Spørgsmål, der skal stilles, når du ansætter en webdesigner

En lille virksomhedsejers guide til at ansætte en professionel webdesigner, og hvilke spørgsmål man skal stille, mens man er i ansættelsesprocessen. Sådan interviewes en webdesigner.


En guide til professionel webdesign

I vores tidligere artikel dækkede vi de bedste steder at finde en webdesigner. I denne artikel vil vi dække, hvordan man ansætter en webdesigner, og hvilke spørgsmål, du skal stille under ansættelsesprocessen.

Lad os sige, at du har listet nogle gode kandidater, og at du er klar til at tage det næste skridt og kontakte dem. Forberedelse af dig selv, før du gennemfører samtaler, vil sætte dig i en bedre position til at samle de oplysninger, du har brug for, og træffe det bedste valg. Her er nogle vigtige spørgsmål, som du skal stille dig, før du møder eller interviewer webdesignere:

Contents

Spørgsmål, du skal stille dig selv, før du møder med en webdesigner

At nå ud til en professional til webdesignarbejde er et stort skridt, og det er vigtigt at have en klar forståelse af dine forventninger og mål for at sikre, at dit websted bliver en succes.

Tag sagerne i dine egne hænder ved at stille dig selv nedenstående spørgsmål.

Q: Hvilken type websted bygger jeg?

Det er en god ide at være så klar som muligt med din vision for det websted, du vil bygge. Er det et “brochuresite”, der tilbyder oplysninger om din eksisterende mursten og mørtelvirksomhed? Lancerer du et e-handelswebsted med det, der sælger produkter eller tjenester? Udvikler du et forum eller et socialt mediewebsted der er målrettet mod en nichepublikum?

At kende den type websted, du vil opbygge, hjælper med at guide dit valg af webdesigner. Nogle webdesignere har specialiseret sig i e-handel, andre laver fantastiske websteder til at vise din portefølje eller fremhæve fordelene ved dit konsulentfirma. Med dette er sindet, kan du gennemgå arbejdet og færdighederne for hver webdesigner for at sikre, at de passer godt til den type websted, du vil oprette.

Spørgsmål: Vil jeg oprette og redigere indholdet selv eller få en anden til at gøre det?

Hvis du har eksisterende indhold fra præsentationer, salgsbreve eller markedsføringsmateriale, og du kun har brug for en webdesigner til at “sætte det online”, kan du lede efter en kandidat, der passer godt til at oprette et grundlæggende statisk websted.

På den anden side, hvis du planlægger at have en blog eller opdatere indholdet på dit websted regelmæssigt, har du brug for en webdesigner, der kan hjælpe dig med at opsætte et indholdsstyringssystem (CMS) som WordPress eller Joomla.

Sørg for at overveje din tid med at oprette indhold. Nogle webdesignere leverer også indhold som en del af deres tjenester. Hvis du har brug for indhold eller grafik regelmæssigt, og du ikke har tid, er det nyttigt at ansætte en webdesigner, der kan bringe alle disse tjenester til bordet eller give rådgivning og råd om, hvor du kan finde dem.

Spørgsmål: Hvad er målene med min hjemmeside?

Websteder er mere end smukke billeder og smarte interaktive effekter, de er effektive værktøjer, der er beregnet til at opfylde forretningsmæssige mål. Du skal spørge dig selv: Hvordan skal min hjemmeside nå mine forretningsmæssige mål?

Tænk over, hvad du vil have folk til at gøre på dit websted. Abonner det på din e-mail-liste? Eller får det folk til at kontakte dig med forespørgsler om dine tjenester? Måske kører du et e-handelswebsted, og du vil have folk til at købe dine produkter?

Ved at bygge dit websted med dine mål i tankerne, vil du være i stand til at vurdere dens succes baseret på hårde fakta snarere end vage forestillinger, subjektive æstetiske meninger eller den nyeste webdesign-stil.

Q: Hvem er min målgruppe, og hvordan kommer de til min hjemmeside?

Før du ansætter en webdesigner, skal du tænke nøje igennem på din ideelle klient eller kunde. Dit websteds hovedmål er at være en magnet for din målgruppe, og det skal være designet til at tjene dem, når de lander på din startside.

For at forstå din målgruppe, og hvordan de kommer til dit websted, skal du stille dig selv disse spørgsmål:

 • Hvad leder min målgruppe efter?
 • Hvilke problemer eller behov adresserer jeg for dem?
 • Hvordan søger min målgruppe efter løsninger?
 • Hvilke svar forventer de at finde på deres problemer?
 • Hvilke meddelelser svarer de bedst?

Foruden catering til din målgruppe, vil du sørge for, at dit websted fungerer godt, og du har muligheden for at spore ydelsen baseret på, hvordan dit publikum opfører sig på dit websted. Hvilke sider besøger de for eksempel? Hvor lang tid bruger de på hver side? Hvilke enheder bruger de for at få adgang til dit websted? At kende disse svar vil hjælpe dig med at fokusere målene på dit websted mere og hjælpe dig med at finde den rigtige webdesigner til at bygge det.

Det kan være, at du ikke kender svaret på alle disse spørgsmål. Det er trods alt, hvorfor du ansætter en webdesigner, der hjælper dig med at få din virksomhed online. Hvis det er tilfældet, skal du sørge for at kontrollere, at potentielle kandidater også tilbyder hjælp til markedsføring eller kan pege dig i den rigtige retning for at finde svar.

Spørgsmål: Hvordan planlægger jeg at føre trafik til mit websted?

Når du har identificeret din målgruppe, skal du stadig få dem til at besøge dit websted. Internettet er et støjende sted, og du har brug for en strategi for at skære igennem støj og gribe folks opmærksomhed. Det er ikke simpelthen nok til at “sætte dit websted online” og håbe, at folk finder det, du er nødt til at føre trafik til dit websted på en sammenhængende basis.

Her er nogle spørgsmål, der hjælper dig med at guide din plan for at føre trafik til dit websted:

 • Hvordan lærer folk om min hjemmeside?
 • Hvilket indhold vil jeg tilbyde for at holde dem engagerede og holde dem tilbage?
 • Kan jeg gøre det selv, eller har jeg brug for hjælp fra en web-professionel til at drive trafik?

Når du udvikler et klart billede af din målgruppe, og hvordan du griber deres opmærksomhed og dirigerer dem til dit websted, begynder din plan for at nå dine webstedsmål at blive mere klar, og du er parat til at have en mere produktiv diskussion med en webdesigner.

Her igen ved du måske ikke, hvordan du fører trafik til dit websted. Det er også OK. Det er simpelthen endnu en ting at huske på din ansættelsesproces. Se efter en webdesigner, der kan hjælpe dig med at lede trafik til dit websted eller konsultere for at hjælpe dig med at finde de ressourcer, du har brug for.

Spørgsmål: Hvad er mit budget?

Det er sandsynligt, at “Hvad er dit budget?” er et af de første, hvis ikke det første, webdesignere vil stille, når du først henvender dig til dem. Det er bedre at spørge dig selv på forhånd og være bedre forberedt, når du møder en webdesigner om opbygning af dit websted.

Når du har besluttet målene for dit websted, skal du afsætte et budget. Med andre ord, hvor meget er du villig til at investere for at nå disse mål? Dette giver ikke kun god forretningsmæssig mening, det holder dig også forankret, når du diskuterer webstedsfunktioner med en webdesigner. For eksempel, hvis du har et budget på mindre end $ 5.000, hvor du beder om en fuldgyldig online butik, blog og brugerdefineret design, beder du sandsynligvis for meget.

Hvis du holder realistiske forventninger til dit budget, dit websteds mål, og hvor det passer ind i planerne for din virksomhed, vil det hjælpe dig med at sikre, at din første samtale med en webdesigner går godt.

Spørgsmål: Har jeg omhyggeligt gennemgået oplysningerne på kandidaternes websteder?

De fleste webdesignere og webbureauer lægger masser af oplysninger på deres websteder, der kan være uvurderlige for dig. Her er et par ting, du kan lære blot ved at gennemse deres websteder:

 • Tjenester, de tilbyder
 • Onboarding-proces for klienter
 • Projektstyringsproces og værktøjer
 • Tidligere og nuværende klienter
 • Portefølje af arbejde

Spørgsmål til en webdesigner under interviewprocessen:

Efter at have gennemgået ovenstående spørgsmål for at forberede dig, er det næste trin at opsætte interviews med webdesignere. Som ejer af en lille virksomhed er du fortrolig med at gennemføre interviews og møder, både personligt og eksternt. At have en liste med gennemtænkte spørgsmål er nøglen til en vellykket samtale.

Imidlertid kan det tekniske og jargon-sprog på nogle specialiserede webdesign- og udviklingswebsteder gøre det udfordrende at oprette en liste med gode spørgsmål, også for en person, der er fortrolig med at gennemføre interviews.

For at hjælpe med at gøre din ansættelsesproces mere produktiv har vi samlet de vigtigste spørgsmål, der skal stilles, når vi interviewer webdesignere:

Sp .: Hvilke tjenester tilbyder du?

Det er godt at kende det komplette udbud af tjenester, som en webdesigner tilbyder, før du ansætter dem. Nogle webdesignere tilbyder kun webstedsdesign og leverer ikke backend-udvikling eller kodningstjenester. Andre kan tilbyde yderligere tjenester som webhosting, søgemaskineoptimering (SEO), marketing pr. Klik (PPC), e-mail-nyhedsbreve og mere.

Selv når du ser disse tjenester vises på en webdesigners websted, er det stadig værd at stille spørgsmålet. Du kan udføre yderligere due diligence ved at spørge, om alle deres tjenester, fra design til SEO, udføres af den samme professionelle eller af et team af eksperter. Den sidste mulighed kan være mere ønskelig for et resultat af høj kvalitet. Mens mange webdesignere er i stand til at bære et par forskellige hatte, er det svært for enhver person at være ekspert på en lang række felter.

Spørgsmål: På en skala fra 1 til 10, hvad er din oplevelse med min branche??

Nogle webdesignere eller webbureauer er specialiserede i at opbygge websteder til bestemte typer virksomheder, f.eks. Restauranter, advokater eller bilreparationer. Ansættelse af en web-professionel, der har erfaring med at arbejde i din branche, kan tilføje værdi til dit projekt: de kender funktionaliteten, som dit websted har brug for, og hvordan de implementeres, de kender din målgruppe, og hvad de leder efter, og de ved, hvem dine konkurrenter er og kan hjælpe dig med at få resultater.

Én ting at være forsigtig med her, når et webstedsdesignfirma er specialiseret i en bestemt branche, skal du sørge for, at designerne ikke er for “cookie cutter”, især når du vil adskille dig selv fra din konkurrence. Når dit mål imidlertid blot er at få din mursten og mørtel-forretning online ved hjælp af de nyeste bedste praksis, er det bedst at vælge en designer med erfaring i din branche.

Spørgsmål: Kan du vise mig det nyeste websted, der er relevant for mit projekt? Kan du lede mig gennem den proces, du brugte til at designe webstedet?

Porteføljer er nyttige, men kan hurtigt blive forældede, når en designer afslutter projekter. Bed om at se det seneste arbejde for at få det bedste syn på din potentielle webdesigners evner. Bedre er det stadig, at du vil se det seneste websted, de har opført, der er relevant for dit projekt. Selv når de ikke tidligere har arbejdet med en virksomhed i din branche, skal du bede dem om at vise dig et nyligt eksempel, der er et tæt match til dine mål.

Ud over, hvor “gode” eksemplerne ser ud, skal du stille nogle yderligere spørgsmål for at få en bedre forståelse af hver webdesigners tilgang til et projekt:

 • Hvilke problemer løste du?
 • Hvorfor valgte du løsning X i stedet for løsning Y?
 • Hvilken proces fulgte du?
 • Hvad var målene for hjemmesiden?
 • Opfyldte du disse mål?
 • Hvordan bekræftede du, at du opfyldte disse mål?
 • Kan jeg kontakte din klient for en henvisning?

Q: Hvad er dine kvalifikationer?

Mange webdesignere og web-fagfolk er selvlærte. Der er ikke noget galt med det, især når du overvejer det imponerende udvalg af gratis og betalte læringsressourcer til webstedsdesign, udvikling, online marketing, SEO og andre færdigheder.

Nogle webdesignere er villige til at gå den ekstra kilometer og fuldføre certificeringer for bedre at positionere sig på markedet, som pålidelige eksperter på området. Nogle eksempler er Microsoft-certificerede udviklere og PHP-certificerede udviklere.

Ganske ofte certificerede udviklere opkræver højere satser, men pas på, at du får det, du betaler for – i kodningsverdenen bliver et anerkendt certifikat forældet hurtigt og garanterer ikke i sig selv et vellykket resultat, eller endda at webdesigner har kendskab til den seneste bedste praksis.

Q: Hvilke SEO- eller internetmarkedsføringstjenester tilbyder du?

For at dit websted skal få succes, skal din målgruppe finde dig. Derudover er du nødt til at fange deres opmærksomhed og give spændende indhold eller en overbevisende grund til at besøge dit websted. For at være sikker på, at dit websted vises i sociale og søgeresultater og skiller sig ud fra mængden, skal det kodes korrekt og strategisk forfremmes.

Spørg kandidaterne, om de har en SEO-ekspert eller en online marketingstrateg på deres team. Der er ingen mening i at opbygge et fantastisk websted, hvis det kun får en håndfuld besøgende hver måned.

Q: Vil du fremlægge et detaljeret forslag?

Et detaljeret forslag fra din webdesigner kan hjælpe dig med at forstå enhver service, de tilbyder, og deres tilknyttede gebyrer. Det er et godt tegn, når din potentielle webdesigner eller webagentur stiller mange spørgsmål om din virksomhed og dine kunder. Gode ​​forslag er baseret på et godt greb om dine forretningsbehov og er rettet mod at levere løsninger, der imødekommer disse behov.

Sørg for at stille eventuelle afklarende spørgsmål om forslaget. Dette minimerer risikoen for ubehagelige overraskelser, der kan bringe succes i dit projekt senere ned ad vejen.

Spørgsmål: Vil du gennemgå mit eksisterende site, inden du begynder at arbejde på mit nye site?

Når du har et eksisterende websted på plads, er det at forstå, hvad der fungerer og ikke fungerer for dig, et godt udgangspunkt for udviklingen af ​​et nyt sted. Hvis svaret, som din webdesigner giver, er et rungende ‘Ja!’, Er det en god indikation af, at de vil gøre brug af de lektioner, du har lært, og undgå eventuelle fejl, du har gjort med dit nuværende websted.

Dit input i gennemgangsprocessen vil også være meget vigtigt. Hvis du redesigne dit websted, hvad er dine grunde til at gøre det? Jo mere specifik du kan være, hvorfor dit websted har brug for en opdatering, jo lettere er det for en webdesigner at forstå dine forretningsbehov og webstedsmål.

Spørgsmål: Hvor lang tid tager det at færdiggøre min hjemmeside?

Ethvert webstedforslag, du modtager, skal indeholde et estimeret tidspunkt for færdiggørelse. Kvalitet website design tager tid, og travle designere har ofte andre kunder. Tidsplaner for webdesign kan ændres, når kravene ændres, så din udførelsesdato kan skubbes tilbage fra dit oprindelige estimat. Dette er en anden grund til, at det er vigtigt at have et klart billede af, hvad du vil udrette med dit websted.

Det er vigtigt at forstå, at et websted aldrig er “fuldstændigt”. Efter lanceringen vil der være justeringer, der foretages i henhold til hvor mange mennesker der besøger webstedet, hvor mange af dem der kommer tilbage, hvor mange besøgende, der abonnerer på din e-mail-liste, eller klik på knappen Tilføj til indkøbskurv, og den feedback, du får fra besøgende og andre interessenter såsom produktudbydere.

Selvfølgelig vil du starte dit websted så hurtigt som muligt, men at forhaste projektet hjælper ikke. For at sikre et vellykket resultat er det klogt at blive involveret i projektet så meget som du føler dig godt tilpas, samarbejde med din webdesigner: del din forretningsexpertise og viden om dine kunder, tilbyder konstruktiv feedback og leverer grafik, billeder eller indhold din web-designer skal komme videre med projektet. Enhver forsinkelse fra din side, der leverer disse oplysninger, vil uundgåeligt udsætte webstedets lanceringsdato.

Q: Vil jeg være i stand til at udvide min hjemmeside, når min virksomhed vokser?

Hvis du planlægger at udvide dit websted, efterhånden som din virksomhed vokser, skal du overveje dette nu. Der kan muligvis kræves en fuld redesign for at tilføje ny funktionalitet, hvis et websted ikke er udviklet med fremtiden i tankerne. Sørg for, at du kan tilføje nye funktioner til dit websted efter behov. Et godt eksempel her er WordPress-platformen, som let kan udvides ved at tilføje nye plugins.

En anden vigtig faktor, der skal overvejes for fremtidig vækst, vedrører hosting af dit websted. Sørg for, at dit websted kan skaleres for at håndtere større mængder trafik efter behov, enten gennem en ny hostingplan eller ved at forbinde den til et indholdsleveringsnetværk. Spørger dig potentiel udvikler: Kan du hjælpe mig med at ændre hostingplaner eller konfigurationen af ​​mit websted for at håndtere mere trafik i fremtiden? Vil du give dette eller give en anbefalet ressource til hjælp? Hvor meget vil det koste?

Q: Hvilket indholdsstyringssystem bruger du?

De fleste websteder er bygget ved hjælp af et indholdsstyringssystem (CMS), der adskiller backend-koden fra design og indhold. Dette skal give dig mulighed for at opdatere indholdet på visse dele af dit websted uden at kræve, at du lærer nogen kompleks webkode.

Dog er ikke alle CMS-platforme oprettet lige. Bed om at se en demo af det system, som din designer planlægger at bruge. Hvis din webdesigner bruger et proprietært CMS, skal du sørge for at spørge, hvor let det vil være at flytte webstedet til et andet CMS. Du skal overveje, hvad der sker, hvis udvikleren holder op med at støtte CMS, eller firmaet selv går ud af drift. Sørg for, at din webdesigner bruger en platform, der er bredt tilgængelig og ikke viser nogen tegn på at forsvinde natten over – WordPress, Joomla og Drupal er alle gode eksempler på CMS-systemer, som du kan stole på.

Spørgsmål: Vil mit team kunne få adgang til og redigere webstedet, når det er offentliggjort?

I forbindelse med spørgsmålet om CMS vil du vide, om du kan foretage ændringer på dit websted. At stole på en designer til at opdatere indhold kan medføre forsinkelser, når du skal ændre noget hurtigt. Spørg hvad du kan redigere, når webstedet er offentliggjort, og sørg for at vide, hvor meget det koster, hvis du har brug for din webdesigner til at foretage en ændring.

Når du interviewer potentielle webdesignere, kan du også spørge, om de giver dig uddannelse til at lære, hvordan du selv opdaterer dit websted. Hvis du vælger en god CMS som de eksempler, vi leverede, vil det gøre det lettere at lære at opdatere indhold selv.

Sp .: Tilbyder du løbende vedligeholdelse, når mit websted er offentliggjort? Hvad hvis noget går i stykker? Tilbyder du nogen garanti?

Software opdateres konstant, og nye ændringer af en type kode på dit websted kan påvirke anden kode, hvilket kræver yderligere ændringer for at holde alt sammen fungerer korrekt.

Det er et smart træk at spørge, hvilken slags vedligeholdelse der kræves til dit websted, og hvilke muligheder din webdesigner giver. Nogle indholdsstyringssystemer er integreret i et specialiseret hostingmiljø, der hjælper med at minimere kundevedligeholdelsesopgaver ved automatisk at opdatere dit websted.

Du skal dog være forberedt, hvis noget for eksempel går galt: kodebasen har fejl eller sikkerhedshuller, der kun registreres efter lancering, opdateringer kræver yderligere ændringer af koden, eller i værste fald bliver dit websted hacket.

Vær klar over, hvad du forventer af din webdesigner under disse omstændigheder, spørg hvor meget det vil koste, og hvor længe deres support vil være tilgængelig.

Sp .: Hvor meget koster alt?

Et af de mest afgørende spørgsmål til din virksomhed er, hvor meget hele webstedet vil koste. Prisfastsættelse er baseret på mange faktorer, og hvert webudviklingsfirma priser deres tjenester forskelligt. Webdesign er stadig en relativt ny branche, og der er få prisstandarder. Timeplan, kontrakt og faste satser er alle almindelige. Udviklingsprocesser og platforme varierer lige så meget som de færdighedsniveauer, der kræves for hver. Planlæg at budgettere flere tusinde dollars til et brugerdefineret websted med grundlæggende funktionalitet. Omfattende tilpasning inklusive e-handel vil naturligvis øge omkostningerne. Husk, når du vurderer alternativer, som et websted med professionel kvalitet vil koste mere end hvad din nabes nevø kan smide sammen til en god pris.

Q: Vil jeg eje mit websted, domæne, aktiver?

En anden kritisk bekymring for virksomheder er copyright eller lovligt ejerskab af webstedet og alle dets komponenter. Du ønsker at have en kontrakt, der tydeligt skitserer ejerskabet af dit websted. Denne kontrakt skal give dig mulighed for at tage dit websted til en anden designer i fremtiden eller tilføje dine egne ændringer til det uden at medføre yderligere gebyrer eller sanktioner. At ikke have en kontrakt til beskyttelse af din virksomhed ville være som at købe et hus og lade nøglerne være i en andens hænder. Du ønsker ikke at løbe denne risiko.

En anden overvejelse vedrørende ophavsret er ejerskabet af alt indhold, grafik, billeder eller videoer, der bruges til at opbygge dit websted. Hvis disse leveres af webdesigner eller webbureau, hvem ejer dem, når webstedet er færdigt? Har de en licens, der giver dig mulighed for at bruge dem på dit websted? Er der nogen betingelser for deres brug? Hvem er juridisk ansvarlig i tilfælde af misbrug? At sikre, at du har klare licens- og brugsrettigheder til dit indhold, er en anden måde at sikre dig, at du ikke bliver “låst” ud af dit eget hus.

Spørgsmål: Hvad skal jeg levere, før arbejdet på webstedet begynder?

Hvis du diskuterer, hvad du skal bringe til bordet, hjælper du dig med at undgå forsinkelser i projektplanen og misforståelser med din webdesigner. Det er vigtigt, at du har forståelse for det indhold eller de aktiver, du har brug for.

Dette kan omfatte:

 • Kopi
 • Billeder
 • Videoer
 • Logos
 • Juridiske ting, f.eks. Vilkår og betingelser, privatlivspolitik osv.
 • Oplysninger om login til dit hosting-regnskab (hvis du har at gøre med hostingfirmaet)
 • Premium plugins og temaer, som du muligvis skal købe

Samlet set er design af et websted et kæmpe projekt, der har brug for dine input: vær klar med din webdesigner om, hvad dit ansvar er, og gør dit bedste for at opfylde din side af forretningen.

Sp .: Kan du vise mig et af de billigste websteder og et af de dyreste websteder, du har arbejdet på?

Hvis du lancerer et lille websted med et standard sæt funktioner som en mailingliste og en kontaktformular, er det formodentlig ikke, at det koster en arm og et ben at bygge. Du vil dog stadig have et kvalitetsprodukt til sidst. På den anden side har du måske et stort websted i tankerne, der inkluderer e-handel og andre funktioner, og du vil være sikker på, at det ikke koster dig mere end det burde. Bed om at se forskellige eksempler på arbejde for at være sikker på, at din webdesigner udfører arbejde af høj kvalitet konsekvent på tværs af projekter, uanset hvor overkommelige eller avancerede de er.

Spørgsmål: Hvad var dine største udfordringer med at arbejde med klienter, og hvad gjorde du for at overvinde dem?

Webdesigner-klient-forholdet, som alle forretningsforbindelser, kan have nogle op- og nedture. Et webdesignprojekt er et langsigtet engagement, og både klient og webdesigner investerer meget tid og kræfter i det færdige produkt. Der kan være tidspunkter, hvor uoverensstemmelser, forsinkelser, misforståelser eller tekniske problemer lægger en vis belastning på forholdet. Én ting, du har brug for, er, hvordan din potentielle webdesigner kan klare disse udfordringer. Fra deres svar får du en forståelse af, hvordan det ville arbejde med denne webdesigner: Hvis webdesigneren bebrejder et negativt resultat på klienten, er det et surefire rødt flag.

Sidste råd til rådighed for at ansætte en webdesigner

Disse spørgsmål hjælper dig med at identificere og ansætte den bedste webdesigner til din virksomhed. Der er dog altid den menneskelige faktor. Selvom du gør en indsats for at minimere risikoen for at vælge den forkerte webdesigner, er der ingen skudsikker måde at vide, hvordan du vil arbejde sammen.

Giv din web-professionelle et lille prøveprojekt, før du forpligter dig til et langsigtet websteddesign- og udviklingsprojekt. Det er et smart træk for at sikre, at forholdet fungerer for begge parter.

Konklusion

Kommunikation med din potentielle webdesigner er nøglen – tænk ikke to gange på at stille spørgsmål og forvente den samme grad af kommunikation.

Hvis du ikke har lyst til, at det er den rigtige kamp, ​​skal du gå videre, indtil du finder den webprofessionel, der passer bedst til din virksomhed. At tage en langsom og stabil tilgang til at ansætte en webdesigner sparer din forretning tid og penge senere på linjen.

Når du er sikker på, at du har taget det rigtige valg, involverer de næste trin igangsætning af projektet og start af forholdet til din webdesigner på højre fod. Se tip til at arbejde med din webdesigner for at lære mere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me