Мобирисе Алтернативе

Мобирисе Алтернативе


Мобирисе (тренутна верзија је 4.12.3) – је једноставна, практична и приступачан градитељ веб страница. Покренут је са потребама нетехника и омогућава креирање веб локација за комерцијалну и некомерцијалну употребу без икаквих трошкова, нудећи широк спектар опција и алата који су разумљиви и једноставни за кориснике са различитим степеном стручности.

Једини видљиви недостатак овога оффлине веб буилдер је немогућност објављивања веб странице одмах након креирања. Да бисте то постигли, морате се трудити око тога избор хостинга, одабир најприкладнијих опција које ће одговарати вашим потребама. За оне кориснике који се не желе укључити у ове проблеме, прегледали смо неке од најбољих Мобирисе алтернатива.

Најбоље алтернативе Мобирисе

 1. ВИКС – Најбоља алтернатива за мобирисе (СааС).
 2. ВордПресс – бесплатна алтернатива хостиране платформе (ЦМС).
 3. Вебфлов – Софтвер за веб дизајн сличан Мобирисе.
 4. Пинегров – алтернативни веб уређивач за професионалце.
 5. Веб дизајнер – Гоогле-ов софтвер за развој веб локација.

ВИКС – Најбоља алтернатива за мобирисе (СааС)

ВИКС - Најбоља алтернатива за мобирисе (СааС)

Вик – је најбољи алл-ин-оне веб девелопер са свим потребним алатима који су већ укључени у план. Корисници не би требали посебно тражити хостинг провајдера или регистрацију домена. То је оно што чини Вик а флексибилније и једноставније решење него Мобирисе.

Добивате прилику да направите веб страницу и одмах кренете са њом уживо. Поред тога, платформа је савршена за новорођенче који требају да направе било коју врсту веб страница од професионалног блога или портфеља до потпуно опремљених дигиталних продавница или малих предузећа.

 • Вишенаменска платформа – осим алл-ин-оне пакета, Вик може служити различитим потребама. Помаже у креирању веб локација заснованих на садржају као и на мрежи на мрежи. Корисници ће моћи да бирају међу стотинама релевантних готових образаца који се односе на одређену нишу. Сви су 100% одазивни. Осим тога, теме Вик-а изгледају добро и садрже потребне видгете, а заправо их не треба прилагођавати. Једноставно додајте садржај, отпремите слике и повежите се на мрежи сатима упркос врсти или сложености веб локације.
 • Напредни уредник веб локација – Уз интуитивну функцију превлачења и повлачења, Вик долази са сетом моћних алата за уређивање. Корисници могу додати нове елементе и померати их по страници. Можете или уредити унапред дизајнирани модел или направити празну структуру нове странице. Кључна предност овде је што процес не захтева вештине кодирања. Ако и даље желите да направите неко кодирање, Вик Цорвид пружа искусним корисницима шансу да развију ексклузивне функције за задовољење њихових пословних потреба.
 • АИ-вођена платформа – систем је успешно имплементиран Технологије засноване на АИ испоручио Вик АДИ. Алат поједностављује процес израде и омогућава новопридошлима да израде веб локације спремне за одлазак у неколико минута. Корисник треба навести само нишу, врсту веб локације и неколико других детаља, док ће софтвер смислити готов модел, укључујући додатке, интегрисане услуге итд..
 • е-трговина – за оне који желе продавати производе путем интернета, Вик нуди унапред дизајниране нацрте дигиталних продавница поред управљаних страница производа, опција плаћања и услуга трећих страна које се могу интегрисати. Корисници ће такође добити приступ инструментима за промоцију, купонима и другим специјалним понудама.

Вик цена: корисници могу да испробају Вик без икаквих трошкова захваљујући бесплатном плану. Међутим, ограничен је и не нуди велику флексибилност. Можеш изаберите плаћени план зависно од ваших циљева са већ укљученим хостингом и доменом. Цомбо план одлично функционира за веб локације или портфељеве малих предузећа. Кошта 13 долара месечно и пружа приступ свим Вик предлошцима као и Апп Маркету. Ако вам је потребна дигитална продавница, можете одабрати између неколико планова за е-трговину који почињу од 23 УСД месечно.

Испробајте Вик бесплатно

ВордПресс – бесплатна алтернатива хостиране платформе (ЦМС)

ВордПресс - бесплатна алтернатива хостиране платформе (ЦМС)

ВордПресс – је отворени изворни извор систем за управљање садржајем. Као и код Мобирисе, ВП захтева додатно хостинг да би се сачувале датотеке вашег вебсајта. Разлика је у томе што ћете моћи да одаберете између неколико ВордПресс-а оптимизованих серверских решења која испоручују такве поузданих хостинг провајдера као Блуехост, на пример. Они нуде бешавне интеграције, бесплатан домен и друге погодности потребне за покретање и одржавање веб странице.

Главне предности ВордПресс-а укључују:

 • Највећи избор тема – ВордПресс је изван конкуренције када је у питању тема. Корисници могу да одаберу хиљаде одговарајућих предложака било да им је потребан блог, форум, веб локација за мала предузећа, онлајн продавница итд. Све теме су осмислили трећи програмери. Неки су бесплатни док су неки плаћени. Међутим, чак и бесплатни предлошци могу се лако прилагодити у случају довољно вештина кодирања.
 • Тотална слобода дизајна – израз „опен-соурце“ означава потпуну контролу над изворним кодом веб локације. Корисници могу лако да мењају или мењају било који од елемената, блокова и компоненти странице. Такође можете да креирате сопствене функције, додајете прилагођене скрипте итд.
 • Додаци за било коју потребу – слобода прилагођавања обезбеђена је хиљадама доступних додатака, додатака, видгета и услуга трећих страна које се могу повезати са пар кликова. Било да се желите фокусирати на веб локацију СЕО, повезати аналитичке алате, створити привлачне контакт форме или додати додатна средства за сигурност, једноставно одаберите и активирајте додатак који вам је потребан.
 • Алати за управљање садржајем – ВордПресс је врхунска платформа за управљање садржајем. Првобитно је развијена за блогере. Корисници ће имати све потребне инструменте за обликовање текста, алате за објављивање постова на блоговима, креирање засебних категорија садржаја, ознака чланака и још много тога. Добићете приступ уграђеним опцијама објављивања која вам омогућавају да правите СЕО прилагођене текстове и странице.

Цена ВордПресс-а: Да бисте започели са коришћењем ВордПресс-а, није вам потребно да платите пенију. Међутим, требаће вам место за хостовање ваше будуће веб локације док се неки додаци, предлошци и услуге трећих страна плаћају. п стиле = ”тект-алигн: оправдати;”>Блуехост саставља све те ствари и управља њима за корисника. Добављач хостинга нуди своја серверска решења оптимизована за ВП која укључују безбедносни пакет веб локација, одличне перформансе, приступ додацима и темама, потпуну интеграцију са ЦМС-ом, итд. Цена креће од 2,95 долара месечно.

Испробајте ВордПресс бесплатно

Вебфлов – Софтвер за веб дизајн сличан Мобирисе

Вебфлов - Софтвер за веб дизајн сличан Мобирисе

Вебфлов – флексибилан софтвер са подршком за ХТМЛ, ЈС и ЦСС. Добро је како за новорођенче који не знају како да кодирају, као и професионалне веб дизајнере који желе да максимално искористе прилагођене ЦРМ, елементи дизајна, анимација и визуелни ефекти.

Неке од функција Вебфлов-а су слично Мобирисе. Међутим, има и више предности које укључују хостинг, инлине уређивање, сјајне алате за сарадњу итд. Погледајте:

 • Визуелни приступ – Вебфлов је успоставио ексклузивни приступ изради веб локација где се велика пажња посвећује визуализацији. Чак и ако не знате како да кодујете, лако можете да додате 3Д анимацију и сложене визуелне ефекте, док ће систем извршити кодирање за вас.
 • Палета компоненти – од уграђених контејнера кода и картица до одговарајуће навигације веб локација, друштвеног дељења, текста и других елемената – одаберите компоненту и изаберите локацију која вам је потребна на страници без интеракције са изворним кодом.
 • Хостинг укључено – платформа долази са хостинг уређајима. То значи да можете ићи уживо са своје веб странице након што завршите њену прилагодбу. Софтвер обећава 99,9% продуженог времена, тренутна ажурирања система, прилагођено име домена, прављење резервних копија веб страница на дневној бази и још много тога.
 • Приказивање алата – сваки корисник Вебфлова има прилику да истакне своје вештине, најновије радове, резултате итд. Након што се претплатите, јавни портфељ ће бити аутоматски повезан са вашим налогом. Може да садржи линкове до вашег вебсајта, као и да вам омогући да развијете лични бренд.

Цена Вебфлов-а: можете да изаберете између четири генерална плана веб локација која укључују Основни (12 УСД месечно), ЦМС (16 УСД месечно), Бизнис ($ 36) и Ентерприсе (по договору) претплате поред Вебфлов засебних понуда за е-трговину. Ако требате да продајете производе путем интернета, додајте стандардни, плус или напредни план који коштају 29, 47 и 212 долара месечно.

Испробајте Вебфлов бесплатно

Пинегров – алтернативни веб уређивач за професионалце

Пинегров - алтернативни веб уређивач за професионалце

Пинегров – је платформа за професионалце жељне користи од низа компоненти Боотстрап и Фоундатион. Софтвер омогућава изградњу и управљање више страница истовремено коришћењем ЦСС стајлинга са подршком за ЛЕСС и САСС. Може се користити за креирање ВордПресс тема, као и потпуно опремљених веб локација заснованих на ХТМЛ-у. Као и Мобирисе, Пинегров је апликација коју је могуће преузети за Виндовс и Мац. Али то су једине уобичајене ствари између две платформе.

Пинегров функције су следеће:

 • Статичке странице у ВП темама – од сад, Пинегров корисници могу претворити своје статичке ХТМЛ странице у ВордПресс теме (али не и обрнуто). Све што требате је да поставите потребне параметре унутар уређивача за постојећи изглед и додате ВордПресс радњу. Тада можете извозити готов ВП предложак.
 • Странице ВордПресс-а из Сцратцх-а – платформа олакшава прављење потпуно истакнутих ВордПресс тема из празног дела. Систем нуди избор унапред дизајнираних ВордПресс елемената који се могу додати кликом. Укључују постове, обележиваче, категорије, навигацију итд.
 • Смарт Драг-анд-Дроп Едитор – иако је дизајниран за професионалце, систем и даље има функцију превлачења и испустања која вам омогућава да преуредите постојеће елементе, преместите нове блокове, клонирате потребне компоненте, додате или избришете различите ХТМЛ елементе.
 • Боотстрап & Фондација – Пинегров има библиотеку готових оквирних компоненти. Корисници ће моћи да приступе визуелним контролама изгледа, промијене величину колона, измјене решетки и прилагоде теме помоћу алата који се примјењују и на Боотстрап и Фоундатион.

Цена Пинегров: да бисте почели да користите софтвер, морате да имате инсталирану апликацију. Компатибилан је и са Виндовс-ом и са МАЦ-ом. Корисници могу бирати између три основне лиценце које су доступне као доживотна претплата. Лиценца укључује Стандард, Про, Ад Про са ВордПрессом који коштају 49 УСД, 99 и 149 УСД месечно.

Испробајте Пинегров бесплатно

Веб дизајнер – Гоогле-ов софтвер за развој веб локација

Веб дизајнер - Гоогле-ов софтвер за развој веб локација

Веб дизајнер – је Гоогле-ов програм за прављење веб локација који је развијен за прављење ХТМЛ5 страница које одговарају на Интернету. Баш као и Мобирисе, систем је одличан за почетнике који желе да креирају визуелно атрактиван садржај, странице и огласне банере, а да се не забрињавају са кодом. Основна предност Веб Десигнера је у томе што је софтвер доступан као бесплатна апликација за преузимање, уместо свог суседног производа – Гоогле веб локације.

Додатне карактеристике платформе укључују:

 • Позиционирање елемената – функција је омогућена функцијом Изглед флуида која вам омогућава промену величине, ширине и других параметара елемента. Корисници могу да модификују сваки контејнер без приступа изворном коду.
 • Подешавања догађаја – Веб Дизајнер омогућава подешавање догађаја и чини садржај атрактивнијим за кориснике. Имате прилику да додате галерије, имплементирате физичке гесте и визуелне ефекте као што су ротација или тресење за мобилне уређаје.
 • Превуци и испусти компоненте – одаберите контејнер или елемент који вам је потребан и покажите га на потребно место на страници. Корисници могу одабрати клизаче, галерије, мапе, видео плејере и друге блокове.
 • Интеграција – јединствена карактеристика коју има само Веб дизајнер. Систем се може интегрисати са Гоогле диском. Осим могућности ажурирања докумената и веб локација, може се користити и за преглед било које ваше креације на мрежи у претраживачу. Поред тога, подразумевано је повезан са осталим Гоогле услугама попут Сеарцх Цонсоле, Г Суите и Гоогле Аналитицс.

Цена веб дизајнера: платформа је бесплатна за употребу. Преузмите апликацију и започните са израдом веб странице.

Испробајте Веб дизајнер бесплатно

Закључак

Мобирисе – дефинитивно је први систем који ми падне на памет када се ради о избору градитеља офлајн веб локација. То је зато што је супер једноставно, практично и бесплатно. Једини озбиљан недостатак платформе је хостинг, који се мора одабрати засебно. То захтева додатно улагање времена, новца и труда.

За кориснике који то не сматрају погодним, горе поменуте алтернативе изгледају као једноставнија опција. Сви су довољно пристојни и дефинитивно су вредни пажње. Само тестирајте системе да бисте дефинисали свог победника!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map