A2-hosting-arvostelu 2018

Onko A2-hosting hyvä web-isäntä? Lue koko puolueeton A2-hosting-arvostelu, joka sisältää ammattilaiset & haitat, suositeltu käyttö, suoritustilastot, kuvakaappaukset, UKK, kuponkeja, & lisää.


A2-hosting-arvostelu

A2-hosting

www.a2hosting.com

Palvelimen O / S:Linux & Windows
Ohjauspaneeli (t):cPanel / Plesk / Webuzo
Auto-Installer:Softaculous
Tietokeskuksen sijainti # 1:Michigan, Yhdysvallat
Tietokeskuksen sijainti # 2:Amsterdam
Tietokeskuksen sijainti # 3:Singapore
Jaettu hosting:Joo
VPS-hosting:Joo
Dedicated hosting:Joo
Jälleenmyyjän hosting:Joo
Pilvipalvelu:Joo

Käy verkkosivustolla

www.a2hosting.com on palkittu web-hosting-yritys, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn datakeskuksen palveluita pk-yrityksille, uusille yrityksille, voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, ammattimaisille bloggaajille, web-kehittäjille, verkkokauppasivustoille ja riippumattomille verkkojulkaisijoille. Olemme havainneet, että he ovat siellä yksi nopeimmista ja tehokkaimmista verkkoisäntäkoneista – jopa ylittäen monia alan suurimpia, suositumpia yrityksiä. A2-hosting on yksi suosituimmista suosituksista verkkosivustojen omistajille, koska heidän palvelintason nopeus, edistyksellinen tekninen tuki, yleinen matala hinta ja suuri valikoima käytettävissä olevia web-hosting-suunnitelmia johtuvat. Ne ovat myös erinomainen valinta verkko- ja mobiilisovelluksille, jotka vaativat palvelimien mukautetun määrityksen tukemaan tiettyjä ohjelmointikieliä. Yhtiö on äskettäin käynnistänyt hallitun WordPress-isännöintipalvelun, useita innovatiivisia pilv VPS-suunnitelmia ja uuden “Turbo” -päivityksen tietyille tilille, joka tarjoaa jopa 20-kertaisen sivun latausnopeuden, mikä tekee loistavasta palvelusta entistäkin paremman.

Miksi valita A2-hosting:

 • Nopeat ja luotettavat optimoidut nopeat web-hosting-palvelut
 • Erinomainen valinta web-kehittäjille & ohjelmoijat, jotka tarvitsevat alustan mukauttamisvaihtoehtoja
 • ”Kehittäjän käyttöoikeus” -ratkaisu sivuston omistajille myöntää web-kehitysryhmälle pääsy isännöintitiliin jakamatta pääkirjautumistietoja
 • Antaa asiakkaille mahdollisuuden valita palvelimen sijainti joko Yhdysvalloissa, Euroopassa tai Aasiassa
 • Hallinnoidut ja hallitsemattomat web-hosting-suunnitelmat monenlaisilla teknisillä kokoonpanoilla
 • Erinomainen valinta WordPressille 6x nopeammalla sivun latausnopeudella
 • Konfiguroi automaattisen ohjelmiston asennukset parhailla nopeuden ja suojausominaisuuksilla
 • Tarjoaa monikerroksisia jälleenmyyjäpaketteja web-suunnittelijoille ja aloittaville yrityksille
 • SSD-tallennustila sisältyy nyt ilmaiseksi useimpiin tilisuunnitelmiin
 • Shoppailijoiden hyväksymät arvostelut osoittavat, että 96% 604 asiakkaasta suosittelee A2 Hosting -sovellusta ystävälle
 • ”Aina saatavissa” -tukipalvelut puhelimitse, live-chatissa ja sähköpostitse
 • Hallitsematon VPS-suunnitelma alkaa 5 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa laajan valikoiman käyttöjärjestelmiä

Mitkä ovat haitat:

 • Useimmat muut kuin WordPressin CMS-isännöintisuunnitelmat eivät tarjoa lisäominaisuuksia
 • Ei paras valinta aloittelijoille, jotka eivät käytä kaikkia työkaluja
 • Turbo Boost- ja Turbo Cache -palvelut ovat kalliita VPS: llä & Omistettu suunnitelma
 • CPanelin ylihinnat, Softaculous, & CloudLinux-lisenssit hallitsemattomiin suunnitelmiin
 • R1Soft CDP varmuuskopiointipalvelu on hinnoiteltu lisäksi 83–100 dollaria kuukaudessa

Lopullinen rivi:

A2-hosting tarjoaa laajan valikoiman määritysvaihtoehtoja isännöintisuunnitelmissaan tukeakseen edistyneitä web-kehitys- ja sovellusohjelmointivaatimuksia. Pidämme erityisesti heidän hallitsemattomista VPS- ja omistettujen palvelinjärjestelmistä, joissa on tuki CentOS: lle, cPanelille, Debianille, Fedoralle, Slackwarelle, Ubuntulle ja Gentoolle. A2-hosting on loistava valinta WordPressille, ja se on esiasennettu A2-optimointipalvelulla edistyneelle sivujen pakkaamiselle ja verkkosivustojen välimuistille. Heidän A2-optimoitu sivustonkiihdytin käyttää Turbo-välimuistia, APC: tä, OPcachea ja Memcachedia entistä nopeammiksi sivun latausnopeuksin, lisävaihtoehtoilla integroida HTTP / 2, SPDY, ESI ja CloudFlare CDN. Railgun -optimointi on vain .98 dollaria kuukaudessa, ja jokaiselta erilliseltä IP-osoitteelta laskutetaan 1,96 dollaria kuukaudessa. Valitettavasti sivustojen omistajat ja web-kehittäjät, joilla on houkutus maksimoida kaikki A2-hosting-suunnitelmissa olevat lisäominaisuudet ja mukautetut määritysvaihtoehdot, maksavat todennäköisesti enemmän kuin odotettiin alustalveluista, mutta tämä on kompromissi premium-hosting-tilille eliittilaitteistojen kanssa. Emme epäröi suositella A2-hosting-palveluita kilpailijoille sivustonomistajille, jotka etsivät luotettavaa, suorituskykyistä web-hosting-suunnitelmaa, jossa on huipputeknisiä teknisiä innovaatioita ja tukea uusimpiin verkkostandardeihin..

A2 Hosting-erikoistarjouskuponki

Aloitetaan isäntä!

A2-hosting-ohjelmalla on 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit kokeilla sitä riskittömästi.

A2-hosting-asiantuntija-arvostelu

Yritystiedot – A2-palvelimen historia

A2 Hosting perusti alun perin vuonna 2001 Bryan Muthig Ann Arborissa, Michiganissa. A2 Hostingin alkuperäinen nimi oli Iniquinet. Bryan loi Iniquinetin vaatimattomana aloitusliiketoimintana palvellakseen vain muutamia alan paikallisia asiakkaita. Yritystensä kasvaessa Bryan päätti valita uuden nimen. Vuonna 2003 yritys muutti nimeksi A2 Hosting kunnianosoituksena rakkaudestaan ​​paikalliselle Ann Arbor -yhteisölle. Nykyään A2 Hosting on kasvanut innovatiiviseksi yritykseksi, jolla on useita kansainvälisiä tietokeskuksia, jotka kaikki tarjoavat asiakkaille suosituimman web-kehitysohjelmiston parhaat versiot. A2 Hosting oli ensimmäinen web-hosting-yritys, joka tuki PHP 5: tä, ja he ovat johtaneet myös PHP 7: n toteutukseen. Bryan on edelleen A2 Hosting -yrityksen toimitusjohtaja, ja kun häneltä kysyttiin, mikä on hänen päätavoite yritykselleen, hän perfraasi Mahatma Gandhin sanomalla: “Olla isäntä, jota haluaisimme käyttää itse.” A2 Hosting on johtava “vihreissä” web-isännöintipalveluissa, joka on sataprosenttisesti hiilidioksidipäästöjä, ja Carbonfund.org: n kumppani lisäämällä tietoisuutta globaalin ilmastonmuutoksen uhista.

suunnitelmat & Ominaisuudet – Katsaus A2 Hosting -palvelun käytettävissä oleviin Web-hosting-palveluihin

A2-hosting tarjoaa laajan valikoiman monipuolisia web-hosting-suunnitelmia, jotka soveltuvat kaikenlaisiin verkkosivustojen kehittämiseen, verkkoyhteisöön tai mobiilisovelluksiin. A2 Hosting tarjoaa jaetut hosting-suunnitelmat Linuxissa & Windows-palvelimet, VPS-suunnitelmien kolme erilaista versiota, hallittu WordPress-isännöintiympäristö, jälleenmyyjän isäntäpaketit ja erilliset palvelimet. He myyvät VPS- ja omistettuja palvelinpaketteja sekä hallituissa että hallitsemattomissa suunnitelmissa, joissa on laaja valikoima käyttöjärjestelmän tukijärjestelmiä ja laitteistoasetuksia. Suurin osa suunnitelmista suoritetaan CentOS: lla, CloudLinuxilla ja cPanelilla. Turbo Server -päivitys on saatavana tarjoamalla enemmän prosessoria & Tilien RAM-resurssit, palvelimien kohdalla sallittujen samanaikaisten käyttäjäprosessien vähentäminen ja jopa 20x parempi suorituskyky kuin tavallisessa Apache-asennuksessa. Kaikki jaetut hosting-tilit on tällä hetkellä määritetty Apache 2.2, PHP 5.3-7.0, MySQL 5.6, PostgreSQL 9.4, Python 2.6-3.2, Ruby 1.8, PERL 5.10 kanssa., & Node.js. Jaettuihin hosting-suunnitelmiin sisältyy myös ilmainen SSL / TLS-varmenne ja tuki tiedostojen siirtämiselle tai versionhallinnalle FTP / SFTP: llä, SSH-pääsy, Rsync, Git, CVS, Subversion, & Oikukas.

Käytettävissä olevat suunnitelmat:

Linux & Windows-jaettu web-hosting

Cloud-web-hosting

Linux & Windowsin hallitsema / hallitsematon VPS-web-hosting

Ylläpito WordPress

Linux & Windows-jälleenmyyjän web-hosting

Linux & Windowsin hallinnoima / hallitsematon omistettu web-hosting

Sinun on määritettävä, mikä A2-hosting-suunnitelmista sopii verkkosivustosi kehittämisvaatimuksille ja budjetille. Useimmat pienyritysten omistajat ja yrittäjät aloittavat yleensä jaetulla isännöintisuunnitelmalla ja päivittävät VPS: ksi, jos verkkosivuston liikenne ylittää sen, mitä johdantotilit sallivat. A2-hosting on kuitenkin myös erinomainen siirtämään suuren liikenteen verkkosivustoja muilta web-hosting-yrityksiltä paremman suorituskyvyn ja kustannussäästöjen aikaansaamiseksi. Voit tilata mukautetun RAM-muistin, suorittimen ytimen, suorittimen nopeuden ja kiintolevyn tai SSD-muistin tarkan määrän mistä tahansa VPS: stä tai erillisestä palvelintasuunnitelmasta. Suurimpaan osaan suunnitelmia sisältyy myös 50 dollaria Bing / Yahoo! mainoshyvitykset, SEO-markkinointityökalut ja runsaasti lisäominaisuuksia analytiikkaan, turvallisuuteen, & verkkosivustojen varmuuskopiot.

Alla on yksityiskohtaisempi yleiskuva kaikista A2-hosting-suunnitelmista plussa ja miinuksilla, joiden avulla voit määrittää tarvitsemasi:

Yhteiset web-hosting-suunnitelmat

A2 Hosting on toteuttanut skaalatun resurssien allokoinnin jaettuihin hosting-suunnitelmiinsa, mikä on osa alan kasvavaa trendiä. Sen sijaan, että kaikki jaetut isännöintisuunnitelmat määritetään vastaanottamaan sama määrä RAM-muistia ja suorittimen käsittelyä tiliä kohden, A2 Hosting tarjoaa nyt näiden resurssien suuremman allokoinnin kalliimpaan suunnitelmaan. Tästä on hyötyä paitsi tietokantaprosessin intensiivisissä CMS-sivustoissa myös monen verkkotunnuksen salkun ylläpidossa. Lite-suunnitelman avulla asiakkaat saavat vain 500 Mt fyysistä RAM-muistia, 4 Gt virtuaalista RAM-muistia ja pääsyn yhteen CPU-ytimeen. Tämä on edelleen 2–4x enemmän kuin muissa vastaavissa web-hosting-suunnitelmissa, mutta sitä voidaan käyttää vain yhdessä verkkotunnuksessa. Swift-suunnitelma tarjoaa 1 Gt fyysistä RAM-muistia, 8 Gt virtuaalista RAM-muistia ja prosessointi 2 CPU-ytimellä. Tämä vastaa monia VPS-suunnitelmia muissa verkkoisäntäisissä. Viimeiseksi, Turbo-suunnitelman avulla käyttäjät saavat 2 Gt fyysistä RAM-muistia, 8 Gt: n virtuaalimuistia ja pääsyn 2 ytimeen monisivuston liikennevaatimuksia varten. Voit isännöidä rajoittamattomia verkkotunnuksia Swift- ja Turbo-suunnitelmissa.

Tässä on nopea hintakatsaus A2 Hostingin tarjoamiin jaettuihin web-hosting-suunnitelmiin. Huomaa, että hinnoittelu on Linuxille. Napsauta ”Näytä tiedot” nähdäksesi Windows-hinnoittelun.

Jaetut hosting-suunnitelmat:
Alkuhinta:
Uusintahinta:
Vertailla:
Lite$ 3,92 / kk$ 7,99 / kk
nopea$ 4,90 / kk$ 9,99 € / kk
Turbo$ 9,31 / kk$ 18.99 / mo
ammattilainen$ 13,95 / kk$ 23,99 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet, joista pidämme:

 • Turbo-suunnitelma on edistyksellinen palvelinoptimointiohjelmistopaketti, joka tunnetaan nimellä A2 Optimized Site Accelerator. Tämä on pohjimmiltaan Turbo Cachen, APC: n, OPcachen ja Memcachedin esiasetettu asennus laitteistoon, joka isännöi noin 80% vähemmän verkkotunnuksia kuin muut jaetut hosting-suunnitelmat. Koska sivustosi eivät jaa palvelinresursseja niin monen samanaikaisen asiakkaan kanssa, sivut latautuvat paljon nopeammin kuin perinteiset hosting-suunnitelmat. Kehittyneimpien verkkosivustojen välimuistiin liittyvien kehittäjäratkaisujen avulla, jotka on jo integroitu alustaan, säästät tuhansia dollareita ohjelmointi- ja järjestelmänhallintakustannuksissa joutumatta palkkaamaan yksityistä ryhmää ratkaisun rakentamiseksi. Voit myös saada ilmaisen pääsyn CloudFlare Plus -sovellukseen (8 dollaria kuukaudessa) ja Railgun-optimoijaan (0,98 dollaria kuukaudessa) sivustollesi Turbo-suunnitelman avulla. Säästöt ovat suunnilleen yhtä suuret kuin itse isännöintipalvelun kokonaiskustannukset, jos ne ostetaan itsenäisesti. Suosittelemme lukitsemista Turbo-suunnitelmaan 51%: n johtavaan alennukseen.
 • 50% enemmän fyysistä RAM-muistia ja 4-kertaisesti muiden web-hosting-yritysten tarjoaman virtuaalisen RAM-muistin kanssa jaetussa isäntätilillä ja rajoitettua yhden verkkotunnuksen osoitettua palvelinresurssien käyttöä, verkkosivustosi on taattu toimivan paremmin A2 Hosting Lite -suunnitelmassa kuin se olisi samoin hinnoitelluilla ”rajattomilla” isännöintipalveluilla, joissa käytetään Linuxia & cPanel. Pidämme tätä voitona, mutta tilillä on silti suorituskykykaasu, joka johtuu optimointityökalujen rajoituksista, joita A2 Hosting käyttää edistämään päivityksiä korkeampaan hintaan.
 • Swift-suunnitelma on paljon tehokkaampi ja toiminnallisempi kuin Lite-suunnitelma, ja vain 4,90 dollarilla kuukaudessa johdantohinnoilla, se on paljon rajoittamattomalle verkkotunnuksen isännöinnille. Saat noin 3x fyysistä RAM-muistia ja 8x virtuaalista RAM-muistia, jonka muut yritykset tarjoavat samanlaisilla tileillä korkeammilla hinnoilla. Tarjolla on kaikki CentOS: n mukaiset cPanel-isännöinnin vakioominaisuudet, sekä täydellinen sarja bonusohjelmia, kuten edistynyt tietoturva, liikenteen analysointi, SEO, roskapostin torjunta, versionhallinta ja komentorivinhallintatyökalut.
 • Turbo-suunnitelma tarjoaa keskimäärin 6x fyysisen RAM: n ja 8x virtuaalisen RAM-muistin, jonka tarjoavat vertailukelpoiset cPanel-isännöintisuunnitelmat rajoittamattomilla verkkotunnuksilla muissa yrityksissä. Kun mukana on täydellinen ohjelmistotyökalu edistyneeseen sivuvälimuistiin ja CloudFlare CDN -integraatio, kaikki mitä tarvitset CMS-sivustojen verkkosivustojen suorituskyvyn parantamiseksi, tarjotaan “ulkona” Nginx-integraatiota lukuun ottamatta. Suurin osa muista yrityksistä mainostaa samanlaisia ​​suunnitelmia pilvipalveluratkaisuna, kun taas A2 Hosting arvioi suunnitelmaa erittäin kilpailukykyisesti ulkomaisen teollisuuden standardien mukaisesti.

Mitä emme pidä:

 • Perus- ja Prime-suunnitelmien uusimiskustannukset ovat yli kaksinkertaiset johdantohintaan.

KATSO MYÖS: Tutustu jaetun web-hosting-oppaamme saadaksesi lisätietoja tämän tyyppisestä web-hosting-palvelusta

Cloud-web-hosting-suunnitelmat

A2 Hosting -ympäristön Cloud VPS -suunnitelmat perustuvat SwiftServer-alustaan ​​ja tarjoavat hybridi-lähestymistavan hallittujen ja hallitsemattomien VPS-tilien välillä. Virtualisointiympäristö on rakennettu KVM: lle ja a CloudStack infrastruktuuri, jolla on mahdollisuus asentaa CentOS, Debian, Fedora, FreeBSD, Slackware, Ubuntu tai Gentoo. CPanelin käyttäminen näillä tileillä edellyttää lisenssin ostamista suoraan myyjältä. HDD-tallennuksen perustarjonta Cloud VPS -tileillä on merkittävä haittapuoli, koska sivuston omistajat maksavat noin 3 dollaria enemmän per 10 Gt tallennustilaa SSD-päivityksestä. Tämä on noin 2,5–3x kalliimpaa kuin muut SSD-tallennuspalvelut, joissa monet yritykset tarjoavat päivitysvaihtoehdon kaikille tileille ilmaiseksi SSD-standardiksi..

Tässä on nopea hintakatsaus pilvipalvelun web-hosting-suunnitelmiin, joita A2 Hosting tarjoaa:

Cloud-hosting-suunnitelmat:
Alkuhinta:
Uusintahinta:
Vertailla:
alkaa$ 15 / mo$ 15 / mo
Mediaani$ 20 / mo$ 20 / mo
Ässä$ 25 / mo$ 25 / mo

Tärkeimmät ominaisuudet, joista pidämme:

 • voit valita suorittimen käsittelynopeuden sekä ytimien määrän, RAM-muistin ja tallennusvaihtoehdot dynaamisesti Cloud VPS -suunnitelmien avulla.
 • CloudStack tukee myös paremmin SDN (Software Defined Networking) -sovellusta..
 • A2 Hostingin hallitsemattomien puitteiden OpenVZ-suunnitelmat ovat alle puoleen monien muiden pilv VPS-suunnitelmien hinnoista tarjoamalla samalla enemmän resursseja, kuten oletus SSD-tallennustila ja suuremman määrän paketeissa olevia ohjelmistotyökaluja.

Mitä emme pidä:

 • Jotkut käyttäjät pitävät parempana KVM: ää, koska se tarjoaa “totta” virtualisoinnin riippumattomalla ytimellä ja enemmän eristystä kuin OpenVZ turvallisuuden parantamiseksi. Toiset väittävät, että KVM vaatii enemmän palvelinresursseja määritysvaihtoehdoissa vastaavasti toimiakseen yhtä tehokkaasti kuin OpenVZ.

KATSO MYÖS: Tutustu pilviviestien hosting-oppaaseemme saadaksesi lisätietoja tämän tyyppisestä web-hosting-palvelusta

VPS-web-hosting-suunnitelmat

A2-hosting tarjoaa laajan valikoiman VPS-suunnitelmia, sekä Linuxissa että Windowsissa, sekä hallituina tai hallitsemattomina. Yhteenvetona voidaan todeta, että A2 Hosting -yhtiön hallitsemattomat VPS-suunnitelmat ovat suunnilleen yhtä lähellä “paljaan metallin” hypervisor-kehystä kuin näet nykyään markkinoilla, ja mahdollisuus asentaa erilaiset Linux-käyttöjärjestelmät toimitetuista tilannekuvista. Nämä tilit tarjoavat hyvän toiminnallisen arvon, jos käytetään avoimen lähdekoodin vaihtoehtoa cPanelille. Ole kuitenkin valmis varauduttava moniin monimutkaisiin järjestelmien hallintatyöhön, samoin kuin alustan tietoturvan, palomuurien ja palvelinlaajennusten hallintaan komentorivin kautta. Minkä tahansa lisälaitteistoresurssien päivityksen tai ohjelmistolisenssin lisääminen lisää suunnitelmien kustannuksia merkittävästi. Näiden syiden vuoksi katsomme A2 Hosting -yhtiön hallitsemattomia VPS-suunnitelmia enemmän niche-tuotteena, jolla on suuri vetovoima geeksille, mutta jota muut hosting-suunnitelmat voivat usein ylittää ja alittaa hinnoittelussa, kun kaikki vaatimukset otetaan huomioon yhdessä.

A2 Hosting -palvelun hallitsevalla VPS-suunnitelmalla asiakkaat saavat saman CentOS- ja cPanel-pohjaisen asennuksen, jota yritys käyttää jaetussa isäntätilissä. Voit lisätä Turbo Boost -päivityksen mihin tahansa suunnitelmaan 14,53 dollarilla kuukaudessa, 20-kertaisesti nopeammalla nopeudella, joka perustuu ohjelmiston kokoonpanon optimointiin ja alimyyntiin tarkoitettujen palvelinresurssien käyttöön. Turbo Boost + Turbo Cache -päivitys on 19,80 dollaria kuukaudessa, APC: n, OPcachen ja Memcachedin esiasetetut sovellukset. Turbo-päivitykset sisältävät myös HTTP / 2-, SPDY-, ESI- ja Websocket-välityspalvelimen toteutuksen. Kaikki Ylläpito VPS-suunnitelmat sisältävät CloudFlare CDN: n ilmaisen integroinnin, jälleenmyyntityökalut ja kaikki A2 Hostingin jaetuilla tileillä olevat käyttöympäristöominaisuudet. Tämän kehyksen puitteissa A2-hosting-teknikot hallitsevat kaikki alustaan ​​vaadittavat tietoturvapäivitykset ja järjestelmänhallinta, mikä tekee siitä helppokäyttöisen avaimet käteen -menetelmän edistyneelle web-isännöinnille korkean suorituskyvyn sovelluksille..

Tässä on nopea hintakatsaus heidän VPS: n web-hosting-suunnitelmiin Linuxille. Napsauta ”Näytä tiedot” nähdäksesi Windows-hinnoittelun.

Hallinnoidut VPS-suunnitelmat:
Alkuhinta:
Uusintahinta:
Vertailla:
Hallitsematon – Sisäänpääsy$ 5 / kk$ 5 / kk
Hallitsematon – puolivälissä$ 10 / mo$ 10 / mo
Hallitsematon – Yläosa$ 15 / mo$ 15 / mo
Hallittu – virta+$ +32,99 / kk$ 49,99 / kk
Hallittu – Prestige+$ 46,19 / kk$ 69,99 / kk
Ylläpito – Pinnacle+$ 65,99 / kk$ +99,99 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet, joista pidämme:

 • Hallitsemattomat VPS-suunnitelmat A2 Hostingissa alkavat vain 5 dollaria kuukaudessa. Käyttäjillä on pääkäyttäjän käyttöoikeudet ja paljon mukautettuja määritysvaihtoehtoja käyttöjärjestelmässä. Lisäksi heillä on nyt Webuzo, järjestelmänvalvojapaneeli, joka auttaa sinua visuaalisesti hallitsemaan VPS-järjestelmääsi.
 • Käyttäjät, jotka nauttivat työskentelystä bash- ja shell-komentosarjojen kanssa Linuxissa, voivat houkutella paljon virtaa pois Top VPS -suunnitelmasta, mutta lisäämällä vain 1 Gt RAM-muistia kokoonpanoon, asetetaan se silti kaksinkertaiseksi Turbo-tilin hintaan jaetussa isännöinnissä huomattavasti. vähemmän resursseja käytettävissä sivuston omistajille. Suunnitelman hinta nostaa nopeasti enemmän päivityksiä, joita sovelletaan laitteisto-eritelmiin. Siitä huolimatta voit määrittää eliitin VPS-järjestelmän tämän suunnitelman perusteella, jos olet valmis maksamaan ylimääräiset kustannukset.
 • Noin 12-kertaisesti muissa yrityksissä saatavilla olevan jaetun hosting-suunnitelman resursseilla sivuston omistajat voivat hyödyntää A2 Hosting -palvelun ilmaisia ​​siirtopalveluita päivittääkseen VPS-tiliin Power + -suunnitelman avulla.
 • Prestige + VPS -suunnitelma on toiminnallisesti ekvivalentti ja monin tavoin tehokkaampi kuin muut tällä hetkellä markkinoilla olevat erilliset palvelinasuunnitelmat. Se on myös melko kallista, hintaan 46,19 dollaria kuukaudessa alkuprosenteilla ja 69,99 dollaria kuukaudessa uusimisesta. Koska useimmat vertailukelpoiset erilliset palvelinsuunnitelmat, joissa suoritetaan sama laitteistokonfiguraatio, ovat usein 2-kertaisia ​​hintaan, pidämme tätä edullisena, ja sitä suositellaan erittäin kannattaville sivustoille, kuten verkkokauppoille tai suosituille blogeille, joilla on liikennevaatimukset investoinnin tukemiseksi.
 • Sivustojen omistajat, joilla on edistyneet vaatimukset, säästävät huomattavasti käyttämällä A2 Hosting -palvelimen hallintaa VPS-alustaa muiden palveluiden yli. Ellei sinun erityisesti tarvitse ajaa muita Linux-käyttöjärjestelmien jakelua, suosittelemme tätä suunnitelmaa hallitsemattomien VPS-tilien yli. CPanel-lisensointi on näiden suunnitelmien mukaan halvempaa, ja saat kaikki A2 Hosting -yrityksen omistaman CentOS-asennuksen edut lisälaitteiden ja optimointiohjelmistojen avulla. Pelkästään tämä voi säästää tuhansia dollareita erillisissä järjestelmänvalvojan kustannuksissa verrattuna tee-se-itse-lähestymistapaan. Nämä suunnitelmat ovat myös halvempia kuin monet erilliset palvelimet, joilla on enemmän allokoituja resursseja. Hyödyntäkää Turbo-päivitys parhaaseen suorituskykyyn ja sivun latausnopeuksiin, joita markkinoilla tällä hetkellä on saatavana VPS-alustalta. Nämä suunnitelmat ovat ihanteellisia yrityssivustoille, jotka vaativat korkeampaa palvelua ja luotettavuutta.

Mitä emme pidä:

 • 5 dollaria kuukaudessa on suunniteltu vain pienelle resurssipaketille: 512 Mt RAM-muistia, 1 CPU-ydin, 20 Gt SSD-tallennustila ja 2 Tt siirtoa. Toiminnallisesti tällä paketilla voi todella olla vähemmän resursseja verkkosivustojen ylläpitämiseen kuin monissa jaetussa isännöintisuunnitelmassa. Seurauksena on, että mahdolliset käyttäjät siirtyvät nopeasti VPS: n konfigurointiin lisäämällä RAM-muistia, CPU-ytimiä, tallennus- ja siirto-ominaisuuksia.
 • Entry VPS -suunnitelman 5 dollarin perushinta ei sisällä cPanel-lisenssiä, mutta tarjoaa kuitenkin kyvyn asentaa CentOS, Debian, Fedora, Slackware, Ubuntu tai Gentoo. Perus-Linux-käyttöjärjestelmän asentaminen ja Pleskin tai muun hallintakomentosarjan lisääminen pakettiin, kuten Webmin, Virtualmin, Vesta, ZPanel jne. Voivat säästää rahaa ja tehdä tästä rajoitetusta paketista hyödyllisen valinnan joillekin sovelluksille, mutta useimmat sivuston omistajat saavat paremman suorituskyvyn ja ominaisuuksia yhdessä A2 Hosting -palvelun jaetusta suunnitelmasta.

KATSO MYÖS: Katso VPS-web-hosting-oppaamme saadaksesi lisätietoja tämän tyyppisestä web-hosting-palvelusta

Ylläpito WordPress-suunnitelmat

A2 Hosting -palvelimen ylläpitämät WordPress-suunnitelmat ovat yhdistelmä räätälöityjä palvelinmäärityksiä ja kolmansien osapuolien laajennuksia. Tuloksena on turvallisempi ja nopeampi WordPress-sivusto. Olemme havainneet, että A2-hosting ja WordPress toimivat hyvin yhdessä. WordPress-isännöidyt sivustot latautuvat erittäin nopeasti ja ovat myös turvallisempia. Heidän plugin suorittaa välimuistin tietokannan, widgetit, sivut ja CMS-sisällön palvellakseen selaimen asiakkaille. A2-hosting-palvelu pakata kuvat, kun ne ladataan ja ladataan; poistaa ylimääräiset välilyönnit, välilehdet, rivinvaihdot ja kovat palautukset HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedoista; ja ottaa gzip-pakkauksen käyttöön, jotta sivujen kokonaiskoko pienenee. Koska kirjautumissivun osoite on tunnettu oletus-URL useimmissa WordPress-verkkosivustoissa, A2 Hostingin laajennus muuttaa kyseisen URL-osoitteen millekin vaikeammalle skriptirobotien pääsylle. Aina kun blogin kävijät yrittävät kirjautua sisään tai lähettää kommentin, heidät haastetaan Captcha-palapelilla kirjautumis- ja kommenttilomakkeissa. Honeypot estää kaikkia automatisoituja ohjelmistoja asemasta ihmisenä. Turvallisuuden lisäämiseksi A2-hosting estää teemojen ja laajennusten luvattoman muokkaamisen WP-administa. Optimoitu WordPress-asetus lisää myös Apache-verkkopalvelinasääntöjä, jotka kovettavat WordPressin tunnetuista hyökkäyksistä verkkopalvelinohjelmistoon. Kaiken kaikkiaan tämä on arvokas palvelu, jota monet WordPress-sivuston omistajat hyödyntävät mielellään paremman suorituskyvyn ja nopeamman sivun latausnopeuden saavuttamiseksi..

Tässä on nopea hintakatsaus heidän WordPress-suunnitelmiin:

Ylläpito WordPress-suunnitelmat:
Alkuhinta:
Uusintahinta:
Vertailla:
1-sivusto$ +12,97 / kk$ 26,47 / kk
2-sivustot$ 19,48 / kk$ 39,77 / kk
Rajoittamaton$ 37,97 / kk$ 77,49 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet, joista pidämme:

 • Ilmainen Jetpack-henkilökohtainen lisenssi
 • WP-CLI esiasennettu
 • Sivuston lataus kehitystäsi ja testausta varten
 • Päivittäisiä, automatisoituja varmuuskopioita, joita on helppo käyttää

Mitä emme pidä:

 • Mukana Plesk eikä cPanel
 • Uusimisprosentit ovat erittäin korkeat ja vaativat 24 kuukauden ajanjakson saadakseen mainostetun esittelyhinnan

KATSO MYÖS: Tutustu WordPress-web-hosting-oppaamme saadaksesi lisätietoja WordPressistä & sivujen ylläpito.

Dedicated Server Web -suunnitelmat

A2 Hosting -palvelussa on monimutkainen joukko omistettuja palvelinasuunnitelmia, jotka perustuvat neljään pääalustaan. Alkaen halvimmista tai perusteellisimmista laitteistomäärityksistä A2-hosting tarjoaa jokaiselle alustalle useita eri päivitysvaihtoehtoja merkkituotteiden korkeammina porrastetuina suunnitelmina sekä mahdollisuuden valita lisämuutoksia suorittimeen, muistiin, tallennustilaan ja tiedonsiirtorajoihin. rakentaa ainutlaatuisia palvelinlaitteistoratkaisuja. Monet A2 Hosting -yrityksen tarjoamista erillisistä palvelinasuunnitelmista perustuvat hybridi virtualisointitekniikoihin, toisin sanoen niiden SwiftServer-, Turbo Server- ja Turbo Cache -alusta-asennusten tehokkaampiin versioihin, vähemmän riippuen kiinteistä telineeseen asennettavista laitteistoista..

Tässä on nopea hintakatsaus Dedicated web-hosting-suunnitelmiin, joita A2 Hosting tarjoaa:

Dedikoidut palvelinsuunnitelmat:
Alkuhinta:
Uusintahinta:
Vertailla:
Puoli oma palvelin$ 9,31 / kk$ 18.99 / mo
Hallitsematon Flex-palvelin$ 99,59 / kk$ 119,99 / kk
Ylläpito Flex Server$ 141,09 / kk$ 169,99 / kk
Core Flex -palvelin$ 141,09 / kk$ 169,99 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet, joista pidämme:

 • Hallitsemattoman Flex Server -palvelimen avulla voit valita monista eri Linux-jakeluista käyttöjärjestelmän asennukseen juuripääsyllä
 • Ylläpito Flex-palvelimella saat ilmaisen cPanel + Softaculous -lisenssin, jota ajaa CentOS: lla ilman pääkäyttäjän oikeutta.
 • Core Flex Server -palvelimella saat CentOS-palvelimen ilmaisilla cPanel + Softaculous -lisensseillä, joilla on pääkäyttäjän käyttöoikeudet.

Mitä emme pidä:

 • Hinta.

KATSO MYÖS: Tutustu omistettuun web-hosting-oppaaseemme saadaksesi lisätietoja tämän tyyppisestä web-hosting-palvelusta

Jälleenmyyjän web-hosting-suunnitelmat

A2 Hosting -jälleenmyyjäsuunnitelmat toimivat CentOS-jakeluun CloudLinux, jolla kaikilla rekisteröidyillä asiakastilillä on lupa käyttää cPanelia itsenäisesti verkkotunnuksen hallintaan ja palvelimen asetusten määritykseen. Asiakastilit sisältävät kaikki käyttöympäristön ominaisuudet, jotka löytyvät A2 Hosting -järjestelmän jaetuista suunnitelmista. Kaikkien jälleenmyyjätilien mukana on ilmainen WHMCS-lisenssi, paitsi Bronze-paketti. Jälleenmyyjäsuunnitelmiin sisältyy myös mahdollisuus päivittää kaikki isännöidyt alatilit Turbo Server -alustalle yhdessä vain 6,60 dollarilla kuukaudessa (10 dollaria kuukaudessa Platinum-suunnitelmalla). Tämä on paljon, kun otetaan huomioon, että Turbo-päivitys voidaan myydä myös ensisijaisena palveluna kaikille yrityksen isännöimille asiakkaille. Yhdessä muiden pakettityökalujen kanssa sisältyy eNom-verkkotunnuksen jälleenmyyjälisenssi, joka tarjoaa mahdollisuuden merkitä asiakkaille .com, .org, .net ja muut gTLD-tiedostot.

A2 Hosting -jälleenmyyjäsuunnitelmien mukaisesti jokaiselle ainutlaatuisella cPanel-tilillä rekisteröidylle asiakkaalle osoitetaan samat Swift-suunnitelman palvelinresurssit jaetun isännöinnin yhteydessä: 2 ydintä, 1 Gt fyysistä RAM-muistia ja 8 Gt virtuaalista RAM-muistia. Tämän vuoksi ei ole todellista kannustinta ilmoittautua korkeamman tason suunnitelmaan, ellei sinulla ole liikennettä ja yritystä tukemaan sitä. A2-hosting tarjoaa saumattomat päivitykset alustalle ilman tarvetta hallita siirtymiä. Jokainen suunnitelma sisältää yhden erillisen IP-osoitteen, mutta voit aina myydä uusia verkkokaupan asiakkaille kuukausittaisen laskutuksen avulla järjestelmänvalvojan työkalusarjan avulla. Nämä jälleenmyyjäsuunnitelmat ovat ihanteellinen tapa web-ammattilaisille, pienyrityksille, freelancereille, verkkosuunnittelijoille, graafikoille, ohjelmoijille, web-kehittäjille ja sosiaalisen median markkinoijille laskuttaa web-hosting- ja verkkotunnuksen rekisteröintipalveluita asiakkaille.

Tässä on nopea hintakatsaus Dedicated web-hosting-suunnitelmiin, joita A2 Hosting tarjoaa:

Jälleenmyyjäsuunnitelmat:
Alkuhinta:
Uusintahinta:
Vertailla:
Pronssi$ 13,19 / kk$ 19.99 / mo
Hopea$ 18,47 / kk$ 27,99 / kk
Kulta$ 24,41 / kk$ 36,99 / kk
Platina$ 40,91 / kk$ 61,99 / kk

Tärkeimmät ominaisuudet, joista pidämme:

 • Koska jokainen jälleenmyyjäsuunnitelma tarjoaa identtiset palvelinresurssien allokoinnit Swift-suunnitelmalle jaetussa isännöinnissä, joka maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa (9,99 dollaria alle uusimisprosentin), on mahdollista saada noin 380 dollarin perustulos 40 asiakasta kohden, laskutettaessa 9,99 dollaria kuukaudessa vain 13–20 dollarin menot ja lisähinta verkkotunnusten myyntiin yhdessä verkkopalvelujen kanssa. Tilin tiedonsiirtorajoitukset takaavat, että palvelimet eivät ylikuormitu “rajattomasti” isäntäalisuunnitelmissa.
 • A2 Hosting -jälleenmyyjätilit eivät ole kokonaan halpoja, mutta hopeapaketti maksaa vähemmän kuin cPanelin, WHM: n, WHMCS: n lisenssien yhteenlaskettu hinta, & eNom. Suosittelemme, että aloitat tämän suunnitelman Bronze-version kanssa, jotta saataisiin hyödyksi käytettävissä olevan WHMCS-lisenssin suuruiset alennukset..
 • Kultasuunnitelma on yksi parhaimmista saatavissa olevista arvoista A2 Hosting-jälleenmyyjäalustalla, jossa voit laskuttaa 800 dollaria kuukaudessa web-hosting-palveluissa 24,41–36,99 dollaria kuukausittaisella sijoituksella. Tämä osoittaa, kuinka kannattavaa web-hosting-teollisuus voi olla, jos myyt liikaa palvelintaloja ja isännöit vähän liikennettä käyttäviä verkkosivustoja, jotka käyttävät vain murto-osan kunkin suunnitelman käytettävissä olevista resursseista. Tämän vuoksi tili on rajoitettu 1 Tt: n tiedonsiirtoon kuukaudessa. Jotkut web-suunnitteluyritykset kulkevat entistä korkeampien kateiden kuukausiasiakkaille, laskuttavat jopa 20 dollaria kuukaudessa tai lisäävät korkeampia ylläpitopalveluita tarjoamaan räätälöityjä hallintasuunnitelmia CMS-sivuston omistajille.

Mitä emme pidä:

 • Mukana olevan WHMCS-lisenssin puuttuminen on ainoa haittapuoli pronssisuunnitelmalle, koska monet ihmiset kirjautuvat jälleenmyyjätilille tärkeimpänä kannustimena käyttää WHMCS-alustaa verkkopalvelumaksujen laskutukseen..

KATSO MYÖS: Tutustu omistettuun web-hosting-oppaaseemme saadaksesi lisätietoja tämän tyyppisestä web-hosting-palvelusta

Näyttökuvat – välähdys A2 Hosting -palvelun tilinhallintaan & Ohjauspaneeli

Tilisi hallinta A2 Hosting -palvelussa on erittäin suoraviivaista. Heillä on vasta suunniteltu AMP (Account Management Panel), jolla on helppo pääsy rekisteröityihin tilitoimintoihin, palvelusuunnitelmiin ja käytettävissä oleviin alustoihin. Jos sinulla on useita hosting-suunnitelmia heidän kanssaan, voit hallita kutakin ostettuasi hosting-tiliä kätevästi mukana toimitetuilla “hallinta” -painikkeilla. Kannattaa huomauttaa, että heidän asiakastukipalveluidensa on helppo käyttää ja mahdollisuus avata lippu verkkosivustolla. A2-hosting on kuuluisa teknisestä tuestaan ​​ja tarjoaa yleensä nopean käännöksen kaikista kyselylomakejärjestelmän kautta esitetyistä kysymyksistä. Alla on kuvakaappaus heidän AMP: stä.

Tilinhallintapaneeli

Kuvakaappaus A2 Hosting AMP: stä (Tilinhallintapaneeli)Katsaus A2 Hosting AMP: hen (Tilinhallintapaneeli)

Ohjauspaneeli

Tavallisissa jaetussa isännöintisuunnitelmissaan A2 Hosting käyttää merkkituotetta cPanel. Se on melko tyypillinen useimmille isäntille. Tässä kuvakaappaus:

Näyttökuva A2-hosting-ohjauspaneelista (cPanel)Katsaus A2 Hosting -sovelluksen mukautettuun cPaneliin

A2 Hosting rakentaa suurimman osan palvelusuunnitelmista cPanelin, CentOS: n ja WHM: n ympärille. Kuitenkin heidän hallitut WordPress-suunnitelmansa ja Windows-isäntösuunnitelmansa käyttävät vaihtoehtona Plesk-ohjelmaa. cPanel on teollisuuden yleisimmin käytetty web-hosting-hallintatyökalu, joka tarjoaa kaiken mitä tarvitset web-kehitykseen. A2 Hosting tarjoaa myös cPanel-tiliin integroidun Softaculous-sovelluksen suosittujen avoimen lähdekoodin skriptien “yhdellä napsautuksella” -asennukseen. A2 Hosting cPanel on vakiona, ja teeman räätälöinti on minimaalista, eikä siinä ole erikoistarjouksia, mainoksia tai markkinointikampanjoita. Graafiseen käyttöliittymään ei ole sekoitettu räätälöityä suunnittelua, paitsi A2-hosting-banneri ja vihreä sävytetty tausta. Alla olevassa kuvakaappauksessa voit nähdä cPanelin sellaisena kuin se käynnistetään ensimmäistä kertaa hallintaosa. Käyttäjä voi säätää näitä oletusasetuksia edelleen luodakseen ainutlaatuisen hallintakonsolin web-kehitys- ja verkkotunnusasetuksille.

Suorituskykytilastot – palvelimet, verkko, & Päällä seuranta

A2 Hosting -yrityksen päädatakeskus sijaitsee Michiganissa. Se on sijoitettu keskitetysti, jotta asiakkaat kaikkialla Yhdysvalloissa pääsevät nopeaan nopeuteen pienellä viiveellä. Heillä on myös 2 muuta tietokeskusta asiakkaille, jotka asuvat Euroopassa (Amsterdam) ja Aasiassa (Singapore). Jokainen tietokeskus on tarpeeton ja SSAE16-sertifioitu. Yhtiö käyttää laajaa valikoimaa erilaisia ​​laitteistokonfiguraatioita toimintansa eri segmenteillä, mukaan lukien kolme erilaista virtualisointikehystä. Heidän laitteistoon sisältyy pääasiassa Intel Core i3- ja Xeon E5 -suorittimiin perustuvia telineasennuspalvelimia, jotka vaihtelevat kaksoisydimistä 12-ytimisiin yksiköihin, joissa on DDR-3 RAM-muisti ja valinnanvara HDD: n välillä. & SSD-tallennustila. A2 Hosting optimoi koko verkkonsa useilla tasoilla käyttämällä patentoituja ratkaisuja saavuttaakseen alan korkeimmat suorituskykystandardit. Yhtiön datakeskukset käyttävät tason 3, Savvisin, Global Crossingin ja Cogent Communicationsin monikotiverkkoyhteyksiä nopeiden kuituoptisten yhteyksien palveluntarjoajina kansainvälisesti. Joitakin protokollia, jotka he ovat toteuttaneet paikallisverkon nopeuden ja sivun latausaikojen parantamiseksi, ovat HTTP / 2, Websocket, ESI, SPDY, APC, Memcached, Railgun ja Anycast DNS. Suurin osa näistä laajennuksista tarjotaan optimaalisissa asetuksissa palvelinarkkitehtuurille niiden SwiftServer-, Turbo-palvelin- ja Turbo-välimuistialustoilla..

Päällä seuranta

Testaamme ja seuraamme jatkuvasti A2 Hosting -sovelluksen suorituskykyä Pingdom-sivuston seurantatyökalut saadaksesi teknisemmän mittaustuloksen suoritustiedoista. Alla olevat tulokset on vedetty dynaamisesti Pingdomista:

Keskimääräinen suorituskykytilastot jaetulle pohjalle:

 • Palvelimen käyttöaika: 99,99%
 • Palvelimen vasteaika: 375ms
 • kuukausittaisten seisokkien lukumäärä: 2
 • Kuukausittaiset seisokit yhteensä: 3 minuuttia
 • Testin sijainti: Pohjois-Amerikka
 • Isännöity tyyppi testattu: Yhteiset
 • Testattu isännöintisuunnitelma: Pohjapiirros (Lite)
 • Keskimääräinen sivun latausnopeus: 600 ms

A2 isäntäpalvelimen tiedot

HUOMAUTUS TESTITILASTA: Muista, että yllä olevat tiedot eivät edusta täysin kaikkia A2-hosting-palvelun ylläpitämiä verkkosivustoja. Suorituskykytilastoihin vaikuttaa liian monia tekijöitä – mukaan lukien tietty palvelin, jolla sivustoa ylläpidetään, valittu web-hosting-suunnitelma, todellisen verkkosivuston optimointi, suunniteltu ylläpito, maantieteellinen sijainti jne. Testit suoritetaan jaetulla verkkotunnuksella jokaiselle tarkistetulle verkko-isäntälle, jotta voidaan näyttää vaatimattomimmat suoritustilastot.

Tekninen tuki – Katsaus A2-hosting-asiakaspalveluun

A2 Hosting on tunnettu erinomaisesta tuestaan ​​ja on itse ilmoittanut olevansa tyytyväinen 5/5. Muista, että kuten minkä tahansa yrityksen kanssa, tosiasiallisesti saatu tuki riippuu edelleen merkittävästi siitä, mihin edustajaan olet yhteydessä yhteydenpitoa varten.

A2-hosting-teknisen tuen katsaus

Tärkeimmät asiakastuen ominaisuudet:

 • Asiakastuki live-chatin, sähköpostilipun, puhelimen ja Skypen kautta.
 • Tukipalvelu nopea pääsy usein kysyttyihin kysymyksiin, oppaisiin ja ohjeisiin, jotka ovat saatavilla sekä asiakkaille että muille.
 • Maksuton puhelinnumero tukea varten.
 • 1–3 minuutin keskimääräinen odotusaika puhelintuen kautta & live chat.
 • Puhelintuki sijaitsee kohteessa Ann Arbor, Michigan.
 • Ensisijainen tuki saatavana hintaan 19,99 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa jopa nopeammat lippuvasteet kuin normaalisti omistettu guru-tukitiimi.
 • Twitter-tilan hälytykset tietoa kaikista ongelmista tai seisokkeista.

TIESITKÖ? A2-hosting oli yksi ensimmäisistä verkkoisäntäkoneista, joka otti käyttöön SSD (Solid State Drive) -majoituksen!

Turvallisuus – Kuinka A2-hosting pitää sivustosi turvassa

Suojaus on kriittinen osa hyvää web-isäntää. A2 Hosting tarjoaa asiakkailleen useita verkkosivustojen ja henkilökohtaisten tilien suojausominaisuuksia, jotka riippuvat heidän henkilökohtaisista tarpeistaan. Tässä on joitain tärkeimpiä suojausominaisuuksia:

 • Edistynyt sähköpostin roskapostin ja virusten tunnistaminen kautta barrakuda, tehokas ja teollisuuden luotettava tietoturva & tietosuojayritys. Tämä on premium-palvelu, joka A2 Hosting veloittaa ylimääräisen 3 dollaria kuukaudessa yhdestä verkkotunnuksesta tai 10 dollaria kuukaudessa rajattomista verkkotunnuksista. Jos haluat jotain ilmaista, heillä on myös tavalliset sähköpostisuojausasetukset Appache Spam Assassin- ja BoxTrapper-ohjelmien kautta, joita yleisesti löytyy useimmista Linux-verkkoisäntäkoneista. Vaikka ilmaisten vaihtoehtojen pitäisi olla hienoja useimmille pienyritysten verkkosivustoille, Barracuda on erinomainen palvelu, jos tarvitset sitä.
 • Kehittäjän käyttöoikeudet joten web-kehittäjä (t) pääsevät helposti verkkosivustosi ja tiliasetuksien tarvittaviin osiin näkemättä laskutustietojasi tai vastaanottamatta pääsalasanaasi. Tämä on uskomattoman hyödyllinen ja paljon turvallisempi ominaisuus, joka kaikkien verkkoisäntäkoneiden tulisi ottaa käyttöön (mutta ei kaikkien tehdä). A2 Hosting -palvelun kehittäjäoikeuden avulla voit antaa kehittäjille kirjautua sisään isännöinnin ohjauspaneeliin, ostaa tarvittavia hosting-lisäyksiä ja päivityksiä, hallita tilisi eri asetuksia ja jopa lähettää tukilippuja ja vastata niihin. Jos tarvitset jonkun muun työskentelemään verkkosivustollasi, kehittäjän käyttöoikeudet ovat kätevä ja turvallisempi tapa tehdä se.
 • SSL-varmenteet erilaisilla maksuteilla vaihtoehdoilla, jotka alkavat 49,95 dollaria vuodessa yhden sivuston SSL: llä. Voit myös luoda helposti ilmaisen SSL: n tilillesi Let’s Encrypt -sovelluksen avulla.
 • Kaksikerroinen todennus (2FA) turvallisempaa kirjautumista varten. A2-hosting tukee tätä ja voit määrittää tämän tilillesi lisäämään ylimääräisen suojaustason.
 • A2-palvelimen ikuinen turvallisuus , joka on vain termi, jota he käyttävät useisiin tavanomaisiin tietoturvaominaisuuksiin, pitää tilisi turvassa muun muassa automaattisen parantamisen suojaamiseksi, palvelinten kovettumiseen ja virustarkistuksiin. KernalCaren avulla A2 Hosting voi viedä tietoturvapäivitykset ympäri vuorokauden web-palvelimellesi käynnistämättä uudelleen.
 • Parannettu verkkosivustojen suojaus luotettavan verkkosivustojen turvayrityksen Sucurin kanssa. Tämä on premium-vaihtoehto, jota voit käyttää myös fyysisen verkkosivustosi seuraamiseen ja kovettumiseen.
 • Automaattinen varmuuskopiointi & palautuspalvelut verkkosivustoille, joilla on tiedostojen arkistointitiedot & tietokantatiedot.

UKK – hyödyllisiä vastauksia ostamisesta A2-hosting-palvelusta

Tässä on joitain A2-hosting-palveluita koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä, joista voi olla hyötyä:

Kuinka voin tilata web-hosting-suunnitelman A2 Hostingilta?

Voit ostaa web-hosting-tilin A2 Hosting -palvelusta käymällä heidän verkkosivustollaan www.a2hosting.com. Voit myös tilata puhelimitse tai heidän myyntiosastonsa kautta numeroon 888-546-8946. Suosittelemme tilaamista verkosta, koska se on helpompaa ja nopeampaa. Näet myös erittelyn hinnoista ja ominaisuuksista.

Mitä maksuja A2 Hosting hyväksyy?

A2 Hosting hyväksyy vaikuttavan määrän maksuja. He hyväksyvät kaikki tärkeimmät luottokortit, PayPalin, 2CheckOutin, henkilö- tai yritystšekit, maksumääräyksen ja pankkisiirron. Huomaa: Ei ole suositeltavaa maksaa sekillä, koska tätä maksutapaa ei palauteta.

Kuinka voin peruuttaa?

Voit peruuttaa tilisi milloin tahansa. Sinun on vain täytettävä ja lähetettävä heidän verkkosivustoltaan löytyvä virallinen peruutuslomake.

Saanko hyvityksen & kuinka se toimii?

Joo. A2-hosting tarjoaa 30 päivän tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa, että määräaikoja tai sopimuksia ei ole ja voit peruuttaa milloin tahansa. Sinulla on kuitenkin 30 päivää aikaa saada täysi hyvitys. Jos peruutat 30 päivän kuluttua, saat hyvityksen (lähinnä palautuksen jäljellä olevasta ajasta, jota et ole käyttänyt). Huomaa myös: verkkosivustojen siirtopalvelut, verkkotunnusten rekisteröinti, SSL / TLS-varmenteet ja muut kertaluonteiset maksut eivät palaudu!

Johtopäätös – isännöidä vai ei isännöidä?

Paras web-hosting-yritys valitseminen ylläpitämään verkkosivustosi on tärkeä päätös, jossa on paljon tekijöitä, jotka on otettava huomioon. Muista verrata huolellisesti A2-hosting-palveluiden tarjouksia nähdäksesi, ovatko heidän palvelut sinulle sopivia.

Jos haluat lisätietoja A2-hosting-palvelusta ja nähdä kaikki niiden tuetut ominaisuudet, käy heidän verkkosivuillaan osoitteessa www.a2hosting.com.

Oletko valmis ostamaan? Käytä A2-hosting-kuponkia!

Tutustu A2 Hosting-kuponkkisivullamme, niin löydät erikoistarjouksia ja alennuksia useimmista A2 Hosting -palvelun web-hosting-suunnitelmista.

Kerro meille ajatuksesi

Oletko käyttänyt A2 Hostingia aikaisemmin? Onko sinulla positiivista tai kielteistä kokemusta, jonka haluat jakaa kanssamme? Lähetä meille rehellinen palaute osoitteessa .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me