Den essentielle SEO-revisionsliste for 2018

En DIY-checkliste over SEO’s bedste praksis til selvrevision af dit eget websted. Brug denne tjekliste til at give din virksomhed en sund tilstedeværelse på søgemaskiner.

SEO-kontroltjeklisten

I den stadigt skiftende verden af ​​SEO er det vigtigt at regelmæssigt revidere dit websted for at sikre, at det følger SEO’s bedste praksis og overholder Googles retningslinjer for webmastere. Hvis du gør det, øges sandsynligheden for at opretholde en sund tilstedeværelse i SERP’erne (sider med søgemaskineresultater) og dermed øge den organiske trafik for din virksomhed.

HURTIG FAKT: Hvert år Google opdaterer deres algoritme flere HUNDRE gange, mange med navne som Penguin, Pigeon eller Panda – men endnu mere med mindre ændringer, der ikke har det sjovt at lyde “P” -dyrenavne. Alle disse ændringer træder i kraft, hvordan folk forkert bruger systemet, hvordan teknologien udvikler sig, og hvordan brugerne foretager søgninger.

Vores tjekliste til bedre placering i søgning i 2018

Nedenfor har vi skitseret de væsentlige rammer for at tage gætteriet ud af din næste revision. Vi har opdelt det i 5 hovedkategorier:

 • På side
 • Off-site
 • Lokale faktorer
 • Forskning
 • Spiller defensivt

1. SEO på stedet

Her er optimeringer, der skal kontrolleres for din SEO på stedet:

nøgleord:

 • Mål dit websted eller din side nøjagtige nøgleord i forskellige komponenter? Meta, overskrifter og organafsnit
 • Bruger du søgeordsfamilier? Opret nøgleord baseret på forhold til målnøgleordene for Latent Semantic Indexing (LSI).
 • Samtalesøgeordsætninger til stemmesøgning? Sørg for, at dine søgeord er fokuseret på fulde sætninger, som folk taler, med starten af ​​stemmesøgning.

Indhold:

 • Er dit indhold i forskellige længder? En god indholdsstrategi afbalancerer artikler i kort form, mellemlang længde og lang form. Historisk set bloggere universelt efter artikler i den korteste form for at pumpe ud en regelmæssig strøm af indhold, men efterhånden som tiden er gået, og internettet er blevet overfyldt med 300 ord artikler, får længere artikler mere værdi.
 • Er dit indhold i forskellige typer? Indhold behøver ikke bare være blogs. Video- og lydindhold er et fremragende bidrag!
 • Planlægger du regelmæssigt at offentliggøre indhold? Indhold skal ud på regelmæssig basis. Hyppigt indhold efterfulgt af sjælden distribution kan skade dine placeringer! Bliv regelmæssig, opret en indholdsbank og fortsæt.
 • Fjerner du aktivt duplikater? Sørg for, at duplikatindhold IKKE findes på dit websted. Dette kan ikke kun forårsage, at dit indhold ikke rangeres og indekseres for det arbejde, du har oprettet, men det kan også ende med, at den skyldige får værdien, hvis du ikke rapporterer det.

HURTIGTIPS: Aggregering af indhold er en populær praksis og et, der har fortjeneste. For at sammensætte indhold korrekt, er den almindelige tommelfingerregel, at du skal give noget af værdi, der er anderledes end det originale stykke, som kan omfatte opsummerende indhold, inklusive original feedback som svar på indholdet og så videre.

Teknisk:

 • Har du inkluderet et sitemap og Robots.txt?
 • Har du brugt en passende URL-struktur? Strukturer din URL-adresse rigtigt, så de individuelle URL-adresser fortæller om SEO på dit websted.
 • Bruger dit websted Google og Bing Webmasterværktøjer? Bekræft den Google Search Console og Bing Webmasterværktøjer (kan overveje andre søgemaskiner til anden international målretning).

Meta:

 • Er dine titelmærker korrekt indstillet? Titler skal have en centralt beskrivelse af et nøgleord efterfulgt af dit brand. 50 til 60 tegn.
 • Har du medtaget et overbevisende beskrivelseskode? Den gennemsnitlige længde af uddrag er steget fra 160 til 230 karakterer i løbet af 2017.
 • Er dit sideskema konfigureret og i tråd med din virksomhed? Aktivér det relevante skema på dit websted for at matche din virksomhed og indhold. Schema.org har en komplet liste med markup som Google, Yahoo, Bing og andre søgemaskiner er enige om!

Ydeevne:

 • Overvåger du din sidehastighed? Sidehastighed er i stigende grad nødvendigt for en god SERP-position. Det skyldes, at Google ikke ønsker at sende folk til websteder, der får en dårlig brugeroplevelse, og indlæsningstid er din første blik på ethvert websted.
 • Hvordan er dit websteds indlæsningshastighed? Overvej belastningshastighed i to stykker – bruger / browser-indlæsningstid og sidehastighedsindsigt. Disse hænger ikke altid sammen nøjagtigt. Du har muligvis en lav Page Speed-placering, men indlæser stadig et websted om et sekund. Du kan optimere backend på dit websted så meget som muligt, men hvis du betjener et stort antal besøgende med en delt hosting-konto, kan du overveje at opgradere til enten et VPS eller et skybaseret hosting-system til hurtigere sideindlæsninger.
 • Hvordan er dit websteds mobile indlæsningstid? Med mere end 6 ud af hver 10 søgninger, der udføres fra en mobilenhed, bliver mobilbelastningstider stadig vigtigere. Når de fleste af disse søgninger udføres på et alfabetsejendom, skal du tro, at det er af betydning for Google. Bemærk: Accelerer mobile sider (AMP) er en bevægelse, som Google presser på, ja … et accelereret tempo. Målet med dette initiativ er hurtigere belastningstider på websteder til mobile enheder og kræver en bestemt sidemarkering, der eliminerer tunge, ikke-kerneelementer i indholdet.
 • Har du indført sikkerhedsforanstaltninger? Google ønsker mere sikkerhed og belønner webmastere for det. Et SSL-certifikat er et must for de fleste websteder i dag.

Brugergenererede metrics (UGM’er):

 • Fremmer din promovering af SERP-klik? Det er her, en overbevisende Metatitel og beskrivelse kommer i spil.
 • Opmuntrer du på stedet Engagements?
  • Afvisningsprocent – Undgå “Pogo Sticking” eller høje afvisningspriser på organiske forespørgsler, da det signaliserer, at dit indhold enten ikke er relevant eller af en høj nok kvalitet til at engagere sig.
  • Tid på stedet – Igen viser en længere tid på webstedet relevant indhold. At holde folk på dit websted længere kan øge søgerangeringer.
  • Sidevisninger – Jo flere sidevisninger dit websted kan generere igen, jo højere kvalitet vises indholdet for Google og placerer dit websted i henholdsvis SERPs.
 • Tillader du brugergenereret indhold (UGC)? Dette er et værdifuldt emne, som de fleste indholdswebsteder vender sig væk fra, men som giver godt indhold og interaktion. Dette multiplicerer din indsats og giver yderligere grund til at gennemgå og indeksere dit websted. Du skal sørge for, at spamindhold ikke kommer på dit websted. Bloker spammere proaktivt og patruljer jævnligt dit websted for at fjerne alt, hvad der måtte være kommet igennem.

HURTIGTIPS: Facebook-svar på dit websted er store, men at ejerskab af indhold leveres til Facebook, ikke til dit websted. Kommentarsektionen fungerer bare som et vindue til, hvor det faktiske indhold findes på Facebook. Bedste fremgangsmåder inkluderer placering af kommentarer direkte på dit websted.

2. Off-site SEO

Her er optimeringer til at tjekke for din off-site SEO:

Tilbage link profil:

 • Søger du aktivt efter gode backlinks? Forøg mængden af ​​backlinks af høj kvalitet, der peger brugere og søgemaskiner tilbage til dit websted! Websteder, der opretholder en høj domænemyndighed, giver gode backlinks.
 • Avviser du spam-backlinks? Fjern links, der kommer fra websteder med et dårligt webstedsresultat.

Omdømme:

 • Tilskynder du til positiv online feedback til din virksomhed / brandanmeldelser? Opmuntr kunder til at fortælle deres positive historie på nettet, inklusive din Facebook-side, Google Min virksomhed (til lokal virksomhed og mærker) osv..
 • Kan du øge produktanmeldelser? Give lov til Google Sælgernes vurdering på dit websted for at indsamle og fremvise anmeldelser gennem Googles Merchant Services.

Trafik:

 • Har du Nofollow-links på websteder med meget trafik? Selv websteder med nofollow-links (dvs. Wikipedia.org-artikler) giver trafik. Disse links påvirker ikke direkte SEO, men gør indirekte gennem at tilskynde flere besøgende til dit websted og muligheden for, at Wikipedia-indhold trækkes ind i din SERP.
 • Modtager du søgetrafik i kvalitet? Send betalt trafik til dit websted for at få folk der og interagere med det.
 • Har du opbygget et socialt følger? At opbygge en social følelse giver dig mulighed for at nå ud til et “fanget publikum”, når frisk indhold er tilgængeligt.
 • Bygger du en e-mail-liste? Et fanget publikum ved e-mails fungerer det samme som et socialt publikum!

3. Lokale faktorer (kun for lokale virksomheder)

Her er optimeringer, der skal kontrolleres for din lokale SEO-indsats:

Lokale kataloger:

 • Er din Google Min virksomhedsside (GMB) Opsætning? Opret og opbyg din Google Min virksomhedsside. Sørg for, at oplysningerne er korrekte og linket til dit websted

HURTIGTIPS: Virksomheder med flere lokationer bør have en GMB-side og destinationsside for hver respektive placering – knytte hver destinationsside til deres respektive GMB-side.

 • Er yderligere onlinekataloger opsat og nøjagtigt? Sørg for, at anerkendte online mapper opretter forbindelse til dit websted, og at de nøjagtigt skildrer dine lokale forretningsoplysninger.
 • Modtager du lokale anmeldelser? Markedsfør anmeldelser på disse lokale biblioteker, når det er relevant, og opmuntre lokal skrivning (dvs. 5-stjerner – Greatest Pizza i Pittsburghs centrum). Reager aktivt på både positive og negative anmeldelser. Dette er ikke nødvendigvis en SEO-bedste praksis, men er en bedste praksis for online-forretning.

4. Forskning

For længe siden, i en galakse ikke så langt væk – var der engang en fyr, der sagde noget lignende:

Hvis du kender fjenden og kender dig selv, behøver du ikke frygte resultatet af hundrede slag. Hvis du kender dig selv, men ikke fjenden, vil du for alle sejre opnået et nederlag. Hvis du hverken kender fjenden eller dig selv, vil du bukke under i hver kamp.

– SUN TZO

Jeg vil tilføje et tredje lag til det, og det kender dine omgivelser, eller med andre ord kender dine kunder. Årsagen til at dette er så vigtigt, er, at SEO er en indgående markedsføring fungerer, og at det kun er så godt, hvad der foregår i branchen. Du har muligvis de bedste placeringer for et nøgleord, som ingen søger, og hvilken fordel viser det for din virksomhed? I stedet skal du være opmærksom på, hvad folk søger, og hvor du bedst kan tiltrække trafik eller kunder.

Kundeundersøgelse:

 • Bruger du Googles søgeordsplanlægning? Brug nøgleordsplanlæggere til at finde antallet af trafiknøgleord, der sandsynligvis vil trække hver måned, hvis du rangerer godt. Google Nøgleordsplanlægning tilbyder information om betalt søgning, der kan fortolkes til organisk søgning. SEMRush Nøgleordsplanlægning er en anden stor ressource!
 • Har du konfigureret Google-tendenser til at bestemme fokuspunkter? Brug dette til at være på top med de trends, der foregår i Google Søgning.

Konkurrencedygtig forskning:

 • Har du udført konkurrentrevisioner? Søg på dine konkurrentwebsteder og find ud af, hvilke søgeord de fokuserer på. Online-værktøjer som Ahrefs og SEMRush hjælper med at forstå, hvordan du har det sammen med dine konkurrenter.
 • Har du brugt Google Alerts til konkurrentnavne? Find ud af, hvad dine konkurrenter gør Google Alerts.

Intern analyse:

 • Har du aktiveret Google Analytics & Søgningskonsol? Se hvilke nøgleord der genererer mest, og hvor du har mest plads til at vokse. Analyser både sider og nøgleord, kombiner derefter resultaterne for at begynde at få mere trafik for hver side og inkludere flere søgeord, der genererer mere trafik.
 • Har du brugt Google Alerts til dit firma? Vær opmærksom på, hvad der bliver sagt om din virksomhed på nettet. Dette er ofte den første informator om backlinks, der går op på nettet.
 • Har du brugt disse ekstra værktøjer?
  • SEMRush – Få en samlet forståelse af dit websteds SEO fra teknisk gennem indhold.
  • MozLocal Directory Checker – Se, hvor opdaterede dine lokale mapper er.
  • Overvåg backlinks – se hvor du får backlinks, og hvilke der er værdifulde og hvilke der skal fjernes

5. At spille forsvar

Dette er et alt for ofte overset SEO-område. Hvad de fleste mennesker ikke er klar over, er de skyggefulde tilbagehandlinger på nettet. Der er adskillige negative SEO-forsøg, som konkurrenter vil prøve at lave på dit websted, og du skal være opmærksom på det, så du kan spille forsvar.

Den mørke side af nettet er et skræmmende sted, men hvis webmastere forbliver opmærksomme, kan de komme forbi de fleste af disse problemer.

 • Har du fjernet spam-links? Dette er en integreret del af en vellykket backlink-strategi, men taget til en anden grad. Dette er specifikt for bevidsthed om spam-links på et helt andet niveau. Bliv på toppen af Negative SEO-angreb og svar med ikke tilladelse.
 • Har du fjernet kommentarer til spam? Du har sandsynligvis allerede modtaget et væld af uønskede kommentarer om “Billige Nikes”, “Vind en gratis ipad”, eller måske endda noget mere vulgært. Disse meddelelser er fyldt med spam-links og bør aldrig offentliggøres. Marker som spam, og slet disse!
 • Har du fjernet kopieret indhold? Lad ikke andre slippe af med at bruge dit indhold! Hvad der er værre end dem, der drager fordel af dit hårde arbejde, er, at den oprindelige kredit er knyttet til dem, og dit websted bliver markeret for duplikatindhold! Når du finder det, indsende duplikater til indhold til Google! Brug af fuld sætning uddrag fra din blog og søgning i Google er en fantastisk måde at bestemme, om nogen bruger dit indhold – ligesom du kan bruge abonnementer som Copyscape for automatisk at registrere disse.
 • Kæmp mod ondsindet alt – Dette er 2018, og stedets sikkerhed er enorm. Der flyver mange ondsindede ting derude, men Google ønsker at holde deres brugere (søgerne) sikre.

HURTIGTIPS: Hvis du bruger WordPress, er Scurui en god service til at hjælpe dig med at holde dit websted sikkert.

Kontinuerlig læring

Baseret på det gennemsnitlige antal gange, som Google opdaterer sin søgealgoritme hvert år, er vi på lager et sted i ballparken med 300 yderligere ændringer i år. Så sørg for, at du aktivt holder dig opdateret om SEO’s bedste praksis. Brug ovennævnte tjekliste som dit fundament, men føl dig fri til at tilføje den efter behov.

Nyd 2018 alle sammen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me