уЦоз вс ВордПресс

уЦоз вс ВордПресс


уЦоз и ВордПресс су квалитетни и професионални алати за прављење веба, који имају богату разноликост функција, функција и опција због којих се сваки систем истиче на мноштво на свој начин. У ствари, немогуће је дефинисати различитог лидера од самог почетка.

Свака услуга може много тога понудити и сваки од њих се фокусира око одређеног циља веб изградње. Таква ситуација је покренула потребу за прегледом и упоређивањем уЦоз и ВордПресс-а како би се откриле њихове главне карактеристике и импликације.

Кратки снимак:

уЦозуЦоз – је моћан и прилично популаран градитељ веб страница, који је један од најстаријих представника индустрије веб дизајна, а представљен је 2005. Систем привлачи кориснике због своје функционалности, флексибилности, универзалне природе и практичности. Популарна је код вебмастера који имају за циљ уновчавање својих производа као и међу обичним корисницима. уЦоз.цом

ВордПрессВордПресс – је светски познати бесплатни ЦМС са отвореним кодом, који не захтева никакву презентацију. Услуга је позната свим искусним веб дизајнерима, који имају намеру да покрену озбиљне пројекте са дугорочном перспективом. ЦМС је у почетку креиран као платформа за блогање, али је успео да издржи јаку конкуренцију у нишама да би се сада применио за вишеструке потребе веб презентације. ВордПресс.орг

С обзиром на све већу потражњу корисника за овим алаткама за изградњу веб страница, одлучили смо да упоредимо ВордПресс и уЦоз. Који од њих ће се одликовати изузетном лакоћом употребе у комбинацији са високим перформансама, поузданошћу и функционалношћу? Који од њих ће боље функционисати за различите циљне публике? Крајње је време да се открију тајне оба система.

1. Једноставност употребе

 • уЦоз. Градитељ веб страница ће најбоље радити корисницима који су заинтересовани за стварање различитих врста једноставних и сложених пројеката. То укључује пословне веб странице, блогове, портфеље, одредишне странице, промо сајтове, интернетске продавнице, портале, невсфеедс и шта све не.

  Такође може бити довољно занимљив и једноставан представницима креативних професија, фрееланцерима, предузетницима чија се искуства у веб дизајну могу доста разликовати. Без обзира да ли сте професионалац у развоју веб страница или сте тек започели каријеру, уЦоз је можда прави избор за прилагођавање вашим потребама и стилу.

  уЦоз Цонтрол Панел

  За разлику од конкуренције која је углавном намењена онима од нас који смо неписмени ХТМЛ, уЦоз циља и крајње кориснике и професионалце на мрежи (дизајнере, програмере и читаве агенције), јер његов сет функција укључује и „уради сам“ и „професионалне“ уреднике.

  Управљачка плоча услуге је врло прилагођена кориснику и не треба јој много времена да се навикнете на њу. Међутим, нешто је једноставније у поређењу с онима које нуде неки савремени градитељи веб страница.

  Овде нећете наћи стандардни ВИСИВИГ / драг-анд-дроп едитор, али ово није озбиљан проблем за оне који су одабрали услугу да с њим направе професионалне веб странице. То само значи да платформа подразумева благу кривуљу учења да би извукли максимум из њене употребе, што очигледно може потрајати.

  уЦоз Паге Едитор

  уЦоз на први поглед може изгледати компликовано, али када једном схватите његову логику, схватићете колико је систем паметан и флексибилан. Прављење веб локације са уЦоз-ом започиње са креирањем налога, одабиром имена домене уместо поддомена које се подразумевано нуде и подешавањем карактеристика веб локације у чаробњаку система.

  Следећи корак подразумева избор модула и прилагођавање веб локација који зависе од ваших потреба. Дакле, у савладавању система нема ништа компликовано – само треба мало више стрпљења, труда и времена да се навикнете на његов специфичан приступ веб дизајну.

 • ВордПресс. Ово је ЦМС са отвореним кодом, који на први поглед изгледа релативно разумљиво и једноставно. Услуга омогућава стварање различитих врста пројеката, иако је почетно подручје примене све до изградње блогова. Много се пажње посвећује детаљима опција објављивања, јер корисници који им дају предност, често имају намеру да направе веб странице са богатим садржајем које се често ажурирају текстуалним материјалима.

  На почетку се може чинити да је ВордПресс контролна табла једноставнија и интуитивнија од оне коју нуди уЦоз. Одмах након што инсталирате систем и започнете са истраживањем контролне табле и разним одељцима који укључују, схватићете да је услуга много сложенија него што се на почетку чини. Ово се посебно односи на новорођенчад, којима треба више времена и напора да би се носили са целим спектром његових ситница.

  ВордПресс Веб Едитор

  Корисницима је потребан широк избор вештина да би се открила функционалност система. Новопечени корисници га такође могу користити, пошто су прочитали неколико приручника, форума и ИоуТубе видео туторијала, али тешко да ће моћи да направе веб странице које би биле сложеније од обичног промо сајта који се заснива на шаблону..

  Чак и такав једноставан ЦМС као што је ВордПресс, захтева професионални приступ развоју озбиљних пројеката. Главни проблеми са којима се овде могу суочити су хостинг, додаци и питања сигурности. Када говоримо о додацима, једноставно нећете моћи да добијете максимум из употребе услуге без њих. То је зато што додаци помажу да се најбоље искористе перформансе веб локације, откривајући целокупан спектар функција које планирате да искористите.

уЦоз вс ВордПресс. Наравно, стотине сати бисте могли да се позабавите подешавањима на обе платформе, али само да бисте покренули и покренули веб локацију, уЦоз је боља опција. ВордПресс, са своје стране, такође омогућава креирање сложених пројеката додатном интеграцијом додатака. Коришћење система није нимало тешко – ово је питање неколико дана за оне који имају намеру да систем користе у будућности.

2. Скуп значајки и флексибилност

 • уЦоз. Градитељ веб страница нуди широк спектар могућности веб веб градње, које су подељене на две области ради једноставније употребе. Ово су општа подешавања и параметри модула. Примењују се општа подешавања да бисте прилагодили целокупну функционалност веб локације и дали јој потребне перформансе.

  Модули се додају с обзиром на ваше личне преференције и циљеве веб дизајна. Овдје их има пуно, али не морате истовремено користити све модуле. Уместо тога, можете одабрати само оне који ће вам бити потребни за реализацију вашег пројекта. Могуће је самостално подесити подешавања количине на контролној табли. Само додајте све потребне елементе и уклоните оне који вам уопште неће требати. Ваша веб локација са сједиштем уЦоз-у ће изгледати онако како желите.

  уЦоз Десигн и ЦСС Едитор

  Оно што бисте требали знати је да уЦоз омогућава потпуну контролу над уређивањем веб страница ЦСС-а и ХТМЛ-а што доприноси дубљем прилагођавању пројеката.. Имајте на уму да, приликом контроле процеса веб дизајна помоћу уређивања кода, увек постоји шанса да нешто покварите и нанесете штету вашој веб локацији. Дакле, ако вам недостају вештине програмирања, не морате да покушавате да их учите и користите само зато што би ово могло бити корисно решење – систем омогућава ручно прилагођавање дизајна путем примене алата за уређивање веб локација који су доступни на контролној табли. Можете их користити за прилагођавање доступних готових системских модула (Форум, Интернет продавница, Цхат бок, Невс Феед, Блог, Анкете, Каталози чланака, Боард Боард, Објављивање друштвених мрежа, Књига гостију итд.) Пре него што их интегришете. на вашу веб страницу.

  Поред тога, уЦоз нуди један од најбољих модула за управљање промоцијом веб локација креираних уз њега. Прилика за постављање прилагођених УРЛ адреса, мета наслова и описа метама за све материјале / категорије – ово није пуна листа опција СЕО оптимизације коју систем нуди. СЕО модул се такође може користити за надгледање позиција, куповину веза итд.

  уЦоз СЕО модул

  Још један тренутак који ће вам се сигурно свидети је могућност повезивања ССЛ сертификата на ваше веб локације како би се осигурала максимална сигурност и поверљивост личних и података о плаћању. Међутим, ова ће функција највише доћи у обзир ако планирате покренути веб страницу за е-трговину.

  Овде такође постоји једна значајна карактеристика која заслужује да буде наглашена. Ово је прилика за активирање верзије веб локације једним кликом за особе са оштећењем вида. Ово је значајна корист за непрофитне организације које донесу одлуку о стварању веб странице са уЦоз.

 • ВордПресс. ЦМС нуди широк избор функција, алата за прилагођавање дизајна и опција које омогућавају покретање визуелно привлачних веб локација са одличним перформансама. Иако се почетна сфера ВордПресс апликације једном смањила на развој веб страница за блогање, сервис се брзо развио у моћну платформу са разним функцијама које могу покрити све потребе веб веб локације. Преношење и управљање садржајем овде је једноставно и брзо, док инсталација система не захтева много времена и труда.

  Једина нијанса је да је тешко да се овде не прође без вештина програмирања намеравају да дизајнирају веб локацију са значајкама. Исто је и са додацима и интеграцијом шаблона. Ствар је у томе што функционалност платформе доста зависи од опција интеграције.

  Основна верзија ВордПресса прилично је лоша, али ипак има колекцију готових уграђених предложака и додатака. У већини случајева то није довољно да би се осигурао резултат који планирате да искористите. Дакле, нећете проћи без додавања додатних додатака и подешавања предложака како бисте свом пројекту дали напредне перформансе и изванредан дизајн. На мрежи ћете наићи на стотине варијанти, које могу бити и бесплатне и плаћене.

  Подешавање додатака за ВордПресс

  Без обзира на додатак или тему за коју се упутите, обавезно се бавите професионалним веб дизајнером коме можете потпуно веровати да не представља безбедност веб локације. Још једна ствар коју треба запамтити је да интеграција додатака утиче на учесталост ажурирања пројеката које ћете морати извршити након довршетка и објављивања веб локације. Додаци се редовно ажурирају и што више њих користите – чешће ћете морати да надоградите веб локацију. Ово може бити изазов за нетехнике.

  Ако сте новајлија, мораћете да експериментишете правећи своју колекцију додатака. Такодје ћете моћи ручно да уређујете додатке ако знате програмски језик ПХП. Подразумева се да морате да извршите све акције повезане са кодом сачувајући копију веб локације. У супротном, ово може завршити тужно.

  За разлику од уЦоз-а, инсталација ВордПресс-а захтева доступност пре-паид хостинга. Избор је прилично опсежан, али још увек није лако донијети праву одлуку на основу карактеристика ваше веб локације, пружених услова и доступног буџета. Поуздани хостинг провајдери попут Блуехост, на пример, понудите разноликост планова који покривају преовлађујућу количину потреба за веб хостингом. Имајте то на уму када одаберете ВордПресс као најбоље решење за изградњу веба.

уЦоз вс ВордПресс. Иако се може чинити да је ВордПресс много значајнији, уЦоз и даље нуди све што је потребно за постављање пристојне веб странице. ВордПресс је несумњиво флексибилнији систем, јер је софтвер отвореног кода, који омогућава дубљу прилагодбу веб локације и примену вештина кодирања..

3. Дизајни

уЦозВордПресс
Број тема:300+10к+
Увоз теме:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Висуал Едитор:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Промјена теме:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Оптимизовани за мобилне уређаје:&# к2714; ДА&# к2714; ДА НЕ
 • уЦоз. Програм за прављење веб локација тренутно нуди преко 20 категорија шаблона које обухватају више од 400 тема квалитета. Ради лакше претраге и корисничке удобности, сви предлошци спадају у тематске категорије које се редовно ажурирају. Тешко је назвати уЦоз предлоге модерним и професионалним, с обзиром на годину креирања услуге. Квалитет доступних дизајна је, међутим, на пристојном нивоу и лако може доћи до различитих преференција веб дизајна.

  Када прегледавате колекцију шаблона уЦоз, можете наићи на застареле теме, као и савремене узорке шаблона, који имају одабран дизајн и изванредан изглед. Има смисла дати предност новијим предлошцима који су на врху листе у свакој категорији.

  Боље је одабрати предлошке са одазивом, јер су новији, привлачнији и могу се прегледати на било којим мобилним и десктоп уређајима. Овај проблем можете да решите тако што ћете посетити робну марку система – уТемплате.про, где ћете наћи хиљаде приступачних узорака како бисте испунили било које поставке. Такође можете добити премиум образац по вашем избору из ове колекције надоградњом на било који плаћени план, почевши од „Оптимал“.

  Друга опција је да добијете стандардни образац и прилагодите га по вашој жељи. уЦоз нуди широке могућности прилагођавања дизајна. Градитељ веб страница ставља јак фокус на опције уређивања дизајна веб страница. Дакле, могуће је учитати властити образац, уредити код у готовом узорку, замијенити одјељке у њему или креирати властити дизајн од почетка у програму за прављење веб страница. На овај начин можете користити дизајн било које врсте и нивоа сложености помоћу уЦоз-а.

  Све у свему, градитељ веб страница има широке могућности у погледу креирања дизајна интерфејса. Ово је један од најбољих система у том погледу, али нећете проћи без основног ХТМЛ / ЦСС знања да бисте довршили већину операција. Било би корисније надоградити план како бисте добили привлачан и јединствен предложак бонуса као и друге корисне функције.

 • ВордПресс. ЦМС омогућава промену дизајна шаблона у подешавањима од самог почетка. Овде су доступне 3 опције, али можете такође да изаберете између хиљада варијанти дизајна. Можете користити пуно филтера за претрагу, поредајући их по боји, функционалности, распореду и теми. Препоручујемо да одаберете предлошке попуњавањем потребних функција у филтерима, јер ће то утицати на могућност интегрисања тражене функције без икаквог кодирања.

  Имајте на уму да ВордПресс предлошци могу бити бесплатни и плаћени, што може утицати на ваш избор на основу буџета, тема и преференција стила као и општих циљева веб дизајна. Дизајни су, међутим, прилично слични, што омогућава примену вештина кодирања ХТМЛ / ЦСС огромну корист. Опције прилагођавања углавном овисе о активираном предлошку: свака од њих може имати додатна подешавања која нису доступна у варијанти дионица. Количина подешавања је обично обимна: општа, изглед, уређивач, типографија, клизач, лампица, мени, шема боја, почетна страница итд. Одабравши најприкладнији шаблон, имаћете одличан резултат, који је лако изменити у случају да нужност.

  Ако у основној ВордПресс колекцији не можете пронаћи тражени предложак, можете сурфати Интернетом да бисте тамо добили унапред дизајнирану тему. Те се теме могу интегрисати у вашу веб локацију бесплатно или плаћено у зависности од опције коју желите. Будући да су развијени од стране независних стручњака, они се такође могу разликовати у квалитету и безбедности. Дакле, потрудите се да се бавите веродостојним веб дизајнером да не забрљате све.

уЦоз вс ВордПресс. Колико год ни уЦоз ни ВордПресс не подржавају ВИСИВИГ уређивање својих шаблона, оба система подразумевају бар рудиментарно знање о основама ХТМЛ / ЦСС. Добра вест је да можете у потпуности обновити било коју тему да бисте добили жељени изглед, наравно ако сте згодни са кодовима. Иако су уЦоз предлошци интегрисани према заданим поставкама, ВордПресс теме могу бити доступне и на вебу. Ово донекле проширује ваш избор, али захтева више пажње.

4. Корисничка подршка

 • уЦоз. Корисничка подршка за израду веб локација није баш опсежна, али довољно је да пружите основе коришћења услуге. Корисничка подршка дозвољава приступ више приручника, чланака, помоћи путем е-поште, видео туторијала и смерница корак по корак које покривају све фазе процеса веб дизајна.

  Права предност произвођача веб сајтова је његова велика Форум заједнице, што је врхунац услуге. Створено давно, уЦоз је стекао светску популарност са корисницима који су спремни да поделе своје знање и одговоре на питања новопечених овде. Такође можете наићи на корисне препоруке, савете и савете доступне на контролној табли услуге.

  Колико год градитељ веб страница тренутно има око 16 језичких локализација, он пружа подршку на неколико језика, укључујући енглески, руски, португалски, румунски, мађарски и украјински путем система продаје карата. Исти језици могу бити изабрани када дођу до Форума заједнице у систему.

 • ВордПресс. Као опен-соурце ЦМС, ВордПресс уопште не нуди корисничку подршку. Међутим, преовлађујући број потреба корисника покривен је у моћној и великој ВордПресс заједници, која долази са пуно форума, званичних водича, видео лекција и ФАК-а који помажу новорођенима да добију одговоре на своја питања и истражују нијансе рада са њим. читање прича и препорука корисника.

  Не постоји директна или активна корисничка подршка у програму ВордПресс, што је значајна мањкавост услуге за већину корисника.

ВордПресс вс уЦоз. Обе платформе имају импресивне и снажне центре знања. Међутим, подршку за е-пошту (бесплатну и премиум) нуди само уЦоз. ВордПресс се, са своје стране, може похвалити задивљујућом корисничком заједницом са пуно форума, упутстава и често постављаних питања која ће придонијети придошлицама са системом и научити његове нијансе..

5. Политика цена

 • уЦоз. Систем има флексибилну ценовну политику која омогућава корисницима да одаберу план који најбоље функционише за њихове посебне потребе. Постоји бесплатни план који омогућава корисницима који први пут омогућују тестирање читавог скупа функција и изаберу најбољу опцију након тога. Бесплатна верзија никада не истиче и не подразумева пружање података о кредитној картици.

  Једна од неспорних предности произвођача веб страница је могућност покретања бесплатне веб странице за непрофитне организације, коришћење скупа функција које се користе у погледу плаћених планова. Без обзира да ли ћете креирати образовну веб страницу, црквену страницу, веб локацију болнице или веб пројекат за своју добротворну организацију, јавите се служби подршке градитељу веб странице како бисте обезбедили потребне документе (или друге доказе) и добили веб локација без огласа.

  Што се тиче претплата, њихов број тренутно чини 5 планова. Најјефтинија претплата коштат ће вас 2,99 долара / мјесечно, док ће најскупља понуда коштати 9,99 долара / мјесечно. Корисник може добити попуст од 50% на било који план цена у току 48 сати након регистрације. Свако га може добити – само тестирате систем онолико дуго колико вам треба, а затим направите нову веб страницу и остварите попуст.

  Шта више, уЦоз често нуди бонусе и посебне понуде, а такође је могуће смањити трошкове плаћене претплате плаћањем уназад 3-6 месеци или чак годину и више година.

 • уЦозВордПресс
  Опције цена:&# к2714; Минимално ($ 2,99 / месец);
  &# к2714; Основни ($ 5,99 / месечно);
  &# к2714; Оптимално ($ 7,99 / месечно);
  &# к2714; Максимално ($ 15.99 / месечно);
  &# к2714; Продавница ($ 9.99 / месечно).
  &# к2714; Инсталација (бесплатно);
  &# к2714; Шаблон (50 долара одједном);
  &# к2714; Хостинг (од 10 УСД месечно);
  &# к2714; Додаци (од 50 УСД).
  Карактеристике:&# к2714; Неограничена пропусност;
  &# к2714; СЕО алати;
  &# к2714; Мобиле Темплатес;
  &# к2714; Модул Интернет продавнице.
  &# к2714; Фрее Старт;
  &# к2714; Огромне могућности измене;
  &# к2714; Бројни додаци.
 • ВордПресс. Ово је потпуно бесплатна услуга, која не захтева плаћање за преузимање, инсталацију и даље управљање веб локацијама. Ваши трошкови употребе ЦМС-а спуштају се на трошкове додатака и образаца који нису доступни у продавници надзорне табле (плаћени додаци су углавном повезани са интернетском трговином или промоцијом веб локација). Сви додаци и предлошци доступни на контролној табли су бесплатни. Избор је свестран и импресиван.

  Поред тога, морате уложити у име домена и хостинг – ВордПресс овде не нуди бесплатне опције. Имајте на уму да што више додатака инсталирате, то ће бити снажније учитавање хостинга. Због тога ваша веб локација може радити споро, што ће негативно утицати на њен промет. Због тога се препоручује квалитетно гостовање, посебно ако имате за циљ развој великих пројеката.

  Једно од најбољих решења је БлуеХост, који је званични пружалац услуге ВордПресс хостинга који препоручује сервис. Нуди неколико планова за испуњавање различитих потреба, величине веб локације и специјализације, као и буџета који планирате да уложите у пројекат. Најефтинији Блуехост план коштат ће вас само 2,95 УСД / месечно, док ће вас низ функција које подразумева дефинитивно импресионирати. Укратко, трошак коришћења ВордПресс-а (укључујући плаћени образац, додатке, хостинг) готово је једнак трошку уЦоз-а.

уЦоз вс ВордПресс. Квалитета је битна, посебно када је реч о пословним веб локацијама. Изградња квалитетног вебсајта са уЦоз чини се да је јефтинија у поређењу са ВордПрессом. Градитељ веб страница има бесплатан непрекинут план, док је ВордПресс апсолутно бесплатан за све кориснике и врсте пројеката. Међутим, додатно захтева хостинг, назив домене, додатке и предлошке који су често прилично скупи. Дакле, оба система подразумевају одређена финансијска улагања за кориснике који су вољни да креирају и управљају веб локацијама које нуде све огласе.

Суштина

Одлука да одабере најбољег градитеља веб страница која ће одговарати широком распону потреба за веб изградњу није лака, али с тим се суочавају управо корисници када одлучују да покрену веб локацију. уЦоз и ВордПресс су пристојни системи за веб изградњу, од којих сваки заслужује пажњу корисника и може се применити за извршавање безброј задатака.

уЦозуЦоз је градитељ веб страница „старе генерације“ који је покренут 2005. године и од тада није изгубио углед. Супротно томе, ова свеобухватна платформа долази са вишеструким алаткама за прилагођавање дизајна, веб за развој и промоцију који омогућавају стварање различитих врста пројеката за личну и комерцијалну употребу. То је идеална варијанта за непрофитне организације због непостојања било каквих накнада. Дефинитивно се препоручује широкој заједници корисника. уЦоз.цом

ВордПрессВордПресс је најпознатији ЦМС, који је интуитивно једноставан и практичан за употребу, али захтева познавање основних нијанси кодирања. ВордПресс флексибилност је теоретски неограничена, али се остварује помоћу подешавања додатака. Да бисте максимално искористили коришћење услуге, мораћете да инсталирате бесплатне или плаћене додатке које су поставили трећи дизајнери. ВордПресс.орг

Који сервис и даље најбоље делује за искусне веб дизајнере и за новајлије? Не постоји једини препознатљив одговор на ово питање јер сваки од њих долази са одређеним сетима карактеристика и оријентисан је на испуњавање одређених задатака. ВордПресс ЦМС је светски познати алат за изградњу веба, али уЦоз је савршена алтернатива за њега. Ово је посебно тачно када је у питању сет функција, прилагођавање дизајна и опције цена које се подразумевају. На вама је да донесете коначан избор тестирањем обе услуге!

Преглед упоредне табеле

уЦозВордПресс
Лакоћа коришћења:уЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПресс
Карактеристике:уЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПресс
Дизајни:уЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПресс
Подршка муштеријама:уЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПресс
Цене:уЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПресс
Укупна оцена:уЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПрессуЦоз вс ВордПресс

Испробајте уЦоз одмах

 Бесплатно је

Ховард Мој Твиттер профил Мој Фацебоок профил е-маил Мој Линкедин профил

О аутору

Ја сам Ховард Стееле, оснивач и главни уредник овог вебсајта. Са преко 10 година израде веба знам колико овај задатак може бити компликован и напоран за не-ИТ особу. Не можете одлучити коју услугу одабрати? Слободно ме питате за савет. Само опишите потребе ваше веб странице и радо ћу вам помоћи.

Почетна »Поређења» уЦоз и ВордПресс

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me