уКит вс Уцоз

уКит вс Уцоз


уКит и уЦоз су два градитеља веб страница која су стекла светску препознатљивост захваљујући широкој функционалности, слободи прилагођавања дизајна, обиљу прилагодљивих шаблона и приступачности која не представља компромисе са квалитетом и професионалношћу.

Платформе су се истакле као нишни лидери и имају шта да понуде својим корисницима.

Кратки снимак:

уКитуКит – је поуздан градитељ веб локација, који циља мала предузећа и поседује снажан сет функција потребан за покретање и управљање овим врстама пројеката. Систем је такође познат по изузетно једноставној употреби што га чини добрим избором за кориснике који први пут нису били укључени у развој веб локација, а још увек немају намеру да започну професионалне пројекте са значајкама. уКит.цом

уЦозуЦоз – један је од најпознатијих градитеља бесплатних веб страница, који се користи у вишеструке сврхе веб презентације. Систем је леп избор за новајлије и професионалце за веб дизајн, јер има много тога за понудити обе категорије корисника. уЦоз има структуру засновану на модулима, која подразумева употребу модула са садржајем „бок“, а истовремено покреће пројекте без икаквог кодирања.. уЦоз.цом

уКит и уЦоз вредни су представници нише савременог веб дизајна. Међутим, ови системи и даље имају уочљиве разлике које утичу на целокупан приступ процесу израде веб локација. Који је од њих бољи избор и за кога? Који систем може да превлада над својим нишним ривалом у погледу дизајна, флексибилности и функционалности? Крајње је време да одговоримо на ова и друга питања везана за систем и управо ћемо то урадити у поређењу.

1. Једноставност употребе

 • уКит. Градитељ веб страница је један од најједноставнијих система можете пронаћи на тржишту савременог веб дизајна. Грађен је са потребама и вештинама новорођених на уму и, самим тим, садржи детаљне смернице и препоруке о томе како користити услугу у корист. Систем је једноставан за навигацију и долази са интуитивном командном плочом која је разумљива сваком кориснику.

  уКит Сите Едитор

  уКит долази са драг-анд-дроп едитором који поједностављује процес прилагођавања дизајна. Коју год радњу да завршите, нећете се суочити са било каквим проблемима са уКит-ом, било да је то пренос садржаја, додавање домена, прилагођавање шаблона итд. Израђивач веб локација састоји се од две области, а то су надзорна плоча и градитељ са четири радна подручја. Сва извршена измена приказана су у режиму прегледа да бисте видели резултате свог рада у току. Ово је веома згодно за почетнике који се могу суочити са више грешака током рада на својим пројектима. Функција Превиев омогућава исправљање грешака на време пре објављивања пројекта.

 • уЦоз. Градитељ веб страница је вишенаменски систем који се користи за покретање и управљање свим врстама пројеката. Међутим, његов приступ процесу израде веб страница донекле се разликује од оног који нуди уКит. Као што је већ споменуто, уЦоз је платформа заснована на модулима, која омогућава креирање изгледа веб страница избором и интегрисањем различитих модула. Тако можете испунити циљеве веб дизајна, извући максимум из њихове функционалности и специјализације у ниши.

  уЦоз Цонтрол Панел

  Пријављивање за уЦоз је лако и брзо, али потребно је мало времена да се навикнете на контролну таблу. Одмах након поступка регистрације, биће вам понуђено да одаберете предложак и означите оне модуле које желите да видите на веб локацији. То је прилично лако, мада на први поглед може изгледати компликовано. Чим се навикнете на систем, процес израде веб страница ће постати много свеобухватнији и разумљивији. Оно што је важно, за прављење веб локација није потребна вештина кодирања, али омогућава унапред уређивање садржаја, ако сте стручњак за веб дизајн.

уКит вс уЦоз. Тешко је назвати уЦоз једноставним градитељем веб локација. То је сасвим разумљиво јер је потребно време и труд да би се савладао моћан систем. уКит се, с друге стране, с правом сматра најлакшим градитељем веб локација доступним вани. Систем је толико интуитиван, лак и без муке да чак и новорођенче може почети да гради веб локацију са нуле. Ово је оно што уКит чини лидером овог дела за поређење.

2. Скуп значајки и флексибилност

 • уКит. Функционалност је у чему се градитељ веб локација одликује. Као мала пословна платформа долази са препознатљивим низом карактеристика усмерених на развој пословних пројеката. Градитељ веб страница долази са интуитивним интерфејсом који је лако истражити и прегледати.

  уКит Буилдер Моде

  Систем такође омогућава интеграцију видгета – само приступите колекцији видгета која је доступна на надзорној табли, одаберите оне који одговарају вашој специјализацији пројекта, превуците их на своју веб страницу и уредите у складу са вашим потребама. Ако је потребно, додатак можете да прилагодите додавањем садржаја који највише одговара вашем веб месту. Међу виџетима које можете потражити има смисла споменути Гоогле претрагу, налог за повратни позив, цхат уживо, картице производа, социјалну траку, ценовник, клизач итд. Поред тога, градитељ веб локација омогућава вам да одаберете јединствене системске видгете који вам омогућавају да бисте довршили одређене задатке. Ови укључују уЦалц онлине калкулатор, Кораци, СендПулсе, АмоЦРМ и Временска линија.

  Градитељ веб страница омогућава ефикасну тимску сарадњу. Омогућава вам да доделите привремена права за управљање веб локацијама оним корисницима са којима намеравате да радите. Оно што је важно, систем аутоматски ствара резервну копију вашег пројекта да спречи губитак садржаја и поверљивих информација. Ово осигурава максималну сигурност. Укупно трајање привремене могућности приступа тиму износи до 999 дана, али можете га отказати било када као носилац права.

  е-трговина

  уКит се издваја из мноштва због своје напредне е-трговине и мотора за блогање. На тај начин можете да креирате и управљате блогом пуним карактеристика у систему. То се постиже интеграцијом видгета Невс Информер који можете додатно ажурирати да бисте добили нишни блог. Овде можете да додате и закажете постове на блоговима, креирате нове теме, мењате постојеће, омогућавате функцију коментарисања итд. Што се тиче функционалности е-трговине, градитељ веб локација омогућава покретање малих до средине оптерећених значајки -велична интернетска продавница на један од два начина – било помоћу Ецвид плугин интеграцијом или повезивањем видгет-а за е-трговину.

 • уЦоз. Израђивач веб локација поседује високу функционалност, која се углавном остварује кроз могућност интеграције модула. Као што је већ поменуто, систем омогућава приступ колекцији модула, који се могу интегрисати у веб страницу како би се постигли што бољи перформансе. Најпопуларнији и широко интегрирани модули обухватају Блог, Каталог страница, Књигу гостију, Каталог страница, огласну плочу, Често постављана питања, Тестове, уређивача страница, Форум, Есхоп, издавача друштвених медија, Каталог фотографија и многе друге. Поред тога, систем омогућава коришћење СЕО модула за покретање и управљање ефикасним промотивним кампањама веб локација.

  уЦоз ХТМЛ Едитор

  е-трговина

  уЦоз се такође истиче у функционалности е-трговине. Израђивач веб страница омогућава вам да креирате потпуно опремљене веб продавнице помоћу интегрисања уСхоп модула. Његове функционалности и могућности прилагођавања дизајна личе на готову дигиталну продавницу, а не на стандардни модул – толико професионалан и флексибилан. Без обзира на тип еЦоммерце пројекта који планирате да покренете и које год кораке да предузмете да бисте довршили задатак, обављање тога са уСхоп-ом биће једноставно, забавно и ефикасно. Модул омогућава бављење корисним системом управљања производима који омогућава креирање и прилагођавање категорија, увоз / извоз предмета понуђених за продају, праћење статистика и перформанси веб продавнице, попуњавање поставки СЕО, плаћања и отпреме итд..

уКит вс уЦос. Оба градитеља веб локација рангирају високо у погледу функционалности и флексибилности. уКит сет функција одлично функционира за неискусне кориснике који су спремни започети професионалне мале пројекте. Уцоз, са своје стране, некако подсећа на ЦМС, када је у питању спектар могућности, формата и приступа прилагођавању дизајну који се нуди.

3. Дизајни

Табела упоређивања дизајна

уКитуЦоз
Број тема:400+300+
Одговарајуће теме:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Трошак тема:бесплатнобесплатно
Висуал Едитор:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Промјена теме:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Уређивање ЦСС кода:✘ НЕ&# к2714; ДА
 • уКит. Градитељ веб страница има једну од најневероватнијих и најбогатијих колекција шаблона. Тренутно обухвата преко 400 тема, које су све подразумевано прилагодљиве и одговарају на њих. Број шаблона стално расте захваљујући веб програмерима система, који темељно раде на стварању нових хигх енд дизајна.

  Теме спадају у нишне категорије на основу тема којима припадају, што знатно олакшава избор одговарајуће теме. Сваки дизајн долази са функцијом прегледа која вам омогућава да видите његове детаље пре коначног избора. Међутим, не бисте требали бринути о погрешном одабиру јер уКит омогућава пребацивање шаблона без даљњег губитка садржаја.

  Да бисте прилагодили жељени образац, можете да превучете и сложите готове блокове садржаја на веб страници, експериментишете са бојама, позадином, клизачким сликама, одељцима менија, елементима веб странице итд. Коначни резултат може бити спреман за мање од 20 минута – све морате да уредите садржај тако да се подудара са специјализацијом ваше веб странице и нишом.

  уКит Фрее Темплатес

  Квалитет шаблона уКит је такође на високом нивоу. Дизајни су уредни, модерни, модерни и долазе са унапред дизајнираним демо садржајем. Иако су помало слични у погледу изгледа и структуре, још увек изгледају импресивно и професионално. За боље искуство прегледавања путем мобилних уређаја, уКит вам омогућава да подесите модусе за мобилне уређаје и таблет рачунаре. Ако желите да сакријете неке блокове у мобилном режиму, требало би да дођете до одговарајућег одељка у менију контролне табле веб локације и тамо извршите потребна подешавања. Имајте на уму да се верзија мобилне веб локације синхронизује са верзијом радне површине у аутоматизованом режиму.

  Још један нагласак уКит-а је да градитељ веб страница омогућава дизајнирање појединачне верзије веб локације за особе са оштећењем вида и не морате бити провајдер за кодирање да бисте то урадили сами.

 • уЦоз. Колекција уЦоз дизајна је такође богата. У колекцији система постоји више тема, али такође имате прилику да прегледате тржиште нудећи пуно професионалних дизајна и изгледа. Изгледају професионално, модерно и можете их прилагодити испочетка тако да одговарају вашим посебним потребама веб дизајна.

  Нови уЦоз предлошци

  Ради корисности, све теме су подељене у нишне категорије на основу ниша на које се односе. Ови предлошци се плаћају, али трошкови су више него приступачни и заиста вриједе улагања. уЦоз предлошци могу коштати од 5 до 30 УСД по сваком шаблону. уЦоз омогућава лако и брзо прилагођавање дизајна, али такође је могуће уређивати кодове веб локација ако имате такве вештине. Сваки модул такође садржи блокове и елементе који се могу уређивати како желите.

уКит и уЦоз. Када је у питању прилагодба дизајна, уКит и уЦоз рангирани су високо. Оба произвођача веб сајтова нуде широку колекцију шаблона и напредне могућности прилагођавања. То омогућава креирање запањујућих прилагођених персонализованих дизајна.

4. Корисничка подршка

 • уКит. Градитељ веб страница може се похвалити професионалном подршком за кориснике која обухвата информативну базу знања. Овде можете сазнати корисне чињенице о систему, његовим карактеристикама, основама и другим важним нијансама. Сви чланци су подељени у теме, што поједностављује претраживање садржаја. Ако нисте задовољни База знања, потражите детаљније информације или вам је потребна лична помоћ, уКит омогућава контактирање стручњака путем Скипе-а. Ова опција је доступна 24/7. Уз то, можете користити систем карата, слањем карте путем е-маила. Овде су доступни и ливе цхат и званични уКит блог.

 • уЦоз. Систем има моћан, динамичан и стално развијајући се форум заједнице са пуно грана где се могу пронаћи подаци везани за систем категорисани у теме. Ово је такође место где можете пронаћи детаљан приручник о изради веб страница уЦоз. Ако су вам потребни додатни чланци у вези са системом, можете доћи до службеног блога који се редовно ажурира. Када је у питању лични асистент, градитељ веб страница нуди поуздан систем улазница доступан у плаћеним и бесплатним опцијама. Ово је, међутим, једина појединачна опција подршке. Нажалост, платформа нема подршку за разговор и телефон уживо.

уКит вс уЦоз. Када је у питању корисничка подршка, уКит је пожељније решење. Осим информативне базе знања, нуди и помоћ у ливе цхат разговору, систем улазница као и индивидуалну Скипе подршку. уЦоз не може понудити такву разноликост варијанти корисничке подршке.

5. Политика цена

уКитУцоз
Опције цена:✓ Премиум ($ 4 / месец);
✓ Премиум + ($ 8 / месечно);
✓ е-трговина ($ 9.6 / месечно);
✓ Про ($ 12 / месечно).
&# к2714; Минимално ($ 2,99 / месец);
&# к2714; Основни ($ 5,99 / месечно);
&# к2714; Оптимално ($ 7,99 / месечно);
&# к2714; Максимално ($ 15.99 / месечно);
&# к2714; Продавница ($ 9.99 / месечно).
Карактеристике:&# 10004; Неограничена пропусност;
&# 10004; Угради ХТМЛ код;
&# 10004; Неограничене бесплатне веб странице;
&# 10004; е-цоммерце решење.
&# к2714; Бесплатно је;
&# к2714; СЕО алати;
&# к2714; Мобиле Темплатес;
&# к2714; Модул Интернет продавнице.
 • уКит. Градитељ веб страница нема потпуно бесплатан план, али нуди бесплатну пробну верзију која траје 14 дана. Овај је термин довољан за тестирање читавог скупа значајки плана који вас занима. Ако се одлучите за надоградњу на претплаћену претплату, уКит ће вам понудити један од четири плана, наиме Минимални ($ 4 / месец), Басиц ($ 8 / месечно), е-трговина ($ 9.6 / месечно) и Про ($ 12 / месечно). Могуће је остварити попуст приликом претплате на жељени план ако плаћате 3, 6 месеци или 1-2 године одједном. Што је рок дужи, то ће бити већи и попуст. На пример, када добијате двогодишњи план е-трговине, месечни трошкови ће износити само 6 УСД. Суочимо се: ово је смешна цена за постављање веб продавнице!

  уКит Прицинг

 • уЦоз. Систем омогућава коришћење бесплатног плана који никад не престаје да практикујете вештине веб дизајна или истражујете систем. Што се тиче претплата, овдје их је пет. Они укључују Минимал ($ 2,99 / месец), Басиц ($ 5,99 / месечно), Оптимално ($ 7,99 / месечно), Максимално ($ 15.99 / месечно) и продавница ($ 9.99 / месечно).

  уЦоз цене

  Ако покренете веб локацију некомерцијалне организације, уЦоз ће уклонити огласни натпис без икаквог трошка. Добићете целу функционалност веб локација, осим веб продавнице. Да бисте искористили функцију, само требате да пошаљете захтев техничкој подршци програмера веб локације и сачекате резултат.

уКит вс уЦоз. Што се тиче аспекта цијена, уКит и уЦоз имају готово исте могућности. Они нуде неколико плаћених претплата, које су умјерене цијене, али ипак нуде препознатљиве карактеристике које одговарају различитим потребама. уЦоз додатно има потпуно бесплатан план, док уКит може понудити само 14-дневно бесплатно пробно време како би се дефинисала најбоља опција.

Суштина

уКит и уЦоз већ су се истакли као реномирани лидери у ниши за веб дизајн. Оба система нуде много тога, а оба омогућавају покретање веб локација са значајкама које одговарају свестраним потребама корисника.

уКитуКит – је мајстор за прављење веб локација који се издваја из масе због своје изузетне једноставности и оријентације на новорођенче. Систем долази са стотинама прилагодљивих предложака који се могу прилагодити, приступачне цене и напредних алата за прилагођавање дизајна који омогућавају постизање високог крајњег резултата. уКит.цом

уЦозуЦоз – уради сам за израду веб локација, који омогућава креирање изгледа веб локација из модула садржаја који корисник може организовати и мењати на основу посебних потреба корисника. Систем омогућава бирање спољних образаца како би се створио заиста јединствени и персонализовани дизајн веб локација. уЦоз.цом

Која платформа је победник у поређењу? То зависи од стварних потреба, вештина и циљева веб дизајна које сте поставили. Ако сте почетник, који има за циљ покретати потпуно представљени и визуелно импресиван пројекат, онда је уКит дефинитивно најбољи избор. Међутим, ако намеравате самостално покренути веб локацију, има смисла одабрати систем који оставља простор за уређивање кода. Анализирајте своје стварне потребе да бисте изабрали избор који највише одговара вашем веб дизајну.

уКит вс уЦоз: Упоредни графикон

уКитуЦоз
1. Једноставност10 од 108 од 10
2. Карактеристике10 од 1010 од 10
3. Дизајн9 од 109 од 10
4. Подршка10 од 1010 од 10
5. Цене10 од 1010 од 10
Укупно:9.8 од 109.4 од 10
Пробајте сада Пробајте сада
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map