5 parasta verkkokaupan verkkoympäristöä

Katsaus ylläpitämiin verkkokaupan suosituimpiin verkkoihin & verkkokauppasivuston rakentaminen ja kuinka valita oikea juuri sinun tarpeitasi varten.


Virallinen opas parhaaseen isännöityyn verkkokauppapaikkaan

Oikean isännöidyn verkkokauppaalustan löytäminen verkkokaupan perustamiseen voi tuntua pelottavalta tehtävältä. Haluat myydä tuotteitasi verkossa ja olet kuullut, että isännöidyt verkkokaupan alustat voivat tehdä verkkokauppasivuston perustamisen helpoksi. Mutta koska käytettävissä on satoja verkkokauppaa, et ehkä tiedä mihin kääntyä. Tässä artikkelissa luetellaan viisi suosittua vaihtoehtoa isännöidylle verkkokauppialustalle ja keskustellaan sitten siitä, mitä sinun pitäisi etsiä näiltä alustoilta, jotta voit määrittää yrityksellesi parhaimman valinnan.

Paras isännöidyt verkkokauppaympäristöt yhdellä silmäyksellä

Tässä on nopea yleiskatsaus isännöityjen verkkokauppojen viidestä parhaasta vaihtoehdosta, ja kunkin yrityksen tärkeimmät ominaisuudet esitetään alla:

foorumi
Alkaa:
Suositellaan:
Lue lisää
Wix$ 17,00 / kkedullinen & helppo ratkaisu pienille verkkokaupoilleLisätietoja
Shopify$ 29.99 / moKattavin verkkokaupan alustaLisätietoja
BigCommerce$ 29,95 / kkTehokkaat mukautusominaisuudet soveltuvat parhaiten suurempiin kauppoihinLisätietoja
Volusion$ 15,00 / kkParas tuoteraskaille verkkokaupoilleLisätietoja
3DCart$ 19.99 / moSisältää isäntä edistyneillä ominaisuuksilla edulliseen hintaanLisätietoja

Paras isännöity verkkokaupan alustayhtiö # 1 - Wix

Alkaa: 17,00 dollaria kuukaudessa

Wix
Edullinen hosting-ratkaisu pienille verkkokaupoille

www.wix.com on suosittu verkkosivustojen rakentaja, jolla on oma isännöity verkkokaupan alusta, joka sopii erinomaisesti pienyritysten omistajille. Se on yksinkertainen, helppo käyttää ja edullinen. Ne ovat täydellinen pienille verkkokauppayrityksille, jotka eivät aio laajentaa varastonsa määrää yli 100 tuotteeseen. Wix sopii hyvin myös yrittäjille, jotka eivät ole koskaan rakentaneet verkkosivustoa aikaisemmin ja haluavat pitää aloituskustannukset alhaisina. Se ei ole yksinkertaisempaa kuin niiden vedä ja pudota -editori, jonka avulla voit suunnitella edullisen ja kauniin verkkosivuston. Wix on luotettava isäntä pienille verkkokaupoille, jotka tarvitsevat helppokäyttöisen verkkosivustojen rakentajan.

Avainominaisuudet:

 • Helppokäyttöinen
 • Yksinkertainen varastonhallinta
 • Ei transaktiomaksuja
 • Mobiiliystävällinen
 • edullinen
 • Vedä n pudota rakentaja

Paras isännöity verkkokauppaympäristöyritys # 2 - Shopify

Alkaa: 29,99 dollaria kuukaudessa

Shopify
Kattavin verkkokaupan hosting

www.shopify.com hallitsee tällä hetkellä ylläpitämiä verkkokaupan alustoja, joilla on yli 200 000 käyttäjää. Se on erinomainen monipuolinen valinta kaupan pitämiseen. Aloittelijat, jotka eivät ole koskaan rakentaneet verkkokauppasivustoa, voivat keksiä kuinka käyttää yksinkertaista käyttöliittymää pienellä avulla, mutta Shopify soveltuu myös toimintojen ja skaalautuvuuden tarjoamiseen myymälän laajentamiseksi. Heidät tunnetaan parhaiten laajasta valikoimasta kauniita, moderneja teemoja, joiden reagoiva malli sopii sekä pöytätietokoneiden että mobiililaitteiden katsojille. Jokainen teema on todella upea ja lisää välitöntä uskottavuutta tuotemerkkiisi. Shopify tarjoaa täyden 24/7-asiakastuen, joka on ylittämätöntä. Jos ilmenee ongelmia, Shopify-asiantuntijat ovat saatavilla live-chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta melkein heti. Et löydä itsesi odottamaan keskustelemaan edustajan kanssa. Shopify on kaikkein kattavin isäntä yrityksille, jotka haluavat verkkokaupan, jota ne voivat laajentaa.

Avainominaisuudet:

 • Helppokäyttöinen
 • Vastuulliset teemat
 • 24/7 asiakastuki
 • Mobiilihallintasovellus
 • Hakukoneoptimointi
 • Rajoittamaton määrä tuotteita
 • 70 maksuporttia

Kokeile jos ILMAISEKSI

Paras isännöity verkkokaupan alustayhtiö # 3 - BigCommerce

Alkaa: 29,95 dollaria kuukaudessa

BigCommerce
Paras tehokkaisiin mukautusominaisuuksiin

www.bigcommerce.com on luotettava alusta, joka on suunniteltu pienille ja keskisuurille yrityksille. Edistyneemmät web-kehittäjät arvostavat joustavia mukautusominaisuuksia, koska alusta on rakennettu HTML-pohjaiseksi & CSS-koodaus. Vaikka jotkut isännöidyt alustat veloittavat 1–3 prosenttia tapahtumaa kohden, BigCommerce ei tee sinua maksamaan maksua jokaisesta myynnistä. On kuitenkin tärkeää huomata, että heidän kuukausisuunnitelmien hinnoittelumalli perustuu myyntimääräsi. Jos aloitat perussuunnitelmalla ja tulot kasvavat, suunnitelmasi päivittyy automaattisesti. Yritysten, joiden vuosittainen voitto on yli 125 000 dollaria, on maksettava Pro-suunnitelmasta 200 dollaria kuukaudessa. Tämän alustan kohokohta on rajaton kaistanleveys jokaiselle suunnitelmalle. Suuremmat yritykset, joilla on paljon sivustojen liikennettä, hyötyvät rajattomasta kaistanleveydestä. BigCommerce on isännöity alusta, joka soveltuu parhaiten pienille yrityksille, joiden liikevaihto on alle 125 000 dollaria tai suuremmille yrityksille, jotka tarvitsevat ylimääräistä kaistanleveyttä.

Avainominaisuudet:

 • Sosiaalisen median integraatio
 • Lisäominaisuudet
 • HTML & CSS-kyky
 • Ei transaktiomaksuja
 • Vastuulliset teemat
 • Yhden sivun kassalla

Paras isännöity verkkokaupan alustayhtiö # 4 - Volusion

Alkaa: 15,00 dollaria kuukaudessa

Volusion
Paras tuoteraskaille verkkokaupoille

www.volusion.com erottuu parannetusta varastonhallintajärjestelmästään. Jos aiot kuljettaa suuren määrän tuotteita myymälässäsi, sinun on helppo seurata myynti- ja varastotasoa heidän alustallaan. Volusion antaa sinun tavoittaa vaivattomasti laajemman yleisön integroimalla myymäläsi eBay, Amazon ja Facebook -sovelluksiin. Heidän teemojaan voidaan muokata HTML: n avulla & CSS, joten jos et tiedä koodausta, saatat tarvita Web-kehittäjältä apua mallien asettamiseen aluksi. Alussa on pieni oppimiskäyrä, mutta mallien avulla on helppo lisätä uusia tuotteita pitkällä tähtäimellä. Jos aiot aloittaa myymälässäsi blogin sisältömarkkinointia varten, on tärkeää huomata, että Volusion ei tarjoa tätä laajennusta. Sinun on käytettävä kolmannen osapuolen isäntää ja linkitettävä siihen. Volusion on isännöintiratkaisu, joka sopii parhaiten pienille yrityksille, jotka tarvitsevat tehokkaan varastonhallintajärjestelmän.

Avainominaisuudet:

 • eBay & Amazonin integrointi
 • Edistynyt varastonhallinta
 • Ei transaktiomaksuja
 • HTML & CSS-kyky
 • Mobiilikaupan hallinta
 • Kanta-asiakasohjelma

Paras isännöity verkkokaupan alustayhtiö # 5 - 3DCart

Alkaa: 19,99 dollaria kuukaudessa

3DCart
Sisältää hosting edistyneillä ominaisuuksilla edulliseen hintaan

www.3dcart.com tunnetaan parhaiten tarjoamalla laaja valikoima kehittyneitä ominaisuuksia jokaisella kuukausisuunnitelmalla. Suurin ero 3dcart-hosting-palveluissa on pääsy ladattuihin ominaisuuksiin jopa alhaisimmalla hinnalla. Muut suositut alustat edellyttävät päivitystä saadaksesi lisää ominaisuuksia. Lisäksi luettelossa olevien tuotteiden lukumäärä riippuu siitä, mikä kuukausisuunnitelma sinulla on. Heidän teemansa tarjoavat useita ainutlaatuisia vaihtoehtoja, joten verkkosivustosi ei näytä samanlaiselta kuin muut 3Dcart-kaupat. Muut alustat tarjoavat mukavia teemoja, mutta monet niistä näyttävät samanlaisilta. Jos myyt globaaleja tuotteita, 3dcart on johtava alusta suurelle määrälle yhdyskäytäviä. Kaiken kaikkiaan 3cart on laadukas isäntä hintatajuisille yritysomistajille, jotka haluavat eniten ominaisuuksia.

Avainominaisuudet:

 • Useita toimitusvaihtoehtoja
 • Ei transaktiomaksuja
 • Ainutlaatuinen teemavalinta
 • 160 maksuväylää
 • Hakukoneoptimointi
 • Täydelliset ominaisuudet @ jokainen suunnitelma

Isännöidyn verkkokauppialustan valitseminen

Brändillesi sopivan verkkokauppaympäristön valitseminen

Monet verkkokaupan isäntien tarjoamista ominaisuuksista vaikuttavat ensi silmäyksellä melko samanlaisilta. Siksi on joitain kysymyksiä, jotka sinun pitäisi kysyä itseltäsi päätöksenteon kaventamiseksi. Aiotko esimerkiksi käynnistää käynnistyksen ja rakentaa verkkosivustosi yksin? Tarvitset yksinkertaisen verkkosivustojen rakentajan, jonka voit selvittää itse. Aiotteko rakentaa myymälän räätälöimällä teemaa, vai etsitkö apua freelance-web-kehittäjältä, jolla on kehittynyt tekninen tietämys? Tässä käsittelemme näitä aiheita perusteellisemmin auttaaksemme sinua päättämään, mitkä ominaisuudet ovat merkkejä brändillesi:

Käytä hyvin suunniteltua, reagoivaa teemaa

Reagoivat teemat säätävät verkkosivustosi asettelua automaattisesti laitteeseen, jota sivuston vierailija käyttää. Tämä tarkoittaa, että myymäläsi näyttää hyvältä, käykö lukijasi tietokoneella, kannettavalla, pöydällä tai älypuhelimella. Koska 70% verkkokaupoista tapahtuu mobiililaitteilla, hyvin suunnitellun reagoivan teeman valitseminen on tärkeämpää kuin koskaan.

Nykyään maailmassa on yli 12 miljoonaa verkkokauppaa. Tämä määrä jatkaa kasvuaan. Sinun on löydettävä tapa, jolla voit tehdä verkkokaupastasi erotumaan muusta yleisöstä (ja kilpailijoistasi). Isännöidyt e-kaupankäyntiympäristöt tarjoavat rajoitetun määrän ilmaisia ​​teemoja myymäläsi suunnitteluun riippumatta siitä, mikä on kuukausisuunnitelmasi. Ilmaisia ​​teemoja on yleensä vaikeampi mukauttaa, joten valitset todennäköisimmin premium-teeman. Ensiluokkaiset teemat ovat kertaluonteinen hankinta, mutta hinnan tulisi huomioida budjettisi, koska se voi vaihdella villisti alustojen välillä. Voit löytää teeman 50 dollarilla, aina 895 dollarilla.

Nopea huomautus: Haluat valita alustan, jolla on herkkä teemoja, koska 70% verkko-ostoista tapahtuu nyt mobiililaitteella, kuten älypuhelimella tai tablet-laitteella.

Mieti myytävien tuotteiden lukumäärää

Kuinka suurta varastotasoasi suoritetaan? Verkkokaupan ylläpitämisessä on ratkaisevan tärkeää luopua varastomenettelystä. Varastosi hallintaan käytetty aika ja energia voi nopeasti kasaantua, ja aika on rahaa yrityksen johtamisessa. Jos sinulla on erittäin suuri määrä tuotteita, haluat isäntä, jolla on erinomainen varastonhallintajärjestelmä.

Huomaat myös, että jotkut alustat rajoittavat lähettämäsi tuotteiden määrän kuukausisuunnitelmasi perusteella. Mitä enemmän tuotteita haluat tarjota asiakkaillesi, sitä enemmän sinun on maksettava isäntällesi. Suurempi määrä tuotteita voi verrata parempia muuntokursseja, mutta on hyvä idea aloittaa pieni, jos olet aivan uusi myymälä. Testaa ensin markkinoiden kysyntä.

Verkkosivuston rakennuskokemus

Isännöityjen verkkokauppojen lopullinen etu on mukavuus. Saat verkkotunnuksen osoitteen, ostoskorin ja verkkosivun kuukausitilauksella jokaisesta hinnasuunnitelmasta. Tämän avulla voit luoda verkkokaupan uskomattoman lyhyessä ajassa riippumatta siitä, kuinka paljon kokemusta sinulla on web-kehittäjällä.

Jos olet aloittelija, kannattaa ehkä etsiä käyttäjäystävällisiä asetuksia, jotka eivät edellytä vaikean koodauksen oppimista tuotteiden lisäämiseksi tai myymälän mukauttamiseksi. Jos olet aloittelijakäyttäjä, vetämällä ja pudottamalla -sovellusten avulla sisällön lisääminen verkkosivustollesi on nopeaa ja helppoa.

Vaikka isännöidyt verkkokauppasivustot luotiin aloittelijoille mielessä, monet suuret yritykset, joilla on vuosien historia, käyttävät isäntää yksinkertaisesti mukavuuden vuoksi. Ensiluokkaiset kuukausisuunnitelmat tarjoavat keskitason ja edistyneitä räätälöintiominaisuuksia näille isommille yrityksille. Katso takaisin yrityksesi kasvusuunnitelmaan ja tuotemäärään. Aiotko laajentaa ja kasvattaa yritystäsi lähitulevaisuudessa? Jos näin on, haluat alustan, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden päivittää verkkosivustoasi ja kaistanleveyttä. Pidä mielessä, että kuvanvakaat verkkosivustot käyttävät myös ylimääräistä kaistanleveyttä.

Maksunkäsittely & Sijaintisi

Merkittävä tekijä verkkokaupan isäntäratkaisun valinnassa on se, minkä tyyppiset maksut hyväksyt. Tämä ominaisuus on alue, jolla alustat eroavat suuresti toisistaan, ja sellainen, jolla voi olla suuri vaikutus muuntokursseihisi. Jotkut alustat tarjoavat jopa 9 maksutapaa, kun taas toisilla on yli 150 maksutapaa. Sivustojen omistajat haluavat myös verrata palvelumaksuja isäntien välillä, koska jotkut veloittavat jokaisesta myynnistä, joka käyttää kolmannen osapuolen maksuyhdyskäytävää. On yhä yleistä, että verkkokaupan isännät tarjoavat nolla transaktiomaksua pysyäkseen kilpailukykyisinä, mutta tältä veloittavat alustat asettavat palkkionsa 0,05%: sta 3%: iin valitsemasi hinnasuunnitelman perusteella..

Pienyritysten omistajien tulisi päättää, missä heidän kohde-sivuston kävijät asuvat. Tarjolla on kattavampia kuukausittaisia ​​hosting-suunnitelmia, joten voit jopa valita vaihtoehdon verkkosivustosi kääntämiseen toiselle kielelle. Paikasta riippuen tietyillä mailla ei ole pääsyä PayPalin kaltaisille maksuyhdyskäytäville. Haluat verkkokaupassasi kyvyn hyväksyä erilaisia ​​maksutapoja tai menettää myynnin.

Arvioi markkinointi & Käytettävissä olevat ohjelmistotyökalut

Vaikka verkkokaupan alkuvaiheissa voit selviytyä yksinkertaisten laskentataulukoiden (kuten Excel tai Google Sheets) käytöstä, jatkaessasi yritystoiminnan kehittämistä, sinun on integroitava muu ohjelmisto lähestymistapaan. Esimerkiksi kirjanpito on välttämätöntä liiketoiminnalle. Useimpien verkkokauppapaikkojen tulisi tarjota työkaluja, kuten QuickBooks, tähän.

Markkinointityökalut ovat toinen isännöityjen verkkokauppojen bonus. Asiakkaidesi on pystyttävä löytämään verkkosivustosi ja tuotteesi. Jos käyttöjärjestelmässäsi on sisäänrakennettu SEO-toiminto, voit ohjata hakukoneiden liikennettä verkkosivustollesi. Sähköpostilistat, kanta-asiakasohjelmat, alennukset ja sosiaalisen median integrointi ovat tärkeitä arviointikanavia. Työkaluja, kuten hylätyn ostoskorin palautusta, ei tarjota kaikilla alustoilla, mutta ne voivat olla hyödyllisiä saadakseen takaisin 15 prosenttia menetetystä myynnistä asiakkailta, jotka lisäsivät ostoskoriinsa esineitä, mutta eivät käyneet läpi ostoa.

Nopea huomautus: Hakukoneille optimoidut alustat antavat sinulle ilmaisen markkinoinnin liikenteen ohjaamiseksi verkkosivustollesi.

Viimeiset ajatukset verkkokauppapaikan valitsemisesta

Isännöidyt verkkokauppaympäristöt ovat loistava tapa saada verkkokauppasi käyttöösi lyhyimmässä ajassa. Niiden mukavuus tekee isännöinnistä erinomaisen valinnan pienyritysten omistajille riippumatta yrityksen koosta, web-kehityskokemuksesta tai vuosien lukumäärästä yrityksessä.

Aloittelijoille, jotka eivät ole erityisen asiantuntevia, helppo asennus on tärkein tekijä päätöksenteossa, varsinkin jos olet yksityisyrittäjä tai sinulla on hyvin pieni joukkue. Jos olet kuitenkin takana suuremmasta yrityksestä tai rahoitetusta käynnistyksestä, voit löytää isännöinnin, joka tarjoaa premium-kuukausisuunnitelmia edistyneellä räätälöinnillä ja tehokkaammilla ominaisuuksilla.

Kun olet kaventanut yrityksesi parhaan ratkaisun, kokeile sitä ennen kuin sitoudut käyttämään rahaa kuukausittaiseen suunnitelmaan. Hyödynnä ilmainen kokeiluversio parhaasta vaihtoehdosta. Ilmaisen kokeilun kesto vaihtelee jokaisesta, mutta voit yleensä kokeilla sitä ensin vähintään 14 päivän ajan. Isännöidyn alustan valitseminen lopulta kokonaisbudjettiisi ja käynnistyskustannuksiin, mutta se on nopein tapa perustaa verkkokauppa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map