Professionel webdesign 101

Ejervejledning til en lille virksomhed til professionel webdesign. Sådan afgør du om du skal ansætte en webdesigner eller gøre det selv for at få dit websted.


professionel webdesign

Som ejer af en lille virksomhed har du brug for en overbevisende online tilstedeværelse for at konkurrere på dagens marked. Et websted til din virksomhed er et must, men hvordan får du et? Dette er en af ​​de største udfordringer for ejere af små virksomheder, da der er en overflod af muligheder, der opstår med denne tilsyneladende enkle opgave. Kort sagt skal du enten oprette et websted selv eller ansætte en professionel webdesigner. Enten af ​​mulighederne har sine egne fordele og ulemper, og i bund og grund er du nødt til at bestemme, hvilken rute der er bedst for dig og din virksomhed.

Hvorfor tage den professionelle rute til webdesign?

Her på Sådan kommer du online dækker vi en række emner, der hjælper dig med at lære om opbygning af dit websted, typisk efter “gør-det-selv” -tilgang. At opbygge et websted selv er bestemt gennemførligt og kan endda være sjovt, men der er fordele ved at ansætte en professionel webdesigner også. For eksempel kan en webdesigner hjælpe dig med at spare tid og sikre, at dit websted fungerer korrekt og kodes ved hjælp af den nyeste bedste praksis.

I denne artikel dækker vi den professionelle tilgang til webdesign og hjælper dig med at beslutte, om du skal ansætte en webdesigner til at oprette dit websted.

Faktorer at overveje

Hver virksomhed er unikt forskellig, og der er en række faktorer, du skal overveje, før du tager den meget vigtige beslutning om at ansætte en professionel webdesigner:

Dit budget

Naturligvis vil dit budget være den mest indflydelsesrige faktor, når det kommer til at ansætte en professionel webdesigner. At have et brugerdefineret websted designet af en professionel involverer en betydelig investering. Det er svært at lægge et nummer på omkostningerne (da hvert websted er forskelligt, og hver webdesigner opkræver forskellige priser), men ifølge Executionists.com, gennemsnitsomkostningerne på et enkelt informativt websted er mellem $ 7.000 til $ 11.000! Selvom du helt sikkert kan finde steder, hvor webdesignere er villige til at arbejde til en lavere pris, skal du huske, at et websted stadig vil være en stor investering for enhver ejer af små virksomheder.

Afhængig af de specifikke omstændigheder i din virksomhed, skal du nøje bedømme om afkastet er det værd, eller om omkostningerne er umulige i øjeblikket. Vi anbefaler typisk at ansætte en webdesigner til eksisterende, veletablerede virksomheder, der vokser og viser løfte om en succesrig fremtid. En professionel webdesigner kan hjælpe lovende virksomheder med at vokse, skabe større fortjeneste, forbedre kundeoplevelsen og styrke deres brand. For nye virksomheder, der ønsker at lancere deres første websted blot for at teste en idé på markedet, kan et gør-det-selv-sted muligvis være nok.

Din tid

Det er vigtigt at erkende, at det kræver en betydelig del af din tid at opbygge dit eget websted. Jo mindre kendt du er med, hvordan ting fungerer online, jo mere tid har du brug for at dedikere til opgaven.

Det er sandt – der er værktøjer derude, der gør det nemt for begyndere at opsætte et enkelt, attraktivt websted, og vi dækker mange af de bedste platforme her på vores site. Utseendet på dit websted er imidlertid kun toppen af ​​isbjerget. Dit websted kan være et kraftfuldt værktøj til din virksomhed, men du skal vide lidt om, hvad der fungerer online for at bygge det selv. For eksempel skal du vide, hvordan du:

  • Optimer din grafik og billeder til hurtig indlæsning af websider
  • Skriv engagerende indhold, der griber folks opmærksomhed og konverterer dem til betalende kunder
  • Forstå brugernes sporingsdata
  • Hold dig opdateret med Googles bedste praksis for at rangere højt på søgemaskiner
  • Find din vej rundt på webstedets sikkerhed
  • Forstå juridiske og privatlivsproblemer
  • og mere

Disse aspekter ved at køre dit eget websted vil uundgåeligt tage tid at lære og gennemføre, men de er afgørende for at bestemme dit websteds succes eller fiasko og i sidste ende afgøre, om dit websted vil have en positiv eller negativ indflydelse på din lille virksomhed.

Gode ​​web-fagfolk vil ikke kun opbygge et fungerende og velkodet websted for dig, de vil også være vidende om den nyeste bedste praksis, herunder: SEO (Search Engine Optimization), websikkerhed, løbende vedligeholdelse, og nogle vil endda hjælpe med markedsføring og oprette indhold til dit websted. Disse yderligere tjenester giver enorm værdi og sparer dig tid, som du kan dedikere til dine kunder og vokse din virksomhed.

Type websted & Funktioner, du har brug for

Meget afhænger af den type websted, du har brug for din virksomhed. De fleste små virksomhedswebsteder har en hel del funktioner fælles, såsom intuitiv navigation, en kort beskrivelse af deres virksomhed, opfordring til handling og kontaktoplysninger. For et grundlæggende informationswebsted, der ganske enkelt er en anden måde at markedsføre din virksomhed på, kan det være vejen at opbygge den selv. Hvis du planlægger at køre et eCommerce-sted, hvor du tager reservationer, sælger produkter eller tilbyder tjenester online, kan en professionel webudvikler imidlertid hjælpe dig med at få det gjort hurtigere og eliminere eventuelle hikke undervejs.

Ud over den type websted, du har brug for, skal du overveje de yderligere funktioner, du muligvis vil have på dit websted. For eksempel kan du som restaurantejer sandsynligvis tage reservationer på dit websted. Du ønsker måske også et sted at fremhæve dine seneste retter, et afsnit, der viser din menu, klart synlige åbningstider og en adresse med let at følge instruktionerne for at komme dertil. Du kan blive overrasket over at finde ud af, at der med mange virksomheder, der søger de samme funktioner, er skabelonløsninger, der dækker det meste af dit websteds behov, herunder e-handelsløsninger til salg af produkter online. Det er ikke nødvendigt at genopfinde hjulet, især når du vil holde omkostningerne nede.

På den anden side bør virksomheder, der ser stærkt branding som en kerne del af deres forretning, alvorligt overveje at investere i professionel webdesign og -udvikling. Mens mange af skabelonløsningerne er tilstrækkelige, kræver det en professionel designer at lave et funktionsrige websted, der er fremragende.

Teknisk kyndig eller teknologisk udfordret

Hvis du overvejer at opbygge dit websted selv, men ideen om at tænke med et stykke computersoftware giver dig frysningen, skal du tænke igen. Webstedsbyggere og indholdsstyringssystemer (CMS), såsom WordPress eller Joomla, er ikke andet end software-stykker, og i dag er de meget brugervenlige. Du skal dog stadig tage dig tid til at lære, hvordan de fungerer ved at eksperimentere med deres forskellige indstillinger og indstillinger.

Vi anerkender, at det kan være meget sjovt at arbejde med teknologi og designe et websted for nogle mennesker, men det kan være utroligt frustrerende for andre. Når du ikke nyder det, du laver, vises det i dit slutprodukt. Ligesom at drive din lille virksomhed, tager webdesign meget passion og engagement. Uden disse risikerer du at nedlægge jobbet og ende med en halvbygget side. Hvis du er lidt af en teknofobe, kan det at være det bedste alternativ at lade dit websted være i hænderne på en professionel webdesigner.

Mellemvejen – gør det selv, og ansæt en professionel, når du bliver fast

Det er helt OK at bruge nogen af ​​de fantastiske værktøjer derude til at bygge din hjemmeside selv, især hvis din virksomhed er ny og budgettet er stramt.

Men husk, du behøver ikke gå det alene. Du finder måske, at der er dele af opbygningen af ​​dit eget websted, som du især nyder, eller som bedst passer til dine naturlige talenter. Der kan dog være andre tidspunkter, hvor du har lyst til at ramme en mur – dine billeder ser ikke helt rigtige ud, kontaktformularen opfører sig ikke nøjagtigt, som du vil, eller din kopi af hjemmesiden ser ikke ud til at fange eventuelle kundeemner.

Når dette sker, er det fristende at bare give op og henvende sig til et webagentur for at få noget designet fra bunden. Men det behøver ikke være så skåret og tørt. Det er helt i orden at ansætte en professionel webdesigner kun til de opgaver, du har brug for mest hjælp til, eller simpelthen de dele af processen, du nyder mindst.

Gode ​​CMS- og webstedsbyggere tilbyder temaer eller skabeloner, der giver en god mængde tilpasning, skønt nogle ændringer kræver en smule mere indsats. Hvis du har svært ved at gennemføre nogle ændringer, tøv ikke med at ansætte en webdesigner. Professionelle webdesignere kan hjælpe dig med at løse besværlige ændringer med blot et par kodelinjer og uden at koste dig en formue.

Ved at tage mellemvejen kan du spare penge, nyde processen med at opbygge dit websted mere og ende med et bedre færdigt produkt. En måde at tage mellemvejen på er at bruge den populære webstedsbygger Wix, der har en dedikeret team af fagfolk du kan kontakte, når du har brug for hjælp til at oprette og style dit websted.

Konklusion

Ansæt en professionel webdesigner, gør det-selv, eller tag mellemvejen? Ved at evaluere dit budget, bestemme den type websted, du har brug for, og de funktioner, du ønsker, holde styr på din tid og vide, hvor teknisk du er, kan du nå den bedste beslutning for din virksomhed.

At tage den rigtige beslutning vil hjælpe dig med at udvikle en web-tilstedeværelse, der er et kraftfuldt værktøj til at nå nye kunder, skabe mere salg og i sidste ende vokse din virksomhed. Hvis du mener, at det at ansætte en professionel er det rigtige for din virksomhed, er det næste trin at finde en god, pålidelig webdesigner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me