уКит вс Вик

уКит вс Вик


Када је у питању избор најбољег градитеља веб страница да би се приступило разним потребама, уКит и Вик су дефинитивно вредни пажљивог истраживања и разматрања. Платформе су снажне, оријентисане на купце и приступачне свима. Долазе са ВИСИВИГ алаткама за превлачење и испуштање како би се обезбедила максимална једноставност коришћења и практичности за људе са различитим позадинама и искуством веб дизајна.

Истовремено, постоје вишеструке карактеристике које разликују услуге једна од друге и чине их да се издвајају из гомиле у својим нишама. Ово чини поређење ова два лидера у индустрији занимљивим и корисним за превладавајући број корисника који траже достојан алат за рад.

Кратки снимак:

уКитуКит – је мајстор за прављење веб локација који је познат по својој крајњој једноставности и повољној цени. Нећете наћи таквог градитеља веб локација на располагању по тако невероватној и економичној цени. Систем можете у почетку користити за покретање и управљање веб локацијама за предузетнике, али могуће је и с њим креирати друге врсте веб локација. уКит.цом

ВикВик – је најпопуларнији, кориснику прилагођен и функционалан програмер веб локација доступан у модерној индустрији веб дизајна. Моћан сет функција, обиље шаблона и алата за прилагођавање чине систем вредним избором за кориснике са нултим вештинама веб дизајна и недовољним знањем. Вик.цом

Сматрамо да је добра идеја упоредити Вик са УКит-ом, јер су обојица у врху свог нишног сегмента и деле сличан приступ изградњи веб локација. У исто време, они се осећају другачије, а крајњи резултат – креирана веб локација – такође је другачији. Дакле, која од њих је најбоља опција за вас? Имајте на уму да нам није циљ да поставимо једну платформу изнад друге. Сваки градитељ веб страница има предности и недостатке. Услуге имају много разлика, тако да има много тога да се упореди. Хајде да се коначно копамо.

1. Једноставност употребе

 • уКит. уКит је пристојан градитељ веб страница, чија се примена углавном своди на развој веб локација за мала и средња предузећа. Одредишне странице, портфељ, блогови и веб локације креиране у систему су такође вредне пажње. Оно што је важно, алат за прављење веб локација намењен је корисницима који немају јединствену идеју о томе како да направе веб локације, а желе да добију квалитетне пројекте за успостављање пословног веба.

  уКит Едитор

  Услуга има једноставну и интуитивно разумљиву контролну таблу, која изгледа модерно и лако се креће. Превлачењем и испустањем система омогућава једноставно прилагођавање било којег предлошка у било којем тренутку и примену свих потребних подешавања (погледајте статистику посетилаца, повежите аналитику, добили савете за промоцију, активирали режим „у изради“, прегледали обавештења, отпремили фавицон итд.).

  Без обзира да ли намеравате да интегришете видгет у своју веб локацију, додајете или бришете странице, креирате нове постове, повезујете прилагођени домен или довршите било које друге радње, то ће с уКит-ом бити задовољство. Градитељ веб страница долази са логички структурираним интерфејсом. Осим контролне табле, постоји одељак Буилдер који нуди три радна подручја, а то су: Веб странице, дизајн и сам Буилдер. Чак и ако ово буде први пут да радите са системом, овде се нећете изгубити.

  уКит унапред преглед

  Корисници ће такође ценити прилику да прегледају тренутну верзију веб локације која је у изради. Ово се може учинити у било којој фази процеса веб дизајна како би се контролисала и била у могућности да се измене изврше пре коначне објаве пројекта. Опција прегледа омогућава вам да видите начин на који ваша веб локација изгледа у режимима радне површине, мобилних уређаја и таблета.

 • Вик. Градитељ веб локација одликује се изузетном лакоћом коришћења за све категорије веб програмера, било да је реч о не-техничарима, који платформу виде први пут или професионалном веб дизајну са вишегодишњим искуством у ниши. Систем пружа широк избор алата, услуга и функција потребних за дизајн различитих врста пројеката, укључујући пословне веб странице, портфеље, одредишне странице, интернетске продавнице, блогове итд..

  Вик Едитор

  Вик осигурава лаку навигацију веб локација, практичност, сигурност и интуитивну природу веб зграде. Интерфејс система је добро структуиран, док је контролна табла довољно једноставна да би омогућила приступ свим потребним одељцима. Не треба бити професионалац веб дизајна да бисте се навикли – само пазите на савете и узмите времена да истражите систем да бисте започели рад са њим. Вик има погодан ВИСИВИГ уређивач веб локација који долази заједно са алатком за превлачење и испуштање ради пружања једноставне навигације и омогућава вам да преузмете контролу над сваким кораком процеса веб дизајна. Не-технолози цене прилику да гледају промјене које уведу јер им дозвољавају да исправљају грешке на време.

  Градитељ веб страница омогућава примену различитих ефеката на елементе веб локације, коришћење функције Параллак Сцроллинг, додавање и уређивање садржаја (текстови, видео снимци и сл.), Интегрише медијске датотеке, бира и уређује позадине и фонтове и обавља друге друге акције без посебне гњаваже и губљења времена.

уКит вс Вик. Градитељи веб локација имају сличан фокус јер обојица добро раде за кориснике са различитим вештинама веб дизајна и позадином. Они су разумљиви и једноставни за употребу од самог почетка и нема потребе да поседујете вештине програмирања да бисте истражили платформе за започињање веб локација. Стога с правом можемо назвати уКит и Вик једноставним, практичним и интуитивним градитељима веб локација који одлично функционирају за све.

2. Скуп значајки и флексибилност

 • уКит. Функција уКит-а је вредна посебне пажње. Алат за прављење веб локација садржи више виџета који се могу лако интегрисати у вашу веб локацију како би се постигли потребни перформансе. Видгет-ови који су доступни на контролној табли повлаче се на страницу како би се додатно распоредили по потреби.

  Можете их прилагодити и тако да додају садржај који одговара специјализацији ваше веб странице. Број виџета који систем нуди заиста је импресиван, што проширује функционалност ваше веб странице. Ту спадају Гоогле претрага, цхат уживо, картице производа, друштвена трака са популарним услугама, информатор вести (или блог, другим речима), аудио плејер, налог за повратни позив, клизач, ценовник и још много тога.

  уКит Буилдер Моде

  Такође је могуће користити готове комбинације блокова које олакшавају довршавање одређеног задатка (то су заглавље / подножје, производи, спецификације, портфолио, контакти, прегледи и још много тога). Поред стандардних видгета, уКит нуди и сет специфичних виџета који се могу применити за израду веб продавница или развој других веб локација. Они укључују уЦалц (мрежни калкулатор), временску траку, кораке и шта све не.

  Постоји више него довољно алата за прављење одличне пословне странице или одредишне странице у уКит-у. Систем је лишен непотребних елемената који вам омогућавају да користите само оне алате и функције које су вам најпотребније. Одмах након што се пријавите за услугу, биће вам понуђено да одаберете предложак, назив домена 3. нивоа (за привремену употребу) и започнете прилагођавање пројекта. У томе нема ништа компликовано – само следите кораке и савете које систем генерише да фазе доврши лако.

  Узмите времена да експериментишете са позадинама, бојама, фонтовима, блоковима, виџетима и доступним алатима или елементима. Цео процес израде веб страница неће трајати дуже од пола сата или чак мање, у зависности од ваших вештина.

  уКит долази с моћним моторима за блогање и еЦоммерце. Као што је већ поменуто, опција блогирања се реализује интеграцијом видгета Невс Информер. Да бисте покренули и успешно управљали блогом, можете додавати и ажурирати постове, креирати теме блога и модификовати постојеће.

  Заказана опција објављивања вести омогућава подешавање датума и времена када ће се писани постови аутоматски објављивати. Ово је веома згодно, на пример, када планирате годишњи одмор или једноставно знате да нећете имати приступ интернету, али желите да читатељима дате информације које чекају.

  Опције уКит еЦоммерце-а су и свестране. Систем пружа два начина за покретање интернет продавнице. Прва подразумева повезивање видгет-а за е-трговину, док друга омогућава интегрисање вашег Ецвид налог (ако га имате) на постојећу веб локацију. На вама је да одаберете најприкладнију варијанту на основу потреба, жеља, буџета и резултата за е-трговину и дугорочног коришћења..

  уКит се такође истиче у СЕО могућностима промоције веб локација. Испуњавањем метаознака за све странице, синхронизацијом Гоогле аналитике са налогом и провером статистика моћи ћете да пратите и управљате стратегијом промоције вашег пројекта са максималном ефикасношћу. Систем такође омогућава повезивање ССЛ сертификата како би се осигурао већи ниво безбедности и спречио подаци на вашој веб локацији од преваре и хакерских напада. Веза ССЛ сертификата са вашим доменом је бесплатна.

  СЕО уКит

  Ако планирате да радите на изради веб локације са тимом сарадника, уКит омогућава додела права приступа веб локацији свим члановима са којима намеравате да сарађујете. Имајте на уму да ће главни носитељ права имати приступ информацијама о плаћању и наплати, док ће остали корисници, који дијеле приступ веб дизајну, моћи да изврше преостале акције, али ће им бити онемогућен приступ информацијама о плаћању. То се ради како би се осигурала максимална сигурност веб странице. У случају дељеног приступа веб локацији, систем ће аутоматски створити резервну копију ваше веб локације како би спречио случајни губитак садржаја.

  Као носилац права, моћи ћете у било којем тренутку да откажете заједнички приступ веб локацији, али имајте на уму да укупно трајање привременог приступа тиму неће трајати дуже од 999 дана. У већини случајева, ово је више него довољно за покретање потпуно представљеног вебсајта са уКит-ом.

 • Вик. Градитељ веб страница познат је по свом напредном скупу функција који се не може упоредити ни са оним које нуди много других представника ниша. Вик долази са великим избором функција, апликација, алата и додатака који ће вам помоћи да најбоље искористите искуство дизајнирања веб локација..

  Будући да је у почетку фокусиран на вештине и потребе почетника, систем им омогућава да одаберу преферирани начин уређивања веб локација. Професионалци веб дизајна обично дају предност стандардном Вик Едитор-у, јер им омогућава ручно прилагођавање пројеката, користећи доступне алате и функције. Стандардни уређивач се не разликује много од оних који су доступни у другим таквим системима. Оно што вам треба је да одаберете предложак, дођете до контролне табле и почнете да га прилагођавате у складу са вашом специјализацијом и пословним циљевима..

  Друга опција је коришћење Вик АДИ – напредни уредник веб локација, која примењује технику вештачке интелигенције да аутоматски направи веб локацију за вас, користећи информације везане за веб локацију које претходно пошаљете. Када правите веб локацију са Вик АДИ, потрошићете само неколико минута – резултат неће оставити да чека. То је оно што ову могућност израде веба чини одличним избором за почетнике.

  Вик АДИ Едитор

  Ако желите да ваш ново дизајнирани пројекат прилагоди мобилном начину, систем нуди Мобиле Едитор који вам омогућава да подесите и измените мобилну верзију веб локације. Важна нијанса је да можете да извршите било какве промене у режиму мобилних уређаја, али оне неће бити видљиве у радној верзији веб локације. У исто време, све измене које су урађене у режиму пројектовања за радну површину одмах се приказују у мобилној верзији. То је веома згодно за кориснике који прегледавају веб локације у покрету и желе да буду свесни свих ажурирања веб локација на време.

  Вик се може похвалити моћним моторима за блогирање и е-трговину који омогућују изградњу оваквих типова веб страница, користећи разне алате специфичне за нишу. Штавише, платформа често пружа попусте, посебне понуде, кодове купона, поклон бонове, продајне опције и друге могућности за ефикасно управљање рекламним и промотивним кампањама.

уКит вс Вик. Вик тврди да је вишенаменска платформа и то је у одређеној мери оправдано. УКит је лакши за руковање у погледу структуре надзорне плоче и управљања садржајем, али недостаје разноликост додатних функција и нуди само основне алате за почетнике за брзу израду веб странице. Вик је светлији и занимљивији, док је уКит практичнији. Уз ово друго, шансе за постизање позитивних резултата су веће јер постоји мање средстава за рушење веб странице. Са друге стране, Вик пружа потпуну контролу над вашим присуством на мрежи.

3. Дизајни

Табела упоређивања дизајна

уКитВик
Број тема:400+550+
Мобиле ФриендлиДесигн:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Висуал Едитор:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Промјена теме:&# к2714; ДА✘ НЕ
Презентације и галерије:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
 • уКит. Градитељ веб страница се може похвалити богатом колекцијом шаблона. До данас, број тема прелази 400 и све су подељене у 40 нишних тема како би се приступиле различитим тематским преференцијама и специјализацији компанија. Без обзира који посао водите, овде ћете сигурно пронаћи одговарајући предложак. Све теме одговарају и одговарају свим врстама уређаја и екрана, тако да нема потребе за креирањем засебног мобилног предлошка. Прегледавањем сваког дизајна преко целог екрана заиста је лако одабрати један пројекат.

  Квалитет дизајна је висок: модерни су, уредни и испуњени квалитетним демо садржајем специфичним за индустрију. Лоша страна је што многи од њих имају сличну структуру и распоред. Међутим, сви изгледају професионално и импресивно. Оно што можете да урадите за прилагођавање образаца је постављање, уређивање и брисање готових блокова садржаја који се састоје од, уређивање фонтова, боја, секвенци менија, клизајућих слика и других структурних елемената веб локације. Имајте на уму да сваки предложак долази са унапред дизајнираним демо садржајем и може се мењати у било којој фази процеса веб развоја у случају потребе.

  Да би побољшао мобилно прегледавање посетилаца веб локација, уКит омогућава подешавање таблета и мобилних модова. Ако не желите да неки блокови буду видљиви у режиму мобилних уређаја, можете их сакрити у одговарајућем одељку менија. Оно што је важно, мобилна верзија се аутоматски синхронизује са режимом веб локације на радној површини.

  Поред тога, уКит нуди прилику за развој засебне верзије веб локације за кориснике са оштећењем вида. Ово не захтева посебне вештине и обично се врши са неколико кликова. Опција је доступна у одељку „Дизајн“ и од велике је помоћи корисницима који раде на изради образовних веб локација или пројеката за владине институције.

 • Вик. Вик донекле превладава над уКит-ом је по питању количине, квалитета и прилагодљивости шаблона. Број доступних тема у колекцији шаблона Вик-а тренутно прелази 550 дизајна, при чему се редовно додају нове хигх-енд теме. Предлошци Вик-а такође су подељени у тематске категорије на основу тема којима припадају. Предлошци изгледају професионално и мобилно су спремни за прилагођавање различитим типовима екрана.

  Опције прилагођавања шаблона су опсежније у односу на оне које нуди уКит. Овде можете много да измените тако што ћете стићи на системску контролну таблу – фонтове, позадине, наслове, подножје, заглавље, општа подешавања дизајна, ефекте анимације, дугмад и још много тога. То је због особитости платформе: дизајни су изузетно разнолики у распореду и било би немогуће уклопити постојећи садржај у нову структуру. То је цена коју плаћате за свестрану колекцију дизајна. Инструментална табла услуге пружа вишеструке могућности дизајна. Међутим, спремите се да уложите мало времена да истражите потенцијал система у најбољу корист и искористите максимум из његовог коришћења, када радите на развоју веб локације..

уКит вс Вик. Вик предлошци су уметнички урађени и привлачно је радити с њима. Теме су мобилне, професионалне и 100% прилагодљиве да одговоре на потребе више категорија корисника. Њихов тренутни број прелази 550 тема, док програмери услуга настављају радити на стварању нових тема. уКит такође нуди више категорија и унапред постављене предлошке квалитета специфичне за индустрију, мада је њихов број нижи од оног који је дао конкурент. уКит такође открива прилику за израду веб локација за кориснике са оштећењем вида. Ово је такође приметна предност. Све у свему, Вик предлошци су занимљивији, док уКит иду у корак са високим индустријским стандардима.

4. Корисничка подршка

 • уКит. Корисничка подршка произвођача веб страница је на пристојном нивоу. Моћан је База знања омогућава корисницима да сазнају посебне детаље система да би открили његов пуни потенцијал. Теме помоћи подељене су у тематске категорије на основу проблема на који се позивају. Штавише, систем омогућава приступ више чланака који пружају ажурне информације о принципима рада са системом, као и о процесу веб дизајна уопште..

  Ако вам је потребна тренутна подршка, на располагању вам је Скипе помоћ 24 \ 7. Карте такође можете послати путем е-поште.

 • Вик. Главни фокус система на не-техници објашњава флексибилност и информативну вредност уџбеника, чланака и водича које Вик има на залихама. На који год непознати елемент наиђете током рада на вашем пројекту, можете да поставите показивач миша да бисте видели савете о његовој импликацији и даљој употреби..

  Постоји одељак са информативним питањима и форум са више тема, категорија и поткатегорија, где сваки корисник може наићи на теме, упите и савете који могу ефикасно помоћи у решавању проблема са веб дизајном. Опција филтера за претрагу доприноси економичности времена и повећава шансе за успех. Постоји и подршка путем е-поште и могућност приступа и комуникације са Центром за подршку путем телефона да бисте добили сва питања.

Вик вс уКит. УКит и Вик могу се похвалити квалитетним опцијама корисничке подршке оствареним кроз моћне скупове информативних материјала попут упутстава за употребу, базе знања, текстуалних и видео туторијала, опција филтра за претраживање, корак-по-корак упутства и савета, подршка путем е-поште, форуми итд. Вик додатно нуди опције приступа форуму и адресе е-поште, као и поп-уп трагове питања (савете) који се појављују када миша пређете преко потребног елемента. Стога је тешко одредити препознатљивог лидера овог поређења, иако, Вик донекле превладава од свог конкурента у погледу корисничке помоћи.

5. Политика цена

 • уКит. Нећете наћи бесплатан непрекидни план за кориснике уКит-а, али постоји 14-дневно суђење које је довољно да без икаквог трошка тестирате читав скуп функција система. Ако сте задовољни опсегом пружених услуга, биће вам понуђено да одаберете један од плаћених планова. Овде су четири, а цене се крећу од 5 УСД / месечно (48 УСД годишње) за најјефтинију претплату и до 15 УСД / месечно (144 УСД годишње) за најскупљу понуду.

  Трошак изабраног плана може бити знатно смањен, ако се одлучите да платите за 3, 6 месеци или чак за 1-2 године одједном. У овом случају можете остварити попуст од 5-30% у зависности од одабране опције плаћања.

 • уКитВик
  Опције цена:✓ Премиум ($ 4 / месец);
  ✓ Премиум + ($ 8 / месечно);
  ✓ е-трговина ($ 9.6 / месечно);
  ✓ Про ($ 12 / месечно).
  ✓ Повежите домен (4,50 УСД / месец);
  ✓ Цомбо ($ 8,50 / месечно);
  ✓ Неограничено ($ 12,50 / месечно);
  ✓ е-трговина ($ 16.50 / месечно);
  ✓ ВИП ($ 24,50 / месец).
  Карактеристике:✓ Пословно оријентисано;
  ✓ Промјена теме;
  ✓ Ливе Суппорт;
  ✓ Одговарајуће теме.
  ✓ Без употребе;
  ✓ Стотине професионалних тема;
  ✓ е-трговина;
  ✓ Неограничена пропусност.
 • Вик. Вик цена цена је више него повољна за све који су заинтересовани за професионалну израду сопствених веб локација. Градитељ веб страница има бесплатан план, који не истиче када га користите неограничено време. Ово је добра прилика за кориснике Вика да тестирају и истраже све функције, алате и предности услуге. Освешћеност системских карактеристика корисницима ће омогућити избор између доступних плаћених опција.

  Цена плаћених планова креће се од 4,50 УСД / месечно за најповољнији план и достиже до 24,50 УСД / месечно за најскупље решење. Сви корисници који имају намеру да користе систем редовно, требало би да буду свесни чињенице да сервис често нуди попусте, купонске кодове, посебне понуде и друге предлоге за лојалност који омогућавају велике уштеде (понекад чак и до 50%) без губитка могућности коришћења свих предности система.

уКит вс Вик. Оба произвођача веб сајтова нуде приступачне планове и различите опције цена како би дошли до различитих преференција. За разлику од Вика, уКит нема потпуно бесплатну претплату, а опет нуди више планова цена по нижим ценама. У ствари, уКит се с правом сматра најповољнијим градитељем веб страница за прављење веб локација и заиста има основа за освајање ове „титуле“. Вик цене су са своје стране прилично флексибилне јер систем често нуди попусте и посебне понуде како би смањио трошкове претплата за новопридошле и регистроване кориснике.

Суштина

уКит и Вик су најпознатији, богата функцијама и приступачни градитељи веб локација фокусирани на потребе различитих категорија корисника. Обезбеђујући једноставност употребе и практичности, систем подједнако добро функционише и за не-техничаре и програмере веб локација са дугогодишњим искуством у индустрији. Сваки од њих, међутим, има низ функција и алата који их чине да се издвајају из гомиле.

уКитуКит је мајстор за прављење веб локација, чија се специјализација усмеравала на креирање веб страница малих предузећа. Услуга је једноставна и интуитивна за новајлије и професионалце веб дизајна, али њена ценовна политика је више него приступачна за сваког корисника, а да не спомињемо предузетнике, који имају дугорочне циљеве. уКит.цом

ВикВик је све-у-једном веб девелопер који тренутно има високе позиције у професионалном развоју веб локација. Систем се издваја од мноштва због своје флексибилности, високог потенцијала и перспективе веб дизајна, моћног сета функција, квалитетних предложака и више алата намењених различитим категоријама корисника. Вик.цом

Упркос привидним сличностима, постоји неколико фундаменталних разлика између Вик-а и УКита. Укратко, уКит је погоднији за брзо покретање промо веб странице за посао. Такође је економичнији. Вик ће се највише свидети оним корисницима који желе да добију резултате изван оквира ручном прецизношћу сваког елемента веб локације. Ово је градитељ за креативне професионалце.

Стога су обје услуге добре за публику којој циљају. Обоје заслужују пажњу. Иако је Вик у послу дуже време и има снажније перспективе веб дизајна, уКит може много тога да понуди корисницима који траже нове алтернативе у дизајну. уКит и Вик су пристојни конкуренти и морате их тестирати пре него што донесете коначну одлуку.

Преглед упоредне табеле

уКитВик
Лакоћа коришћења:уКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс Вик
Карактеристике:уКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс Вик
Дизајни:уКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс Вик
Подршка муштеријама:уКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс Вик
Цене:уКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс Вик
Укупна оцена:уКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс ВикуКит вс Вик

Испробајте уКит одмах!

 Започните данас, лако је!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map