Веебли Алтернативе

Веебли Алтернативе

Веебли – је градитељ веб страница који омогућава креирање квалитетних блогова, интернетских продавница и пословних веб локација. Долази са пуно професионалних шаблона, згодан уређивач превлачења и испуштања, прилагодите корак-по-корак смернице и друге функције које доприносе брзом и ефикасном процесу израде веба.

Таква разноликост алата и опција, међутим, може изгледати збуњујуће за кориснике са мало или никаквог знања о кодирању уопште. Потребно је времена да се истраже и савладају све карактеристике система. Ово је један од главних разлога због којих корисници траже једноставније Веебли алтернативе.

Најбоље алтернативе Вееблиу

 1. ВИКС – најбоља Веебли алтернатива
 2. ВордПресс – Веебли Алтернатив са властитим домаћинима (ЦМС)
 3. Схопифи – најбоља алтернатива за е-трговину
 4. уКит – Најјефтинији и најлакши градитељ веб страница
 5. Вебфлов – прилагодљив алат за веб дизајн и ЦМС
 6. Скуареспаце – Алл-ин-оне Буилдер веб локација

ВИКС – најбоља Веебли алтернатива

ВИКС - најбоља Веебли алтернатива

Вик – је градитељ веб страница који служи за различите потребе. Пружа довољно флексибилности за прављење различитих веб локација без вештина кодирања. Иако Веебли још увек захтева мало техничког знања, Вик је много једноставније решење захваљујући „драг анд дроп“ едитор и АИ функцији. Уграђена напредна технологија креира веб локације за корисника на основу његових очекивања.

Поред тога, ви можете имати додатне могућности:

 • Одзивни предлошци – Вик има вероватно највећу колекцију респонзивних предложака међу другим СааС-овим програмерима веб страница. Тренутно нуди 500+ тема за било коју пословну нишу. Корисници могу бирати између готових портфеља, макета некретнина, веб страница малих компанија, дигиталних продавница итд. Све се предлошке односе на одређену категорију. Штавише, они могу слободно користити, уређивати или прилагођавати.
 • Вик Апп Маркет – упркос чињеници да Веебли има сопствени Апп Центер, Вик нуди шири избор додатака и видгета. Од шалтера, галерија и образаца за контакт до аналитике и могућности плаћања – корисници могу да повежу било коју услугу кликом. Потребно је само мало ручно подешавање. Поново претплатници платформе добијају бесплатан приступ тржишту апликација.
 • е-трговина – Изградња дигиталне продавнице помоћу Вика је једноставна. Добијате цео сет опција од готових предложака Интернет продавнице са интегрисаним карактеристикама до Вик прилагођеног промотивног пакета. Уређивач долази са интуитивним системом управљања производом где можете додавати и уређивати ставке, постављати фотографије, постављати цене, повезивати гатеваи-ове за плаћање и друго без техничких вештина.
 • Вик АДИ – карактеристика која софтвер чини једним од најлакших градитеља веб страница на тржишту. Имплементација Вештачка интелигенција омогућила је креирање веб локација спремних за одлазак у мање од 10 минута. Корисник треба да пружи само основне информације о будућем веб сајту и пословању, док ће систем аутоматски одабрати изглед и скуп уграђених функција без потребе за прилагођавањем веб локације.

Вик цена: корисници могу имати неограничен бесплатни план без временских оквира. Међутим, не пружа пун приступ свим функцијама. Поред тога, мораћете засебно да купујете име домена. Нема смисла, јер је Вик решење све у једном. За само 13 долара месечно добијате комплетан сет опција поред а Једногодишњи бесплатни домен и хостинг. Онима који се баве интернет продавницама можда ће бити потребно мало више ресурса. Систем нуди широке планове е-трговине који почињу од 23 УСД месечно.

Испробајте Вик бесплатно

ВордПресс – Веебли Алтернативе са властитим домаћинима (ЦМС)

ВордПресс - Веебли Алтернатива (ЦМС)

ВордПресс – један је од најдуговјечнијих ЦМС-а на тржишту. Чињеница да је првобитно развијен за веб локације засноване на садржају, чини ВП а боља алтернатива Вееблиу када је у питању изградња блогова, портала за вести, интернетских часописа итд. Отворени систем за управљање садржајем нуди бескрајне могућности прилагођавања. Штавише, чини се да је флексибилнија у погледу планирања буџета или избора места за хостовање ваше веб странице.

С једне стране, систем није тако лако савладати за новорођенче од самог почетка. Али након што схватите како то функционише, имаћете користи од повећане флексибилности и следећих карактеристика:

 • Интеграција & Додаци – веб страница ВордПресс може имати толико додатака колико вам треба. Избор додатака је неодољив. Овде имамо и плаћене додатке, као и њихове бесплатне алтернативе. Неки су доступни на претплатничким базама, док су други уз доживотну уплату. Од образаца за контакт, календара, скрипти и оквира изворног кода до е-трговине, маркетинга путем е-поште, огласних кампања, визуелних ефеката и аналитике у стварном времену – једноставно одаберите један и ставите га на контролну таблу. Такође имајте на уму да већина додатака захтева ручно подешавање и ажурирања. Али то се може решити уз помоћ ВП-а оптимизованог хостинга (сазнајте више у одељку „Цена ВордПресс-а“).
 • Хиљаде шаблона – још један разлог да се одлучите за ВордПресс. Корисници могу бирати између буквално на хиљаде бесплатних и плаћених предложака. Већина тема одлично функционира за садржаје и друге врсте веб локација. Иако неки изгледају мало слично, можете их прилагодити уређивањем изворног кода или уз помоћ бројних додатака.
 • СЕО и управљање садржајем – ВордПресс је једна од најфлексибилнијих платформи у погледу промоције садржаја и СЕО оптимизације. Пре свега, систем је отвореног кода. То значи да можете да уредите код и учините га прилагођенијим претраживачима. Захтеваће неке техничке вештине. Друго, различити додаци помажу корисницима да смисле правилно обликовање текста, чинећи садржај лакшим за читање и привлачнијим за претрагу ботова. И коначно, али најмање битно, корисници могу да уређују напредна СЕО подешавања, укључујући метаподатке, УРЛ адресе, кључне речи са фокусом итд. Неки сервиси помажу да се види да ли је садржај читљив и довољно прилагођен СЕО..

Цена ВордПресс-а: Бићете у могућности да уређујете и прилагођавате веб локацију без икаквих трошкова. Међутим, да бисте ишли уживо са тим, требат ће вам домен и хостинг. Чини се да су сервери оптимизирани за ВП приступачни. Они нуде бешавне интеграције, аутоматизоване додатке и ажурирања система, напредна сигурносна средства и побољшане перформансе. Блуехост још увек је један од најбољих и ВордПресс препоручених хостинг провајдера са ВП плановима да коштају од 2,95 долара месечно.

Испробајте ВордПресс одмах

Схопифи – најбоља алтернатива за е-трговину

Схопифи - најбоља алтернатива за е-трговину

Схопифи – је платформа оријентисана према е-трговини. Развијен је да помогне предузетницима и компанијама да продају производе на мрежи. Долази са побољшаном функционалношћу не само за стварање дигиталних продавница било које величине, већ и за покретање маркетиншких кампања, промоција, персонализованих понуда и повећања продаје. Платформа доноси сет додатних погодности, које чине га бољом алтернативом Вееблиу у смислу е-трговине.

 • Напредни систем управљања производима – осим основних слика, наслова и описа производа, Схопифи нуди шири спектар алата за представљање ваше робе на најатрактивнији начин. Овде имамо прилагођене галерије истакните производе у 3Д, истакнута функција артикала, интегрисани каталошки модули, алати за подешавање попуста или продаје, понуда купона и промо кодова, итд.
 • Многобројни пролази за плаћање – продаја робе помоћу Схопифи је једноставна. Купцу можете понудити флексибилна решења ако се могу пронаћи вишеструки начини плаћања који се могу интегрисати једним кликом. Поред традиционалних ПаиПал-а и Стрипе-а, систем има подршку за Амазон Паи, Кларна, Ворлдпаи и друге.
 • Видгети и апликације – платформа се може похвалити сопственим Апп Сторе алатима за спречавање напуштања колица, инструмената за промоцију, одбројавања, клизача слике производа и галерија, пословних графикона итд..
 • Аналитички алати – Пројекти е-трговине захтијевају побољшану аналитику и то Схопифи може учинити. Систем има прилагођену контролну таблу за праћење продаје и купаца. Он генерише аутоматизоване извештаје са најповољнијим и најпродаванијим производима, укључујући куповину сесија или изворе прихода. Корисници такође могу имати користи од увида у камповање и промоцију огласа.
 • ПОС интеграција – Схопифи вам омогућава да проширите продајни утицај и дистрибуирате производе не само на мрежи, већ и на веб локацијама уживо. Систем се може интегрисати са различитим ПОС решењима као што су Скуаре за продају трговачких и физичких производа.

Схопифи прице: постоје три на располагању Схопифи таве зависно од величине продавнице и количине робе коју ћете продати. Планови укључују Басиц, Схопифи маин и Адванцед план чија је цена коштала 29, 79 и 299 долара.

Испробајте Схопифи бесплатно

уКит – Најјефтинији и најлакши градитељ веб страница

уКит - Најјефтинији и најлакши градитељ веб страница

уКит – је једноставна платформа која омогућава корисницима да израђују веб локације спремне за одлазак уз минималне трошкове и напор. Не захтева никакву техничку подлогу, док ће вам поступак градње тешко одузети више од 30 минута. Шта више, уКит је рјешење све у једном. Значи нула проблема када тражите хвалисање или регистрацију имена домена. Корисници ће ценити колекцију одговарајућих предложака са основним СЕО поставкама и уграђеним функцијама.

 • Одлично за потребе малих предузећа – уКит је најбоља платформа за креирање професионални портфељ, одредишне странице, мала предузећа или веб странице са једном страницом. Због једноставне употребе, он не може да се употпуни са Вееблиом у погледу прилагођавања, али је дефинитивно јефтинија и једноставнија алтернатива за новорођенче који желе да брзо изграде онлине представништво.
 • Одзивни предлошци – колекција шаблона је прилично широка. Садржи око 400 тема и свака од њих изгледа стилски. Добро функционишу на различитим уређајима и имају могућност прегледа и уређивања мобилних уређаја. У доступним категоријама корисници могу пронаћи различите изгледе за креирање одредишних страница, портфолија или чак мале дигиталне продавнице са већ интегрисаним апликацијама и додацима.
 • е-трговина – упркос чињеници да дигиталне продавнице нису главна уКит специјализација, платформа и даље нуди основну функционалност е-трговине. То је добро за предузетнике који желе да започну с малим бројем производа које могу да продају на мрежи. Поједностављена функционалност долази са интуитивним алатима за управљање производима, уграђеним гатеваи-има за плаћање, инструментима управљања кошарицама и још много тога.

уКит цена: сваки од 4 доступна плана долази са 14-дневним бесплатним пробним временом. Ако вам треба једноставно веб место или мали портфолио, минимални план који кошта 5 долара месечно био би довољан. Основни план је за кориснике који захтевају напредне увиде и статистике. Кошта 10 долара месечно. Постоји засебна претплата за е-трговину која кошта 12 долара и Про план за 15 долара са могућностима кодирања за искусне кориснике.

Испробајте уКит бесплатно

Вебфлов – прилагодљив алат за веб дизајн и ЦМС

Вебфлов - прилагодљив алат за веб дизајн и ЦМС

Вебфлов – платформа развијена за искусне стручњаке. И Вебфлов и Веебли фокусирани су на наменске веб програмере, али на другачији начин. Кључна разлика је што Вебфлов има свој прилагођени систем за управљање садржајем који корисницима олакшава рад са софтвером.

 • Напредни ЦМС – систем има свој обичај ЦМС алат за уређивање и управљање садржајем на локацији. Омогућује додавање текстова, медијског садржаја, слика итд. Корисници могу креирати образац изгледа и примењивати га на различите странице, као и идентификовати врсту садржаја помоћу унапред дизајнираних прилагођених поља. Додатне ЦМС могућности укључују колаборативни рад са другим програмерима и веб дизајнерима.
 • Прилагођени дизајнер сајтова – ова функција ће бити корисна програмерима који раде са ХТМЛ / ЦСС / ЈС. То је инструмент за аутоматизацију који помаже у уређивању изворног кода без програмирања. Све што требате је да одаберете потребну функцију и прилагодите је помоћу уређивача сајтова на било које место на страници. Када кажемо „функција“, мислимо на неке елементе, компоненте или делове изгледа сајта.
 • Анимација – Вебфлов доноси напредне инструменте за интеракцију изван оквира. Анимација је једна од њих. Идеја је оживјети дословно сваки елемент на страници. Функција се може применити на било коју компоненту из блока менија на одређени део садржаја, чинећи је померањем сваки пут када корисник уђе у интеракцију.

Цена Вебфлов-а: платформа нуди флексибилне могућности одређивања цена које су подељене у две главне категорије: веб локација и планови налога. Планови веб локација доступни су у три главне опције које коштају 12, 16 и 36 долара месечно. Постоји и посебан пакет за потребе е-трговине. Планови рачуна укључују Стартер, Лите и Про који коштају 0, 16 и 35 долара месечно. Корисници могу испробати сваки пакет бесплатно.

Испробајте Вебфлов одмах

Скуареспаце – Алл-ин-оне Буилдер веб локација

Скуареспаце - Алл-ин-оне Буилдер веб локација

Скуареспаце – је алат за прављење веб локација који нуди веома флексибилне шаблоне које се могу мењати и уређивати како би се створио заиста јединствен изглед будућег вебсајта. Процес изградње је много лакше него са Вееблиом, то не захтева техничке вештине, док реактивне теме изгледају врло елегантно и ажурно. Градитељ веб страница може да служи вишеструким потребама. То је добро и за е-трговину.

 • Модеран дизајн шаблона – збирка тема има више од 90 различитих изгледа. Изгледају сјајно и 100% су респонзивни. Већина излазака углавном се односи на блогове и веб локације малих предузећа. Међутим, одсек за е-трговину такође има неколико добро предложених веб продавница. Све теме се лако мењају. Корисници могу уређивати сваки елемент, преуређивати компоненте, мијењати стил итд.
 • Цовер Паге Буилдер – одличан инструмент за креирање професионалних одредишних страница у лету. Садржи око 30 унапред дизајнираних предложака са приступом ХТМЛ / ЦСС. Функција прилагођавања кода доступна је само са Премиум плановима.
 • е-трговина – ако желите да продајете путем интернета, платформа нуди интуитивни систем управљања производом са могућношћу интегрисања ПаиПал-а, Стрипе-а или Аппле Паи-а. Корисници могу сортирати артикле по категоријама, уређивати цијене, постављати слике, описе и додатне информације. Постоји уграђени систем упозорења који прати количину залиха производа иона и обавештава када вам понестане неке ставке.
 • Промотивни алати – да бисте повећали промет и побољшали задовољство корисника, Скуареспаце нуди маркетиншке могућности које укључују бесплатне купоне за отпрему, скочне прозоре огласа, персонализоване понуде, предстојеће најаве о продаји и још много тога.

Цена квадрата: четири доступна плана Скуареспаце укључују личне трошкове 12 УСД месечно (двоструко већи у поређењу с Веебли Стартер планом), Бизнис (18 УСД месечно), Основна е-трговина (26 долара месечно) и Напредна е-трговина (40 УСД месечно). Цене су назначене у случају годишњег обрачуна. За стварно исту цену.

Испробајте Скуареспаце бесплатно

Закључак

Веебли је добар програмер за веб локације који можете користити за креирање и управљање квалитетним одредишним страницама, пословним веб локацијама и мрежним продавницама. Систем може много да понуди корисницима, а сет функција му се брзо развија. Међутим, почетницима то није практично и једноставно за употребу. Помало недостају опције повлачења и испуштања и захтева време да се савлада.

Корисници, којима увек недостаје времена и труда да истраже Веебли, могу бирати из прегледаних платформи које су вредне алтернативе градитељу веб страница са вишеструким предностима и одређеним параметрима које могу понудити. За коју год другу варијанту Вееблиа кренули, нећете жалити због тога. Ове су услуге лидери на листи најбољих произвођача веб страница. Дефинитивно их се исплати користити!

Креирајте веб страницу БЕСПЛАТНО

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me