уЦоз вс Вик

уЦоз вс Вик

уЦоз и Вик су два популарна и направљена од стране веб страница која уживају популарност милионима корисника широм света.

Системи су се истакли захваљујући свом напредном и савременом приступу прилагођавању дизајна, прилагодљивим шаблонима и свестраности функција које доприносе брзом и ефикасном процесу развоја веба.

Кратки снимак:

уЦозуЦоз – један је од најстаријих вишенаменских произвођача веб страница, који добро функционира за почетнике и стручњаке за веб дизајн. Систем има модуларну структуру и омогућава покретање квалитетних пројеката испочетка без укључивања кодирања. уЦоз.цом

ВикВик је светски популаран све-у-један веб девелопер, који не захтева никакву презентацију као један од најбољих представника нише за веб дизајн. Платформа се може похвалити мочним сетом функција, одзивним дизајном и флексибилношћу развоја веб локација. То омогућава корисницима да започну професионалне пројекте у које треба уложити време и труд. Вик.цом

уЦоз и Вик држе водеће позиције у рејтингу најбољих произвођача веб сајтова, али сваки сервис користи индивидуални приступ процесу израде веб локација. Који од њих превладава од свог конкурента и да ли је могуће дати предност једној услузи изнад друге? Придружите нам се откривајући предности и недостатке сваке платформе како бисте донијели информисану одлуку.

1. Једноставност употребе

 • уЦоз. Градитељ веб страница је вишенаменски алат, што значи да се може користити за буквално покретање свих врста веб локација. Систем се, међутим, углавном користи за решавање сложених задатака веб дизајна, као што су израда форума са пуним карактеристикама, блогова, вести портала, пословних пројеката, веб локација државних и образовних институција, као и интернетских продавница. То, међутим, не значи да не можете да креирате једноставније пројекте са системом.

  уЦоз

  уЦоз омогућава креирање портфолија, одредишних страница, промо веб страница и других таквих пројеката. Овако обимно подручје примене углавном се објашњава модуларном структуром система. Одабиром и интеграцијом свестраних модула можете лако достићи циљеве веб дизајна, пружајући својим пројектима потребну специјализацију.

  Сам процес пријаве на услугу није само брз, већ је и згодан и једноставан. Само испуните регистрацијски образац или користите уИД функцију да бисте се придружили платформи. Након што доставите све потребне податке, бићете преусмерени на колекцију шаблона, где ћете морати да одаберете дизајн који ћете даље прилагодити. Да бисте то учинили, додатно ће вам се понудити да означите оне модуле које желите да видите на веб локацији. Изгледа једноставно, зар не? Заправо, уЦоз је заиста прилично једноставан, мада ће можда требати времена да се навикнемо на контролну таблу, структуру, функционалност и приступ веб дизајну.

 • Вик. Ово је далеко један од најпопуларнијих стваралаца веб локација који се издваја из масе због своје импресивне једноставности и практичности. Ово је скоро идеална опција за креативне људе и привреднике. Систем одлично функционише када је у питању стварање малих, визуелно привлачних и функционалних веб локација без превише страница. То су блогови, портфељи, пословне веб странице, одредишне странице, промотивне веб странице као и дугачки трагови. Могуће је и покретање малих и средњих веб продавница помоћу платформе, али ако планирате набавити веб продавницу већег обима, онда има смисла наставити потрагу за градитељ веб страница усмерен на нишу.

  Вик-ов стандардни уредник

  Градитељ веб страница ће се свидети свима који желе да покрену невероватне веб странице које могу да створе утисак на кориснике. Користи едитор за превлачење и испуштање који подржава уређивање у линији, осигуравајући најбоље искуство ВИСИВИГ веб дизајна. Вик је систем превлачења и испуштања, што омогућава постављање елемената веб странице у било који део веб странице како би се створио индивидуални дизајн веб локације.

  Платформа користи приступ „апсолутног позиционирања“ када веб локација нема фиксну структуру. Ово је добро за уређивање веб локација, али то не дозвољава пребацивање између предложака током процеса развоја веб локације. То понекад није баш прикладно, посебно за новорођенче.

уЦоз вс Вик. Вик се дефинитивно издваја из мноштва у погледу једноставности. Нуди једноставан и разумљив процес регистрације, као и интуитиван и погодан приступ веб дизајну. Новопечени људи и професионалци могу подједнако савладати и користити систем без укључења.

2. Скуп значајки и флексибилност

 • уЦоз. Систем је потпуно опремљен, што значи да нуди напредну функционалност. Углавном се реализује путем интеграције модула, што позитивно утиче на сам процес веб дизајна као и на готов пројекат. Ова функција омогућава формирање јасног изгледа веб локације, док ће његова функционалност бити одређена бројем и врстом интегрисаних виџета.

  уЦоз ЦонтролПанел

  Овде је све потребно за покретање и управљање професионалним веб страницама. Овде је скуп модула опсежан. Они укључују Каталог сајтова, огласну плочу, најчешћа питања, тестове, Есхоп, издавач друштвених медија, уређивач страница, форум, блог, каталог сајтова, књигу гостију и каталог фотографија да споменемо неке.

  Можете пронаћи потребан модул или поставке да бисте довршили задатке. Много пажње се овде посвећује промоцији веб локација. Постоји посебан СЕО модул који ће омогућити постављање промотивних кампања (контекст, интерна оптимизација, изградња веза итд.). Сваки модул долази са својим подешавањима и поставља се насумично: све изгледа централизовано, згодно и без проблема. Можете користити онолико функционалних алата колико је потребно. Остало се може оставити неактивизовано да би се поједноставио рад.

  уЦоз еЦоммерце функционалност је на врхунском нивоу и може се реализовати интегрисањем одговарајућег уСхоп модула, који је заправо готова дигитална продавница. Без обзира да ли планирате да покренете веб продавницу, промовишете своју робу или услуге, нудите артикле на продају итд., То лако можете учинити, користећи напредне функције еЦоммерцеа произвођача веб локације.

  уСхоп модул долази са снажним системом управљања производима, који вам омогућава да креирате и прилагођавате категорије, увозите / извозите производе понуђене на продају, додајете описе и параметре итд. Такође је могуће управљати наруџбама купаца, пратити продају и перформансе веб продавница у целини као и да одаберете опције плаћања / отпреме. Поред тога, систем нуди могућност постављања ССЛ сертификата на инструмент табли, што је постало неопходно за трговање платформама (сигурност личних података корисника, ефекат рангирања претраживача итд.).

  Све у свему, уЦоз по свом формату и пруженим могућностима више подсећа на ЦМС него градитељи веб локација. Ово је апсолутно универзалан систем, који задовољава све потребе и омогућава постизање било каквог резултата. Сасвим је једноставно и има дубоку суштину.

 • Вик. Овај врхунски градитељ веб локација са визуелним уређивачем може понудити много више опција него било који други производ ове класе. Подржава функцију превлачења-испуштања као и комбинације пречица. Можете брзо да прелазите између елемената, додајете их, уређујете, копирате, бришете итд. Дакле, овде постоји све што вам може бити потребно за довршавање било ког задатка.

  Вик Едитор

  Вик се издваја из мноштва због могућности уређивања. Тако искусни корисници могу да уређују своје веб локације помоћу стандардног Вик Едитора. Да би то учинили, они ће морати да одаберу један од расположивих предложака и прилагоде га користећи сет алата који систем нуди. Сва извршена измена се одмах приказују у прозору за преглед на контролној табли. Новопечени људи, са своје стране, могу да одлуче да их користе напредни Вик АДИ алат. Ово је представљено на основу Артифициал Десигн Интеллигенце, што идеално одговара потребама корисника који тек чине прве кораке у веб дизајну. Вик АДИ аутоматски креира веб локације на основу информација које корисници доставе на његов захтев.

  Вик такође броји моћне функције за блогање и е-трговину. Систем омогућава креирање и ажурирање блогова и малих продавница малих и средњих величина. Постоје одређене шаблоне које можете одабрати за дизајн ове или оне веб локације, као и више интегрисаних алата и опција прилагођавања дизајна. Поред тога, градитељ веб локација познат је по свом СЕО чаробњаку који омогућава постављање параметара за оптимизацију претраживања. Оно што можете да учините на побољшању СЕО позиција на вашој веб локацији је да попуњавате и уређујете мета ознаке за све странице, делите постове на друштвеним мрежама, постављате УРЛ-ове прилагођене људима, додајете Гоогле мапе, интегришете и контролишете Гоогле Аналитицс итд..

  Апп Маркет је још један нагласак градитеља веб страница. Ово је најбоље одредиште за сваког веб дизајнера, који тренутно ради на изради веб страница и жели да повећа перформансе веб странице. Видгети и додаци који су доступни у систему су бесплатни и плаћени, а на вама је да одаберете оне који заправо одговарају вашим потребама и специјализацији пројекта, било да је то веб локација ресторана, пословни пројекат, портфељ, форум или нешто друго.

  Осим за почетнике, Вик такође има много тога за понудити стручњаке за веб дизајн. Његово Цорвид функција омогућава употребу напредне отворене развојне платформе за креирање професионалних веб апликација без икаквих вештина кодирања. Власници предузећа, са своје стране, могу добити приступ Успон помоћу Вик алата. Ово је свеобухватно пословно решење које садржи око 20 производа потребних за ефикасан и брз раст пословања.

уЦос вс Вик. Када је у питању функционални аспект, оба градитеља веб локација могу много да понуде. Иако уЦоз омогућава постизање високог крајњег резултата путем интеграције модула, Вик омогућава употребу блокова садржаја, могућности уређивања, видгета и додатака на Апп Маркету, алата или веб дизајнера и пуно других функционалних функција. У том погледу, Вик делује убедљивије од уЦоз-а.

3. Дизајни

уЦозВик
Број тема:300+500+
Промјена теме:&# к2714; ДА✘ НЕ
Висуал Едитор:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Едитор кода:&# к2714; ДА✘ НЕ
Оптимизовани за мобилне уређаје:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
 • уЦоз. Градитељ веб страница нуди много образаца. Квалитет дизајна интегрисаног система није на највишем нивоу, али то није проблем. Уз то, градитељ веб страница омогућава приступ свом импресивном и обимном тржишту које има квалитетне и професионалне изглед и шаблоне, који изгледају заиста у тренду и модерни. Сви дизајни су сортирани према индустријама којима припадају, укључујући храну, уметност, одредишне странице, аутомобиле, ресторан и многе друге. Оно што бисте требали знати, међутим, је да су ови дизајни плаћени, али њихова цијена је минимална – креће се између 5 и 30 УСД по предлошку.

  уЦоз вс Вик

  Да би одабрани дизајни добили персонализовани изглед, уЦоз омогућава уређивање кода. Без обзира који одељак или категорија веб локације планирате да побољшате, можете приступити његовом коду и тамо извршити потребне измене. Штавише, сваки модул такође садржи елементе и блокове који могу да се уређују, што је само по себи предност.

 • Вик. Систем заиста заслужује посебну пажњу због импресивне, свестране и богате колекције шаблона. Стручњаци се слажу са чињеницом да је ово најневероватнији сет дизајна доступних у савременој индустрији веб развоја. Од данас, број интегрисаних тема прелази 550 и наставља да расте са сваком наредном годином.

  Све Вик предлошке су подразумевано одговарају и оне су такође 100% прилагодљиве. Дизајни су подељени у теме засноване на областима специјализације којима припадају. Поред тога, можете одабрати потпуно празан предложак да бисте га прилагодили испочетка. Имајте на уму да бисте требали бити веома опрезни приликом доношења избора, јер Вик не нуди опцију за промјену шаблона због горе описане апсолутне позиционирања..

  Вик предлошци

  Када је ријеч о аспекту дизајна, много се пажње посвећује квалитету шаблона и могућностима прилагођавања. Можете да направите задивљујуће веб странице са пуно дизајнерских елемената. Предлошци се уређују са неколико кликова мишем. Само одаберите било који елемент и превуците га да бисте добили жељени дизајн.

  Вик нуди пуно виџета. Постоје различити ефекти, сјајан уређивач фотографија који омогућава уређивање фотографија пре објаве, позадинске видео, анимације и опције интеграције кинографских снимака, што може довести вашу веб страницу на потпуно нови ниво.

уЦоз вс Вик. Шаблоне Вик-а су невероватне, али не можете их пребацивати, док уЦоз шаблоне можете било када мењати. Штавише, можете чак креирати и свој јединствени шаблон и користити га за своју веб локацију. Градитељ веб страница осигурава крајњу слободу у прилагођавању дизајна и, самим тим, је ван било каквог поређења.

4. Корисничка подршка

 • уЦоз. уЦоз је снажан, динамичан Форум заједнице где можете да нађете подршку када вам је најпотребнија. Постоји такође детаљан приручник – уЦоз Израда веб страница. Градитељ веб страница такође има блог, на коме редовно објављују ажурирања система и друге сродне информације. За хитне случајеве постоји систем карата који је доступан у бесплатним и плаћеним варијантама. Припремите се да може потрајати око 24 сата да би се искористила подршка из система карата. Још један недостатак услуге подршке је што систему дефинитивно недостаје Ливе Цхат као и телефонска помоћ која корисницима омогућава да реше хитне проблеме са којима се могу сусрести..
 • Вик. Ако се суочите са било каквим потешкоћама у коришћењу Вика, посетите њихов форум или центар за подршку који садржи мноштво корисних информација: видео туторијали, често постављана питања и друге везе. Такође можете контактирати њихову подршку путем е-поште. Градитељ веб страница такође има корисничко сучеље с пуно савета, упитника и упита који помажу у разумевању импликације свих елемената надзорне табле.

уЦоз вс Вик. У овом делу поређења, Вик нуди више могућности. Опције корисничке подршке су свестраније и корисније. Градитељ веб страница има импресиван центар за учење који садржи мноштво корисних медија како би се новобеђенцима помогло да почну да раде без стреса. Корисници такође могу ступити у контакт са тимом за подршку путем е-поште да би на њихова питања добили одговоре од професионалаца у систему.

5. Политика цена

уЦозВик
Опције цена:&# к2714; Минимално ($ 2,99 / месец);
&# к2714; Основни ($ 5,99 / месечно);
&# к2714; Оптимално ($ 7,99 / месечно);
&# к2714; Максимално ($ 15.99 / месечно);
&# к2714; Продавница ($ 9.99 / месечно).
Стандардни планови:
&# к2714; Цомбо ($ 13 / месечно);
&# к2714; Неограничено ($ 17 / месечно);
&# к2714; Про ($ 22 / месечно);
&# к2714; ВИП ($ 39).

е-трговина / пословни планови ::
&# к2714; Бусинесс Басиц ($ 23 / месец);
&# к2714; Бусинесс Унлимитед ($ 27 / месечно);
&# к2714; Пословни ВИП ($ 49 / месец);
&# к2714; Ентерприсе (500 УСД).

Карактеристике:&# к2714; Бесплатно је;
&# к2714; СЕО алати;
&# к2714; Мобиле Темплатес;
&# к2714; Модул Интернет продавнице.
&# к2714; Стандардни и пословни / е-цоммерце планови;
&# к2714; Преко 500 професионалних шаблона;
&# к2714; Јака е-трговина;
&# к2714; Неограничена пропусност.
 • уЦоз. Градитељ веб страница нуди 4 плана који долазе са свестраним могућностима заснованим на потребама вашег веб дизајна. Систем има бесплатну верзију која долази са прилагођеним системским доменом, додатним огласима и ограниченим простором на диску (Само 400МБ). Одлично делује само за тестирање скупа функција система, али да бисте добили приступ напредним функцијама, мораћете да надоградите на једну од плаћених опција. Они укључују основне, оптималне, максималне и продајне планове. Потоњи је најбољи избор за покретање и управљање пројектима е-трговине.

  уЦоз бесплатно уклања свој огласни натпис за некомерцијалне организације. Добићете комплетну функционалност, осим интернетске продавнице, без икаквог новца и ограничења. Само напишите упит техничкој подршци да бисте искористили ову корист.

 • Вик. Платформа нуди одвојене планове за стандардне веб странице као и за е-трговину / пословне пројекте. Омогућује тестирање интегрисаног скупа функција помоћу бесплатног плана, који никада не истиче, без икаквих трошкова. Међутим, када одлучите да развијете свој пројекат, нећете ићи без надоградње на једну од плаћених претплата. Стандардни Вик планови укључују Цомбо, Унлимитед, Про и ВИП. е-трговина / пословни планови заузврат обухватају Бусинесс Басиц, Бусинесс Унлимитед, Бусинесс ВИП и Ентерприсе.

  Сви Вик планови обухватају могућност прихватања плаћања на мрежи, повећани простор за складиштење, разне начине плаћања, везу са прилагођеним доменом, одсуство Вик огласа и друге кључне карактеристике. Какав год план да се бавите, биће 100% провизија без накнаде, што такође има много значаја за власнике предузећа. Оно што је важно, градитељ веб страница често уводи попусте, бонусе и посебне понуде које вам омогућавају да уштедите велику, одлучујући се за Вик претплате.

уЦоз вс Вик. У погледу цене, оба произвођача веб сајтова вреде улагања. уЦоз омогућава бесплатно повезивање прилагођених домена без потребе за надоградњом налога. Вик заузврат нуди опсежнији опсег цена за цене. Омогућује вам одабир планова за стандардне веб странице и пословне пројекте, омогућавајући одабир најбоље опције уз услове који највише одговарају вашем веб дизајну.

Суштина

УЦоз и Вик су реномирани, добро етаблирани брендови у индустрији веб издаваштва. Градитељи веб страница омогућавају покретање и ефикасно управљање различитим врстама пројеката, обезбеђујући једноставно, интуитивно и функционално искуство у изради веб страница.

уЦозуЦоз – је бесплатни програм за израду веб локација, који је познат по својој модуларној структури, опсежним опцијама за прилагођавање дизајна, приступачности и свестраности интегрисаних и предложака трећих страна. Систем такође омогућава уређивање кода, што вам омогућава да креирате индивидуални дизајн веб локација. уЦоз.цом

ВикВик је најпопуларнији градитељ веб локација, који је стекао велику нишу репутацију захваљујући невероватној колекцији професионалних респонзивних и прилагодљивих предложака, напредном уређивању веб локација на АИ, богатим апликацијама МАркет и другим врхунским функцијама које га издвајају публика. Вик.цом

Који градитељ веб страница може да се сматра победником поређења? Преглед је показао да су оба система вредна пажње. Није ни чудо што су укључене у листу најбољих алата за израду веб локација који су доступни тамо. Подобно дјелују за првотимце и веб стручњаке. Само размотрите да ваш тренутни веб дизајн треба да одабере програмера веб локације који им највише одговара.

уЦоз вс Вик: Упоредни графикон

уЦозВик
1. Једноставност8 од 1010 од 10
2. Карактеристике10 од 1010 од 10
3. Дизајн8 од 109 од 10
4. Подршка9 од 1010 од 10
5. Цене10 од 1010 од 10
Укупно:9,0 од 1010,0 од 10
Пробајте сада Пробајте сада
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me