Web-hosting 101

Aloittelijan opas web-hosting-palveluihin. Opi web-hosting-toiminnan perusteista, kuinka se toimii ja miksi tarvitset web-hosting-tiliä, jotta sinulla olisi toimiva verkkosivusto.

Virallinen opas web hosting -palveluun - web hosting 101

Web-hosting on kokoelma palveluja, joita tarjoavat datakeskuksen yritykset, joiden on julkaistava verkkosivustojen tietoja verkossa tarjoamalla HTML-sivuja ja upotettuja multimediatiedostoja selaimen asiakkaille. Web-hosting toimii nopeiden valokuituyhteyksien kautta, jotka yhdistävät paikalliset web-palvelimet globaaliin verkkoon Internet-palveluntarjoajat (ISP). Verkkopalvelinta tarvitaan verkkosivustojen rakentamisessa käytettyjen tiedostojen tallentamiseen ja tietokantojen hallintaan, joita voidaan käyttää yhdessä ohjelmointikielten kanssa dynaamisen sisällön online-ohjelmistosovellusten luomiseen. Web-hosting-yritykset tarjoavat asiakkaille verkkotunnusten rekisteröintiä, FTP-, MySQL-tietokantoja ja sähköpostitilejä kokoelmalla ohjelmistotyökaluja, joita tarvitaan Web-kehityksessä ja online-viestinnässä käytettävän palvelinlaitteiston hallintaan.

Web 2.0 -standardit

Internet-konsortio (W3C), Tim Berners-Leen perustama vuonna 1994, se hallitsee verkkosivujen kehittämisessä käytettäviä standardeja, mukaan lukien HTML-versiot, CSS, XML ja muut protokollat. Internetin ensimmäisessä sukupolvessa yksittäiset verkkosivut olivat staattisia, rakennettuja läpi HTML koodi ja mukana olevat linkit, kuvat, upotetut videot, animaatiot ja äänitiedostot. vuonna Web 2.0 aikakaudella, verkkokehitys kehittyi yleisemmin ohjelmointikielten, kuten PHP & HTML 5, käytön kautta Apache palvelimet MySQL tietokantakehykset ja sivujen rakentaminen JavaScript & ajax.

Tietokeskuksen standardit

Televiestintäteollisuusyhdistys on perustanut joukon standardeja verkkopalveluteollisuuden tietokeskuksiin, jotka luokittelevat yritykset tasoille tarjottujen palvelujen tason mukaan. Tason 4 datakeskus on korkealaatuista, missä nopea kuituoptiikka Internet “runkoyhteydet” kansainvälisten teleyritysten linkit yhdessä laajojen telineasennuspalvelinarkkitehtuurien verkkojen kanssa. Web-hosting-yritykset käyttävät näitä tietokeskuksia tarjoamaan jaettuja, VPS-, omistettuja ja pilvimainostileja asiakkaille, jotka pitävät verkkosivuja verkossa 24 tuntia vuorokaudessa..

Tier 3 -verkon kaavio

Nopea yhteenveto: Web-hosting-tili perustuu vuokrattuihin palvelinlaitteistoihin datakeskuksessa, jota käytetään pitämään verkkosivusto käytettävissä 24/7 Internet-yhteyden ja web-selaimen avulla. Web 2.0 -sivustot sisältävät sekä staattisen HTML-sisällön että dynaamiset Web-sovellukset, jotka toimivat tietokantakehyksistä.

Web-palvelimen kehykset

Web-palvelimet perustuvat telineeseen kiinnitettävään laitteistoon datakeskuksessa, joka on kytketty nopeaan Internet-runkoyhteyteen. Web-tilit tarjoavat palvelimia, jotka perustuvat Windows ja Linux käyttöjärjestelmät. Windows-palvelimia säätelee Microsoftin käyttäjäsopimus, ja niitä edellyttävät ASP.net-kehityskehykset. Linux-palvelimet ovat avoin lähdekoodi ja voi perustua lukuisiin erilaisiin jakeluihin, kuten ubuntu, Debian, punainen hattu, CentOS, tai FreeBSD.

Sekä Windows- että Linux-palvelimia käytetään web-isännöinnissä suorittamaan Apache laajennus, joka hallinnoi HTTP-protokollaa verkkosivujen isännöintiin. Palvelinympäristön edelleen mukauttaminen sisältää avoimen lähdekoodin MySQL-tietokantakehyksen tai muut tietokannat kuten Oracle, Microsoft SQL Server, PostgreSQL, MariaDB, Firebird, DB2, & MongoDB. Web-palvelimet myös tukevat ohjelmointikieliä, kuten PHP, Perl, pytonkäärme, ASP.net, ja Ruby on Rails.

Verkkotunnukset, IP-osoitteet, & SSL-varmenteet

Verkkotunnukset tunnistetaan Internetissä yksilöllisellä numeerisella arvolla, jota kutsutaan an IP-osoite jota käytetään palvelimella isännöityjen verkkosivustojen liikenteen säätelemiseen. Käyttö ylätason verkkotunnukset (TLD) ja yleiset ylätason verkkotunnukset (gTLD) Web-isäntätilillä hallitaan IP-osoitteen avulla Verkkotunnusjärjestelmä (DNS). Rekisteröijältä ostetut verkkotunnukset omistavat yksilöllisen IP-osoitteen verkkoisäntä, jota käytetään tiedostojen siirtämiseen verkkopalvelimelta muille käyttäjille kansainvälisesti. Käyttö SSL-varmenteet verkkotunnuksella mahdollistaa selaimen salauksen HTTPS-protokolloissa, joka voi suojata arkaluontoisia yksityisiä tietoja, kun niitä välitetään julkisten datakanavien kautta.

Verkkokehitys

Web-kehittäjät käyttävät LAMPPU/WAMP pino luoda monipuolisia sovelluksia ohjelmointikieliä ja tietokantavarastoa varten tiedostojen tarjoamiseksi XHTML & DHTML. Verkkoskriptit, kuten sisällönhallintajärjestelmät (CMS), blogiympäristöt, verkkokaupat, foorumit, wikit ja sosiaaliset verkot, kaikki toimivat verkkopalvelimilla mukautetun pinon kehittämisen avulla. Web-julkaisijoilla on mahdollisuus ohjelmoida uusia verkkosivustoja omilla tietokantakehyksillä, HTML-kirjoitusvälineillä tai avoimen lähdekoodin skripteillä, jotka perustuvat jaettuihin kehitysalustoihin. Web-kehitysvaatimukset ovat yksi ratkaisevimmista tekijöistä web-hosting-alustan valinnassa.

Kuinka palvelimen resurssit allokoidaan erityyppisille web-hosting-palveluille

Nopea yhteenveto: Web-hosting-tilit määritetään tapaa, jolla palvelinresurssit allokoidaan ja jaetaan datakeskuksen ympäristössä. Samaa telineasennettavaa laitteistoa voidaan käyttää jaettuun, VPS-verkkoon, & pilvitallennus asennetuista ohjelmistokokoonpanoista riippuen.

Erityyppiset web-hosting-palvelut

Web-hosting-tilit voidaan jakaa eri luokkiin sen mukaan, kuinka palvelinresurssit allokoidaan ja jaetaan datakeskuksessa käytettävälle laitteistolle. Muut web-hosting-luokittelutavat riippuvat tilien laskutustavasta tai markkinasektorista, johon palvelut on suunnattu. Näin ollen yleisimmät käytettävissä olevat verkkomainonnan muodot ovat:

 • Ilmainen web-hosting
 • Jaettu Web-hosting
 • Ylläpito Web-hosting
 • VPS-web-hosting
 • Dedicated Web Hosting
 • Cloud Web-hosting

Jokaisella isännöintityypillä on arvo tietylle verkkokehitysyhteisön segmentille, ja sillä on myös ainutlaatuisia etuja ja haittoja, jotka tekevät siitä sopivimman tietylle verkkotunnussovellukselle. Saatavilla olevien web-hosting-tyyppien erojen ymmärtäminen on tärkeää, että sivuston omistajat ja yritykset tekevät oikean ostopäätöksen tukeakseen erilaisia ​​komentosarjojen kehitysvaatimuksia monenlaisissa käyttäjäliikenneolosuhteissa..

Ilmainen web-hosting

Eri yritykset tarjoavat ilmaista web-hosting-palvelua pääasiassa muiden verkkotunnuspalveluiden myymiseksi tai mainonnan julkaisemiseksi tilin ylläpitämillä sivuilla. Ilmaiset Web-isännät tarjoavat yleensä vain aliverkkotunnuksen tukea käyttäjien verkkosivuille, esimerkiksi: user.geocities.com. Monet suositut CMS-alustat, kuten WordPress ja Joomla tarjota ilmaista web-isännöintiä verkkojulkaisijoille, jotta ne voivat aloittaa bloggaamisen tai verkkosivuston rakentamisen. Ilmaista web-hosting-palvelua ei pidetä kannattavana ratkaisuna yritysten omistajille tai verkkosivustoille, jotka vaativat mukautetun sisällön kehittämistä, verkkokaupan palveluita ja verkkotunnuksen tukea. Ilmainen web-hosting on enimmäkseen suosittua bloggaajien keskuudessa, ja sitä voidaan pitää myös yhtenä sosiaalisen verkottumisen muotona, ts. Tumblr, Facebook, Instagram, MySpace, Blogger, Ning, WordPress ja muut tuotemerkkisivustot..

Jaettu Web-hosting

Jaetussa web-hosting-palvelussa voidaan hallita useita verkkotunnuksia yhdellä palvelimella IP-osoitteen avulla, jolloin kaikki rekisteröidyt verkkosivustot käyttävät samanaikaisesti samaa CPU-, RAM-, kiintolevy- ja kaistanleveysresursseja tiedostojen tarjoamiseen tai komentosarjojen suorittamiseen väliaikaisiin komentoihin. Jaetulla web-isännöinnillä voi olla tuhansia erilaisia ​​yrityksiä, yksilöitä ja organisaatioita, jotka kaikki palvelevat verkkosivustotiedostojaan yleisöltä samasta tietokoneesta. Yksi tietokeskus pystyy isännöimään miljoonia verkkotunnuksia tässä mallissa, jolloin web-hosting-yritykset voivat skaalata määrää ja tarjota asiakkaille alhaisimmat hinnat verkkotiedostojen hallintaan ja tietokantojen tallennustyökaluihin..

Kuinka jaettu web-hosting toimii?

Jaetulla web-isännöinnillä jokaiselle käyttäjätilille tarjotaan yksilöllinen sisäänkirjautuminen palvelimelle, joka on rekisteröity juuridomeenimeen ja tunnistettu julkisen IP-osoitteen kautta. Muita verkkotunnuksia lisätään tilille järjestelmänvalvojien ohjauspaneelin avulla. Web-hosting-yritys työllistää järjestelmänvalvojia hallitsemaan palvelinohjelmistojen asennusta ja tietoturvapäivityksiä. Isäntäasiakkaat käyttävät tiedostojensiirron hallintatyökaluja verkkosivujen isännöintiin HTML-muodossa tai muilla ohjelmointikielillä, jotka palvelevat tiedostoja yleisölle selaimen kautta. Etäpalvelimen kiintolevytilaa voidaan käyttää muuhun tarkoitukseen kuin web-hosting, esimerkiksi etätiedostojen tallennus, sähköpostitilit, hiekkalaatikon web-kehitys, mobiilisovelluksen tuki tai ohjelmistoskriptien suorittaminen verkossa.

Jaetun web-hosting-palvelun edut

Perinteisesti jaetun verkkopalvelun etuna on se, että se on erittäin halpa tapa julkaista tietoja verkossa. Jaetut web-hosting-tilit voivat maksaa vain 1–3 dollaria kuukaudessa ja harvoin yli 20 dollaria. On arvioitu, että yli 90% Internet-sivustoista käyttää jaettua web-hosting-palvelua pitääkseen tietonsa verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Jaetut verkkoisäntäpalvelut eivät koskaan sammuta palveluitaan ja tarjoavat tietokeskuksessa saumattomia laitteistopäivityksiä, jotka voivat pitää verkkosivuston verkossa vuosia. Suurin osa käytettävissä olevista web-kehitystyökaluista integroituu helposti jaetun hosting-tilin kanssa.

Nämä palvelut antavat Internetille mahdollisuuden toimia valtavana itsenäisesti julkaistun tiedon kirjastona ei-hierarkkisessa hajautetussa verkkojärjestelmässä. Koska web-hosting-yritykset palkkaavat asiantuntijoita tietokeskusten hallitsemiseksi ja pitävät tyypillisesti ajan tasalla viimeisimmät tietoturvapäivitykset palvelinohjelmistojen asennuksissa, loppukäyttäjät saavat helppokäyttöisen alustan tiedostojen siirtoon, tietokantoihin, sähköpostitileihin ja verkkoon. julkaiseminen, joka on yleensä turvallista. Jaetussa Web-hosting-tilin etätietojen käsittely- ja tallennustiloissa voidaan tehdä joustavasti sitä, mitä voidaan tehdä luovasti.

Jaetun web-hosting-palvelun haitat

Jaetun web-hosting-toiminnan suurin haitta on, että se ei pysty mittakaavassa tehokkaasti tukemaan suurten verkkosivustojen liikennettä ja sisältää yleensä tiukkoja rajoituksia CPU-prosessointitehon käyttöön yhdistettyjen resurssien vuoksi. Jaettu web-hosting ei tyypillisesti tue käyttäjän palvelinlaajennusten asentamista komentorivin kautta, jotka ovat tärkeitä mukautetulle web-kehitykselle ja mobiilisovelluksen tuelle. Viime aikoihin asti useimmat jaetut verkkoisäntäkoneet eivät tue Turvallinen Shell (SSH) -yhteys, mutta Git: n ja Subversionin kaltaisten versionhallintakehysten suosion lisääntymisen vuoksi tästä on tulossa yleisempiä.

Useimmissa jaetuissa isännöintisuunnitelmissa ei edelleenkään ole mahdollisuutta edistyneisiin järjestelmien hallintaan ja mukautettuihin palvelinmäärityksiin. Jaettujen web-hosting-kehysten tietoturvaa ei pidetä riittävän vankkana arkaluonteisten yritystietojen ja julkisen sektorin tilien kannalta. Voi myös olla suorituskykyongelmia, jotka kehittyvät palvelimella, jos yksi toimialue kuluttaa jatkuvasti jaettuja resursseja tai osuu DDoS-hyökkäykseen. Koska järjestelmänhallinta ja juuripalvelimen kokoonpanon hallinta on otettu jaetun verkkopalvelun käyttäjien käsistä, he ovat usein liian riippuvaisia ​​teknisen tuen palveluyrityksestä..

Kuka on jaettu Web-hosting-palvelu parhaiten?

Jaettua web-majoitusta suositellaan itse julkaistuille verkkosivustoille ja pienyritysten verkostoille. Web-suunnittelijat voivat isännöidä rajoittamattomia verkkotunnuksia jaetulla tilillä kehitystä varten ja siirtää ne sitten pilvipalveluihin tai erillisiin palvelimiin, jos liikenne kehittyy enemmän kuin web-hosting-yritys sallii. Yksi suosituimmista käytöstä jaetussa web-isännöinnissä on WordPressiin rakennettuja yhden käyttäjän ja monen käyttäjän blogisivustoja. LAMP-pino tukee suurta määrää avoimen lähdekoodin skriptejä, kuten Drupal, Joomla, Moodle, Zen Cart, osCommerce, Magento, SMF, phpBB, & PrestaShop. Suurin osa verkkokaupan skripteistä, blogikehyksistä, ilmoitustauluohjelmista, CMS-alustoista, wikistä ja sähköpostinhallintasovellussovelluksista on suunniteltu toimimaan myös jaetussa web-isännöinnissä. Voit tarkastella luetteloa suosituimmista jaetuista web-hosting-yrityksistä aloittaaksesi.

Ylläpito Web-hosting

Hallinnoitu web-hosting on versio jaetusta isännöinnistä, johon palveluyritys on erikoistunut alustakohtaisia tuotteet, jotka tukevat räätälöityjä kehityskehyksiä. Esimerkkejä tästä voidaan nähdä Pantheon ja Acquia pilvi joukkueelle Drupal, Nexcess Magento tai WP Engine WordPress. Hallinnoidut isäntäyritykset tarjoavat optimoituja palvelinympäristöjä, jotka voivat nopeuttaa verkkosivustojen suorituskykyä ja sivujen latausaikoja suuren liikenteen, CMS-pohjaisten verkkosivustojen kannalta. Muita esimerkkejä hallituista web-hosting-palveluista löytyy pilvikehyksistä ja erillisistä palvelimista. Tämän tyyppisissä tileissä web-hosting-yritykset tarjoavat ulkoistettuja tietotekniikkapalveluita yritys- tai pk-yrityksille, jotka antavat niille mahdollisuuden käyttää järjestelmän hallinnan kokeneiden asiantuntijoiden resursseja korvata perinteiset sisäiset tietokeskuksen toiminnot. Esimerkiksi, Rackspace teknikot hallitsevat Amazon Web Services (AWS), Microsoft Cloud & Taivaansininen palvelimet tai Avoin pilvi verkkoratkaisuja omien tietokeskuksen palveluidensa lisäksi osana asiakkaille tarjottavia ”hallittuja pilvisuunnitelmia”. Alusta palveluna (PaaS) -kehykset ovat toinen hyvä esimerkki hallittujen web-hosting-palveluiden yhteydessä kehitettävien uusien sovellusten monimuotoisuudesta.

VPS-web-hosting

Virtuaaliset yksityiset palvelimet (VPS) ovat web-hosting-ratkaisu, joka on suunniteltu antamaan verkkosivustojen omistajille enemmän valtaa ja joustavuutta räätälöityjen ohjelmistovaatimusten ja monimutkaisten sovellusten käyttöön. Teknisesti VPS toimii samalla tavalla kuin erillinen palvelin samalla kun se toimii ositellulla laitteistokehyksellä, joka sallii vain osan muokkaamisen isäntäkoneen resursseista. VPS-tilit perustuvat virtuaalikoneelle osoitetun RAM-muistin, kiintolevyn tallennustilan ja CPU-prosessointitehon määrään. VPS-palvelimet voidaan asentaa joko Linux- tai Windows-pääkäyttöjärjestelmänä siten, että tietyn palvelimen virtualisointijärjestelmän määrittelemä tarkka ympäristökonfiguraatio ja siitä johtuva hypervisor toimivat palvelinresurssien hallintaan datakeskuksessa..

OpenStack-virtualisointiympäristö

Nopea yhteenveto: On tärkeää ymmärtää, mitä virtualisointialustaa VPS-web-hosting-yritys käyttää tietokeskuksen resurssien ja asiakaskonfiguraatioiden hallintaan. OpenStack on yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin sovelluksista VPS-resurssien hallintaan. Muut sisältävät Xen, Virtuozzo, OpenVZ, & KVM.

Kuinka VPS Web-hosting toimii?

VPS-verkkojen luomiseen käytettyjen sekä omistusoikeuden alaisten että avoimen lähdekoodin lisenssikehysten puitteissa on tällä hetkellä saatavana laaja valikoima palvelimen virtualisointiohjelmistoalustoja. Esimerkiksi, Xen-palvelin (Linux), Hyper-V (Windows) ja VMware ESXi (Cross-Platform) perustuvat kaikki laitteisto-osiointijärjestelmiin, jotka luovat ”alkuperäisen” tai “paljaan metallin” hypervisor VPS: n eristämiseen yhdellä palvelimella. Alkuperäiset tai tyypin 1 hypervizorit Järjestelmänvalvojien on pidettävä turvallisempina, mutta niiden asettaminen vie kauemmin, ja niiden on määritettävä jokainen laitteisto-osio manuaalisesti ennen myyntiä tai tietyn asiakkaan oston jälkeen. Tämäntyyppinen VPS-verkko on yleisempi yrityksen datakeskuksen käytössä.

Vertailun vuoksi virtualisointiympäristöt, kuten OpenVZ, Virtuozzo ja KVM (Linux), perustuvat kaikki käyttöjärjestelmän hypervizoriin. Tunnetaan myös ”Isännöidyt” tai tyypin 2 hypervizorit, ja samanlainen kuin VMware-työasema ja pelaaja ohjelmisto tai avoin lähdekoodi VirtualBox Nämä työpöydän virtualisointisovellukset tarjoavat entistä joustavamman VPS-kokoonpanon asettamisessa, kun osioidaan palvelimen resurssit automatisoitujen tekniikoiden avulla. Jotkut tyypin 2 hypervizor-alustat sallivat vain yhden Linux-version asentamisen kaikkiin virtuaalikoneisiin ja ovat yleisiä “hallituissa” VPS-ratkaisuissa ja pilvitileissä. Muut tyypin 2 hypervizorijärjestelmät mahdollistavat minkä tahansa käyttöjärjestelmän asentamisen kuten perinteinen laiteosio. Useimmat VPS-hosting-yritykset käyttävät tyypin 2 hypervizorikehyksiä optimoidaksesi datakeskuksen laitteistoresurssit jälleenmyyntiin vähittäisasiakkaille eri kokoonpanoissa..

VPS-verkkopalvelun edut

VPS-isännöinnin tärkein etu on, että verkkosivustojen omistajat voivat ”soittaa sisään” tarkan palvelinresurssien määrän, jota tarvitaan monimutkaisten verkkosivustojen toiminnan optimoimiseksi. Tähän sisältyy tietyn määrän erillisen monikäsittelytehon tilaaminen CPU-ytimien, RAM-muistin ja kiintolevytilan perusteella, jota tarvitaan CMS-sivustojen tai verkkokauppojen tukemiseen, joissa on enemmän samanaikaisia ​​käyttäjiä kuin jaettu hosting-tili tukee. Kehittäjät eelistavat usein VPS-tilejä, koska he voivat määrittää palvelimen mukautetulla käyttöjärjestelmävaihtoehdolla ja asentaa tarvittavat palvelinlaajennukset Web-sovellusten ohjelmointiin. Jotkut ihmiset käyttävät virtuaalisia yksityisiä palvelimia etälaskentaan toisena työpöydällä, joka tunnetaan nimellä virtuaaliverkon laskenta (VNC). Hinta-arvo-analyysissä VPS-web-hosting tarjoaa kaikki erillisen palvelimen ominaisuudet murto-osa hinnasta.

VPS-verkkopalvelun haitat

VPS-web-hosting-toiminnan päähaitta on palvelinohjelmiston asentamiseen ja hallintaan tarvittavan järjestelmänhallinnan monimutkaisuus, joka vaatii paljon komentorivitietoa ja taustaa web-palvelimen kokoonpanossa. Joidenkin VPS-kehysten määrittäminen voi kestää tunteja tai päiviä, ja ne on siis ylläpidettävä tietoturvakorjauksia ja ohjelmistopäivityksiä varten. Jos palvelinta ei ole määritetty oikein, virheitä tehdään tai virheitä ilmenee, tämä voi lisätä paljon aikaa web-kehitysprosessiin. Kokemattomat käyttäjät voivat jättää tietoturva-aukkoja ympäristöön, jonka automaattisia komentosarjoja käyttävät hakkerit ja tunnetut palvelin- tai tietokantahyödykkeet voivat helposti havaita ja kohdistaa. Käyttämällä standardoitua cPanelia, CentOS, & WHM-ympäristö tai hallintapaneelit kuten Webmin ja Virtualmin voi auttaa yksinkertaistamaan palvelimen hallintaprosessia huomattavasti lisäämällä GUI-tason pääsyyn yleisiin tehtäviin.

Kuka on VPS-web hosting paras?

VPS-web-tilit sopivat parhaiten kehittäjille, jotka joutuvat mukauttamaan ympäristön määrittämistä palvelinlaajennuksilla, joita jaetut Web-isännät eivät tue. Tyypillisesti nämä liittyvät muiden kuin MySQL-tietokantakehysten, muiden ohjelmointikielten kuin PHP ja palvelinkehysten kuin Apache käyttöön. Käyttö LEMP pino VPS-pohjaisessa web-kehityksessä Nginxin kanssa voi myös olla kustannustehokasta verrattuna omistettuun palvelimeen. Verkkosivustot, jotka ovat innovatiivisia suorituskyvyn optimoinnissa ja pilvikuormituksen tasapainottamisessa esimerkiksi Lakkavälimuisti voi löytää VPS-ratkaisut taloudelliseksi keskitieksi omistettujen ja jaettujen isännöintivaihtoehtojen välillä. VPS-hiekkalaatikkoympäristöt ovat erinomaisia ​​usean kehittäjän ryhmille, jotka käyttävät versionhallintaa rakentaaksesi uusia verkko- ja mobiilisovelluksia yhteistyöhön verkossa pöytätietokoneiden kautta. Voit tarkastella VPS-suosituimpien web-hosting-yritysten luetteloa aloittaaksesi.

Dedicated Web Hosting

Dedicated web hosting on kallein ja joustavin kaikista alan yritysten tarjoamista palvelusuunnitelmista, koska sivuston omistajat voivat suoraan vuokrata tai vuokrata täydellisen telineasennettavan palvelimen datakeskuksessa. Omistetun isännöinnin etuna on, että asiakkaalla on täysi hallinta palvelimen ohjelmistokonfiguraatiossa, jota voidaan käyttää suorittamaan CPU: n täysi prosessointiteho, kaikki varattu kiintolevytila ​​ja käytettävissä oleva RAM-muisti. Dedikoituja palvelimia vaaditaan isännöimään suurimpia sivustoja verkkoliikenteen sekä eliitin suorituskykyä vaativien mobiilisovellusten avulla.

Kuinka omistettu web-hosting toimii?

Web-hosting-yritykset hallitsevat tietokeskuksen palveluita, jotka voivat sisältää tuhansia telineasennettavia palvelimia, joissa on erilaiset tietokonelaitteiston ja käyttöjärjestelmän kokoonpanot. Nämä palvelintilat määritetään sitten tukemaan jaettua hosting-palvelua, VPS-verkkoja tai erillisiä tilejä yrityksen liiketoimintavaatimusten mukaisesti. Järjestelmänvalvojia käytetään ohjelmistojen ja laitteistojen etähallintaan yrityksen omistajille, jotka ulkoistavat yrityksen tarjoamia palveluita. Omistetun web-hosting-palvelun avulla asiakkaat voivat vuokrata tai vuokrata täydellisen telineasennusyksikön ja määrittää palvelimen asetukset etäkäytön avulla käyttämällä useita avoimen lähdekoodin ja omaa ohjelmistoa..

Tietokeskuksen standardit

Nopea yhteenveto: Tietokeskuksen standardit ovat tärkein osa erityispalvelimen isäntäsuunnitelman ostopäätöstä, koska samaa laitteistoa on saatavana monilta eri tilimyyjiltä.

Dedikoidun palvelimen edut

Omistetun palvelimen tärkein etu on, että se voidaan konfiguroida monimutkaisten verkkosivustojen tai mobiilisovellusten mukautettuihin kehitystarpeisiin. Vaikka monet kuluttaja-sivustojen omistajat ajavat verkkoskriptejä, jotka perustuvat suosittuihin avoimen lähdekoodin puitteisiin ja joilla on yleensä vain vähän säännöllistä liikennettä verkkosivustoille, suurten yritysten, mediayritysten ja suosittujen mobiilisovellusten liikennevaatimukset ovat valtavat. Näiden verkkosivustojen hallinta voi edellyttää useiden palvelimien pitämistä verkossa, ja mukana olevat verkkosovellukset rakentuvat usein asiantuntijaryhmien mukautetun ohjelmoinnin ympärille, jotka vaativat järjestelmänvalvojien jatkuvaa ylläpitoa pitääkseen online-tilassa. Kaikki näiden suurten yritysverkkosivustojen hallinnoima liiketoiminta, tulot ja asiakastuki perustuvat erillisiin palvelinverkkoihin tietokeskuksissa.

Omistetun palvelimen haitat

Omistetun palvelimen suurin haittapuoli on, että se on kallis verrattuna jaettuun isännöintiin tai VPS-suunnitelmiin ja kallista, jopa verrattuna taustalla olevan laitteiston hintaan. Omistettujen palvelimien avulla asiakas maksaa palvelimen käytön lisäksi myös sitä hallinnoiville koulutettuille teknikkoille, datakeskuksen yleiskustannuksille ja pääsylle Internet-runkoon. Tietokeskuksen kustannuksiin sisältyy toimisto- ja varastotilan vuokraamisen lisäksi myös kaikkien palvelimien käyttämiseksi ja niiden viileänä pitämiseksi tarvittava sähkö. Tietokeskuksissa on oltava myös varavoimantuotantolaitokset, mikäli paikallinen sähkönjakelu katkeaa. Kaikki jäljellä olevat kustannukset sisältyvät erillisen palvelinsuunnitelman vuosihintaan. Siitä huolimatta, se on usein paljon halvempaa kuin mitä tarvitaan yhden yrityksen tietokeskuksen hallitsemiseksi itsenäisesti.

Kuka on omistettu hosting parhaiten?

Omistettuihin palvelimiin on olemassa kaksi pääasiallista asiakassektoria. Ensimmäinen on yritysyritys, joka voi vuokrata suuren määrän erillisiä yksiköitä datakeskuksesta hallitsemaan yrityksen toimintaa etäyhteyden kautta pilvipalvelukehysten avulla, mikä säästää rahaa henkilöstön palkoihin, yleiskustannuksiin ja vuosittaisiin laitteistopäivityksiin. Yritykset, jotka vuokraavat erillisiä palvelimia datakeskuksesta, haluavat käyttää uusinta tietokonelaitteistoa, jota kokenut teknikko hallitsee, ja myös suora pääsy nopeaan kuituoptisiin kaapeleihin nopeimpien Internet-yhteyksien aikaansaamiseksi. Toinen kohdemarkkina omistettuihin palvelimiin on kehittäjäyhteisö, joka luo monimutkaisimmat ja voimakkaimmin liikennöidyt verkkosivustot ja mobiilisovellukset.

Suosituimpia yrityssivustoja, sosiaalisia verkostoja, verkkokauppoja ja mobiilisovelluksia ovat valtavat tietokantavaatimukset, suuri määrä rekisteröityjä käyttäjiä ja miljoonien sivustotiedostojen arkistokirjastoja, jotka voivat vaihdella tekstistä multimediaan. Koska jaetut isäntä- ja VPS-tilit eivät pysty täyttämään näiden suosittujen sivustojen ja sovellusten vaatimuksia, niiden pitämiseksi verkossa vaaditaan erillinen palvelin tai palvelinryhmien pilviratkaisu. Omistetun palvelimen vuokraaminen tai vuokraaminen tietokeskuksesta on paljon kustannustehokkaampi tapa ylläpitää näitä korkean tulotason sivustoja kuin olisi, jos kehittäjät ostaisivat laitteiston ja perustaisivat itselleen pienen datakeskuksen. Voit tarkastella luetteloamme suosituimmista web-hosting-yrityksistä aloittaaksesi.

Cloud Web-hosting

Cloud-web-hosting tarjoaa ratkaisuja verkkosivustoille, jotka tarvitsevat enemmän prosessointitehoa ja vaativat enemmän kuin yhden palvelimen ilmentymän, koska verkkoliikenteen määrä, mukaan lukien tietokantapyyntöjen ja resurssitiedostojen lukumäärä, on liian suuri, jotta yksi kone tehokkaasti hallita kaikille samanaikaisille käyttäjille. Verkkosivuston käyttäjät vaativat nyt pääsyä etäkäsittelytehoon tietokeskuksista (pilvilaskenta) monimutkaisten töiden tekemiseksi selaimessa eikä työpöydällä ohjelmistolatausten avulla.

Cloud-web-hosting määritellään palvelinklustereiden käyttöönotolla, jotka skaalautuvat automaattisesti verkkosivuston käyttäjän liikenteen ja prosessoinnin tehontarpeiden kanssa, mukaan lukien edistyneet ohjelmistosovellukset joustavaan kuormituksen tasapainotukseen, tiedostojen tallentamiseen ja tietokantojen optimointiin perinteisessä LAMP / WAMP-pinossa. Cloud web hosting tarjoaa ratkaisuja ”big data” -sovelluksiin ja pyrkii korvaamaan yritysten IT-osastojen perinteiset palvelinrakenteet ulkoistettuina tarjoamalla laskentatehon ja etävarastoinnin massahintatuotteena. Cloud-web-hosting auttaa yrityksiä ja verkkosivustojen omistajia hyödyntämään uusimpien IT-innovaatioiden avulla suurimpien kansainvälisten tietokeskusten voimaa.

Kuinka Cloud Hosting toimii?

Cloud-web-hosting perustuu virtualisoinnin kehitykseen, joka sallii palvelimen koko “pinon” (käyttöjärjestelmä, tietokanta, kooditietokanta), & sivustotiedostot), joka voidaan nopeasti kloonata ja kopioida uuteen palvelinilmentykseen, kun samanaikaisten käyttäjien määrä sitä edellyttää. Tämä ylittää yhden omistetun palvelimen käytön rajoitukset verkkosivustojen tai sovellusten ylläpitämisessä, mutta luo uusia ongelmia jaetun tietokannan hallintaan. Tällä hetkellä ei ole olemassa yhtä standardisoitua menetelmää näiden etujen saavuttamiseksi, koska kaikki alan pilvipalveluyritykset innovoivat aktiivisesti uusia ratkaisuja..

Cloud-web-hosting on samanlainen kuin sisällönjakeluverkot (CDN), jotka käyttävät hajautettuja globaaleja palvelimia, edistynyttä sivuvälimuistia ja tiedostojenhallintaohjelmistoja verkkosivustojen suorituskyvyn optimoimiseksi isoilla verkkosivustoilla. Monet pilvipalveluyritykset tarjoavat mahdollisuuden valita itse palvelimen käyttöjärjestelmä, tietokantajärjestelmä ja maantieteellinen sijainti osana kokoonpanovaihtoehtoja. Muut pilvipalvelimet tarjoavat hallittuja palveluita, joissa palvelimen asetusten pääpiirteet on määritetty ennalta ja isännöidyt verkkosivustot nauttivat automaattisesti edistyneestä skaalaamisesta, joustavasta kuormituksen tasapainotuksesta ja klusteroiduista palvelinverkoista, jotka otetaan käyttöön automaattisesti liikenteen piikkien avulla käyttäjän toiminnassa.

Cloud Web Hosting -palvelun edut

Cloud-web-hosting on suunniteltu etätietokonesovelluksiin ja sitä vaativat suuret verkkosivustot, joiden käyttäjäliikenne ylittää yhden palvelin-ilmentymän tarjoamien rajojen. Cloud-web-hosting on suunniteltu erityisesti vastaamaan sellaisten verkkosivustojen tarpeita, joilla on suuret tietokantavaatimukset. PHP-, Python-, Perl-, ASP.net- ja muut ohjelmointikielet koodatut verkkosivustot vaativat usein paljon taustaprosessointia dynaamisen HTML-sivutuloksen luomiseksi. Mobiilisovellukset, joissa on suuria käyttäjäyhteisöjä, käyttävät myös tietokantapohjaista koodia ja laajoja CPU-resursseja, jotka voivat edellyttää pilvipalveluratkaisua.

Cloud-web-hosting on kehitetty palvelemaan ”suurten tietojen” erityistarpeita yrityksissä, joissa verkkojen suurimpien yritysten, kuten Google, Facebook, IBM, Amazon ja muut, tietokeskukset innovoivat aktiivisesti uusia ratkaisuja vastatakseen heidän liiketoimintamallinsa tai asiakkaan vaatimukset. Kaikki verkkosivustot eivät vaadi pilvipalvelua, mutta liikennettä ja käyttäjäyhteisöä mittaavat pienyritykset ja uusyritykset pitävät hallittuja pilvipalveluita usein kohtuullisena vaihtoehtona erillisillä palvelimilla, koska niillä on mahdollisuus maksaa vain sinulle. käytettyjen palvelinresurssien määrä ja kyky pitää sivustoja verkossa klusterin skaalauksen kautta käyttäjän huipputarjouksen aikoina.

Haittoja pilvipalveluissa

Pilvipalveluiden suurin haittapuoli on epävarmuus, joka liittyy kustannusvaihteluun “pay-as-you-go” -mallin sivustojen kanssa. Toinen ongelma voi liittyä alan hype-ongelmiin, mikä voi johtaa tarpeettomien palvelujen tai johdanto-suunnitelmien yliarviointiin ja liian laskutukseen. Pilvitallennuksen tehokas hallinta käyttämällä mukautettuja asennettuja pino-ohjelmistoja voi edellyttää palkattua järjestelmänvalvojaa, jonka palkka voi olla monikertainen laitteistopalvelun kustannuksista. Tietoturva voi olla ongelma myös joillekin yrityksille tai sivustoille, jotka hallitsevat käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja web- tai mobiilisovelluksilla, vaikka pilvipalveluyrityksissä ei ole merkittävää eroa verrattuna muihin verkkoisäntäkoneisiin, kun viitataan tietosuojakysymyksiin..

Kuka on Cloud Web Hosting paras?

Pilvipalvelu eroaa perinteisistä verkkopalvelupalveluista keskittymällä sivukuormituksen, tietokannan hallinnan ja CPU-prosessoinnin optimointiin suurelle määrälle sovelluksen samanaikaisia ​​käyttäjiä käyttämällä monen tietokoneen palvelinryhmiä edistyneillä ohjelmistolaajennuksilla. Esimerkiksi jaettu web-hosting-palvelu kehitettiin tarpeesta isännöidä yksittäisten verkkosivujen kokoelmia upotettujen tiedostoresurssien kanssa edulliseen hintaan, mutta epäonnistuu usein monimutkaisten, tietokantapohjaisten sivustojen kannan alla, jotka toimivat dynaamisina verkkosovelluksina selaimessa ja vaativat suuri määrä RAM- tai CPU-resursseja toimittamiseen.

Cloud-web-hosting voi olla samanlainen kuin VPS tai erillinen palvelinkehys, jossa järjestelmänvalvojalla on mahdollisuus mukauttaa käyttöjärjestelmän asennus ohjelmistolaajennuksilla, joita ei ole saatavana jaetussa isännöintiympäristössä. Jotkut hallitut pilvipalvelimet yksinkertaistavat tätä prosessia tarjoamalla optimaalisesti konfiguroidut ratkaisut omalla perusohjelmistopaketilla. Toinen ero on, että monet pilvipalveluiden web-hosting-suunnitelmat toimivat “pay-as-you-go” -mallilla, jossa tililtä veloitetaan kuukaudessa käytetty prosessointiteho tai palvelin-esiintymien määrä kiinteän verkon järjestelmän sijaan. Useimmilla perinteisillä verkkoisäntäkoneilla ei ole kykyä skaalautua vastaamaan liikenteen piikkejä, eikä he tarjoa edistyneitä kuorman tasapainotusominaisuuksia tietokannan hallintaan.

Cloud-web-hosting liittyy etätietokoneiden tarpeisiin, joissa käyttäjät suorittavat monimutkaisia ​​tehtäviä selaimen kautta käyttämällä verkko- tai mobiilisovelluksia, jotka tarjoavat “ohjelmisto palveluna.”Pilvipalvelimet itse innovoivat kehittääkseen“foorumi palveluna”Liiketoimintamalli, joka tarjoaa asiakkaille tehokkaamman keinon tietokannan hallintaan, kuormituksen tasaamiseen, sivujen välimuistiin ja palvelimen virtualisointiin. Cloud-web-hosting perustuu palvelin-ilmentymien muokkaamiseen klustereiksi, jotka voidaan ottaa käyttöön mittakaavassa käyttäjän huipputason aktiivisuuden avulla. Useimmat pienet verkkosivustot tarvitsevat vain pilvipalveluita vain satunnaisesti mainostamisen tukemiseksi, joka tapahtuu, kun lehdistömainokset tai sosiaalisen median linkit johtavat uusien käyttäjien aktiivisuuteen. Pilvipalvelun täydet voimat vapautetaan mukautetun pinokehityksen avulla, ja sitä pidetään nyt välttämättömänä monimutkaisten verkko- ja mobiilisovellusten päivittäisessä hallinnassa. Voit tarkastella luetteloamme suosituimmista pilvipalveluyrityksistä aloittaaksesi.

Mitä ominaisuuksia sinun pitäisi etsiä Web-hosting-suunnitelmasta?

Kun on ymmärretty tietokeskusyrityksiltä saatavana olevat erityyppiset web-hosting-tilit, on tärkeää tarkastella tarkkaan kunkin suunnitelman tarjoamaa ominaisuuspakettia määrittääkseen, mitkä tarjoavat parhaan vastineen sijoitetulle rahalle. Jotkut pääominaisuudet, joita miltä tahansa web-hosting-tililtä on etsittävä, ovat:

 • Palvelinarkkitehtuuri
 • Käyttöjärjestelmän versio
 • Verkkotunnuksen hallintatyökalut
 • Järjestelmänhallintatyökalut
 • kaistanleveys & Suorittimen rajoitukset
 • Ilmaisia ​​tarjouksia & tarjouksia
 • Tietoturva
 • Tekninen tuki

Nämä tekijät löytyvät kaikista web-hosting-tileistä, mukaan lukien jaettu, VPS, omistettu, hallinnoitu ja pilvipalvelu. Koska useimmat web-hosting-yritykset tarjoavat alhaisinta hinnoittelua pitkäaikaisissa suunnitelmissa, on helppo päästä “lukittuun” tiliin kirjautumisen yhteydessä vasta sen jälkeen, kun tiedät myöhemmin, ettei sillä ole tärkeitä vaadittavia näkökohtia tai heikentävät muiden palveluiden suorituskykyä. merkittäviä tapoja. Tämän ongelman välttämiseksi, joka voi johtaa verkkosivuston toistuvaan siirtämiseen verkkopalvelimien välillä, vahvista tarkistettava tili näiden tekijöiden johdosta ennen pitkäaikaista sitoutumista yrityksen alustaan.

Palvelinarkkitehtuuri

Verkkosivuston omistajat etsivät nopeutta, luotettavuutta ja suorituskykyä verkkopalvelimella, joka voidaan tarkistaa palvelinarkkitehtuurin riippumattomilla vertailutesteillä ja yrityksen verkkoratkaisujen käyttäjän arvosteluilla. Ennen web-hosting-tilin ostamista on välttämätöntä tarkistaa käyttöjärjestelmässä käytettävä palvelinlaitteisto. Intelin eri versioiden välillä on tällä hetkellä monenlaisia ​​eroja Xeon, Atomi, Itanium, ja AMD Opteron palvelimet, jotka on otettu käyttöön datakeskuksen käytössä. Vanhemmissa malleissa on vähemmän ytimiä käytettävissä monikäsittelyä varten, kun taas uudemmissa palvelimissa on enemmän määriä nopeampaa DDR-4 RAM-muistia. Muita huomioitavia eroja ovat käytetyn kiintolevyn tyyppi (kiintolevy vs. SSD), koska solid-state-asemat tarjoavat huomattavasti nopeamman suorituskyvyn verkkosivujen sivujen latausaikoilla..

Käyttöjärjestelmän versio

Web-hosting-käyttöjärjestelmän valinta rajoittuu yleensä Linux-jakeluihin vs. Windows-palvelinvalintoihin. VPS tai omistettu palvelin antaa verkkosivustojen kehittäjille eniten joustavuutta asentaa käyttöjärjestelmä ja määrittää mukautettuja laajennuksia. Jotkut yritysyritykset vaativat Windows-palvelimia yrityksen hallitsemiseksi, muuten Microsoftin alustan tärkein etu liittyy ASP.net-kehitykseen. Apache, MySQL ja PHP toimivat sekä Linuxissa että Windowsissa vuorottelevasti ilman huomattavia suorituseroja. Asennetussa Linux-versiossa, esimerkiksi CentOS ja Cloud Linux, voi myös olla WHM: n ja cPanelin käytöstä johtuvia lisensointirajoituksia. Muiden Linux-jakelujen, kuten Ubuntu, Red Hat, Debian, FreeBSD, jne. Käyttö verkkopalvelimissa liittyy enimmäkseen kehittäjien mieltymykseen järjestelmänhallintaan.

Verkkotunnuksen hallintatyökalut

Verkkotunnuksen hallinta on kaikkien web-hosting-tilien tärkeimpiä näkökohtia, ja useimmat jaetut web-hosting-yritykset käyttävät konfigurointiin joko cPanelia tai omaa hallinto-osaa. Jotkut hosting-suunnitelmat sallivat rajoittamattomien verkkotunnusten käytön yhdellä tilillä, mutta kaikilla verkkotunnuksilla on yksi IP-osoite. Jos sivuston omistajien on suoritettava https kaikilla verkkotunnuksilla, SSL-varmenneasetuksien hallitsemiseksi on ostettava yksilöivä IP-osoite. Se maksaa etukäteen vahvistaa, kuinka paljon verkkoisäntä veloittaa jokaisesta ylimääräisestä IP-osoitteesta, jos verkkosuojausta käytetään useilla tilillä ylläpidetyillä verkkotunnuksilla. Johdosta TLS-protokollat, Ei ole kelvollista tapaa isännöidä useita verkkotunnuksia käyttämällä yhtä SSL-varmennetta. cPanelin avulla on helppo lisätä aliverkkotunnuksia mihin tahansa tiliin.

Järjestelmänhallintatyökalut

cPanel on edelleen yleisimmin käytetty järjestelmähallintakehys, jota käytetään jaetussa isäntätilissä. Jotkut web-hosting-yritykset käyttävät myös Plesk tai räätälöity koodattu ratkaisu. Nämä hallintapaneelit mahdollistavat palvelimen asetusten määrittämisen, valitsemalla PHP-version, MySQL-tietokannan asennuksen, sähköpostitilin hallinnan ja FTP-tiedostonsiirtopalvelut. Pilvi-isäntillä on yleensä oma ohjauspaneeli, jonka avulla järjestelmänvalvojat voivat keskittyä pinon hallintaan ja seurata palvelinresurssien käyttöä liikenteen analysoinnin avulla. “Yhden napsautuksen” asentajat pitävät Softaculous ja fantastico tekevät siitä helpon hallita monenlaisia ​​avoimen lähdekoodin skriptejä web-kehitykseen.

phpMyAdmin voidaan käyttää tietokannan hallintaan MySQL: llä useimmissa LAMP-pinon asennuksissa. Järjestelmänvalvojien, jotka käyttävät VPS: ää, omistettuja tai pilvimahdollisuuksia tarjoavia web-hosting-palveluita, on tunnettava komentorivin ja SSH: n käyttö palvelimen asetusten ja kokoonpanon hallintaan. Tätä varten suosittu ohjelmisto sisältää Kitti (Windows), päätelaite (Mac), Säveltäjä PHP-kirjastojen hallintaan ja yum tai DNF pakettien etäasennusta palvelimelle. Monet kehittäjät mieluummin tiedostonhallintaa käyttävät versionhallintajärjestelmiä, kuten Git tai Subversion, FTP: n kanssa palvelimilla. Jotkut hallinnoidut pilvi-isännät tarjoavat tilille yksinkertaistetun ohjauspaneelin, joka helpottaa useiden verkkotunnusten isännöimistä.

kaistanleveys & Suorittimen rajoitukset

Tarkista paketin tekniset tiedot, mukaan lukien käytettävissä oleva tallennustila, tiedonsiirto, kaistanleveys, palvelimen sijainti ja käyttöaikatakuut. Useimmat web-hosting-paketit tarjoavat riittävästi tilaa pienyrityksen verkkosivustoille. Tiedonsiirrolla tarkoitetaan tietojen kokonaismäärää, joka voidaan siirtää verkkosivustojen kävijöille tietyllä aikavälillä (kuukausittain / vuodessa). Kaistanleveys tarkoittaa tiedon kokonaismäärää, joka voidaan siirtää millä tahansa tietyllä hetkellä, mitattuna bittien kerrannaisina sekunnissa (Mbit / s, Gbit / s, Tbit / s). Monet hosting-yritykset väittävät tarjoavansa “rajoittamatonta” kaistanleveyttä ja tiedonsiirtoa. Kuitenkin, jos verkkosivusto käyttää liian monta CPU-resurssia, sitä voidaan silti kuristaa tai siirtää offline-tilaan käyttäjän liikenteen ruuhka-aikoina. Jos suurin osa verkkosivuston kävijöistä tulee tietyltä alueelta, palvelimen valitseminen maantieteellisen sijainnin perusteella voi parantaa sivun latausaikoja. Web-hosting-yrityksen tulisi tarjota vähintään 99,9%: n taattu käyttöaika osana palvelusuunnitelmaa.

Ilmaisia ​​tarjouksia & tarjouksia

Jotkut haluavat siirtää verkkosivustonsa uudelle isännöintipalveluntarjoajalle, jotkut verkkoisäntäpalvelut tarjoavat ilmaisen verkkosivustojen muuttopalvelun. Tämä tarkoittaa, että ne siirtävät sivustotiedostot vanhasta isännästä uuteen palvelimeen käyttämällä FXP / FXSP, varmistaa sujuvan siirron ja vähemmän seisokkeja vaihtaessaan DNS-asetuksia. Muita erikoistarjouksia ovat ilmaiset laitteistopäivitykset, ohjelmistolisenssit, mainoshyvitykset Google AdSenselle & Bing- ja hakukoneoptimointipalvelut. Erityiset tarjoukset ja ilmaiset tarjoukset voivat tuoda lisäarvoa web-hosting-tilille, joka vähentää yleistä sijoitusta.

Tietoturva

Verkkosivuston omistajien tulee varmistaa, että kaikki web-hosting-suunnitelmat määritetään turvallisesti, mukaan lukien palomuurit ja valvontaohjelmistot automaattisen skripti-bot-hyökkäyksen tunkeutumisen estämiseksi. Tarkista, tarjoaako web-hosting-yritys DDoS-hyökkäyssuojausta ja automaattisia hälytyksiä luvattomille kirjautumille. Vaikka jaetut web-hosting-suunnitelmat sisältävät yrityksen palvelut, jotka liittyvät asennetun käyttöjärjestelmän ja palvelinohjelmiston päivittämiseen uusimmalla tietoturvakorjauksella, VPS: n ja erillisten palvelintilien on oltava tästä vastuussa pätevän järjestelmänvalvojan välityksellä. Web-hosting-yritykset, jotka tarjoavat automatisoituja sivustotiedostojen ja tietokantojen varmuuskopiointityökaluja, kuten RAID-levyn peilaaminen edistyneillä tileillä, tarjoavat ylimääräisen sivustoturvallisuuden, jos palvelin kaatuu tai tekninen virhe johtaa tietojen menetykseen..

Tekninen tuki

Pienyrityksen omistajalle tekninen tuki on ensisijaista. Laadun isännöintipalveluntarjoajan tulisi tarjota 24/7 ilmainen tekninen tuki puhelimitse, live-chatissa ja sähköpostitse. Kunkin web-hosting-yrityksen tarjoaman tuen laajuus vaihtelee. Ylläpitäjillä on etuna kokeneita teknisiä tukitiimejä, joilla on alustakohtainen tieto. Suuret yritykset odottavat usein pitkiä puhelinlinjoja, vastattuja vastauksia sähköpostien tukemiseen ja vähemmän kykyä vastata komentosarjoihin tai verkkokehitykseen liittyviin kysymyksiin. Jotkut erilliset palvelinsuunnitelmat sisältävät nyt keskustelujakson suoraan yhdessä järjestelmänvalvojien kanssa datakeskuksessa. Ymmärtääksesi paremmin verkkohotellin teknisen tuen tietoja tarkistamalla online-käyttäjän arviot nähdäksesi kuinka nykyiset ja entiset asiakkaat arvioivat yritystä.

NOPEA VINKKI: Kun valitset paketin, varmista ominaisuudet, käyttöjärjestelmä, luotettavuus, asiakastuki, verkkosivustojen siirtotuki ja tietoturvatarjoukset.

johtopäätös

Kaikki erityyppiset web-hosting-palvelut palvelevat tiettyä kohdemarkkina-alaa, ja niihin liittyvät edut ja haitat ovat ainutlaatuisia jokaiselle yritykselle. Pienyritysten verkkosivustojen omistajien ja riippumattomien kustantajien tulisi aloittaa jaetulla web-hosting-tilillä ja sitten päivittää VPS- tai Cloud-hosting-suunnitelmaan, jos liikenne ylittää palvelimen tukemien rajojen. Yritysten verkkosivustot tarvitsevat usein useita erillisiä palvelimia valtavien tietokanta- ja liikennetarpeiden hallintaan. Hallittu pilvikäytäntö voi säästää rahaa ulkoistamalla paikalliset työntekijät ja laitteistoverkot tietokeskuksiin pätevien järjestelmänvalvojien kanssa. VPS-isäntiä käytetään parhaiten, kun web-kehitysvaatimukset vaativat verkkopalvelinympäristön mukautettuja määrityksiä, mutta projektibudjetti ei tue erillistä palvelinta.

Verkkosuunnittelun ja käyttäjien liikennevaatimusten hallinta on tärkeimmät näkökohdat parhaan web-hosting-suunnitelman valinnassa. Etsi yrityksiä, jotka tarjoavat uusimman palvelinarkkitehtuurin Xeon-moniytimispalvelimilla, DDR4 RAM: lla ja solid-state-asemilla optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Vaikka jaettu hosting cPanelin ja CentOS: n alla on edelleen alan standardi, pilvipalvelun innovaatiot muuttavat web-hosting-maisemaa nopeasti. Monet web-hosting-yritykset tarjoavat nyt “hybridi” -lähestymistapoja, joissa yhdistyvät pilvi- ja jaetun palvelimen parhaat ominaisuudet korkean suorituskyvyn ja edullisen vähittäiskaupan suunnitelmaan, joka tarjoaa integroidun kuormituksen tasapainotuksen, sivujen välimuistiin tallentamisen ja CDN-palvelut eliitin palvelinlaitteistokonfiguraatioissa. Koska web-hosting-suunnitelman valinnassa on niin paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, on tärkeää verrata kaikkia yksittäisen palvelusuunnitelman tarjoamia ominaisuuksia ennen pitkäaikaista ostoa, jotta voidaan varmistaa sijoituksen paras arvo.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me