Sådan oprettes en e-mail-marketingliste

17 måder, du effektivt kan opbygge og erhverve kontakter til din e-mail-marketingliste. Lær, hvordan du organisk vokser din e-mail-liste database.


Guide til e-mail-marketing - hvordan man opretter en e-mail-liste

Vores sidste artikel talte om den bedste e-mail-marketing-software, som du kunne starte din første e-mail-kampagne med. Men inden du rammer “Send”, er der et mere kritisk aspekt, der skal dækkes: at skabe & opbygge en e-mail-marketingliste, så du har faktiske kontakter til at sende dine e-mails til!

17 måder, du kan erhverve rigtige mennesker til din e-mail-marketingliste

Din e-mail-marketingkampagne er kun effektiv, hvis du har den rigtige liste over mennesker, du skal sende den til. Du skal finde og nå ud til folk, der er interesseret i dig og dine produkter. Dette kaldes målretning. Ligesom i enhver marketingkanal er målrettede mennesker dem, der bedst konverteres til kunder. Nedenfor er angivet 17 måder, du kan bruge til at opbygge en e-mail-marketingliste i høj kvalitet med de rigtige personer. Den liste, du ender med, kan være mindre end den, du i øjeblikket bruger, men det vil være en højere kvalitet, mere værdifuld. Og gå ikke glip af bonuslisten over “don’ts” i bunden.

Sådan oprettes en e-mail-marketingliste

1. Opfordring til handling

Du får ikke det, du ikke beder om, og intetsteds er dette mere sandt end på dit websted. Dette er så vigtigt, at din destinationsside skal være designet omkring call-to-action (CTA). Folk ønsker at være i stand til hurtigt at evaluere, hvilken handling de skal tage, så din CTA skal være den første ting, din besøgende ser. Tænk på det som at give dine besøgende mulighed for at få adgang til dit værdifulde indhold.

2. Gør det overbevisende

Dit CTA skal være lige så overbevisende som dine tilbud. Stol ikke på den automatisk genererede tekst for at fange dine potentielle fans, snak med dem om, hvad de interesserer sig for. I stedet for at “tilmelde dig vores nyhedsbrev”, gør det til et uimodståeligt tilbud. Fortæl dem, hvad de kan forvente. ”Tiltræk mere kærlighed i dit liv, der starter denne søndag. Ugentlig.”

3. Installer en pop-up

Pop-ups, slide-ups, menuer og popovers er blevet allestedsnærværende, og der er en grund til det. Numre. Popups har fordoblet og firdoblet opt-ins i adskillige forsøg. De fungerer godt med lokkende indhold, fordi du kan aktivere en pop-up til at reagere på klik på dit websted. Sig, at en besøgende klikker på “læs mere”, før de kommer til resten af ​​den artikel, en pop-up kan give dem muligheden for at få det hele leveret til deres indbakke. Bare sørg for ikke at tvinge en opt-in. Medtag et afkrydsningsfelt for at lukke vinduet, men sørg for at tilbyde en ny mulighed for at deltage i dit community i slutningen af ​​artiklen.

4. Installer flere pop-ups

Når en besøgende ikke lander på din startside, ønsker du ikke at gå glip af muligheden for at få hendes e-mail, blot fordi der ikke var nogen åbenlys CTA. De bedste listebygere gør e-mail til en umiskendelig del af deres blogdesign, hvor besøgende ikke kan undlade at se opkaldene til at tilmelde sig.

5. Tilby værdifuldt indhold

Dine fans har det så travlt som dig. Gør det værd at den dyrebare ejendom i deres indbakker medtage dit nyhedsbrev. Find ud af, hvilken slags information de søger, og opret indhold, der tilbyder løsninger på deres bekymringer og problemer. Hvis du er målrettet mod travle mødre, skal du give dem tidsbesparende tip. Bedre endnu, bestemme, hvilken slags oplysninger de videresender.

6. Udnyt sociale medier

Din Facebook-side, Twitter-feed, YouTube-kanal og Google+ indlæg giver værdifuld feedback om dit publikum. Så bestem for eksempel, hvilke poster der er mest populære. Reagerer dine fans bedre på vittigheder eller DIY-videoer? Hvis du sælger designtjenester, men finder, at dine vittigheder får et bedre svar, ville du gøre det godt med at se efter måder at integrere humor i indholdet. Ligeledes får du muligvis forskellige svar på forskellige platforme. Hold styr på dit populære indhold, og anvend det igen til dine nyhedsbreve, CTA’er og andre tilbud.

7. Webinarer

Ja, et webinar er meget arbejde. Men værdien overstiger arbejdet, hvis du vil udvide din liste. Webinarer har en indbygget tidsbegrænsning, der får folk til at reagere. Du får øjeblikket at engagere dig i dit publikum og opbygge troværdighed med dine nye abonnenter. Du får også chancen for at fange feedback i realtid fra fans. Du kan oprette hashtags for at øge interessen og derefter tilbyde post-game-adgang til folk, der anmoder om det. Webinars har konsekvent vist sig at øge lister med meget responsive medlemmer.

8. Tilby freebies

Folk er vant til gratis indhold online, så den bedste måde at drage fordel af muligheden for at dele gratis indhold er at gøre det værdifuldt. Med andre ord, giv de gode ting væk. Hvis en abonnent opgiver deres e-mail i bytte for subpar-indhold, værre end blot at afmelde sig, er det den opfattelse de har over dit brand. Så sørg for, at dine freebies er værd at prisen.

9. Registrering af websted

Webstedsregistrering er det mest almindelige og effektive middel til erhvervelse af marketingfolk. Hver gang en besøgende har brug for at udfylde en formular på dit websted, giver dem muligheden for automatisk at gemme oplysningerne. Bedste praksis er at inkludere en opt-in-knap, så du ved, at de er spil til at få dine faktiske e-mails. Selvom de ikke gør det, ved du, at du har en besøgende, der planlægger at komme tilbage. Det er op til dig at afgive et lokkende bud på deres opt-in.

10. Hold abonnementslink praktisk

Dine fans kan og vil tilmelde dig din liste fra andre steder end fangstformularerne på dit websted. Inkluder links i dine og dine medarbejders e-mail-underskrifter, på sociale mediaprofiler og blogbios.

11. Vær vært for en konkurrence

Dette adskiller sig fra et freebies-tilbud. Lokk dine fans til en konkurrence. Bed dem om at navngive et nyt produkt, eller sende deres bedste opskrift. Og selvfølgelig beder deltagerne tilmelde sig ved hjælp af deres e-mail-adresse. Og glem ikke at promovere det ved hjælp af sociale medier. Dette kan være meget sjovt og give værdifuld kundeinformation.

12. Mål

Dette er så grundlæggende, at vi ofte overser det. Men hvis du kun tilbyder rabatter på kæledyrsprodukter i butikken, vil du gøre dit bedste for at sende oplysningerne til dine kunder, der har kæledyr. Afhængig af kampagnen, kan du måske også begrænse din mailing til et lokalt publikum. Sørg for at oprette separate lister, så du kan fokusere din indsats på de rigtige grupper. Dine kunder kan selv vælge, når de tilmelder sig enten ved hjælp af en rullemenu eller afkrydsningsfelt. Pro tip: giver mulighed for flere valg.

13. Afmeld abonnement

Dette virker muligvis ikke logisk ved første øjekast, men det taler om at udvikle en kvalitetsliste over en kvantitetsliste. De fleste e-mail-marketingtjenester opkræver abonnenten såvel som antallet af e-mails, så du betaler for det meste privilegiet at bevare e-mail-adresserne til folk, der ikke åbner dine e-mails. De er ikke fans. Det er bedst at slippe af med dem og fokusere på dine kernemedlemmer. Send en e-mail til listen medlemmer, der beder dem om at tilmelde sig, og slet dem, der ikke svarer.

14. Eksperiment med indholdstyper

Du kan generere nye kundeemner ved at tilbyde noget andet eller nyt på dit websted. Så hvis du for eksempel har en almindelig podcast, kan du muligvis tilbyde en hvidbog om bedste praksis for podcast. Det er en anden type indhold end det, du normalt tilbyder, og det er måske bare det, du har brug for for at lokke nye besøgende til at tilmelde dig. Igen får du værdifuld information. Hvis dine blogindlæg ikke genererer meget trafik, men det er dine YouTube-videoer, kan du overveje at skifte hvor du skal placere dit indhold.

15. Skriv gæsteblogs

Når du skriver et blogindlæg medtager du altid en byline med dit navn og et link til dit websted eller blog. Så når du skriver et blogindlæg til en anden persons websted, får du adgang til et helt nyt publikum. Dette betyder at sætte dit navn og indhold foran friske øjne. Bare sørg for, at destinationssiden, der er inkluderet i din byline, har en fremtrædende form for e-mail-indfangning.

16. Par op

Dette ligner meget at køre en konkurrence, og kan faktisk være en konkurrence. Men i dette tilfælde går du sammen med en partner for at køre forfremmelsen eller konkurrencen. Igen får du adgang til nye målgrupper gennem din partner, og du kan endda opdage nye måder at promovere dine tilbud på. Bare sørg for at arbejde med en partner, der giver mening. Hvis dit publikum er børn, er det måske ikke fornuftigt at samarbejde med et vinfirma. Derefter kunne en smart forfremmelse rettet mod forældrene til dit publikum arbejde. Hvert tilfælde vil være unikt.

17. Annoncer

Det er sidst på listen, men ikke mindst. I delingsøkonomien er der stadig plads til betalt reklame. Den gode nyhed er, at det ikke behøver at bryde banken. Målrettede søgemaskine-annoncer og Facebook-feeds tilbyder måder at mikrologi mod potentielle målgrupper, og du kan vælge en budge, du er tilpas med at køre forsøg på.

Og nu til din bonus!

Disse tre fejl er så nemme at lave, men husk:

  • Bare fordi nogen sender dig en e-mail, betyder det ikke, at de vil være på din liste.
  • At have nogens visitkort betyder ikke, at de vil være din liste.
  • Selv hvis nogen køber noget af dig, betyder det stadig ikke, at de vil være på din liste.

Ved at følge disse forslag kan du opbygge en robust, lydhør e-mail-marketingliste, der konverteres godt, fordi den er baseret på kvalitet og ikke kvantitet. Husk også at holde din liste opdateret og løbende fjerne forældede eller forældede kontakter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me