Вик вс Вебс

Вик вс Вебс

Када је у питању професионална израда веб страница, Вик и Вебс су они који стварају веб странице који пружају слободу акција и креативно окружење за веб дизајн. Системи поседују велику функционалност, обиље алата за прилагођавање дизајна и приступачну политику цена која их чини вредним конкурентима. Међутим, платформе се разликују и по приступу и карактеристикама веб дизајна, што често изазива потребу избора између њих.

Кратки снимак:

ВикВик – је светски познати свестрани градитељ веб страница који омогућава креирање свих врста веб страница, у распону од пројеката на једној страници и преко мрежних продавница. Систем не захтева вештине кодирања или позадину веб дизајна, што га чини савршеним избором за све категорије корисника, без обзира на њихову програмску свест. Вик

ВебсВебс – је уради сам за израду веб локација, који је углавном усмерен на развој веб страница малих предузећа и личних пројеката. Без обзира на специјализацију, Вебс изгледа помало застарело од првог тренутка када почнете са њим. То се тиче његове функционалности, квалитета шаблона и прилагодљивости. Вебс.цом

Постоји ли потреба да се упореде два градитеља веб локација, ако се чини да је разлика између њих прилично очита? Да ли Вебс има функције или алате који их могу учинити достојним супарником Вик-а? Да бисте то сазнали, има смисла упоређивати платформе, њихову функционалност и прилагодљивост шаблона. То је управо оно што ћемо сада радити.

1. Једноставност употребе

 • Вик. Градитељ веб страница је запањујуће једноставан и погодан за сваког корисника који почне са њим. Уопште није важно какву позадину веб дизајна или вештине кодирања поседујете – прављење веб локација са Вик-ом је брзо и лако. Процес регистрације укључује неколико једноставних корака, док је поступак прилагођавања дизајна интуитиван и брз. Градитељ веб страница нуди логички структурирану командну таблу и контролну таблу, који се испоручује са корисним саветима и упитима који помажу да процес веб дизајна буде разумљив свима.

  Вик Едитор

  Вик долази са атрактивним и практичним ВИСИВИГ уређивачем веб локација који омогућава корисницима да гледају и контролишу све кораке процеса креирања веб локације у акцији. Ова функција је подједнако корисна за професионалце и почетнике. Има једна нијанса, међутим, требало би бити свесни пре него што се претплатите на програмера за веб локацију. Ствар је у томе што Вик користи принцип „апсолутног позиционирања“ који доприноси стварању логички-структурираног изгледа веб страница. У исто време, ова функција не дозвољава вам да мењате предлошке током процеса развоја веб странице, ако се суочите са таквом потребом. Имајте на уму овај аспект, када бирате дизајн веб страница од самог почетка.

 • Вебс. Израђивач веб локација није једноставан за употребу, без обзира на интуитивни приступ веб дизајну. Штавише, његов интерфејс делује превише застарело у поређењу са савременим платформама за веб дизајн, укључујући Вик. Корисници који први пут раде са системом могу сматрати да је контролна табла и контролна табла неодољива. Дефинитивно је потребно време да се навикнете на услугу пре него што најбоље искористите њен сет функција.

  Вебс Едитор

  Интерфејс веба састоји се од две области – надзорне табле и веб локације за прављење веб локација. Ово вам омогућава да одаберете и измените потребна подешавања / елементе да бисте додатно креирали најприкладнији изглед и дизајн веб локације. Овде такође можете прегледати неколико картица да бисте сазнали статистику веб локација, подешавања е-поште и домене, СЕО параметре итд.

  Баш као и Вик, Вебс долази са уређивачем ВИСИВИГ веб локација, који омогућава контролу процеса развоја веб локације у акцији. Захваљујући функцији превлачења и испуштања, корисник може одабрати и прилагодити положаје модула садржаја на страници. Овако можете формирати изглед и структуру веб странице са неколико кликова. Могуће је и конфигурирати поставке веб мјеста двоструким кликом на потребне елементе доступне у одговарајућим одјељцима управљачке плоче.

Вик вс Вебс. Вик дефинитивно превладава над Вебсом у погледу лакоће употребе. Иако је Вебс застарио и није баш једноставан за савладавање, Вик осигурава импресивну једноставност употребе, интуитивну природу веб дизајна и практичан ВИСИВИГ приступ. То на крају резултира брзим и једноставним развојем професионалних веб локација без знања кодирања.

2. Скуп значајки и флексибилност

 • Вик. Када се бави аспектом функционалности, изгледа да Вик уопште нема конкуренцију. Овдје је све што вам је потребно – Вик-ове функције и алати за прилагођавање дизајна налазе се на врхунском нивоу. Један од неспорних врхунаца система је његов интегрисани ВИКС АДИ алат. Покреће га вештачка интелигенција, алат омогућава креирање веб локација у аутоматизованом режиму. Нема вештина кодирања да ли је потребно искуство веб дизајна да бисте то учинили – само дајте одговоре на листу питања која систем подразумевано генерише и гледајте начин на који засебно ствара веб локацију. Систем користи предати садржај за покретање пројекта, што долази у вашу нишну специјализацију и посебне захтеве. Што су ваши одговори детаљнији и информативнији, то ће на крају бити већа квалитета и вредност вашег пројекта.

  Вик Едитор

  Ако немате намеру да употребљавате Вик АДИ, систем омогућава прелазак на режим Стандард Едитор. Овде можете индивидуално прилагодити подешавања свог пројекта како бисте развили персонализовани дизајн веб локације који се придржава ваших специфичних параметара. Овде можете развити и десктоп и мобилне верзије веб локације.

  Прочитајте и: Вик Едитор или Вик АДИ: Који је бољи за вас?

  Вик Апп Маркет је још једна јака тачка произвођача веб страница. Ово је место на којем можете бирати између стотина бесплатних и плаћених апликација, видгета и додатака који ће допринети перформансама ваше веб странице. Интеграција екстензија траје само неколико тренутака, док је њихово даље управљање једноставно и без проблема.

  Градитељ веб страница такође се издваја из мноштва због свог напредног покретања блога и е-трговине. Са Вик-ом можете да започнете блогове са пуним карактеристикама и мале / средње веб продавнице. Могуће је подесити параметре пројекта да бисте направили персонализовани дизајн блога / веб продавнице. Штавише, Вик се може похвалити врхунским алатом за успон, СЕО Виз, маркетиншким и промотивним функцијама које вам омогућавају да најбоље искористите веб локацију / пословање.

 • Вебс. Градитељ веб страница такође омогућава приступ вишеструким функцијама и алатима за веб дизајн. Подржава опције интеграције друштвених медија како би се осигурала активна интеракција корисника и промоција вашег пословања. Интегрисање налога друштвених медија у ваш пројекат не привлачи само пажњу корисника, већ и постојеће и потенцијалне посетиоце чува о надолазећим догађајима, вестима, ажурирањима веб локација / предузећа и другим важним информацијама.

  Још једна од главних веб локација је његова интегрисана функција Локалних листа. Омогућава вам да се ваше предузеће упише у најпознатије локалне директоријуме. Ово повећава шансе да ваше пословање примете локални становници, тражећи услуге / производе које нудите. Да бисте се уврстили на листу, морате да пошаљете податке о свом послу (опште чињенице, контакте, детаље, специјализацију, понуђене услуге / производе) који ће се аутоматски доставити у локалне директоријуме. Ове информације ће се додатно свидети у претраживачима што ће на крају допринети ефикаснијој промоцији пословања. Све у свему, Вебс омогућава пријављивање ваше веб странице са преко 100 мрежних директорија у око 10 минута или чак брже.

  Дугме за уређивање веба

  Слично као и Вик, Вебс долази са е-трговином и моторима за блогање. Можете да креирате блогове и веб продавнице користећи скуп функција система. Међутим, платформа Вебс еЦоммерце мање је моћна у поређењу с оном коју нуди Вик. Поред тога, градитељ веб страница омогућава вам да интегришете фото / видео галерије, користите интегрисане аналитичке алате, СЕО Боостер и друге неопходне функције.

Вик вс Вебс. Што се аспекта функционалности тиче, Вик је такође на врху листе. Његов сет функција је напреднији у поређењу са оним на Вебу. Погледајте само предности које пружа интегрисани АДИ алат, блоггинг и е-цоммерце платформа, Апп Маркет, СЕО, пословни маркетинг и могућности промоције да схватите да градитељ веб локација дефинитивно превазилази свог конкурента..

3. Дизајни

Табела упоређивања дизајна

ВикВебс
Број тема:500+750+
Бесплатне теме:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Нацрт са одзивом:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Сортирај према индустрији:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Уређивање ЦСС кода:✘ НЕ&# к2714; ДА
 • Вик. Градитељ веб страница има једну од најопсежнијих, најневероватнијих и професионалнијих колекција шаблона. Тренутно број дизајна које систем нуди за прилагођавање прелази 550 шаблона, а много више је у фази израде. Систем такође нуди више алата за прилагођавање дизајна како би вашем пројекту пружио врхунски изглед.

  Квалитет Вик шаблона је далеко изнад просека. У ствари, ове теме су најбоље у ниши за веб дизајн. Сви су бесплатни – само одаберите дизајн који одговара вашој ниши и почните га прилагођавати вашим потребама. Алат за прављење веб локација омогућава уређивање десктоп и мобилних верзија веб локација како би ваш пројекат био оптимизован за прегледавање на свим уређајима.

  Вик Десигн

  Да би поједноставили избор шаблона, програмери Вик-а су их поделили у десетине категорија на основу тема које обрађују. Постоје посебне категорије за популарне и нове теме. Постоји и опција која омогућава избор потпуно празног предлошка веб локације да бисте га прилагодили испочетка. То на крају даје вашој веб локацији персонализовани клоок и високе перформансе. Међутим, приликом одлучивања о дизајну не заборавите да Вик не дозвољава вам пребацивање шаблона због апсолутног приступа позиционирању који следи. То значи да ако одлучите да одаберете неку другу тему из неког разлога, мораћете поново да пошаљете садржај јер ће се претходно послати подаци изгубити.

 • Прочитајте и: Примери стварних веб локација за Вик.

 • Вебс. Предлошци вебова су такође бројни – њихов број прелази 750 тема, које су и бесплатне и плаћене. Дизајн спада у више од 20 категорија на основу ниша у које предлошци припадају. Квалитет дизајна Вебс-а, међутим, оставља много за пожељно. Који год предложак одабрали, изгледаће застарело у поређењу са предлошцима које нуде други савремени градитељи веб локација. Да би се поједноставио избор најприкладније теме, систем нуди прилику за коришћење филтера за претрагу који вам омогућава да сортирате предлошке на основу категорије којој припада ваша веб локација..

  Вебс Тхемес

  Поред застарелих шаблона, Вебс такође нуди алате за прилагођавање дизајна ниског квалитета. Њихова функционалност и употребљивост такође заостају за оним које нуде Вик и други савремени градитељи веб локација. Опције прилагођавања веб дизајна су такође ограничене – градитељ веб страница нема напредне алате за уређивање ХТМЛ / ЦСС. Као резултат тога, могућности прилагођавања вашег шаблона су прилично ограничене, што не омогућава креирање јединственог дизајна веб локација. Међутим, могуће је додавање, брисање и уређивање доступних блокова садржаја према потребном редоследу да бисте контролисали начин на који ваша веб локација изгледа.

Вик вс Вебс. Што се тиче дизајнерског аспекта, Вик је неизрецив лидер у упоређивању. Градитељ веб страница има задивљујућу колекцију професионалних предложака, који су бесплатни, прилагодљиви и прилагодљиви. Исто се не може рећи за Вебс дизајне који су застарели и ниског квалитета.

4. Корисничка подршка

 • Вик. Градитељ веб страница нуди професионалну и квалитетну корисничку подршку, што је једна од његових неспорних предности. Можете да претражите центар за помоћ услуге који вам омогућава приступ више текстуалних и видео туторијала, смерница, постова и корисних савета како да побољшате своје искуство веб дизајна. Постоји и прилика за преглед тема доступних на системском форуму. Овде можете пронаћи ажуриране информације у вези са системом. Ако очекујете да ћете користити индивидуалну помоћ коју пружају стручњаци Вик-а, градитељ веб страница омогућава вам да ступите у контакт са њима путем система е-поште или карата.

  Вик подршка

 • Вебс. Веб подршка за кориснике је на прилично високом нивоу. Материјали и опције доступне у одељку за помоћ су више него довољне да одговоре на потребе корисника. Чим се региструјете у систем, биће вам понуђен детаљан видео водич који пружа основе рада са услугом. Између осталих опција за подршку купцима на Вебу, има смисла споменути видео туторијале, често постављана питања, базу знања и напредни поп-уп НаноРеп асистент за ћаскање који даје одговоре на хитна питања која постављају корисници у режиму реалног времена. Уз то, претплатници Премиум плана могу добити приступ ливе цхат-у, подршци за е-пошту и телефон.

  Веб подршка

Вик вс Вебс. Оба произвођача веб сајтова су вредна пажње када је у питању подршка купцима. Долазе с богатим центрима за помоћ и мноштвом видео / текст смерница. Иако Вебс има посебне функције помоћи за кориснике Премиум плана и напредног асистента за ћаскање на бази НаноРеп-а, Вик нуди подршку путем е-поште и улазница сваком кориснику који одабере услугу за личне / пословне веб дизајн..

5. Политика цена

 • Вик. Ценовна политика произвођача веб страница приступачна је свима. Систем има неколико планова који могу одговарати потребама свих категорија корисника. Постоји апсолутно бесплатна претплата која омогућава тестирање функционалности програмера веб локације током неограниченог временског интервала. Ако одлучите да покренете пројекат са градитељем веб локација, биће вам понуђено да надоградите на једну од плаћених претплата. Они укључују стандардне и пословне / е-трговинске планове. Свака група планова заузврат спада у неколико категорија у зависности од њихове специјализације и предвиђених термина.

  Стандардне претплате су следеће: Цомбо ($ 13 / месечно), Неограничено ($ 17 / месечно), Про ($ 22 / месечно) и ВИП ($ 39 / месец). Пословни планови, са своје стране, укључују Бусинесс Басиц ($ 23 / месец), Бусинесс Унлимитед (27 УСД / месечно), Бусинесс ВИП ($ 49 / месец) и Ентерприсе (500 УСД месечно). Сви планови долазе са неколико опција плаћања, повезивањем имена домена, повећаним простором за складиштење и другим предностима. Вик такође нуди редовне попусте, кодове купона и посебне понуде које омогућавају избор жељене претплате по приступачним ценама.

 • Вебс. Као и Вик, Вебс такође прати модел фреемиум. Постоји бесплатан план и три премиум претплате, чија цена почиње са $ 5,99 / месечно и посеже $ 22,99 / месец. Сви плаћени планови нуде бесплатну везу са доменом, 30-дневну гаранцију поврата новца за претплатнике премиум плана и остале погодности.

ВикВебс
Опције цена:Стандардни планови:
&# к2714; Цомбо ($ 13 / месечно);
&# к2714; Неограничено ($ 17 / месечно);
&# к2714; Про ($ 22 / месечно);
&# к2714; ВИП ($ 39 / месец).
Планови за пословање / е-трговину:
&# к2714; Бусинесс Басиц ($ 23 / месец);
&# к2714; Бусинесс Унлимитед ($ 27 / месечно);
&# к2714; Пословни ВИП ($ 49 / месец);
&# к2714; Ентерприсе (500 УСД месечно).
&# к2714; Стартер ($ 5,99 / месечно);
&# к2714; Унапређени ($ 12.99 / месечно);
&# к2714; Про ($ 22,99 / месец).
Карактеристике:&# к2714; Бесплатни план;
&# к2714; Много простора за складиштење;
&# к2714; Веза домена;
&# к2714; Редовни попусти;
&# к2714; СЕО алати;
&# к2714; Неколико планова за избор.
&# к2714; 30-дневна гаранција поврата новца;
&# к2714; Бесплатна имена домена;
&# к2714; 30-дневна гаранција поврата новца за премиум кориснике;
&# к2714; Неограничене странице;
&# к2714; Премиум теме;
&# к2714; СЕО Боостер.

Вик вс Вебс. Планови цена за Вик и Вебс на први поглед су слични, посебно када је реч о аспекту трошкова. Ако детаљније погледате оба система, открит ћете да Вик нуди више планова за избор, док су и његове могућности цена такође вишеструке. Ово чини градитеља веб страница атрактивнијим избором за различите категорије корисника.

Суштина

Вик и Вебс су градитељи веб локација, који се међусобно разликују у више аспеката, укључујући флексибилност, слободу прилагођавања дизајна, приступачност и функционалност. Када се одлучите за покретање личног или пословног пројекта, потребно је да пажљиво прегледате и упоредите сет функција и алате оба система како бисте одабрали онај који највише одговара вашим потребама..

ВикВик – је лидер ДИИ веб дизајна за веб дизајн, који долази са врхунским карактеристикама, алатима и опцијама које систему дају значајну превагу над својим конкурентима. Градитељ веб страница се издваја из гомиле због моћног Ви-АДИ алата заснованог на АИ, интегрисаног тржишта апликација, е-трговине и блогова, као и стотина бесплатних респонзивних и потпуно прилагодљивих предложака.. Вик

ВебсВебс – је градитељ веб локација у облаку, који омогућава креирање пројеката за личну и пословну употребу, а ипак нема функционалност и слободу прилагођавања дизајна. Предлошци вебова су бројни, али изгледају застарело и нису толико професионални у поређењу с другим савременим произвођачима веб локација.Вебс.цом

Чини се да избор између Вик-а и Вебс-а уопште није тежак. Без обзира на системске аспекте које упоредите, Вик ће и даље задржати водеће позиције. Градитељ веб страница одликује се функционалношћу, флексибилношћу, прилагођавањем дизајна и свестраношћу алата за уређивање веба. Његова ценовна политика је разумна и сви ће овде дефинитивно пронаћи план који ће одговарати одређеним потребама и преференцијама веб дизајна. Без обзира да ли ћете покренути лични пројекат одредишну страницу, блог, портфолио веб локације или веб продавницу, Вик би требало да остане систем за који треба.

ВИКС вс Вебс: упоредни графикон

ВикВебс
1. Једноставност10 од 109 од 10
2. Карактеристике10 од 107 оф 10
3. Дизајн10 од 106 оф 10
4. Подршка10 од 107 оф 10
5. Цене10 од 108 од 10
Укупно:10,0 од 107,0 од 10
Пробајте сада Пробајте сада
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me