Хостингер вс Блуехост

хостингер вс блуехост


Оба пружаоца услуга хостинга имају исти циљ иако компаније имплементирају другачији начин да их постигну. Главна мисија је испоручити поуздана веб хостинг решења за власнике веб локација.

Међутим, чини се да Блуехост имплементира инструменте који су више методични док се Хостингер углавном ослања на своју ажурирану мрежу.

Кратки снимак:

ХостингерХостингер – је поуздан хостинг, који је са власницима веб страница постао прилично популаран током година, углавном због својих јефтиних планова са довољно функција које ће имати користи од самог почетка. Платформа показује довољно добре перформансе и нуди низ услуга и алата како би извукли максимум из својих дељених хостинг решења. Хостингер.цом

БлуехостБлуехост – је платформа која се препоручује за ВП и која једва захтева уводјење. Компанија већ више од 23 године нуди широк избор серверских решења за било које потребе. Опремљен је командном плочом компатибилном са ВордПресс-ом, професионалним тимом за подршку, услугама скалабилног хостинга и још много тога. Блуехост.цом

Припремите се за ново коло са Хостингер-ом у плавом и Блуехост-ом у црвеном углу нашег дигиталног хостинг прстена. Данашњи преглед је да се дефинише јасан победник. Хајде да почнемо.

1. Хостинг карактеристике

 • Хостингер. Хостингер је себи дао име као један од најјефтинијих дељено хостинг пакети на Интернету. Планови су прилично ефикасни, мада пакетима за улазак сигурно недостају неке основне карактеристике. Ако желите више алата, требали бисте бити спремни платити додатни новац. Што се флексибилности тиче, Хостингер има неке велике предности.

  Хостингер панел

  • Добро за новорођенче – коришћење платформе не захтева никакво техничко знање. Пронаћи ћете прилагођени контролни панел система прилично прилагођеним корисницима, чак и ако раније нисте користили услуге хостинга. Контролна табла се разликује од онога што видимо у типичним цПанелима од опеке до малтера, који понекад изгледају збуњујуће поготово од почетка. Са Хостингером никада нећете имати проблема у коришћењу његових алата.
  • Исплатива услуга – Осим што је једна од најјефтинијих хостинг понуда на интернету, Хостингер доноси и неке бесплатне функције. Иако нису доступни са планом уласка, они укључују бесплатни ССЛ, маркетиншке понуде, бесплатне недељне или месечне резервне копије, сигурносна средства и друге погодности у зависности од плана.
  • Превуци и спусти Веб Буилдер – одлична особина за почетнике који то и даље желе израђују сопствене веб странице од почетка без да се одлуче за застрашујуће ЦМС платформе или имају посебне вештине кодирања или веб дизајнирања. Једноставан алат омогућава вам стварање солидног места са свим потребним елементима или одељцима. Једноставно уредите изглед додавањем текста, медијских датотека или видгета. Креирајте прилагођене странице са лакоћом.
  • Добар ВордПресс хостинг – ако више желите да користите ВордПресс типичним градитељима веб локација можда ћете ценити ВП-ове оптимизоване хостинг хостинг рјешења са уграђеним додацима и додацима, оптимизованим серверима, кеширањем додатака за побољшање перформанси веб странице итд..
 • Блуехост. Блуехост изгледа мало свестраније по питању карактеристика. Понаша се са флексибилнијим ВП решењем за хостинг поред неприметне прилагодбе, побољшане функционалности и других великих предности које пружају следеће карактеристике:

  Хостингер вс Блуехост

  • ВП-препоручени хостинг – Блуехост изгледа боље у погледу интеграције ВордПресс-а. Савршен је за ВП фанове који траже корисничку контролну таблу на коју су навикли. Имате могућност да ли да користите традиционални цПанел или да се пребаците на оригиналну контролну таблу ВордПресс-а. Треба поменути и разне теме, интегрисане додатке, видгете и додатке за избор.
  • Више апликација и додатака – платформа испоручује бројне видгете и додатке како би ваш вебсајт био јединствен и једноставан за употребу. Систем има своје тржиште са различитим услугама и инструментима трећих страна које треба имплементирати. Можете додати нове скрипте, преузети додатке или интегрисати апликације.
  • СЕО и е-трговина – Блуехост није само за хостинг вашег сајта. Платформа долази као побољшани алат како би се ваш пројекат учинио скалабилнијим. Неки планови долазе са унапред инсталираним могућностима е-трговине и интеграционим могућностима налик Агора ВооЦоммерце повезати. Поред тога, компанија има скуп СЕО стручњака који ће спровести прилагођену стратегију за побољшање ранга ваше веб локације. У исто време, можете да користите неке од тактика које су спремне за употребу.
  • Хостинг за било коју потребу – Блуехост је свестранији у погледу рјешења за хостинг. Без обзира да ли желите да покренете мали блог или портфељ базиран на ВП-у или жудите за покретањем велике дигиталне продавнице као препродавача, Блуехост има разна решења за хостинг од дељеног до облака и ВПС-а.

Хостингер вс Блуехост. Блуехост изгледа као флексибилнија и свестранија платформа са више функција у сваком од његових планова. У поређењу са Хостингером, он пружа више могућности прилагођавања са својим Маркетплаце-ом и изгледа мало побољшаније у погледу интеграције са ВордПресс-ом.

2. Перфоманце

 • Хостингер. Хостингер има неколико дата центара који се налазе у различитим деловима света. Омогућава бољу физичку повезаност и испоруку података посетиоцима веб странице. Подаци се могу наћи у Азији, Сједињеним Државама и Европи. Ова чињеница осигурава велику брзину учитавања странице. Са друге стране, стопа је лагано опала.

  Хостингер Перфоманце

  Тренутно време учитавања 400мс, што би могло бити и боље. Па, корисници и даље имају боље перформансе у поређењу са просечним статистикама. Што се тиче продуженог времена, такође није савршено иако је још увек довољно добро са укупном стопом од 99,98%. Као резултат, имамо прилично пристојну платформу у погледу перформанси за прилично ниску вредност.

 • Блуехост. Блуехост је доказани лидер са јасном и савршеном брзином продужења рада, која је достигла марку 99,99%. Власници веб локација неће имати проблема без обзира колико јаки били шиљци или скокови саобраћаја. Што се тиче осталих карактеристика перформанси, брзина учитавања страница изгледа готово исто као и Хостингер. То је 424мс и добро функционира за било коју веб локацију упркос локацији захваљујући неколико дата центара у Европи, САД-у и Азији.

  Хостингер вс Блуехост

Хостингер вс Блуехост. Обе службе имају дата центре који се налазе у различитим деловима света, што је добро. Обе имају скоро исту брзину учитавања страница. Међутим, Блуехост је бољи када је у питању стопа продужења рада. Платформа има скоро савршене резултате. Ова чињеница га ставља испред Хостингера.

3. Безбедност

 • Хостингер. Хостингер је углавном решење за хостинг буџета, које долази са сетом основних сигурносних средстава. Ако вам требају неко напредније сигурносно средство, спремите се да платите. Добра вест је да платформа и даље има те проширене могућности. Основне карактеристике укључују интеграцију са СпамАссассин и ЦлоудФаре.

  Остало су углавном плаћени алати. То су: седмична или дневна ажурирања и ССЛ сертификат (доступан само за Премиум и Бусинесс),
  интеграција са БитНиња све-у-једном пакету, укључујући превенцију ДДоС напада, безбедност превара КСКСС, алате против преваре итд..

 • Блуехост. Блуехост много пажње посвећује својим средствима сигурности. Долази са неколико сигурносних пакета. Пакет против нежељене поште чине Спам Екперт, Спам Хаммер и Апацхе СпамАссассин. Инструменти су помало основни иако још увек раде сјајан посао када штите вашу веб локацију од нежељене поште.

  Блуехост Сецурити

  Нека напреднија дигитална сигурносна средства фокусирана су на спречавање претњи ДДоС-а и других хакера:

  • ИП Црна листа.
  • Интеграција са ЦлоудФаре-ом.
  • Блокирање ССХ приступа и веб локација.

Хостингер вс Блуехост. Свака платформа има добра сигурносна средства иако Блуехост више пажње посвећује ДДоС сигурности. Још један пад Хостингера је чињеница да је већина његових алата за безбедност доступна у програму Бусинесс и Премиум план, што значи додатне трошкове.

4. Корисничка подршка

 • Хостингер. Шушка се да Хостингер нема функцију Ливе Цхат или телефон да би остао у контакту. Лажно је. Услуга има тренутни начин да се обратите корисничкој подршци. Једини проблем је што је доступан само за пријављене кориснике. Ова чињеница чини процес комуникације са купцима помало чудним. Немате прилику да постављате питања или да разјасните неке детаље ако већ не певате.

  У исто време, компанија још увек има типичан систем слања поште или улазница поред дубоке базе знања са типичним водичима, видео упутствима и општим информацијама везаним за различита питања.

 • Блуехост. Блуехост успоставља професионалнији приступ када је у питању помоћ њиховим купцима. Корисници могу бирати између више доступних канала без потребе да се укључе. Укључују опције Ливе Цхат. Купци могу да контактирају и телефоном и е-поштом. Детаљни водичи, водичи, видео снимци и чланци могу се наћи у побољшаној бази знања Блуехост-а.

Блуехост вс Хостингер. недостатак функције Ливе Цхат за потенцијалне клијенте Хостингера ставља је иза Блуехоста који нуди напреднију и професионалнију корисничку подршку за покривање свих могућих аспеката без обзира да ли планирате да користите услугу или искусни власник веб странице.

5. Политика цена

 • Хостингер. Хостингер је споменут као једна од најповољнијих дељених хостинг понуда на вебу. Ниске цене су оно што посетиоци виде када год их посете званични сајт. Међутим, улазне цијене могу се показати помало шкакљивим. Три главна пакета су следећа:

  • Јединствени план – За само 0,80 УСД месечно корисници ће добити 100 ГБ пропусног опсега, али без безбедносних функција.
  • Премиум план – Цена почиње од 1,25 УСД месечно са неограниченим веб локацијама и опсегом. Пакет укључује безбедносне опције и недељна ажурирања.
  • Бизнис план – Ознака цене је 2,45 УСД месечно укључујући све доступне безбедносне функције и неограничене могућности из других планова.
 • Блуехост. Блуехост има јасну ценовну политику. Другим речима, увек знате шта заправо плаћате. Једноставно одаберите план и држите се тога, али пазите на цене обнове:

  • Основни план – Кошта 2,63 долара месечно и долази с неограниченом пропусношћу, бесплатним ССЛ-ом и 50 ГБ простора за складиштење.
  • Плус план – Омогућава неограничено ССД складиште и домени, рекламни кредити, анти-спам алати за само 4,86 ​​УСД / месечно.
  • План избора – Цена је иста као у Плус Плану док додатно добијате резервне копије веб локација и приватност домена.
  • Про план – 12,43 УСД месечно са свим доступним неограниченим и бесплатним функцијама.

Хостингер вс Блуехост. Хостингер изгледа јефтиније. Међутим, очигледно ће вам требати додатне функције које коштају више, док Блуехост има све што вам је потребно у једном плану без додатних плаћања.

Доња граница

Одабир хостинг рјешења углавном се ослања на циљеве и потребе вашег веб мјеста. Хостингер би могао бити добро решење за мале веб локације које не захтевају проширене функције, док је Блуехост врхунско хостинг решење за било који тип веб локације, било да се ради о портфолио или а дигитална продавница.

ХостингерХостингер је приступачно решење, иако у плану уласка недостају функције и безбедносна средства. Можда ће то успети за блогове или веб локације малих предузећа иако је недостатак функције Ливе Цхат за нерегистроване кориснике прилично промашај. Хостингер.цом

БлуехостБлуехост нуди вишеструка хостинг решења у зависности од ваших потреба. Сваки план долази са довољно функционалности и могућности. Добар учинак у комбинацији са стручним тимом за подршку чини ову компанију савршеном за било који веб пројекат. Блуехост.цом

Дефинисали смо очигледног победника иако је избор увек ваш. Само запамтите да бисте били сигурни да платформа испуњава захтеве ваше веб локације како би се обезбедили неометани перформансе близу близу падова.

Преглед упоредне табеле

ХостингерБлуехост
Карактеристике хостинга:Хостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс Блуехост
Перфоманце:Хостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс Блуехост
Сигурност:Хостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс Блуехост
Подршка муштеријама:Хостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс Блуехост
Политика цена:Хостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс Блуехост
Укупна оцена:Хостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс БлуехостХостингер вс Блуехост

Испробајте Блуехост одмах

 30 дана гаранција поврата новца

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me