Вебидо вс Вебфлов

вебидо вс вебфлов


Савремени градитељи веб страница нису исти као што су били пре неколико година. Они пружају креативну слободу која се спаја са увођењем напредних трендова веб дизајна.

Можда се чини чудним, али то је један од главних разлога који ствара проблеме, када је у питању избор погодне платформе. Међу мноштвом професионалних програмера веб страница, Вебидо и Вебфлов истичу се из гомиле.

Кратки снимак:

ВебидоВебидо – је познати градитељ веб локација, који подржава опције за уређивање превлачења и повлачења и намењен је стварању пристојних веб локација за професионалну употребу. Систем је мало компликован за прве кориснике, што није ни чудо јер га програмери сервиса називају “комплетним градитељем веб локација” & ЦМС за дизајнере “. Очигледно је да систем нуди напредни сет функција потребан за креирање импресивних веб локација са белим ознакама за клијенте. Вебидо.цом

ВебфловВебфлов – је градитељ веб локација у облаку и ЦМС, који омогућава професионалним и искусним веб дизајнерима, фрееланцерима и веб агенцијама да покрену и управљају визуелно привлачним и функционалним веб локацијама за своје клијенте. Потребно је времена и напора да се савлада платформа јер долази са богатим избором алата и опција за прилагођавање дизајна. Вебфлов.цом

Оба градитеља веб страница обухватају карактеристике типичне за програмере веб локација и ЦМС. Добро раде за искусне веб дизајнере, откривајући задивљујући скуп опција и алата за креирање и управљање запањујући пројектима по мери

Који од њих најбоље делује за програмере веб локација? Постоје ли карактеристике због којих једна услуга може превладати над конкурентом? Прочитајте поређење Вебфлов-а и Вебидо-а да бисте то сазнали.

1. Једноставност употребе

 • Вебидо. Вебидо долази са интуитивним интерфејсом превлачења и пустања до којег је лако кретати. Међутим, можда ће вам бити помало тешко свладати детаље интерфејса од првог покушаја. Систем је подељен у два дела, и то на Дасхбоард и Десигн Студио.

  Вебидо Едитор

  Последњи одељак садржи режим дизајна (место на коме можете прилагодити дизајнерске поставке ваше веб странице), режим садржаја (одељак у који можете да учитавате и уређујете садржај) и режим прегледа (део где можете погледати на основу резултата и извршите потребне промене пре објављивања пројекта). Вебидо нуди погодну функцију Историја ревизија, што омогућава преглед старијих верзија веб локације и опоравак верзије коју сматрате најуспешнијом.

 • Вебфлов. Градитељ веб страница је очигледно усмерен на потребе професионалаца у веб дизајну. Иако систем омогућава попуњавање образаца веб страница сопственим садржајем, његов сет функција је много импресивнији. Превидјевши понуђене опције, можете остати незадовољни крајњим резултатом. Стога је Вебфлов интерфејс немогуће назвати једноставним или минималистичким упоређујући с оним из Скуареспаце-а уопште. Долази са више скупова алата, функција и одељка које морате истражити.

  Вебфлов Едитор

  У исто време, Вебфлов интерфејс је логички структуиран, са свим елементима на својим местима. Што брже савладате платформу – пре ћете моћи да започнете рад на свом пројекту. У одређеној мери, Вебфлов интерфејс личи на Адобе Мусе али једноставније, нудећи бројне алатне траке, ХТМЛ / ЦСС уређивач, опцију прегледа и друге функције које вам омогућавају да имате контролу над веб процесом веб-зграде.

Вебидо вс Вебфлов. Оба градитеља веб страница помало су неодољива за почетнике. Њихови интерфејси подсећају на Адобе производе. Ако сте упознати са њима, биће вам лакше да научите ситнице интерфејса ових услуга. Вебфлов је и даље једноставније и интуитивније решење у поређењу са Вебидо-ом.

2. Скуп значајки и флексибилност

 • Вебидо. Градитељ веб страница има моћан сет функција, који обухвата више алата за прилагођавање дизајна и опција потребних за креирање веб локација са професионалним коришћењем.

  Платформа нема богату колекцију виџета и апликација. Једине апликације које су овде вредне пажње су оне потребне за израду веб локација за е-трговину. Што се тиче осталих виџета, они нису толико свестрани као они које нуде конкуренти у систему.

  Вебидо Мобиле Едитор

  Превлачење и повлачење интерфејса система омогућава вам додавање и модификовање елемената и њихових положаја да бисте створили привлачну веб локацију. Елементи су свестрани и укључују текстове, видео записе, слике, облике, галерије, Фласх датотеке, видгете, меније итд.. Систем такође поседује напредни интегрисани аниматор за померање Параллак-а без кода. Помоћу ње моћи ћете применити задивљујуће ефекте анимације на било који предмет који вам треба, укључујући слике, обрасце, облике, галерије, .гиф датотеке, видгете итд..

  Вебидо Типограпхи

  Вебидо се може похвалити пристојним моторима за блогање и е-трговину. Ако планирате да креирате блог, идите на режим садржаја блога да бисте редовно додавали вести и постове. У ту сврху, морат ћете дизајнирати јединствени предложак за кориштење и ажурирање по потреби. У случају да намеравате да покренете веб продавницу, систем ће вам такође пружити сет опција и алата. Има сопствено решење за е-трговину које омогућава креирање, додавање и ажурирање потребне количине производа.

 • Вебфлов. Вебфлов има снажан фокус на развоју професионалних веб локација. Комбинација ХТМЛ / ЦСС опција за уређивање са напредним алатима за прилагођавање дизајна омогућава постизање достојних резултата. У том погледу, систем подсећа на ЦМС, еЦоммерце и платформу за блогање са вишеструким функцијама и алатима, што даје велику предност у односу на његов такмичари.

  Помоћу Вебфлов-а можете додати прилагођени ХТМЛ у подножје и заглавље. Такође је могуће интегрисати се у Запиер сервис и радити са тимом програмера који се такође баве развојем веб локација..

  Вебфлов ЦМС

  Функција е-трговине се снажно реализује у програму за прављење веб локација. Вебфлов сада омогућава дизајнирање малих и средњих мрежних продавница, али ако га испробате и искористите своје напредно знање о кодирању, можете чак и покренути потпуно опремљену велику продавницу на мрежи. Платформа поставља корисника задуженог за процес изградње веб е-трговине, пружајући могућност прилагођавања и ажурирања поставки испоруке, плаћања и пореза. Вебфлов се такође интегрише са екстерним сервисима који доприносе бољем учинку веб продавница створених уз њих. Међу системима са којима се можете интегрисати, има смисла споменути МаилЦхимп, КуицкБоокс, СхипСтатион и многе друге.

  Преношење и управљање производом је такође једноставно и брзо код стварања веб локација. Овде можете креирати галерије производа са неограниченим бројем предмета који се нуде на продају. Штавише, можете додати опис производа, наслове, цене, фотографије и друге сродне информације. Интегрисање напредних подешавања прилагођавања дизајна, паралакс ефекти, анимације и други елементи чине функцију еЦоммерце једним од најважнијих места градитеља веб страница.

  Вебфлов е-трговина

  Градитељ веб страница одлично функционира за израду веб локација спремних за мобилне уређаје, лакше него у популарним ЦМС-ом као што је ВордПресс. Ово је важно за клијенте који наручују прилагођене пројекте и желе да се прикажу на свим мобилним уређајима. Други кључни врхунац система је могућност извоза кода који сте генерисали како бисте даље пребацили пројекат на другу платформу по вашем избору. Веб дизајнери такође могу искористити прилику за промену изгледа веб странице. Вебфлов такође омогућава интегрисање скупа напредних функција дизајнирања покрета.

  Вебфлов омогућава рад са предлошцима у два главна режима, наиме у режиму Дизајнер и Уређивач. Прва опција омогућава интегрисање више видгета у веб страницу ради побољшаних перформанси.

  Међу виџетима које можете користити има смисла споменути следеће: див-блоцк, цаптцха, одељак, контејнер, позадински видео, ступци, листа, дугме, сажетак, наслов, линк, друштвене мреже, сложени текст, образац, унос поље, потврдни оквир, интеграција кода, стандардни и скочни прозори и још много тога.

  Режим Едитор омогућава уређивање садржаја веб странице (додавање текстова, медијских датотека, графике, линкова и других елемената). Поред тога, приликом креирања веб локације са Вебфлов-ом могуће је користити и посебне симболе познате и као идентификатори. Ово су сачувани блокови који долазе с готовим дизајном за довршавање различитих задатака.

Вебидо вс Вебфлов. Оба произвођача веб сајтова омогућавају креирање моћних и потпуно опремљених веб локација намењених професионалној употреби. Они су богати за нишне карактеристике и омогућавају приступ више алата и опција за прилагођавање дизајна који нису доступни у другим сличним сервисима.

Оба произвођача веб сајтова генеришу код који је спреман за производњу, а који је усклађен са В3Ц и може се делити програмерима ако је потребно извршити прилагођене промене. Али Вебидо је и даље мало једноставнији од Вебфлова, па је тако, његов скуп функција нешто мање обиман. Вебфлов ће са своје стране импресионирати свакога својим могућностима веб дизајна.

3. Дизајни

 • Табела упоређивања дизајна

  ВебидоВебфлов
  Број тема:32200
  Увоз теме:✘ НЕ&# к2714; ДА
  Висуал Едитор:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
  Уређивање ЦСС кода:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
  Нацрт са одзивом:&# к2714; ДА&# к2714; ДА

  Вебидо. Платформа пружа корисницима три опције за дизајн веб страница. Можете користити празно платно за дизајн пројекта испочетка, изгледа или готовог предлошка. Укупни број Вебидо тема тренутно чини око 30 образаца.

  Они су бесплатни, прилагодљиви и 100% прилагодљиви. Систем нуди напредне опције за измене ЦСС шаблона. Када радите на свом пројекту, можете ручно да креирате засебне верзије за различите типове мобилних уређаја у зависности од потреба и склоности веб дизајна.

 • Вебфлов. Градитељ веб страница нуди задивљујућу колекцију готових предложака. Број његових тема премашио је 200 узорака и стално расте. Имајте на уму да нису све Вебфлов предлошке бесплатне. Број тема које можете добити без икаквих трошкова износи 30 предмета.

  Цена плаћених шаблона креће се између 24 и 79 долара. Многи предлошци су доступни у неколико варијанти презентације веб страница. На пример, може бити око 5-10 узорака тема применљивих за почетну страницу, контакте итд. Осим готових тема, постоји прилика да се изабере празно платно које ће му персонализовати изглед. Такође постоји галерија веб локација које су осмислили други веб програмери како бисте могли да погледате најуспешнија решења.

Вебидо вс Вебфлов. Када је у питању дизајн, Вебфлов има вишеструке предности у односу на свог конкурента. Његова колекција шаблона је много обимнија. Систем даје моћан сет функција и вишеструке могућности уређивања дизајна, које имају значајан утицај на функционалност и квалитет готових веб локација.

4. Корисничка подршка

 • Вебидо. Градитељ веб страница познат је по својој корисничкој заједници и вишеструким опцијама за корисничку подршку. На контролној табли је доступан ЛивеЦхат спреман да одговори на сва питања која корисници могу имати. Сервис асо има велику базу знања која садржи видео и текстуалне уџбенике. Штавише, можете се обратити тиму за подршку у било које доба дана телефоном (за становнике САД) или попуњавањем обрасца за повратне информације.

 • Вебфлов. Вебфлов има свој универзитет, бројне видео и текст уџбенике, велику базу знања. Ове опције подршке за купце доступне су у уређивачу веб локација. Техничка подршка доступна је путем онлајн ћаскања и е-маила 24/7.

Вебфлов вс Вебидо. Оба градитеља веб страница пружају довољно материјала за помоћ корисницима у рјешавању проблема у вези са системом и проналажења одговора на њихова питања. Међутим, Вебфлов има свој универзитет, где сви претплатници могу стећи довољно знања о томе како да користе услугу у корист.

5. Политика цена

 • Вебидо. Градитељ веб страница нема бесплатан план, али уместо тога нуди три плаћене опције. Сваки од плаћених планова има бесплатно пробно раздобље од 30 дана, али морате да дате податке своје кредитне картице пре него што се пријавите за било који од њих. Ово је озбиљан недостатак који се можда неће свидети корисницима који само желе да тестирају систем пре него што донесу одлуку о даљој употреби..

  Плаћени планови укључују Про ($ 90 / месечно), Тим (180 УСД / месец) и Агенција ($ 480 / месечно). Избор најпогодније опције треба да зависи од броја пројеката које планирате да покренете. Ако имате озбиљне и дуготрајне аспирације, разумно је надоградити на напредни план Агенције, који омогућава добијање маркираног поддомена система, клијента “уради сам”, прилику за сарадњу са до 10 чланова тима. Постоји и Ентерприсе план, о чијим се условима појединачно разговара са клијентом.

  ВебидоВебфлов
  Опције цена:✓ Про ($ 90 / месечно);
  ✓ Тим ($ 180 месечно);
  ✓ Агенција ($ 480 / месечно).
  ✓ Стартер ($ 0 / месечно);
  ✓ Лите ($ 15 / месечно);
  ✓ Про ($ 35 / месечно).
  Карактеристике:✓ Бесплатни хостинг;
  ✓ Бела ознака;
  ✓ Наплата за клијента;
  ✓ Посвећени менаџер рачуна.
  ✓ Бесплатни план;
  ✓ Наплата за клијента;
  ✓ 24/7 подршка;
  ✓ Неограничено складиштење;
  ✓ Бела налепница.
 • Вебфлов. Платформа има бесплатни “Стартер” план, који, међутим, има одређена ограничења. Овде ћете добити поддомену услуге и огласни натпис. Нећете моћи ни да користите функцију извоза кода. Ово није оно што већина корисника циљаних циљева треба.

  Што се тиче плаћених планова, они се деле на стандардни и тимски, који се могу наплаћивати на месечном или годишњем нивоу. Разлика у ценама је упечатљива и може износити до 20-50% у зависности од одабране опције.

  Стандардни планови укључују Лите и Про опције, чији трошкови одговарају 16 и 35 УСД месечно. Тимски планови обухватају мале, средње и велике могућности, које ће вас коштати 70, 140 и 280 долара месечно. Имајте на уму да, ако сте фрееланцер који ради у име клијента, можете бесплатно да дизајнирате веб странице помоћу опције Цлиент Биллинг.

Вебидо вс Вебфлов. Вебфлов нуди разноврсније и богате могућности за индивидуалну и тимску употребу. Распон опција и алата које ови планови подразумевају такође се разликује. То омогућава слободу избора. Штавише, Вебфлов такође има бесплатан план за разлику од Вебидо-а, који има бесплатан пробни период са захтевом да се изврши предплата.

Суштина

Вебидо и Вебфлов су два моћна градитеља веб страница дизајнирана посебно за искусне веб програмере. Обе платформе рангирају високо у професионалној ниши веб зграде. Имају снажан фокус на потребама искусних веб дизајнера и омогућавају креирање импресивних веб локација за бољу интернетску промоцију. Који од њих се, међутим, може сматрати лидером? Која услуга преовлађује од свог конкурента са становишта задовољства купаца, функционалности и практичности?

ВебидоВебидо више је оријентисана на агенције за веб дизајн јер су његове карактеристике мање свестране. Овде можете много учинити да бисте прилагодили дизајн веб странице, али скуп функција и алати за прилагођавање дизајна које можете користити нису тако опсежни колико је пожељно. Вебидо.цом

ВебфловВебфлов има напредније функције, алате за прилагођавање дизајна и погоднији је за самосталне дизајнере. Градитељ веб страница вам омогућава да креирате различите типове пројеката – од стандардних пословних веб локација до пројеката е-трговине. То га чини бољим решењем за слободњаке и искусне кориснике. Вебфлов.цом

Као што видите, ови градитељи веб локација су блиски конкуренти. Слиједе исти циљ – да помогну професионалним дизајнерима да визуелно израде веб странице, без потребе да ручно претварају свој дизајн у код. На вама је само да одаберете најбољи алат на основу ваших индивидуалних потреба и спецификација пројекта.

Преглед упоредне табеле

ВебидоВебфлов
Лакоћа коришћења:Вебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс Вебфлов
Карактеристике:Вебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс Вебфлов
Дизајни:Вебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс Вебфлов
Подршка муштеријама:Вебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс Вебфлов
Цене:Вебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс Вебфлов
Укупна оцена:Вебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс ВебфловВебидо вс Вебфлов

Испробајте Вебфлов одмах

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map