Волусион вс Схопифи

Волусион вс Схопифи


Покретање веб продавнице често је главобоља за неискусне кориснике, који никада нису били свесни нијансе веб дизајна, а суочавају се са потребом да добију веб локацију е-трговине..

У већини случајева имају два излаза – до запослити веб дизајнера (што је почетнику прилично скупо) или користите веродостојни ДИИ градитељ веб локација да бисте самостално креирали пројекат. Волусион и Схопифи владају ростовима када је у питању израда веб страница за електронску трговину ДИИ.

Кратки снимак:

ВолусионВолусион – је свеобухватна веб локација за е-трговину, која одлично функционира за предузетнике који имају за циљ успешан развој пословања. Услуга нуди широк спектар функција и алата за е-трговину који доприносе ефикасном развоју и промоцији пословања, повећању базе клијената и остваривању профита. Волусион.цом

СхопифиСхопифи – тренутно је најпознатији софтвер за е-трговину, који се одликовао захваљујући моћном скупу функција, ексклузивним шаблонима високог квалитета, вишеструким алатима за прилагођавање дизајна и широким маркетиншким опцијама за вишеканалну продају. Схопифи.цом

Обе платформе нуде платформу за куповину која није у пакету, препуну напредних функција е-трговине, стотине прелепих тема усмерених ка е-малопродаји, као и решења за мобилну трговину. На први поглед њихова понуда има пуно заједничког, али постоје и многе потенцијално кључне разлике. Придружите нам се истражујући их у нашем ажурираном упоређивању Схопифи вс Волусион.

1. Једноставност употребе

 • Волусион. Израђивач веб локација је прилично згодан и једноставан за употребу, како за почетнике, тако и за професионалне веб дизајн. Систем осигурава интуитиван процес израде веб страница. Одмах након што се пријавите за услугу, добићете приступ информативној табли коју свако може да савлада у прилично кратком року.

  Волусион Сите Едитор

  Истовремено, контролна табла је мало засићена подацима, алатима и одељцима које морате истражити пре рада са сервисом. Ово може бити бонус за искусне веб програмере, док неискусним корисницима може бити тешко да савладају систем.

  Што се тиче уређивача система, такође је прилично једноставно. Без обзира на алате за уређивање и опције које су вам можда потребне, овде ћете их наћи одмах од самог почетка. Помоћу њих можете додавати и управљати страницама веб страница, уређивати и ажурирати свој пројекат, радити са каталогом производа итд. Оно што је важно, систем поседује згодан градитељ интернетских продавница, што омогућава додавање и управљање категоријама производа, поткатегоријама, слике итд.

  Волусион ДасхБоард

 • Схопифи. Софтвер одликује изузетна једноставност коришћења и практичности, без обзира на снажан сет функција који пружа. Контролна табла система је интуитивна и свима разумљива, без обзира на искуство и вештине веб дизајна које имате. Овде је немогуће учинити нешто погрешно – систем је толико детаљан и јасан.

  Након што сте се пријавили за платформу, биће вам понуђен детаљан водич о томе како користити систем на предност. Употребом водича лако ћете се носити са свим фазама и изазовима процеса развоја веб продавница. Када радите на контролној табли, моћи ћете да поставите сва подешавања веб продавнице, СЕО параметре и опције веб дизајна.

  Купите страницу производа

  Овде можете доћи до Схопифи Сторефронт Едитор-а како би вам на мрежи омогућили жељени изглед и перформансе. Да бисте поједноставили поступак веб дизајна, екран ће бити подељен на два дела: онај, у коме ћете вршити измене, и онај, где су измене приказане. Ово је паметан приступ који вам омогућава контролу процеса веб развоја.

  И на крају, Схопифи нуди могућност преузимања и коришћења Андроид и иОС апликација без икаквих трошкова. Ово је веома битно за предузетнике, који су увек заузети и биће им прикладно да управљају и ажурирају своје интернетске продавнице чак и у покрету. Промене извршене путем мобилних уређаја се аутоматски синхронизују са Схопифи ПОС-ом и он-лине продавницом.

Волусион вс Схопифи. Волусион помало заостаје за Схопифи у погледу употребљивости. Иако оба система нуде практичну системску навигацију, прилагођене контролне плоче и интуитивне интерфејсе, Схопифи је и даље много лакше истражити и користити за људе без позадине веб дизајна.

2. Скуп значајки и флексибилност

 • Волусион. Систем омогућава приступ моћним алаткама за е-трговину које доприносе брзини и ефикасности креирања веб продавница. Они укључују опцију увоза / извоза ЦСВ датотека, генератор баркода, специјализовани систем управљања залихама итд.

  Платформа такође омогућава коришћење специфичних нишних функција које ће вам помоћи да управљате веб продавницом до предности. Најкориснији од њих су алати потребни за израчунавање стопа и пореза за отпрему, интегрисање функције отпреме за пад, подешавање параметара отпреме итд.

  Волусион функције е-трговине

  Волусион такође нуди скуп појачивача конверзије који побољшавају искуство куповине клијената и утичу на количину продаје. Неки од појачивача којима се систем може похвалити су: прегледи клијента доступни на страницама веб страница, опција филтра напредне претраге, интеграција презентације презентација на почетне странице, странице конвертибилних производа, прилагођавање приказа производа, сродне понуде производа итд..

  Значајке претворбе волузија

  Штавише, систем пружа моћан сет маркетиншких инструмената који доприносе ефикасној промоцији и стварању продаје. Неки од њих су: могућност повезивања домена, моћна СЕО функционалност, логотип веб локације и фавицон уплоад, напредне опције управљања друштвеним медијима, поклон-потврде, маркетинг путем е-поште и шта све не.

 • Схопифи. Платформа нуди напредни сет функција који омогућава покретање малих, средњих и великих пројеката е-трговине било које специјализације и нивоа сложености.

  Напредна функција продајног места (ПОС) омогућава продају производа не само путем интернета, већ и на локалним продајним местима. Бићете у могућности да направите више заштићених рачуна за особље да делите права на управљање веб продавницом, користите спољне терминале за картице, прихватате наруџбе и у мрежном и ван режиму.

  Схопифи омогућава креирање неограничених листа производа са детаљним прегледима и сликама врхунског квалитета. Алат проширене стварности доприноси детаљној визуализацији производа понуђених за продају, омогућавајући сагледавање њихових детаљних карактеристика и параметара из различитих углова.

  Схопифи Дасхбоард

  Интегрисујући свој Схопифи налог са онима других екстерних сервиса, можете значајно да побољшате перформансе веб странице и повећате корисничку базу, као и обим продаје. На пример, синхронизација са Амазон Маркетплаце рачуном ће помоћи да се повећа проценат циљане публике. Исто се односи на интеграцију са Куицкбоокс-ом, Ксером и другим познатим платформама.

  Да бисте заштитили Схопифи интернетске продавнице од неовлаштеног приступа трећих корисника, могуће је применити нови алат за заштиту од преваре Схопифи који је недавно представљен, Таг анд Цхип Реадер који се може синхронизовати са Схопифи ПОС, опцијом ССЛ Цоннецтион итд..

Волусион вс Схопифи. Схопифи је посебан лидер у погледу скупа функција. Софтвер за е-трговање у потпуности је препун моћних пословних и маркетиншких опција, алата за прилагођавање дизајна и решења за ангажовање купаца. Систем посвећује посебну пажњу мерама безбедности и нуди интегрисане мобилне апликације за ефикасно управљање веб продавницама 24/7.

3. Дизајни

СхопифиВолусион
Број тема:6140
Бесплатне теме&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Трошак плаћених тема:140 до 180 долара50 до 180 долара
Нацрт са одзивом&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Сортирај према индустрији:&# к2714; ДА✘ НЕ
Уређивање ЦСС кода:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
 • Волусион. Градитељ е-трговине тренутно нуди 40 предложака, који су и бесплатни и плаћени. Број бесплатних тема чини 13 образаца, док плаћени дизајн износи 27. Трошак плаћених тема креће се између 50 и 180 УСД на основу сложености шаблона, потребне дубине прилагођавања и других значајних параметара. Предлошци су подразумевано одговорни, али немају врхунски изглед.

  Предлоге које су развили Волусион дизајнери, предлошке није баш лако прилагодити за обичног корисника. Добићете приступ више алата за прилагођавање дизајна, али потребно је времена да се изврше све потребне измене.

  Успут, сваки Волусион предложак има више распореда менија, Буилдер садржаја и преко 150 варијација уређивача превлачења и пребацивања. То омогућава стварање стотина формата изгледа, што такође подразумева улагање времена и труда. Да бисте предлошцима додали јединствен изглед, можете користити напредне вештине ХТМЛ / ЦСС и посматрати напредак акције у уређивачу веб локација ВИСИВИГ. У случају да нисте задовољни одабраном темом, можете прећи на другу у било којој фази процеса веб дизајна. Срећом, Волусион омогућава то без губитка садржаја.

 • Схопифи. У односу на Волусион, Схопифи има опсежнију колекцију шаблона. Тренутно постоји 10 бесплатних и 51 плаћених дизајна, чији је квалитет на највишем нивоу.

  Сви предлошци су професионално развијени с лакоћом прилагођавања дизајна на уму. Цена плаћених тема креће се између 140 и 180 долара, што такође зависи од њихових вишеструких параметара. Да би поједноставили претрагу корисника и смањили време потребно за одабир теме, они су груписани у категорије на основу теме којој припадају.

  Осим стандардних опција прилагођавања дизајна, Схопифи омогућава уређивање образаца помоћу а Течни језик за означавање. Обезбеђује савршено и привлачно искуство веб дизајна и омогућава приступ бројним техничким саветима, течним језичким изворима, упутствима за употребу итд. Поред тога, могуће је коришћење знања о ХТМЛ / ЦСС програмирању да би одабрани предложак био јединствен и визуелно привлачан..

Волусион вс Схопифи. Кад је у питању дизајнерски аспект, Схопифи је такође овде победник. Његове теме изгледају модерно и њихов укупни број је скоро 3 пута већи од Волусион-ове. Поред тога, Схопифи има велику количину бесплатних предложака који корисницима с малим буџетом омогућавају стварање онлине продавница професионалног изгледа. Такође нуди интегрисани алат за течне производе и широке могућности прилагођавања дизајна за стварање јединствених импресивних дизајна.

4. Корисничка подршка

 • Волусион. Волусион нуди пристојну корисничку подршку. Систем пружа информативну базу знања која обухвата видео туторијале, материјале за често постављана питања, препоруке за употребу, блог о е-трговини итд. Овде постоје и вебинари који пружају детаљне информације о свим упитима у вези са системом. Овде је доступна и комуникација уживо.

  Ако вам је потребна лична помоћ или имате одређена питања у вези са коришћењем система, можете да ступите у контакт са Волусион стручњаком преко ливе цхат-а, е-поште или телефона. Техничка подршка доступна је свакодневно како би се осигурале невероватне перформансе ваше веб продавнице.

 • Схопифи. Квалитетна корисничка подршка је оно по чему је Схопифи познат. Систем има импресиван форум који садржи мноштво информативних чланака, туторијала, савета, препорука, упутстава за употребу и другог сродног материјала. Такође омогућава гледање видео туторијала на независном ИоуТубе каналу Схопифи. Корисници могу да ступе у контакт са Схопифи Гуруом у Ливе Цхат или путем преписке путем е-поште да би решили своје проблеме.

Схопифи вс Волусион. Схопифи рангови већи од Волусион у погледу корисничке подршке. Систем нуди опсежну базу знања која садржи детаљне водиче, упутства за употребу, често постављана питања, савете и препоруке. Постоји форум за комуникацију путем интернета и ван мреже, ИоуТубе канал и помоћ у цхату коју пружа Схопифи Гуру.

5. Политика цена

 • Волусион. Градитељ веб страница нуди четири плана који могу да одговарају било којим буџетским потребама. Укључују претплате на Мини, Плус, Про и Премиум. Најјефтинији план кошта 29 долара по месецу, док цена најскупљег плана износи 299 долара месечно. Претплате се могу наплаћивати годишње и месечно. Када купују годишње планове, корисници могу много уштедети. Волусион не наплаћује никакве додатне накнаде за новчане трансакције извршене у систему.

 • СхопифиВолусион
  Планови цена:&# 10004; Лите ($ 9 / месечно);
  &# 10004; Басиц Схопифи ($ 29 / месец);
  &# 10004; Схопифи ($ 79 / месец);
  &# 10004; Адванцед Схопифи ($ 299 / месец).
  &# 10004; Лични ($ 29 / месец);
  &# 10004; Професионални ($ 79 / месец);
  &# 10004; Посао ($ 299 / месец);
  Карактеристике:&# 10004; Попуст на етикети за отпрему;
  &# 10004; Бесплатан ССЛ сертификат;
  &# 10004; Анализа преваре;
  &# 10004; Напуштено опорављање колица;
  &# 10004; Попуст Кодови & Поклон картице;
  &# 10004; Достава у реалном времену.
  &# 10004; Аутоматске пореске стопе;
  &# 10004; Напуштени извештаји о кошарици;
  &# 10004; Ебаи & Амазон Интегратион;
  &# 10004; Телефонске поруџбине & ЦРМ;
  &# 10004; АПИ приступ & Пакетна обрада;
  &# 10004; Договор дана & План лојалности купаца.
 • Схопифи. Софтвер за е-трговину омогућава вам да истражите функције система током 14 дана, без икаквих накнада. Проверивши доступне опције и алате, можете се одлучити за надоградњу на једну од плаћених претплата. Овде су четири – Лигхт, Басиц Схопифи, Схопифи и Адванцед Схопифи. Распон цена је прилично импресиван и износи 9 УСД месечно – 299 долара месечно.

  Скуп функција који подразумева сваки план утиче на трошкове планова на дужи рок. Схопифи нуди политику повраћаја новца током 14 дана након куповине претплате. Вреди напоменути да систем има провизију за обављене трансакције. Проценат провизија чини 0,5% -2%, а смањује се на скупљим плановима.

Волусион вс Схопифи. Ценовна политика обе услуге је скоро идентична. Планови нису баш јефтини, али вреде улагања. Схопифи, међутим, нуди опсежније опције е-трговине, које се не могу упоредити ни са онима које нуди Волусион. Који год пројекат да развијате, овде ћете сигурно пронаћи план за покривање својих потреба.

Суштина

Ако сте у праву за успостављање моћне и квалитетне веб локације за е-трговину, и Схопифи и Волусион ће добро радити у ту сврху. Системи су једноставни за употребу, згодни и разумљиви.

ВолусионВолусион је градитељ веб страница еЦоммерце, који нуди опсежне услуге и алате за прилагођавање дизајна. Практицира разуман приступ процесу развоја веб продавница, а ипак захтева одређени степен свести о веб дизајну. Волусион.цом

СхопифиСхопифи је напредни и моћан софтвер за е-трговину, чија се главна ниша специјализира свела на развој мрежних продавница. Систем нуди дубоке могућности прилагођавања веб страница, високе квалитетне шаблоне и обиље могућности е-трговине. Схопифи.цом

Пресуда: ако имате дугорочне циљеве, треба вам веб локација за е-трговину да успостави поуздану веб присутност за ваше пословање и намеравате да изаберете систем који садржи корекцију цене и квалитета, тада је Схопифи несумњиво пожељније решење за којим се нећете пожалити..

Преглед упоредне табеле

ВолусионСхопифи
Лакоћа коришћења:Волусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс Схопифи
Карактеристике:Волусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс Схопифи
Дизајни:Волусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс Схопифи
Подршка муштеријама:Волусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс Схопифи
Цене:Волусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс Схопифи
Укупна оцена:Волусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс СхопифиВолусион вс Схопифи

Покушајте Схопифи Нов

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me