Parhaat ColdFusion-verkkopalvelupalvelut vuonna 2020

Katsaus parhaisiin ColdFusion-web-hosting-yrityksiin. Löydä hallittu hosting-suunnitelma, joka sopii ColdFusion-pohjaiselle verkkosovelluksellesi.

Paras ColdFusion-web-hosting

Ensimmäinen mielesi ylittävä kysymys saattaa olla ”ColdFusion, käyttävätkö ihmiset sitä edelleen? En tiennyt, että sitä oli vielä olemassa! ” Jos etsit tätä aihetta, olet todennäköisesti yksi niistä yrityksistä, jotka näkivät sen arvon ja mistä syystä haluavat silti jatkaa sen käyttöä.

Mikä on ColdFusion?

ColdFusion on palvelinpuolen sovelluskieli dynaamisen sisällön toimittamiseksi verkkosivustoille. Huolimatta siitä, että sen suosio on heikentynyt uusien kielten suosimiseksi, se on edelleen käytössä suurelta osin, koska se mahdollistaa nopean kehityksen käyttäjäystävällisessä (helposti ymmärrettävässä) skriptikielessä. Sillä on oma CFML (ColdFusion Markup Language) -sintaksi, joka muistuttaa läheisesti HTML: ää ja XML: ää, mikä tekee siitä lukemisen helpoksi ja käyttää samalla Java-virtuaalikoneen tehoa, joka mahdollistaa sen käytön helposti sekä Linuxissa että Windows-käyttöjärjestelmät.

Se integroituu myös hyvin Adoben muihin tuotepaketteihin, mikä tekee esimerkiksi PDF-tiedostojen luomisesta melko helpon ja saumattoman ilman, että tarvitset muita ylimääräisiä lisäosia tai laajennuksia, jotka ovat yleisiä muilla kielillä..

Onko ColdFusion kuollut?

Toisin kuin yleisesti uskotaan, ColdFusion on edelleen elossa. Kuten melkein kaikki ohjelmointikielet, se ei todennäköisesti koskaan kuole kokonaan.

ColdFusion oli aikoinaan suosittu web-ohjelmointikieli, jonka avulla käyttäjät voivat luoda dynaamista sisältöä tarvitsematta luottaa nykyisiin nykyisiin CGI-kehyksiin. Sen avulla yksi voi luoda sivuja takaosaan ja palvella dynaamista sisältöä käyttäjille pyynnöstä. Nykyään on olemassa monia muita tekniikoita, jotka myös tekevät tämän, ja monet niistä ovat saaneet suosion. Nämä ovat nimittäin PHP, ASP, .NET, Ruby ja muut.

Monet yritykset, jotka ovat ottaneet käyttöön ColdFusionin, ovat jatkaneet sen käyttöä useiden tekijöiden takia, jotka vaihtelevat monimutkaisista sulautumista olemassa oleviin järjestelmiin tai yksinkertaisesti siksi, että “jos se ei ole rikki, miksi korjata se” -lähestymistapa. Tämän lisäksi kehitys jatkuu edelleen, ja uusia versioita on julkaistu kahden viime vuoden aikana. Näistä syistä, vaikka sen suosio saattaa olla heikentymässä, se todennäköisesti elää edelleen jossain muodossa.

Mitkä Web-palvelimet tukevat edelleen ColdFusion-ohjelmaa?

Suosion heikkenemisestä johtuen voi olla vähän vaikea löytää luotettavia hosting-palveluita, jotka edelleen tarjoavat pääsyä. Suurin osa web-palvelimista ei enää tarjoa tätä palvelua. On kuitenkin vielä muutama, joka keskittyy erityisesti tämän palvelun tarjoamiseen. Jotkut heistä ovat asiantuntijoita ja jotkut tekevät kumppanuutta suoraan Adoben kanssa. Alla on lueteltu 4 parhainta ColdFusion-verkkopalvelupalvelua, jotka ovat edelleen markkinoilla tänään:

DailyRazer-arvostelu - paras ColdFusion -isäntä

DailyRazer – Edullinen ColdFusion-hosting-suunnitelma

www.dailyrazor.com on tarjonnut ColdFusion-hosting-palvelua vuodesta 2004. Niillä on 99,9%: n käyttöaika ja ammattitaitoinen tekninen tuki ympäri vuorokauden. Ne tarjoavat tukea Coldfusion 10, 9 ja 8 -sovelluksille ja integroinnin monien muiden ominaisuuksien, kuten CF Image, ja muiden kanssa. Ne tarjoavat kolme isäntätasoa alkaen 8 dollaria / kk, jotka kaikki toimitetaan Plesk-ohjauspaneelilla, ja ilmainen SSL-suojaus.

Vieraile DailyRazorin verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja heidän ColdFusion-hosting-suunnitelmistaan.

Käy verkkosivustolla

CFdynamics-katsaus - paras ColdFusion -isäntä

CFdynamics – Tehokas ColdFusion-hosting

www.cfdynamics.com on keskeinen osa sen tehtävää keskittyä ColdFusioniin. Ne tarjoavat joukon työkaluja, mukaan lukien toimistointegraation, ja AJAX-työkalut, joiden avulla voit hyödyntää ColdFusion-isännöintisi parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki paketit sisältävät ilmaisen asennuksen ja / tai siirron ja ColdFusionin uusimman version. Ne tarjoavat yhteydet sekä MySQL- että MS Access -tietokantoihin, sekä .NET-integroinnin ja automatisoidut sivuston varmuuskopiot. Niiden avulla voit suorittaa aiempia ColdFusion-versioita, jos se on sovelluksillesi välttämätöntä.

Vieraile CFdynamicin verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja heidän ColdFusion-hosting-suunnitelmistaan

Käy verkkosivustolla

Media3-arvostelu - paras ColdFusion -isäntä

Media3 – suosittu valinta ColdFusion-isännöintiin

www.media3.net on erikoistunut alustaan, joka on työskennellyt ColdFusionin kanssa sen perustamisesta lähtien vuonna 1996. Itse asiassa he käyttävät itse ColdFusionia omalle verkkosivustolleen, ja kaikki back-office-toiminnot, mukaan lukien laskutus, tukevat , ja ohjauspaneelin toiminnot. Ne sisältävät fuusioreaktorin aktivoinnin ja automaattisen tietoturvan määrittämisen hiekkalaatikossa. Jos haluat siirtyä heidän palveluihinsä, he tarjoavat ilmaisen siirron 30 päivän ajan, jos käytät virtuaalista yksityistä palvelinta (VPS), ja 90 päivän, jos käyttävät jaettua hosting-palvelua. Jos olet huolissasi siitä, että ColdFusion lopetetaan, Media 3 on erinomainen valinta, koska he aikovat pitää sen keskeisenä osuutena liiketoiminnassaan. He tekevät yhteistyötä Adobe: n kanssa ja sponsoroivat säännöllisesti ColdFusion-huippukokousta Las Vegasissa.

Vieraile Media3: n verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja heidän ColdFusion-hosting-suunnitelmistaan.

Käy verkkosivustolla

Coalesce-arvostelu - paras ColdFusion -isäntä

Coalesce – sopii suurille organisaatioille

www.coalesceservices.com käyttää Amazonin AWS: n voimaa ColdFusion-sovelluksesi isäntänä. Web-hosting-edut AWS: llä ovat erittäin hyviä suurille organisaatioille, joiden on pystyttävä saamaan joustava ja tehokas pilvipohjainen isännöinti. Coalesce tarjoaa räätälöityjä hosting-palveluita, jotka auttavat sinua määrittämään AWS-pilvipohjaisen isännöinnin voidakseen suorittaa Cold Fusionin. He työskentelevät Adoben kanssa ColdFusion AMI -sovellusten rakentamiseksi. Ne tarjoavat täysin hallittuja palveluita, jotta koko prosessi olisi mahdollisimman kivuton, samalla kun tarjoamme sinulle kaiken AWS: n tarjoamien palveluiden.

Vieraile Coalescen verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja heidän ColdFusion-hosting-suunnitelmistaan.

Käy verkkosivustolla

Kuinka valita paras ColdFusion-hosting-suunnitelma sinulle

Kun valitset hosting-yritystä ColdFusion-verkkosivustollesi, on muutamia tekijöitä, jotka sinun tulisi todennäköisesti ottaa huomioon, koska nämä voivat olla ratkaisevia menestyksen varmistamisessa..

Tuki

Kysymyksen numero yksi, jonka sinun pitäisi todennäköisesti kysyä, tulisi olla tuen ympärillä. Koska ColdFusion on nykyään vähemmän käytetty tekniikka, voi olla vaikea varmistaa, että pystyt saamaan tarvitsemasi teknisen avun, jos ilmenee ongelmia. Selvitä missä määrin he ovat sitoutuneet työskentelemään ColdFusion-kehittäjien kanssa. Tärkeää on myös se, tukevatko ne ColdFusionin vanhempia versioita, koska versioiden välillä on joitain eroja. Erittäin tärkeä asia on pitkäaikainen sitoutuminen. Jotkut yritykset aikovat vaiheittain tukea ColdFusion-palvelun tuotantoa, mikä voi aiheuttaa ongelmia pitkällä tähtäimellä. Isäntien siirtäminen voi olla aikaa vievä prosessi, joten on sinun etujen mukaista selvittää, onko ColdFusion-tuki osa heidän pitkän aikavälin suunnitelmia.

Nopeus

Ovatko sovelluspalvelimet ajan tasalla? Onko ne määritetty oikein toimittamaan sivustosi sisältö nopeasti? Onko heillä objektiivisia testituloksia varmistaakseen väitteensä sivuston nopeudesta? Kysy heiltä, ​​mitä vertailuarvoja he käyttävät suoritukseen, jotta voit verrata niitä heidän kilpailuunsa.

klustereiden

Tarjoavatko ne sovellusten, tietokantojen ja web-komponenttien klusteroinnin? Jos sivustosi odottaa suuria määriä tapahtumia tiettyinä ajanjaksoina, tämä voi lisätä sivustosi saatavuutta ruuhka-aikoina.

kustannukset

Jos siirrät sivustosi toiselta palveluntarjoajalta, selvitä, onko maksu siirron ja / tai asennusajan avusta. Jotkut isännät rajoittavat palvelimen käyttöä etenkin jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Kuinka paljon pääsyä sinulla on ongelmien käsittelemiseen yksin? Jos pääsy on rajoitettua, onko lisätukea lisää?

johtopäätös

Jos olet kehittäjä, joka on käyttänyt ColdFusionia pitkään (itse asiassa 70% CF-kehittäjistä on käyttänyt sitä yli 10 vuotta), on hyvä mahdollisuus, että näet sen arvon etkä halua heittää pois hyvin suunniteltua olemassa olevaa kooditietokantaasi. Koska tuki sille ei ole niin vahvaa kuin ennen, voi olla vaikea löytää hyviä hosting-yrityksiä, jotka ovat sitoutuneet varmistamaan, että sivustosi elää. Jos sinulla, kuten monilla, ei ole resursseja tai halua rakentaa koko järjestelmääsi tyhjästä, tämän artikkelin pitäisi auttaa sinua löytämään yrityksiä, jotka ovat edelleen sitoutuneita visioon, joka sinulla on edelleen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me