GreenGeeks-arvostelu

Onko GreenGeeks hyvä verkkoisäntä? Lue koko, puolueeton GreenGeeks-arvostelu meidän ammattilaisilla & haitat, suositeltu käyttö, suoritustilastot, kuvakaappaukset, UKK, kuponkeja, & lisää.


GreenGeeks-arvostelu

GreenGreeks

www.greengeeks.com

Palvelimen O / S:Linux
Ohjauspaneeli:cPanel
Auto-Installer:Softaculous
Tietokeskus # 1:Chicago, IL
Tietokeskus # 2:Phoenix, AZ
Tietokeskus # 3:Toronto, Kanada
Tietokeskus # 4:Amsterdam, Alankomaat
Jaettu hosting:Joo
VPS-hosting:Joo
Dedicated hosting:Joo
Jälleenmyyjän hosting:Joo
Pilvipalvelu:Ei

Näytä hosting-suunnitelmat

www.greengeeks.com on itsenäisesti omistama web-hosting-yritys, joka tarjoaa jaettuja, VPS: ää, erillisiä palvelimia ja jälleenmyyjiä tarjoavia web-hosting-palveluita painottaen ympäristöystävällisyyttä kaikissa liiketoiminnan osa-alueissa. Kaikki heidän web-hosting-suunnitelmansa perustuvat nollapäästöisiin, uusiutuviin energialähteisiin. Olemme havainneet, että GreenGeeks on erittäin ammattimainen organisaatio, jolla on erinomaiset tietokeskuksen resurssit ja hyödylliset teknisen tuen edustajat. Me todella pidämme heidän jaetusta ja jälleenmyyjän isännöinnistä, vaikka päivitys VPS: ään tai omistettuun isäntäalustaan ​​voi tulla kalliiksi. Ne ovat loistava valinta yksityishenkilöille, pienille yrityksille, aloittaville yrityksille, voittoa tavoittelemattomille ja kaikille muille, jotka tarvitsevat edullisen ja luotettavan jaetun web-hosting-alustan. Heillä on hyvä yhdistelmä ominaisuuksia jokaisessa suunnitelmassa ja ne erottuvat kilpailua vastaan ​​monin tavoin.

Miksi valita GreenGreeks:

 • Laaja valikoima isäntösuunnitelmia, jotka soveltuvat kaikenlaisiin isännöintiin
 • Äskettäin päivitetyt palvelinlaitteet & parannettu verkkoinfrastruktuuri
 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti ensimmäisenä vuonna
 • Rajoittamaton verkkotila & tiedonsiirto jaetulle isännöintisuunnitelmalle
 • Huipputeknologinen, innovatiivinen tietokeskus, joka perustuu uusiutuvaan energiaan
 • Suuri jälleenmyyjien ylläpitoon – saatavilla on 5 erilaista suunnitelmaa
 • Asiakastuki sähköpostilippujärjestelmän, live-chatin tai puhelimen kautta
 • Hyödyllisiä video-oppaita, joissa selitetään kuinka suorittaa monia suosittuja tehtäviä

Mitkä ovat haitat:

 • Suhteellisen kallis VPS ja omistettu hosting-suunnitelmat
 • GreenGeekin verkkosivustorakentaja on ainutlaatuinen, mutta ei paras valinta
 • Toistuvat käyttäjän valitukset vilpillisistä laskutuskysymyksistä
 • Tukeva uusimisprosentti jaetussa isännöinnissä alkuperäisen kirjautumisen jälkeen

Lopullinen rivi:

GreenGeeks on hyvä, monikäyttöinen web-isäntä, jolla on valikoima erilaisia ​​web-hosting-suunnitelmia, jotka sopivat kaiken tyyppisten verkkojulkaisujen tarpeisiin. Suosittelemme GreenGeeks-sovellusta ensisijaisesti jaetulle perussuunnitelmalle, koska se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja ominaisuudet kohtuulliseen hintaan. GreenGeeks Ecosite Lite -suunnitelma on hyvä arvo, mutta asiakkaiden tulee olla tietoisia lisääntyneestä uusimisprosentista alkuperäisen kirjautumiskauden lopussa. Lisäksi heidän VPS & Omistetut suunnitelmat ovat kalliita verrattuna muihin web-hosting-yrityksiin. GreenGeeksillä on sekoitettu arvosteluja asiakastyytyväisyysluokituksista ja historiaa laskutusongelmista. Asiakastuki on yleensä nopeaa ja tehokasta, ja he tarjoavat myös hyödyllisiä video-oppaita, joissa on tietopohja, johon asiakkaat voivat viitata ongelmien ratkaisemiseksi. Kuten tavallista, asiakkaat saattavat joutua maksamaan hiukan enemmän “ympäristöystävällisistä” palveluista.

GreenGeeks-erikoistarjouskuponki

Aloitetaan isäntä!

GreenGeeksillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

GreenGeeks-asiantuntija-arvostelu

Yritystiedot – GreenGeeksin historia

GreenGeeks aloitti alun perin pienestä Etelä-Kaliforniasta ja kasvoi maailmanlaajuisesti tunnustetuksi web-hosting-yritysksi, jonka palvelimilla on tänään yli 500 000 asiakassivustoa. Trey Gardner perusti GreenGeeksin vuonna 2008, ja sen tehtävänä oli tarjota kaikkein monipuolisimpia web-hosting-tuotteita ja -palveluita, joita kaikkialla Internetissä on mahdollista. Ympäristönäkökohdat korostuvat kaikissa liiketoiminnan näkökohdissa. Kuten heidän nimensä viittaavat, GreenGeeks on ympäristöystävällinen yritys, ja heidän datakeskuksensa toimivat 300% tuulivoimalla. Yritystoimintapolitiikan vuoksi he palauttavat verkkoon 3-kertaisen verran energiaa, jonka heidän verkkopalvelimensa kuluttavat, pääasiassa lahjoittamalla kestävän energian hankkeille maailmanlaajuisesti ja hiilidioksidikaupan ohjelmissa. Viimeisimpien ympäristötieteellisten raporttien mukaan web-hosting-teollisuudesta tulee kansainvälisesti yhtä suuri saastuttaja kuin lentoteollisuudessa vuoteen 2020 mennessä pilvipalvelukeskusten edellyttämän sähkönkulutuksen vuoksi. Nykyään GreenGeeks tunnetaan yhtenä maailman ympäristöystävällisimmistä web-hosting-palveluista, jolla on maine erinomaisesta asiakaspalvelusta & tekninen tuki.

suunnitelmat & Ominaisuudet – Katsaus GreenGeeksin saatavilla oleviin Web-hosting-palveluihin

GreenGeeks tunnetaan ensisijaisesti jaetusta web-isännöinnistään. Yhtiö tarjoaa ilmoittautumisen yhteydessä suuren esittelyalennuksen, jolla on mahdollisuus maksaa etukäteen yksi, kaksi tai kolme vuotta etukäteen. GreenGeeks tarjoaa myös useita VPS-, jälleenmyyjä- ja omistettuja hosting-suunnitelmia. Tässä on nopea yleiskatsaus tarjoamiinsa hosting-tyyppeihin:

Käytettävissä oleva hosting:

Jaettu web-hosting

VPS-web-hosting

Jälleenmyyjän web-hosting

Omistettu web-hosting

Yhteiset web-hosting-suunnitelmat

GreenGeeksin Ecosite-suunnitelma tarjoaa hallitun cPanel-verkkopalvelinympäristön, joka toimii CentOS Enterprise Linux -järjestelmässä rajoittamattomilla verkkotunnuksilla, MySQL-tietokannoilla, SSD-levytilalla ja kuukausittaisella tiedonsiirrolla – alhaisilla käyttöönottokustannuksilla. GreenGeeks tarjoaa myös hallitun WordPress-isännöintisuunnitelman optimoidulla pilvipalvelinympäristöllä verkkosivustoille, jotka toimivat yksinomaan suositussa CMS: ssä. Vaikka WordPress-suunnitelman peruskokoonpano on sama kuin Ecosite Lite, esiasennettujen kehittäjätyökalujen lisääminen on hyödyllinen pienyritysten omistajille ja riippumattomille verkkojulkaisijoille. Kaikki nämä jaetut hosting-suunnitelmat sisältävät ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin kirjautumisen yhteydessä. GreenGeeks siirtää verkkosivustosi ilmaiseksi toisesta hosting-yrityksestä, mukaan lukien sivustotiedostot ja tietokannan. Kaikkiin jaetun hosting-tiliin sisältyy 24/7/365 tekninen tuki ja nopeat vastaukset lippujen tukemiseen keskimäärin 4–6 tuntia. GreenGeeks käyttää parannettua versiota cPanelista jaetussa isännöintitilissä kaikilla vakioominaisuuksilla, kuten Softaculous ja Fantastico, “yhden napsautuksen” komentosarjojen asennusta varten. FTP, sähköpostitilit, MySQL-tietokannat ja palvelimen hallinto tapahtuvat cPanel-käyttöliittymän kautta. GreenGeeks-jaettu hosting on kehittäjäystävällinen, sillä siinä on SSH-käyttö, räätälöity .htaccess-tuki, automaattiset verkkosivustojen varmuuskopiot ja parannetut suojausominaisuudet, jotka sisältyvät kaikkiin tileihin. Kuten useimmat Web-isännät, GreenGeeks tarjoaa 99,99%: n käyttöaikatakuun.

Jaetut suunnitelmat:
Alkuhinta:
Uusintahinta:
Vertailla:
Ecosite Lite$ 2,95 / kk$ 9,95 / kk
WordPress-hosting$ 2,95 / kk$ 9,95 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet, joista pidämme:

 • CentOS Enterprise Linux rajoittamattomalla kaistanleveydellä, verkkotunnuksilla, MySQL-tietokannoilla, & SSD-levytila
 • Useita PHP-versioita (7.1, 7.0, 5.6 ja enemmän)
 • Optimoitu LiteSpeed ​​ja MariaDB nopeaan latausnopeuteen
 • Skaalautuvat laskentaresurssit hybridipilvelle, kuten suorituskyky
 • Ainutlaatuinen PowerCacher
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto GreenGeeksille toisesta verkkoisäntästä

Mitä emme pidä:

 • Molempien suunnitelmien uusiminen on kallista
 • WordPress-isännöintisuunnitelma on pohjimmiltaan sama kuin Ecosite, vain uusi merkki WordPressille

KATSO MYÖS: Katso VPS-web-hosting-oppaamme saadaksesi lisätietoja tämän tyyppisestä web-hosting-palvelusta

VPS-hosting-suunnitelmat

GreenGeeks VPS-hosting toimii OpenVZ: llä, joka tarjoaa hallitun pilvialustan samalla käyttöjärjestelmällä ja kehittäjäpinolla, joka löytyy Ecosite-suunnitelmista. Tällä hetkellä GreenGeeks käyttää CentOS Enterprise Linuxia kaikilla VPS-tileillä, joihin sisältyy ilmainen cPanel- ja WHM-lisenssit. GreenGeeks on kehittänyt patentoidun ohjauspaneelin VPS-asetusten hallintaan reaaliajassa, resurssien käytön seuraamiseen ja saumattomien palvelupäivitysten tilaamiseen ilman, että sinun tarvitsee koskaan käynnistää palvelinta uudelleen. Lisäbonuksena GreenGeeks VPS -käyttäjät saavat ilmaisen eNom-verkkotunnuksen jälleenmyyjätilin, joten yritys tarjoaa kaikki työkalut lukuun ottamatta ClientExeciä, jonka he yleensä sisällyttävät suosittuihin jälleenmyyjäsuunnitelmiinsa jaetulle isännöinnille. Vertailun vuoksi cPanel-lisenssi VPS: lle maksaa yleensä 20 dollaria kuukaudessa ja eNom-jälleenmyyjätilin arvo on 995 dollaria vuodessa. Hallitsevassa VPS-alustamuodossa GreenGeeks tarjoaa myös säännöllisiä tietoturvapäivityksiä, verkon palomuurin määrityksiä, edistyneitä verkkoturvaominaisuuksia ja öisin verkkosivustojen varmuuskopioita ylimääräisistä vakuutuskerroksista, jotka vähentävät omistautuneiden järjestelmänvalvojien tarvetta tehokkaan web-isännöinnin hallinnassa. vaatimukset tuotannossa.

VPS-hosting-suunnitelmat:
Alkuhinta:
Uusintahinta:
Vertailla:
2 Gt RAM-muistiaEi mitään$ 39,95 / kk
4 Gt RAM-muistiaEi mitään$ +59,95 / kk
8 Gt RAM-muistiaEi mitään$ 109,95 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet, joista pidämme:

 • cPanel / WHM -lisenssi sisältyy hintaan, joka on 200 dollaria / vuosi
 • Kaikki VPS-laitteesi tiedot varmuuskopioidaan iltaisin ilmaiseksi
 • Pääkäyttöoikeus on käytettävissä, jotta kehittäjillä on täysi vapaus määrittää palvelinympäristö komentorivityökaluilla tarvittavien ylimääräisten laajennusten tai ohjelmointikielten asentamiseksi.

Mitä emme pidä:

 • Ei johdantohintaa tai erikoistarjouksia ensimmäisistä ostoista
 • VPS-suunnitelmat eivät tarjoa mahdollisuutta asentaa muita Linux- tai Windows-versioita käynnistyväksi käyttöjärjestelmäksi
 • Suunnitelmat ovat kalliita verrattaessa palvelinmäärityksiä muiden yritysten tarjoamiin

KATSO MYÖS: Katso VPS-web-hosting-oppaamme saadaksesi lisätietoja tämän tyyppisestä web-hosting-palvelusta

Jälleenmyyjän web-hosting-suunnitelmat

GreenGeeks-jälleenmyyjätilit on suunniteltu ensisijaisesti verkkoammattilaisille, verkkosivujen suunnittelutoimistoille ja sosiaalisen median markkinoijille, jotka tarvitsevat tavan isännöidä useita asiakasalueita yhdellä kehyksellä ja laskuttaa myös itsenäisesti lisäpalveluita. GreenGeeks-jälleenmyyjän isännöintisuunnitelmien tärkein etu on mukana olevat lisenssit cPanel / WHM: lle, eNomille ja ClientExecille, jotka ovat suhteellisen kalliita, kun ne ostetaan web-hosting-yrityksen suurten alennusten kautta. Ammattikäyttäjät voivat myös ylläpitää riippumatonta ”white label” -verkkoyritystä käyttämällä samoja työkalusarjoja. Vaikka eNom-jälleenmyyjädomeeneissa ei ole paljon korotusmahdollisuuksia, mahdollisuus tarjota verkkotunnusten rekisteröintipalveluita ja web-hosting-tilejä osana vuosittaisia ​​sopimuksia tai kuukausipalvelumaksuja asiakkaille on arvokasta monille riippumattomille verkkojulkaisijoille, suunnittelijoille ja kehittäjille.

Jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat:
Alkuhinta:
Uusintahinta:
Vertailla:
Jälleenmyyjä 10$ 19,95 / kk$ 34,95 / kk
Jälleenmyyjä 20$ 34,95 / kk$ +59,95 / kk
Jälleenmyyjä 30$ 44,95 / kk$ 79,95 / kk
Jälleenmyyjä 40$ 54,95 / kk$ 94,95 / kk
Jälleenmyyjä 50$ +59,95 / kk$ +104,95 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet, joista pidämme:

 • Tukkuhinta verkkotunnuksissa ja web-hosting
 • Se on skaalautuva – voit luoda 10 tiliä oletuksena, mutta uusia tilejä voidaan tukea pyynnöstä
 • Ilmainen siirto GreenGeeks-palveluun, jos siirryt toisesta verkkoisäntästä
 • Hintaan sisältyy ilmaisia ​​varmuuskopioita
 • Skaalattavat resurssit sisäänrakennettu
 • Valkoinen etiketti yksityisillä nimipalvelimilla ja räätälöityllä ohjauspaneelilla vastaamaan tuotemerkkisi logoa ja värejä

Mitä emme pidä:

 • Suunnitelmat ovat hinnallisempia, jos sinulla on vähemmän kuin 10 asiakasta, mutta silti ei ole liian paha

KATSO MYÖS: Tutustu jälleenmyyjän web-hosting-oppaamme saadaksesi lisätietoja tämän tyyppisistä web-hosting-palveluista

Dedikoidun palvelimen hosting -suunnitelmat

GreenGeeks tarjoaa omistettuja palvelimia, vaikka kustannukset ovat melko kalliita. Emme todennäköisesti käyttäisi niitä itse omistettuun palvelimeen yksinkertaisesti kustannusten ja teknisten tietojen vuoksi. GreenGeeksin omistettujen palvelinasuunnitelmien tärkein etu perustuu kuitenkin heidän datakeskuksen tekniikan ja uusiutuvan energian lupausten standardeihin. Koska erillistä palvelinlaitteistoa pidetään hyödykkeenä web-hosting-teollisuudessa ja datakeskusyritykset saavat tukkumyynnin alennuksia myyjiltä, ​​tietokeskusjohtajien ja heidän omistamiensa verkkojen optimointijärjestelmien asiantuntemuksesta on tullut ratkaiseva tekijä valittaessa mitä oma palvelinsuunnitelma ostaa pitkäaikaisissa sopimuksissa. Koska tietotekniikassa on niin paljon käyttökohteita erillispalvelimille, jotka sisältävät pilvipalvelusovelluksia, web-hosting-sovelluksia, mobiilisovelluksia ja usean verkkotunnuksen portfoliohallintaa, GreenGeeks rohkaisee kaikkia omistettujen palveluiden ostajia ottamaan yhteyttä suoraan tekniseen osastoonsa keskustelemaan tarvittavista kokoonpanoista ja tuesta vaatimuksista.

Omistetut suunnitelmat:
Alkuhinta:
Uusintahinta:
Vertailla:
Tulopalvelin$ 169 / kk$ 169 / kk
Vakiopalvelin$ 269 / kk$ 269 / kk
Elite Server$ 319 / kk$ 319 / kk
Pro-palvelin$ 439 / kk$ 439 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet, joista pidämme:

 • Ei paljon.

Mitä emme pidä:

 • Dedikoidut palvelinsuunnitelmat ovat melko kalliita verrattuna muihin yrityksiin.
 • Ei johdantohintaa tai erikoistarjouksia ensimmäisistä ostoista

KATSO MYÖS: Katso VPS-web-hosting-oppaamme saadaksesi lisätietoja tämän tyyppisestä web-hosting-palvelusta

Näyttökuvat – välähdys GreenGeeksin tilinhallintaan & Ohjauspaneeli

Tilisi hallinta GreenGeeksillä on melko yksinkertaista ja suoraviivaista. Kirjaudu ensin GreenGeeks-tilinhallintapaneeliin (AMP) aloittaaksesi (he lähettävät sinulle kirjautumistietosi ilmoittautumisen jälkeen). Alla on kuvakaappaus miltä se näyttää.

Kuvakaappaus GreenGeeks AMP: stä (Account Management Panel)

Täältä voit helposti hallita tiliäsi ja laskutustietojasi. Merkittäviä ominaisuuksia ovat helppo pääsy asiakastukeen ja ilmainen sivuston siirtäminen. Uusille asiakkaille, joilla on olemassa olevia sivustoja, voit pyytää GreenGeeks-sivustojen siirtymistä Tuki-välilehdestä. Tämä on kätevä ominaisuus käyttäjille, jotka eivät halua tehdä kaikkia “töitä” siirrettäessä verkkosivustoa isännältä toiselle. Voit myös ottaa helposti yhteyttä asiakastukeen AMP-käyttöliittymästä napsauttamalla ”Avaa lippu”. Valitettavasti niille, jotka haluavat puhelintukea, heidän tukipuhelinnumeronsa puuttuu vaivattomasti. Sinun on todella katsottava ympärillesi löytääksesi se. Toisaalta on helppoa ottaa yhteyttä GreenGeeks-tiimiin chatin välityksellä välitöntä vastausta varten. He vastaavat yleensä 4–6 tunnin sisällä tukipyyntöpyynnöistä..

Ohjauspaneelin katsaus

GreenGeeks käyttää cPanelia, samaa alan standardin mukaista ohjauspaneelia, jota useimmat verkkoisäntäkoneet käyttävät. Heillä ei ole mukautettuja tuotemerkkejä tai värejä cPanelissaan ja he käyttävät oletusarvoista Paper Lantern- tai X3-teemaa. Jos tunnet cPanelin, tunnet olosi mukavaksi GreenGeeksin kanssa. Se on melko puhdasta eikä siinä ole (tai hyvin vähän) mainoksia. Tässä on kuvakaappaus GreenGeeks-ohjauspaneelista:

Kuvakaappaus GreenGeeks-ohjauspaneelista (cPanel)

Suorituskykytilastot – palvelimet, verkko, & Päällä seuranta

Suorituskyky on avain jokaiselle isäntälle. Alla on yleiskatsaus siitä, mitä saat GreenGeeks-perustilillä.

palvelimet

GreenGeeks käyttää tällä hetkellä Supermicro-palvelimia Intel Xeon -prosessorien kanssa ja 64 Gt DDR3 ECC RAM -muistia suurimmassa osassa jaettua web-hosting- ja VPS-suunnitelmaa. Nämä verkkopalvelimet sisältävät SSD-tallennuksen RAID 10 -matriiseihin, joissa on useita kopioita verkkosivutiedoista, jotka on tallennettu yksikkövian sattuessa, ja myös optimoidaksesi käytettävissä olevan laitteiston verkon kuormituksen tasapainotus. GreenGeeks-palvelimet on määritetty käyttäjän vaatimusten mukaisesti ja SATA SSD -tallennuksella RAID-kokoonpanon sijasta. Omistettujen palvelimien kanssa ei voida taata tallennettujen verkkosivustojen tietojen peilaus tai varmuuskopiointi, ellei asiakas määrittele palveluita hallinnassa.

Alla on erittely niiden laitteiden peruskokoonpanoista, joita nykyisin käytetään niiden jaetussa ja pilvipalvelusuunnitelmassa.

Palvelimen tiedot:

 • PROSESSORI: Intel Xeon -prosessorit
 • RAM: 64 Gt DDR3 ECC -muistia
 • varastointi: SSD-tallennus RAID 10: llä
 • Tyyppi: Yritystason SSD-tietokantavarastointi
 • Yhteydet: BGP4-gigabittiyhteys useisiin Fiber GigE Tier 1 -runkoihin
 • Muut: Ei työpöytälaitteita mitä niin koskaan

GreenGeeks-verkkopalvelimen tiedot

verkko

GreenGeeks tarjoaa kunnollisen suorituskyvyn & luotettavuus – etenkin niiden datakeskuksen tekniikkaan tehtyjen viimeaikaisten parannusten myötä. GreenGeeks-asiakkaana voit valita yhden neljästä eri palvelinpaikasta – Chicago, Phoenix, Toronto ja Amsterdam. Jokainen datakeskus on SAS 70 Type 1 -sertifioitu, 300% tuulivoimainen, toimii Ciscon ja Juniperin reititysteknologialla, samalla kun se on kytketty kansainvälisesti BGP4 Gigabit -monikuitu GigE Tier 1 -rungon järjestelmän avulla..

Päällä seuranta

Testaamme ja seuraamme jatkuvasti GreenGeeksin suorituskykyä Pingdom-sivuston seurantatyökalut saadaksesi teknisemmän mittaustuloksen suoritustiedoista. Alla olevat tulokset on vedetty dynaamisesti Pingdomista:

Käyttöaste:
GreenGeeksin käyttöaikaraportti: viimeiset 30 päivää
Vasteaika:
GreenGeeksin käyttöaikaraportti: viimeiset 30 päivää

HUOMAUTUS TESTITILASTA: Muista, että yllä olevat tiedot eivät edusta täysin kaikkia GreenGeeksissä ylläpitämiä verkkosivustoja. Suorituskykytilastoihin vaikuttaa liian monia tekijöitä – mukaan lukien tietty palvelin, jolla sivustoa ylläpidetään, valittu web-hosting-suunnitelma, todellisen verkkosivuston optimointi, suunniteltu ylläpito, maantieteellinen sijainti jne. Testit suoritetaan jaetulla verkkotunnuksella jokaiselle tarkistetulle verkko-isäntälle, jotta voidaan näyttää vaatimattomimmat suoritustilastot.

Tekninen tuki – Katsaus GreenGeeksin asiakaspalveluun

GreenGeeks-asiakastukitiimi on kaiken kaikkiaan erinomainen ja toistuvissa palvelupyynnöissä yrityksen kanssa olemme olleet kaiken kaikkiaan täysin tyytyväisiä heidän henkilöstönsä ammattitaitoon, heidän huomionsa nopeaan kiinnostamiseen ja ongelmien ratkaisemiseen annettuun tietoon. GreenGeeks tarjoaa asiakastukea sähköpostilippujen, live-chatin ja maksuttomien puhelinlinjojen kautta. Sähköpostilipuihin vastattiin keskimäärin 15 – 20 minuutissa, ja selaimen chat- ja puhelinpalveluissa vaaditaan noin 1 – 5 minuutin odotusaika. GreenGeeksillä on myös online-tietokanta, jota voidaan etsiä ratkaisemaan usein kysyttyjä kysymyksiä tai yleisiä ongelmia kokoonpanojen, web-kehityksen, sähköpostin, FTP: n jne. Kanssa..

GreenGeeks-teknisen tuen katsaus

Tärkeimmät asiakastuen ominaisuudet:

 • Ystävällinen ja avulias asiakastukitiimi, jolla on yksityiskohtaiset tiedot web-palvelimen kokoonpanoista
 • Tietokannasta löytyy runsaasti materiaaleja yleisten ongelmien ratkaisemiseksi nopeasti
 • Maksuton lisätuki ja pieni pitoaika, kun otat suoraan yhteyttä puhelimen edustajiin
 • Sähköpostiliput vastasivat nopeasti, vaikka eivät joskus pystyneet korjaamaan kehityskysymyksiä

TIESITKÖ? Keskimäärin GreenGeeks palvelee yli 60 miljoonaa ainutlaatuista kävijää kuukaudessa kaikilla palvelimillaan.

Turvallisuus – kuinka GreenGeeks pitää verkkosivustosi turvassa

GreenGeeksillä on tietokeskuksessaan hybridiverkkoturvaohjelma, jonka ovat suunnitelleet sisäiset teknikot ja joka on rakennettu pääasiassa julkisesti saatavilla olevista kolmansien osapuolien ohjelmistoapuohjelmista. Asiakkaille, joilla on jaettu VPS-jälleenmyyjä, & Omistettujen suunnitelmien mukaan koko keskuksen tietoturvaa hallinnoi tietokeskuksen henkilökunta. Sivustojen omistajat voivat ottaa käyttöön verkkosivustojensa lisäverkkoturvatoimenpiteitä, kuten SiteLock, joka etsii haittaohjelmia ja suojaa tuotantopaikkoja MySQL-injektiohyökkäyksiltä. CPanel-kirjautuminen ja FTP-palvelimen käyttö on suojattu IP-osoitteen mustalla listalla estämään raa’an voiman salasanan hakkerointihyökkäykset. GreenGeeks tarjoaa myös apuohjelmia sähköpostin roskapostin torjumiseksi, jotka voidaan ottaa käyttöön cPanelissa webmail- tai SMTP / POP-tileille. Jotkut tärkeimmistä eduista & GreenGeeks-asiakaspalvelun haitat ovat:

 • Hallittu pilvikäytäntö eliminoi säännöllisten palvelinpaikkojen tarpeen & OS-päivitykset
 • CentOS Enterprise Linux & cPanel on testattu laajasti vertaisarvioinnissa hyväksikäytön suhteen & Bugs
 • Dedikoidut IP-osoitteet ja SSL-varmenteet ovat kalliita & ilmaisia ​​vaihtoehtoja ei tarjota
 • Softaculous ilmoittaa käyttäjille säännöllisesti, kun CMS-päivitykset ovat saatavilla automaattisille asennuksille

UKK – hyödyllisiä vastauksia ostamisesta GreenGeeksistä

Tässä on joitain usein kysyttyjä kysymyksiä GreenGeeks-hosting-palvelusta:

Kuinka voin tilata web-hosting GreenGeeksiltä?

Voit tilata web-hosting-suunnitelman GreenGeeksiltä vierailemalla heidän verkkosivustollaan www.greengeeks.com. Voit myös tilata puhelimitse heidän myyntiosaston kautta numerolla 877-326-7483.

Mitä maksuja GreenGeeks hyväksyy?

GreenGeeks hyväksyy kaikki tärkeimmät luottokortit (Visa, MasterCard, American Express, & Löydä) sekä PayPal.

Kuinka voin peruuttaa?

Voit peruuttaa tilisi milloin tahansa. Soita heidän laskutusosastoon tai lähetä peruutusviesti.

Saanko hyvityksen & kuinka se toimii?

Joo. GreenGeeks tarjoaa 30 päivän riskittömän rahojen palautustakuun. Tämä tarkoittaa, että määräaikoja tai sopimuksia ei ole ja voit peruuttaa milloin tahansa. Sinulla on kuitenkin 30 päivää aikaa saada täysi hyvitys. Jos peruutat 30 päivän kuluttua, saat hyvityksen (lähinnä palautuksen jäljellä olevasta ajasta, jota et ole käyttänyt). Huomaa myös, että jos rekisteröit verkkotunnuksen GreenGeeks-palvelun kautta, maksua ei palauteta 24,95 dollaria. Joten ole varovainen! Koska verkkotunnuksen peruutusmaksut ovat ylihinnoiteltuja, suosittelemme ostamaan verkkotunnuksen toisen palveluntarjoajan kautta ensimmäisen ilmaisen tarjouksen jälkeen.

Auttaako GreenGeeks siirtämään / siirtämään nykyisen verkkosivustoni heille?

Kyllä, he tekevät yhden cPanel-siirron ilmaiseksi. Tämä tarkoittaa, että kaikki verkkotunnukset, Addon-verkkotunnukset, Aliverkkotunnukset, sähköpostitilit ja cPanel-asetukset ovat mukana. He tekevät myös parhaansa siirtääkseen myös muun kuin cPanel-isännöidyn sivuston. Jos tarvitaan lisätyötä, he voivat periä lisämaksun. Useimmissa tapauksissa sivuston siirtämisen tulisi olla ilmaista.

Johtopäätös – isännöidä vai ei isännöidä?

Paras web-hosting-yritys valitseminen ylläpitämään verkkosivustosi on tärkeä päätös, jossa on paljon tekijöitä, jotka on otettava huomioon. Muista vertailla huolellisesti GreenGeeksin tarjouksia nähdäksesi, ovatko heidän palvelut sinulle sopivia.

Täydellinen luettelo kaikista GreenGeeeks-tuetuista ominaisuuksista on heidän verkkosivuillaan osoitteessa www.greengeeks.com.

Oletko valmis ostamaan? Käytä GreenGeeks-kuponkia!

Tutustu GreenGeeks-kuponkkisivumme päivitettyyn luetteloon erikoistarjouksista ja edullisimmista GreenGeeks-tarjouksista tällä hetkellä..

Kerro meille ajatuksesi

Oletko käyttänyt GreenGeeksiä aiemmin? Onko sinulla positiivista tai kielteistä kokemusta, jonka haluat jakaa kanssamme? Lähetä meille rehellinen palaute osoitteessa .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map