Вик вс Вебфлов

вик вс вебфлов


Без обзира да ли вам треба веб локација за личну или пословну употребу, нећете проћи без алата за прављење веба који пружа безброј функција и опција веб зграде.

Вик и Вебфлов су два градитеља веб страница, која се могу уврстити у горњу листу најпопуларнијих савремених програмера веб страница. Добро раде за професионалце за прво време и професионалне веб дизајн, нудећи опсежне сетове функција и колекције шаблона.

Кратки снимак:

ВикВик – је светски познати свестрани градитељ веб страница, који не захтева никакву презентацију. Услуга је стекла глобално признање захваљујући импресивној лакоћи употребе, практичности, незнатној кривуљи учења, обиљу предложака високог квалитета и разумној ценовној политици. Вик.цом

ВебфловВебфлов – је поуздана услуга која обухвата карактеристике произвођача веб локација и ЦМС-а. Дакле, боље функционише на професионалном развоју веб локација, оснажујући самосталне дизајнере и агенције за креирање комплексних сложених веб локација за клијенте. Вебфлов.цом

Чињеница да оба произвођача веб сајтова уживају тако огромну популарност чини избор најбољег алата много компликованијим. Дакле, која услуга вам може дугорочно прибавити поверење? Који од њих делује боље за све категорије корисника? Које су јаке и слабе тачке оба градитеља веб страница због којих се сваки од њих издваја из гомиле?

Да бисте одговорили на ова и друга питања која вам могу наговестити коју платформу да изаберете за своје следеће пројекте, узмите времена да прочитате ову рецензију. Овде смо прикупили доступне информације о градитељима веб локација како бисмо вам помогли да донесете прави избор. Истражимо одмах поређење Вебфлов-а и Вик-а!

1. Једноставност употребе

 • Вик. Градитељ веб страница је невероватно једноставан и интуитиван за сваког корисника, без обзира на доступне вештине, претходно искуство веб дизајна и циљеве. Пријављивање за систем траје око једног минута и не захтева превише напора. Одмах након регистрације стижете до контролне табле која је сасвим разумљива и логички организована.

  Вик Едитор

  Вик контролна табла састоји се од две области, а то су надзорна плоча и сам Едитор. То омогућава контролу сваког вашег корака, радећи на развоју вашег пројекта, исправљајући грешке на време. Омогућујући искуство израде веб страница ВИСИВИГ, Вик вам омогућава да одаберете жељени предложак и прилагодите га својим потребама и стандардима.

  Превлачењем и испуштањем омогућава брз и лак избор потребних елемената, видгета и додатака. Систем се придржава модела „апсолутног позиционирања“ који доприноси бољем приказу свих елемената веб локације. Међутим, то је и разлог зашто нећете моћи пребацити предлошке током процеса веб-израде.

  Штавише, Вик-ови програмери континуирано раде на поједностављивању приступа веб изградњи, не утичући на крајњи резултат. Од данас, градитељ веб страница може да се похвали ажурираним редизајнираним уређивачем који омогућава креирање савремених веб локација са напредним ефектима померања паралакса, једноставном навигацијом, опцијама интеграције видео позадине и другим моћним ефектима.

  Вик-ов стандардни уредник

 • Вебфлов. Будући да је креиран с обзиром на потребе веб дизајна, градитељ веб страница долази са компликованијим приступом веб дизајну. Систем обухвата мноштво функција и алата, чија потцењеност може резултирати ниским квалитетом пројекта.

  Процес пријаве је такође брз и једноставан овде, али свакако ће вам требати пуно више времена да се навикнете на контролни панел услуге и да истражите све алате, категорије, елементе и одељке који укључују. Градитељ веб страница нуди пуно сложених алатних трака, ХТМЛ / ЦСС уређивача веб локација и напредних опција за прилагођавање дизајна које захтевају дубоко разумевање, па чак и одређену позадину веб дизајна.

  Вебфлов Едитор

  Вебфлов интерфејс није нимало једноставан и интуитиван – овде се може много претражити, истражити и научити. Корисници који ће први пут сигурно бити збуњени таквим различитим алаткама и поставкама на које ће наићи на контролној табли сервиса. Треба, међутим, напоменути да је сучеље система логички структурирано, што донекле поједностављује његово истраживање.

Вик вс Вебфлов. Једноставност употребе дефинитивно је у томе што је веома важан фактор на којем Вик поседује поготово у поређењу са Вебфловом. Систем је интуитиван, згодан и једноставан за савладавање за све категорије корисника. Долази са пуно туторијала, моћних опција за корисничку подршку и разумљиве контролне табле, који пружа пуно алата и могућности прилагођавања.

2. Скуп значајки и флексибилност

 • Вик. Градитељ веб страница обилује функцијама, алатима и опцијама које обезбеђују брз, лак и једноставан рад веб дизајна. Нема потребе да поседујете или учите основе кодирања за покретање веб локација са њима – све потребне функције и алати су овде задати. Само приступите контролној табли да бисте сазнали шта услуга може да понуди. Овде ћете наићи на пуно функционалних елемената за покретање и прилагођавање личних и пословних пројеката, укључујући корпоративне веб странице, блогове, одредишне странице, портфеље, комерцијалне веб странице, непрофитне пројекте, па чак и мале до средње веб продавнице.

  Претежна количина опција доступна је на контролној табли и можете их користити у било којем тренутку када требате да направите веб локацију. У исто време, Вик има широко тржиште апликација које обилује виџетима, додацима и проширењима. Они су плаћени и бесплатни, па на вама је само да одаберете елементе које желите да интегришете у свој пројекат.

  Један од карактеристичних карактеристика произвођача веб сајтова је његов напредни Вик АДИ (Артифициал Десигн Интеллигенце) алат који вам омогућава да прилагодите и објавите квалитетну веб страницу без икаквог труда и времена улагања. Систем ће генерисати пар питања за даљу израду веб локације у аутоматизованом режиму на основу одговора које ћете дати. Ако сматрате, међутим, да су ваше вештине веб дизајна на највишем нивоу, можете одабрати лепу алтернативу, дизајнирајући веб локацију у стандардном уређивачу. Ова опција такође не захтева дубоко знање програмирања.

  Вик АДИ Едитор

  Вик се такође поноси својим моторима за блогирање и е-трговину. Систем вам омогућава да креирате, управљате и редовно ажурирате блогове са пуним карактеристикама, као и мале или средње веб продавнице. Ако ћете започети блог са услугом, моћи ћете одабрати шаблон за њега, написати и додати постове, прилагодити поставке видљивости, омогућити / онемогућити опцију коментарисања итд. У случају да намјеравате поставити веб трговину, интегрисани еЦоммерце мотор ће вам помоћи да започнете с лакоћом. Бићете у могућности да управљате својом веб продавницом у визуелном интерфејсу, додајете и организујете листу производа, креирате колекције дигиталних / физичких предмета које планирате да продате, прилагодите параметре испоруке, порезе и испоруке, подесите главне параметре производа, додате слике и спецификације итд.

  Недавно је Вик додао сет нових напредних функција које имају позитиван утицај на перформансе веб странице, дизајн као и једноставност управљања пројектима. Дакле, Вик Турбо садржи скуп алата који омогућавају оптимизацију времена приказивања веб локација без утицаја на његове показатеље перформанси. Као резултат тога, брзина учитавања ваше веб странице повећаће се заједно са стопом ангажмана корисника.

  Вик Едитор блога

  Још једна карактеристика која додаје нивоу задовољства клијената је алат Вик Асценд. Ово је напредни савремени вишенаменски пословни сет који пружа преко 20 производа и алата, који су неопходни за ефикасно управљање и промоцију вашег пројекта. Ови алати су прикладно организовани у секције на основу њихове назнаке.

  Иако се Вик може похвалити једноставношћу коришћења, он може бити одличан извор функција и алата потребних за развој апликација. Значајка Вик кода омогућава покретање различитих врста апликација без учења аспеката кодирања. Не морате радити у уређивачу текста или одабрати посебне алате да бисте започели – само посегните за интерфејсом услуге да бисте тамо креирали своје апликације. Оно што овде можете да урадите је додавање новог садржаја и специјалних ефеката, покретање база података и уграђивање више елемената које систем нуди.

 • Вебфлов. Као услуга оријентисана према програмерима, Вебфлов не може али нуди опсежну поставку функција усмерених ка стварању сложених пројеката. Доступност врхунских алата за прилагођавање дизајна, могућност ХТМЛ / ЦСС уређивања, могућности блогања и интеграције дају усмереност ЦМС-а за градитеља веб локација. Истраживање ових карактеристика омогућава постизање импресивних резултата, под условом да ваше веб веб дизајн буде на потребном нивоу.

  Вебфлов ЦМС

  Вебфлов вам омогућава да интегришете прилагођене ХТМЛ кодове у заглавље и подножје веб странице, док интеграција са Запиер системом омогућава ефикасну и плодну тимску сарадњу. То значи да можете доделити права управљања веб локацијама свим члановима тима који раде на развоју одређеног пројекта са вама.

  Када радите са Вебфлов-ом, моћи ћете да одаберете предлошке у једном од два режима – Дизајнер или Уређивач. Дизајнерски режим вам омогућава да интегришете спољне додатке и видгете у странице веб локације како бисте повећали њихову функционалност. То могу бити друштвене мреже, текст, образац, поље за унос, блок див, цаптцха, одељак, контејнер, сажетак, наслов, линк, квачице за видгете као и позадински видео, колоне, листа, дугме, интеграција кода, стандардни и поп- уп виндовс итд. Што се тиче режима за уређивање, омогућава вам ефикасно уређивање доступног садржаја веб страница, попут текстова, веза, медијских датотека, елемената графичког и покретног дизајна и још много тога.

  Вебфлов е-трговина

  Оно што је важно, веб локације Вебфлов-а су мобилне и можете их ажурирати чак и у покрету. Ако постоји потреба за извозом веб локације као ЦСВ датотеке да бисте га даље увезли на другу платформу, градитељ веб локација уопште одобрава ову опцију. Једноставно дођите до одељка за колекције система и извезите тамо датотеке. То је веома згодно и практично.

Вик вс Вебфлов. Када је у питању функционални аспект, Вик и овдје држи водеће позиције, без обзира на сложеност Вебфлов-а. Систем долази са моћним алатима за прилагођавање дизајна, моторима за блогање и е-трговину, Вик АДИ, Турбо модом, интегрисаним Апп Маркетом и многим другим функцијама које га чине ненадмашним алатком за прављење веба. Сет функција Вебфлов је мање опсежан и такође је много сложенији за обичне кориснике.

3. Дизајни

Табела упоређивања дизајна

ВикВебфлов
Број тема:550200
Мобиле Едитор:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
АИ Дизајн веб страница:&# к2714; ДА✘ НЕ
Превуците&Кап:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Оптимизовани за мобилне уређаје:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
 • Вик. Вик нуди једну од најимпресивнијих, свестраних и обимних колекција квалитетних шаблона. Тренутно корисници могу бирати између преко 550 невероватних и потпуно прилагодљивих тема. Они спадају у нишне категорије на основу тема којима припадају. Колекција шаблона система редовно се ажурира са задивљујућим темама које су развили сервисни веб дизајнери. Предлошци одговарају подразумевано, што значи да се савршено прилагођавају свим врстама екрана, резолуцијама и величинама.

  Погодна опција прегледа омогућава гледање начина на који ће се ваша веб локација приказати у мобилној и радној верзији. Постоји и прилика да уредите свој верзија веб локације за мобилне уређаје у покрету, што је врло згодно и штеди време. Имајте на уму да измене које направите у мобилном режиму нису приказане у верзији веб локације за десктоп рачунаре, док ће се оне које направите у режиму радне површине одмах приказати у режиму мобилних уређаја.

  Без обзира на богату колекцију шаблона градитеља веб страница, корисницима се нуди прилика да одаберу празну тему и прилагоде је од почетка. Ово је сигуран начин да се добије јединствен дизајн пројекта. Као што је горе поменуто, Вик не дозвољава пребацивање шаблона на пола пута кроз процес прилагођавања веб локација, што је објашњено режимом за уређивање „апсолутног позиционирања“ који следи. То покреће неопходност пажљивог одабира шаблона од самог почетка.

 • Вебфлов. Колекција шаблона система је такође прилично богата, иако по броју тема и њиховом квалитету помало заостаје за Виком. Међутим, програмери ове услуге настављају да дизајнирају нове теме како би повећали колекцију.

  Од данас, сет дизајна за Вебфлов обухвата преко 200 тема, од којих је 30 бесплатно, а остатак је плаћен. Цена тема које можете добити уз додатну надокнаду креће се од 24 до 79 долара. Корисници могу бирати између више верзија шаблона за сваку веб страницу. То укључује почетну страницу, услуге, о нама, прегледе, контакте и још много тога. Избор дизајна не своди се само на готове предлошке. Корисници такође могу одабрати празно платно како би га додатно прилагодили од почетка на основу својих преференција и потреба за нишама.

Вик вс Вебфлов. Вик превладава над Вебфловом у смислу варијабилности дизајна и опција прилагођавања шаблона. Колекција предложака услуге је обимнија – баш као и број бесплатних тема. Вик такође долази са интегрисаним уређивачем мобилних уређаја који омогућава креирање и модификовање мобилне верзије пројекта у било које доба дана.

4. Корисничка подршка

 • Вик. Тим за корисничку подршку произвођача веб сајтова је врло разумљив и увек спреман да клијентима пружи све врсте помоћи. Услуга се издваја из мноштва због свог интуитивног интерфејса, једноставне навигације и корисних упутстава, савета као и упутстава како да ефикасно користите овај или онај елемент веб странице или алата. Који год елемент који можете да уређујете, доћи ће са знаком питања који ће вам пружити све потребне информације и практичне савете.

  Ако постоји нешто што не разумете или не можете да пронађете, градитељ веб страница дозвољава вам да приступите његовом Форуму или Центру за подршку како бисте тамо пронашли одговоре. Уз то, база знања о Вик-у пружа више туторијала, упутстава и видео записа како да се поједностави процес рада са платформом. И на крају, постоји могућност да се обратите Вик професионалцима путем подршке путем е-поште.

 • Вебфлов. Опције корисничке подршке за Вебфлов су такође свестране и корисне. Будући да је у почетку оријентисан према потребама професионалаца, градитељ веб страница и даље сматра да је важно обратити велику пажњу на образовни аспект. Овде можете доћи до одељка Универзитета, где ћете наићи на више видео туторијала, богату базу знања и друге квалитетне материјале доступне у режиму за уређивање.

  Корисници такође могу да приступе форуму и блогу у систему где ће моћи да открију важне информације о основама коришћења услуге – само се придруже и прегледају групе друштвених мрежа, дођу до књига и смерница, учествују у дискусијама како би пронашли одговоре на питања везана за ваш систем Када говоримо о техничкој подршци, она је доступна 24/7 овде. Ливе цхат и помоћ путем е-поште, као и широка заједница система, покрит ће већину ваших упита оријентисаних на Вебфлов.

Вебфлов вс Вик. И Вик и Вебфлов су добри у опцијама за корисничку подршку. Системи долазе са обимним базама знања, форумима, блоговима, видео упутама, упутствима и корисним смерницама. Без обзира на проблем са којим се суочите током истраживања њихових скупова функција, корисни тимови за помоћ купцима пружиће вам права решења. Оба система су оријентисана на клијента, иако се Вик и даље може похвалити са већом информационом вриједношћу.

5. Политика цена

 • Вик. Ценовна политика произвођача веб страница је више него приступачно за све, имајући у виду променљивост функција које систем нуди. Постоји потпуно бесплатна верзија платформе која вам омогућава да тестирате функционалност сервиса и истражите његове основе пре него што пређете на процес веб развоја. Чим одлучите да направите пројекат са пуним представљеним значајкама, нећете ићи без надоградње на једну од плаћених претплата. Укључују Цоннецт Домаин (4,50 УСД / месечно), Цомбо (8,50 $ месечно), Унлимитед (12,50 $ месечно), еЦоммерце (16,50 $ месечно) и ВИП (24,50 УСД / месец), уз одобрење да започнете са годишњим планом.

  Када бирате плаћени план, имајте на уму да најјефтинија претплата на Цоннецт Домаин долази с огласним натписом који се приказује на веб локацији.

  Вик има 14-дневну гаранцију поврата новца за све, који из неког разлога нису задовољни условима планова. Оно што је важно, градитељ веб страница пружа посебне понуде, попусте, програме лојалности и бонусе постојећим и ново регистрованим корисницима. Кориштењем ових понуда можете на значајан начин смањити трошкове планова, чиме ћете добити потребну претплату по смањеним трошковима.

 • ВикВебфлов
  Опције цена: &# к2714; Повежи домен (4,50 УСД / месец);
  &# к2714; Цомбо ($ 8,50 / месечно);
  &# к2714; Неограничено ($ 12,50 / месечно);
  &# к2714; е-трговина (Бусинес Басиц) ($ 17 / месечно);
  &# к2714; ВИП ($ 24,50 / месец).
  &# к2714; Лите ($ 16 / месечно);
  &# к2714; Про ($ 35 / месечно);
  &# к2714; Тим (35 УСД / месечно по кориснику).
  Карактеристике:&# к2714; Много бесплатних опција;
  &# к2714; Ницхе темплатес;
  &# к2714; е-трговина;
  &# к2714; Бесплатни блог и задаци.
  &# к2714; Бесплатни план;
  &# к2714; ЦМС;
  &# к2714; Неограничено хостинг;
  &# к2714; Агенцијско решење.
 • Вебфлов. Систем нуди бесплатни „Стартер“ план који никада не истиче и омогућава вам да истражите скуп функција градитеља веб страница онолико дуго колико вам треба, али уз одређена ограничења. Веб странице изграђене са бесплатним планом долазе са поддоменом и огласним натписом који се приказује на почетној страници услуге. Овде такође није доступна функција извоза кода. Да бисте искористили напредне функције програмера веб локације, биће вам понуђено да бирате између стандардних и тимских планова. Обе врсте претплате могу се наплаћивати месечно и годишње. Разлика у ценама између претплата креће се до 50%, на основу услова који подразумевају планови.

  Стандардни планови за Вебфлов обухватају претплате Лите и Про. Њихова цена износи 16 и 35 УСД месечно. Што се тиче тимског плана, они укључују мале, средње и велике претплате. Цена планова износи 70, 140 и 280 УСД месечно. Уз то, градитељ веб страница омогућава фрееланцерима да користе Цлиент Биллинг решење, које омогућава креирање веб локација без икаквог трошка. Ваш ће клијент платити за коришћење система, а ви ћете бити одговорни искључиво за процес веб развоја.

Вик вс Вебфлов. Када говоримо о трошковном аспекту, Вик и даље држи водеће позиције. Градитељ веб страница има бесплатан план и пет плаћених претплата за све категорије корисника. Плаћени планови обухватају широке сетове значајки које одговарају разноликим потребама веб дизајна. Ценовна политика произвођача веб локација је разумна, али не компромитује високи крајњи резултат.

Суштина

Избор између Вик-а и Вебфлов-а може бити изазов, посебно за не-технике, који се не могу похвалити богатом експертизом веб дизајна, а ипак морају одабрати услугу која ће одговарати њиховим захтевима. Оба градитеља веб страница су достојни конкуренти, мада сваки од њих циља различите корисничке категорије и на тај начин покрива широк спектар потреба за изградњом веб страница.

ВикВик је потпуно опремљен систем који обухвата врхунске критеријуме за веб дизајн. Укључују високо квалитетне предлошке, напредне алате за прилагођавање дизајна, Вик АДИ алат, е-трговину и моторе за блоговање, широке могућности интеграције као и Турбо и Асценд функције. Вик.цом

ВебфловВебфлов је градитељ веб страница, који је углавном оријентисан на потребе професионалних веб програмера и на тај начин нуди широк избор тема, интеграција, режима изгледа уређивача, извоза кода предлошка, ексклузивних алата за уређивање веб локација и других функција које га чине добрим бирајте за независне дизајнере и агенције. Вебфлов.цом

Дакле, која услуга је лидер у поређењу? То зависи од циљева које сте поставили и резултата за које желите да постигнете дугорочно. Иако је Вебфлов достојно решење за професионалне веб дизајнере, Вик може подједнако подмирити потребе новака и стручњака. Градитељ веб страница обухвата пуно напредних функција, нудећи професионалне шаблоне и алате потребне за лако прилагођавање. Размислите о својим приоритетима и циљевима пре коначног избора.

Преглед упоредне табеле

ВикВебфлов
Лакоћа коришћења:Вик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс Вебфлов
Карактеристике:Вик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс Вебфлов
Дизајни:Вик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс Вебфлов
Подршка муштеријама:Вик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс Вебфлов
Цене:Вик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс Вебфлов
Укупна оцена:Вик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс ВебфловВик вс Вебфлов

Испробајте Вик одмах

 Бесплатно је

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map