Sammenhængende stand til vurdering og vurdering 2020

Tænker du på linkbygning med Link-stand? Læs vores fulde Link-able.com-gennemgang for at lære mere om platformen og se om Link-stand ville være en god pasform til din Content Marketing-strategi.

Skærmbillede, der kan linkes

Link-stand

https://link-able.com

Industri:SEO
Tilbudte tjenester:Link bygning
Gratis prøveversion:Ingen
Grundlagt:2018
Abonnementsbaseret service:Ingen
Priser:Varierer
Money-Back-garanti:N / A

Besøg webstedet

Et hurtigt overblik:

Link-stand er en unik platform for webstedsejere, der hjælper dem med at erhverve backlinks af høj kvalitet på relevante websteder ved at arbejde med freelance-forfattere. Den måde, link-stand fungerer på, er virkelig ganske smart og gør linkopbygning meget praktisk og effektiv for webstedsejere, bloggere, indholdsmarkedsførere osv. Der er ikke noget behov nu for at bruge timer på at opsøge udgivere og bede om links, forsøge at skrive gæsteposter, eller brug nogen af ​​disse andre typiske linkbyggetaktikker. I stedet for at gøre alt dette selv (eller endda ansætte et SEO-agentur), kan du blot sende et projekt (dybest set som et linkopbygningsopgave) på den platform, der er i stand til at linke, hvor talentfulde og etablerede forfattere søger efter indhold, de muligvis kan linke til. Det er i det væsentlige en freelance jobplatform, ligesom Upwork, men udelukkende dedikeret til at knytte bygningsjob. For webstedsejere kan du blot tilmelde dig som en klient og sende et linkopbygningsjob, der beskriver dine behov og krav.

Hvorfor vælge Link-stand:

  • Premium arbejde – kun veletablerede, talentfulde forfattere bygger backlinks af høj kvalitet
  • Let at bruge og bogstaveligt talt sparer dig utallige tid i at skaffe relevante og forskellige backlinks
  • Eliminerer arbejdet for dig med at gøre opsøgende og gæsteblogge selv
  • White hat links fra erfarne og elite forfattere
  • Ingen tolerance for spam og tillader kun kvalitetswebsejere og forfattere at bruge platformen
  • Giver mindre steder en kamp chance for de store drenge, der typisk får alle linkene
  • Hjælper med at give forfattere mulighed for at skrive artikler af bedre kvalitet ved at håndhæve strenge retningslinjer for kvalitet
  • Opfordrer indholdsmarkedsførere til selv at producere indhold af bedre kvalitet

Hvad er ulemperne:

  • Det er svært at blive godkendt. De undtagen kun websteder / blogs med ekstremt høj kvalitet (de beskriver det som 10X indhold).
  • Det er lidt på den dyre side – forfatterne er ret erfarne og velkendte. Således opkræver de en præmiepris for et premiumjob.

Bundlinjen:

Det er en nyudviklet platform, der blev lanceret i slutningen af ​​2018 og er stadig i øjeblikket i Beta. Ikke enhver websideejer kan bruge Link-stand, da de har meget strenge kvalitetskrav, og ikke alle websteder er tilladt på platformen. Det er dog en stærk platform, der virkelig kan hjælpe deres brugere med at få ekstremt relevante og værdifulde backlinks. Alt i alt kan det være et meget kraftfuldt værktøj, der giver dig en fordel i din indholdsmarkedsføring og linkbygning.

Link-stand specialtilbud

Prøv det!

Besøg Link-stand i dag og begynde at opbygge backlinks af høj kvalitet!

Link-able.com ekspertanmeldelse

Yderligere oplysninger om link-stand

Er link-stand hvid hat link bygning?

Ja, link-stand angiver i deres servicevilkår, at de kræver, at alle forfattere bruger hvide hatlink-bygningsmetoder. Selve link-stand, matcher simpelthen dig med de rigtige mennesker, så du betaler dybest set forfattere for at opsøge og arbejde for at gæsteposten for dig. I betragtning af det faktum, at stort set alle legitime SEO-agenturer opsøger og gæstepost for deres klienter, anvender Link-stand nogenlunde almindelig og standard praksis for linkopbygning. Derudover oplyser de også, at de strengt forbyder forfattere at betale udgivere for linkplaceringer eller bruge PBN’er. Med andre ord tillader de ikke forfatterne at købe backlinks på websteder, hvilket er godt.

Hvordan er Link-stand fair for forfattere?

Link-stand er endnu strengere med forfattere, hvilket er godt. Forfattere gennemgår en grundig undersøgelse, og kun de mest kvalificerede dem accepteres i platformen. Link-stand arbejder også meget tæt med forfatterne for at hjælpe dem med at udarbejde en godt undersøgt artikel og for at sikre, at alle links er ekstremt relevante og nyttige. Link-stand kan være en ekstremt fordelagtig platform for freelance-forfattere, der kan skrive godt og søger at tjene bedre indtægter til deres skrivning.

Konklusion – At bruge eller ikke bruge?

Når vi når konklusionen af ​​vores gennemgang, der er linket af Link, er det vigtigt at huske på, at enhver SEO-tjeneste har sine fordele og ulemper. Hvis du overvejer at bruge Link-stand, skal du afgøre, om deres platform tilbyder de rigtige funktioner og tjenester, der bedst passer til dine behov. For eksempel er Link-stand ikke så velegnet til lokal linkopbygning eller oprettelse af links til produktsider (som på et e-handelswebsted). Husk også, at Link-stand ikke accepterer alle applikationer, og at du først skal ansøge om at blive medlem af dem. For yderligere information om Link-stand kan du besøge deres hjemmeside på https://link-able.com. Hvis du fandt denne anmeldelse hjælpsom, kan du lide og dele den!

Lad os kende dine tanker

Har du brugt Link-stand før? Har du nogen positiv eller negativ oplevelse, du gerne vil dele med os? E-mail os din feedback på .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me