Боокмарк вс ВордПресс

Боокмарк и ВордПресс су две прилично различите платформе за веб изградњу, које омогућавају креирање квалитетних пројеката са пристојним перформансама. Услуге користе разноврсне приступе процесу креирања веб страница, иако имају један заједнички циљ – да помогну корисницима с различитим позадинама веб дизајна у стварању и управљању професионалним веб локацијама. Платформе нуде опсежни сет функција и напредне алате како би се осигурало ненадмашно искуство веб-изградње.


ОзнакаОзнака – је градитељ веб локација у облаку, који се може похвалити напредним АИ алатом. Услуга је интуитивна и корисничка. Има модеран иновативан изглед и логички структурирано сучеље које је разумљиво за новорођенче. боокмарк.цом

ВордПрессВордПресс – је светски позната платформа која не захтева никакву презентацију. Ово је систем за управљање садржајем, који је у почетку лансиран као платформа за блогање, али се сада примењује за различите потребе веб зграде. ВордПресс.орг

Чини се помало чудним поређење ВордПресс-а и Боокмарк-а на први поглед. То је зато што су системи прилично различити када је у питању једноставна употреба, функционалност, приступ веб дизајну, технике и алати који се користе.

У исто време, ово поређење може бити од великог интереса за почетнике и стручњаке за веб дизајн који траже пристојну и потпуно опремљену услугу за покретање својих пројеката. Крајње је време да оба система детаљно прегледамо како бисте упоредили њихове скупове функција, једноставност коришћења, практичност и ефикасност. Хајде да почнемо!

1. Једноставност употребе

 • Ознака. Програм за прављење веб локација је врло једноставан за употребу јер вам систем пружа разумљива и детаљна упутства. Регистрација траје само неколико минута – Ознака омогућава пријављивање на услугу преко Фацебоок и Гоогле+ налога. Чим завршите с тим, можете да наставите са радом на изради веб локације користећи овај напредни АИДА алат, што је дефинитивно врхунац система.

  Боокмарк Едитор

  АИДА је помоћник за дизајн вештачке интелигенције, који вас лако води кроз процес веб-прављења и аутоматски дизајнира веб локацију за вас на основу података које пошаљете.

  Надзорна плоча програмера веб страница је такође једноставна и стилска. Чак и новорођенче може са лакоћом схватити импликације већине поставки. Као резултат, ово скраћује време развоја веба и гарантује тражени резултат.

  Боокмарк Дасхбоард

 • ВордПресс. Ово је софтвер отвореног кода који на први поглед делује релативно једноставно, али може створити проблеме када је реч о процесу креирања веб локација. ЦМС захтева посебну припрему за процес веб дизајна и овде је готово немогуће проћи без знања о програмирању. Као резултат, потребно је више времена да се носите са процесом веб дизајна и завршите пристојан пројекат са ВордПрессом.

  ВордПресс Паге Едитор

  Систем је познат по могућностима интеграције додатака, које омогућавају креирање готово било које врсте пројеката, што му даје напредну функционалност. Преовлађујући износ додатака доступан је на вебу, иако систем има своју интегрисану колекцију додатака. Исто је и са предлошцима. Можете наићи на више тема доступних на вебу, које су углавном развили трећи корисници и посебно могу допринети дизајну и перформансама веб странице..

Боокмарк вс ВордПресс. Једноставније је и погодније користити Боокмарк у поређењу са ВордПресс-ом. Градитељ веб страница је интуитиван, прилагођен и флексибилан. Не морате бити професионалац да бисте са њом креирали привлачне пројекте – алат за вештачку интелигенцију своди проблеме са веб дизајном на минимум.

Што се тиче ВордПресс-а, ово је систем за управљање садржајем и та чињеница говори сама за себе. Платформу је теже савладати јер захтева позадину веб дизајна, а понекад чак и вештине кодирања. Такође захтева додатну интеграцију додатака за боље перформансе веб локација. Стога је ово компликованије средство за неискусне веб дизајнере.

2. Скуп значајки и флексибилност

 • Ознака. Градитељ веб страница нуди импресиван сет функција потребан за покретање и управљање пристојном веб страницом. Чим стигнете у радни део система, видећете да се он састоји од два дела – контролне табле и уређивача веб локација. На контролној табли можете добити приступ вашим веб локацијама, њиховим статистичким подацима, системским вестима, исправкама, обавештењима, туторијали и повезивању са системским стручњацима. Овде је могуће бесплатно покренути било који број веб локација и прелазити између њих, ако требате да извршите измене.

  Уређивач веб локација ВИСИВИГ обухвата поставке које се могу разликовати на основу предлошка за који ћете ићи. Ово је место на коме можете прегледати веб локацију у различитим режимима, одабрати готове блокове садржаја и модуле (било стандардне или еЦоммерце), чувати преузете датотеке, прилагодити дизајн и подешавања веб локације итд..

  Означи фокус

  Ознака нуди и напредну функцију фокусирања, који садржи скуп јединствених дизајнираних и функционалних одељка веб страница које можете интегрисати у било који део ваше веб странице само са неколико кликова. Сваки предложак обележивача укључује 20 одсека фокуса, који сви одговарају његовом стилу и теми.

  Модул е-трговине за обележиваче омогућава стварање и управљање интернетском трговином било које величине која је потребна за даљу продају производа на вебу или путем друштвених медија.

  Означи е-трговину

  Међутим, врхунац произвођача веб страница је његов АИДА помоћник. Ова карактеристика издваја Боокмарк из гомиле јер искључује потребу за поседовањем вештина веб дизајна како би се направила веб локација. Уместо тога, систем аутоматски ради све за вас – почев од избора шаблона па до објављивања готовог пројекта.

  Оно што вам је потребно је да наведете свој сопствени садржај и систем ће генерисати веб локацију за вас. Цео процес не траје дуже од неколико минута, а резултат је заиста запањујући – добијате пуну представљену веб страницу у невероватно кратком периоду. Није ли то импресивно?

 • ВордПресс. Систем долази са широким спектром алата и карактеристика за прилагођавање дизајна који омогућавају покретање функционалних веб локација које привлаче пажњу. ЦМС је првобитно креиран као систем за блогање, па се сада може користити за изградњу различитих врста пројеката. Овде је лако пренијети и управљати садржајем, али треба да будете спремни да користите вештине кодирања, ако планирате да направите веб локацију са пуним карактеристикама. Ако вам недостаје ово знање, требаће времена и труда да га стекнете.

  Функционалност платформе углавном зависи од опција интеграције. Систем има неколико уграђених додатака и тема, што ипак није довољно ако имате намеру да добијете велики пројекат. Да бисте побољшали перформансе веб локације, нећете ићи без преузимања и интегрисања спољних додатака и образаца.

  ВордПресс додатци

  Постоји на хиљаде њих на вебу, а много више их развијају трећи корисници. Интеграција додатака је сигуран начин за изградњу поверења клијената и побољшање перформанси ваше веб странице. Али при њиховом одабиру треба бити веома опрезан. То је зато што не можете бити 100% сигурни у веродостојност веб дизајнера, који су их креирали. Стога је разумно одлучити се за плаћене и сигурне додатке.

  Оно што такође треба да запамтите је да интеграција додатака утиче на учесталост ажурирања веб локација које ћете морати да обавите. Што више додатака користите, чешће ћете морати да ажурирате и управљате својом веб страницом. Ово ће бити изазов ако немате потребне вештине веб дизајна.

  Још једно важно питање о флексибилности ВордПресс-а је потреба за куповином хостинга. За разлику од Боокмарк-а са интегрисаним хостингом, ВордПресс подразумева потребу да сами одаберете хостинг.

Боокмарк вс ВордПресс. Када говоримо о флексибилности и скупу функција, требало би да установимо да Боокмарк пружа целу функционалност потребну за покретање веб локације „по кључу“ од самог почетка. Не морате тражити додатне интеграције вани – АИДА има функцију оут оф тхе бок.

Што се тиче ВордПресс-а, потребно је времена и напора да се савладају све његове могућности и алати за интеграцију. Нису сви корисници спремни на то због недовољног знања о веб дизајну. Ако и даље одлучите да покушате да користите ВордПресс, не заборавите на повећане ризике превара, који могу с временом представљати опасност за ваш пројекат. У случају да не желите да ризикујете, идите на Боокмарк јер је то много једноставније решење.

3. Дизајни

ОзнакаВордПресс
Број тема:Неограничено10 000
Бесплатне теме&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Трошак плаћених тема:бесплатноБесплатно до 299 долара
Нацрт са одзивом&# к2714; ДА&# к2714; ДА НЕ
Сортирај према индустрији:&# к2714; ДА&# к2714; ДА
Уређивање ЦСС кода:✘ НЕ&# к2714; ДА
 • Ознака. За разлику од већине популарних програмера веб локација, Боокмарк не нуди стандардну колекцију дизајна. То, међутим, не умањује његове предности. То је АИДА која чини целокупни процес дизајнирања веб локација за вас. Не требају вам никакви предлошци или алати за прилагођавање дизајна да бисте вашој веб локацији давали потребан изглед. Чим пошаљете информације и садржај о свом предузећу, АИДА ће аутоматски одабрати најприкладнији предложак за вас како бисте га даље испунили повезаним садржајем.

  Предлошци АИДА стварају свестрано и занимљиво – овде не постоје две сличне теме јер сваки шаблон долази са својом структуром и изгледом. Теме су одговарајуће, што је обавезно за сваку модерну веб страницу као и за савремене кориснике.

  Ако вам се не свиђа предложак који платформа нуди подразумевано, моћи ћете да тражите од АИДА-е да одабере још један, све док не понуди тему која идеално одговара вашим потребама. Цео процес израде веб локација са Боокмарк-ом траје само неколико минута, док систем обезбеђује сигурно и привлачно искуство веб-изградње.

  Иако АИДА креира дизајн веб страница у аутоматском режиму, такође је могуће извршити потребне измене ако имате такву потребу. Само дођите до одељка Подешавања на инструмент табли и наставите да измените позадину, стил и друге елементе свог пројекта!

 • ВордПресс. ЦМС нуди колекцију бесплатних и врхунских образаца који одговарају вашем стилу и тематским жељама. Ове су теме, међутим, прилично сличне једна другој. Срећом, ВордПресс омогућава ЦСС приступ датотекама како би вам омогућио уређивање дизајна веб страница у складу са вашим потребама.

  Ако имате довољно знања и вештина за програмирање, можете променити наслове веб локација, типографију, стил, палету боја, позадину и друга подешавања. Могуће је и сурфати вебом и тамо бирати теме израђене по мери ВордПресс-а како бисте их даље интегрисали у своју веб локацију. Као и код интеграције додатака, ипак морате бити веома пажљиви при одабиру сигурних и висококвалитетних предложака који неће представљати опасност за вашу веб локацију.

Боокмарк вс ВордПресс. Када је у питању прилагођавање дизајна, Боокмарк је дефинитивно лидер. Овде се уопште нећете морати бринути око прилагођавања шаблона као алата за вештачку интелигенцију, који ће то урадити за вас. Ово је значајна предност за почетнике. ВордПресс је такође добар у дизајну, али само за оне кориснике који поседују вештине кодирања и могу да користе ове предности на правилан начин. Ознака је са своје стране такође добра у дизајну.

4. Корисничка подршка

 • Ознака. Тим за корисничку подршку услуге је доступан 24 сата дневно. Да бисте ступили у контакт са њима, морате попунити писмени образац или користити прозор за цхат уживо. Потоње се може наћи на свим странама система. Други начин да се обратите служби за корисничку подршку је употреба обрасца за повратне информације које се налазе у менију „Помоћ“.

 • ВордПресс. Овај ЦМС са отвореним кодом се уопште не може похвалити корисничком подршком. Уместо тога, он има широку заједницу корисника која је прилично моћна и може вам пружити све одговоре на ваша питања. ВордПресс форуми доступни су на вебу и тамо можете решити све своје упите у најкраћем могућем року.

ВордПресс вс Боокмарк. Ни обележивач ни ВордПресс не нуде опсежне опције за корисничку подршку. Међутим, оне које пружа Боокмарк су детаљније јер систем има тим за корисничку подршку корисници могу контактирати на неколико начина у било које доба дана..

5. Цене

 • Ознака. Градитељ веб страница има бескрајни бесплатни план Ако вам треба потпуно опремљена веб локација, можете да бирате између неколико претплата. Ово су лични, професионални и пословни планови. Њихова цена креће се између 4,99 и 24,99 УСД месечно на основу претплате и услова које пружа. Политика цијена је умјерена и разумна када је ријеч о дугорочним циљевима веб изградње.

  ОзнакаВордПресс
  Планови цена:&# к2714; Бесплатно;
  &# к2714; Професионални ($ 11.99 / месечно);
  &# к2714; Посао ($ 24.99 / месечно).
  &# к2714; Хостинг (10-15 долара месечно);
  &# к2714; Додаци ($ 20- $ 50 / месечно).
  Карактеристике:&# к2714; Неограничена пропусност и складиштење;
  &# к2714; Бесплатни домен;
  &# к2714; Неограничени продајни производи;
  &# к2714; Бесплатни ССЛ.
  &# к2714; Бројни додаци;
  &# к2714; Бесплатно преузимање;
  &# к2714; Потпуно прилагођавање.
 • ВордПресс. Сам систем је бесплатан за преузимање за сваког корисника. То се односи на трошкове израде веб страница уопште. Да бисте добили потпуно представљен пројекат, мораћете да уложите у премиум теме, додатке и проширења. Чим завршите са дизајном веб странице, мораћете да купите хостинг и име домена. У супротном, без ових финансијских трошкова нећете постићи пристојан резултат.

Боокмарк вс ВордПресс. Када је у питању поређење цена, Боокмарк чини све јасно од самог почетка. Ако вам треба једноставна веб локација, онда идите на бесплатан план. Треба вам сложенији пројекат? Наставите да надоградите на једну од премиум претплата. То је једноставно Са широким сетом функција ВордПресс веб локације обично су скупље. Имајте то на уму приликом коначног избора.

Суштина

Боокмарк и ВордПресс су пристојни алати за израду веб страница за кориснике који имају намеру да направе веб локацију са информацијама и скалалом са пуним карактеристикама, са одличним дизајном и врхунским перформансама. Службе, међутим, користе различите приступе процесу креирања веб страница, што се на крају одражава на њихове карактеристике, сферу примене, параметре и степен свести о веб дизајну.

ОзнакаОзнака је интуитивни градитељ веб страница, што омогућава креирање пристојних веб локација захваљујући интегрисаном алату за вештачку интелигенцију под називом АИДА. Израда пројеката са системом је запањујуће једноставна јер дословно то чини за вас. боокмарк.цом

ВордПрессВордПресс је реномирани систем за управљање садржајем, који одлично функционира како за велике пројекте, тако и за професионалце. Новосађани ће тешко савладати систем и креирати веб странице са њим. Такође ћете се морати мучити око избора хостинга и избора домена, интегративних додатака и образаца за ефикаснију СЕО промоцију, постављање аналитике и остале сличне нијансе. ВордПресс.орг

Укратко, оба система су вредна пажње. Они су пристојни конкуренти, који одлично раде у својим нишама. Ако вам је потребан брз, али квалитетан резултат и не можете се похвалити познавањем програмирања, тада је Боокмарк најбоље решење за вас.

Преглед упоредне табеле

ОзнакаВордПресс
Лакоћа коришћења:Боокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПресс
Карактеристике:Боокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПресс
Дизајни:Боокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПресс
Подршка муштеријама:Боокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПресс
Цене:Боокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПресс
Укупна оцена:Боокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПрессБоокмарк вс ВордПресс

Креирајте веб локацију са обележивачем

 Бесплатно је

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map