Har du virkelig brug for et SEO-firma?

Vores lille virksomhedsejers guide til SEO om, hvorvidt dit websted har brug for en professionel SEO-virksomhed eller ej. Nogle ting du skal overveje, før du ansætter en SEO.


bedste SEO-virksomheder

At placere godt på søgemaskiner som Google og Bing kan utvivlsomt give enorme fordele for din virksomhed. Mens hver virksomhed eftertræder førstepladsrangeringer og gratis, organisk trafik – bliver det stadig sværere og sværere at få. Mange ejere af små virksomheder er nu tvunget til at ty til at ansætte en professionel SEO-virksomhed for at holde dem i spillet. I vores tidligere artikel dækkede vi det grundlæggende i SEO – Hvad det er, hvorfor det er vigtigt, og hvordan det fungerer. I denne artikel ønsker vi at diskutere, om du virkelig har brug for en professionel SEO-virksomhed for at få din webstedsrangering.

At leje en SEO eller gøre det selv?

Der er forskellige faktorer, man skal overveje, når man afgør, om man skal udføre SEO selv eller ikke eller ansætte en professionel SEO-virksomhed. Her er nogle ting, du skal overveje:

SEO tager en masse tid

SEO kan i sig selv være en fuldtidsopgave. Som ejer af en lille virksomhed er det første spørgsmål, du skal stille dig selv, “Har jeg nok tid til selv at udføre SEO?” At udføre SEO tager en masse tid, og du bliver nødt til at beslutte, hvad der er den bedste måde at skille din allerede travle tidsplan op. For eksempel, hvis din virksomhed allerede kræver meget af din tid, kan det være bedre at fokusere på din virksomhed selv og leje en SEO til at hjælpe dig og reducere din arbejdsbyrde. Hvis du imidlertid er villig til at arbejde senere om aftenen, tidligere om morgenen, eller når du har noget fritid, kan du selv gøre SEO spare din virksomhed en masse penge – hvilket bringer os til den næste ting:

Kan du have råd til et SEO-firma?

At arbejde med en SEO-virksomhed sparer uden tvivl meget tid, men det koster også penge. Du skal afgøre, om din virksomhed har et budget til SEO. Hvis du ikke har råd til at ansætte en SEO, bliver du tvunget til at gøre det selv. Husk, at placering godt på søgemaskiner kan øge din virksomheds indtægter markant, hvilket meget vel kan retfærdiggøre at bruge mere nu på at ansætte en SEO. Du bliver nødt til at bestemme, hvor meget din virksomhed har råd til, og hvilken ekstra indkomst du muligvis kan generere ved at rangere bedre.

Din specifikke forretning & Konkurrenceniveau

En anden ting at overveje er din specifikke virksomhed. Hver virksomhed er forskellig og har forskellige SEO-mål. Nogle virksomheder opererer i en niche, der er ekstremt konkurrencedygtig og langt vanskeligere at rangere, mens andre virksomheder måske opererer i en mindre konkurrencedygtig niche med langt færre konkurrence. Det område, som din virksomhed er målrettet mod, er en anden faktor. Sælger du et produkt eller en tjeneste, der tilbydes landsdækkende, eller sælger du kun lokalt? Placering i en lille by for en lokal virksomhed vil naturligvis være lettere end placering for et søgeudtryk, der konkurrerer landsdækkende. Hvis du er en lokal virksomhed med lav konkurrence, kan du muligvis lykkes ved at lave SEO selv. Hvis dit konkurrenceniveau imidlertid er ekstremt højt, har du en masse arbejde forude og bliver nødt til at ansætte en professionel SEO-virksomhed.

Din viden om SEO & Efter bedste praksis

En anden ting at overveje er din viden om SEO. Ved du meget om SEO, eller er det bare at dybe ind i det? Søgemaskineoptimering kan være risikabelt, og at optimere dit websted med den forkerte SEO-taktik får konsekvenser. Nogle søgemaskiner (primært Google) ændrer konstant deres algoritmer og revurderer, hvad den “kan lide” og hvad den “ikke kan lide”. Hvis dit websted ikke er på niveau med det, Google ønsker, kan de straffe dit websted, fjerne dit websted fra deres SERP’er og knuse din virksomhed næsten øjeblikkeligt. Potentielt på dette tidspunkt vises dit virksomheds navn ikke engang – selvom en kunde søger efter dit nøjagtige mærkenavn!

Tag for eksempel BMW. Bilgiganten blev afindekseret fuldstændigt fra Google i et par dage i 2006, efter at det blev fundet tilsløringskæder. Interflora, en blomsterhandler, blev ramt med en måneds deindexing i 2013 efter at have skjult forbindelser i reklamer. Berømmet blev rejsesiden Expedia ramt med en rangstraf i 2014, efter at alt for mættet ankertekst og anden SEO-taktik nu rynkede på. For større virksomheder med mere populære websteder er gendannelsesprocessen lidt lettere. Men for mindre virksomhedsejere kan dette være ødelæggende.

Dette er grunden til, at du virkelig har brug for at kende din SEO og holde dig opdateret med den nyeste SEO-praksis. Google alene har over 200 forskellige faktorer for, hvordan en side rangeres. Mens professionelle SEO-virksomheder ikke engang kender dem alle, har de erfaring og kan komme med et veluddannet gæt. Et godt SEO-firma vil også kende og overholde alle Googles regler og undgå forkert SEO-taktik. Hvis du ikke er sikker på, hvad du laver, kan det at udføre SEO selv have negative konsekvenser, og det er bedre at ansætte en professionel.

Konklusion

Så har du virkelig brug for et SEO-firma? Det er op til dig. En større virksomhed vil sandsynligvis sige ja, men en lille virksomhed kan beslutte at forfalske deres egen vej og gøre det selv. At udføre SEO selv er stadig fuldstændigt muligt – hvis du har tid, de rigtige værktøjer og dygtigheden ved at lære og implementere de bedste SEO-fremgangsmåder. Hvis du beslutter, at det er for meget at udføre SEO selv, skal du huske at læse vores næste artikel om at vide, hvilke spørgsmål du skal stille, før du ansætter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map