Вебфлов вс Скуареспаце

Вебфлов вс Скуареспаце


Када је у питању професионална израда веб страница, Вебфлов и Скуареспаце сматрају се двема градитељима веб локација који циљају стручњаке за веб дизајн и омогућавају покретање пројеката са пуним значајкама.

Услуге одлично делују за развој компликованих веб локација које су направљене по мери и имају моћну функционалност као и више алата за веб дизајн потребних за покретање професионалних пројеката.

Кратки снимак:

ВебфловВебфлов – је веб дизајнер који омогућава стручњацима за веб дизајн (како веб агенције, тако и независни дизајнери или чак фрееланцери) за израду визуелно атрактивних веб локација. Иако градитељ веб страница не нуди више образаца, он још увек долази са лепим еЦоммерце мотором и омогућава креирање ексклузивних пројеката испочетка. Вебфлов.цом

Квадратни просторСкуареспаце – професионална је услуга веб градње чија је понуда и могућности више него довољна за изградњу квалитетних пројеката. Направитељ веб страница један је од најстаријих сервиса који углавном циља креативне и независне професионалце за веб дизајн, мрежне трговце, блогере и мала предузећа. Систем поседује низ функција, које подједнако делују и за некодер као и за ХТМЛ / ЦСС специјалисте. скуареспаце.цом

Која служба је најзначајнији лидер у ниши? Или је тренутно немогуће дефинисати систем који превладава од свог конкурента? Оба произвођача веб сајтова циљају готово исту нишу и исту публику, али сваки сервис има свој јединствени скуп функција и импликације. Крајње је време да ово буде јасно у овом поређењу Скуареспаце-а и Вебфлов-а.

1. Једноставност употребе

 • Вебфлов. Када почнете да користите услугу, у почетку добијате приступ њеној контролној табли. То је када схватите да систем није оријентисан на аматере, већ се углавном фокусира на оне кориснике који су већ радили са софтвером фокусираним на дизајн..

  Вебфлов Едитор

  Сучеље система изгледа помало компликовано и неодољиво за кориснике са нултом вештином кодирања, али систем није усмерен на ову категорију корисника. До неке мере то личи на Адобе Мусе структура.

  Вебфлов Блог Едитор

  Веб дизајнери који имају нишно специфично знање брзо ће се навикнути на то. Интерфејс за уређивање веб локација долази са вишеструким тракама алата, опцијама за уређивање ХТМЛ / ЦСС и прегледом веб странице, што омогућава контролу начина креирања веб локације..

 • Квадратни простор. Градитељ веб страница је нешто једноставнији од Вебфлова јер не морате бити професионални веб дизајнер да бисте покренули веб локације са овом услугом. Оријентисано је углавном на крајњег корисника и, самим тим, има блажу кривуљу учења.

  Скуареспаце Едитор

  Када радите са системом, нећете морати да улажете много времена да бисте добили квалитетан пројекат и нема потребе да учите основе кодирања. Једна од неспорних предности градитеља веб страница је његова кохерентност. Систем нуди целокупан скуп функција потребних за покретање, прилагођавање, објављивање и управљање веб локацијама ван оквира. Овде је такође могуће добити хостинг и име домена, што је још једна предност за кориснике којима недостаје времена да их потраже негде другде.

Вебфлов вс Скуареспаце. Оба градиоца веб страница су професионална и омогућавају израду веб локација са квалитетом. Вебфлов, међутим, изгледа компликованије од Скуареспаце-а и то је оно што платформу чини достојним избором за професионалне веб дизајн.

2. Скуп значајки и флексибилност

 • Вебфлов. Градитељ веб страница може се похвалити напредним сетом функција које ће доћи чак и до развоја најсложенијих задатака. Његове ЦСС / ХТМЛ опције за уређивање у комбинацији са моћним алатима за прилагођавање дизајна омогућавају коришћење врхунског резултата.

  Вебфлов уређивач кода

  Систем омогућава додавање прилагођеног ХТМЛ-а заглављу и подножју и интегрише се са Запиер сервисом како би могли започети колаборативни рад на пројекту и аутоматизовати завршетак многих задатака.

  Вебфлов у одређеној мери није сличан његовом главни конкуренти. Позиционирао се као е-трговина, платформа за блогање и визуелни ЦМС. У исто време, систем је прилично флексибилан и нуди вишеструке могућности веб дизајна. Омогућава следеће карактеристике:

  • прилагодљиви обрасци;
  • падајуће меније;
  • Опција уградње ХТМЛ / ЦСС;
  • ХТМЛ / ЦСС вртиљке и клизачи;
  • табулатори;
  • интеграција клизача и видео позадина;
  • интерактивне Гоогле мапе;
  • опција дељења на друштвеним мрежама;
  • Лигхтбок компоненте;
  • прилагођена типографија;
  • прилагођене анимације и интеракције;
  • одзивну навигацију веб локација итд.

  Вебфлов омогућава креирање веб локација оптимизованих за мобилне уређаје који ће се прегледавати на било којим уређајима. Ово помаже да се изгради и задржи публика.

  Један од неспорних врхунаца система је прилика за извоз кода веб локације који сте генерисали током рада на пројекту. Ову опцију можете да користите за даљи пренос веб локације на другу платформу или да га извозите програмеру ради побољшане прилагодбе. Постоји неколико градитеља веб страница који демонстрирају такву мобилност и флексибилност и то је оно што Вебфлов издваја из мноштва.

  Вебфлов Ассетс

  Градитељ веб страница такође заслужује посебну пажњу захваљујући интегрисаном механизму е-трговине. Помоћу ње моћи ћете да дизајнирате, разместите и продате своју интернетску кућу, без обзира на њену величину и сложеност. Ово уопште не захтева кодирање, док ће резултат који ћете искористити надмашити ваша очекивања. Систем вас води над процесом креирања веб продавнице како бисте могли да поднесете све нијансе како бисте направили дизајн који сте првобитно створили на уму.

  Вебфлов се ефикасно интегрише са моћним услугама е-трговине других произвођача, а то су Запиер, МаилЦхимп, СхипСтатион, КуицкБоокс и још много тога. Омогућује вам креирање и ажурирање галерија производа – само додајте потребну количину производа и одредите њихове главне карактеристике.

  Да бисте повећали перформансе веб продавнице, такође можете да пратите њену статистику захваљујући интегрисаној аналитици и праћењем алата за инвентар, подешавање детаља о отпреми, плаћању и порезу, примените паралакс ефекте и додате анимације на пројекат, креирате промоције и посебне понуде за први пут и верни клијенти итд. Имајте на уму да су све веб локације Вебфлов еЦоммерце СЕО-фриендли. То значи да ваш пројекат има добре шансе да се високо рангира у претраживачима, чиме повећава промет.

  Још једна предност произвођача веб страница је опција која омогућава промену изгледа веб локације. Ова опција није доступна у многим другим сервисима, али има значајан утицај на прилагођавање шаблона. Ако желите да својој веб локацији дате модеран интерактивни дизајн, Вебфлов омогућава интеграцију врхунских функција дизајна покрета.

  Градитељ веб страница такође је познат по својим белим опцијама етикетирања. Корисници система су у могућности да га користе под својим робним маркама (исто као и Вебидо – добро познати бренда СааС) за изградњу поверења клијената и повећање пословног учинка.

 • Квадратни простор. Градитељ веб страница је флексибилнији у поређењу са Вебфловом. То се дешава зато што се користи не само за дизајн врхунских веб локација, већ и за омогућавање њиховог пуног оглашавања. Програм за прављење веб локација поседује интегрисану корпу за куповину, аутоматско објављивање садржаја одабраним сервисима итд. Наведене у наставку су функције које чине платформу достојним избором за све:

  • богата колекција интерних видгета и апликација;
  • више алата за прилагођавање дизајна;
  • опција увоза / извоза производа / садржаја;
  • прилика за тимску сарадњу (систем омогућава приступ различитим нивоима управљања веб локацијама као што су Администратор, Уређивач садржаја, Наплата, Извештавање, Модератор коментара, Трустед Цомментер и Менаџер продавница);
  • синхронизација са екстерним сервисима (Дропбок, аутоматско објављивање на друштвеним мрежама итд.).

  Скуареспаце долази са моћним мотором за блогање. Подржава опцију заказивања постова, интегрисани Гоогле Ауторски ранг, опције приказа огласа, подршку више аутора, географско означавање, прилагођавање УРЛ-ова итд..

  Садржај квадрата у простору

  Градитељ веб страница такође је познат по карактеристикама е-трговине. Даје прилику за продају физичких и дигиталних производа, прилагођавање података о отпреми / плаћању, интеграцију са СхипСтатион и Стрипе-ом, ПаиПал подршком итд. Штавише, могуће је прилагодити е-пошту за потврду наруџбе, додати неколико менаџера веб продавница, створити купоне, извозити податке итд.

Вебфлов вс Скуареспаце. Усредсређен углавном на професионалне веб дизајнере, Вебфлов долази с опширнијим сетом функција и моћнијим могућностима прилагођавања дизајна. Садржи скуп специфичних карактеристика дизајна које помажу програмерима у покретању пристојних веб страница за клијенте.

Скуареспаце је, са своје стране, више оријентисан према крајњем кориснику. Његове функције и функције су флексибилније, интуитивније и практичније како би се задовољиле потребе неискусних корисника.

3. Дизајни

 • Вебфлов. Градитељ веб страница има прилично лепу колекцију шаблона. До данас, њихов број прелази 180 професионалних тема, од којих све карактерише респонзивни дизајн.

  Табела упоређивања дизајна

  ВебфловКвадратни простор
  Број тема:200105
  Прилагођене теме:&# к2714; ДА✘ НЕ
  Трошак тема:бесплатнобесплатно
  Висуал Едитор:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
  Нацрт са одзивом:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
  Уређивање ЦСС кода:&# к2714; ДА&# к2714; ДА

  Предлошци су бесплатни и плаћени, а на вама је да одаберете оне који се у складу са вашим тренутним финансијским могућностима и потребама веб дизајна. Цена плаћених тема креће се између 19 и 79 долара, што се апсолутно уклапа у њихов квалитет.

  Предлошци Вебфлов-а су сортирани по индустријама. Ово је корисно када је у питању одабир предложака специфичних за нишу. Ако не успете да пронађете предложак у колекцији, можете да креирате сопствену тему испочетка одабиром празног платна.

  Прилагођавање шаблона је могуће употребом ХТМЛ / ЦСС / ЈаваСцрипт опција за уређивање. Међутим, за разлику од популарног ВордПресс-а нема потребе да ручно уређујете кодове – само покрените веб локацију, поставите садржај и гледајте начин на који систем аутоматски генерише јасан семантички код. Ако желите, можете сами да уредите овај код избором и распоредом блокова. Такође можете да изаберете типографију, прегледате и прилагодите изглед веб локација за мобилно прегледавање, подесите позадинске слике и видео записе, прекривате радијалне и линеарне ЦСС градијенте итд..

  Ту је и прилика да дизајнирате, отпремите и поставите сопствени фавицон, направите резервну верзију веб локације. Имајте на уму, међутим, да је немогуће заменити предлоге у покрету. Дакле, будите пажљиви при одабиру одговарајуће теме.

 • Квадратни простор. Систем је познат по својим визуелно допадљивим шаблонима за врхунску обраду, за које се сматра да су међу најбољим индустријским узорцима. Градитељ веб страница тренутно нуди преко 105 образаца за стандардне веб локације и преко десетак тема за интернетске продавнице.

  Предлошци су такође природне природе и оптимизовани за гледање путем мобилних уређаја. Подијељени су у тематске категорије ради лакшег претраживања. Ако желите да користите своје вештине кодирања да бисте побољшали изглед ваше веб странице, то можете учинити кад год желите, без обзира на изабрани предложак.

  За разлику од Вебфлов-а, Скуареспаце омогућава избор другог предлошка током процеса веб дизајна. У исто време, нећете моћи да креирате јединствену веб локацију испочетка, чак и ако понуђени предлошци не одговарају вашим захтевима..

Вебфлов вс Скуареспаце. Када је у питању дизајн, сваки систем има своје предности и недостатке. Галерија предложака Вебфлов-а је опсежнија и професионалнија у поређењу са Скуареспаце-ом. Алати за прилагођавање дизајна услуге су такође напреднији, што утиче на квалитет и функционалност готових пројеката. Међутим, систем не дозвољава пребацивање теме усред процеса дизајнирања.

4. Корисничка подршка

 • Вебфлов. Будући да је систем оријентисан ка корисницима, градитељ веб страница нуди пристојну базу знања. Овде постоји сјајан и информативан центар за помоћ који обухвата више опција за корисничку подршку.

  Можете да прегледате и истражите корисне упутства за видео и текст, чланке са упутствима, савете корисника и препоруке како да најбоље искористите рад са градитељем веб локација. Ако нешто што не разумете и не можете пронаћи у центру за помоћ, можете се обратити тиму за корисничку подршку путем е-поште.

 • Квадратни простор. Градитељ веб страница има богату базу знања која се састоји од више видео туторијала, ливе цхат, радионице за лице, подршка путем е-поште. Постоји и информативни форум заједнице, где можете постављати питања о систему и прегледати информације које су доставили други корисници.

Скуареспаце вс Вебфлов. Обе услуге заслужују посебну пажњу са аспекта корисничке подршке. Иако Вебфлов нема ћаскање уживо, опсег његових могућности подршке и даље је прилично обиман. Оно што је занимљиво, можете да делите своје Вебфлов пројекте са заједницом са неколико кликова што омогућава другим корисницима да виде ваше пројекте, а да не извршавају никакве измене у њима..

5. Политика цена

 • Вебфлов. Вебфлов је у почетку бесплатан за све. Не постоји пробни период или додатни трошкови за покретање веб локација са системом. Када је у питању објављивање пројекта, мораћете да платите хостинг. Цена ће зависити од броја веб локација које планирате да направите. Што се тиче опција које се плаћају, цене се крећу између 16 и 35 долара. Про и Теам планови нуде неограничене могућности хостинга веб страница, функцију беле етикете и друге погодности.

  ВебфловКвадратни простор
  Опције цена:&# к2714; Лите ($ 16 / месечно);
  &# к2714; Про ($ 35 / месечно);
  &# к2714; Тим (35 УСД / месечно по кориснику).
  &# к2714; Лични ($ 12 / месечно);
  &# к2714; Посао ($ 18 / месечно);
  &# к2714; Основна продавница ($ 26 / месечно);
  &# к2714; Напредна продавница ($ 40).
  Карактеристике:&# к2714; Бесплатни план;
  &# к2714; ЦМС;
  &# к2714; Неограничено хостинг;
  &# к2714; бела ознака.
  &# к2714; Јака е-трговина;
  &# к2714; ЦСС едитор;
  &# к2714; Увоз у ВордПресс.
 • Квадратни простор. Платформа нема бесплатну верзију, али још увек нуди 14-дневно бесплатно пробно тестирање свих функција које систем нуди. Лични и пословни планови се обично користе за израду стандардних веб локација, док основни и напредни планови најбоље делују за покретање онлајн продавница.

Вебфлов вс Скуареспаце. Градитељи веб локација разликују се у погледу ценовне политике. Вебфлов омогућава прављење веб локација потпуно бесплатно, док Скуареспаце нема такву опцију. Скуареспаце, са своје стране, нуди одвојене планове за стандардне веб локације и е-трговину. Њиховим особинама и резултатима можете користити различите захтеве и потребе, омогућавајући одабир најбољег плана на једноставнији и ефикаснији начин.

Суштина

Вебфлов и Скуареспаце достојни су представници професионалних произвођача веб страница. Оба система се могу похвалити моћним сетовима функција и напредним опцијама за прилагођавање дизајна. Веб странице креиране помоћу ових услуга изгледају професионално и осигуравају висок квалитет. Због тога је дефинисање вође поређења за свладавајућу количину корисника прилично компликовано. Ко је од њих победник у том погледу? Која услуга може пружити бољи поврат улагања?

ВебфловВебфлов је градитељ веб страница који има много тога за понудити професионалним веб дизајнерима. Ово је платформа која се у почетку позиционира као визуелни ЦМС оријентисан на искусне веб дизајнере и агенције. Ови клијенти углавном циљају на развој сложених пројеката (укључујући веб локације за е-трговину) и потребна им је услуга да би се задовољили ови специфични захтеви. Вебфлов може да одговара овим потребама. Вебфлов.цом

Квадратни просторСкуареспаце је градитељ веб страница, који долази опремљен сопственим еЦоммерце мотором и има посебне планове за мрежне продавнице. Градитељ веб страница осигурава компаративну лакоћу употребе, али и даље најбоље делује за вебмастере. Међутим, систем помало заостаје за Вебфловом у погледу функционалности, скупа функција и опција прилагођавања дизајна. скуареспаце.цом

Све у свему, можете тестирати оба система и извршити свој избор овисно о вашим потребама. Пре него што одаберете једну, одмерите све предности и недостатке сваке платформе, као и оријентацију система и публику на коју циља. То ће вам на крају помоћи да донесете прави избор.

Преглед упоредне табеле

ВебфловКвадратни простор
Лакоћа коришћења:Вебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс Скуареспаце
Карактеристике:Вебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс Скуареспаце
Дизајни:Вебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс Скуареспаце
Подршка муштеријама:Вебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс Скуареспаце
Цене:Вебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс Скуареспаце
Укупна оцена:Вебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс СкуареспацеВебфлов вс Скуареспаце

Испробајте Вебфлов одмах

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map