Въпроси, които трябва да зададете при наемането на уеб дизайнер

Ръководство за собственика на малък бизнес за наемане на професионален уеб дизайнер и какви въпроси да зададете, докато сте в процеса на наемане. Как да интервюирате уеб дизайнер.


Ръководство за професионален уеб дизайн

В предишната ни статия разгледахме най-добрите места за намиране на уеб дизайнер. В тази статия ще разгледаме как да наемете уеб дизайнер и какви въпроси трябва да задавате по време на процеса на наемане.

Нека да кажем, че сте включили в списък с някои добри кандидати и сте готови да направите следващата стъпка и да се свържете с тях. Подготовката на себе си преди провеждането на интервю ще ви постави в по-добра позиция да съберете необходимата информация и да направите най-добрия избор. Ето някои основни въпроси, които трябва да си зададете, преди да се срещнете или да интервюирате уеб дизайнери:

Contents

Въпроси, които да си зададете, преди да се срещнете с уеб дизайнер

Достигането до професионалист за работа с уеб дизайн е голяма стъпка и е важно да имате ясно разбиране за вашите очаквания и цели, за да сте сигурни, че уебсайтът ви е успешен.

Вземете нещата в свои ръце, като си задавате въпросите по-долу.

Въпрос: Какъв тип уебсайт изграждам?

Добре е да бъдете максимално ясни с визията си за уебсайта, който искате да изградите. Това ли е „сайт за брошури“, който предлага информация за съществуващия ви тухларски разтвор? Стартирате ли уебсайт за електронна търговия с този, който продава продукти или услуги? Разработвате ли форум или сайт за социални медии, насочен към нишова аудитория?

Познаването на типа на сайта, който искате да създадете, ще ви помогне да насочите избора си на уеб дизайнер. Някои уеб дизайнери са специализирани в електронната търговия, други правят фантастични сайтове за показване на вашето портфолио или подчертаване на предимствата на вашата консултантска фирма. Имайки предвид това, можете да прегледате работата и уменията на всеки уеб дизайнер, за да се уверите, че те са подходящи за типа уебсайт, който искате да изградите.

В: Ще създам ли и редактирам съдържанието сам или някой друг да го направи?

Ако имате съществуващо съдържание от презентации, писма за продажба или маркетингови материали и се нуждаете само от уеб дизайнер, за да го „пуснете онлайн“, тогава можете да потърсите кандидат, който е подходящ за създаване на основен статичен сайт.

От друга страна, ако планирате редовно да имате блог или да актуализирате съдържанието на уебсайта си, ще ви е необходим уеб дизайнер, който може да ви помогне да настроите система за управление на съдържанието (CMS) като WordPress или Joomla.

Не забравяйте да вземете предвид времето си за създаване на съдържание. Някои уеб дизайнери също ще предоставят съдържание като част от своите услуги. Ако имате нужда от съдържание или графика редовно и нямате време, е полезно да наемете уеб дизайнер, който да внесе всички тези услуги на масата, или да предоставите консултации и съвети къде да ги намерите..

В: Какви са целите на моя уебсайт?

Уебсайтовете са повече от красиви снимки и фантастични интерактивни ефекти, те са мощни инструменти, насочени към постигане на бизнес целите. Трябва да се запитате: Как моят уебсайт ще постигне бизнес целите ми?

Помислете какво искате хората да правят на вашия уебсайт. Абонира ли се за вашия имейл списък? Или карате хората да се свързват с вас при въпроси относно вашите услуги? Може би имате уебсайт за електронна търговия и искате хората да купуват вашите продукти?

Изграждайки уебсайта си с оглед на целите си, ще можете да оцените успеха му въз основа на твърди факти, а не на неясни представи, субективни естетически мнения или най-новата прищявка в уеб дизайна.

Въпрос: Коя е целевата ми аудитория и как попадат на моя уебсайт?

Преди да наемете уеб дизайнер, помислете внимателно за вашия идеален клиент или клиент. Основната цел на уебсайта ви е да бъде магнит за вашата целева аудитория и трябва да бъде проектиран така, че да им служи, когато кацнат на началната ви страница.

За да разберете вашата целева аудитория и как да стигнат до вашия уебсайт, задайте си тези въпроси:

 • Какво търси целевата ми аудитория?
 • Какви проблеми или нужди се обръщам към тях?
 • Как моята целева аудитория търси решения?
 • Какви отговори очакват да намерят на своите проблеми?
 • На кои съобщения ще отговорят най-добре?

В допълнение към обслужването на вашата целева аудитория, вие ще искате да се уверите, че уебсайтът ви се представя добре и имате възможност да проследявате ефективността въз основа на това как се държи аудиторията на вашия сайт. Например, кои страници посещават? Колко време прекарват на всяка страница? Кои устройства използват за достъп до вашия уебсайт? Познаването на тези отговори ще ви помогне да фокусирате целите на вашия сайт повече и ще ви помогне да намерите подходящия уеб дизайнер, за да го изградите.

Възможно е да не знаете отговора на всички тези въпроси. В крайна сметка, затова наемате уеб дизайнер, който да ви помогне да стартирате бизнеса си онлайн. Ако случаят е такъв, не забравяйте да проверите дали потенциалните кандидати също предлагат помощ в маркетинга или може да ви насочи в правилната посока, за да намерите отговори.

В: Как да планирам да насоча трафика към моя уебсайт?

След като идентифицирате целевата си аудитория, все още ще трябва да ги накарате да посещават вашия сайт. Интернет е шумно място и ще ви трябва стратегия, за да прекъснете шума и да привлечете вниманието на хората. Не е достатъчно просто да „пуснете уебсайта си онлайн“ и да се надяваме, че хората ще го намерят, трябва постоянно да привличате трафик към сайта си..

Ето няколко въпроса, които ще ви помогнат да насочите плана си за привличане на трафик към вашия сайт:

 • Как хората ще научат за моя уебсайт?
 • Какво съдържание ще предложа, за да ги ангажирам и да ги връщам?
 • Мога ли да го направя сам или ще ми трябва помощ от уеб професионалист, който да стимулира трафика?

Докато разработвате ясна картина на вашата целева аудитория и как да привлечете вниманието им и да ги насочите към вашия сайт, вашият план за постигане на целите на вашия уеб сайт започва да става по-ясен и вие сте готови да проведете по-продуктивна дискусия с уеб дизайнер.

Тук отново може да не знаете как да насочите трафика към уебсайта си. Това също е добре Просто е още едно нещо, което трябва да имате предвид за процеса на наемане. Потърсете уеб дизайнер, който може да ви помогне да привлечете трафик към вашия сайт или да се консултирате, за да намерите необходимите ресурси.

В: Какъв е бюджетът ми?

Най-вероятно е „Какъв е вашият бюджет?“ е един от първите, ако не и първият въпрос, който уеб дизайнерите ще зададат, когато за първи път се обърнете към тях. По-добре е да се запитате предварително и да бъдете по-добре подготвени, когато се срещнете с уеб дизайнер относно изграждането на вашия сайт.

След като решите целите на уебсайта си, ще трябва да заделяте бюджет. С други думи, колко сте готови да инвестирате, за да постигнете тези цели? Това не само има добър бизнес смисъл, но също така ви държи заземен, когато обсъждате функциите на уебсайта с уеб дизайнер. Например, ако имате бюджет по-малък от 5000 долара, искането за пълноценен онлайн магазин, блог и персонализиран дизайн, вероятно иска твърде много.

Запазването на реалистични очаквания за вашия бюджет, целите на вашия сайт и къде това се вписва в плановете за вашия бизнес, ще ви помогне да сте сигурни, че първият ви разговор с уеб дизайнер върви добре.

В: Прегледах ли внимателно информацията на уебсайтовете на кандидатите?

Повечето уеб дизайнери и уеб агенции поставят на своите уебсайтове много информация, която може да бъде безценна за вас. Ето няколко неща, които можете да научите, просто като разгледате сайтовете им:

 • Услугите, които предлагат
 • Процес на борда за клиенти
 • Процес и инструменти за управление на проекти
 • Предишни и настоящи клиенти
 • Портфолио от работа

Въпроси за задаване на уеб дизайнер по време на процеса на интервю:

След като прегледате въпросите по-горе, за да се подготвите, следващата стъпка е да настроите интервюта с уеб дизайнери. Като собственик на малък бизнес сте запознати с провеждането на интервюта и срещи, както лично, така и дистанционно. Създаването на списък с добре обмислени въпроси е ключът към успешното интервю.

Въпреки това, техническият и жаргонен език на някои специализирани уебсайтове за уеб дизайн и разработка може да затрудни създаването на списък с добри въпроси, дори за някой, който е запознат с провеждането на интервюта.

За да направим процеса на наемането ви по-продуктивен, събрахме най-важните въпроси, които трябва да зададете, когато интервюирате уеб дизайнери:

В: Какви услуги предлагате?

Добре е да знаете пълния набор от услуги, които уеб дизайнерът предлага, преди да ги наемете. Някои уеб дизайнери предлагат само дизайн на уебсайтове и не предоставят услуги за разработка или кодиране. Други могат да предлагат допълнителни услуги като уеб хостинг, оптимизация за търсачки (SEO), маркетинг с плащане на кликване (PPC), електронни бюлетини и други.

Дори когато видите тези услуги, изброени на уебсайта на уеб дизайнера, все пак си струва да зададете въпроса. Можете да извършите допълнителна проверка, като попитате дали всички техни услуги, от проектиране до SEO, се извършват от същия професионалист или от екип от експерти. Последният вариант може да е по-желан за висококачествен резултат. Въпреки че много уеб дизайнери са способни да носят няколко различни шапки, да бъдеш експерт в широк спектър от области е трудно за всеки един човек.

Въпрос: По скала от 1 до 10, какъв е опитът ви с моята индустрия?

Някои уеб дизайнери или уеб агенции са специализирани в изграждането на уебсайтове за конкретни видове бизнес, например ресторанти, адвокати или ремонт на автомобили. Наемането на уеб професионалист, който има опит в работата във вашата индустрия, може да добави стойност към вашия проект: те знаят функционалността, която вашият уебсайт има нужда и как да го реализират, знаят вашата целева аудитория и какво търсят и знаят кои са ви конкуренти са и могат да ви помогнат да постигнете резултати.

Тук трябва да бъдете внимателни, когато фирма за дизайн на уебсайтове е специализирана в конкретна индустрия, уверете се, че дизайните не са прекалено „резачки за бисквитки“, особено когато искате да се разграничите от вашата конкуренция. Въпреки това, когато целта ви е просто да накарате вашия бизнес с тухли и хоросани онлайн, използвайки най-новите най-добри практики, най-добре е да изберете дизайнер с опит във вашата индустрия.

В: Можете ли да ми покажете най-новия уебсайт, който е подходящ за моя проект? Можете ли да ме разгледате през процеса, който сте използвали за проектирането на сайта?

Портфейлите са полезни, но могат бързо да остарят, тъй като дизайнер завършва проекти. Помолете да видите скорошната работа, за да получите най-добрия поглед върху уменията на вашия потенциален уеб дизайнер. Още по-добре, помолете да видите най-новия уебсайт, който са създали, който е подходящ за вашия проект. Дори когато преди не са работили с бизнес във вашата индустрия, помолете ги да ви покажат скорошен пример, който е близко съвпадение за вашите цели.

Освен колко „добри“ изглеждат примерите, задайте допълнителни въпроси, за да разберете по-добре подхода на всеки уеб дизайнер към един проект:

 • Какви проблеми решихте?
 • Защо избрахте решение X вместо решение Y?
 • Какъв процес последвахте?
 • Какви бяха целите на уебсайта?
 • Изпълнихте ли тези цели?
 • Как потвърдихте, че сте изпълнили тези цели?
 • Мога ли да се свържа с клиента ви за справка?

В: Какви са вашите квалификации?

Много уеб дизайнери и уеб професионалисти са самоуки. В това няма нищо лошо, особено когато имате предвид впечатляващата гама от безплатни и платени учебни ресурси за дизайн на уебсайт, разработка, онлайн маркетинг, SEO и други умения.

Някои уеб дизайнери са готови да изминат допълнителната миля и да завършат сертификатите, за да се позиционират по-добре на пазара като надеждни експерти в тази област. Някои примери са сертифицирани разработчици на Microsoft и разработчици, сертифицирани по PHP.

Доста често сертифицираните разработчици таксуват по-високи цени, но внимавайте, че получавате това, за което плащате – в кодиращия свят разпознат сертификат бързо остарява и сам по себе си не гарантира успешен резултат или дори уеб дизайнерът да знае най-добрите добри практики.

В: Какви SEO или Интернет маркетинг услуги предлагате?

За да бъде успешен уебсайтът ви, целевата ви аудитория трябва да ви намери. Нещо повече, трябва да привлечете вниманието им и да предоставите увлекателно съдържание или убедителна причина да посетите сайта си. За да сте сигурни, че уебсайтът ви се показва в социални резултати и резултати от търсенето и се откроява от тълпата, трябва да бъде правилно кодиран и стратегически популяризиран.

Попитайте кандидатите дали в екипа си имат експерт за оптимизиране на търсачките (SEO) или стратег за онлайн маркетинг. Няма смисъл да създавате страхотен уебсайт, ако всеки месец получава само шепа посетители.

В: Ще предоставите ли подробно предложение?

Подробно предложение от вашия уеб дизайнер може да ви помогне да разберете всяка услуга, която предлагат, и свързаните с тях такси. Това е добър знак, когато вашият потенциален уеб дизайнер или уеб агенция задава много въпроси за вашия бизнес и вашите клиенти. Страхотните предложения се основават на доброто разбиране на вашите бизнес нужди и са насочени към предлагане на решения, които да отговарят на тези нужди.

Не забравяйте да зададете изясняващи въпроси относно предложението. Това намалява до минимум риска от появата на неприятни изненади, които могат да застрашат успеха на вашия проект по-късно по пътя.

В: Ще прегледате ли съществуващия ми сайт, преди да започнете работа върху новия ми сайт?

Когато имате съществуващ сайт, разбирането какво прави и какво не работи за вас е добра отправна точка за разработването на нов сайт. Ако отговорът, който вашият уеб дизайнер дава, е озвучаващо „Да!“, Това е добър показател, че те ще използват уроците, които сте научили и ще избегнете грешките, които сте направили с текущия си сайт.

Вашият принос в процеса на преглед също ще бъде много важен. Ако препроектирате уебсайта си, какви са причините за това? Колкото по-конкретно можете да разберете защо вашият сайт се нуждае от актуализация, толкова по-лесно ще бъде уеб дизайнер да разбере нуждите на вашия бизнес и целите на уебсайта..

Въпрос: Колко време ще отнеме да завърша моя уебсайт?

Всяко предложение за уебсайт, което получавате, трябва да включва приблизително време за изпълнение. Качественият дизайн на уебсайт отнема време и натоварените дизайнери често имат други клиенти. Сроковете за уеб дизайн могат да се променят с промяна на изискванията, така че датата на завършване може да бъде изтласкана назад от първоначалната прогноза. Това е още една причина, поради която е важно да имате ясна картина за това какво искате да постигнете със своя сайт.

Важно е да разберете, че уебсайтът никога не е напълно „завършен“. След стартирането ще има корекции, които да се направят според това колко хора посещават уебсайта, колко от тях се връщат, колко посетители се абонират за вашия имейл списък или щракнете върху бутона Добави в кошницата и обратната връзка, която получавате от посетители и други заинтересовани страни като доставчици на продукти.

Разбира се, че искате да стартирате сайта си възможно най-скоро, но бързането на проекта няма да помогне. За да осигурите успешен резултат, е разумно да се включите в проекта, доколкото се чувствате комфортно, работейки заедно с вашия уеб дизайнер: споделяне на вашия бизнес опит и знания на вашите клиенти, предлагане на конструктивна обратна връзка и предоставяне на всякакви графики, изображения или съдържание вашият уеб дизайнер трябва да продължи напред с проекта. Всяко забавяне от ваша страна, предоставящо тази информация, неизбежно ще отложи датата на стартиране на уебсайта.

Въпрос: Ще мога ли да разширя уебсайта си, докато бизнесът ми расте?

Ако планирате да разширите уебсайта си, докато бизнесът ви расте, трябва да обмислите това сега. Може да се изисква пълен редизайн за добавяне на нова функционалност, ако уебсайтът не е разработен с оглед на бъдещето. Бъдете сигурни, че можете да добавите нови функции към вашия сайт според нуждите. Един добър пример тук е платформата WordPress, която лесно може да бъде разширена чрез добавяне на нови приставки.

Друг важен фактор, който трябва да вземете предвид за бъдещия растеж, е свързан с хостинга на вашия уебсайт. Уверете се, че вашият уебсайт може да бъде мащабиран, за да обработва по-големи обеми трафик, ако е необходимо, или чрез нов хостинг план, или като го свържете към мрежа за доставка на съдържание. Попитайте бъдещия ви разработчик: Можете ли да ми помогнете да променя хостинг планове или конфигурацията на моя сайт, за да се справя с повече трафик в бъдеще? Ще предоставите ли това или ще предоставите препоръчителен ресурс, за да помогнете? Колко ще струва?

В: Коя система за управление на съдържанието използвате?

Повечето уебсайтове са изградени с помощта на система за управление на съдържанието (CMS), която отделя резервния код от дизайна и съдържанието. Това трябва да ви позволи да актуализирате съдържанието в определени части на вашия сайт, без да се изисква да научите какъвто и да е сложен уеб код.

Не всички CMS платформи обаче са създадени равни. Попитайте да видите демонстрация на системата, която вашият дизайнер планира да използва. Ако вашият уеб дизайнер използва собствена CMS, не забравяйте да попитате колко лесно ще бъде преместването на уебсайта в друга CMS. Ще трябва да обмислите какво се случва, ако разработчикът престане да поддържа CMS или самата фирма прекрати дейността си. Уверете се, че вашият уеб дизайнер използва широко разпространена платформа и не показва признаци на изчезване за една нощ – WordPress, Joomla и Drupal са добри примери за CMS системи, на които можете да разчитате.

Въпрос: Ще може ли моят екип да получи достъп и да редактира уебсайта, след като бъде публикуван?

Свързан с въпроса относно CMS, ще искате да знаете дали можете да направите промени в сайта си. Разчитането на дизайнер за актуализиране на съдържанието може да доведе до забавяне, когато трябва бързо да промените нещо. Попитайте какво можете да редактирате след публикуването на уебсайта и се уверете, че знаете колко струва, ако се нуждаете от вашия уеб дизайнер, за да извърши промяна.

Когато интервюирате потенциални уеб дизайнери, можете също да попитате дали те предоставят обучение, за да научите как сами да актуализирате уебсайта си. Изборът на добра CMS като примерите, които предоставихме, ще улесни научаването как сами да актуализирате съдържание.

Въпрос: Предлагате ли текуща поддръжка след публикуването на сайта ми? Ами ако нещо се счупи? Предлагате ли някаква гаранция?

Софтуерът непрекъснато се актуализира и новите промени в един тип код на вашия уебсайт могат да доведат до друг код, като се изискват допълнителни промени, за да се поддържа всичко правилно заедно.

Умно е да попитате какъв вид поддръжка е необходима за вашия уебсайт и какви опции предлага уеб дизайнерът ви. Някои системи за управление на съдържанието са интегрирани със специализирана хостинг среда, която помага да се сведе до минимум задачите за поддръжка на клиенти чрез автоматично актуализиране на вашия сайт.

Въпреки това трябва да сте подготвени в случай, че нещо се обърка, например: в кодовата база има грешки или дупки в сигурността, които се откриват едва след стартирането, актуализациите изискват допълнителни промени в кода или най-лошия сценарий, уебсайтът ви се хаква.

Бъдете наясно какво очаквате от вашия уеб дизайнер при тези обстоятелства, попитайте колко ще струва и колко дълго ще бъде налична тяхната поддръжка.

В: Колко ще струва всичко?

Един от най-важните въпроси за вашия бизнес е колко ще струва целия уебсайт. Ценообразуването се основава на много фактори и всяка фирма за уеб разработка цени различните услуги по различен начин. Уеб дизайнът все още е сравнително нова индустрия и има малко стандарти за ценообразуване. Почасови, договорни и фиксирани цени са често срещани. Процесите и платформите за развитие варират толкова, колкото нивата на умения, необходими за всяка. Планирайте да бюджетирате няколко хиляди долара за персонализиран уебсайт с основна функционалност. Обширното персонализиране, включително електронната търговия, разбира се, ще увеличи разходите. Имайте предвид, когато оценявате алтернативи, че уебсайтът с професионално качество ще струва повече от това, което племенникът на вашия съсед може да събере заедно за изгодна цена.

Въпрос: Ще притежавам ли моя уебсайт, домейн, активи?

Друга критична загриженост за бизнеса е авторското право или законната собственост на уебсайта и всички негови компоненти. Ще искате да имате договор, който ясно очертава собствеността върху вашия уебсайт. Този договор трябва да ви позволи да занесете уебсайта си на друг дизайнер в бъдеще или да добавите свои собствени модификации към него, без да налагате допълнителни такси или неустойки. Ако нямате договор за защита на бизнеса си, би било като да купите къща и да оставите ключовете в чужди ръце. Не искате да рискувате.

Друго съображение относно авторските права е собствеността върху всяко съдържание, графики, изображения или видеоклипове, използвани за изграждане на вашия сайт. Ако те са предоставени от уеб дизайнера или уеб агенцията, кой ги притежава след приключване на уебсайта? Имат ли лиценз, който ви позволява да ги използвате в уебсайта си? Има ли условия за използването им? Кой носи юридическа отговорност в случай на злоупотреба? Уверете се, че имате ясни права за лицензиране и използване на съдържанието си е друг начин да се уверите, че няма да бъдете „заключени“ от собствената си къща.

Въпрос: Какво трябва да предоставя, преди да започне работа върху уебсайта?

Обсъждането на това, което трябва да внесете на масата, ще ви помогне да избегнете закъснения в графика на проекта и недоразумения с вашия уеб дизайнер. Важно е да разбирате какво съдържание или активи трябва да предоставите.

Това може да включва:

 • копие
 • Снимки
 • Видео
 • Logos
 • Правни неща, например общи условия, политика за поверителност и т.н..
 • Удостоверения за вход в хостинг акаунта ви (ако се занимавате с хостинг компания)
 • Премиум плъгини и теми, които може да се наложи да закупите

Като цяло, дизайнът на уебсайт е огромен проект, който се нуждае от вашия принос: бъдете наясно с вашия уеб дизайнер какви са вашите отговорности и направете всичко възможно, за да изпълните вашата страна на сделката.

Въпрос: Можете ли да ми покажете един от най-евтините уебсайтове и един от най-скъпите уебсайтове, на които сте работили?

Ако стартирате малък уебсайт със стандартен набор от функции като пощенски списък и формуляр за контакт, тогава вероятно няма да струва ръка и крак за изграждане. Все пак все пак искате да имате качествен продукт в крайна сметка. От друга страна, може да имате предвид голям уебсайт, който включва електронна търговия и други функции и искате да сте сигурни, че няма да ви струва повече, отколкото би трябвало. Помолете да видите различни примери за работа, за да сте сигурни, че вашият уеб дизайнер прави висококачествена работа последователно в проектите, без значение колко те са достъпни или висок клас.

В: Кои бяха най-големите ви предизвикателства в работата с клиенти и какво направихте, за да ги преодолеете?

Връзката между уеб дизайнер и клиент, като всички бизнес отношения, може да има някои възходи и падения. Проектът за уеб дизайн е дългосрочен ангажимент и клиентът, и уеб дизайнерът инвестират много време и усилия в готовия продукт. Може да има моменти, когато различията в мненията, закъсненията, недоразуменията или техническите проблеми поставят известно напрежение в отношенията. Едно нещо, което трябва да знаете, е как бъдещият ви уеб дизайнер ще се справи с тези предизвикателства. От отговора им ще разберете какво би било работата с този уеб дизайнер: ако уеб дизайнерът обвинява отрицателния резултат от клиента, това е сигурен червен флаг.

Последни думи от съвети за наемане на уеб дизайнер

Тези въпроси ще ви помогнат да идентифицирате и наемете най-добрия уеб дизайнер за вашия бизнес. Но винаги има човешки фактор. Въпреки че влагате усилия да сведете до минимум риска от избор на грешен уеб дизайнер, няма бронеустойчив начин да знаете как ще работите заедно.

Дайте на вашия уеб професионалист малък пробен проект, преди да се ангажирате с дългосрочен проект за разработка и разработка на уебсайт. Това е интелигентен ход, за да се уверите, че отношенията работят и за двете страни.

заключение

Комуникацията с бъдещия ви уеб дизайнер е ключова – не мислете два пъти за задаване на въпроси и не очаквайте същата степен на комуникация.

Ако не се чувствате като правилното съвпадение, продължете, докато не намерите уеб специалиста, който е най-подходящият за вашия бизнес. Вземането на бавен и стабилен подход към наемането на уеб дизайнер ще спести време и пари за бизнеса ви по-късно.

След като сте уверени, че сте направили правилния избор, следващите стъпки включват поръчка на проекта и започване на връзката с вашия уеб дизайнер на десния крак. Вижте Съвети за работа с вашия уеб дизайнер, за да научите повече.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map