Пинегров вс Вебфлов

Пинегров вс Вебфлов


Када је у питању израда веб страница, корисници се често суочавају са истим проблемом – избором правог алата за прављење веба. Будући да је толико њих доступно на вебу, ово постаје прави изазов, посебно за првотимце.

Пинегров и Вебфлов су два система веб дизајна, који нуде исту прилику – да покрену веб локације оптерећене функцијама које се разликују у нивоу сложености и области специјализације..

Кратки снимак:

ПинегровПинегров – је напредни веб уредник за радне површине дизајниран за Виндовс, Линук и Мац. Омогућава вам израду веб локација за Боотстрап, ВордПресс и Фоундатион са уређивањем више страница уживо, СААС & ЦСС стајлинг, ЦСС Грид едитор и остали моћни алати и технологије који омогућавају постизање високих крајњих резултата. Пинегров

ВебфловВебфлов – савремени је произвођач веб локација у облаку, који се издваја из масе због своје функционалности, флексибилности и угледности. Систем долази са компликованом командном таблом која га чини сличним савремени ЦМС па је за то потребно правилно свладавање детаљног истраживања. Вебфлов

Пинегров и Вебфлов користе различите приступе процесу израде веб страница. Они се такође разликују по скуповима значајки, обиљу алата за прилагођавање дизајна и резултатима које дугорочно осигуравају. Која од ових услуга је, међутим, лидер у поређењу? Који од њих може пружити већу флексибилност и креативну слободу? Прочитајте да сазнате даље у нашој даљњој.

1. Једноставност употребе

 • Пинегров. Ово је градитељ веб локација за десктоп рачунаре, који може да отвори и сачува стандардне ЦСС и ХТМЛ датотеке. Софтвер захтева преузимање и инсталацију да би се користили у корист, али му није потребно дуго да се систем покрене. Међутим, корисници који ће први пут сматрати систем компликованим због своје контролне табле. Ствар је у томе што градитељ веб локација обилује подешавањима, алатима, функцијама и опцијама које треба користити за покретање и управљање веб локацијама.

  Прилагодба странице Пинегров

  Када дођете до контролне табле, наићи ћете на више алата за прилагођавање дизајна, одељка и категорија које морате прегледати да бисте прилагодили изглед веб локације, поставке визуелне привлачности и функционалности. Пинегров захтева познавање основа ЦСС-а и ХТМЛ-а и на тај начин углавном циља професионалне веб програмере.

  Оно што је важно, можете да сачувате пројекат, који је у фази израде, како бисте и даље радили на њему. Да бисте то учинили, мораћете да одаберете назив пројекта, отворите га и затим уредите. Пинегров се може користити заједно са другим алатима за веб развој, што повећава ваше шансе за добијање потпуно јединственог персонализованог дизајна. Још једна предност је што систем омогућава дизајнирање веб локација ван мреже, што елиминише потребу за ослањањем на интернетску везу.

 • Вебфлов. Градитељ веб страница није најједноставнија платформа можете пронаћи на вебу. Међутим, нуди једноставан и једноставан процес пријаве који траје само неколико минута. Само наведите податке за пријаву да бисте били преусмерени на контролну таблу система да бисте започели рад на развоју вашег пројекта.

  Вебфлов Едитор

  Чим стигнете на управљачку плочу, моћи ћете одабрати предложак и приступити његовом прилагођавању. Овде ћете морати да бирате између више алата, функција и опција да бисте пројекту омогућили врхунски дизајн и напредну функционалност. Имајте на уму да почетнике можда помало збуњује сложеност контролне табле и обиље функција или алата који ће морати да одаберу.

  У том погледу, систем изгледа помало засићен и, самим тим, компликован. Зато можемо закључити да Вебфлов углавном циља професионалне веб програмере, који су већ имали одређену стручност у веб дизајну. Поред тога, систему ће бити потребно знање програмирања како би ваш пројект имао персонализовани изглед.

Пинегров вс Вебфлов. Оба система су прилично компликована за оне кориснике који раније нису имали експертизу веб дизајна. Тешко их је назвати корисничким због многих алата и функција које ће корисници морати да савладају. Ипак, Вебфлов је и даље пожељније решење када је реч о једноставности коришћења, јер је алат за прављење веб страница једноставнији за истраживање и управљање амбијентом у поређењу са конкурентом на рачунару..

2. Скуп значајки и флексибилност

 • Пинегров. Ако често сарађујете са њима ВордПресс теме, ХТМЛ странице, пројекти Фоундатион и Боотстрап, а затим Пинегров је један од неопходних алата у вашој колекцији. Ево зашто. Уређивач веб страница убрзава процес израде ХТМЛ веб локација помоћу алата за визуелно напајање намењених додавању, уређивању, дуплирању и брисању ХТМЛ елемената. У ту сврху, систем вам омогућава да одаберете и користите такве алате као што су Понављач, Смарт Драг&Испуштање, библиотеке страница, уређивач кода страница, уметање елемената и још много тога.

  Пинегров Ревиев

  Пинегров је такође познат по свом моћном алату за интеракције. Систем се може похвалити моћним визуелним уређивачем који се користи за дизајнирање веб интеракција и анимација помоћу композитора за интеракцију и потпуно опремљеног уређивача временских линија за анимацију. Алат вам омогућава да дизајнирате анимиране сцене помицања и додате прилагођену интеракцију било којем елементу веб странице. Такође нуди сет готових унапред припремљених анимација које се могу применити за креирање брзих интеракција.

  Међу Пинегров производима има смисла споменути самостални Веб Едитор, Веб Едитор са ВордПресс Буилдером тема, Конвертер тема за ВордПресс, Пинегров Снапсхотс и још много тога. Софтвер се такође испоручује са ЦСС Грид Едитором опште намене.

  Пинегров ПРО је још једна карактеристика која омогућава да се градитељ веб страница издвоји из гомиле, што вам омогућава да убрзате процес веб дизајна коришћењем паметних функција, као што су мастер странице, које вам омогућавају да дефинишете предлошке пројеката. Пинегров ПРО вам такође омогућава креирајте квалитетне ВордПресс шаблоне брзо и са максималном ефикасношћу. Систем вам омогућава да веб странице креирате и креирате одзивне веб странице од почетка. Бићете у могућности да уређујете садржај на страници, дизајнирате одломке кода, сарађујете са другим програмерима итд.

 • Вебфлов. Када упоређујете систем са професионалним услугама веб дизајна попут Адобе Мусе, Дреамвеавер или Мобирисе, не можемо само да подвучемо да је систем познат по широком скупу функција, обиљу алата за прилагођавање дизајна и више елемената. Они чине да сервис превлада над бројним конкурентима. Када први пут истражите систем, приметићете да је препун функција и алата које можете одабрати и користити за дизајнирање врхунског пројекта. У том је погледу Вебфлов сличан Системи за управљање садржајем (не узимајте у обзир специјализоване визуелне додатке као Елементор).

  Вебфлов обилује функцијама које омогућавају креирање професионалних пројеката. Систем нуди могућност уређивања веб страница коришћењем интегрисаног ХТМЛ / ЦСС уређивача. Такође нуди флексибилне алате за блогање, веб промоцију и маркетиншке алате. Интегрисање веб тока са светски популарним софтверским програмима попут Адобе Еффецтс, Запиер, Лоттие итд. Доприноси једноставном, практичном и дубоком прилагођавању веб страница и његовом даљем учинку.

  Једна од карактеристика која Вебфлов чини вредним избором за милионе програмера веб страница је његов интегрисани еЦоммерце мотор. Градитељ веб страница омогућава постављање функционалних малих и средњих веб продавница које се разликују по сложености, величини и аспектима дизајна. Њихова функционалност, међутим, ограничена је скупом функција платформе која није усмерена само на аспект е-трговине. Ако желите да дизајнирате флексибилнију интернетску продавницу са значајним карактеристикама, онда има смисла одабрати једну од алтернатива Вебфлов-а као што је Квадратни простор, на пример, или другим специјализованим системима попут Схопифи да извучете максимум из свог комплета функција е-трговине. У случају да не намеравате покренути функционални пројекат е-трговине, Вебфлов ће можда бити прилично добар систем.

  Вебфлов е-трговина

  Платформа омогућава интегрисање корпе за куповину, креирање и ажурирање галерија производа, увођење посебних понуда и попуста, прилагођавање података о отпреми, порезу и плаћању итд. Такође је могуће похранити податке о купцима да бисте их даље користили у маркетиншке сврхе и промоцију веб локација. Поред тога, власници веб локација могу да користе могућности интеграције Лигхтбок-а, истовремено стварајући видео и фото галерије како би повећали стопе ангажовања и задржавања корисника..

Пинегров вс Вебфлов. Када је реч о питању функционалности, Вебфлов дефинитивно превладава над својим конкурентом. Израђивач веб страница обухвата више алата и функција за прилагођавање дизајна који доприносе брзом и ефикасном процесу веб дизајна. Систем омогућава креирање свих врста пројеката, без обзира на њихову сложеност, величину и нишну специјализацију. Пинегров има ограничен скуп функција и углавном је усмерен на прилагођавање веб страница популарним платформама.

3. Дизајни

Табела упоређивања дизајна

ПинегровВебфлов
Број тема:0200
Увоз теме:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Висуал Едитор:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Уређивање ЦСС кода:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Нацрт са одзивом:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
 • Пинегров. Систем не нуди интегрисане теме, али омогућава избор између неколико опција за креирање веб локација. Могуће је израдити веб странице директно од нуле или уредити постојеће пројекте. Систем има све што би кориснику било потребно за покретање и прилагођавање пројеката, укључујући више напредних оквира и ЦМС алата, могућности уређивања ХТМЛ-а, библиотеке компоненти веб странице и још много тога.

  Корисници могу брзо да исмијавају странице веб страница како би могли даље да дуплирају и експериментишу са свестраним изгледима. Примена ЦСС променљивих и напредне функције веб дизајна доприносе развоју високо прилагодљивих и персонализованих пројеката. Веб странице креиране помоћу Пинегров-а реагирају са пуно стилова који се одражавају у реалном времену на свим страницама током процеса креирања веб локације..

  Пинегров шаблони и дизајн

  Пинегров омогућава одабир и отварање спољних образаца које корисник може даље уређивати и прилагођавати својим садржајем и медијским датотекама. Ово вам омогућава да видите да ли вам одабрана тема добро одговара или не од самог почетка. Оно што требате да испробате неку тему је да отворите веб страницу коју пронађете на вебу (нема потребе да је купујете или преузимате), користите дугме за преглед / демо да бисте га отворили у прегледачу, добили његов УРЛ и почели да га прилагођавате, поигравајући се са више функција и алата. Можете сачувати измене током процеса веб развоја да не бисте изгубили резултат.

  Осим опсежних опција за прилагођавање дизајна, Пинегров омогућава и тимски рад. Омогућује употребу стандардних алата за контролу извора, као што је Гит, на пример, за напредно управљање кодом и тимску сарадњу.

 • Вебфлов. Само као Вик, градитељ веб страница има једну од најопсежнијих и најимпресивнијих колекција шаблона. Све теме Вебфлов-а подразумевано су одговарајуће и све одликује висок квалитет и професионалан дизајн. Погледајте само разноврсну и богату колекцију примери веб локација да бисте били сигурни да је систем заиста вредан пажње.

  Вебфлов Темплатес

  Тренутно систем нуди више од 200 професионалних тема и програмери веб локација не планирају да се зауставе на овом достигнућу. Они и даље раде на стварању врхунских предложака Вебфлов-а који се могу прилагодити дугорочно јединственим веб локацијама. Градитељ веб страница има бесплатне и плаћене шаблоне. Стручњаци, међутим, подвлаче да међу њима не постоје уочљиве разлике. Да будемо прецизни, можете бирати између 30 бесплатних тема и пуно плаћених. Цена премиум дизајна се креће између 24 и 79 долара.

  Ако нисте сигурни у дизајн који ћете изабрати, постоји прилика да активирате режим прегледа да бисте погледали његове детаље. Коначно, алат за прављење веб страница омогућава вам да прилагодите готову тему апсолутно испочетка и да јој дате персонализовани изглед.

Пинегров вс Вебфлов. Иако Пинегров не нуди интегрисану колекцију образаца и омогућава избор спољних тема за прилагођавање, Вебфлов нуди опсежан и импресиван скуп респонзивних бесплатних тема. Ово је погодније, сигурно и штеди време већини корисника система.

4. Корисничка подршка

 • Пинегров. Као софтвер за радну површину, Пинегров не нуди било какву подршку за подршку путем четова, Скипеа или популарних порука. Уместо тога, систем има прилично леп и информативан центар за помоћ, где се може прочитати документација која се односи на систем и упутства за употребу и гледати видео туторијале. Постоји и прилика да посетите Форум заједнице или прегледате одељак ФАК да бисте пронашли одговоре на најраспрострањенија питања. Почетници могу добити додатну подршку од Пинегров тима – могу искористити приступ Водичу за почетнике где ће брзо пронаћи увод у систем и његове основе.

  Корисничка подршка Пинегров-а

  Софтвер такође омогућава придруживање њиховој супер пријатељској заједници на Слацк-у и праћење најновијег производа ажурираног на Твиттеру и другим друштвеним мрежама. Ако је остало још било каквих питања или се суочите са проблемима које не можете сами решити, Пинегров вам дозвољава да се обратите њиховом тиму за подршку путем поште. Професионални асистенти ће вам пружити све потребне информације о Пинегров функцијама, нијансама лиценцирања / наплате или свим осталим аспектима које желите да утврдите..

 • Вебфлов. Корисничка подршка је још један разлог давања предности програмеру веб локације. Да ли желите сазнати како се пребацити са Вебфлов-а, прилагодити изабрани предложак или извршити потребна подешавања пројекта, систем ће вам пружити све врсте професионалне и правовремене помоћи. Постоји моћна база знања са пуно текстуалних водича и видео водича, као и индивидуална корисничка подршка. Ово последње обезбеђују најбољи системски стручњаци, који ће нестрпљиво помоћи својим клијентима да пронађу одговоре на сва питања која се тичу функционалности система. Индивидуална подршка реализује се путем ливе цхат и асистенције путем е-поште. Ове опције су доступне 24/7.

  Слично томе Вебидо и пуно других популарних програмера веб страница, Вебфлов је углавном усмерен на потребе професионалних веб програмера уместо почетника. То је објашњено сложеношћу израде веб страница и јединственим приступом веб дизајну. У исто време, систем обраћа пажњу на образовни аспект, пружајући прилику за стицање дубоког знања у одељку за Вебфлов универзитет.

Пинегров вс Вебфлов. Када је у питању аспект корисничке подршке, оба система нуде квалификовану корисничку помоћ. Међутим, Вебфлов превладава над Пинегров-ом због могућности добијања подршке за цхат уживо, што је битно за све кориснике система, који очекују да ће квалитетни резултат постићи у што краћем року без потребе да чекају системски одговор.

5. Политика цена

ВебфловПинегров
Опције цена:&# к2714; Планови сајтова:
Веб сајт
(Основних $ 12 / месечно, ЦМС $ 16 / месечно,
Посао 36 долара месечно
) и
е-трговина (Стандардни $ 29 / месечно, Плус $ 74 / месечно, Адванцед $ 212 / месечно);
&# к2714; Планови налога:
Појединац
(Бесплатно 0 / месечно, Лите $ 16 / месечно,
Про $ 35 / месечно
) и
Тим (Тим $ 29 / месечно, Ентерприсе $ 74 / месечно).
&# к2714; Личне лиценце: Пинегров Про са интеракцијама (99 УСД годишње)
и Пинегров Про са интеракцијама и ВордПресс-ом (149 УСД годишње)
или 99 УСД / лиценцу за Пинегров Про план и 149 УСД / лиценцу
за Пинегров Про са ВордПресс планом са годишњом уплатом;
&# к2714; Лиценце компаније: Пинегров Про са интеракцијама (179 УСД годишње)
и Пинегров Про са интеракцијама и ВордПресс-ом (259 УСД годишње)
или $ 179 / лиценцу за Пинегров Про план и 259 УСД / лиценцу
за Пинегров Про са ВордПресс планом са годишњом уплатом;
&# к2714; Студентске и непрофитне лиценце:
Стандардна претплата ($ 25 / лиценца),
Пинегров Про план ($ 49 / лиценца)
и Пинегров Про са ВордПресс-ом ($ 63 / лиценца).
Карактеристике:&# к2714; Бесплатни план;
&# к2714; ЦМС;
&# к2714; Неограничено хостинг;
&# к2714; Клијентско рјешење за наплату.
&# к2714; 30-дневна гаранција поврата новца;
&# к2714; Подршка и пријатељска заједница;
&# к2714; Бесплатна ажурирања;
&# к2714; Мора имати сет алата.

 • Пинегров. Софтвер нуди неколико издања и планове плаћања како би се удовољило свестраним потребама корисника. Корисници тренутно могу бирати између личних, компанијских и студентских лиценци.

  Пинегров планови и цене

  Личне лиценце добро раде за фрееланцере и појединце. Они обухватају две врсте планова: Пинегров Про са интеракцијама (99 УСД годишње) и Пинегров Про са интеракцијама и ВордПресс-ом (149 УСД годишње). Ако се одлучите за једнократну уплату, добићете одговарајуће планове без интеракција. Њихова цена представљаће 99 УСД / лиценцу за Пинегров Про план и 149 УСД / лиценцу за Пинегров Про са ВордПресс планом.

  Лиценце предузећа су одличне за организације и предузећа. Такође укључују две врсте планова: Пинегров Про витх Интерацтионс (179 УСД годишње) и Пинегров Про са интеракцијама и ВордПресс-ом (259 УСД годишње). Ако желите да извршите једнократну уплату, добићете одговарајуће планове без интеракција. Њихова цена ће чинити 179 УСД / лиценцу за Пинегров Про план и 259 УСД / лиценцу за Пинегров Про са ВордПресс планом.

  Ученик & Непрофитне лиценце су достојно рјешење за студенте, непрофитне организације и наставнике. За ове категорије корисника систем омогућава коришћење његових карактеристика за само половину цене. Могуће је одабрати један од три плана: Стандардна претплата ($ 25 / лиценца), Пинегров Про план ($ 49 / лиценца) и Пинегров Про са ВордПрессом ($ 63 / лиценца).

  Који год да планирате, систем нуди 30-дневну гаранцију поврата новца, уколико одлучите да из неког разлога откажете претплату..

 • Вебфлов. Слично популарном Алтернатива за Вебфлов, градитељ веб страница следи згодан и погодан фреемиум модел. То значи да има бесплатан непрестани план који долази са функционалним ограничењима и неколико плаћених претплата које покривају различите свестране потребе корисника.

  Што се тиче плаћених планова, Вебфлов има две велике групе претплате. Они укључују СИте и планове налога. Сваки од ових планова заузврат спада у још две групе претплате. Ово су претплате за веб локацију и е-трговину за планове веб локација као и појединачне и тимске претплате за планове налога. Али то није то Ови планови су такође представљени са неколико других решења о ценама. Уз то, градитељ веб страница има индивидуалну понуду за слободњаке. Они добијају шансу да користе решење за наплату клијента, што не подразумева плаћање за коришћење система, али ипак пружа могућност да се с клијентом суоче са особом, разговарајући о цени за сваки пројекат појединачно.

Вебфлов вс Пинегров. Што се тиче ценовне политике, Пинегров нуди повољне планове за различите категорије корисника. Постоји могућност избора планова са / без интеракција као и најпожељнија опција за цене (било годишње или по лиценци). Међутим, цене Пинегров-а су и даље изнад просека. Вебфлов, са своје стране, нуди свестранију и флексибилнију политику цена са неколико група планова које корисници могу одабрати на основу својих потреба. Цена планова је умерена, што се свидјело већем броју корисника.

Суштина

Пинегров и Вебфлов су две потпуно различите услуге веб зграде, које служе различитим циљевима и циљају различите категорије корисника. Избор између система, према томе, треба да зависи од више фактора, наиме од врсте веб странице коју планирате да покренете, свести о вашем веб дизајну, времена / напора / буџета који сте спремни да уложите у пројекат.

ПинегровПинегров – је десктоп апликација која се користи за креирање веб локација за Боотстрап, ВордПресс и Фоундатион. Долази са јединственим сетом функција потребним за креирање и уређивање професионалних веб страница. Укључују ливе ЦСС опције за стилизовање, широк спектар компоненти Фоундатион и Боотстрап, ВордПресс буилдер тема, напредни алат за интеграцију и многе друге. Пинегров

ВебфловВебфлов – напредни је савремени програмер веб страница који одлично функционише за развој и управљање компликованим пројектима. Систем првенствено циља професионалне веб дизајнере и, самим тим, поседује широк спектар функција. Оне обухватају опције блогања, интеграције, е-трговине и промоције. Вебфлов

Упоређивање Пинегров-а и Вебфлов-а открило је да су оба система довољно функционална и довољно функционална да покрену чак и најсложеније пројекте. Вебфлов, међутим, показује се пожељнијим решењем са свих гледишта. То се односи на једноставност коришћења, функционалност, политику цена, могућности дизајна и корисничку подршку. Пинегров изгледа превише компликовано чак и за професионалне веб програмере, а да не спомињемо обичне кориснике.

Пинегров вс Вебфлов: упоредни графикон

ПинегровВебфлов
1. Једноставност8 од 109 од 10
2. Карактеристике7 оф 109 од 10
3. Дизајн8 од 109 од 10
4. Подршка10 од 109 од 10
5. Цене9 од 109 од 10
Укупно:8.2 од 109.2 од 10
Пробајте сада Пробајте сада
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me