна и 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате техните хостинг услуги и да изпробвате BoldGrid безрискови. Всички 6-месечни и по-дългосрочни хостинг планове за техните бизнес, VPS и хостинг пакети са покрити от 90-дневната им гаранция за връщане на парите. Всички специални северни пакети и всички месечни пакети за VPS и хостинг риселър са допустими за 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Постановка сайтове – Една от характеристиките, която разделя BoldGrid от другите създатели на уебсайтове, е възможността да се създаде етапен сайт, който ви позволява да изпробвате промените в уебсайта си на вашия етап, преди да ги направите на живо на действителния си уебсайт.

Заключение – Да се ​​строи или да не се строи?

Когато стигнем до заключението на нашия преглед на BoldGrid, важно е да се има предвид, че всеки създател на уебсайт има различни силни и слаби страни. Ако обмисляте BoldGrid, ще трябва да определите дали този конструктор на уебсайтове предлага правилните функции, цени и услуги, които да отговарят най-добре на вашите нужди. За допълнителна информация относно BoldGrid, посетете уебсайта им на www.boldgrid.com. Ако смятате този отзив за полезен, моля, харесайте го и го споделете!

Кажете ни мислите си

Използвали ли сте BoldGrid преди? Имате ли положителен или отрицателен опит, който искате да споделите с нас? Изпратете ни вашите отзиви на адрес. Благодаря ти!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map