5 bedste backlink-brikker til analyse af din backlink-profil

En guide til backlink-checkere og en liste over de bedste værktøjer til kontrol af backlink til at finde & analyse af dit websteds backlinks.


bedste SEO-virksomheder

At have en god backlink-profil er vigtig for SEO, og du skal løbende overvåge dit websteds backlinks. Google har i stigende grad været vokal om, hvordan de nedbrydes på dårlige forbindelsespraksis i de sidste par år. Websteder med dårlige backlink-profiler kan lide meget i SERP’erne, og på grund af dette er det vigtigt, at du fortsætter med at overvåge dit websteds backlink-profil og fjerne eventuelle links af dårlig kvalitet, som du finder. Der er et antal backlink-checkere, du kan bruge til at gøre dette. I denne artikel giver vi et overblik over de bedste backlink-checkere, du kan bruge til at finde og analysere alle backlinks til dit websted.

En liste over populære betalte backlink-brikker

En hurtig oversigt over top 5 valg, der bruges af mange professionelle SEO’er til at finde og overvåge backlinks:

Backlink-kontrol
Starter fra:
Anbefales til:
Lær mere
Ahrefs$ 82,50 / moKraftig overvågning af backlink & rang tracking analyse
SEMrush$ 69,95 / moDyb backlink-profilanalyse & konkurrent indsigt
Moz$ 99,00 / moPopulær & betroet alt-i-én SEO-værktøj
Overvåg backlinks$ 24,90 / moPrisbilligt valg til overvågning af backlink
Majestætisk$ 78,99 / moStørste kommercielle link intelligens database

Bedste backlink-kontrol nr. 1 - Ahrefs

Start fra: $ 82,50 / mo

Ahrefs
Kraftig, intuitiv overvågning af backlink & søgeordssporing

www.ahrefs.com er en af ​​vores foretrukne backlink-checkere og er et godt valg til hurtigt og nemt at overvåge din backlink-profil. Ahrefs har en indeksstørrelse på 12 billioner links og gør et godt stykke arbejde for at finde mange af de backlinks, der peges til dit websted. Vi har fundet ud af, at det finder flere backlinks end nogen af ​​de andre tjenester nedenfor. Med Ahrefs kan du nemt holde styr på dine backlinks, få e-mail-advarsler om eventuelle nye links fundet, spore dine målrettede søgeords placering, analysere dit websteds SEO-statistik, analysere din konkurrent’s backlink-profiler og mere. En af de største ulemper er, at du ikke kan importere backlinks fra andre tjenester, herunder fra Google Search Console. Ahrefs er imidlertid et all-round, effektivt backlink-overvågningsværktøj, der bedst er til enkeltpersoner eller SEO-fagfolk med et lille antal klienter.

Nøglefunktioner:

 • Detaljeret backlink-profil
 • Finder mange backlinks
 • Konkurrentanalyse
 • Kan ikke importere backlinks
 • Søgeordsporing
 • Webstedsoptimeringsrapporter

Lær mere

Bedste backlink-kontrol # 5 - SEMrush

Start fra: $ 69,95 / mo

SEMrush
Giver dyb backlink-profilanalyse & konkurrent indsigt for digitale marketingfolk

www.semrush.com er en populær SEO-tjeneste, der giver og nøjagtigt og dybtgående kig på backlink-profiler og konkurrentindsigt. SEMrush er velkendt for at tilvejebringe organisk forskning på din konkurrents placeringspositioner og SEO-målinger og bruges ofte af mange digitale marketingfolk. Med dem kan du nemt få vist og sortere dit websteds backlink-profil for at få et nøjagtigt billede sammen med andre værdifulde SEO-metriske indsigter.

Anbefales til:

 • Backlink-kontrol
 • Sporing af søgeordsposition
 • Konkurrent anaylsis
 • Annoncering forskning
 • Søgeord forskning

Lær mere

Bedste backlink-checker # 3 - Moz

Start fra: $ 99,00 / mo

Moz
Et kraftfuldt værktøj til backlink-kontrol

www.moz.com er et populært og pålideligt sted at gå til analyse af dine backlinks og bestemme, hvordan du rangerer bedre. Moz tilbyder en omfattende linkprofilanalyse med værdifuld indsigt i kvaliteten af ​​disse links ved hjælp af Moz PA (Page Authority) og DA (Domain Authority). De leverer også gode linkrevisioner til at finde skadelige links og undgå sanktioner. Moz er et fantastisk alt-i-et-værktøj til at holde styr på din SEO-indsats.

Anbefales til:

 • Fantastisk SEO-videnbase
 • Brugervenlig
 • MOZ Domænemyndighed
 • Find muligheder for søgeord
 • Spamanalyse

Lær mere

Bedste backlink-kontrol # 4 - Monitor-backlinks

Start fra: $ 24,90 / mo

Overvåg backlinks
Overkommelig backlink-kontrol, der er hurtig og nem at bruge

www.monitorbacklinks.com er et overkommelig alternativ til mange af de backlink-brikker, der er anført her. Deres tjenester er meget nemme at bruge og dejlige for begyndere. De er bedst for personer, der vil begynde at holde øje med deres backlink-profil uden at blive for dybtgående. Vi elsker deres enkelhed og brugervenlighed, selvom vi har fundet problemer i fortiden med pålideligheden af ​​deres rapporter. Mens hver backlink-checker går glip af et par links her og der, havde de savnet en hel del sammenlignet med de andre. Ikke desto mindre giver de dig stadig et godt billede af din backlink-profil til en overkommelig pris.

Anbefales til:

 • Let & overkommelige
 • Stærk overvågning af backlink
 • Beskyttelse mod Neg. SEO
 • Konkurrentanalyse
 • Søgeordsporing

Lær mere

Bedste backlink-kontrol # 2 - Majestæt

Start fra: $ 78.99 / mo

Majestætisk
Adgang til det største linkindeks & populært valg for SEO-fagfolk

www.majestic.com er endnu et godt værktøj til at kontrollere dine backlinks og bruges i vid udstrækning af mange SEO-agenturer. Majestic leverer en række funktioner til din SEO-succes. Deres værktøjer er lidt mindre brugervenlige, selvom du kan planlægge en en-til-en demo med support for at lære at bruge dem. Majestic hævder at have den største kommercielle link-intelligensdatabase, skønt vores erfaring med Majestic viste sig at være mindre nøjagtig end de andre, der er nævnt ovenfor. Der var ganske mange henvisende domæner, som Majestic savnede, selvom vi har bemærket, at de har tendens til at finde nye domæner hurtigere. Derudover var der nogle få, som Majestic fandt, hvor andre havde fejlet.

Anbefales til:

 • Populær blandt SEO’er
 • Største linkindeks
 • Forskellige SEO-værktøjer
 • Finder hurtigt nye links
 • Konkurrentanalyse

Lær mere

Hvad med gratis backlink-checkere?

Der er adskillige gratis backlink-brikker, som du også kan bruge. Faktisk tilbyder mange af ovenstående en gratis version, du kan bruge uden at betale. Som du måske forestiller dig, er disse generelt ikke så omfattende og giver typisk kun en forsmag på de backlinks, der peger til dit domæne. Gratis er ok, men ikke hvis du seriøst er interesseret i at forstå hele din backlink-profil.

Samler din komplette backlink-profil

Husk, at selv den bedste backlink-checker ikke finder 100% af alle dine backlinks. Hver bruger en anden algoritme til deres indekser, og du vil opdage, at mens nogle gør et bedre job end andre, er der ingen, ægte backlink-checker. For dem, der er seriøse med at få en komplet liste over dit websteds backlinks, skal du bruge flere værktøjer til at dele sammen, hvad hver enkelt finder. Ved hjælp af en kombination af gratis og betalte backlink-brikker giver du en meget mere nøjagtig repræsentation af alle dine backlinks.

Hurtigt tip: Google viser dig et pænt antal af dine backlinks gratis inden for Google Search Console, men desværre ikke alle af dem. Dette er stadig et stærkt værktøj, du skal bruge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map