ВордПресс алтернативе

алтернативе за ВордПресс


ВордПресс је један од најпопуларнијих и најчешће коришћених ЦМС-а који омогућава креирање квалитетних, професионалних и функционалних веб локација. Међутим, систем није тако једноставан за употребу као што се може чинити на први поглед. Ако сте икада покушали покренути веб локацију са овом платформом, тада из прве руке знате колико је процес захтеван и трајан..

Иако су искусни веб програмери већ научили да се прилично успешно носе са изазовима ВордПресс-а, новорођенче се суочава са бројним неочекиваним проблемима. Као резултат, то утиче на квалитет и перформансе њихових веб локација. Овдје се не спомиње губљење времена и труда који могу бити утрошени на развој и промоцију веб страница.

Да бисте избегли ове потешкоће, има смисла користити једноставне платформе, које је лакше савладати и осигурати достојан резултат.

Најбоље ВордПресс алтернативе

Док је ВордПресс у почетку блог систем за управљање садржајем, неискусни корисници се често суочавају са потребом да траже једноставније алтернативе за изградњу веба. У том погледу, веб сајтови су најбољи избор. Ови системи су намерно усмерени према захтевима, вештинама и буџетима нових корисника на уму. Не захтијевају знање кодирања, сложене програмске нијансе претходног искуства у веб дизајну да би се искористили у корист.

Коришћењем квалитетног вишеструког градитеља веб страница, лансирање а портфолио, а веб локација, а почетне странице па чак и а веб продавница уопште неће бити проблем Оно што се очекује од вас је да се пријавите за услугу по вашем избору, изаберете предложак и дођете до контролне табле како бисте одабрали потребне алате за прилагођавање дизајна како бисте веб локацију припремили за објављивање. Крајње је време да прегледате најбоље представнике ниша да бисте изабрали платформе које ћете моћи да користите уместо ВордПресс-а.

1. Вик

Вик буилдер веб локација

Вик – је најбоља ВордПресс алтернатива и најпопуларнији градитељ веб страница, једноставан за употребу и поуздан, који можете пронаћи у савременој ниши веб зграде. Будући да се широко користи у преко 190 држава света, систем нуди преко 17 језичних локализација, а још више њих додају програмери система да би повећали његову популарност и висок ниво перформанси. Градитељ веб страница има модеран изглед и омогућава изградњу свих врста пројеката на основу потреба и вештине корисника. Скуп значајки услуге вриједи засебне пажње и тренутно може много тога понудити корисницима:

 • Блоггинг Платформ. Док је ВордПресс у почетку дизајниран као платформа за блог, Вик сада нуди свој интегрисани мотор за блогање. Омогућује додавање мултифункционалног блога на вашу веб локацију за додавање и заказивање постова, прилагођавање и модификовање поставки блога, додавање Одељка о истакнутим постовима и облака ознака, бирање предложака блога, пребацивање Фацебоок коментара, креирање прилагођених феедова и још много тога.
 • Колекција шаблона. Колекција Вик предложака тренутно премашује 550 висококвалитетних тема и мобилних уређаја. Они су 100% прилагодљиви, подељени у тематске теме и доступни су бесплатно и уз додатни трошак.
 • Напредне могућности прилагођавања дизајна. Градитељ веб страница има јединствене карактеристике које могу значајно допринети визуелној привлачности веб странице. Алатке и опције доступне на контролној табли укључују интеграцију презентација, кинографије, графичке елементе, поставке дизајна, интеграцију тастера на друштвеној мрежи, уметање медијских датотека итд..
 • Вик АДИ. Градитељ веб страница нуди напредне Вик АДИ алатка која аутоматски ствара било који тип веб странице коришћењем понуђеног садржаја. Ово елиминише потребу за побољшањем вештина кодирања (чак и ако их имате) да бисте добили резултат за који сте се надали да ћете успети.
 • Стандардни и мобилни уредници. Ако из неког разлога не планирате да употребљавате Вик АДИ, градитељ веб локација пружа могућност ручног дизајна одабраног шаблона веб локације као и његове мобилне верзије. Измјене направљене у мобилном режиму се не приказују у верзији за радну површину, док се оне које направите у стандардном уређивачу одмах представе у стандардном режиму веб странице.
 • Продавница апликација. Иако је ВордПресс познат по могућностима интеграције додатака, Вик омогућава избор и интегрисање стотина бесплатних и плаћених видгета, проширења и додатака. Њихов избор је прилично обиман и постоји опција филтра претраживања која ће вам помоћи да пронађете видгете који се савршено подударају са вашом специјализацијом на веб локацији.
 • Све у једном пакету. Без обзира на плаћену претплату коју одлучите да изаберете, добијате хостинг, домену, шаблоне и друге функције (многе од њих су бесплатне) поред ССЛ безбедности, неограничене пропусности и складиштења, зависно од плана.

Цена: Вик има корисни неограничени бесплатни план за кориснике који први пут желе да тестирају његове карактеристике и вежбају своје вештине. Градитељ веб страница такође нуди плаћене планове за оне кориснике који планирају да раде са њим у будућности. Све у свему, овде постоји пет плаћених претплата, чија се цена креће између 4,50 и 24,50 УСД месечно на основу укључених услова и намера које корисници имају.

Испробајте Вик бесплатно

2. Купујте

Схопифи еЦоммерце софтвер

Схопифи – је светски познати софтвер за е-трговину и ово је оно што је одлична алтернатива за ВордПресс кориснике који имају за циљ да покрену свој посао е-трговине. Коришћењем система можете да креирате, управљате, ажурирате и развијате различите врсте мрежних продавница – од малих до већих. Услуга одлично функционира за кориснике који имају намјеру да продају своје производе и услуге на вебу, без обзира на то у којој ниши се фокусирају. Систем успешно сарађује са познатим заштитним знаковима и брендовима, што је један од главних доказа његове веродостојности и професионалности. Главне предности софтвера су следеће:

 • Софтвер за продају. ПОС софтвер је један од главних система који омогућава предузетницима који продају своје производе и на мрежи и ван ње, управљајући са неколико рачуна чланова особља и синхронизују се са доступним рачуноводственим софтвером.
 • Опције интеграције и синхронизације. Схопифи се поноси напредним могућностима интеграције и синхронизације. Омогућавају вам да најбоље искористите интегрисање свог Схопифи налога са оним важних спољних система и популарних тржишта попут Амазон, Ксеро, Куицкбоокс и шта све не.
 • Опсежне маркетиншке карактеристике. Помоћу Схопифи-а можете ефикасно побољшати статистику веб локације. Систем користи скуп маркетиншких алата који омогућавају праћење, контролу, анализу и промену маркетиншког приступа целокупном процесу извођења веб страница како би се побољшала његова статистика, стопа ангажованости корисника и профитабилност (Ливе Виев Моде, приступ профилима корисника, напуштен опоравак благајне, стопе конверзије и фактори који утичу на њих, више опција плаћања, параметри куповине и наруџбе, статистика локације, куповина активности корисника итд.).
 • Безбедносне мере. Систем посвећује посебну пажњу безбедносном аспекту, јер је одговоран за чување веб локација е-трговине са њим заштићеним и заштићеним од забрањеног приступа веб локацијама трећих корисника. Из тог разлога, софтвер је недавно увео функцију заштите од преваре, ССЛ сертификацију, читач ознака и чипова, Схопцодес итд..
 • Презентација производа. Будући да је у почетку оријентисан на повећање ангажмана и задовољства корисника, Схопифи спроводи посебне мере како би представио производе понуђене за продају у најповољнијем светлу. Корисници могу да креирају и управљају атрактивним изложбеним прозорима, да их користе Повећана стварност, прочитајте детаљне прегледе производа, прегледајте колекције слика и галерије итд.

Цена: Схопифи није јефтин софтвер за е-трговину, али његова цена дефинитивно је вредна улагања. Систем има бесплатну пробну верзију од 14 дана и нуди четири плаћене претплате. Цена најјефтиније опције износи 9 УСД месечно, док она најскупље опције достиже $ 299 месечно. Систем не наплаћује додатне накнаде за трансакције извршене у њему, али подразумева трошкове трансакције кредитном картицом. Софтвер често нуди попусте који омогућавају уштеду до 8-10% од почетних трошкова плана.

Испробајте Схопифи бесплатно

3. уКит

уКит веб буилдер

уКит – је пристојан градитељ веб страница који може бити сјајна замена за ВордПресс у погледу једноставности, практичности, приступачности и интуитивне природе изградње веба. Баш као и ВордПресс, уКит се може користити за покретање пословних веб локација. Једина приметна разлика је да је уКит у почетку био усмерен ка испуњењу ових задатака. Израда малих веб локација за предузетнике је главна специјализација услуге. Погледајмо поближе опсежни сет функција:

 • Изузетна једноставност употребе. уКит није једноставан за све – изузетно је једноставан за употребу, посебно за оне људе који немају јединствену представу о томе шта је развој веб страница заправо. То је делимично последица ВИСИВИГ уређивача веб локација и функције повлачења и испуштања која омогућавају лако контролу свих фаза процеса веб дизајна.
 • Колекција шаблона. уКит има богату колекцију реактивних предложака, који спадају у нишне категорије и 100% су прилагодљиви да стане у било коју нишу.
 • Побољшана системска интеграција. Можете интегрисати свој уКит налог са оним других екстерних сервиса или ЦРМ-а како бисте повећали износ продаје, праћење трагова, статистику веб локација, стопе конверзије и факторе који утичу на њих. Ово је леп начин да добијете додатни профит и предности од опција које пружају проширења трећих страна са којима тргујете, попут видео и аудио плејера, аналитике, апликација за стриминг и нечега.
 • Спољни капацитети. уКит Девелопер Аццесс омогућава власницима предузећа да успоставе партнерске односе са програмерима, трговцима, менаџерима садржаја и осталим члановима, који могу радити у корист компаније.
 • Интегрисани пословни виџети. Градитељ веб страница има скуп виџета и додатака који су специфични за пословање, чија интеграција ће побољшати специјализацију вашег веб сајта. Укључују Онлине калкулатор (познати уЦалц), временску траку, кораке и још много тога.
 • Права приступа привременом управљању веб страницама. Ако намеравате да сарађујете на развоју веб локације са ко-партнерима, можете им доделити дељена права приступа. Ти људи ће моћи да изврше главне промене веб локација као што су уређивање / ажурирање садржаја, додавање / уклањање видгета и страница, приступ обрасцима Гоогле Аналитицс, подешавање СЕО параметара итд., Али неће имати приступ подацима о плаћању и наплати (приступ овим подацима има само власник налога). Штавише, систем ће аутоматски креирати резервну верзију веб локације чим омогућите функцију.
 • Опције е-трговине. Помоћу уКит-а, можете покренути веб продавницу на један од два начина – било интегрисањем посебног виџета еЦоммерце у веб локацију или синхронизацијом свог уКит налога са оним на Ецвид.

Цена: уКит је један од најповољнијих произвођача веб страница за мале компаније који је доступан тамо. Има бесплатну пробну верзију која траје 14 дана и четири плаћене претплате. Трошкови плаћених планова крећу се од 4 УСД / месечно за најповољнији Премиум план и нарасту до 12 УСД на месечно за најскупљи Про план. Стога су цене више него прихватљиве, узимајући у обзир пословни фокус платформе. Уз то, градитељ веб страница редовно нуди попусте и посебне понуде како би умањио трошкове израде веб страница за редовне кориснике и новајлије.

Испробајте уКит бесплатно

4. Јоомла

Јоомла ЦМС

Јоомла је најбоља бесплатна ВордПресс алтернатива, ако се одлучите да направите веб локацију са ЦМС-ом. Покренут 2005. године, он је стекао популарност код корисника који имају за циљ развој пројеката са пуним значајкама. Међутим, Јоомла је компликованија у поређењу са ВордПрессом у погледу употребљивости, једноставности употребе и практичности. У исто време, нуди мање интегрисане теме и додатке од ВордПресс-а. Међу најочитије нагласке услуге, има смисла споменути следеће:

 • Лака и брза инсталација. Да бисте инсталирали софтвер, није потребно много напора и времена. Нису потребне ни вештине кодирања. Све је једноставно и интуитивно – само следите савете и савете који систем генерише да вас ефикасно води кроз све фазе процеса веб дизајна.
 • Побољшана функционалност. Док ВордПресс захтева додатке за сваку функцију веб локације, Јоомла има сет интегрисаних виџета, проширења, додатака и функција које се добијају ван оквира. То, међутим, не значи да немате прилику да интегришете додатке или видгете других произвођача са интернета – много их је вани и на вама је само да одлучите да ли су вам потребни или не.
 • Интуитивна контролна табла. ЦМС има прилагођену и интуитивну контролну таблу, која долази са сетом интегрисаних алата потребних за поједностављење процеса веб дизајна за све категорије корисника. Потребно је више времена за савладавање контролне табле у поређењу са ВордПрессом, али чим то успете схватићете колико је згодно и лако додавати и ажурирати нове модуле, секције, категорије и друге врсте садржаја.
 • Потреба за вештинама ПХП и СКЛ базе података. Да бисте максимално искористили рад са системом, Јоомла подразумева познавање основа ПХП и СКЛ.

Цена: Јоомла је бесплатан систем за управљање садржајем. Не захтева никакве накнаде за регистрацију или коришћење. У том погледу је помало сличан ВордПресс-у. Исто тако, можете наићи на плаћене предлоге и додатке доступне на вебу. Много пажње треба посветити селекцији домаћина. Најпожељније решење код коришћења Јоомле је Блуехост. Овај провајдер хостинга тренутно је на врху листе у својој ниши. То је зато што је сервис званични ВордПресс хостинг хостинг провајдер који је познат по високим стопама продужења рада, брзини учитавања страница, напредним опцијама за корисничку подршку, флексибилности, сигурности и приступачним плановима. Трошак коришћења Блуехоста почиње са 2,95 УСД / месечно и достиже 5,45 УСД / месечно на основу услуга и услова који су укључени у сваки пакет.

Испробајте Јоомла бесплатно

5. Друпал

Друпал ЦМС

Друпал – је Опен Соурце систем за управљање садржајем, који је стекао препознавање заједнице као пристојну ВордПресс алтернативу за развој веб продавница. Ово је платформа која омогућава организовање, а затим покретање и управљање он-лине продавницама – од малих продавница до озбиљних хипермаркета. Стручњаци често наглашавају да Друпал функције чине много више од стандардног ЦМС-а са отвореним кодом. Платформа долази са оквиром за развој апликација, добро структурираним приступом веб дизајну и опсежним опцијама за уређивање кода. Ево кратког прегледа главних функција Друпала:

 • Напредни мени и управљање корисницима. Софтвер долази са сетом функција које корисницима олакшавају креирање једноставних, али потпуно функционалних веб локација, портфолија, блогова, опција друштвених мрежа итд..
 • Менаџмент саџаја. Помоћу Друпала корисници могу креирати и управљати са више врста садржаја, укључујући анкете, текстове, видео снимке и слике, блогове итд.
 • Прилагодљивост. ЦМС је високо прилагодљив, што значи да је могуће уређивати веб локације креиране уз њега, интегришући и распоређујући нове функције и опције. Друпал је један од лидера у ниши, када је реч о поузданости, скалабилности, сигурности, доступности ресурса, управљивости и другим аспектима који су веома битни..
 • Друпал систем таксономије. ЦМС има снажну таксономију која помаже у организовању и таговању садржаја. Систем олакшава циљање тражених кључних речи, јер је углавном дизајниран за пројекте засноване на заједници.
 • Додаци и дизајни. Можете бирати између уграђених и интеграбилних Друпал додатака и дизајна, зависно од специјализације ваше веб локације и пословних циљева.

Цена: Друпал је бесплатна платформа отвореног кода. Преузимање и инсталирање система је потпуно бесплатно за све. Остатак расхода углавном ће зависити од скале функционалности и циља који сте поставили. Ако желите да ваш пројекат буде представљен у потпуности, можете додатно интегрисати додатне додатке, предлошке, видгете, додатке и друга проширења. На интернету их је пуно, а доступни су и бесплатно и уз доплату.

Поред тога, требало би да водите рачуна о хостингу који подразумевано није доступан у систему. Једно од најпогоднијих и разумних решења за Друпал је СитеГроунд. Ово је независна хостинг компанија која има своје сервере широм света. Систем карактерише флексибилност, добар време продужетка, сет функција за достизање, продужена 24/7 корисничка подршка итд. Најефикаснији план за покретање кошта 3,95 УСД / месечно, док најскупље ГоГеек решење кошта 11,95 долара / месечно.

Испробајте Друпал бесплатно

Суштина

ВордПресс је увек био и остао један од најбољих ЦМС-а, што омогућава правите квалитетне веб странице са врхунском функционалношћу. Међутим, постоје корисници који нису у потпуности задовољни спектром услуга које пружа ЦМС. Систем се може чинити превише компликованим за новорођенче због потребе да се свлада мноштво функција одједном. Међутим, они омогућавају креирање различитих врста пројеката на основу посебних потреба корисника.

ТОП ВордПресс алтернативе:

ВикВик је градитељ веб страница који је најпопуларнија алтернатива ВордПресс-у због невероватног скупа функција, опсежних могућности веб дизајна, прилагодљивости, једноставности и приступачне цене. Систем помаже у обављању различитих задатака веб дизајна, без икаквих проблема и губитка времена. Вик.цом

СхопифиСхопифи је највећи и најснажнији софтвер за е-трговину на свету који омогућава изградњу малих и већих мрежних продавница и нуди широк спектар функција потребних за покривање ових задатака. Израђивач веб локација одлично функционира за одговорне предузетнике, који су оријентисани на купца и имају намеру да максимално ефикасно развијају своје стартапе у е-трговини.. Схопифи.цом

уКитуКит је најлакши градитељ веб локација који се фокусира на нишу е-трговине. Његов сет функција, алати за прилагођавање дизајна, СЕО и маркетиншке могућности и други елементи усмерени су ка развоју малих и средњих предузећа. Градитељ веб страница импресионира свакога својом напредном ценовном политиком која је више него повољна за савремене власнике предузећа. уКит.цом

ЈоомлаЈоомла је реномирани ЦМС, који се налази на другом месту по ВордПресс-у у погледу популарности обухваћених услуга, карактеристика дизајна, скупа функција и опција интеграције. Систем је један од најстаријих система за управљање садржајем, који одлично функционира на развоју пројеката са пуним значајкама, иако је савладавање њега сложеније у поређењу са ВордПрессом. јоомла.орг

ДрупалДрупал је еЦоммерце ЦМС, стопа популарности је нешто мања у поређењу са ВордПрессом, па чак и Јоомлом. Услугу је прилично тешко савладати, посебно за кориснике који први пут долазе. Потребна је интеграција екстерних додатака и тема потребних за покретање и управљање малим и великим мрежним продавницама. друпал.орг

ВордПресс је потпуно развијени ЦМС отвореног кода који ужива светску популарност и широко је препознатљив у савременој ниши веб дизајна. Ако сте се навикли да радите са софтвером и суочите се са потребом да потражите бољу алтернативу њему, ово може потрајати неко време и труд да бисте пронашли најбољу алтернативу за ВордПресс.

Ако тренутно имате такав проблем, узмите времена да истражите и тестирате програмере веб локација и ЦМС који су прегледани у посту. Ови системи су посебно створени са потребама и вештинама различитих категорија корисника, а ви ћете сигурно пронаћи најбољу замену за ВордПресс међу њима. Само покушајте!

Креирајте веб страницу бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map