Nopein ja luotettavin Web-hosting-suuntaus vuonna 2020

Tutkimus nopeimmista web-hosting-yrityksistä verrattuna nopeuteen, käyttöaikaan ja kustannuksiin. Paranna verkkosivustosi suorituskykyä ja sivun latausnopeuksia.


Nopein web-hosting

Web-isännöinnissä suorituskyky on erittäin tärkeä. Nopea verkkoisäntä voi lisätä huomattavasti verkkosivustosi nopeutta ja reagointikykyä. Vaikka verkkosivuston nopeuteen vaikuttaa useita tekijöitä (saamme niihin myöhemmin), sivustosi vaihtaminen nopeampaan verkkopalvelupalveluun voi antaa verkkosivustollesi merkittävän nopeuden lisääntymisen.

Nopea verkkosivusto ei ole vain hyvä kävijöillesi, vaan myös SEO (hakukoneoptimointi). Hakukoneet, kuten Google & Bing, mieluummin verkkosivustot, jotka latautuvat nopeasti, ja sijoittavat ne yleensä korkeammalle SERPS: ssä kuin hitaammin toimivat sivustot. Nopea verkkosivusto korreloi myös parempien tulosten kanssa. Tutkimukset osoittavat, että Joka sekunti asiakkaasi odottavat verkkosivustosi lataamista, 20% putoaa. Se on monien potentiaalisten myynnien valtava menetys!

Vaikka web-hosting ei ole kaikkea nopeaa verkkosivustoa varten, se on välttämätön perusta yhdelle. Jos Web-isäntä hidastaa sinua, on aika vaihtaa parempaan.

Nopein verkkoisäntä yhdellä silmäyksellä

Mennään oikeaan pisteeseen, koska tiedämme, että olet lyhyessä ajassa! Ohessa on tärkeimmät vaihtoehdot nopeimpiin web-hosting-palveluihin:

Web-isäntä
Hinta*:
Keskinopeus**:
Kuukauden keskiarvo Seisokkeja ***:
Kirjaudu
InMotion-hosting$ 3,99 / kk135 ms4-6 min
A2-hosting$ 3,92 / kk176 ms7-9 min
GreenGeeks$ 2,95 / kk312 ms10–15 min
HostGator$ 2.78 Hyödyllinen hinta / kk190 ms5-8 min
SiteGround$ 3,95 / kk192 ms8-10 min
  • * Hinnoittelu ilmoitetaan johdantohinnoin. Standardihinnoittelu uusimisen jälkeen otettiin myös huomioon tutkimuksessamme, mutta näytämme johdantohinnat
  • ** Tämä on palvelimen keskimääräinen vastausaika, mitattuna millisekunnina kullekin kuukaudelle riippumattoman vertailutestin avulla
  • *** Tämä on verkkosivustojen keskimääräinen seisonta-aika, mitattuna minuutteina kullekin kuukaudelle riippumattoman vertailutestin avulla

Tutkimuksemme nopeimmasta web-hosting-palvelusta – mikä tekee nopeasta verkkoisäntästä?

Analysoimme vertailukelpoisia jaettuja web-hosting-suunnitelmia 20: lta markkinoiden trendikkäimmistä verkkosivustoista. Määrittää, mikä todella on nopein web-hosting, on vaikea tehtävä, koska siihen voi liittyä niin monia tekijöitä ja ulkoisia olosuhteita. Siksi jaoimme sen kolmeen pääkriteeriin:

  1. Palvelimen nopeus
  2. Käyttöaste
  3. Kustannus

Palvelimen nopeus

Ensimmäinen asia, jota haluamme tarkastella, on Web-palvelimen todellinen nopeus. Palvelimen nopeus mitataan testaamalla sen vastausaika tai tarkemmin sanottuna aika, joka kuluu palvelimen vastaamiseen asiakkaan pyyntöön. Tämä tunnetaan nimellä Aika ensimmäiseen tavuun (TTFB).

TTFB on mittaus ajasta, jonka indeksointirobotti vie ensimmäisen tavun vastaanottamiseen palvelimelta tulevan vastauksen jälkeen. Se mitataan millisekunnissa (ms), ja pienempi luku on parempi. TTFB on riippuvainen muutamasta tekijästä, mutta se on olennaisesti yhdistelmä palvelimen nopeudesta yhdistettynä verkon nopeuteen.

Suosittujen verkkoisäntien nopeustestitulokset

Mukaan Mozin perusteellinen tutkimus, hakutuloksissa olevien sijoitusten ja TTFB: n välillä on suora yhteys. Huomaa: korrelaatio ja syy-yhteys ovat usein riippumattomia tekijöitä, voi olla vaikea määrittää, johtuuko tämä tulos, koska sivustot itse olivat yleensä nopeampia, mikä johtaa Googleen parempaan sijoitukseen.

NOPEA VINKKI: Google suosittelee, että vastausaika on alle 200 ms.

Käyttöaste

Nopeus on upea, mutta ilman käyttöaikaa Web-hosting ei ole mitään. Tyypillisesti ilmoitettu prosentteina, käyttöaste on mittaus ajasta, jonka web-palvelin on “käynnissä ja käynnissä”, verrattuna siihen aikaan, kun se ei ole käytettävissä tai “alas”. Pohjimmiltaan käyttöaika on mittausaika, jonka palvelin on käytettävissä.

Nykypäivän nykyaikaisimmissa verkkoisäntälaitteissa on tyypillisesti 99,9%: n käyttöaika, mikä kuulostaa vaikuttavalta. Seisaamiseen on kuitenkin vielä paljon aikaa. Ohessa on testisivustojemme keskimääräinen kuukausittainen seisonta-aika minuutteina laskettuna.

Suosittujen verkkoisäntöjen seisokkitestaustulokset

Nopea tosiseikka: Verkkoisäntä, jonka käyttöaika on 99,9%, tarkoittaa, että verkkosivustollasi voi olla keskimäärin 30 minuutin seisokkiaika kuukaudessa.

Kustannus

Suorituskyvystä todella huolestuneille kustannukset eivät ehkä ole tekijä. Jotta asiat pysyisivät oikeudenmukaisina, meidän on kuitenkin harkittava kunkin isännän kustannuksia. Kukaan ei halua viettää isännöintiä enemmän kuin heillä on. On yleinen yksimielisyys siitä, että saat mitä maksat. Kaikkien asioiden ollessa tasa-arvoisia, halvemman web-isännän pitäisi toimia vähän hitaammin kuin kalliimman. Vai onko se totta? Ohessa esitetyssä vertailimme kunkin web-isäntäkustannusta, ja voit nähdä, että se ei välttämättä korreloi nopeampaan nopeuteen.

Hintavertailu suosituista verkkoisäntäkoneista

Huomaat, että jotkut näistä verkkoisäntäistä saattavat veloittaa huomattavasti enemmän isännöinnistään, mutta se ei välttämättä tarkoita, että ne tulevat olemaan huomattavasti nopeampia.

Eri tekijät, jotka vaikuttavat web-hosting-palvelun nopeuteen

On monia asioita, jotka voivat vaikuttaa Web-isäntäsi nopeuteen. Tarkastelemme yksityiskohtaisemmin alla. Vaikka jotkut näistä asioista ovat verkkoisäntäsi vastuulla, toiset saattavat olla sinun vastuulla. Ensinnäkin keskitytään verkko-isännän näkökulmaan:

Palvelimen laitteisto / verkkoinfrastruktuuri

Verkon isäntälaitteiston ja infrastruktuurin luonteella voi olla suuri merkitys sen suorituskyvyssä. Tärkeitä kysyttäviä kysymyksiä ovatko palvelin käyttää SSD-levyjä? Millaisia ​​RAM- ja CPU-määrityksiä he käyttävät? On erittäin tärkeää, onko heillä Tier 1-runkoverkkoyhteys Internetiin; jollakin muulla on merkittävä negatiivinen vaikutus kokonaisnopeuteen.

Palvelinohjelmiston pino

Mikä ohjelmisto toimii palvelimella? On erittäin tärkeää ymmärtää, mitä versioita he käyttävät. Esimerkiksi PHP7 toimii huomattavasti nopeammin kuin PHP5. Monien nopeajen verkkosivustojen kehittäjät odottavat pystyvänsä käyttämään JavaScriptiä, kuten REACT, Vue.js tai Angular. Ovatko he valmiita ajamaan node.js?

On myös tärkeää kiinnittää huomiota siihen, millaisia ​​web-palvelimia he käyttävät. Käytetäänkö he NGINX tai Apache? Voivatko ne tukea nopeaa CGI: tä? Tietäminen siitä, kykenevätkö he tukemaan seuraavan sukupolven NoSQL-tietokantoja, kuten MongoDB, suurten tietojen käsittelemiseen, voi myös olla tärkeää.

Kehykset ja kirjastot

Kieli, jolla valitset ohjelmiston kirjoittamisen, voi muuttaa nopeutta. Jos käytät kehystä tai kirjastosarjaa mahdollistaaksesi suuren osan käsittelystä, jokainen puhe kyseisiin kirjastoihin hidastaa käsittelynopeutta. On myös tärkeää kiinnittää huomiota siihen, mitä kielen versiota käytät. Monet sivustot toimivat WordPressillä, joka puolestaan ​​toimii PHP: n päällä. On yleensä hyvä idea ajaa kielen uusinta versiota, koska myöhemmät versiot on yleensä suunniteltu toimimaan nopeammin.

Hitaat tietokantakyselyt

Jos tietokantoihin ei päästä oikein, kaikki DB-puhelut voivat hidastaa sivustoa. Osa tästä on verkkoisäntävastuun vastuulla (ovatko tietokannat ryhmitelty tehokkaasti, kuinka monta resurssia allokoidaan tietokantoihin jne.), Mutta osa niistä on kehittäjän vastuulla, kuten hyvien kyselyiden kirjoittaminen, hyvä indeksointi, tarpeeksi DB-esiintymien luominen liikenteelle.

Muisti

Onko palvelimelle varattu tarpeeksi muistia? Jos käytät virtuaalista isäntää, voi olla, että jaat liikennettä erittäin kiireisen sivuston kanssa; muistia on rajoitetusti käytettävissä, ja jos joku muu vie sen suureen osaan, tämä voi vaikuttaa sivustosi nopeuteen. Samoin, jos ajat liian monta asiaa kerralla, se voi hidastaa sinua.

Resurssien suorittimen nälkä

Kuten muisti, palvelimesi CPU voi toimia vain niin kovasti. Jos on liian paljon resursseja, jotka yrittävät käyttää keskusyksikköä, aivan kuten tietokoneellasi, huomaat, että esineiden on oltava jonossa ja odotettava vuoroaan suorittamista, mikä johtaa hitaan kokemuksen saamiseen.

Palvelimen välimuisti

Palvelimella voi olla korkea käyttöaika, mutta se voi toimia hitaasti; olemme kaikki kokeneet jotain samanlaista kotitietokoneessa. Voi olla, että kannettava tietokone on ollut käynnissä hyvin pitkään, mutta sen seurauksena se on päätynyt monien esineiden viipymiseen muistissa, mikä johtaa hitaaseen kokemukseen. Siksi etenkin Windows-koneissa on suositeltavaa käynnistää ne säännöllisesti. ne voivat olla tehokkaasti vauhdissa, ne eivät välttämättä toimi tehokkaasti.

Web-palvelimille käyttöaika on siis kunnollinen mittaus. On kuitenkin monia muita tekijöitä, joita haluat ehkä tarkastella Web-palvelimella, kuten esimerkiksi välimuistin tarjoamista. Välimuisti tallentaa verkkosivuston kopioita aktiiviseen muistiin, jotta koko asiaa ei tarvitse ladata aina, kun joku kutsuu sitä.

Tietysti, jos verkkosivustosi on voimakkaasti dynaamista ja käyttäjän tarvitsema sisältö ei voi olla “vanhaa” (kuten noin 20 minuutissa), kannattaa ehkä käyttää vähemmän välimuistin käyttöä tai voit nopeuttaa välimuistin välinen aika päivittyy. Kyse on antamisesta ja ottamisesta; toimittamasi sisällön luonteesta riippuen. Jos sisältösi on suhteellisen staattista eikä muutu kovin usein, välimuisti voi olla hyvä nopeuden ominaisuus.

Etäisyys / Maantieteellisen

Verkkopalvelimien fyysisellä sijainnilla voi olla valtava vaikutus käyttäjien kokemaan nopeuteen. Koska pääsy verkkosivustoon yleensä poistuu useiden sijaintien välillä ennen kuin se pääsee loppukäyttäjälle, sitä lähempänä he ovat solmua, sitä nopeampi heidän kokemuksensa on. Jos merkittävä osa käyttäjistäsi on Euroopassa, on tärkeää varmistaa, että isäntä käyttää CDN-levyjä siinä maapallon osassa. Mitä enemmän CDN-levyjä tarjotaan, sitä todennäköisempi käyttäjien kokemus on. Haluat myös valita tietokeskuksen, jonka avulla isäntäsi on suurimmassa osassa käyttäjiä lähimmässä paikassa.

Liikenteen määrä

Jos sivustosi saa paljon liikennettä, tämä voi vaikuttaa verkkosivustosi nopeuteen, varsinkin jos käytät virtuaalia isäntä ja jaat palvelimen muiden verkkosivustojen kanssa. Liikenteen kasvulla voi olla suora vaikutus käyttäjien kokemuksiin, etenkin jos et ole varannut tarpeeksi resursseja kasvun hallitsemiseksi. Jos jaat palvelimesi muiden sivustojen kanssa, niiden liikenteen lisääminen voi vaikuttaa oman sivustosi saatavuuteen. Jos sivustosi hidastuu tästä syystä, kannattaa ehkä tutkia erityyppisiä hosting-suunnitelmia.

Tyyppi web-hosting

Useimmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat erilaisia ​​hosting-tasoja. Halvemmassa päässä voit valita jaetun isännöinnin, mikä tarkoittaa, että jaat palvelimen muiden sivustojen kanssa. Vaikka tämä saattaa olla edullisempaa aloittelijoille, on tärkeää ymmärtää, että saatat kokea hidastumisia yllä kuvatun liikenteen lisääntymisen vuoksi. Jos valitset erillisen palvelimen isännöintisuunnitelman, sivustosi on melkein aina nopeampi kuin jaetut suunnitelmat. Tutkimuksessamme emme halunneet verrata omenoita appelsiineihin, joten vertailimme vain vertailukelpoisia jaettuja hosting-suunnitelmia, kuten aiemmin mainittiin.

Joten nyt, kun minulla on oikea verkkoisäntä, aion verkkosivustoni olla nopea?

Vaikka nopea verkkosivusto on välttämätön nopeaan verkkosivustoon, se ei ole kaikkea muuta. Web-hosting-nopeus ei ole sama kuin verkkosivuston nopeus.

Joten mikä tekee verkkosivustosta nopean?

  • Palvelimesi: Web-isäntäsi toimittaman nopeuden laatu. Tässä olet päättänyt isännöidä sivustoasi.
  • Kotisivusi: Kaikki tekijät, jotka olet sisällyttänyt sivustosuunnitteluun, mukaan lukien JavaScript, teema, liitännäiset, tietokannan optimointi, puhdas sivuston koodi, mainokset jne. Nämä ovat web-kehittäjän vastuulla..

Viime kädessä verkkosivuston nopeutta rajoittaa sivuston hitain tekijä. Joten sinulla voisi olla salamannopea verkkoisäntä, jolla ei ole viivettä, hyvää paikannusta jne., Mutta jos lataat sivullesi tonnia ulkoisia skriptejä tai yrität ladata kymmenkunta 1 Mt + -kuvaa sivustoosi, se tulee ajaa silti hyvin hitaasti.

Nopea tosiseikka: Verkkosivustosi ja erilaiset tekijät, jotka voivat hidastaa sitä (kuten kuvan pakkaaminen, selaimen välimuisti, JavaScript, teema, laajennukset jne.), Ovat kaikki sinä sivuston omistajana, eivät Web-isäntävastuun vastuulla. Verkon isäntä on vastuussa yllä mainituista palvelin- ja verkkoinfrastruktuureista.

Tästä syystä sinun on keskityttävä voimakkaasti tekijöihin, jotka saattavat estää nopeutta. Aloittaminen on hyvä tapa, mutta tämä ei välttämättä ratkaise nopeusongelmaasi. Hitaan verkkosivuston ongelman ratkaisemiseksi tarvitaan huolellinen prosessi.

Monet verkkoisäntäkoneet ajavat nopeasti ja tarjoavat vankkoja palveluita. Suurimmalla osalla on T1-yhteydet Internetiin, ja ne on optimoitu tarjoamaan sinulle vankkoja palveluita. Verkkosivusi nopeuteen vaikuttava tekijä johtuu usein suurelta osin siitä, mitä käytät sivustossasi, enemmän kuin mihin sivustosi toimii.

Tutkimuksen päätelmät

On tärkeää huomata, että suurin osa nopeustestaustutkimuksista ei ole 100% tarkkoja. Löydät monia online-tutkimuksia web-koneiden nopeustesteillä, mutta ulkoisia tekijöitä on liian paljon, jotka voivat häiritä testejä.

Vaikka tutkimuksemme saattaa näyttää erityisiä vertailutietoja kullekin isäntälle, on mahdollista, että löydät eri tietoja samasta yrityksestä ja samasta isännöintisuunnitelmasta. Ehkä olemme esimerkiksi kirjautuneet Bluehost-jaetun isännöintisuunnitelman piiriin ja saaneet tilauksen aivan uudelle palvelimelle, kun taas seuraava asiakas on osoitettu vanhemmalle palvelimelle, joka saavuttaa käyttöiänsä. Tai ehkä, että tietyllä palvelimella on ongelma ja aiheuttaa katkoksia palvelimen asiakkaille, kun taas kaikki muut asiakkaat ovat täysin hienoja. Jos olet ylläpitänyt sivustoasi saman yrityksen kanssa riittävän kauan, olet ehkä huomannut saavasi sähköpostin sivustosi siirtymisestä uudemmalle palvelimelle lupauksena parantaa nopeutta. Jokainen fyysinen palvelin voi olla erilainen tekijöiden suhteen, joita emme voi mitata ilman suoraa pääsyä itse yritykseen. Näistä syistä kaikkia nopeustestaustutkimuksia olisi käytettävä karkeana mittarina ja sinun tulisi valita verkkoisäntä sen tekniikan pinoon ja ominaisuuksiin perustuen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me